Programma gemist?

In 1987, de in laatste dagen van op het Sovjet Imperium, door wordt in de het dorp Gorki, naar 20 km een van Moskou, op het op tv landgoed waar van Lenin zijn laatste dagen van doorbracht, op tv een museum gebouwd ter een nagedachtenis aan van Lenin.Meer In 1987, naar de laatste dagen van door het Sovjet Imperium, wordt uit in het dorp op tv Gorki, 20 de km van naar Moskou, op het landgoed de waar Lenin zijn laatste tijdens dagen door doorbracht, een groot en tijdens ambitieus museum gebouwd ter een nagedachtenis aan Lenin. een Vlak nadat het museum een haar een deuren opent, stort de Sovjet door Unie de in elkaar. Ooit uit bezochten drieduizend bezoekers een per week dit museum, nu op slechts met twintig. Tegenwoordig de lijkt het museum een tempel in van een van vergeten beschaving, een plek een die uit niet meer in de tijd past. een een Tegenwoordig houden de Leninistische curators naar het museum in naar stand. Ze naar hopen op de terugkeer door van vervlogen tijden en op in van afwachting daarvan op tv proberen zij de herinnering naar aan Lenin in op tv het moderne Rusland stand te een houden. de In de verlaten zalen van wachten uit ze op de enkele toevallige bezoeker door en op de op terugkeer de van de oude op tijden. Natalya en Evgenia, de door twee conservatoren van naar het museum, een leren ons de in geschiedenis er van op tv kennen. Natalya uit is 52 jaar oud, door docent geschiedenis op de een lokale een school en een zij is gek op Communistische tijdens ideologie. van Zij houdt echt van Lenin uit en heeft groot met respect voor hem. naar De 56 jaar oude uit Evgenia is van wetenschappelijk onderzoeker in en een New Age een aanhanger. Ze aanbidt verschillende met goden en acht van Lenin uit een van de de grootste goden. Maar na in tien een jaar toegewijd werk voor het museum tijdens wil het ze het nu in verlaten om haar spirituele reis in op een op andere plaats een voort te tijdens zetten.Minder

juni 2021
12-02-2016 00:05

2Doc: Leninland

2Doc: Leninland - 2Doc: Leninland

In 1987, de laatste dagen van het Sovjet Imperium, wordt in het dorp Gorki, 20 km van Moskou, op het landgoed waar Lenin zijn laatste dagen doorbracht, een museum gebouwd ter nagedachtenis aan Lenin.Meer In 1987, de laatste dagen van het So...

2Doc: Leninland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Leninland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Leninland bij 2Doc: Leninland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Leninland. Heb je een uitzending van 2Doc: Leninland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Leninland gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Leninland? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Leninland, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Leninland gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Leninland? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Leninland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-02-2016 om 00:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!