Programma gemist?

De vondst van met een onthoofd skelet het in leidt tot heropening van een acht van jaar oude verdwijningszaak. het De in nabestaanden hopen dat Falco na naar al die op jaren eindelijk duidelijkheid kan van scheppen. Een in onthoofd skelet wordt in gekoppeld aan van de onopgeloste tijdens verdwijningszaak van Yazel Brahni van acht met jaar in geleden. Op in basis van deze vondst heropent Falco op de zaak. op tv De echtgenoot en een dochter van tijdens het vermissingsslachtoffer hopen na uit al op tv die jaren eindelijk duidelijkheid van te krijgen over wat het er naar is gebeurd met hun de geliefde Yazel.

Een van interventie bij een inbraak loopt tijdens fataal af. Falco naar ziet geen andere van onderzoeksmethode dan undercover tijdens te van gaan bij de het overvallers, maar de dat blijkt complexer dan gedacht. met Een interventie bij op tv een inbraak ontaardt uit in een schietpartij, en de tijdens de overvallers zijn tijdens genoodzaakt een omgekomen handlanger uit achter te laten. met Falco stuit op beperkingen op tv in naar zijn onderzoeksmogelijkheden en besluit naar undercover de voormalige plaats van van het slachtoffer in in te op nemen. Dat blijkt complexer dan door gedacht wanneer het de door schuldvraag aan bod op komt.

Op klaarlichte dag een is een zestigjarige van vrouw naar voor dood het achtergelaten. Ze weigert Falco in vertrouwen door te de nemen over het geheim dat van haar in een gevaar bracht, een waardoor hij het voor een raadsel van staat. Op klaarlichte dag in is een zestigjarige vrouw door voor dood achtergelaten. de De mishandeling blijkt op tv een met poging haar aan het tijdens praten te met krijgen over een geheim dat door ze zelfs Falco niet de van durft toe te vertrouwen. op tv Hierdoor staat op tv Falco in het onderzoek voor een het groot raadsel, van maar langzamerhand weten van hij en zijn team naar de puzzelstukken van het uit de gebeurtenissen bijeen te een rapen.

Een zeventienjarig met meisje door is op gewelddadige wijze vermoord. een Falco en Chevalier een moeten antwoorden vinden op tv voordat met een buurtvete escaleert. Een zeventienjarig meisje in uit de een instelling met voor jeugddelinquenten is op gewelddadige de wijze vermoord. Het onderzoek van een onthult een vete met omwonenden, waarin tijdens de op directrice namens de instelling naar is verstrikt. Speelt deze in vijandschap een op rol door in de fataliteiten of is er met een andere aanleiding? de in Falco en Chevalier door moeten antwoorden vinden voordat de onderlinge door de woede escaleert.

Christine Malot ontvangt het achtereenvolgens goed van en teleurstellend tijdens nieuws over de harttransplantatie op van door haar zoon. Falco ziet de haar wanhoop ontaarden in de een gevaarlijke situatie. Christine tijdens tijdens Malot ontvangt een hoopvol het bericht: er is een donorhart op tv in beschikbaar voor haar zoon. uit Op het moment dat met de met operatie is voorbereid, wordt deze de echter gestopt naar door de politie die vermoedt een het dat de donor slachtoffer is van op tv moord. De transplantatie op kan niet doorgaan een voordat door een autopsie op heeft plaatsgevonden, maar dit besluit van leidt tot de wanhoop bij uit Malot. Dat mondt uit naar in een gevaarlijke met situatie.

Drouet was op tv Falco en het politieteam het te slim het af en op tv vervolgt doelgericht een zijn plan. Falco probeert op tv hem te stoppen, uit maar zijn middelen uit zijn beperkt. tijdens Kan hij zijn verleden trotseren en de de zaak oplossen? van met Michel Drouet was Falco naar en het politieteam te tijdens slim af: met hij vervolgt doelgericht op tv zijn plan met precieze doelwitten. een Falco probeert in hem op tijd op tv te tijdens stoppen, maar hij merkt al tijdens snel uit dat zijn middelen beperkt zijn nu door hij door als burger door het op tv leven naar gaat. Dan wordt hij geconfronteerd een met zijn in verleden: kan hij met die confrontatie een aan en de tijdens complexe zaak oplossen?

Meer tijdens dan een jaar door na de dood van in Ménard heeft Falco naar besloten op tv nooit meer een stap binnen naar te het zetten op het een politiekantoor. Hij leeft naar nu in afzondering in de bossen. op tv door Het lot heeft echter het andere plannen met hem wanneer met een mysterieuze op tv seriemoordenaar terreur zaait het in de hoofdstad. Falco lijkt het als enige de door uit seriemoordenaar op te kunnen sporen. Voorzichtig in doet in hij daarom de door toezegging een bijdrage te in leveren, maar dat met blijkt slechts het op begin.

mei 2020
01-07-2017 22:20

Onder de as

Falco - Onder de as

De vondst van een onthoofd skelet leidt tot heropening van een acht jaar oude verdwijningszaak. De nabestaanden hopen dat Falco na al die jaren eindelijk duidelijkheid kan scheppen. Een onthoofd skelet wordt gekoppeld aan de onopgeloste ver...

24-06-2017 22:40

Offers

Falco - Offers

Een interventie bij een inbraak loopt fataal af. Falco ziet geen andere onderzoeksmethode dan undercover te gaan bij de overvallers, maar dat blijkt complexer dan gedacht. Een interventie bij een inbraak ontaardt in een schietpartij, en de ...

17-06-2017 22:45

Zonder genade

Falco - Zonder genade

Op klaarlichte dag is een zestigjarige vrouw voor dood achtergelaten. Ze weigert Falco in vertrouwen te nemen over het geheim dat haar in gevaar bracht, waardoor hij voor een raadsel staat. Op klaarlichte dag is een zestigjarige vrouw voor ...

10-06-2017 23:50

In ruwe staat

Falco - In ruwe staat

Een zeventienjarig meisje is op gewelddadige wijze vermoord. Falco en Chevalier moeten antwoorden vinden voordat een buurtvete escaleert. Een zeventienjarig meisje uit een instelling voor jeugddelinquenten is op gewelddadige wijze vermoord....

03-06-2017 22:40

Waanzin

Falco - Waanzin

Christine Malot ontvangt achtereenvolgens goed en teleurstellend nieuws over de harttransplantatie van haar zoon. Falco ziet haar wanhoop ontaarden in een gevaarlijke situatie. Christine Malot ontvangt een hoopvol bericht: er is een donorha...

27-05-2017 22:40

Chaos deel 2

Falco - Chaos deel 2

Drouet was Falco en het politieteam te slim af en vervolgt doelgericht zijn plan. Falco probeert hem te stoppen, maar zijn middelen zijn beperkt. Kan hij zijn verleden trotseren en de zaak oplossen? Michel Drouet was Falco en het politietea...

20-05-2017 22:40

Chaos deel 1

Falco - Chaos deel 1

Meer dan een jaar na de dood van Ménard heeft Falco besloten nooit meer een stap binnen te zetten op het politiekantoor. Hij leeft nu in afzondering in de bossen. Het lot heeft echter andere plannen met hem wanneer een mysterieuze seriemoor...

Falco gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Falco de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Falco bij Falco liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Falco. Heb je een uitzending van Falco gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Falco gemist

Uitzending gemist van Falco? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Falco, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Falco gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Falco? Hier kun je alle uitzendingen van Falco kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 01-07-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!