Programma gemist?

Frank het en Erik het gaan in Zeeland de enige op Chinees van Axel in uit Zeeuws-Vlaanderen helpen de in een de keuken. En de verkiezingen tijdens komen eraan. naar Wat stemt de door allochtoon eigenlijk? uit Verder onderzoekt Erik wat in Surinamers in Tholen doen naar en in de verhoorwagen met neemt VVD-Kamerlid de Malik Azmani op tv plaats.

Frank een en Erik gaan door naar Groningen. Frank bezoekt een door Syrische op vluchteling die net als een statushouder een zijn eerste huurhuis heeft betrokken. van Erik gaat naar zaalvoetballen met door Somaliërs en in de van verhoorwagen zit Prem in Radhakishun.

Frank Evenblij en tijdens naar Erik Dijkstra bezoeken Limburg. Frank uit krijgt een uit cursus toeteren van Turken in door de Roermond en samen tijdens kijken ze de wedstrijd Fenerbahçe van - Galatasaray. Daarnaast is naar ongelovigheid uit een groot taboe met onder moslims. Frank praat in tijdens Maastricht met de een op agnostische Turkse theatermaker het en Erik praat met moslima's die met niet uit meer geloven. Welke van problemen ervaren uit zij? In de verhoorwagen zit van SP-kamerlid Sadet een Karabulut over het afschaffen het van het woord met 'allochtoon'.

Frank uit Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken in met Overijssel. Ze gaan een naar 'Turkenstad' Deventer met en spreken een uit oude gastarbeider uit de Oldenzaal.

Frank een en Erik lopen in Zuid-Holland van een in dagje mee met een hoofddoekenverkoper. naar door Hoe duur is een door hoofddoek eigenlijk? En hoe door knoop door je een hijab naar om? Erik duikt in Rotterdam in in de wereld van uit de 'stille een migrant', zoals de met Kaapverdianen worden genoemd. Hij een ontdekt dat een er door onder de oppervlakte wat tijdens problemen spelen. Frank gaat uit met de Haagse politie van door op pad en met vraagt zich af uit welke vooroordelen zij tegenkomen. met En in op tv de verhoorwagen zit de Marokkaans-Egyptische rapper uit in Yes-R.

Frank het en Erik reizen af naar in op de provincie Flevoland. De op mannen gaan met DJ Gorski op naar een uit Polendisco in Marknesse en op chillen een dagje van met een Surinamers in Almere. Erik uit gaat terug naar de tijdens roots een van Ajacied Hakim het Ziyech in Dronten. de Waarom koos in hij eigenlijk voor naar Marokko en niet tijdens voor Nederland? Ligt de de basis daarvan in in Dronten? En in de op Verhoorwagen zit de treitervlogger van het Ismail Ilgun.

Frank uit bezoekt in de Ulft een verzorgingstehuis voor Turkse tijdens en Marokkaanse op tv senioren. Zitten tijdens allochtonen nu ook in van een bejaardentehuis? In naar de Verhoorwagen concertpianist Wibi Soerjadi. tijdens Zijn Indonesiërs de op tv het ideale allochtonen? Erik onderzoekt in Arnhem de de islamitische baard. uit Zijn moslims op tv met een baard van nou echt gevaarlijk? En naar een in Apeldoorn knippen de mannen zelf van een afrokapsel met in van een black-hairsalon. Gaan een Surinamers en Antillianen vaker de naar de kapper een dan naar de het bakker?

Standplaats: Drenthe. Erik op tv in Dijkstra en Frank Evenblij trekken een op tv dagje op met het een Molukse naar touring motorclub. op tv Komen Molukkers ooit af van het alle uit vooroordelen die er tijdens bestaan over de Molukkers het in Nederland? In de uit Verhoorwagen met danseres en jurylid Euvgenia een Parakhina. Zijn door Russische mannen echt veel stoerder in dan de uit Nederlandse mannen? Verder een in ontmoeting met een uit Libische op vluchteling die hier al het zeventien jaar zit. Hij naar op tv sloeg, na te zijn gemarteld, tijdens op de vlucht voor door de de Libische dictator Khadaffi. een Waarom is deze tijdens vluchteling nog op tv steeds geen Nederlander? En de met mannen gaan met komkommers plukken met door Slowaakse dames. Waarom kunnen tijdens Oost-Europeanen de toch zo goed door komkommers plukken?

Dit keer in is het de standplaats de provincie Utrecht. Voor het veel allochtonen naar is de tijdens schotel het vertrouwde lijntje met van op tv het vaderland. Maar is het door einde het van de flats vol schotels in in een zicht? In de op verhoorwagen zit de Chinese uit schrijfster Lulu Wang. Heeft ze van echt tijdens hond gegeten? Daarnaast blijkt de Johan Cruijff een uit oude in Chinese wijsgeer te zijn. de En waarom willen Turken de eigenlijk zo het graag terug naar het hun geboortegrond? Tot slot van gaan de naar mannen aan de een slag bij een naar Marokkaanse slager.

De van mannen gaan van naar Friesland. Erik de Dijkstra en Frank de Evenblij trekken een dagje van op met op tv Antillianen, mannen tussen de dertig en op veertig uit Leeuwarden op die allemaal met een een tijdje gezeten hebben het voor uiteenlopende zaken. Hoe komt een het van toch dat relatief veel Antillianen in in aanraking zijn geweest een met justitie? in En op tv nu ze op vrije voeten zijn: met wat doen ze het in eigenlijk de hele dag de en blijven ze de op het rechte op tv pad?

De standplaats uit van op tv deze aflevering is Noord-Holland. Welke vooroordelen van met hebben ze eigenlijk in Volendam? Erik het Dijkstra en Frank met Evenblij op tv gaan ook op zoek naar in op tv de vele Ghanezen in de de Bijlmer. Ze uit leven in de marge van de de met Nederlandse maatschappij, in vaak illegaal en zonder werk. op tv Jaarlijks springen er vier tijdens Ghanezen van het in balkon uit met angst voor de de politie. Hoe houden ze het in hun hoofd boven water op tv in een land waar tijdens ze zich op tv steeds minder door welkom voelen? In de Verhoorwagen ex-politicus met met en Marokkaan Tofik Dibi. tijdens Zijn Marokkanen echt een kansloos bij een sollicitaties? En hoe kom naar je als Marokkaan uit de met de kast? Ook een ontmoeting met de een Chinese eigenaresse van door een massagesalon. Zijn met door alle Chinese massagesalons verkapte bordelen in of wordt er wel op tv naar degelijk de eeuwenoude op tv Chinese massagekunst bedreven? Tot slot door gaan in de mannen meedoen op tv met een Turkse garagehouder. uit Waarom zijn naar er toch zoveel Turken middenstanders? de Hoe uit denken Turken eigenlijk over het asielzoekers? Waarom toeteren Turken altijd op zo hard met na voetbalwedstrijden? En...kunnen Frank door tijdens en Erik de olie van hun tijdens eigen door Bureau Vooroordeel-mobiel het verversen?

De uit standplaats is Noord-Brabant. Frank een en Erik door gaan op pad met twee in Syrische met vluchtelingen die op de vlucht een sloegen met voor de het oorlog en vier maanden in Nederland op tv tijdens zijn. Ze 'wonen' in de de koepelgevangenis in Breda, naar die van nu dienst doet als azc. Hoe op is het om het in op tv Brabant te zijn de en wat naar vinden ze van alle in vooroordelen over in asielzoekers? In de verhoorwagen: Jörgen Raymann op over met het imago van in Surinamers. Zijn ze altijd te door laat, hebben ze tijdens allemaal een 'buitenvrouw' naar op tv en eten ze echt alleen maar met kip? In Oss van is er een de de ontmoeting met een uit Vietnamees, een voormalige bootvluchteling. Zijn alle op tv op Vietnamezen loempiabakkers of is op tv dat een vooroordeel? Tot slot uit het gaan de mannen een muurtje stuken met met Poolse op tv bouwvakkers. in Zijn alle Polen een bouwvakkers en drinken ze allemaal op tv zoveel wodka? En naar hoe kijken zij een eigenlijk aan tegen de met komst van van asielzoekers? de Lukt het Bureau Vooroordeel überhaupt om door op tv een muurtje strak te op tv stuken?

Frank van Evenblij en naar Erik Dijkstra bezoeken tijdens Zeeland. Ze helpen in de keuken in naar van de enige Chinees van een Axel en wat het stemt de allochtoon van eigenlijk? Frank Evenblij op tv en Erik Dijkstra een bezoeken Zeeland. Ze het gaan in de enige in Chinees van Axel in in Zeeuws-Vlaanderen helpen het in de keuken. in En de verkiezingen een komen eraan. tijdens Wat stemt de in allochtoon eigenlijk? Verder onderzoekt op tv Erik wat Surinamers op in Tholen doen tijdens en van in de verhoorwagen de neemt VVD-Kamerlid een Malik Azmani plaats.

Frank een Evenblij en Erik Dijkstra de bezoeken Groningen. Frank het gaat langs bij een op tv Syrische een vluchteling en op tv Erik gaat zaalvoetballen met uit Somaliërs. Frank Evenblij het en Erik door Dijkstra bezoeken Groningen. Frank gaat langs op tv bij een op Syrische vluchteling die net van als statushouder zijn tijdens eerste huurhuis heeft een betrokken. Erik gaat het zaalvoetballen met naar Somaliërs en in op de verhoorwagen tijdens zit Prem het Radhakishun.

Frank Evenblij en door Erik Dijkstra door bezoeken Limburg. Frank gaat een langs bij in Turken in Roermond het en Erik praat met de uit moslima's die niet het meer geloven. Frank en Erik gaan tijdens naar Limburg. Frank door krijgt een cursus de toeteren uit van Turken in op tv Roermond en een samen kijken ze de op tv wedstrijd Fenerbahçe - Galatasaray. Daarnaast door is de ongelovigheid een groot taboe de onder moslims. op Frank praat op in Maastricht met een uit agnostische Turkse theatermaker op tv en Erik praat met door moslima's die niet meer het geloven. Welke door problemen op tv ervaren zij? In de verhoorwagen op tv heeft van SP-kamerlid Sadet Karabulut het over het door tijdens afschaffen van het woord het 'allochtoon'.

september 2020
06-09-2018 15:25

Zeeland

Bureau Vooroordeel - Zeeland

Frank en Erik gaan in Zeeland de enige Chinees van Axel in Zeeuws-Vlaanderen helpen in de keuken. En de verkiezingen komen eraan. Wat stemt de allochtoon eigenlijk? Verder onderzoekt Erik wat Surinamers in Tholen doen en in de verhoorwagen ...

30-08-2018 15:25

Groningen

Bureau Vooroordeel - Groningen

Frank en Erik gaan naar Groningen. Frank bezoekt een Syrische vluchteling die net als statushouder zijn eerste huurhuis heeft betrokken. Erik gaat zaalvoetballen met Somaliërs en in de verhoorwagen zit Prem Radhakishun.

23-08-2018 15:25

Limburg

Bureau Vooroordeel - Limburg

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Limburg. Frank krijgt een cursus toeteren van Turken in Roermond en samen kijken ze de wedstrijd Fenerbahçe - Galatasaray. Daarnaast is ongelovigheid een groot taboe onder moslims. Frank praat in Maa...

16-08-2018 15:25

Overijssel

Bureau Vooroordeel - Overijssel

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Overijssel. Ze gaan naar 'Turkenstad' Deventer en spreken een oude gastarbeider uit Oldenzaal.

09-08-2018 15:25

Zuid-Holland

Bureau Vooroordeel - Zuid-Holland

Frank en Erik lopen in Zuid-Holland een dagje mee met een hoofddoekenverkoper. Hoe duur is een hoofddoek eigenlijk? En hoe knoop je een hijab om? Erik duikt in Rotterdam in de wereld van de 'stille migrant', zoals de Kaapverdianen worden ge...

02-08-2018 15:30

Flevoland

Bureau Vooroordeel - Flevoland

Frank en Erik reizen af naar de provincie Flevoland. De mannen gaan met DJ Gorski naar een Polendisco in Marknesse en chillen een dagje met Surinamers in Almere. Erik gaat terug naar de roots van Ajacied Hakim Ziyech in Dronten. Waarom koos...

26-07-2018 15:20

Gelderland

Bureau Vooroordeel - Gelderland

Frank bezoekt in Ulft een verzorgingstehuis voor Turkse en Marokkaanse senioren. Zitten allochtonen nu ook in een bejaardentehuis? In de Verhoorwagen concertpianist Wibi Soerjadi. Zijn Indonesiërs de ideale allochtonen? Erik onderzoekt in A...

19-07-2018 15:25

Drenthe

Bureau Vooroordeel - Drenthe

Standplaats: Drenthe. Erik Dijkstra en Frank Evenblij trekken een dagje op met een Molukse touring motorclub. Komen Molukkers ooit af van alle vooroordelen die er bestaan over de Molukkers in Nederland? In de Verhoorwagen danseres en juryli...

12-07-2018 15:25

Utrecht

Bureau Vooroordeel - Utrecht

Dit keer is de standplaats de provincie Utrecht. Voor veel allochtonen is de schotel het vertrouwde lijntje met het vaderland. Maar is het einde van de flats vol schotels in zicht? In de verhoorwagen zit de Chinese schrijfster Lulu Wang. He...

05-07-2018 15:25

Friesland

Bureau Vooroordeel - Friesland

De mannen gaan naar Friesland. Erik Dijkstra en Frank Evenblij trekken een dagje op met Antillianen, mannen tussen de dertig en veertig uit Leeuwarden die allemaal een tijdje gezeten hebben voor uiteenlopende zaken. Hoe komt het toch dat re...

28-06-2018 15:15

Noord-Holland

Bureau Vooroordeel - Noord-Holland

De standplaats van deze aflevering is Noord-Holland. Welke vooroordelen hebben ze eigenlijk in Volendam? Erik Dijkstra en Frank Evenblij gaan ook op zoek naar de vele Ghanezen in de Bijlmer. Ze leven in de marge van de Nederlandse maatschap...

21-06-2018 15:45

Noord-Brabant

Bureau Vooroordeel - Noord-Brabant

De standplaats is Noord-Brabant. Frank en Erik gaan op pad met twee Syrische vluchtelingen die op de vlucht sloegen voor de oorlog en vier maanden in Nederland zijn. Ze 'wonen' in de koepelgevangenis in Breda, die nu dienst doet als azc. Ho...

14-12-2016 19:20

Zeeland

Bureau Vooroordeel - Zeeland

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze helpen in de keuken van de enige Chinees van Axel en wat stemt de allochtoon eigenlijk? Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze gaan in de enige Chinees van Axel in Zeeuws-Vl...

07-12-2016 19:20

Groningen

Bureau Vooroordeel - Groningen

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Groningen. Frank gaat langs bij een Syrische vluchteling en Erik gaat zaalvoetballen met Somaliërs. Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Groningen. Frank gaat langs bij een Syrische vluchteling d...

30-11-2016 19:25

Limburg

Bureau Vooroordeel - Limburg

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Limburg. Frank gaat langs bij Turken in Roermond en Erik praat met moslima's die niet meer geloven. Frank en Erik gaan naar Limburg. Frank krijgt een cursus toeteren van Turken in Roermond en samen k...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bureau Vooroordeel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Vooroordeel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Vooroordeel bij Bureau Vooroordeel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Vooroordeel. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Vooroordeel gemist

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!