Programma gemist?

Slava Fetisov naar was van 2002 tot de 2008 minister van het sport een in Poetins de regering, maar hij is bekender uit als speler en aanvoerder het van het legendarische tijdens uit Sovjet-ijshockeyteam, bijgenaamd 'The Red Army'.Meer een Slava Fetisov in was van 2002 tot door 2008 minister van sport op in Poetins in regering, maar het hij is door bekender als speler in en aanvoerder van het legendarische Sovjet-ijshockeyteam, naar bijgenaamd 'The op tv Red Army', door dat furore maakte tijdens van de Koude in Oorlog. Voor de Russen het was dit team het een met bewijs dat het communistische op tv systeem superieur was. op Onder leiding van de mateloos uit impopulaire maar van uiterst succesvolle coach Tikhonov de werd het het team op tv maar liefst zeven keer wereldkampioen tijdens en in in 1984 en 1988 het wonnen ze olympisch goud. Smet het op hun blazoen tijdens is op de verloren finale van de 1980 tegen Amerika in het tijdens Lake Placid, die naar voor de Amerikanen nog de steeds te boek op staat als 'the miracle op on ice'. Archiefbeelden, animaties op tv en interviewfragmenten laten de vanuit het perspectief in van de naar vijftiger met Slava Fetisov zien hoe op tv deze charismatische aanvoerder in in de beeldvorming van tijdens de bevolking transformeerde van de met nationale held tot politieke een vijand. Het team, eens naar boegbeeld van van een sterke Sovjet-Unie, uit viel met de val een van het communisme van uiteen. Na 1989 een leken het de grenzen met een het westen open te gaan, het maar toen op tv Fetisov aangaf te willen spelen een voor uit de Amerikaanse NHL, werd tijdens hij persona non een grata.Minder

mei 2021
10-02-2016 22:56

2Doc: Red Army

2Doc: Red Army - 2Doc: Red Army

Slava Fetisov was van 2002 tot 2008 minister van sport in Poetins regering, maar hij is bekender als speler en aanvoerder van het legendarische Sovjet-ijshockeyteam, bijgenaamd 'The Red Army'.Meer Slava Fetisov was van 2002 tot 2008 ministe...

2Doc: Red Army gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Red Army de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Red Army bij 2Doc: Red Army liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Red Army. Heb je een uitzending van 2Doc: Red Army gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Red Army gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Red Army? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Red Army, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Red Army gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Red Army? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Red Army kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-02-2016 om 22:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!