Programma gemist?

De vondst tijdens van een door onthoofd skelet leidt tot op tv heropening de van een acht jaar oude op tv verdwijningszaak. De nabestaanden hopen tijdens dat Falco na tijdens al tijdens die jaren eindelijk met duidelijkheid kan scheppen. de Een onthoofd skelet wordt gekoppeld door tijdens aan de onopgeloste verdwijningszaak van de Yazel Brahni de van acht de jaar geleden. Op met basis van deze vondst met heropent Falco op tv de zaak. De echtgenoot en met dochter van het van vermissingsslachtoffer op hopen na al die jaren eindelijk uit duidelijkheid te krijgen tijdens over op wat er is gebeurd met een hun geliefde tijdens Yazel.

Een interventie van bij van een inbraak loopt op tv fataal af. Falco ziet geen andere op tv door onderzoeksmethode dan undercover tijdens te gaan bij de overvallers, maar de dat door blijkt complexer van dan gedacht. Een interventie bij een door inbraak uit ontaardt in de een schietpartij, en een de overvallers zijn genoodzaakt een met omgekomen handlanger een achter te laten. Falco stuit de tijdens op beperkingen in tijdens zijn onderzoeksmogelijkheden en besluit undercover de de voormalige op plaats van het het slachtoffer in te nemen. Dat uit blijkt tijdens complexer dan door gedacht wanneer de schuldvraag aan op tv bod met komt.

Op op tv klaarlichte dag uit is een zestigjarige naar vrouw voor dood achtergelaten. Ze weigert een Falco een in vertrouwen te met nemen over het met geheim dat haar in door gevaar bracht, waardoor hij uit voor een raadsel in staat. Op tijdens klaarlichte dag met is een zestigjarige door vrouw voor dood achtergelaten. De de mishandeling tijdens blijkt een poging haar het aan op het praten te met krijgen over een geheim dat ze in zelfs Falco niet op tv durft met toe te vertrouwen. Hierdoor tijdens staat Falco in door het in onderzoek voor een groot raadsel, maar het met langzamerhand weten hij en van zijn team de in puzzelstukken van de op tv gebeurtenissen bijeen te tijdens rapen.

Een uit zeventienjarig meisje van is op gewelddadige met wijze vermoord. Falco en Chevalier op tv moeten in antwoorden vinden voordat een op tv buurtvete escaleert. Een zeventienjarig het meisje door uit een instelling voor jeugddelinquenten is een het op gewelddadige wijze met vermoord. Het onderzoek met onthult een vete met omwonenden, waarin in de directrice tijdens namens de met instelling is verstrikt. een Speelt deze vijandschap een rol in in de het fataliteiten of is de er een een andere aanleiding? Falco een en Chevalier moeten antwoorden de vinden voordat de naar onderlinge woede uit escaleert.

Christine Malot op tv ontvangt achtereenvolgens goed en met teleurstellend op tv nieuws over de op tv harttransplantatie van haar zoon. Falco tijdens ziet haar wanhoop op tv ontaarden in een een op gevaarlijke situatie. Christine Malot ontvangt een op hoopvol bericht: in er een is een donorhart een beschikbaar voor haar zoon. Op op tv het moment tijdens dat de operatie door is voorbereid, wordt op tv deze echter gestopt op tv door de naar politie die vermoedt dat de donor in slachtoffer op is van moord. De transplantatie in kan uit niet doorgaan van voordat een autopsie heeft plaatsgevonden, op tv maar dit besluit de leidt tot naar wanhoop bij Malot. uit Dat mondt uit naar in een gevaarlijke tijdens situatie.

Drouet uit was Falco tijdens en het politieteam te slim af een en vervolgt doelgericht een een zijn plan. Falco probeert met hem te stoppen, met maar zijn middelen zijn naar beperkt. naar Kan hij zijn verleden trotseren het en de zaak oplossen? in Michel van Drouet was Falco met en het politieteam te tijdens slim af: hij vervolgt met op tv doelgericht zijn plan met precieze doelwitten. op Falco probeert hem het in op tijd te stoppen, maar de hij naar merkt al snel in dat zijn middelen van beperkt zijn nu hij als burger in op tv door het leven gaat. uit Dan wordt hij geconfronteerd tijdens met zijn van verleden: kan hij die confrontatie op tv uit aan en de complexe zaak door oplossen?

Meer het dan een op jaar na de dood de van Ménard heeft de Falco besloten nooit meer in een door stap binnen te zetten op met het politiekantoor. Hij leeft naar nu in afzondering de in de van bossen. op Het lot heeft uit echter andere plannen met hem wanneer een een met mysterieuze seriemoordenaar terreur naar zaait in de de hoofdstad. Falco lijkt het als enige de uit seriemoordenaar op te kunnen sporen. in Voorzichtig doet uit hij daarom de toezegging een een bijdrage te leveren, naar maar op tv dat blijkt slechts het in begin.

januari 2021
01-07-2017 22:20

Onder de as

Falco - Onder de as

De vondst van een onthoofd skelet leidt tot heropening van een acht jaar oude verdwijningszaak. De nabestaanden hopen dat Falco na al die jaren eindelijk duidelijkheid kan scheppen. Een onthoofd skelet wordt gekoppeld aan de onopgeloste ver...

24-06-2017 22:40

Offers

Falco - Offers

Een interventie bij een inbraak loopt fataal af. Falco ziet geen andere onderzoeksmethode dan undercover te gaan bij de overvallers, maar dat blijkt complexer dan gedacht. Een interventie bij een inbraak ontaardt in een schietpartij, en de ...

17-06-2017 22:45

Zonder genade

Falco - Zonder genade

Op klaarlichte dag is een zestigjarige vrouw voor dood achtergelaten. Ze weigert Falco in vertrouwen te nemen over het geheim dat haar in gevaar bracht, waardoor hij voor een raadsel staat. Op klaarlichte dag is een zestigjarige vrouw voor ...

10-06-2017 23:50

In ruwe staat

Falco - In ruwe staat

Een zeventienjarig meisje is op gewelddadige wijze vermoord. Falco en Chevalier moeten antwoorden vinden voordat een buurtvete escaleert. Een zeventienjarig meisje uit een instelling voor jeugddelinquenten is op gewelddadige wijze vermoord....

03-06-2017 22:40

Waanzin

Falco - Waanzin

Christine Malot ontvangt achtereenvolgens goed en teleurstellend nieuws over de harttransplantatie van haar zoon. Falco ziet haar wanhoop ontaarden in een gevaarlijke situatie. Christine Malot ontvangt een hoopvol bericht: er is een donorha...

27-05-2017 22:40

Chaos deel 2

Falco - Chaos deel 2

Drouet was Falco en het politieteam te slim af en vervolgt doelgericht zijn plan. Falco probeert hem te stoppen, maar zijn middelen zijn beperkt. Kan hij zijn verleden trotseren en de zaak oplossen? Michel Drouet was Falco en het politietea...

20-05-2017 22:40

Chaos deel 1

Falco - Chaos deel 1

Meer dan een jaar na de dood van Ménard heeft Falco besloten nooit meer een stap binnen te zetten op het politiekantoor. Hij leeft nu in afzondering in de bossen. Het lot heeft echter andere plannen met hem wanneer een mysterieuze seriemoor...

Falco gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Falco de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Falco bij Falco liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Falco. Heb je een uitzending van Falco gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Falco gemist

Uitzending gemist van Falco? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Falco, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Falco gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Falco? Hier kun je alle uitzendingen van Falco kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 01-07-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!