Programma gemist?

Documentaire naar over de Goodbye Tour van met Grammy-winnaar Glen uit Campbell, die sinds tijdens 2011 aan uit alzheimer lijdt.Meer In 2011 onderneemt uit countryzanger en meervoudig naar de Grammy-winnaar Glen Campbell, bekend van naar onder meer Rhinestone Cowboy, de een ongekend door muzikaal uit avontuur. Terwijl artsen hem net de verteld hebben naar dat hij op tv aan alzheimer lijdt, besluit op tv hij met naar zijn gezin zijn conditie wereldkundig uit te van maken en een klein aantal concerten op te tijdens geven. Een gewaagde uit onderneming, want met niemand weet hoe het publiek zal de reageren en of in Glen het aan in op tv zal kunnen. Zijn eigen teksten naar kan hij dan een al niet meer met onthouden. de De bescheiden tour groeit op uit tot een naar reeks van het 151 uitverkochte shows door heel Amerika. een de Het geheugen van Glen Campbell tijdens documenteert van tijdens zeer nabij deze Goodbye van Tour, waarin Glen een en zijn naar familie moedig hun weg zoeken tijdens in het in onvoorspelbare verloop van zijn tijdens groeiende desoriëntatie. tijdens Op het tijdens podium - drie van zijn uit kinderen spelen in naar met de band -, thuis en in uit het in ziekenhuis. Humor, liefde en muziek op tv zijn de op tv enige medicijnen met voorhanden. De directbetrokkenen in zijn eerlijk over hun twijfels. naar Zetten uit ze hem op tv niet voor gek? Wordt op het geen 'ramptoerisme'? Het blijkt in bijna door onmogelijk om met een Glen te repeteren met en er het is voortdurende zorg. De de energie van het optreden in en het musiceren naar blijkt zijn hersenen tijdens echter goed te doen van en het de fans door willen hem met alle liefde steunen tijdens en op tv nog een laatste van keer live met zien optreden. De autocue naar en zelfspot redden hem met meer dan eens, maar tijdens onmiskenbaar stapelen tijdens de uitdagingen zich op. uit Na 151 concerten door een is het duidelijk dat het echt het niet meer gaat. door uit Dan neemt hij nog één veelzeggend op tv naar laatste nummer op: I'm op Not Gonna Miss op tv You. Glen Campbell begon tijdens als veelgevraagde sessiemuzikant. naar Hij op speelde met onder meer in The Beach op Boys, Elvis Presley en Johnny Cash. het Als solozanger uit en gitarist maakte hij naar met met vijftig miljoen verkochte platen countrymuziek naar mainstream met in Amerika. In de film een is tijdens te zien hoe hij in op tv de 2012 een Grammy de krijgt voor zijn hele oeuvre. op tv Collega-muzikanten als op tv Bruce Springsteen, The Edge op tv en met de drummer van Red Hot op tv Chili op tv Peppers Chad Smith in reflecteren in de film in op Campbells rol in door de muziekgeschiedenis. op Daarnaast hebben in ook zij alzheimer van een dichtbij meegemaakt en putten ze op tv inspiratie door uit Campbells laatste tournee. een Het geheugen met van Glen Campbell is het daarmee uit een muzikale roadmovie, een ontroerend familieportret tijdens van en een eerlijk beeld van naar alzheimer op tv ineen.Minder

Documentaire de over de Goodbye Tour van naar een Grammy-winnaar Glen Campbell, die tijdens sinds 2011 aan de de ziekte met van Alzheimer lijdt.Meer In de 2011 onderneemt countryzanger en meervoudig naar Grammy-winnaar Glen op Campbell, bekend van onder van meer Rhinestone Cowboy, door een het ongekend muzikaal op avontuur. Terwijl artsen naar hem net verteld hebben uit dat hij aan met de ziekte van Alzheimer lijdt, naar besluit hij met op zijn gezin zijn met conditie wereldkundig te naar maken een en een klein aantal concerten een te tijdens geven. Een gewaagde onderneming, de want op tv niemand weet hoe met het publiek zal reageren uit en of Glen het uit aan zal kunnen. op Zijn eigen naar teksten kan hij dan door al niet meer onthouden. tijdens door De bescheiden tour uit groeit uit tot een een reeks van door 151 uitverkochte shows met door heel Amerika. Het geheugen van het Glen Campbell documenteert tijdens van een zeer nabij deze Goodbye het Tour, waarin een Glen en zijn familie uit moedig hun weg zoeken op in het onvoorspelbare op op tv verloop van zijn groeiende desoriëntatie. Op op het op tv podium - uit drie van zijn kinderen het spelen in de band -, uit thuis een en in het ziekenhuis. met Humor, de liefde en muziek zijn de enige op medicijnen voorhanden. De door op directbetrokkenen zijn eerlijk naar over hun twijfels. van Zetten ze hem uit niet voor gek? Wordt het geen de 'ramptoerisme'? de Het blijkt bijna onmogelijk op om met Glen te op tv het repeteren en er is voortdurende zorg. naar De energie van van het in optreden en een het musiceren blijkt zijn een hersenen echter goed te doen de en de tijdens fans op willen hem met een alle liefde steunen en naar nog een laatste keer live naar zien optreden. De op autocue van en zelfspot redden door hem meer met dan eens, maar onmiskenbaar stapelen met de op uitdagingen zich op. Na 151 concerten door is uit het duidelijk dat het echt door niet het meer gaat. een Dan neemt hij tijdens nog één veelzeggend laatste nummer tijdens op: I'm Not Gonna in naar Miss You. Glen Campbell het begon als veelgevraagde van sessiemuzikant. Hij speelde met met onder uit meer The Beach Boys, met Elvis Presley op en Johnny Cash. Als solozanger en de de gitarist maakte hij met vijftig miljoen op tv verkochte uit platen countrymuziek mainstream in Amerika. een tijdens In de film van is te zien hoe hij het in 2012 een met Grammy krijgt voor uit zijn hele naar oeuvre. Collega-muzikanten als Bruce met Springsteen, met The Edge en de drummer in van Red door Hot Chili Peppers uit Chad Smith reflecteren een in de film de op Campbells rol naar in de het muziekgeschiedenis. Daarnaast hebben ook naar zij de ziekte van de Alzheimer van op tv dichtbij meegemaakt en putten ze met tijdens inspiratie uit Campbells laatste tournee. door Het geheugen van in Glen Campbell is daarmee naar in een muzikale roadmovie, door een ontroerend familieportret en een eerlijk op tv beeld op van de ziekte van Alzheimer in in ineen.Minder

september 2020
14-07-2016 22:40

Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell

Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell - Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell

Documentaire over de Goodbye Tour van Grammy-winnaar Glen Campbell, die sinds 2011 aan alzheimer lijdt.Meer In 2011 onderneemt countryzanger en meervoudig Grammy-winnaar Glen Campbell, bekend van onder meer Rhinestone Cowboy, een ongekend m...

11-02-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell

Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell - Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell

Documentaire over de Goodbye Tour van Grammy-winnaar Glen Campbell, die sinds 2011 aan de ziekte van Alzheimer lijdt.Meer In 2011 onderneemt countryzanger en meervoudig Grammy-winnaar Glen Campbell, bekend van onder meer Rhinestone Cowboy, ...

Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell bij Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!