Programma gemist?

Slava Fetisov de was van 2002 door tot 2008 minister de van sport uit in Poetins regering, maar hij uit is naar bekender als tijdens speler en aanvoerder van het tijdens legendarische door Sovjet-ijshockeyteam, bijgenaamd 'The Red uit Army'.Meer Slava Fetisov was van de 2002 tot 2008 op minister met van sport in Poetins regering, met maar op hij is op tv bekender als speler van en aanvoerder van het uit legendarische Sovjet-ijshockeyteam, bijgenaamd 'The met Red Army', met dat furore maakte tijdens de door met Koude Oorlog. Voor de de Russen was op tv dit team het bewijs uit dat het een communistische systeem superieur een was. Onder leiding van de mateloos met op tv impopulaire maar uiterst succesvolle coach de Tikhonov werd op tv het team maar liefst zeven met keer het wereldkampioen en in 1984 uit en 1988 wonnen tijdens ze olympisch goud. naar Smet door op hun blazoen is de in verloren finale van uit 1980 tegen op tv Amerika in Lake een Placid, die van voor de Amerikanen nog een steeds te boek in staat als 'the miracle on de ice'. Archiefbeelden, animaties naar de en interviewfragmenten laten vanuit het door perspectief uit van de vijftiger Slava Fetisov zien het hoe deze charismatische in aanvoerder in de de beeldvorming door van de naar bevolking transformeerde van nationale held in tot politieke vijand. tijdens Het met team, eens boegbeeld van tijdens een sterke Sovjet-Unie, het viel met in de val van het communisme het uiteen. Na 1989 leken naar op tv de grenzen met tijdens het westen open te gaan, uit maar toen Fetisov aangaf op tv uit te willen spelen voor de tijdens Amerikaanse naar NHL, werd hij persona non naar grata.Minder

september 2021
10-02-2016 22:56

2Doc: Red Army

2Doc: Red Army - 2Doc: Red Army

Slava Fetisov was van 2002 tot 2008 minister van sport in Poetins regering, maar hij is bekender als speler en aanvoerder van het legendarische Sovjet-ijshockeyteam, bijgenaamd 'The Red Army'.Meer Slava Fetisov was van 2002 tot 2008 ministe...

2Doc: Red Army gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Red Army de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Red Army bij 2Doc: Red Army liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Red Army. Heb je een uitzending van 2Doc: Red Army gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Red Army gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Red Army? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Red Army, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Red Army gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Red Army? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Red Army kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-02-2016 om 22:56 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!