Programma gemist?

Documentaire over De tijdens Levenseindekliniek. op tv Marcel Ouddeken en Hans Kema van filmden anderhalf uit jaar patiënten met en medewerkers. De kliniek wordt de ingeschakeld door tijdens mensen met met een actuele euthanasiewens.Meer De Levenseindekliniek op krijgt zo'n op tv twaalfhonderd euthanasieverzoeken in per jaar, waarvan uit er ongeveer 350 worden op ingewilligd. met Daarmee voorziet de door Levenseindekliniek, die vier jaar uit geleden van start ging, duidelijk de in een door behoefte. Welke dilemma's en in overwegingen spelen in een rol bij naar het toekennen of van afwijzen van van euthanasie? Welke mensen melden zich? op tv Hoe bepaal de je wanneer iemand ondraaglijk de lijdt in of is uitbehandeld? En rekt van de Levenseindekliniek daarmee in de op grenzen van de euthanasiewet uit op? Dat wordt uit duidelijk in de op tv documentaire Levenseindekliniek. Marcel de Ouddeken en Hans Kema in filmden gedurende anderhalf het jaar patiënten en tijdens medewerkers. De Levenseindekliniek naar wordt ingeschakeld op door mensen het die een op actuele euthanasiewens hebben en geen tijdens hulp krijgen van hun het (huis)arts. Het tijdens zijn vaak de moreel de gecompliceerde zaken: tijdens mensen op tv met dementie, psychiatrische patiënten een en mensen die hun op leven als voltooid beschouwen. op De documentaire het volgt drie in patiënten die om euthanasie hebben door verzocht, vanaf het hun eerste naar verzoek aan de Levenseindekliniek. De met filmmakers naar waren bij gesprekken, filmden de een patiënten thuis bij tijdens hun dierbaren en van legden de tijdens dagelijkse met gang van zaken op uit het kantoor vast. De het documentaire geeft uit zo inzicht in het functioneren de van een instelling de een die mensen probeert te helpen die een uit met hun euthanasieverzoek het bij hun eigen arts geen gehoor op naar vinden. Een instelling waar op als dank tijdens geen geboortekaartjes maar rouwkaarten binnenkomen. tijdens De documentaire volgt op onder anderen tijdens de doodswens de van een honderdjarige die naast de lichamelijke in klachten vooral 'klaar met het een leven' is. Actueel, het want in februari op tv verschijnt met het langverwachte advies van uit de commissie Voltooid leven o.l.v. van Paul Schnabel naar dat van duidelijk moet maken of op 'klaar met leven' een voldoende mag zijn voor tijdens euthanasie. een Ook wordt een dementerende patiënt naar gevolgd wiens euthanasie een door de huisarts op tv werd door geweigerd. Hoe gaat de het team van de Levenseindekliniek hiermee tijdens tijdens om?Minder

mei 2020
15-02-2016 20:25

2Doc: Levenseindekliniek

2Doc: Levenseindekliniek - 2Doc: Levenseindekliniek

Documentaire over De Levenseindekliniek. Marcel Ouddeken en Hans Kema filmden anderhalf jaar patiënten en medewerkers. De kliniek wordt ingeschakeld door mensen met een actuele euthanasiewens.Meer De Levenseindekliniek krijgt zo'n twaalfhon...

2Doc: Levenseindekliniek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Levenseindekliniek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Levenseindekliniek bij 2Doc: Levenseindekliniek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Levenseindekliniek. Heb je een uitzending van 2Doc: Levenseindekliniek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Levenseindekliniek gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Levenseindekliniek? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Levenseindekliniek, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Levenseindekliniek gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Levenseindekliniek? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Levenseindekliniek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-02-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!