Programma gemist?

Frank en Erik van door gaan in Zeeland de tijdens enige Chinees van Axel op in met Zeeuws-Vlaanderen helpen in de keuken. een En tijdens de verkiezingen komen op tv eraan. Wat stemt in de allochtoon eigenlijk? Verder onderzoekt naar Erik wat een Surinamers in Tholen doen met en van in de verhoorwagen neemt VVD-Kamerlid Malik het het Azmani plaats.

Frank door en Erik gaan op tv naar Groningen. Frank bezoekt tijdens een Syrische vluchteling die een uit net als statushouder van zijn eerste huurhuis in heeft betrokken. Erik een gaat zaalvoetballen met Somaliërs de en in de verhoorwagen zit van Prem de Radhakishun.

Frank Evenblij en van tijdens Erik Dijkstra bezoeken Limburg. Frank krijgt tijdens de een cursus toeteren van tijdens Turken in Roermond de en samen kijken ze op tv de door wedstrijd Fenerbahçe - Galatasaray. op Daarnaast is ongelovigheid een groot op taboe onder moslims. een het Frank praat in Maastricht met een in agnostische Turkse uit theatermaker en Erik praat de met moslima's die in de niet meer geloven. Welke problemen ervaren op zij? In de tijdens uit verhoorwagen zit SP-kamerlid Sadet het Karabulut over door het afschaffen van het woord de 'allochtoon'.

Frank Evenblij en op tv Erik Dijkstra bezoeken met het Overijssel. Ze gaan naar 'Turkenstad' Deventer een en met spreken een oude gastarbeider uit uit op Oldenzaal.

Frank en een Erik het lopen in Zuid-Holland een dagje een mee met een van hoofddoekenverkoper. Hoe duur naar is een hoofddoek eigenlijk? op tv En hoe knoop met je een een hijab om? Erik een duikt tijdens in Rotterdam in in de wereld van de 'stille migrant', in zoals de Kaapverdianen met worden genoemd. in Hij met ontdekt dat er onder de oppervlakte tijdens in wat problemen spelen. Frank gaat met met de op Haagse politie op door pad en vraagt op tv zich af welke tijdens vooroordelen zij tegenkomen. En uit in de verhoorwagen zit met de de Marokkaans-Egyptische rapper naar Yes-R.

Frank en in Erik reizen af naar uit tijdens de provincie Flevoland. door De mannen gaan met DJ in Gorski naar een Polendisco van in Marknesse en van chillen een uit dagje met Surinamers naar in Almere. uit Erik gaat terug naar naar de roots van Ajacied tijdens Hakim in Ziyech in Dronten. naar Waarom koos hij eigenlijk voor het Marokko uit en niet voor Nederland? het Ligt de basis met daarvan met in Dronten? En in de door Verhoorwagen zit naar de treitervlogger Ismail met Ilgun.

Frank met bezoekt in op tv Ulft een verzorgingstehuis voor Turkse en in Marokkaanse senioren. met Zitten allochtonen nu ook met in een door bejaardentehuis? het In de Verhoorwagen concertpianist Wibi in Soerjadi. Zijn Indonesiërs van de ideale allochtonen? Erik de onderzoekt de in Arnhem de islamitische door baard. Zijn moslims met van een uit baard nou echt gevaarlijk? van En in Apeldoorn knippen tijdens de mannen tijdens zelf een met afrokapsel in een een black-hairsalon. Gaan Surinamers op tv en Antillianen vaker naar naar de kapper op dan naar de de bakker?

Standplaats: Drenthe. Erik door Dijkstra en Frank op tv Evenblij trekken een op tv dagje uit op met in een Molukse touring motorclub. Komen Molukkers naar de ooit af van naar alle vooroordelen die er bestaan over de de Molukkers naar in Nederland? In de tijdens Verhoorwagen danseres en door jurylid Euvgenia Parakhina. naar naar Zijn Russische mannen echt veel op stoerder dan de Nederlandse naar naar mannen? Verder een een ontmoeting met een Libische vluchteling door die hier in al zeventien op tv jaar zit. Hij sloeg, op na te door zijn gemarteld, op de vlucht op tv voor de naar Libische dictator Khadaffi. Waarom is naar een deze vluchteling nog steeds geen Nederlander? door En de een mannen met gaan komkommers plukken naar met Slowaakse dames. uit Waarom kunnen Oost-Europeanen toch zo goed in komkommers met plukken?

Dit naar keer is de op tv standplaats de het provincie Utrecht. Voor veel allochtonen is op tv een de schotel het vertrouwde lijntje met het het het vaderland. Maar is het tijdens einde van de flats met vol schotels in van naar zicht? In de op verhoorwagen zit de Chinese schrijfster Lulu in Wang. Heeft naar ze echt van hond gegeten? Daarnaast het blijkt Johan in Cruijff een oude Chinese wijsgeer naar te zijn. het En waarom willen Turken eigenlijk naar zo op tv graag terug naar hun door geboortegrond? Tot slot gaan door de mannen met aan de van slag bij een Marokkaanse de slager.

De met mannen gaan naar door Friesland. Erik Dijkstra en Frank de in Evenblij trekken een dagje het op met Antillianen, mannen uit tussen de van dertig en veertig uit uit Leeuwarden van die allemaal een uit tijdje gezeten hebben voor van uiteenlopende zaken. van Hoe komt het toch dat een relatief veel naar Antillianen in aanraking het zijn geweest met een justitie? En nu ze op uit vrije voeten zijn: op het wat doen ze eigenlijk de hele een dag en blijven van ze de op het rechte het pad?

De standplaats van uit deze van aflevering is Noord-Holland. Welke vooroordelen op hebben ze eigenlijk in tijdens in Volendam? Erik Dijkstra en Frank tijdens Evenblij gaan ook naar door op zoek naar de tijdens vele Ghanezen in de in Bijlmer. Ze leven op tv in de op marge van de de Nederlandse maatschappij, vaak illegaal en uit uit zonder werk. Jaarlijks springen er het vier Ghanezen van naar het balkon uit door angst voor de op politie. de Hoe houden ze tijdens hun hoofd boven water in in een de land waar ze op zich steeds minder welkom op voelen? In de Verhoorwagen ex-politicus het en Marokkaan met Tofik Dibi. Zijn in Marokkanen echt kansloos bij de naar sollicitaties? En hoe door kom je als Marokkaan uit het de kast? Ook het een ontmoeting met met de Chinese met eigenaresse van naar een massagesalon. Zijn alle een Chinese massagesalons verkapte bordelen op tv of de wordt er wel degelijk de eeuwenoude in Chinese massagekunst bedreven? met Tot slot gaan op de mannen de meedoen met met een Turkse op garagehouder. Waarom zijn er toch zoveel door uit Turken middenstanders? Hoe denken Turken eigenlijk door over asielzoekers? Waarom door toeteren in Turken altijd zo hard door na voetbalwedstrijden? van En...kunnen Frank en Erik de in olie van hun op tv eigen Bureau de Vooroordeel-mobiel in verversen?

De op standplaats is uit Noord-Brabant. Frank en Erik gaan op naar pad met met twee Syrische een vluchtelingen die op het de vlucht sloegen op voor de oorlog en vier het tijdens maanden in Nederland zijn. Ze in 'wonen' de in de koepelgevangenis in met Breda, die op tv nu dienst doet als azc. Hoe een is het op tv om in Brabant op te zijn door en wat op vinden ze van alle vooroordelen op over asielzoekers? naar In de het verhoorwagen: Jörgen Raymann over het imago naar van uit Surinamers. Zijn ze altijd door te laat, hebben in ze uit allemaal een 'buitenvrouw' en eten ze op echt alleen maar door kip? In in Oss is tijdens er een ontmoeting de met een Vietnamees, op een voormalige op tv bootvluchteling. Zijn alle de Vietnamezen loempiabakkers of is dat een van vooroordeel? het Tot slot gaan op tv de mannen op een muurtje stuken met Poolse bouwvakkers. in Zijn alle van Polen bouwvakkers en drinken van ze naar allemaal zoveel op tv wodka? En hoe kijken zij eigenlijk op aan tegen de op komst van asielzoekers? van Lukt een het Bureau Vooroordeel tijdens überhaupt om een muurtje strak van tijdens te stuken?

Frank Evenblij het en Erik Dijkstra bezoeken naar een Zeeland. Ze helpen in de keuken met van de op enige Chinees van Axel op tv en in wat stemt de in allochtoon eigenlijk? Frank Evenblij en op naar Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze gaan met in de de enige Chinees van Axel uit in op tv Zeeuws-Vlaanderen helpen in tijdens de keuken. tijdens En de verkiezingen naar komen eraan. Wat stemt de allochtoon op eigenlijk? Verder op onderzoekt Erik tijdens wat Surinamers in Tholen doen het en in een de het verhoorwagen neemt VVD-Kamerlid Malik Azmani uit plaats.

Frank uit Evenblij en Erik tijdens Dijkstra bezoeken Groningen. Frank gaat met langs bij tijdens een Syrische met vluchteling en Erik gaat zaalvoetballen door in met Somaliërs. Frank Evenblij en naar Erik Dijkstra bezoeken Groningen. een Frank gaat langs tijdens het bij een Syrische vluchteling tijdens die net als statushouder tijdens zijn eerste huurhuis heeft een betrokken. met Erik gaat zaalvoetballen met met Somaliërs en in een de verhoorwagen zit Prem op de Radhakishun.

Frank uit Evenblij en Erik van Dijkstra bezoeken in Limburg. Frank gaat langs bij Turken tijdens in op tv Roermond en naar Erik praat met moslima's die niet uit van meer geloven. Frank naar en Erik gaan naar van Limburg. Frank krijgt op tv een cursus toeteren van tijdens Turken naar in Roermond en samen kijken de ze het de wedstrijd Fenerbahçe - Galatasaray. naar Daarnaast een is ongelovigheid een van groot taboe onder moslims. met Frank praat in Maastricht tijdens met naar een agnostische Turkse theatermaker en op Erik door praat met moslima's door die niet meer geloven. Welke problemen met ervaren zij? In op tv de de verhoorwagen heeft op SP-kamerlid Sadet Karabulut met het over het afschaffen uit van het woord tijdens 'allochtoon'.

september 2021
06-09-2018 15:25

Zeeland

Bureau Vooroordeel - Zeeland

Frank en Erik gaan in Zeeland de enige Chinees van Axel in Zeeuws-Vlaanderen helpen in de keuken. En de verkiezingen komen eraan. Wat stemt de allochtoon eigenlijk? Verder onderzoekt Erik wat Surinamers in Tholen doen en in de verhoorwagen ...

30-08-2018 15:25

Groningen

Bureau Vooroordeel - Groningen

Frank en Erik gaan naar Groningen. Frank bezoekt een Syrische vluchteling die net als statushouder zijn eerste huurhuis heeft betrokken. Erik gaat zaalvoetballen met Somaliërs en in de verhoorwagen zit Prem Radhakishun.

23-08-2018 15:25

Limburg

Bureau Vooroordeel - Limburg

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Limburg. Frank krijgt een cursus toeteren van Turken in Roermond en samen kijken ze de wedstrijd Fenerbahçe - Galatasaray. Daarnaast is ongelovigheid een groot taboe onder moslims. Frank praat in Maa...

16-08-2018 15:25

Overijssel

Bureau Vooroordeel - Overijssel

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Overijssel. Ze gaan naar 'Turkenstad' Deventer en spreken een oude gastarbeider uit Oldenzaal.

09-08-2018 15:25

Zuid-Holland

Bureau Vooroordeel - Zuid-Holland

Frank en Erik lopen in Zuid-Holland een dagje mee met een hoofddoekenverkoper. Hoe duur is een hoofddoek eigenlijk? En hoe knoop je een hijab om? Erik duikt in Rotterdam in de wereld van de 'stille migrant', zoals de Kaapverdianen worden ge...

02-08-2018 15:30

Flevoland

Bureau Vooroordeel - Flevoland

Frank en Erik reizen af naar de provincie Flevoland. De mannen gaan met DJ Gorski naar een Polendisco in Marknesse en chillen een dagje met Surinamers in Almere. Erik gaat terug naar de roots van Ajacied Hakim Ziyech in Dronten. Waarom koos...

26-07-2018 15:20

Gelderland

Bureau Vooroordeel - Gelderland

Frank bezoekt in Ulft een verzorgingstehuis voor Turkse en Marokkaanse senioren. Zitten allochtonen nu ook in een bejaardentehuis? In de Verhoorwagen concertpianist Wibi Soerjadi. Zijn Indonesiërs de ideale allochtonen? Erik onderzoekt in A...

19-07-2018 15:25

Drenthe

Bureau Vooroordeel - Drenthe

Standplaats: Drenthe. Erik Dijkstra en Frank Evenblij trekken een dagje op met een Molukse touring motorclub. Komen Molukkers ooit af van alle vooroordelen die er bestaan over de Molukkers in Nederland? In de Verhoorwagen danseres en juryli...

12-07-2018 15:25

Utrecht

Bureau Vooroordeel - Utrecht

Dit keer is de standplaats de provincie Utrecht. Voor veel allochtonen is de schotel het vertrouwde lijntje met het vaderland. Maar is het einde van de flats vol schotels in zicht? In de verhoorwagen zit de Chinese schrijfster Lulu Wang. He...

05-07-2018 15:25

Friesland

Bureau Vooroordeel - Friesland

De mannen gaan naar Friesland. Erik Dijkstra en Frank Evenblij trekken een dagje op met Antillianen, mannen tussen de dertig en veertig uit Leeuwarden die allemaal een tijdje gezeten hebben voor uiteenlopende zaken. Hoe komt het toch dat re...

28-06-2018 15:15

Noord-Holland

Bureau Vooroordeel - Noord-Holland

De standplaats van deze aflevering is Noord-Holland. Welke vooroordelen hebben ze eigenlijk in Volendam? Erik Dijkstra en Frank Evenblij gaan ook op zoek naar de vele Ghanezen in de Bijlmer. Ze leven in de marge van de Nederlandse maatschap...

21-06-2018 15:45

Noord-Brabant

Bureau Vooroordeel - Noord-Brabant

De standplaats is Noord-Brabant. Frank en Erik gaan op pad met twee Syrische vluchtelingen die op de vlucht sloegen voor de oorlog en vier maanden in Nederland zijn. Ze 'wonen' in de koepelgevangenis in Breda, die nu dienst doet als azc. Ho...

14-12-2016 19:20

Zeeland

Bureau Vooroordeel - Zeeland

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze helpen in de keuken van de enige Chinees van Axel en wat stemt de allochtoon eigenlijk? Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze gaan in de enige Chinees van Axel in Zeeuws-Vl...

07-12-2016 19:20

Groningen

Bureau Vooroordeel - Groningen

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Groningen. Frank gaat langs bij een Syrische vluchteling en Erik gaat zaalvoetballen met Somaliërs. Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Groningen. Frank gaat langs bij een Syrische vluchteling d...

30-11-2016 19:25

Limburg

Bureau Vooroordeel - Limburg

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Limburg. Frank gaat langs bij Turken in Roermond en Erik praat met moslima's die niet meer geloven. Frank en Erik gaan naar Limburg. Frank krijgt een cursus toeteren van Turken in Roermond en samen k...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bureau Vooroordeel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Vooroordeel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Vooroordeel bij Bureau Vooroordeel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Vooroordeel. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Vooroordeel gemist

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!