Programma gemist?

Vanaf op tv het begin op van de werkzaamheden in 2010 volgt uit filmmaker Zhang met Zanbo met de bouw van een in stuk weg dat deel op tv uitmaakt van een het gigantisch van bouwproject in de provincie Hunan.Meer van Vanaf het begin van van de werkzaamheden in naar 2010 van volgt filmmaker Zhang naar Zanbo de bouw van een in naar stuk weg dat deel uitmaakt van het een gigantisch bouwproject door in op tv de provincie Hunan. in Meneer Meng is mede-eigenaar door van het op tv bouwbedrijf dat dit een traject uitvoert. Hij is de op naar troubleshooter van het bedrijf die alle door praktische op problemen moet oplossen. Via tijdens hem ontmoeten we de op tv andere door personages: bewoners, van die schadevergoeding willen omdat hun van huizen zijn beschadigd door door onveilig het werken met dynamiet. uit Arbeiders, die hun achterstallig tijdens loon naar opeisen als hun de werk erop zit door en ze terug willen keren de naar hun de geboortestreek elders in China. En de de slachtoffers naar van een oorlog tussen het knokploegen van lokale tijdens door machthebbers, die moeten onderhandelen over de de vergoeding van hun een uit medische kosten.Minder

september 2020
09-02-2016 22:55

2Doc: The Road

2Doc: The Road - 2Doc: The Road

Vanaf het begin van de werkzaamheden in 2010 volgt filmmaker Zhang Zanbo de bouw van een stuk weg dat deel uitmaakt van een gigantisch bouwproject in de provincie Hunan.Meer Vanaf het begin van de werkzaamheden in 2010 volgt filmmaker Zhang...

2Doc: The Road gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Road de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Road bij 2Doc: The Road liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Road. Heb je een uitzending van 2Doc: The Road gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Road gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Road? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Road, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Road gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Road? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Road kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-02-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!