Programma gemist?

In 1987, de op tv in laatste dagen van het de Sovjet Imperium, wordt in het in dorp Gorki, 20 door km van Moskou, een op het landgoed een waar tijdens Lenin zijn op tv laatste dagen doorbracht, een museum gebouwd uit ter op tv nagedachtenis aan Lenin.Meer een In 1987, met de laatste dagen van in het Sovjet Imperium, wordt in tijdens tijdens het dorp Gorki, 20 km de van Moskou, op op het landgoed waar Lenin op tv zijn laatste dagen het van doorbracht, een groot en ambitieus museum een gebouwd ter een nagedachtenis aan de Lenin. Vlak nadat het naar museum haar deuren de opent, stort de een Sovjet Unie in elkaar. met Ooit bezochten in drieduizend bezoekers per de week dit museum, de nu slechts een twintig. Tegenwoordig lijkt van het museum op tv een tempel van een vergeten beschaving, op tv naar een plek die niet de meer in met de tijd past. Tegenwoordig houden de door Leninistische curators het een museum in stand. met Ze hopen op tijdens de terugkeer tijdens van vervlogen het tijden en in afwachting tijdens daarvan proberen zij de van herinnering aan Lenin op in door het moderne Rusland stand te tijdens houden. in In de verlaten zalen door wachten ze op de de enkele toevallige bezoeker tijdens met en op de terugkeer van tijdens de door oude tijden. Natalya en het Evgenia, de twee in conservatoren van het museum, uit leren ons de geschiedenis door op er van kennen. Natalya is 52 tijdens jaar oud, docent door geschiedenis op tijdens een lokale in school en zij is gek een op Communistische ideologie. het van Zij houdt echt van door Lenin en heeft groot het respect voor hem. De op tv 56 jaar op tv oude uit Evgenia is wetenschappelijk onderzoeker en het een naar New Age aanhanger. Ze uit aanbidt verschillende goden en acht de Lenin een van uit uit de grootste goden. Maar na het tien jaar toegewijd werk van voor het museum uit met wil ze het het nu verlaten om haar het spirituele reis op een het andere plaats met voort te met zetten.Minder

januari 2021
12-02-2016 00:05

2Doc: Leninland

2Doc: Leninland - 2Doc: Leninland

In 1987, de laatste dagen van het Sovjet Imperium, wordt in het dorp Gorki, 20 km van Moskou, op het landgoed waar Lenin zijn laatste dagen doorbracht, een museum gebouwd ter nagedachtenis aan Lenin.Meer In 1987, de laatste dagen van het So...

2Doc: Leninland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Leninland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Leninland bij 2Doc: Leninland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Leninland. Heb je een uitzending van 2Doc: Leninland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Leninland gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Leninland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Leninland, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Leninland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Leninland? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Leninland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-02-2016 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!