Programma gemist?

In 1987, de met laatste naar dagen van het naar Sovjet Imperium, op tv wordt in het dorp Gorki, 20 in km van het Moskou, op met het landgoed met waar Lenin zijn door laatste dagen doorbracht, een museum van gebouwd ter nagedachtenis van aan Lenin.Meer naar In 1987, de laatste door dagen van het in Sovjet Imperium, een wordt in het het dorp Gorki, 20 km van op tv Moskou, door op het op landgoed waar Lenin uit zijn laatste dagen doorbracht, een groot tijdens en uit ambitieus museum gebouwd ter nagedachtenis een aan Lenin. Vlak een tijdens nadat het museum haar deuren op tv opent, stort de Sovjet door Unie het in elkaar. Ooit bezochten drieduizend een op tv bezoekers per week met dit museum, nu slechts twintig. Tegenwoordig op op lijkt het museum een tempel tijdens van een vergeten tijdens beschaving, een plek in die de niet meer in de tijd past. uit Tegenwoordig uit houden de tijdens Leninistische curators het museum in stand. het op Ze hopen op de terugkeer met van vervlogen tijden het en in afwachting naar daarvan proberen zij een de herinnering een aan Lenin in tijdens het moderne Rusland stand te door een houden. In de verlaten de zalen wachten ze op op tv de enkele toevallige het bezoeker en op de door terugkeer naar van de oude tijden. het Natalya en Evgenia, de in twee conservatoren het van met het museum, leren ons in de geschiedenis er van kennen. uit op tv Natalya is 52 jaar uit oud, docent geschiedenis naar op een lokale school door en zij is het gek een op Communistische ideologie. Zij houdt op tv echt op tv van Lenin en heeft groot een respect voor tijdens hem. De 56 op tv jaar oude Evgenia is het wetenschappelijk onderzoeker en in een New Age aanhanger. in Ze aanbidt met verschillende goden op tv en acht Lenin in een van de de grootste goden. Maar met na tien jaar toegewijd naar werk uit voor het museum wil ze het op met nu verlaten om haar op spirituele reis op een andere van plaats voort op te een zetten.Minder

september 2020
12-02-2016 00:05

2Doc: Leninland

2Doc: Leninland - 2Doc: Leninland

In 1987, de laatste dagen van het Sovjet Imperium, wordt in het dorp Gorki, 20 km van Moskou, op het landgoed waar Lenin zijn laatste dagen doorbracht, een museum gebouwd ter nagedachtenis aan Lenin.Meer In 1987, de laatste dagen van het So...

2Doc: Leninland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Leninland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Leninland bij 2Doc: Leninland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Leninland. Heb je een uitzending van 2Doc: Leninland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Leninland gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Leninland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Leninland, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Leninland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Leninland? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Leninland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-02-2016 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!