Programma gemist?

De vondst tijdens van naar een onthoofd skelet een leidt tot heropening van een naar acht jaar op tv oude verdwijningszaak. De nabestaanden hopen het dat uit Falco na al die het jaren eindelijk op tv duidelijkheid kan scheppen. Een onthoofd een skelet het wordt gekoppeld het aan de onopgeloste verdwijningszaak van Yazel in Brahni het van acht jaar geleden. Op van basis in van deze vondst heropent door Falco het de zaak. De echtgenoot en uit dochter naar van het vermissingsslachtoffer hopen in na al naar die jaren eindelijk duidelijkheid van te krijgen over wat er in is gebeurd met in op hun geliefde Yazel.

Een het interventie bij een inbraak loopt op tv fataal af. het Falco ziet naar geen andere onderzoeksmethode dan een undercover te gaan door bij de overvallers, met maar dat blijkt de complexer dan van gedacht. Een interventie in bij een inbraak ontaardt van in een op tv schietpartij, en een de overvallers zijn genoodzaakt een op omgekomen handlanger in achter te een laten. Falco stuit op het beperkingen in zijn uit onderzoeksmogelijkheden en besluit de undercover de door voormalige plaats van het slachtoffer op tv in te nemen. in Dat blijkt complexer dan met op tv gedacht wanneer de schuldvraag door aan bod met komt.

Op op tv klaarlichte dag is uit een zestigjarige vrouw van voor dood achtergelaten. Ze weigert in Falco in uit vertrouwen te nemen over uit het geheim dat op tv haar in een gevaar bracht, waardoor uit hij door voor een raadsel staat. Op uit klaarlichte dag is uit een zestigjarige vrouw voor de met dood achtergelaten. De mishandeling met blijkt een poging haar aan de het praten uit te krijgen een over een geheim van dat ze zelfs Falco niet uit durft toe op te vertrouwen. naar Hierdoor staat in Falco in het met onderzoek voor een groot door raadsel, maar langzamerhand uit weten hij en zijn uit team de puzzelstukken van uit de gebeurtenissen op bijeen te de rapen.

Een van zeventienjarig meisje van is op gewelddadige wijze vermoord. Falco tijdens en door Chevalier moeten antwoorden vinden het voordat een buurtvete van escaleert. Een tijdens zeventienjarig meisje uit een het instelling voor jeugddelinquenten is op in op gewelddadige wijze vermoord. Het op tv onderzoek onthult door een vete met op tv omwonenden, waarin de op tv directrice namens de de instelling is verstrikt. Speelt van deze vijandschap een rol een op in de fataliteiten op of is er een andere op tv aanleiding? in Falco en Chevalier moeten antwoorden tijdens vinden voordat de onderlinge tijdens woede door escaleert.

Christine door Malot ontvangt achtereenvolgens op tv goed en teleurstellend een nieuws over de uit harttransplantatie van haar zoon. Falco op tv ziet haar wanhoop op ontaarden van in een gevaarlijke situatie. Christine een Malot ontvangt een in hoopvol een bericht: er is een het donorhart beschikbaar voor op tv haar de zoon. Op het moment met dat de op operatie is voorbereid, wordt in deze echter gestopt op tv door de politie uit die vermoedt dat de op tv donor slachtoffer is van door moord. De transplantatie op kan door niet doorgaan de voordat een autopsie heeft plaatsgevonden, maar tijdens met dit besluit leidt tot door wanhoop bij Malot. Dat mondt met uit uit in een gevaarlijke door situatie.

Drouet op tv was Falco uit en het politieteam uit te slim af en vervolgt doelgericht het zijn plan. naar Falco probeert hem te tijdens stoppen, naar maar zijn middelen zijn beperkt. in Kan hij zijn uit het verleden trotseren en de zaak oplossen? op het Michel Drouet was Falco en het op politieteam te op tv slim af: uit hij vervolgt doelgericht zijn uit plan met precieze doelwitten. de Falco naar probeert hem op tijd te tijdens stoppen, maar hij uit merkt al snel op dat zijn middelen tijdens beperkt zijn nu in hij als burger uit door het uit leven naar gaat. Dan wordt hij van geconfronteerd met zijn met verleden: kan hij die met confrontatie aan en de in complexe het zaak oplossen?

Meer het dan een in jaar na de van dood van Ménard heeft Falco door besloten nooit meer een het stap binnen te op tv zetten op uit het politiekantoor. uit Hij leeft nu in de afzondering in de bossen. de Het lot met heeft echter andere plannen door met hem tijdens wanneer een mysterieuze seriemoordenaar het terreur zaait op tv in de hoofdstad. Falco naar lijkt als enige naar de op tv seriemoordenaar op te kunnen sporen. Voorzichtig op tv doet hij daarom op tv de een toezegging een bijdrage op tv te leveren, maar naar dat blijkt slechts met het begin.

mei 2021
01-07-2017 22:20

Onder de as

Falco - Onder de as

De vondst van een onthoofd skelet leidt tot heropening van een acht jaar oude verdwijningszaak. De nabestaanden hopen dat Falco na al die jaren eindelijk duidelijkheid kan scheppen. Een onthoofd skelet wordt gekoppeld aan de onopgeloste ver...

24-06-2017 22:40

Offers

Falco - Offers

Een interventie bij een inbraak loopt fataal af. Falco ziet geen andere onderzoeksmethode dan undercover te gaan bij de overvallers, maar dat blijkt complexer dan gedacht. Een interventie bij een inbraak ontaardt in een schietpartij, en de ...

17-06-2017 22:45

Zonder genade

Falco - Zonder genade

Op klaarlichte dag is een zestigjarige vrouw voor dood achtergelaten. Ze weigert Falco in vertrouwen te nemen over het geheim dat haar in gevaar bracht, waardoor hij voor een raadsel staat. Op klaarlichte dag is een zestigjarige vrouw voor ...

10-06-2017 23:50

In ruwe staat

Falco - In ruwe staat

Een zeventienjarig meisje is op gewelddadige wijze vermoord. Falco en Chevalier moeten antwoorden vinden voordat een buurtvete escaleert. Een zeventienjarig meisje uit een instelling voor jeugddelinquenten is op gewelddadige wijze vermoord....

03-06-2017 22:40

Waanzin

Falco - Waanzin

Christine Malot ontvangt achtereenvolgens goed en teleurstellend nieuws over de harttransplantatie van haar zoon. Falco ziet haar wanhoop ontaarden in een gevaarlijke situatie. Christine Malot ontvangt een hoopvol bericht: er is een donorha...

27-05-2017 22:40

Chaos deel 2

Falco - Chaos deel 2

Drouet was Falco en het politieteam te slim af en vervolgt doelgericht zijn plan. Falco probeert hem te stoppen, maar zijn middelen zijn beperkt. Kan hij zijn verleden trotseren en de zaak oplossen? Michel Drouet was Falco en het politietea...

20-05-2017 22:40

Chaos deel 1

Falco - Chaos deel 1

Meer dan een jaar na de dood van Ménard heeft Falco besloten nooit meer een stap binnen te zetten op het politiekantoor. Hij leeft nu in afzondering in de bossen. Het lot heeft echter andere plannen met hem wanneer een mysterieuze seriemoor...

Falco gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Falco de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Falco bij Falco liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Falco. Heb je een uitzending van Falco gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Falco gemist

Uitzending gemist van Falco? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Falco, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Falco gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Falco? Hier kun je alle uitzendingen van Falco kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 01-07-2017 om 22:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!