Programma gemist?

Vanaf met het begin van de door werkzaamheden uit in 2010 volgt filmmaker tijdens Zhang Zanbo de bouw van tijdens een stuk de weg van dat deel uitmaakt van een het gigantisch bouwproject in in de provincie het Hunan.Meer Vanaf de het begin van de werkzaamheden met in 2010 op tv volgt filmmaker Zhang Zanbo de naar het bouw van een een stuk weg dat deel een uitmaakt van een gigantisch naar bouwproject in de provincie het Hunan. het Meneer Meng uit is mede-eigenaar van het bouwbedrijf dat naar dit traject uitvoert. het Hij op is de troubleshooter van het een bedrijf die alle in praktische problemen van moet oplossen. Via op hem ontmoeten we de tijdens met andere personages: bewoners, in die schadevergoeding willen omdat van hun huizen in zijn beschadigd door de onveilig werken met dynamiet. Arbeiders, die de hun op achterstallig loon opeisen op als hun werk met erop zit en uit ze terug in willen keren naar hun geboortestreek een elders in China. En de door de slachtoffers van een oorlog een tussen knokploegen van lokale het machthebbers, door die moeten uit onderhandelen over de vergoeding van door hun medische in kosten.Minder

januari 2021
09-02-2016 22:55

2Doc: The Road

2Doc: The Road - 2Doc: The Road

Vanaf het begin van de werkzaamheden in 2010 volgt filmmaker Zhang Zanbo de bouw van een stuk weg dat deel uitmaakt van een gigantisch bouwproject in de provincie Hunan.Meer Vanaf het begin van de werkzaamheden in 2010 volgt filmmaker Zhang...

2Doc: The Road gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Road de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Road bij 2Doc: The Road liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Road. Heb je een uitzending van 2Doc: The Road gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Road gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Road? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Road, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Road gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Road? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Road kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-02-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!