Programma gemist?

Vanaf het op begin van het de werkzaamheden in uit 2010 volgt van filmmaker Zhang Zanbo de bouw tijdens van een stuk weg met dat deel uitmaakt de van een gigantisch tijdens de bouwproject in de uit provincie Hunan.Meer Vanaf het begin het van de werkzaamheden tijdens in 2010 door volgt filmmaker op Zhang Zanbo de op tv bouw van een stuk weg uit dat in deel uitmaakt van naar een gigantisch bouwproject in de uit provincie op tv Hunan. Meneer Meng is mede-eigenaar van de het bouwbedrijf dat het de dit traject uitvoert. Hij in is de troubleshooter van met het bedrijf die door alle op praktische problemen moet oplossen. Via hem van ontmoeten we uit de andere personages: van bewoners, die schadevergoeding willen het omdat hun huizen uit zijn beschadigd op door onveilig op werken met dynamiet. Arbeiders, die met de hun achterstallig loon opeisen als hun door werk erop zit de met en ze terug willen keren een naar hun in geboortestreek elders in naar China. En de slachtoffers van in een uit oorlog tussen knokploegen met van lokale machthebbers, op tv die moeten onderhandelen over van de van vergoeding van hun medische op tv kosten.Minder

mei 2021
09-02-2016 22:55

2Doc: The Road

2Doc: The Road - 2Doc: The Road

Vanaf het begin van de werkzaamheden in 2010 volgt filmmaker Zhang Zanbo de bouw van een stuk weg dat deel uitmaakt van een gigantisch bouwproject in de provincie Hunan.Meer Vanaf het begin van de werkzaamheden in 2010 volgt filmmaker Zhang...

2Doc: The Road gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Road de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Road bij 2Doc: The Road liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Road. Heb je een uitzending van 2Doc: The Road gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Road gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Road? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Road, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Road gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Road? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Road kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 09-02-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!