Programma gemist?

Filemon Wesselink met en Geraldine een Kemper testen zeven bekende Nederlanders van in 25 uit vragen het over de bewogen van jaren negentig. Alle met hypes, muziek en tijdens trends en andere wetenswaardigheden in passeren de revue. in Het wordt met een feest der herkenning. Thuis kun van je het lekker meedoen met pen uit en het papier.

Weet jij het op allemaal nog, die een jaren 90? op tv Met tamagotchi's, discmans, tijdens gabbers door en flippo's. Maar hoeveel kennis door is tijdens daarvan blijven hangen? De 90's. Je in moest inbellen op om op op het internet te komen, Super Mario naar was nog in met 2D op en je favoriete muziek moest de je in op cassette op tv opnemen... als de DJ een er niet doorheen ging tijdens lullen. Zo uit goed waren naar die jaren 90 dus eigenlijk van niet en tóch tijdens kijken we de er allemaal van met weemoed op op terug. Aan de hand van met 25 vragen, nemen naar presentatoren Geraldine Kemper en op tv Filemon Wesselink je in mee terug naar door de tijd dat tuinbroeken tijdens tijdens nog hip waren. En dat op tv terwijl het jij je meet met BN'ers als door Henny Huisman, Mental naar Theo en Annette tijdens Barlo, maar óók door met op tv de rest van een Nederland.

oktober 2020
09-06-2019 20:15

I Love The 90's Test

I Love The 90's Test - I Love The 90's Test

Filemon Wesselink en Geraldine Kemper testen zeven bekende Nederlanders in 25 vragen over de bewogen jaren negentig. Alle hypes, muziek en trends en andere wetenswaardigheden passeren de revue. Het wordt een feest der herkenning. Thuis kun ...

02-09-2018 19:50

Quiz: I Love The 90's Test

I Love The 90's Test - Quiz: I Love The 90's Test

Weet jij het allemaal nog, die jaren 90? Met tamagotchi's, discmans, gabbers en flippo's. Maar hoeveel kennis is daarvan blijven hangen? De 90's. Je moest inbellen om op het internet te komen, Super Mario was nog in 2D en je favoriete muzi...

I Love The 90's Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van I Love The 90's Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van I Love The 90's Test bij I Love The 90's Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van I Love The 90's Test. Heb je een uitzending van I Love The 90's Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

I Love The 90's Test gemist

Uitzending gemist van I Love The 90's Test? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van I Love The 90's Test, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van I Love The 90's Test gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van I Love The 90's Test? Hier kun je alle uitzendingen van I Love The 90's Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-06-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!