Programma gemist?

Slava met Fetisov was het van 2002 tot 2008 in minister van sport in Poetins het regering, maar van hij is bekender als een speler het en aanvoerder van het het legendarische met Sovjet-ijshockeyteam, bijgenaamd 'The Red Army'.Meer Slava op tv Fetisov was op tv van uit 2002 tot 2008 minister op tv van sport een in Poetins regering, maar hij is op tv bekender uit als speler en aanvoerder van naar het een legendarische Sovjet-ijshockeyteam, bijgenaamd 'The het Red Army', dat furore naar maakte naar tijdens de Koude Oorlog. Voor door uit de Russen was dit op tv team het in bewijs dat het communistische systeem in superieur was. Onder op tv leiding het van de mateloos impopulaire in maar uiterst succesvolle in coach Tikhonov werd het team op tv tijdens maar liefst zeven keer wereldkampioen de en op tv in 1984 en 1988 wonnen ze in olympisch naar goud. Smet op hun blazoen van is de de verloren met finale van 1980 tegen Amerika in van van Lake Placid, die voor van de Amerikanen nog een steeds te het boek staat als 'the op miracle on ice'. Archiefbeelden, animaties tijdens en interviewfragmenten van laten vanuit het perspectief van met van de vijftiger Slava Fetisov de zien van hoe deze charismatische aanvoerder in de de tijdens beeldvorming van de bevolking transformeerde de van in nationale held tot van politieke vijand. Het team, eens boegbeeld door van een door sterke door Sovjet-Unie, viel met de naar val van uit het communisme uiteen. Na uit 1989 leken de het grenzen met het westen met open te gaan, het maar toen op tv Fetisov aangaf te willen spelen op tv op tv voor de Amerikaanse in NHL, werd hij met persona non grata.Minder

september 2020
10-02-2016 22:56

2Doc: Red Army

2Doc: Red Army - 2Doc: Red Army

Slava Fetisov was van 2002 tot 2008 minister van sport in Poetins regering, maar hij is bekender als speler en aanvoerder van het legendarische Sovjet-ijshockeyteam, bijgenaamd 'The Red Army'.Meer Slava Fetisov was van 2002 tot 2008 ministe...

2Doc: Red Army gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Red Army de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Red Army bij 2Doc: Red Army liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Red Army. Heb je een uitzending van 2Doc: Red Army gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Red Army gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Red Army? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Red Army, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Red Army gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Red Army? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Red Army kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-02-2016 om 22:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!