Programma gemist?

Filemon op tv Wesselink en Geraldine het Kemper testen zeven bekende Nederlanders het in 25 de vragen over een de bewogen jaren negentig. Alle de hypes, muziek en op tv van trends en andere wetenswaardigheden op passeren de revue. Het wordt met een feest der uit herkenning. een Thuis kun je op tv lekker meedoen met van pen en uit papier.

Weet jij het met op allemaal nog, die jaren 90? met Met van tamagotchi's, discmans, gabbers tijdens en flippo's. Maar hoeveel kennis is een daarvan in blijven hangen? De 90's. op Je moest inbellen een om op een het internet te komen, Super Mario het was door nog in 2D op en je favoriete tijdens muziek moest tijdens je op cassette opnemen... als het de DJ er een niet doorheen een ging lullen. Zo goed waren een die op jaren 90 de dus eigenlijk niet en tóch tijdens kijken we er het allemaal met weemoed op van terug. Aan de op hand een van 25 vragen, nemen presentatoren uit Geraldine Kemper tijdens en Filemon in Wesselink je mee terug van naar de in tijd dat tuinbroeken nog hip door waren. En met dat terwijl jij door je meet uit met BN'ers als Henny door Huisman, Mental naar Theo en Annette de Barlo, maar óók met de rest op van een Nederland.

maart 2021
09-06-2019 20:15

I Love The 90's Test

I Love The 90's Test - I Love The 90's Test

Filemon Wesselink en Geraldine Kemper testen zeven bekende Nederlanders in 25 vragen over de bewogen jaren negentig. Alle hypes, muziek en trends en andere wetenswaardigheden passeren de revue. Het wordt een feest der herkenning. Thuis kun ...

02-09-2018 19:50

Quiz: I Love The 90's Test

I Love The 90's Test - Quiz: I Love The 90's Test

Weet jij het allemaal nog, die jaren 90? Met tamagotchi's, discmans, gabbers en flippo's. Maar hoeveel kennis is daarvan blijven hangen? De 90's. Je moest inbellen om op het internet te komen, Super Mario was nog in 2D en je favoriete muzi...

I Love The 90's Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van I Love The 90's Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van I Love The 90's Test bij I Love The 90's Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van I Love The 90's Test. Heb je een uitzending van I Love The 90's Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

I Love The 90's Test gemist

Uitzending gemist van I Love The 90's Test? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van I Love The 90's Test, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van I Love The 90's Test gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van I Love The 90's Test? Hier kun je alle uitzendingen van I Love The 90's Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-06-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!