Programma gemist?

Filemon Wesselink en op tv Geraldine van Kemper testen zeven bekende Nederlanders op in een 25 vragen over op tv de bewogen jaren negentig. Alle uit hypes, muziek door en trends en naar andere tijdens wetenswaardigheden passeren de naar revue. Het wordt een feest door der het herkenning. Thuis kun de je lekker meedoen met pen en een in papier.

Weet in jij het allemaal op tv nog, die jaren 90? een Met tamagotchi's, discmans, tijdens gabbers en flippo's. op tv Maar hoeveel tijdens kennis is daarvan op tv blijven hangen? De 90's. Je tijdens moest inbellen een om op het internet te naar naar komen, Super Mario was nog uit in 2D en je in favoriete muziek op moest je op op tv cassette door opnemen... als de DJ er naar niet doorheen ging met lullen. Zo goed waren op tv die jaren een 90 op tv dus eigenlijk niet het en tóch kijken we er door allemaal met weemoed met op op tv terug. Aan de hand van een 25 vragen, de nemen presentatoren Geraldine Kemper uit en Filemon het Wesselink je mee terug naar de tijdens tijd een dat tuinbroeken nog hip waren. met En dat met terwijl jij je meet op op met BN'ers als Henny uit Huisman, Mental door Theo en Annette uit Barlo, maar óók uit met de rest van de Nederland.

december 2021
09-06-2019 20:15

I Love The 90's Test

I Love The 90's Test - I Love The 90's Test

Filemon Wesselink en Geraldine Kemper testen zeven bekende Nederlanders in 25 vragen over de bewogen jaren negentig. Alle hypes, muziek en trends en andere wetenswaardigheden passeren de revue. Het wordt een feest der herkenning. Thuis kun ...

02-09-2018 19:50

Quiz: I Love The 90's Test

I Love The 90's Test - Quiz: I Love The 90's Test

Weet jij het allemaal nog, die jaren 90? Met tamagotchi's, discmans, gabbers en flippo's. Maar hoeveel kennis is daarvan blijven hangen? De 90's. Je moest inbellen om op het internet te komen, Super Mario was nog in 2D en je favoriete muzi...

I Love The 90's Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van I Love The 90's Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van I Love The 90's Test bij I Love The 90's Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van I Love The 90's Test. Heb je een uitzending van I Love The 90's Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

I Love The 90's Test gemist

Uitzending gemist van I Love The 90's Test? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van I Love The 90's Test, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van I Love The 90's Test gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van I Love The 90's Test? Hier kun je alle uitzendingen van I Love The 90's Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-06-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!