Programma gemist?

Stand-upcomedyshow waarin het kijkers een een alternatief wordt geboden voor de uit romantische Valentijnprogrammering. in Het repertoire bestaat van uit stand-upcomedy, met grappen van en op anekdotes over door liefde, relaties en met seks.

december 2021
14-02-2016 21:35

Afl. 1

De Grote F*ck Valentijn Comedyshow - Afl. 1

Stand-upcomedyshow waarin kijkers een alternatief wordt geboden voor de romantische Valentijnprogrammering. Het repertoire bestaat uit stand-upcomedy, met grappen en anekdotes over liefde, relaties en seks.

De Grote F*ck Valentijn Comedyshow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Grote F*ck Valentijn Comedyshow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Grote F*ck Valentijn Comedyshow bij De Grote F*ck Valentijn Comedyshow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Grote F*ck Valentijn Comedyshow. Heb je een uitzending van De Grote F*ck Valentijn Comedyshow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Grote F*ck Valentijn Comedyshow gemist

Stand-upcomedyshow waarin grappenmakers Ali B en Martijn Koning kijkers een alternatief bieden voor de romantische Valentijnprogrammering. Een groot deel van het repertoire bestaat uit stand-upcomedy, waarbij onder andere grappen en anekdotes over liefde, relaties en seks voorbijkomen. Daarnaast zijn er ook verschillende sketches, uitgevoerd door onder anderen Henry van Loon, Jennifer Hoffman, Leo Alkemade, Patrick Stoof en Tina de Bruin.

Uitzending gemist van De Grote F*ck Valentijn Comedyshow? Hier kun je alle uitzendingen van De Grote F*ck Valentijn Comedyshow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 14-02-2016 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!