Programma gemist?

De vondst van van een onthoofd van skelet leidt tot met heropening van een acht in op tv jaar oude verdwijningszaak. De de nabestaanden hopen dat Falco na in naar al die jaren door eindelijk duidelijkheid kan door scheppen. Een onthoofd skelet wordt op gekoppeld aan een de onopgeloste verdwijningszaak tijdens van Yazel tijdens Brahni van acht jaar geleden. het Op basis van door deze vondst heropent Falco van de door zaak. De met echtgenoot en dochter naar van het vermissingsslachtoffer tijdens hopen na al een die jaren eindelijk duidelijkheid in te krijgen over wat in er is naar gebeurd met in hun geliefde Yazel.

Een interventie van bij een van inbraak loopt fataal af. Falco uit ziet geen andere op onderzoeksmethode dan undercover een naar te gaan bij de overvallers, op tv maar dat blijkt op tv complexer met dan gedacht. Een door interventie bij een inbraak ontaardt in uit een schietpartij, op en de met overvallers zijn de genoodzaakt een omgekomen handlanger op achter te met laten. Falco stuit in op beperkingen in zijn onderzoeksmogelijkheden uit en tijdens besluit undercover de voormalige plaats van op het in slachtoffer in te nemen. Dat uit blijkt complexer op tv dan door gedacht wanneer de schuldvraag de aan bod tijdens komt.

Op klaarlichte met dag is een zestigjarige uit tijdens vrouw voor dood achtergelaten. Ze weigert het Falco in vertrouwen uit te nemen over in het geheim dat van haar in uit gevaar bracht, naar waardoor hij voor een op raadsel staat. Op klaarlichte een door dag is een zestigjarige vrouw voor met dood achtergelaten. van De van mishandeling blijkt een poging haar aan door het praten de te krijgen over door een geheim tijdens dat ze zelfs Falco niet naar durft op tv toe te vertrouwen. Hierdoor het staat Falco in het op tv onderzoek voor een een groot raadsel, maar op langzamerhand weten door hij en zijn team naar de puzzelstukken van van met de gebeurtenissen bijeen te uit rapen.

Een met zeventienjarig meisje is het op gewelddadige wijze uit vermoord. Falco en Chevalier moeten op antwoorden vinden op voordat een buurtvete tijdens escaleert. Een op tv zeventienjarig meisje uit op een instelling voor door jeugddelinquenten is op op gewelddadige wijze vermoord. Het onderzoek in onthult een vete op met omwonenden, waarin de door de directrice namens de op tv instelling is met verstrikt. Speelt deze vijandschap een een rol in in de fataliteiten van of is er het een andere aanleiding? Falco en Chevalier een moeten antwoorden vinden naar tijdens voordat de onderlinge woede op escaleert.

Christine Malot ontvangt het een achtereenvolgens goed en teleurstellend nieuws met over de harttransplantatie in van haar zoon. het Falco ziet haar wanhoop tijdens een ontaarden in een gevaarlijke situatie. uit Christine Malot het ontvangt een uit hoopvol bericht: er is een donorhart in beschikbaar op voor haar zoon. tijdens Op het moment dat de een het operatie is voorbereid, wordt door deze echter gestopt door op tv de politie die in vermoedt een dat de donor in slachtoffer is van moord. De het transplantatie kan met niet doorgaan voordat een autopsie tijdens heeft plaatsgevonden, maar op dit besluit de leidt tot op wanhoop bij Malot. Dat naar mondt uit in een een gevaarlijke in situatie.

Drouet een was Falco en het het politieteam te uit slim af uit en vervolgt doelgericht zijn plan. Falco het probeert hem naar te stoppen, een maar zijn op tv middelen zijn beperkt. Kan hij zijn van naar verleden trotseren en de de zaak oplossen? Michel Drouet was door Falco en door het politieteam te van slim af: op tv hij vervolgt doelgericht zijn uit plan met precieze doelwitten. uit Falco het probeert hem op tijd te het stoppen, maar op hij tijdens merkt al snel dat tijdens zijn middelen op tv beperkt zijn nu hij als van burger door het leven in gaat. Dan wordt in hij geconfronteerd het met zijn verleden: met kan naar hij die confrontatie van aan en de complexe het zaak oplossen?

Meer naar dan een jaar na van de dood van door Ménard heeft Falco naar besloten nooit meer een een stap binnen de te tijdens zetten op het politiekantoor. het Hij leeft nu in afzondering van in tijdens de bossen. Het lot door heeft echter andere plannen een met de hem wanneer een naar mysterieuze seriemoordenaar naar terreur zaait in de naar hoofdstad. Falco lijkt op tv als enige de seriemoordenaar op in te kunnen sporen. Voorzichtig uit doet met hij daarom de naar toezegging een tijdens bijdrage te leveren, maar van dat blijkt met slechts het begin.

december 2021
01-07-2017 22:20

Onder de as

Falco - Onder de as

De vondst van een onthoofd skelet leidt tot heropening van een acht jaar oude verdwijningszaak. De nabestaanden hopen dat Falco na al die jaren eindelijk duidelijkheid kan scheppen. Een onthoofd skelet wordt gekoppeld aan de onopgeloste ver...

24-06-2017 22:40

Offers

Falco - Offers

Een interventie bij een inbraak loopt fataal af. Falco ziet geen andere onderzoeksmethode dan undercover te gaan bij de overvallers, maar dat blijkt complexer dan gedacht. Een interventie bij een inbraak ontaardt in een schietpartij, en de ...

17-06-2017 22:45

Zonder genade

Falco - Zonder genade

Op klaarlichte dag is een zestigjarige vrouw voor dood achtergelaten. Ze weigert Falco in vertrouwen te nemen over het geheim dat haar in gevaar bracht, waardoor hij voor een raadsel staat. Op klaarlichte dag is een zestigjarige vrouw voor ...

10-06-2017 23:50

In ruwe staat

Falco - In ruwe staat

Een zeventienjarig meisje is op gewelddadige wijze vermoord. Falco en Chevalier moeten antwoorden vinden voordat een buurtvete escaleert. Een zeventienjarig meisje uit een instelling voor jeugddelinquenten is op gewelddadige wijze vermoord....

03-06-2017 22:40

Waanzin

Falco - Waanzin

Christine Malot ontvangt achtereenvolgens goed en teleurstellend nieuws over de harttransplantatie van haar zoon. Falco ziet haar wanhoop ontaarden in een gevaarlijke situatie. Christine Malot ontvangt een hoopvol bericht: er is een donorha...

27-05-2017 22:40

Chaos deel 2

Falco - Chaos deel 2

Drouet was Falco en het politieteam te slim af en vervolgt doelgericht zijn plan. Falco probeert hem te stoppen, maar zijn middelen zijn beperkt. Kan hij zijn verleden trotseren en de zaak oplossen? Michel Drouet was Falco en het politietea...

20-05-2017 22:40

Chaos deel 1

Falco - Chaos deel 1

Meer dan een jaar na de dood van Ménard heeft Falco besloten nooit meer een stap binnen te zetten op het politiekantoor. Hij leeft nu in afzondering in de bossen. Het lot heeft echter andere plannen met hem wanneer een mysterieuze seriemoor...

Falco gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Falco de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Falco bij Falco liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Falco. Heb je een uitzending van Falco gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Falco gemist

Uitzending gemist van Falco? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Falco, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Falco gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Falco? Hier kun je alle uitzendingen van Falco kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 01-07-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!