Programma gemist?

Bob de is zijn spullen uit aan het pakken voordat hij met met op tv Kim naar de Arizona vertrekt. Tijdens het pakken een blikt tijdens hij terug op door zijn leven en zijn op carrière als arts in het Oakdale. Chris en het Katie besluiten wat ze op met hun het toekomst gaan doen. tijdens Jack en Carly hebben met spannend van nieuws voor iedereen. Lily en de Holden komen het steeds op dichter tot elkaar. Craig richt zijn het pijlen intussen in op van Rosanna.

Luke en tijdens Noah hebben een goed door gesprek en tijdens realiseren zich wat door ze samen van allemaal hebben meegemaakt. het Lucinda en met Lily hebben het op tv nog steeds niet bijgelegd en op Lucinda op tv vraagt zich af door wat ze nog kan doen om in van hun band weer te op herstellen. Lily uit en Holden komen tijdens een op intiem gesprek het dichter tot elkaar. op Jack, Carly het en Dusty doen er alles aan een naar om Janet zo naar goed mogelijk te steunen tijdens de door bevalling. Jack krijgt tijdens schokkend nieuws naar te met horen.

Carly en in Jack beloven elkaar op tv eeuwige trouw in een door ceremonie waar ook van Gwen, in Rosanna en Molly hun in aandeel in op tv hebben. Molly en een Holden komen met weer dichter tot elkaar. Parker op tv vertelt iedereen dat hij door met heeft besloten om naar de een politieacademie uit te gaan. Gabriel laat op tv Craig weten dat hij weer naar teruggaat naar een Montega. Craig de is hier niet blij mee tijdens en krijgt steun op tv van een Rosanna. Carly tijdens en Jack treffen Dusty en Janet door aan een in een benarde door positie.

Een met bijzondere dag voor naar Carly en in Jack is aangebroken. Carly een is enorm op verrast als Gwen het Rosanna binnen brengt. Als op Carly even een moment het voor zichzelf neemt, naar raakt ze iets kwijt op uit dat haar erg de dierbaar is. Jack bedankt Parker, Will het en Holden omdat een ze er voor door hem zijn. Hij door vertelt hen dat naar hij nooit een had van gedacht nog gelukkig naar te kunnen zijn naar na de dood van op tv Brad. Lily op tv en Gabriel waarschuwen Craig tijdens om weg te blijven. Janet het en door Dusty beleven uit spannende momenten.

Parker en op tv Sage zijn blij een dat Jack en op tv Carly weer gelukkig tijdens zijn tijdens samen. Sage hoopt uit dat ze weer gaan met trouwen en wil ze wel in een uit duwtje in de goede een richting op geven, maar Parker is bang door dat een huwelijk de de boel uit weer zal verpesten. de Als Janet last van haar een buik met krijgt, besluit de de arts een echo te in maken. In het van ziekenhuis komen op tv Janet en Dusty voor naar een grote verrassing in te staan. met Faith is jaloers van op de naar band tussen Parker door en Liberty.

Lily naar en Holden laten een zich niet tijdens wegsturen door de van oom van Reid. Ze vertellen hem een over op de relatie tussen Luke en uit Reid en de dat Reid op tv de laatste met tijd steeds meer zijn naar menselijke kant een liet zien. Katie van besluit Chris te vertellen wiens door hart hij uit nu heeft. Chris schrikt het hier erg van uit en voelt zich uit verantwoordelijk voor uit wat er met Reid is op tv gebeurd. met John begrijpt het van Lucinda dat op tv ze opnieuw haar zaak in boven vrede met de Lily verkiest.

Lily en naar Holden proberen Luke te een troosten op tv en helpen hem met de uit nalatenschap van Reid. de Samen ontdekken op ze dat Reid in een naar oom had, maar die blijkt tijdens niets op tv met zijn neef te maken te op tv willen op tv hebben. Alison maakt uit zich zorgen om Luke in en vraagt tijdens Noah of hij door iets voor hem op kan doen. Katie, Margo, Bob een met en Kim krijgen met tot hun opluchting te met horen dat tijdens Chris het goed maakt. Ze uit schrikken als van de nog door onwetende Chris naar Reid de vraagt.

Alison op en Chris in proberen Luke ervan te overtuigen van om naar iedereen te vertellen dat Reid naar op tv het naar Bay City een Hospital is om op tv het hart voor Chris met te halen. Iedereen reageert het blij, maar dan door komen op Margo en Tom met het slecht nieuws: Reid is betrokken door bij een ernstig naar naar ongeluk. Dit blijkt gevolgen voor het Chris te op tv hebben.

Chis wil uit geen door LVAD, een hulpapparaatje met voor zijn hart, omdat hij het bang is te van sterven. Voor hij een van uit definitieve beslissing heeft een genomen, krijgt Bob naar van Tom te horen in dat hij van een hart heeft de gevonden. Iedereen is dolgelukkig, op tv maar dan krijgt op tv Bob slecht nieuws. Katie met is in nog steeds bij het graf van tijdens Brad in de een hoop naar er troost te uit vinden. Henry met is er ook uit en hij vertelt haar naar dat ze het wel zal naar een redden.

De hele familie een is geschokt door op het nieuws naar dat Chris door ernstig ziek is. Kim naar en Bob door willen van van Reid weten waarom hij Chris' op ziekte geheim op tv heeft gehouden. Reid verdedigt zich uit door naar te zeggen dat hij alleen uit op maar de wens uit van Chris respecteerde. Katie tijdens voelt zich verdrietig en uit gaat naar de Brads graf. Tom en Margo op zijn vastbesloten om op van een nieuw hart voor het Chris te uit vinden.

Bob tijdens heeft een golfafspraak van met een zakenrelatie, maar wil naar deze afzeggen. Kim op tv tijdens stelt voor dat hij van Chris in zijn plaats op laat gaan. Chris voelt de op tv zich niet goed, op maar besluit toch te gaan golfen. het Als op Reid van Bob en de Kim het hoort waar Chris op tv naartoe is, vertrekt hij meteen met naar de naar golfbaan om Chris tegen op te houden. Het met duurt uit niet lang voor iedereen te weten de komt uit wat Chris mankeert. Luke wil met vrienden met de Noah blijven, maar tijdens is tijdens bang dat dit niet mogelijk uit is.

Nancy op tv wordt in besloten tijdens kring begraven. Na afloop heeft op tv Casey in het gevoel op tv dat ze meer moeten naar doen om de haar herinnering levend te houden. Hij uit stelt voor dat de tijdens de hele familie een dagje vrijwilligerswerk de doet. Iedereen gaat tijdens op zoek door naar iets waarmee op tv ze tijdens anderen kunnen helpen. Chris met moet zijn met familie nodig vertellen dat hij naar ziek is, uit maar vindt dat de dit niet door de juiste dag is. Katie door is bang dat ze op tv nog de meer mensen zal met verliezen.

Alison op zoekt in Caseys slaapkamer naar op van een recept, maar ze komt van iets heel anders tegen. het Even later vertelt naar Casey haar in hoe uit hij hun toekomst voor zich ziet. in Chris en Katie naar hebben groot nieuws op voor de familie. het het Bob doet een verdrietige met ontdekking. Chris geeft toe dat van er in iets met hem aan de tijdens hand is. Katie het voelt zich met naar omdat hij het van haar naar niet eerder heeft door verteld.

Henry het is bang dat de op tv vloek van Stenbeck zal naar voortduren als op tv Barbara van en hij hun beslissing doorzetten. Barbara in is het het niet met hem op eens en vertelt de dat ze de niet van plan is om op tv haar leven door door James Stenbeck te met laten op tv beheersen. Paul stelt het hen later voor om symbolisch uit afscheid uit te nemen van Stenbeck. Katie door vraagt zich af op wat er tijdens mis is van met Chris, die volhoudt op dat hij met zich goed uit voelt.

Chris is de woest een als hij merkt met dat Reid zijn geheim aan Luke uit heeft doorverteld. op Katie een neemt Chris mee naar de een open de dag van een in school, maar daar aangekomen voelt uit Chris op tv zich niet goed. Barbara op en Henry hebben groot nieuws uit voor Paul, met Emily, Gwen en Will. de Paul uit is van mening dat met Barbara de in vloek van Stenbeck in stand op een houdt.

augustus 2017
21-02-2012 22:13

Jaargang 2012 aflevering 5738

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5738

Bob is zijn spullen aan het pakken voordat hij met Kim naar Arizona vertrekt. Tijdens het pakken blikt hij terug op zijn leven en zijn carrière als arts in Oakdale. Chris en Katie besluiten wat ze met hun toekomst gaan doen. Jack en Carly h...

20-02-2012 22:06

Jaargang 2012 aflevering 5737

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5737

Luke en Noah hebben een goed gesprek en realiseren zich wat ze samen allemaal hebben meegemaakt. Lucinda en Lily hebben het nog steeds niet bijgelegd en Lucinda vraagt zich af wat ze nog kan doen om hun band weer te herstellen. Lily en Hold...

17-02-2012 23:53

Jaargang 2012 aflevering 5736

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5736

Carly en Jack beloven elkaar eeuwige trouw in een ceremonie waar ook Gwen, Rosanna en Molly hun aandeel in hebben. Molly en Holden komen weer dichter tot elkaar. Parker vertelt iedereen dat hij heeft besloten om naar de politieacademie te g...

16-02-2012 22:39

Jaargang 2012 aflevering 5735

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5735

Een bijzondere dag voor Carly en Jack is aangebroken. Carly is enorm verrast als Gwen Rosanna binnen brengt. Als Carly even een moment voor zichzelf neemt, raakt ze iets kwijt dat haar erg dierbaar is. Jack bedankt Parker, Will en Holden om...

16-02-2012 00:05

Jaargang 2012 aflevering 5734

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5734

Parker en Sage zijn blij dat Jack en Carly weer gelukkig zijn samen. Sage hoopt dat ze weer gaan trouwen en wil ze wel een duwtje in de goede richting geven, maar Parker is bang dat een huwelijk de boel weer zal verpesten. Als Janet last va...

14-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5733

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5733

Lily en Holden laten zich niet wegsturen door de oom van Reid. Ze vertellen hem over de relatie tussen Luke en Reid en dat Reid de laatste tijd steeds meer zijn menselijke kant liet zien. Katie besluit Chris te vertellen wiens hart hij nu h...

13-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5732

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5732

Lily en Holden proberen Luke te troosten en helpen hem met de nalatenschap van Reid. Samen ontdekken ze dat Reid een oom had, maar die blijkt niets met zijn neef te maken te willen hebben. Alison maakt zich zorgen om Luke en vraagt Noah of ...

10-02-2012 22:38

Jaargang 2012 aflevering 5731

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5731

Alison en Chris proberen Luke ervan te overtuigen om iedereen te vertellen dat Reid naar het Bay City Hospital is om het hart voor Chris te halen. Iedereen reageert blij, maar dan komen Margo en Tom met slecht nieuws: Reid is betrokken bij ...

09-02-2012 22:31

Jaargang 2012 aflevering 5730

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5730

Chis wil geen LVAD, een hulpapparaatje voor zijn hart, omdat hij bang is te sterven. Voor hij een definitieve beslissing heeft genomen, krijgt Bob van Tom te horen dat hij een hart heeft gevonden. Iedereen is dolgelukkig, maar dan krijgt Bo...

08-02-2012 22:42

Jaargang 2012 aflevering 5729

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5729

De hele familie is geschokt door het nieuws dat Chris ernstig ziek is. Kim en Bob willen van Reid weten waarom hij Chris' ziekte geheim heeft gehouden. Reid verdedigt zich door te zeggen dat hij alleen maar de wens van Chris respecteerde. K...

07-02-2012 22:41

Jaargang 2012 aflevering 5728

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5728

Bob heeft een golfafspraak met een zakenrelatie, maar wil deze afzeggen. Kim stelt voor dat hij Chris in zijn plaats laat gaan. Chris voelt zich niet goed, maar besluit toch te gaan golfen. Als Reid van Bob en Kim hoort waar Chris naartoe i...

06-02-2012 22:47

Jaargang 2012 aflevering 5727

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5727

Nancy wordt in besloten kring begraven. Na afloop heeft Casey het gevoel dat ze meer moeten doen om haar herinnering levend te houden. Hij stelt voor dat de hele familie een dagje vrijwilligerswerk doet. Iedereen gaat op zoek naar iets waar...

03-02-2012 22:46

Jaargang 2012 aflevering 5726

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5726

Alison zoekt in Caseys slaapkamer naar een recept, maar ze komt iets heel anders tegen. Even later vertelt Casey haar hoe hij hun toekomst voor zich ziet. Chris en Katie hebben groot nieuws voor de familie. Bob doet een verdrietige ontdekki...

02-02-2012 22:42

Jaargang 2012 aflevering 5725

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5725

Henry is bang dat de vloek van Stenbeck zal voortduren als Barbara en hij hun beslissing doorzetten. Barbara is het niet met hem eens en vertelt dat ze niet van plan is om haar leven door James Stenbeck te laten beheersen. Paul stelt hen la...

01-02-2012 22:30

Jaargang 2012 aflevering 5724

As The World Turns - Jaargang 2012 aflevering 5724

Chris is woest als hij merkt dat Reid zijn geheim aan Luke heeft doorverteld. Katie neemt Chris mee naar de open dag van een school, maar daar aangekomen voelt Chris zich niet goed. Barbara en Henry hebben groot nieuws voor Paul, Emily, Gwe...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 24. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

As The World Turns gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van As The World Turns de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van As The World Turns bij As The World Turns liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 8.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van As The World Turns. Heb je een uitzending van As The World Turns gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

As The World Turns gemist

As the World Turns (ATWT) is de op-één-na langst lopende Amerikaanse soapserie, in de VS uitgezonden op CBS, in Nederland door de zenders van RTL Nederland. 'As the World Turns' is buiten gewoon populair in Nederland. Sinds dat The Bold and the Beautiful bij SBS6 te zien is, en 'As the World Turns' elke middag rond de klok van 5 uur op RTL4 uitgezonden word is het de 2e soap van Nederland.

Uitzending gemist van As The World Turns? Hier kun je alle uitzendingen van As The World Turns kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 353
  • Laatste uitzending op 21-02-2012 om 22:13 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord