Programma gemist?

Documentaire waarin door twee onbekenden in elkaars uit leven duiken naar om te onderzoeken waarom met de een ander nog op tv single is. De vrijgezelle dertigers het Naomi en het Lex ruilen tijdens daarbij van huis en nemen tijdelijk de elkaars door leven over.

november 2021
13-02-2016 19:59

Afl. 1

Waarom Ben Ik Single? - Afl. 1

Documentaire waarin twee onbekenden in elkaars leven duiken om te onderzoeken waarom de ander nog single is. De vrijgezelle dertigers Naomi en Lex ruilen daarbij van huis en nemen tijdelijk elkaars leven over.

Waarom Ben Ik Single? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Waarom Ben Ik Single? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Waarom Ben Ik Single? bij Waarom Ben Ik Single? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Waarom Ben Ik Single?. Heb je een uitzending van Waarom Ben Ik Single? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Waarom Ben Ik Single? gemist

Documentaire waarin twee onbekenden in elkaars leven duiken om te onderzoeken waarom de ander nog steeds single is. De vrijgezelle dertigers Naomi en Lex ruilen van huis, slapen in het bed van de ander en nemen zelfs hun volledige socialmediaverleden door. Ook spreken ze uitgebreid met vrienden, familie en ex-geliefden. Na een paar weken ontmoeten Naomi en Lex elkaar voor het eerst en delen ze al hun bevindingen. Waarom denken zij dat de ander nog vrijgezel is en wat voor tips kunnen ze geven om dat te veranderen?

Uitzending gemist van Waarom Ben Ik Single?? Hier kun je alle uitzendingen van Waarom Ben Ik Single? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 13-02-2016 om 19:59 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!