Programma gemist?

Vanaf op tv het begin van in de werkzaamheden het in 2010 volgt filmmaker Zhang in Zanbo de met bouw van met een stuk weg dat deel met uitmaakt tijdens van een gigantisch tijdens bouwproject in de provincie het Hunan.Meer Vanaf het begin van van door de werkzaamheden in 2010 volgt filmmaker op tv Zhang Zanbo het de uit bouw van een op stuk weg dat deel uitmaakt het van een op gigantisch bouwproject in een de provincie Hunan. Meneer Meng in is mede-eigenaar van op tv het bouwbedrijf uit dat uit dit traject uitvoert. Hij is naar de de troubleshooter van het bedrijf die uit alle praktische op tv problemen moet oplossen. uit Via hem in ontmoeten we de andere personages: het bewoners, die schadevergoeding in willen omdat met hun huizen zijn beschadigd door de onveilig werken met door van dynamiet. Arbeiders, die naar hun achterstallig loon opeisen als tijdens hun in werk erop zit de en ze terug willen de keren naar hun geboortestreek het elders het in China. En de slachtoffers van het een een oorlog tussen knokploegen door van lokale machthebbers, die moeten naar onderhandelen over van de tijdens vergoeding van hun medische naar kosten.Minder

september 2021
09-02-2016 22:55

2Doc: The Road

2Doc: The Road - 2Doc: The Road

Vanaf het begin van de werkzaamheden in 2010 volgt filmmaker Zhang Zanbo de bouw van een stuk weg dat deel uitmaakt van een gigantisch bouwproject in de provincie Hunan.Meer Vanaf het begin van de werkzaamheden in 2010 volgt filmmaker Zhang...

2Doc: The Road gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Road de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Road bij 2Doc: The Road liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Road. Heb je een uitzending van 2Doc: The Road gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Road gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Road? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Road, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Road gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Road? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Road kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-02-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!