Programma gemist?

Slava het Fetisov was van 2002 tot in 2008 minister van het sport op in Poetins regering, door maar hij is bekender als tijdens speler en op tv aanvoerder van het legendarische de de Sovjet-ijshockeyteam, bijgenaamd 'The Red Army'.Meer Slava op tv Fetisov met was van 2002 op tot 2008 minister van de sport in Poetins met regering, de maar hij is bekender als speler het en aanvoerder op tv van het legendarische Sovjet-ijshockeyteam, het uit bijgenaamd 'The Red Army', van dat furore tijdens maakte tijdens de Koude Oorlog. Voor een de Russen op was dit van team het bewijs dat in het communistische systeem superieur op tv door was. Onder leiding van de mateloos uit impopulaire in maar uiterst succesvolle de coach Tikhonov op werd het team maar liefst een zeven keer het wereldkampioen en in 1984 en tijdens 1988 uit wonnen ze olympisch goud. Smet op op tv op hun blazoen is naar de verloren finale uit van 1980 tegen Amerika een in naar Lake Placid, die voor de Amerikanen op tv nog steeds te met boek staat als met 'the miracle met on ice'. Archiefbeelden, animaties een met en interviewfragmenten laten vanuit het perspectief met van op de vijftiger Slava Fetisov de zien hoe een deze charismatische aanvoerder in op de beeldvorming van de met bevolking transformeerde op van nationale op held tot politieke vijand. het Het uit team, eens boegbeeld van een in sterke Sovjet-Unie, viel met op tv een de val van het door communisme uiteen. in Na 1989 leken de door grenzen met het de westen open in te gaan, maar toen Fetisov het aangaf te willen spelen naar op voor de Amerikaanse NHL, op werd hij persona non naar grata.Minder

januari 2021
10-02-2016 22:56

2Doc: Red Army

2Doc: Red Army - 2Doc: Red Army

Slava Fetisov was van 2002 tot 2008 minister van sport in Poetins regering, maar hij is bekender als speler en aanvoerder van het legendarische Sovjet-ijshockeyteam, bijgenaamd 'The Red Army'.Meer Slava Fetisov was van 2002 tot 2008 ministe...

2Doc: Red Army gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Red Army de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Red Army bij 2Doc: Red Army liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Red Army. Heb je een uitzending van 2Doc: Red Army gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Red Army gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Red Army? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Red Army, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Red Army gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Red Army? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Red Army kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-02-2016 om 22:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!