Programma gemist?

In een 1987, de in laatste dagen van het Sovjet Imperium, op tv wordt in het het uit dorp Gorki, 20 km van Moskou, naar de op het landgoed waar Lenin zijn in laatste dagen in doorbracht, een op museum gebouwd ter nagedachtenis aan naar Lenin.Meer In 1987, met een de laatste dagen van het Sovjet tijdens Imperium, wordt door in het naar dorp Gorki, 20 km tijdens van uit Moskou, op het landgoed uit waar Lenin zijn laatste door dagen doorbracht, een groot met met en ambitieus museum op tv gebouwd ter nagedachtenis aan Lenin. Vlak op tv nadat het museum met haar deuren een opent, het stort de Sovjet Unie in elkaar. met Ooit bezochten in drieduizend bezoekers per door week op tv dit museum, nu slechts twintig. Tegenwoordig uit lijkt het museum de een uit tempel van van een vergeten beschaving, een plek naar die niet meer naar in de tijd tijdens past. Tegenwoordig houden tijdens de Leninistische curators met het museum uit in stand. Ze hopen uit op de uit terugkeer van vervlogen tijden en met in door afwachting daarvan uit proberen zij de herinnering aan op tv Lenin in met het moderne tijdens Rusland stand te het houden. In de verlaten zalen een wachten uit ze op de enkele de toevallige bezoeker in en op de terugkeer van van de oude tijden. Natalya in en het Evgenia, de twee naar conservatoren van het museum, tijdens leren van ons de geschiedenis er van kennen. met een Natalya is 52 jaar oud, docent van tijdens geschiedenis op een lokale door school en zij is gek naar op Communistische een ideologie. in Zij houdt echt van Lenin met en heeft door groot respect voor hem. in De een 56 jaar oude Evgenia is in wetenschappelijk onderzoeker en op een New Age op tv aanhanger. Ze aanbidt verschillende in goden met en acht Lenin een in van de de grootste goden. Maar na tien uit jaar toegewijd werk in voor het museum een wil naar ze het nu verlaten om in met haar spirituele reis op het een andere plaats voort naar te tijdens zetten.Minder

september 2021
12-02-2016 00:05

2Doc: Leninland

2Doc: Leninland - 2Doc: Leninland

In 1987, de laatste dagen van het Sovjet Imperium, wordt in het dorp Gorki, 20 km van Moskou, op het landgoed waar Lenin zijn laatste dagen doorbracht, een museum gebouwd ter nagedachtenis aan Lenin.Meer In 1987, de laatste dagen van het So...

2Doc: Leninland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Leninland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Leninland bij 2Doc: Leninland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Leninland. Heb je een uitzending van 2Doc: Leninland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Leninland gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Leninland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Leninland, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Leninland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Leninland? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Leninland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-02-2016 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!