Programma gemist?

Slava uit Fetisov was van 2002 de tot 2008 op tv minister van sport in in Poetins regering, maar hij door is met bekender als speler en aanvoerder het uit van het legendarische Sovjet-ijshockeyteam, bijgenaamd een 'The op Red Army'.Meer Slava Fetisov op tv was van 2002 tot 2008 een het minister van sport van in Poetins regering, maar hij een is bekender als speler op tv in en aanvoerder van het legendarische met Sovjet-ijshockeyteam, bijgenaamd tijdens 'The Red Army', dat de furore maakte tijdens de een Koude naar Oorlog. Voor de uit Russen was dit team het een bewijs dat tijdens het communistische systeem de superieur was. Onder een leiding van de tijdens mateloos impopulaire op tv maar uiterst succesvolle coach een Tikhonov werd het team het maar liefst op zeven keer wereldkampioen naar en door in 1984 en 1988 wonnen ze door olympisch goud. Smet uit op hun blazoen het op is de verloren finale van 1980 het tegen Amerika in het Lake Placid, die op tv voor tijdens de Amerikanen nog steeds te door boek staat in als 'the miracle on van in ice'. Archiefbeelden, animaties van en interviewfragmenten laten vanuit het de perspectief van de vijftiger naar Slava Fetisov zien een van hoe deze charismatische aanvoerder in de met beeldvorming op tv van de bevolking door transformeerde van nationale held tot tijdens politieke vijand. tijdens Het team, eens boegbeeld de van de een sterke het Sovjet-Unie, viel met door de val van door het communisme uiteen. Na 1989 leken in de grenzen met de het op tv westen open te op gaan, maar toen een Fetisov aangaf op tv te willen spelen door voor de Amerikaanse NHL, werd hij van persona non met grata.Minder

mei 2020
10-02-2016 22:56

2Doc: Red Army

2Doc: Red Army - 2Doc: Red Army

Slava Fetisov was van 2002 tot 2008 minister van sport in Poetins regering, maar hij is bekender als speler en aanvoerder van het legendarische Sovjet-ijshockeyteam, bijgenaamd 'The Red Army'.Meer Slava Fetisov was van 2002 tot 2008 ministe...

2Doc: Red Army gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Red Army de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Red Army bij 2Doc: Red Army liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Red Army. Heb je een uitzending van 2Doc: Red Army gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Red Army gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Red Army? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Red Army, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Red Army gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Red Army? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Red Army kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-02-2016 om 22:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!