Programma gemist?

In 1987, het de laatste dagen de van met het Sovjet Imperium, wordt in het naar dorp Gorki, 20 in km van Moskou, tijdens naar op het landgoed waar Lenin in zijn laatste dagen doorbracht, op het een museum gebouwd ter nagedachtenis aan de Lenin.Meer In het 1987, de laatste met dagen van het een Sovjet in Imperium, wordt in het dorp Gorki, uit het 20 km van Moskou, door op het landgoed waar Lenin het zijn op tv laatste dagen met doorbracht, een groot en ambitieus op museum gebouwd ter nagedachtenis een aan met Lenin. Vlak nadat het op tv museum haar deuren tijdens opent, stort de op Sovjet Unie in het elkaar. Ooit op tv bezochten drieduizend het bezoekers per week dit museum, nu op tv slechts twintig. Tegenwoordig uit lijkt op het museum een tempel van uit door een vergeten beschaving, een plek die een op niet meer in de van tijd past. Tegenwoordig houden de een een Leninistische curators het museum in in stand. Ze hopen op een de terugkeer de van vervlogen tijden naar en in in afwachting daarvan de proberen zij de herinnering uit aan Lenin in in het moderne door Rusland stand te houden. In de tijdens een verlaten zalen wachten ze in op de enkele toevallige bezoeker tijdens en op de met terugkeer van uit de oude op tv tijden. Natalya en Evgenia, op de op tv twee conservatoren van het museum, leren de een ons de geschiedenis er een van kennen. het Natalya is 52 jaar oud, docent door van geschiedenis op een lokale school en de zij is gek een op tv op Communistische ideologie. Zij houdt echt de van een Lenin en heeft een groot respect voor hem. naar De 56 jaar door oude Evgenia een is wetenschappelijk onderzoeker uit en een New Age aanhanger. uit Ze aanbidt verschillende het met goden en acht met Lenin een van de grootste goden. het Maar na tien naar naar jaar toegewijd werk voor het het museum de wil ze het op tv nu verlaten om haar spirituele het reis op uit een andere plaats voort naar te door zetten.Minder

oktober 2021
12-02-2016 00:05

2Doc: Leninland

2Doc: Leninland - 2Doc: Leninland

In 1987, de laatste dagen van het Sovjet Imperium, wordt in het dorp Gorki, 20 km van Moskou, op het landgoed waar Lenin zijn laatste dagen doorbracht, een museum gebouwd ter nagedachtenis aan Lenin.Meer In 1987, de laatste dagen van het So...

2Doc: Leninland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Leninland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Leninland bij 2Doc: Leninland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Leninland. Heb je een uitzending van 2Doc: Leninland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Leninland gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Leninland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Leninland, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Leninland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Leninland? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Leninland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-02-2016 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!