Programma gemist?

Vanaf de het begin van de werkzaamheden een in 2010 volgt op filmmaker Zhang Zanbo een de bouw tijdens van een stuk op tv weg dat op tv deel uitmaakt van uit een gigantisch bouwproject in de tijdens van provincie Hunan.Meer Vanaf het begin van het de een werkzaamheden in 2010 de volgt filmmaker Zhang Zanbo op tv de bouw door van een door stuk weg dat deel uitmaakt het van een gigantisch door bouwproject door in de provincie in Hunan. Meneer Meng is mede-eigenaar van tijdens het bouwbedrijf uit dat dit traject met uitvoert. Hij de is de troubleshooter het van het op bedrijf die alle praktische de problemen moet oplossen. Via hem uit de ontmoeten we de andere personages: op tv bewoners, die schadevergoeding de willen omdat met hun huizen zijn beschadigd door door het onveilig werken met dynamiet. Arbeiders, die naar door hun achterstallig loon met opeisen als hun werk erop naar zit de en ze terug willen uit keren naar hun geboortestreek elders van in China. een En de slachtoffers van een een op oorlog tussen knokploegen van lokale een in machthebbers, die moeten onderhandelen over een de vergoeding van hun op tv uit medische kosten.Minder

mei 2020
09-02-2016 22:55

2Doc: The Road

2Doc: The Road - 2Doc: The Road

Vanaf het begin van de werkzaamheden in 2010 volgt filmmaker Zhang Zanbo de bouw van een stuk weg dat deel uitmaakt van een gigantisch bouwproject in de provincie Hunan.Meer Vanaf het begin van de werkzaamheden in 2010 volgt filmmaker Zhang...

2Doc: The Road gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Road de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Road bij 2Doc: The Road liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Road. Heb je een uitzending van 2Doc: The Road gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Road gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Road? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Road, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Road gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Road? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Road kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-02-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!