Programma gemist?

Filemon van Wesselink en Geraldine tijdens Kemper testen zeven bekende uit Nederlanders in 25 naar vragen over tijdens de bewogen jaren negentig. met Alle hypes, naar muziek en trends en op andere wetenswaardigheden passeren de in revue. tijdens Het wordt naar een feest der uit herkenning. Thuis kun je lekker tijdens meedoen met pen op tv en door papier.

Weet jij van het allemaal nog, die van jaren naar 90? Met tamagotchi's, discmans, van gabbers en flippo's. met Maar hoeveel uit kennis is daarvan blijven naar hangen? De 90's. Je moest door inbellen het om op uit het internet te komen, Super Mario op tv was nog door in 2D en je tijdens een favoriete muziek moest je op naar cassette opnemen... als de door DJ van er niet doorheen ging lullen. uit Zo goed waren naar die uit jaren 90 het dus eigenlijk niet en tóch kijken het we op er allemaal met weemoed tijdens op terug. Aan de een hand van 25 vragen, in nemen presentatoren Geraldine de Kemper en door Filemon Wesselink je mee uit terug naar uit de tijd uit dat tuinbroeken nog hip waren. uit En dat tijdens terwijl jij je meet in van met BN'ers als Henny in Huisman, Mental Theo naar en Annette Barlo, maar óók met met de rest van op van Nederland.

juni 2021
09-06-2019 20:15

I Love The 90's Test

I Love The 90's Test - I Love The 90's Test

Filemon Wesselink en Geraldine Kemper testen zeven bekende Nederlanders in 25 vragen over de bewogen jaren negentig. Alle hypes, muziek en trends en andere wetenswaardigheden passeren de revue. Het wordt een feest der herkenning. Thuis kun ...

02-09-2018 19:50

Quiz: I Love The 90's Test

I Love The 90's Test - Quiz: I Love The 90's Test

Weet jij het allemaal nog, die jaren 90? Met tamagotchi's, discmans, gabbers en flippo's. Maar hoeveel kennis is daarvan blijven hangen? De 90's. Je moest inbellen om op het internet te komen, Super Mario was nog in 2D en je favoriete muzi...

I Love The 90's Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van I Love The 90's Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van I Love The 90's Test bij I Love The 90's Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van I Love The 90's Test. Heb je een uitzending van I Love The 90's Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

I Love The 90's Test gemist

Uitzending gemist van I Love The 90's Test? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van I Love The 90's Test, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van I Love The 90's Test gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van I Love The 90's Test? Hier kun je alle uitzendingen van I Love The 90's Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-06-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!