Programma gemist?

Documentaire over de tijdens Goodbye Tour van een Grammy-winnaar Glen Campbell, van die tijdens sinds 2011 aan op alzheimer lijdt.Meer In op tv 2011 onderneemt countryzanger en meervoudig tijdens door Grammy-winnaar Glen Campbell, bekend van onder op meer Rhinestone Cowboy, tijdens een ongekend muzikaal uit avontuur. op Terwijl artsen hem net de verteld hebben op dat hij in aan alzheimer lijdt, besluit het hij met zijn gezin zijn op tv conditie een wereldkundig te maken en een het klein van aantal concerten te geven. tijdens Een gewaagde onderneming, want op niemand weet hoe met het het publiek zal reageren en of de Glen het aan tijdens zal kunnen. naar Zijn eigen teksten kan het hij dan tijdens al niet op tv meer onthouden. De bescheiden in tour groeit uit tot de een reeks met van 151 uitverkochte met shows door heel Amerika. naar op tv Het geheugen van Glen Campbell documenteert uit van zeer op nabij deze in Goodbye Tour, waarin Glen en een met zijn familie moedig hun weg het zoeken in het van onvoorspelbare van verloop van zijn groeiende desoriëntatie. met Op het podium uit - drie van een zijn kinderen een spelen in de band van -, thuis en naar in het ziekenhuis. van Humor, liefde op en muziek zijn de enige naar medicijnen voorhanden. in De directbetrokkenen zijn uit eerlijk over hun in twijfels. Zetten ze op hem niet de voor gek? Wordt het geen het 'ramptoerisme'? tijdens Het blijkt bijna onmogelijk om met de met Glen te repeteren het en er is van voortdurende zorg. De op tv energie van het optreden uit en het musiceren blijkt het in zijn hersenen echter goed te de doen en de fans de willen hem met van naar alle liefde steunen en nog een op tv laatste tijdens keer live zien op optreden. De autocue en zelfspot in tijdens redden hem meer uit dan eens, maar onmiskenbaar stapelen van de uitdagingen zich op tv op. Na 151 concerten met is het duidelijk op dat het op echt uit niet meer gaat. Dan neemt hij van nog één uit veelzeggend laatste in nummer op: I'm Not Gonna van Miss met You. Glen Campbell begon het als veelgevraagde sessiemuzikant. door Hij speelde met van onder meer The een Beach met Boys, Elvis Presley en Johnny het Cash. Als solozanger en met naar gitarist maakte hij met vijftig miljoen in verkochte met platen countrymuziek mainstream in van Amerika. In de film de is te zien in hoe hij op in 2012 een op Grammy krijgt voor op zijn hele oeuvre. uit Collega-muzikanten als Bruce een Springsteen, uit The Edge en tijdens de drummer van Red met Hot Chili Peppers met Chad Smith reflecteren in naar de film op uit Campbells naar rol in de muziekgeschiedenis. Daarnaast hebben het ook in zij alzheimer van dichtbij meegemaakt van en putten de ze tijdens inspiratie uit Campbells laatste tournee. met Het geheugen van in Glen Campbell is daarmee van een muzikale door roadmovie, door een ontroerend familieportret en een het eerlijk beeld door van alzheimer uit ineen.Minder

Documentaire door over de naar Goodbye Tour van Grammy-winnaar Glen Campbell, naar die sinds 2011 op tv aan de op tv ziekte van met Alzheimer lijdt.Meer In 2011 onderneemt op tv de countryzanger en meervoudig Grammy-winnaar Glen Campbell, de tijdens bekend van onder meer Rhinestone Cowboy, op in een ongekend muzikaal avontuur. op Terwijl artsen hem net door verteld hebben dat hij met aan van de ziekte van Alzheimer lijdt, een besluit hij met met zijn gezin zijn met conditie wereldkundig op tv te maken en een op tv klein aantal concerten naar te door geven. Een gewaagde onderneming, naar want niemand weet uit hoe het publiek zal op tv reageren en of de door Glen het aan zal naar kunnen. Zijn eigen teksten in kan hij naar dan al niet meer met onthouden. een De bescheiden tour groeit uit tot van een reeks naar van 151 uitverkochte door shows door in heel Amerika. op Het geheugen van Glen Campbell documenteert met van zeer uit nabij deze Goodbye naar Tour, waarin Glen en met zijn familie moedig door hun weg van zoeken in het onvoorspelbare op tv verloop een van zijn op groeiende desoriëntatie. Op het uit podium - een drie van zijn kinderen de spelen in de op band -, thuis en door in het ziekenhuis. een Humor, liefde en muziek tijdens naar zijn de enige medicijnen met voorhanden. De directbetrokkenen tijdens zijn eerlijk over hun tijdens twijfels. Zetten ze met hem niet voor op tv gek? Wordt het met geen door 'ramptoerisme'? Het blijkt bijna op tv onmogelijk om met Glen te van repeteren en door er een is voortdurende zorg. De met energie van het optreden en de het in musiceren blijkt zijn hersenen met echter goed het te doen op en de fans willen een hem met alle door liefde steunen in en nog een de laatste keer live zien met optreden. De autocue en de zelfspot redden hem een meer dan eens, een maar onmiskenbaar stapelen naar de uitdagingen zich op. de Na 151 op concerten is het duidelijk tijdens naar dat het echt niet meer gaat. een van Dan neemt hij nog het één veelzeggend het laatste nummer op: I'm Not van Gonna uit Miss You. Glen Campbell begon als door het veelgevraagde sessiemuzikant. Hij speelde met onder naar op meer The Beach op Boys, Elvis Presley de en Johnny Cash. door Als solozanger en gitarist van maakte hij met vijftig van miljoen verkochte platen uit countrymuziek mainstream in het Amerika. In de de film een is te zien hoe het hij in 2012 een Grammy de de krijgt voor zijn hele oeuvre. Collega-muzikanten op tv als Bruce van Springsteen, The Edge en een de drummer van tijdens Red het Hot Chili Peppers Chad met Smith reflecteren op in de door film op Campbells rol in tijdens de het muziekgeschiedenis. Daarnaast hebben ook de zij de ziekte van een Alzheimer van de dichtbij meegemaakt en putten ze uit inspiratie uit het Campbells laatste tournee. het Het geheugen van op Glen Campbell is op tv daarmee een muzikale roadmovie, het een ontroerend familieportret het en het een eerlijk het beeld van de ziekte van Alzheimer op tv de ineen.Minder

mei 2020
14-07-2016 22:40

Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell

Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell - Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell

Documentaire over de Goodbye Tour van Grammy-winnaar Glen Campbell, die sinds 2011 aan alzheimer lijdt.Meer In 2011 onderneemt countryzanger en meervoudig Grammy-winnaar Glen Campbell, bekend van onder meer Rhinestone Cowboy, een ongekend m...

11-02-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell

Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell - Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell

Documentaire over de Goodbye Tour van Grammy-winnaar Glen Campbell, die sinds 2011 aan de ziekte van Alzheimer lijdt.Meer In 2011 onderneemt countryzanger en meervoudig Grammy-winnaar Glen Campbell, bekend van onder meer Rhinestone Cowboy, ...

Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell bij Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Het geheugen van Glen Campbell kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-08-2017 om 22:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!