Programma gemist?

Frank tijdens en Erik een gaan in Zeeland de enige Chinees door van Axel in door Zeeuws-Vlaanderen helpen in door de keuken. met En de het verkiezingen komen eraan. Wat stemt op tv de allochtoon eigenlijk? op tv Verder onderzoekt het Erik wat door Surinamers in naar Tholen doen en in de verhoorwagen met neemt VVD-Kamerlid Malik in Azmani op plaats.

Frank op tv en Erik gaan naar Groningen. van naar Frank bezoekt een Syrische vluchteling die een net als uit statushouder op tv zijn eerste huurhuis heeft betrokken. in Erik gaat tijdens zaalvoetballen met Somaliërs en met in de verhoorwagen zit de Prem van Radhakishun.

Frank naar Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken tijdens uit Limburg. Frank krijgt een cursus naar toeteren van de Turken in met Roermond en samen kijken ze van de wedstrijd Fenerbahçe - tijdens Galatasaray. Daarnaast de is door ongelovigheid een groot door taboe onder moslims. Frank een praat in Maastricht met van een agnostische Turkse in theatermaker door en Erik praat met moslima's met die niet meer geloven. op tv Welke problemen het ervaren zij? tijdens In de verhoorwagen zit SP-kamerlid op tv op tv Sadet Karabulut over het afschaffen van met het het woord 'allochtoon'.

Frank op Evenblij en tijdens Erik Dijkstra bezoeken Overijssel. in Ze gaan naar 'Turkenstad' Deventer naar en spreken door een naar oude gastarbeider uit de Oldenzaal.

Frank en van Erik op tv lopen in Zuid-Holland een dagje mee het een met een hoofddoekenverkoper. Hoe door duur is een van hoofddoek eigenlijk? En hoe knoop met met je een hijab om? Erik duikt naar in Rotterdam in in de tijdens wereld van de 'stille met migrant', zoals de op Kaapverdianen tijdens worden genoemd. Hij ontdekt uit dat er onder de oppervlakte met wat problemen spelen. uit Frank gaat met met de Haagse politie naar op pad door en vraagt zich af op op tv welke vooroordelen zij tegenkomen. En in in de verhoorwagen naar zit een de Marokkaans-Egyptische rapper op Yes-R.

Frank en Erik naar reizen af naar tijdens de provincie tijdens Flevoland. De mannen uit gaan de met DJ Gorski naar een Polendisco naar op tv in Marknesse en chillen een dagje de met Surinamers uit in Almere. door Erik gaat terug van naar de roots van Ajacied het Hakim Ziyech in naar Dronten. het Waarom koos tijdens hij eigenlijk voor Marokko en niet op tv voor Nederland? op Ligt de basis in daarvan op in Dronten? En in van de Verhoorwagen zit de door treitervlogger in Ismail Ilgun.

Frank uit bezoekt in Ulft een op tv verzorgingstehuis voor Turkse en het Marokkaanse senioren. met Zitten allochtonen nu met ook uit in een bejaardentehuis? op tv In de Verhoorwagen concertpianist op tv Wibi Soerjadi. Zijn met Indonesiërs de ideale allochtonen? op Erik onderzoekt van in Arnhem op tv de islamitische baard. Zijn moslims met de een baard nou op tv in echt gevaarlijk? En in tijdens Apeldoorn knippen van de mannen zelf een tijdens afrokapsel in in een black-hairsalon. Gaan op Surinamers en Antillianen vaker naar de de door kapper dan naar de het bakker?

Standplaats: naar Drenthe. Erik Dijkstra en Frank van Evenblij trekken van een dagje op met met een een Molukse touring tijdens motorclub. Komen Molukkers ooit af het van alle met vooroordelen die er bestaan op over de tijdens Molukkers in van Nederland? In de uit Verhoorwagen danseres en jurylid Euvgenia Parakhina. op tv Zijn Russische mannen van echt veel stoerder uit dan de in Nederlandse mannen? Verder een van ontmoeting met een tijdens Libische vluchteling die tijdens op tv hier al zeventien jaar met zit. Hij sloeg, na te in zijn gemarteld, op het de vlucht uit voor naar de Libische dictator Khadaffi. Waarom op is deze vluchteling nog het tijdens steeds geen Nederlander? naar En de mannen gaan op komkommers plukken op tv met Slowaakse dames. Waarom kunnen van Oost-Europeanen door toch zo goed komkommers het plukken?

Dit keer is uit tijdens de standplaats de provincie Utrecht. Voor van veel allochtonen is het de naar schotel het vertrouwde op tv lijntje met uit het vaderland. Maar is het einde een de van de flats vol schotels met in de zicht? In de verhoorwagen de zit de Chinese schrijfster Lulu een Wang. Heeft uit ze echt hond gegeten? op Daarnaast naar blijkt Johan het Cruijff een oude Chinese wijsgeer te in zijn. En waarom de willen in Turken eigenlijk zo uit graag terug naar hun in geboortegrond? Tot slot gaan een de mannen met aan de de slag bij een Marokkaanse op slager.

De mannen uit gaan naar op Friesland. Erik Dijkstra op en Frank Evenblij trekken met een dagje op met door Antillianen, van mannen tussen in de dertig en veertig tijdens uit Leeuwarden die allemaal een met de tijdje gezeten hebben voor het uiteenlopende zaken. Hoe komt het de een toch dat relatief met veel Antillianen in aanraking zijn geweest uit met op tv justitie? En nu op tv ze op vrije op tv voeten zijn: met wat doen ze eigenlijk de hele op tv dag en tijdens blijven ze op het van rechte in pad?

De een standplaats van deze op tv aflevering is Noord-Holland. tijdens Welke vooroordelen hebben in ze eigenlijk in Volendam? op Erik het Dijkstra en Frank Evenblij gaan tijdens ook op zoek op naar de vele op tv Ghanezen in tijdens de Bijlmer. Ze leven in in de marge van in met de Nederlandse maatschappij, vaak illegaal met en uit zonder werk. Jaarlijks springen er vier het Ghanezen van tijdens het balkon uit angst in voor de een politie. Hoe tijdens houden ze hun hoofd boven tijdens van water in een land waar ze in zich steeds minder het welkom voelen? met In de op tv Verhoorwagen ex-politicus en Marokkaan van Tofik Dibi. Zijn Marokkanen uit echt kansloos bij van sollicitaties? En met hoe kom van je als Marokkaan het uit de kast? Ook de een ontmoeting met de naar Chinese in eigenaresse van met een massagesalon. Zijn alle naar Chinese massagesalons verkapte door bordelen of wordt er tijdens wel de degelijk de eeuwenoude Chinese massagekunst bedreven? uit een Tot slot gaan de mannen een meedoen van met een Turkse garagehouder. Waarom naar zijn naar er toch zoveel Turken tijdens middenstanders? Hoe denken Turken naar eigenlijk over naar asielzoekers? Waarom toeteren Turken altijd naar zo hard in na naar voetbalwedstrijden? En...kunnen Frank van en Erik de olie tijdens van hun met eigen Bureau Vooroordeel-mobiel uit verversen?

De standplaats is naar Noord-Brabant. Frank en door door Erik gaan op pad met de twee Syrische vluchtelingen die in op de de vlucht sloegen voor de de op oorlog en vier maanden in Nederland de het zijn. Ze 'wonen' in de op tv koepelgevangenis uit in Breda, die nu dienst doet de de als azc. Hoe is naar het om in Brabant te uit zijn en het wat vinden ze door van alle vooroordelen over uit van asielzoekers? In de verhoorwagen: Jörgen Raymann uit over op het imago van Surinamers. Zijn naar ze een altijd te laat, hebben ze met allemaal een 'buitenvrouw' op met en eten ze echt alleen op maar kip? In door Oss de is er een in ontmoeting met een door Vietnamees, een voormalige op bootvluchteling. Zijn alle Vietnamezen met loempiabakkers of is het dat een door vooroordeel? Tot slot gaan de mannen het een muurtje het stuken op tv met Poolse bouwvakkers. Zijn alle uit Polen in bouwvakkers en drinken ze allemaal zoveel tijdens wodka? En van hoe kijken zij eigenlijk met aan uit tegen de tijdens komst van asielzoekers? met Lukt het Bureau Vooroordeel op überhaupt om met een muurtje strak te van stuken?

Frank een Evenblij en in Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze helpen op in de keuken met op tv van de enige een Chinees van Axel in en wat stemt het de allochtoon eigenlijk? Frank een Evenblij en Erik Dijkstra het bezoeken Zeeland. Ze gaan door in uit de enige het Chinees van Axel van in Zeeuws-Vlaanderen helpen op in de keuken. door En de verkiezingen komen eraan. Wat met stemt door de allochtoon eigenlijk? een Verder onderzoekt Erik wat door Surinamers in in Tholen doen op en in de op verhoorwagen neemt VVD-Kamerlid Malik Azmani het plaats.

Frank van Evenblij en Erik Dijkstra op tv bezoeken Groningen. tijdens Frank gaat langs bij naar een Syrische op vluchteling en Erik een gaat zaalvoetballen door met Somaliërs. Frank Evenblij en Erik van Dijkstra bezoeken door Groningen. Frank gaat in langs bij een Syrische van uit vluchteling die net op als statushouder zijn in eerste huurhuis heeft betrokken. Erik het gaat zaalvoetballen met Somaliërs op tv en op in de verhoorwagen zit de Prem op Radhakishun.

Frank op tv Evenblij en Erik Dijkstra tijdens bezoeken met Limburg. Frank gaat langs bij Turken op in in Roermond en Erik praat met uit moslima's die niet met de meer geloven. Frank en door Erik gaan het naar Limburg. Frank krijgt een op tv cursus toeteren van Turken uit in Roermond en met samen kijken op tv ze de naar wedstrijd Fenerbahçe - op tv Galatasaray. Daarnaast is ongelovigheid uit een de groot taboe onder moslims. Frank praat het in Maastricht met in een het agnostische Turkse theatermaker en Erik naar praat met moslima's op tv die niet de meer geloven. Welke problemen van naar ervaren zij? In de verhoorwagen heeft tijdens SP-kamerlid Sadet tijdens Karabulut het op over het afschaffen van het naar woord in 'allochtoon'.

januari 2021
06-09-2018 15:25

Zeeland

Bureau Vooroordeel - Zeeland

Frank en Erik gaan in Zeeland de enige Chinees van Axel in Zeeuws-Vlaanderen helpen in de keuken. En de verkiezingen komen eraan. Wat stemt de allochtoon eigenlijk? Verder onderzoekt Erik wat Surinamers in Tholen doen en in de verhoorwagen ...

30-08-2018 15:25

Groningen

Bureau Vooroordeel - Groningen

Frank en Erik gaan naar Groningen. Frank bezoekt een Syrische vluchteling die net als statushouder zijn eerste huurhuis heeft betrokken. Erik gaat zaalvoetballen met Somaliërs en in de verhoorwagen zit Prem Radhakishun.

23-08-2018 15:25

Limburg

Bureau Vooroordeel - Limburg

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Limburg. Frank krijgt een cursus toeteren van Turken in Roermond en samen kijken ze de wedstrijd Fenerbahçe - Galatasaray. Daarnaast is ongelovigheid een groot taboe onder moslims. Frank praat in Maa...

16-08-2018 15:25

Overijssel

Bureau Vooroordeel - Overijssel

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Overijssel. Ze gaan naar 'Turkenstad' Deventer en spreken een oude gastarbeider uit Oldenzaal.

09-08-2018 15:25

Zuid-Holland

Bureau Vooroordeel - Zuid-Holland

Frank en Erik lopen in Zuid-Holland een dagje mee met een hoofddoekenverkoper. Hoe duur is een hoofddoek eigenlijk? En hoe knoop je een hijab om? Erik duikt in Rotterdam in de wereld van de 'stille migrant', zoals de Kaapverdianen worden ge...

02-08-2018 15:30

Flevoland

Bureau Vooroordeel - Flevoland

Frank en Erik reizen af naar de provincie Flevoland. De mannen gaan met DJ Gorski naar een Polendisco in Marknesse en chillen een dagje met Surinamers in Almere. Erik gaat terug naar de roots van Ajacied Hakim Ziyech in Dronten. Waarom koos...

26-07-2018 15:20

Gelderland

Bureau Vooroordeel - Gelderland

Frank bezoekt in Ulft een verzorgingstehuis voor Turkse en Marokkaanse senioren. Zitten allochtonen nu ook in een bejaardentehuis? In de Verhoorwagen concertpianist Wibi Soerjadi. Zijn Indonesiërs de ideale allochtonen? Erik onderzoekt in A...

19-07-2018 15:25

Drenthe

Bureau Vooroordeel - Drenthe

Standplaats: Drenthe. Erik Dijkstra en Frank Evenblij trekken een dagje op met een Molukse touring motorclub. Komen Molukkers ooit af van alle vooroordelen die er bestaan over de Molukkers in Nederland? In de Verhoorwagen danseres en juryli...

12-07-2018 15:25

Utrecht

Bureau Vooroordeel - Utrecht

Dit keer is de standplaats de provincie Utrecht. Voor veel allochtonen is de schotel het vertrouwde lijntje met het vaderland. Maar is het einde van de flats vol schotels in zicht? In de verhoorwagen zit de Chinese schrijfster Lulu Wang. He...

05-07-2018 15:25

Friesland

Bureau Vooroordeel - Friesland

De mannen gaan naar Friesland. Erik Dijkstra en Frank Evenblij trekken een dagje op met Antillianen, mannen tussen de dertig en veertig uit Leeuwarden die allemaal een tijdje gezeten hebben voor uiteenlopende zaken. Hoe komt het toch dat re...

28-06-2018 15:15

Noord-Holland

Bureau Vooroordeel - Noord-Holland

De standplaats van deze aflevering is Noord-Holland. Welke vooroordelen hebben ze eigenlijk in Volendam? Erik Dijkstra en Frank Evenblij gaan ook op zoek naar de vele Ghanezen in de Bijlmer. Ze leven in de marge van de Nederlandse maatschap...

21-06-2018 15:45

Noord-Brabant

Bureau Vooroordeel - Noord-Brabant

De standplaats is Noord-Brabant. Frank en Erik gaan op pad met twee Syrische vluchtelingen die op de vlucht sloegen voor de oorlog en vier maanden in Nederland zijn. Ze 'wonen' in de koepelgevangenis in Breda, die nu dienst doet als azc. Ho...

14-12-2016 19:20

Zeeland

Bureau Vooroordeel - Zeeland

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze helpen in de keuken van de enige Chinees van Axel en wat stemt de allochtoon eigenlijk? Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze gaan in de enige Chinees van Axel in Zeeuws-Vl...

07-12-2016 19:20

Groningen

Bureau Vooroordeel - Groningen

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Groningen. Frank gaat langs bij een Syrische vluchteling en Erik gaat zaalvoetballen met Somaliërs. Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Groningen. Frank gaat langs bij een Syrische vluchteling d...

30-11-2016 19:25

Limburg

Bureau Vooroordeel - Limburg

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Limburg. Frank gaat langs bij Turken in Roermond en Erik praat met moslima's die niet meer geloven. Frank en Erik gaan naar Limburg. Frank krijgt een cursus toeteren van Turken in Roermond en samen k...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bureau Vooroordeel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Vooroordeel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Vooroordeel bij Bureau Vooroordeel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Vooroordeel. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Vooroordeel gemist

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!