Programma gemist?

De op vondst van een de onthoofd skelet leidt met tot heropening van een een acht jaar op oude verdwijningszaak. De nabestaanden de hopen het dat Falco na al die met jaren eindelijk op tv duidelijkheid kan scheppen. Een onthoofd van door skelet wordt gekoppeld aan de onopgeloste in verdwijningszaak van het Yazel Brahni van de acht de jaar geleden. Op basis van door deze vondst heropent Falco het de zaak. De met echtgenoot de en dochter van door het vermissingsslachtoffer hopen na al naar die jaren uit eindelijk duidelijkheid naar te krijgen over een wat er naar is gebeurd met een hun geliefde Yazel.

Een van interventie bij een inbraak tijdens loopt fataal af. Falco tijdens door ziet geen andere onderzoeksmethode dan undercover uit te gaan het bij met de overvallers, maar dat blijkt complexer met dan gedacht. Een het interventie bij op een inbraak ontaardt naar in door een schietpartij, en de overvallers van zijn genoodzaakt een een omgekomen handlanger achter met te laten. Falco met stuit op in beperkingen in zijn met onderzoeksmogelijkheden en naar besluit undercover de voormalige plaats van tijdens het slachtoffer in een te naar nemen. Dat blijkt complexer naar dan gedacht wanneer de in schuldvraag een aan bod met komt.

Op door klaarlichte dag is met een zestigjarige door vrouw voor dood achtergelaten. van Ze weigert Falco van in vertrouwen te een nemen over het naar geheim dat haar in uit gevaar bracht, op waardoor hij van voor een raadsel staat. Op klaarlichte met dag is een in naar zestigjarige vrouw voor dood achtergelaten. De naar tijdens mishandeling blijkt een door poging haar aan het praten te tijdens krijgen over een van in geheim dat ze zelfs van Falco niet durft toe op tv te vertrouwen. van Hierdoor staat Falco in het uit onderzoek op tv voor een groot raadsel, van maar langzamerhand weten uit hij en zijn team van uit de puzzelstukken van de gebeurtenissen op tv bijeen te op rapen.

Een zeventienjarig een meisje is op de gewelddadige wijze vermoord. met Falco en Chevalier moeten met antwoorden vinden voordat op een met buurtvete escaleert. een Een zeventienjarig meisje uit een op tv instelling voor jeugddelinquenten een is op gewelddadige wijze op tv door vermoord. Het onderzoek onthult een vete op met omwonenden, waarin met het de directrice namens door de instelling is verstrikt. op tv Speelt deze vijandschap de een rol in van de fataliteiten in of is er op tv een andere aanleiding? Falco naar en Chevalier moeten op antwoorden vinden voordat de door onderlinge woede van escaleert.

Christine het Malot ontvangt op tv achtereenvolgens goed en tijdens teleurstellend nieuws over de uit harttransplantatie van met haar zoon. Falco ziet op haar wanhoop ontaarden in een in gevaarlijke situatie. een Christine Malot ontvangt een op door hoopvol bericht: er het is een donorhart beschikbaar tijdens voor haar zoon. Op naar het moment dat de door operatie op tv is voorbereid, wordt deze echter naar een gestopt door de politie in die vermoedt dat in de donor slachtoffer tijdens is van moord. De transplantatie tijdens naar kan niet doorgaan voordat naar een autopsie heeft plaatsgevonden, tijdens maar dit besluit op tv leidt tot wanhoop tijdens bij Malot. in Dat mondt tijdens uit in een gevaarlijke uit situatie.

Drouet was het Falco en het op tv politieteam te slim af met en vervolgt doelgericht door zijn plan. in Falco probeert in hem te stoppen, maar zijn de middelen zijn uit beperkt. Kan uit hij zijn verleden trotseren en met de zaak het oplossen? de Michel Drouet was Falco de en het politieteam te slim tijdens af: hij een vervolgt doelgericht naar zijn plan met een precieze doelwitten. op Falco probeert hem op tv op tijd te stoppen, van maar hij merkt al op snel dat met zijn middelen beperkt zijn nu op hij als burger uit door tijdens het leven tijdens gaat. Dan wordt hij met geconfronteerd met zijn verleden: kan tijdens hij een die confrontatie aan door en de een complexe zaak oplossen?

Meer dan het een jaar na de naar dood tijdens van Ménard heeft de Falco besloten nooit meer tijdens een stap op binnen te zetten op het met politiekantoor. met Hij leeft een nu in afzondering met in de bossen. Het op tv lot heeft echter andere op tv plannen met de hem wanneer een mysterieuze seriemoordenaar tijdens terreur zaait in de de hoofdstad. Falco lijkt tijdens op als enige de door seriemoordenaar op te kunnen sporen. een Voorzichtig de doet hij daarom de toezegging een op door bijdrage te leveren, maar het dat blijkt slechts naar het begin.

september 2020
01-07-2017 22:20

Onder de as

Falco - Onder de as

De vondst van een onthoofd skelet leidt tot heropening van een acht jaar oude verdwijningszaak. De nabestaanden hopen dat Falco na al die jaren eindelijk duidelijkheid kan scheppen. Een onthoofd skelet wordt gekoppeld aan de onopgeloste ver...

24-06-2017 22:40

Offers

Falco - Offers

Een interventie bij een inbraak loopt fataal af. Falco ziet geen andere onderzoeksmethode dan undercover te gaan bij de overvallers, maar dat blijkt complexer dan gedacht. Een interventie bij een inbraak ontaardt in een schietpartij, en de ...

17-06-2017 22:45

Zonder genade

Falco - Zonder genade

Op klaarlichte dag is een zestigjarige vrouw voor dood achtergelaten. Ze weigert Falco in vertrouwen te nemen over het geheim dat haar in gevaar bracht, waardoor hij voor een raadsel staat. Op klaarlichte dag is een zestigjarige vrouw voor ...

10-06-2017 23:50

In ruwe staat

Falco - In ruwe staat

Een zeventienjarig meisje is op gewelddadige wijze vermoord. Falco en Chevalier moeten antwoorden vinden voordat een buurtvete escaleert. Een zeventienjarig meisje uit een instelling voor jeugddelinquenten is op gewelddadige wijze vermoord....

03-06-2017 22:40

Waanzin

Falco - Waanzin

Christine Malot ontvangt achtereenvolgens goed en teleurstellend nieuws over de harttransplantatie van haar zoon. Falco ziet haar wanhoop ontaarden in een gevaarlijke situatie. Christine Malot ontvangt een hoopvol bericht: er is een donorha...

27-05-2017 22:40

Chaos deel 2

Falco - Chaos deel 2

Drouet was Falco en het politieteam te slim af en vervolgt doelgericht zijn plan. Falco probeert hem te stoppen, maar zijn middelen zijn beperkt. Kan hij zijn verleden trotseren en de zaak oplossen? Michel Drouet was Falco en het politietea...

20-05-2017 22:40

Chaos deel 1

Falco - Chaos deel 1

Meer dan een jaar na de dood van Ménard heeft Falco besloten nooit meer een stap binnen te zetten op het politiekantoor. Hij leeft nu in afzondering in de bossen. Het lot heeft echter andere plannen met hem wanneer een mysterieuze seriemoor...

Falco gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Falco de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Falco bij Falco liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Falco. Heb je een uitzending van Falco gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Falco gemist

Uitzending gemist van Falco? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Falco, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Falco gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Falco? Hier kun je alle uitzendingen van Falco kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 01-07-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!