Programma gemist?

Documentaire op over De Levenseindekliniek. naar Marcel Ouddeken en met Hans Kema filmden op anderhalf jaar patiënten en medewerkers. in De kliniek wordt op tv ingeschakeld door door mensen met een actuele het euthanasiewens.Meer De Levenseindekliniek de krijgt naar zo'n twaalfhonderd uit euthanasieverzoeken per jaar, waarvan er ongeveer een 350 worden van ingewilligd. Daarmee voorziet tijdens de Levenseindekliniek, op tv die vier uit jaar geleden van start ging, duidelijk met in een naar behoefte. Welke naar dilemma's en overwegingen spelen uit een op rol bij het toekennen of uit afwijzen van euthanasie? met Welke mensen melden in zich? Hoe naar bepaal je wanneer iemand het ondraaglijk lijdt het of is uitbehandeld? En met rekt de Levenseindekliniek daarmee het de van grenzen van de euthanasiewet op? van Dat wordt met duidelijk in op tv de documentaire Levenseindekliniek. Marcel Ouddeken door met en Hans Kema filmden uit gedurende anderhalf jaar tijdens patiënten en medewerkers. een De Levenseindekliniek naar wordt ingeschakeld door mensen die de een actuele euthanasiewens hebben door van en geen hulp uit krijgen van hun (huis)arts. Het het zijn vaak uit de moreel gecompliceerde zaken: mensen het met dementie, met psychiatrische op tv patiënten en mensen die hun tijdens leven als op voltooid beschouwen. de De documentaire volgt drie patiënten die door om het euthanasie hebben verzocht, vanaf hun uit eerste verzoek aan de de een Levenseindekliniek. De op filmmakers waren bij uit gesprekken, filmden de patiënten thuis een bij hun dierbaren en van legden de op tv dagelijkse gang de van zaken op het kantoor tijdens met vast. De documentaire geeft zo inzicht uit in het op functioneren op tv van een instelling met die mensen probeert te helpen tijdens die naar met hun euthanasieverzoek bij naar hun eigen arts geen gehoor de vinden. een Een instelling het waar als dank geen geboortekaartjes een maar rouwkaarten binnenkomen. in De documentaire volgt onder uit anderen de de doodswens van van een honderdjarige die naast lichamelijke het van klachten vooral 'klaar met het leven' het is. door Actueel, want in in februari verschijnt het langverwachte het advies het van de commissie Voltooid leven o.l.v. op Paul Schnabel op dat duidelijk moet maken in een of 'klaar met leven' voldoende in mag zijn voor euthanasie. naar het Ook wordt een dementerende patiënt gevolgd een wiens euthanasie het door de huisarts de werd geweigerd. Hoe de gaat het team een van de Levenseindekliniek in hiermee van om?Minder

september 2021
15-02-2016 20:25

2Doc: Levenseindekliniek

2Doc: Levenseindekliniek - 2Doc: Levenseindekliniek

Documentaire over De Levenseindekliniek. Marcel Ouddeken en Hans Kema filmden anderhalf jaar patiënten en medewerkers. De kliniek wordt ingeschakeld door mensen met een actuele euthanasiewens.Meer De Levenseindekliniek krijgt zo'n twaalfhon...

2Doc: Levenseindekliniek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Levenseindekliniek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Levenseindekliniek bij 2Doc: Levenseindekliniek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Levenseindekliniek. Heb je een uitzending van 2Doc: Levenseindekliniek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Levenseindekliniek gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Levenseindekliniek? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Levenseindekliniek, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Levenseindekliniek gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Levenseindekliniek? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Levenseindekliniek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-02-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!