Programma gemist?

Slava door Fetisov was van uit 2002 tot van 2008 minister van sport in de Poetins regering, tijdens maar hij is bekender de als speler en tijdens aanvoerder van het legendarische op op tv Sovjet-ijshockeyteam, bijgenaamd 'The Red een Army'.Meer Slava Fetisov was op tv van 2002 van tot 2008 minister van sport door in door Poetins regering, maar hij is op tv het bekender als speler het en aanvoerder van het met legendarische Sovjet-ijshockeyteam, bijgenaamd van 'The Red Army', het dat furore maakte tijdens door de Koude Oorlog. het Voor de Russen was het dit team het het bewijs dat naar het communistische in systeem superieur was. uit Onder leiding van van de mateloos impopulaire maar met uiterst succesvolle coach Tikhonov naar werd het naar team maar op liefst zeven keer wereldkampioen en door in 1984 met en 1988 wonnen de ze olympisch uit goud. Smet op hun door blazoen van is de verloren door finale van 1980 tegen door Amerika in Lake met Placid, die voor de het Amerikanen nog tijdens steeds te boek staat als op tv 'the van miracle on ice'. Archiefbeelden, animaties met en interviewfragmenten laten een vanuit het op tv perspectief van de vijftiger de op tv Slava Fetisov zien hoe deze een charismatische aanvoerder in naar de op tv beeldvorming van de bevolking transformeerde van met nationale held tot op tv uit politieke vijand. Het team, eens door boegbeeld een van een sterke Sovjet-Unie, viel tijdens met de naar val van het communisme uiteen. op tv Na uit 1989 leken de grenzen door met het de westen open te gaan, op maar toen Fetisov aangaf op te uit willen spelen voor de Amerikaanse de door NHL, werd hij op tv persona non grata.Minder

januari 2020
10-02-2016 22:56

2Doc: Red Army

2Doc: Red Army - 2Doc: Red Army

Slava Fetisov was van 2002 tot 2008 minister van sport in Poetins regering, maar hij is bekender als speler en aanvoerder van het legendarische Sovjet-ijshockeyteam, bijgenaamd 'The Red Army'.Meer Slava Fetisov was van 2002 tot 2008 ministe...

2Doc: Red Army gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Red Army de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Red Army bij 2Doc: Red Army liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Red Army. Heb je een uitzending van 2Doc: Red Army gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Red Army gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Red Army? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Red Army, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Red Army gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Red Army? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Red Army kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-02-2016 om 22:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!