Programma gemist?

Documentaire over De op de Levenseindekliniek. Marcel Ouddeken en tijdens Hans Kema filmden op anderhalf jaar patiënten in en medewerkers. naar De kliniek wordt ingeschakeld door mensen in met de een actuele tijdens euthanasiewens.Meer De Levenseindekliniek krijgt zo'n twaalfhonderd van euthanasieverzoeken per jaar, de waarvan er ongeveer naar naar 350 worden ingewilligd. Daarmee voorziet op de Levenseindekliniek, die vier uit jaar van geleden van tijdens start ging, duidelijk in tijdens een behoefte. uit Welke dilemma's en overwegingen spelen een op rol bij tijdens het door toekennen of afwijzen van naar euthanasie? Welke een mensen melden zich? Hoe bepaal je op tv wanneer iemand ondraaglijk uit lijdt met of is uitbehandeld? En rekt in de Levenseindekliniek daarmee op de grenzen van van de euthanasiewet op? naar Dat wordt duidelijk een op tv in de documentaire Levenseindekliniek. Marcel Ouddeken met en Hans naar Kema filmden uit gedurende anderhalf jaar patiënten van en medewerkers. De Levenseindekliniek uit de wordt ingeschakeld door mensen die een tijdens met actuele euthanasiewens hebben en op geen hulp krijgen van hun een tijdens (huis)arts. Het zijn uit vaak de moreel gecompliceerde zaken: mensen door tijdens met dementie, psychiatrische uit patiënten en mensen die naar hun leven naar als voltooid beschouwen. De het documentaire volgt drie patiënten die naar om euthanasie een hebben verzocht, vanaf op hun eerste verzoek de aan de Levenseindekliniek. door De door filmmakers waren bij gesprekken, filmden de in patiënten thuis het bij hun dierbaren op tv en legden door de dagelijkse gang van zaken op tv op het kantoor op tv met vast. De documentaire geeft uit zo inzicht in het in functioneren van een op tv instelling die op mensen probeert tijdens te helpen die met tijdens hun euthanasieverzoek bij hun het eigen arts geen gehoor op tv vinden. Een instelling de waar uit als dank geen de geboortekaartjes maar tijdens rouwkaarten binnenkomen. De documentaire volgt onder in anderen naar de doodswens van een tijdens honderdjarige die naast lichamelijke het klachten vooral 'klaar op tv met in het leven' is. Actueel, door want in februari de verschijnt het langverwachte advies uit van de door commissie Voltooid leven op tv o.l.v. Paul Schnabel dat door duidelijk een moet maken of 'klaar tijdens met leven' voldoende mag in met zijn voor euthanasie. Ook wordt door een tijdens dementerende patiënt gevolgd naar wiens euthanasie door het de huisarts werd geweigerd. Hoe gaat het tijdens het team van de Levenseindekliniek een hiermee de om?Minder

september 2020
15-02-2016 20:25

2Doc: Levenseindekliniek

2Doc: Levenseindekliniek - 2Doc: Levenseindekliniek

Documentaire over De Levenseindekliniek. Marcel Ouddeken en Hans Kema filmden anderhalf jaar patiënten en medewerkers. De kliniek wordt ingeschakeld door mensen met een actuele euthanasiewens.Meer De Levenseindekliniek krijgt zo'n twaalfhon...

2Doc: Levenseindekliniek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Levenseindekliniek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Levenseindekliniek bij 2Doc: Levenseindekliniek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Levenseindekliniek. Heb je een uitzending van 2Doc: Levenseindekliniek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Levenseindekliniek gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Levenseindekliniek? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Levenseindekliniek, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Levenseindekliniek gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Levenseindekliniek? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Levenseindekliniek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 15-02-2016 om 20:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!