Programma gemist?

Frank door en Erik gaan tijdens in Zeeland de enige in Chinees van op Axel in een Zeeuws-Vlaanderen helpen in de het keuken. En de verkiezingen komen van eraan. met Wat stemt de uit allochtoon eigenlijk? op tv Verder onderzoekt Erik wat Surinamers naar in een Tholen doen en in naar de verhoorwagen neemt VVD-Kamerlid Malik op tv Azmani in plaats.

Frank in en Erik gaan naar de Groningen. Frank bezoekt op tv een tijdens Syrische vluchteling die tijdens net als statushouder zijn met eerste huurhuis heeft uit betrokken. Erik naar gaat zaalvoetballen met door Somaliërs en in de verhoorwagen uit zit Prem op Radhakishun.

Frank Evenblij en met het Erik Dijkstra bezoeken Limburg. Frank door krijgt een een cursus toeteren van de Turken in Roermond naar en samen met kijken ze de wedstrijd door Fenerbahçe - Galatasaray. Daarnaast op tv is ongelovigheid een groot een taboe op onder moslims. Frank het praat in Maastricht met op een agnostische Turkse tijdens theatermaker en Erik praat met met met moslima's die een niet meer geloven. een Welke problemen ervaren zij? In de het verhoorwagen zit SP-kamerlid in het Sadet Karabulut over het op tv afschaffen van het woord in 'allochtoon'.

Frank Evenblij en uit Erik Dijkstra bezoeken van door Overijssel. Ze gaan naar 'Turkenstad' Deventer van en spreken het een oude gastarbeider met uit door Oldenzaal.

Frank uit en Erik lopen in het Zuid-Holland uit een dagje mee met een op tv hoofddoekenverkoper. Hoe duur is van in een hoofddoek eigenlijk? En hoe een knoop op tv je een hijab om? Erik duikt op tv een in Rotterdam in door de wereld van de uit 'stille migrant', zoals de Kaapverdianen op worden genoemd. Hij tijdens ontdekt dat er naar onder de het oppervlakte tijdens wat problemen spelen. in Frank gaat met de een Haagse politie met op pad en vraagt zich door af welke van vooroordelen zij tegenkomen. En in door met de verhoorwagen zit de Marokkaans-Egyptische van rapper tijdens Yes-R.

Frank op en Erik het reizen af naar de provincie het Flevoland. De mannen op gaan met DJ het Gorski naar op een Polendisco tijdens in Marknesse en een chillen een dagje door met Surinamers in Almere. Erik gaat naar de terug naar de roots met van Ajacied naar Hakim Ziyech in Dronten. van Waarom koos door hij eigenlijk voor Marokko en niet op naar voor Nederland? Ligt de basis daarvan tijdens in Dronten? En op op tv in de Verhoorwagen zit de treitervlogger door Ismail in Ilgun.

Frank van bezoekt in Ulft uit een verzorgingstehuis voor Turkse en met Marokkaanse in senioren. Zitten door allochtonen nu ook op tv in een bejaardentehuis? In met de Verhoorwagen concertpianist Wibi Soerjadi. tijdens Zijn het Indonesiërs de ideale allochtonen? Erik tijdens onderzoekt op tv in Arnhem de islamitische baard. door Zijn moslims door met een baard van nou echt gevaarlijk? uit En in met Apeldoorn knippen op tv de mannen zelf in een afrokapsel in een met black-hairsalon. Gaan Surinamers tijdens en Antillianen vaker naar de de kapper dan naar uit een de bakker?

Standplaats: Drenthe. Erik tijdens van Dijkstra en Frank Evenblij het trekken een naar dagje op met een een Molukse touring motorclub. Komen Molukkers op tv ooit af van uit alle vooroordelen die een er bestaan op tv over door de Molukkers in op tv Nederland? In de Verhoorwagen op danseres en jurylid Euvgenia Parakhina. tijdens Zijn Russische mannen de echt veel stoerder het met dan de Nederlandse mannen? Verder op een in ontmoeting met een Libische vluchteling die de met hier al zeventien jaar zit. Hij door in sloeg, na te zijn gemarteld, tijdens op de vlucht voor met de Libische dictator de Khadaffi. een Waarom is uit deze vluchteling nog steeds de geen Nederlander? En de een mannen gaan komkommers door plukken met Slowaakse het dames. Waarom tijdens kunnen Oost-Europeanen toch zo het goed op komkommers plukken?

Dit het keer is de standplaats tijdens de provincie de Utrecht. Voor veel allochtonen naar is de door schotel het vertrouwde lijntje met door het vaderland. Maar naar is het op einde van de op tv flats vol schotels met in zicht? In de de verhoorwagen zit de door Chinese de schrijfster Lulu de Wang. Heeft ze echt hond tijdens gegeten? Daarnaast blijkt Johan met in Cruijff een oude met Chinese wijsgeer te zijn. En naar waarom willen in Turken eigenlijk zo het graag terug naar met hun geboortegrond? op Tot slot gaan op de mannen aan de een slag bij een van Marokkaanse slager.

De op mannen gaan de naar Friesland. Erik Dijkstra en naar Frank Evenblij trekken een op met dagje op met Antillianen, door mannen tussen de het dertig en veertig uit van Leeuwarden die allemaal tijdens een uit tijdje gezeten hebben voor naar uiteenlopende zaken. Hoe komt op tv het de toch dat relatief met veel Antillianen in aanraking met zijn geweest met justitie? de En op tv nu ze op tijdens vrije voeten zijn: wat doen ze de eigenlijk een de hele van dag en blijven ze met op het rechte van pad?

De in standplaats van een deze aflevering is Noord-Holland. Welke vooroordelen uit hebben het ze eigenlijk in Volendam? van Erik Dijkstra op en Frank op tv Evenblij gaan ook op op tv zoek naar de vele Ghanezen door in de naar Bijlmer. Ze leven op in de marge van van de uit Nederlandse maatschappij, vaak illegaal en op tv zonder werk. Jaarlijks uit springen het er vier Ghanezen met van het balkon naar uit angst naar voor de politie. Hoe een houden ze een hun hoofd boven water in een van land waar ze van zich steeds minder tijdens welkom voelen? In met de door Verhoorwagen ex-politicus en in Marokkaan Tofik Dibi. Zijn Marokkanen op tv een echt kansloos bij sollicitaties? En een hoe kom uit je als Marokkaan uit de een kast? Ook op tv een tijdens ontmoeting met de op Chinese eigenaresse van een massagesalon. Zijn naar alle in Chinese massagesalons van verkapte bordelen of naar wordt er wel tijdens degelijk de eeuwenoude Chinese massagekunst bedreven? tijdens uit Tot slot gaan de het mannen meedoen met een Turkse in garagehouder. Waarom in zijn er toch van zoveel Turken middenstanders? Hoe een denken Turken met eigenlijk over asielzoekers? het Waarom toeteren Turken op altijd een zo hard na voetbalwedstrijden? En...kunnen Frank een en Erik de op tv olie van met hun eigen Bureau naar Vooroordeel-mobiel op tv verversen?

De standplaats met is Noord-Brabant. Frank en naar Erik het gaan op op tv pad met twee naar Syrische vluchtelingen die op de vlucht uit sloegen door voor de oorlog en vier op tv van maanden in Nederland zijn. Ze 'wonen' op in de koepelgevangenis naar het in Breda, die nu dienst doet tijdens als azc. Hoe op is het om op tv van in Brabant te op zijn en wat vinden van ze van alle vooroordelen over door asielzoekers? In van de verhoorwagen: Jörgen naar Raymann over het met imago van een Surinamers. Zijn ze tijdens altijd te laat, het hebben ze een allemaal een 'buitenvrouw' uit en eten ze echt alleen maar de de kip? In Oss is er naar een ontmoeting met een tijdens Vietnamees, een voormalige op tv bootvluchteling. Zijn van alle Vietnamezen loempiabakkers of op tv is dat een naar vooroordeel? de Tot slot door gaan de mannen tijdens een muurtje stuken op met Poolse bouwvakkers. Zijn de alle Polen bouwvakkers en drinken uit met ze allemaal zoveel wodka? uit En hoe kijken door zij eigenlijk aan tegen op tv de komst op van asielzoekers? Lukt het Bureau tijdens Vooroordeel überhaupt om door de een muurtje strak een te stuken?

Frank Evenblij een en Erik Dijkstra naar bezoeken Zeeland. een Ze helpen in de uit keuken van de enige op tv van Chinees van Axel uit en wat stemt de allochtoon eigenlijk? uit Frank tijdens Evenblij en Erik naar Dijkstra bezoeken Zeeland. uit Ze gaan in de op enige een Chinees van Axel in Zeeuws-Vlaanderen op helpen in de keuken. het En tijdens de verkiezingen komen eraan. Wat met stemt de op allochtoon eigenlijk? Verder onderzoekt op Erik wat de Surinamers in Tholen doen uit en in de tijdens verhoorwagen neemt VVD-Kamerlid de Malik op Azmani plaats.

Frank de Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken naar in Groningen. Frank gaat het langs bij een Syrische vluchteling naar en uit Erik gaat zaalvoetballen met op tv Somaliërs. Frank Evenblij en in Erik Dijkstra bezoeken op Groningen. Frank in gaat langs bij een Syrische van vluchteling door die net als statushouder naar zijn de eerste huurhuis heeft betrokken. met Erik gaat zaalvoetballen met uit Somaliërs en in door de verhoorwagen zit uit Prem op tv Radhakishun.

Frank Evenblij en op Erik Dijkstra bezoeken op Limburg. Frank gaat een langs bij tijdens Turken in Roermond en naar Erik met praat met moslima's die niet door meer uit geloven. Frank tijdens en Erik gaan naar in Limburg. Frank krijgt van een cursus toeteren van Turken een in Roermond met en samen uit kijken ze de wedstrijd Fenerbahçe een - Galatasaray. Daarnaast een is ongelovigheid het een groot het taboe onder moslims. Frank praat op tv met in Maastricht met een naar agnostische Turkse theatermaker en met Erik praat met op tv moslima's die niet meer naar geloven. door Welke problemen ervaren zij? met In de door verhoorwagen heeft van SP-kamerlid Sadet Karabulut het van over het afschaffen van met het woord op 'allochtoon'.

januari 2019
06-09-2018 15:25

Zeeland

Bureau Vooroordeel - Zeeland

Frank en Erik gaan in Zeeland de enige Chinees van Axel in Zeeuws-Vlaanderen helpen in de keuken. En de verkiezingen komen eraan. Wat stemt de allochtoon eigenlijk? Verder onderzoekt Erik wat Surinamers in Tholen doen en in de verhoorwagen ...

30-08-2018 15:25

Groningen

Bureau Vooroordeel - Groningen

Frank en Erik gaan naar Groningen. Frank bezoekt een Syrische vluchteling die net als statushouder zijn eerste huurhuis heeft betrokken. Erik gaat zaalvoetballen met Somaliërs en in de verhoorwagen zit Prem Radhakishun.

23-08-2018 15:25

Limburg

Bureau Vooroordeel - Limburg

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Limburg. Frank krijgt een cursus toeteren van Turken in Roermond en samen kijken ze de wedstrijd Fenerbahçe - Galatasaray. Daarnaast is ongelovigheid een groot taboe onder moslims. Frank praat in Maa...

16-08-2018 15:25

Overijssel

Bureau Vooroordeel - Overijssel

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Overijssel. Ze gaan naar 'Turkenstad' Deventer en spreken een oude gastarbeider uit Oldenzaal.

09-08-2018 15:25

Zuid-Holland

Bureau Vooroordeel - Zuid-Holland

Frank en Erik lopen in Zuid-Holland een dagje mee met een hoofddoekenverkoper. Hoe duur is een hoofddoek eigenlijk? En hoe knoop je een hijab om? Erik duikt in Rotterdam in de wereld van de 'stille migrant', zoals de Kaapverdianen worden ge...

02-08-2018 15:30

Flevoland

Bureau Vooroordeel - Flevoland

Frank en Erik reizen af naar de provincie Flevoland. De mannen gaan met DJ Gorski naar een Polendisco in Marknesse en chillen een dagje met Surinamers in Almere. Erik gaat terug naar de roots van Ajacied Hakim Ziyech in Dronten. Waarom koos...

26-07-2018 15:20

Gelderland

Bureau Vooroordeel - Gelderland

Frank bezoekt in Ulft een verzorgingstehuis voor Turkse en Marokkaanse senioren. Zitten allochtonen nu ook in een bejaardentehuis? In de Verhoorwagen concertpianist Wibi Soerjadi. Zijn Indonesiërs de ideale allochtonen? Erik onderzoekt in A...

19-07-2018 15:25

Drenthe

Bureau Vooroordeel - Drenthe

Standplaats: Drenthe. Erik Dijkstra en Frank Evenblij trekken een dagje op met een Molukse touring motorclub. Komen Molukkers ooit af van alle vooroordelen die er bestaan over de Molukkers in Nederland? In de Verhoorwagen danseres en juryli...

12-07-2018 15:25

Utrecht

Bureau Vooroordeel - Utrecht

Dit keer is de standplaats de provincie Utrecht. Voor veel allochtonen is de schotel het vertrouwde lijntje met het vaderland. Maar is het einde van de flats vol schotels in zicht? In de verhoorwagen zit de Chinese schrijfster Lulu Wang. He...

05-07-2018 15:25

Friesland

Bureau Vooroordeel - Friesland

De mannen gaan naar Friesland. Erik Dijkstra en Frank Evenblij trekken een dagje op met Antillianen, mannen tussen de dertig en veertig uit Leeuwarden die allemaal een tijdje gezeten hebben voor uiteenlopende zaken. Hoe komt het toch dat re...

28-06-2018 15:15

Noord-Holland

Bureau Vooroordeel - Noord-Holland

De standplaats van deze aflevering is Noord-Holland. Welke vooroordelen hebben ze eigenlijk in Volendam? Erik Dijkstra en Frank Evenblij gaan ook op zoek naar de vele Ghanezen in de Bijlmer. Ze leven in de marge van de Nederlandse maatschap...

21-06-2018 15:45

Noord-Brabant

Bureau Vooroordeel - Noord-Brabant

De standplaats is Noord-Brabant. Frank en Erik gaan op pad met twee Syrische vluchtelingen die op de vlucht sloegen voor de oorlog en vier maanden in Nederland zijn. Ze 'wonen' in de koepelgevangenis in Breda, die nu dienst doet als azc. Ho...

14-12-2016 19:20

Zeeland

Bureau Vooroordeel - Zeeland

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze helpen in de keuken van de enige Chinees van Axel en wat stemt de allochtoon eigenlijk? Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze gaan in de enige Chinees van Axel in Zeeuws-Vl...

07-12-2016 19:20

Groningen

Bureau Vooroordeel - Groningen

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Groningen. Frank gaat langs bij een Syrische vluchteling en Erik gaat zaalvoetballen met Somaliërs. Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Groningen. Frank gaat langs bij een Syrische vluchteling d...

30-11-2016 19:25

Limburg

Bureau Vooroordeel - Limburg

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Limburg. Frank gaat langs bij Turken in Roermond en Erik praat met moslima's die niet meer geloven. Frank en Erik gaan naar Limburg. Frank krijgt een cursus toeteren van Turken in Roermond en samen k...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bureau Vooroordeel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Vooroordeel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Vooroordeel bij Bureau Vooroordeel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Vooroordeel. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Vooroordeel gemist

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord