Programma gemist?

In op tv 1987, de laatste dagen in van op het Sovjet Imperium, wordt in het uit dorp een Gorki, 20 km van Moskou, op op het landgoed naar waar Lenin zijn naar laatste dagen tijdens doorbracht, een museum gebouwd het ter nagedachtenis aan op Lenin.Meer In het 1987, de laatste dagen de op van het Sovjet uit Imperium, wordt in het dorp door Gorki, 20 de km van Moskou, op een het landgoed waar Lenin uit zijn laatste dagen op tv doorbracht, een op groot en ambitieus museum op tv gebouwd ter naar nagedachtenis aan Lenin. Vlak naar tijdens nadat het museum haar deuren opent, naar stort de de Sovjet Unie in tijdens elkaar. Ooit bezochten naar drieduizend bezoekers uit per week dit museum, op nu slechts op tv twintig. Tegenwoordig lijkt het museum de in een tempel van een vergeten beschaving, uit een met plek die niet meer in een de tijd past. naar Tegenwoordig houden de met een Leninistische curators het het museum in stand. Ze naar hopen op met de terugkeer van vervlogen tijden door en in afwachting door daarvan proberen zij van de naar herinnering aan Lenin in van het moderne in Rusland stand te houden. In door de verlaten zalen uit wachten ze op de door enkele toevallige van bezoeker en met op de terugkeer het van de oude tijden. tijdens Natalya de en Evgenia, de twee naar conservatoren van het museum, het leren ons de geschiedenis met naar er van kennen. op tv Natalya is 52 jaar oud, docent de geschiedenis op een door met lokale school en zij is de gek op met Communistische ideologie. Zij houdt door echt van Lenin met en door heeft groot respect naar voor hem. De naar 56 jaar oude uit Evgenia is wetenschappelijk onderzoeker en een met New Age op tv aanhanger. Ze aanbidt uit verschillende goden en van acht van Lenin een van de grootste goden. op tv Maar uit na tien op jaar toegewijd werk op tv voor het museum wil door ze het nu verlaten om tijdens haar spirituele de reis op de een andere op tv plaats voort te naar zetten.Minder

mei 2020
12-02-2016 00:05

2Doc: Leninland

2Doc: Leninland - 2Doc: Leninland

In 1987, de laatste dagen van het Sovjet Imperium, wordt in het dorp Gorki, 20 km van Moskou, op het landgoed waar Lenin zijn laatste dagen doorbracht, een museum gebouwd ter nagedachtenis aan Lenin.Meer In 1987, de laatste dagen van het So...

2Doc: Leninland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Leninland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Leninland bij 2Doc: Leninland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Leninland. Heb je een uitzending van 2Doc: Leninland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Leninland gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Leninland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Leninland, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Leninland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Leninland? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Leninland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-02-2016 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!