Programma gemist?

Documentaire over De op tv Levenseindekliniek. Marcel naar Ouddeken en Hans in Kema filmden een anderhalf jaar patiënten op tv en medewerkers. De kliniek wordt het ingeschakeld door op mensen met een actuele uit euthanasiewens.Meer De Levenseindekliniek in krijgt met zo'n twaalfhonderd euthanasieverzoeken per jaar, in waarvan er ongeveer tijdens op 350 worden ingewilligd. Daarmee voorziet de uit Levenseindekliniek, van die vier jaar het geleden van start ging, duidelijk het op tv in een behoefte. Welke dilemma's het en een overwegingen spelen een rol bij het op op toekennen of afwijzen van euthanasie? Welke op tv mensen melden van zich? Hoe op tv bepaal je wanneer iemand naar ondraaglijk lijdt of is het uitbehandeld? op tv En rekt de Levenseindekliniek door daarmee de grenzen van naar de euthanasiewet een op? Dat wordt duidelijk op tv in de documentaire naar Levenseindekliniek. Marcel Ouddeken het en Hans Kema op filmden gedurende anderhalf door jaar in patiënten en medewerkers. De Levenseindekliniek op wordt het ingeschakeld door mensen het die een actuele euthanasiewens op tv hebben en geen hulp tijdens krijgen van op tv hun (huis)arts. Het zijn de in vaak de moreel op tv gecompliceerde zaken: mensen met dementie, in psychiatrische patiënten en mensen uit tijdens die hun leven tijdens als voltooid beschouwen. uit De documentaire volgt drie van patiënten die om euthanasie hebben naar met verzocht, vanaf hun eerste verzoek met aan de op tv Levenseindekliniek. De filmmakers waren bij van door gesprekken, filmden de patiënten thuis bij met hun dierbaren uit en legden van de dagelijkse gang in van zaken op in het kantoor vast. De documentaire in geeft zo inzicht op tv in het functioneren het van een op tv instelling die mensen met probeert te helpen in die de met hun euthanasieverzoek bij hun een eigen arts geen gehoor met naar vinden. Een instelling waar als dank uit geen geboortekaartjes maar door van rouwkaarten binnenkomen. De documentaire volgt met onder anderen de doodswens door van een het honderdjarige de die naast lichamelijke klachten vooral 'klaar door met het leven' het het is. Actueel, want in februari met verschijnt het op langverwachte advies naar van de commissie Voltooid leven o.l.v. van Paul Schnabel een dat duidelijk op tv moet maken in of 'klaar met leven' voldoende mag met zijn voor door euthanasie. Ook wordt een met dementerende patiënt gevolgd naar in wiens euthanasie door de tijdens huisarts werd het geweigerd. Hoe gaat het tijdens team van de Levenseindekliniek hiermee de tijdens om?Minder

januari 2021
15-02-2016 20:25

2Doc: Levenseindekliniek

2Doc: Levenseindekliniek - 2Doc: Levenseindekliniek

Documentaire over De Levenseindekliniek. Marcel Ouddeken en Hans Kema filmden anderhalf jaar patiënten en medewerkers. De kliniek wordt ingeschakeld door mensen met een actuele euthanasiewens.Meer De Levenseindekliniek krijgt zo'n twaalfhon...

2Doc: Levenseindekliniek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Levenseindekliniek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Levenseindekliniek bij 2Doc: Levenseindekliniek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Levenseindekliniek. Heb je een uitzending van 2Doc: Levenseindekliniek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Levenseindekliniek gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Levenseindekliniek? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Levenseindekliniek, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Levenseindekliniek gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Levenseindekliniek? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Levenseindekliniek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-02-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!