Programma gemist?

Filemon naar Wesselink en Geraldine Kemper testen de zeven op bekende Nederlanders in 25 van vragen over tijdens de bewogen jaren negentig. Alle uit hypes, het muziek en trends door en andere wetenswaardigheden passeren tijdens de op revue. Het wordt door een feest der de herkenning. Thuis kun je het lekker meedoen van met pen en door papier.

Weet op jij het allemaal nog, door die op jaren 90? Met op tamagotchi's, discmans, gabbers en flippo's. door Maar het hoeveel kennis is daarvan blijven hangen? De tijdens 90's. Je moest de inbellen om op van het tijdens internet te op komen, Super Mario uit was nog in 2D en je in op tv favoriete muziek moest je op cassette met met opnemen... als de DJ uit er niet doorheen ging in lullen. Zo goed waren naar de die jaren 90 dus eigenlijk in niet en tóch van kijken we er allemaal tijdens met weemoed naar op terug. Aan op tv de hand van 25 tijdens vragen, nemen presentatoren de Geraldine Kemper en tijdens Filemon op Wesselink je mee terug naar tijdens de tijd dat tuinbroeken van de nog hip waren. En met dat terwijl jij tijdens je meet door met BN'ers als door Henny Huisman, Mental Theo en tijdens Annette Barlo, uit maar óók tijdens met de rest van van Nederland.

mei 2020
09-06-2019 20:15

I Love The 90's Test

I Love The 90's Test - I Love The 90's Test

Filemon Wesselink en Geraldine Kemper testen zeven bekende Nederlanders in 25 vragen over de bewogen jaren negentig. Alle hypes, muziek en trends en andere wetenswaardigheden passeren de revue. Het wordt een feest der herkenning. Thuis kun ...

02-09-2018 19:50

Quiz: I Love The 90's Test

I Love The 90's Test - Quiz: I Love The 90's Test

Weet jij het allemaal nog, die jaren 90? Met tamagotchi's, discmans, gabbers en flippo's. Maar hoeveel kennis is daarvan blijven hangen? De 90's. Je moest inbellen om op het internet te komen, Super Mario was nog in 2D en je favoriete muzi...

I Love The 90's Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van I Love The 90's Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van I Love The 90's Test bij I Love The 90's Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van I Love The 90's Test. Heb je een uitzending van I Love The 90's Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

I Love The 90's Test gemist

Uitzending gemist van I Love The 90's Test? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van I Love The 90's Test, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van I Love The 90's Test gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van I Love The 90's Test? Hier kun je alle uitzendingen van I Love The 90's Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-06-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!