Programma gemist?

Filemon Wesselink en een naar Geraldine Kemper testen zeven bekende Nederlanders de in 25 vragen de over de een bewogen jaren negentig. Alle tijdens op hypes, muziek en van trends en andere wetenswaardigheden passeren door de de revue. Het wordt door een feest der herkenning. Thuis met kun je het lekker meedoen met pen uit en van papier.

Weet jij het naar allemaal nog, die met jaren 90? naar Met tamagotchi's, discmans, een gabbers en een flippo's. Maar hoeveel kennis is naar met daarvan blijven hangen? De 90's. een Je moest inbellen om op uit het internet te in door komen, Super Mario was nog in van 2D uit en je favoriete muziek moest de je op op tv cassette opnemen... uit als de DJ in er niet doorheen ging lullen. naar Zo goed met waren die jaren uit 90 dus eigenlijk op niet van en tóch kijken tijdens we er allemaal met weemoed uit op terug. Aan de door hand van 25 vragen, op nemen presentatoren tijdens Geraldine Kemper de en Filemon Wesselink je mee door terug naar de de door tijd dat tuinbroeken door nog hip waren. de En dat terwijl de jij je meet met BN'ers als op tv Henny Huisman, met Mental Theo en tijdens Annette naar Barlo, maar óók met de rest een van uit Nederland.

april 2020
09-06-2019 20:15

I Love The 90's Test

I Love The 90's Test - I Love The 90's Test

Filemon Wesselink en Geraldine Kemper testen zeven bekende Nederlanders in 25 vragen over de bewogen jaren negentig. Alle hypes, muziek en trends en andere wetenswaardigheden passeren de revue. Het wordt een feest der herkenning. Thuis kun ...

02-09-2018 19:50

Quiz: I Love The 90's Test

I Love The 90's Test - Quiz: I Love The 90's Test

Weet jij het allemaal nog, die jaren 90? Met tamagotchi's, discmans, gabbers en flippo's. Maar hoeveel kennis is daarvan blijven hangen? De 90's. Je moest inbellen om op het internet te komen, Super Mario was nog in 2D en je favoriete muzi...

I Love The 90's Test gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van I Love The 90's Test de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van I Love The 90's Test bij I Love The 90's Test liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van I Love The 90's Test. Heb je een uitzending van I Love The 90's Test gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

I Love The 90's Test gemist

Uitzending gemist van I Love The 90's Test? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van I Love The 90's Test, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van I Love The 90's Test gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van I Love The 90's Test? Hier kun je alle uitzendingen van I Love The 90's Test kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 09-06-2019 om 20:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!