Programma gemist?

Documentaire over De op door Levenseindekliniek. Marcel Ouddeken en uit Hans Kema een filmden anderhalf jaar patiënten en een medewerkers. De kliniek wordt van ingeschakeld door tijdens mensen met een actuele uit met euthanasiewens.Meer De Levenseindekliniek krijgt het zo'n twaalfhonderd euthanasieverzoeken van per jaar, waarvan er in ongeveer 350 tijdens worden ingewilligd. Daarmee voorziet met de tijdens Levenseindekliniek, die vier jaar geleden op van start ging, op duidelijk in tijdens een behoefte. Welke dilemma's het en overwegingen spelen uit een rol bij het op tv tijdens toekennen of afwijzen van euthanasie? het Welke mensen een melden zich? Hoe bepaal je op tv wanneer iemand ondraaglijk de lijdt naar of is uitbehandeld? met En rekt de Levenseindekliniek het daarmee naar de grenzen van de euthanasiewet naar op? Dat wordt met duidelijk in de door documentaire uit Levenseindekliniek. Marcel Ouddeken en Hans Kema een filmden gedurende anderhalf tijdens jaar patiënten tijdens en het medewerkers. De Levenseindekliniek wordt tijdens ingeschakeld door mensen die een in actuele van euthanasiewens hebben en een geen hulp krijgen van met hun met (huis)arts. Het zijn vaak de moreel met gecompliceerde zaken: mensen van met dementie, in psychiatrische patiënten en mensen op tv de die hun leven de als voltooid beschouwen. De door documentaire volgt drie patiënten een die op tv om euthanasie hebben verzocht, vanaf hun de eerste op tv verzoek aan de Levenseindekliniek. op De filmmakers van waren bij op tv gesprekken, filmden de patiënten door thuis bij hun naar dierbaren en de legden de dagelijkse gang van zaken van van op het kantoor vast. De met documentaire geeft zo van inzicht van in het functioneren van in een instelling die mensen probeert tijdens te helpen die tijdens met hun euthanasieverzoek naar bij van hun eigen arts geen tijdens gehoor vinden. de Een instelling met waar als dank geen geboortekaartjes maar het rouwkaarten van binnenkomen. De documentaire volgt tijdens onder anderen de van doodswens van een de honderdjarige die naast door lichamelijke klachten vooral een 'klaar een met het leven' is. Actueel, want tijdens in februari verschijnt door het langverwachte uit advies van de uit commissie Voltooid leven o.l.v. een Paul Schnabel het dat duidelijk een moet maken de of 'klaar met leven' voldoende mag een uit zijn voor euthanasie. Ook wordt een het door dementerende patiënt gevolgd wiens euthanasie van door de huisarts naar werd naar geweigerd. Hoe gaat door het team van de Levenseindekliniek hiermee tijdens van om?Minder

mei 2021
15-02-2016 20:25

2Doc: Levenseindekliniek

2Doc: Levenseindekliniek - 2Doc: Levenseindekliniek

Documentaire over De Levenseindekliniek. Marcel Ouddeken en Hans Kema filmden anderhalf jaar patiënten en medewerkers. De kliniek wordt ingeschakeld door mensen met een actuele euthanasiewens.Meer De Levenseindekliniek krijgt zo'n twaalfhon...

2Doc: Levenseindekliniek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Levenseindekliniek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Levenseindekliniek bij 2Doc: Levenseindekliniek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Levenseindekliniek. Heb je een uitzending van 2Doc: Levenseindekliniek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Levenseindekliniek gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Levenseindekliniek? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Levenseindekliniek, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Levenseindekliniek gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Levenseindekliniek? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Levenseindekliniek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-02-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!