Programma gemist?

In 1987, het de laatste dagen van uit het Sovjet tijdens Imperium, wordt in het met dorp Gorki, naar 20 in km van Moskou, op het landgoed op tv een waar Lenin zijn in laatste dagen doorbracht, een met museum gebouwd door ter nagedachtenis aan Lenin.Meer In 1987, naar de tijdens laatste dagen van het op Sovjet in Imperium, wordt in het de dorp Gorki, 20 de km van Moskou, op het een landgoed in waar Lenin zijn door laatste dagen doorbracht, in een groot en ambitieus museum het gebouwd ter nagedachtenis op aan Lenin. naar Vlak nadat het op museum haar tijdens deuren opent, stort de het Sovjet Unie in elkaar. naar Ooit bezochten drieduizend door bezoekers per week van dit museum, de nu van slechts twintig. Tegenwoordig lijkt een het museum een in tempel van een van vergeten beschaving, een met plek die niet de meer in de uit tijd past. Tegenwoordig houden de naar Leninistische curators het op met museum in stand. Ze door hopen op de de terugkeer van in vervlogen tijden en in afwachting het daarvan proberen een zij de herinnering aan Lenin de in in het moderne een Rusland stand te houden. van In de met verlaten zalen wachten ze op het de enkele op toevallige bezoeker en op de de terugkeer van naar de oude tijden. Natalya naar en Evgenia, met de twee conservatoren in van het museum, leren naar op tv ons de geschiedenis er van uit kennen. van Natalya is 52 jaar oud, van docent geschiedenis op het een door lokale school en zij is gek uit op Communistische ideologie. op Zij houdt op tv echt tijdens van Lenin en heeft een groot respect voor tijdens hem. De een 56 jaar oude Evgenia is wetenschappelijk op tv onderzoeker en een de New uit Age aanhanger. Ze van aanbidt verschillende goden op en acht Lenin een het van de een grootste goden. Maar na op tien jaar van toegewijd werk de voor het museum op tv wil ze het in nu verlaten om haar een spirituele reis in op een andere naar plaats voort te in zetten.Minder

mei 2021
12-02-2016 00:05

2Doc: Leninland

2Doc: Leninland - 2Doc: Leninland

In 1987, de laatste dagen van het Sovjet Imperium, wordt in het dorp Gorki, 20 km van Moskou, op het landgoed waar Lenin zijn laatste dagen doorbracht, een museum gebouwd ter nagedachtenis aan Lenin.Meer In 1987, de laatste dagen van het So...

2Doc: Leninland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Leninland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Leninland bij 2Doc: Leninland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Leninland. Heb je een uitzending van 2Doc: Leninland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Leninland gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Leninland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Leninland, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Leninland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Leninland? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Leninland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-02-2016 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!