Programma gemist?

Frank en de Erik gaan in door Zeeland van de enige Chinees uit van Axel in op tv Zeeuws-Vlaanderen helpen in naar de keuken. En de op tv verkiezingen komen een eraan. Wat stemt de uit allochtoon eigenlijk? Verder uit onderzoekt Erik wat Surinamers een in Tholen doen en door in de naar verhoorwagen in neemt VVD-Kamerlid Malik tijdens Azmani plaats.

Frank uit en Erik gaan een naar Groningen. Frank met bezoekt een Syrische vluchteling de die door net als statushouder zijn in eerste huurhuis heeft betrokken. Erik met gaat zaalvoetballen in met Somaliërs en in met de verhoorwagen zit van Prem tijdens Radhakishun.

Frank door Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken het op tv Limburg. Frank krijgt een uit cursus toeteren een van Turken in Roermond en samen op kijken ze de op tv wedstrijd Fenerbahçe - op tv Galatasaray. Daarnaast tijdens is een ongelovigheid een groot taboe onder met moslims. Frank op praat in Maastricht met naar een agnostische Turkse theatermaker van en Erik een praat met moslima's uit die in niet meer geloven. Welke problemen het ervaren zij? door In de verhoorwagen naar zit SP-kamerlid Sadet Karabulut tijdens over van het afschaffen van het door woord 'allochtoon'.

Frank met Evenblij en Erik Dijkstra door bezoeken uit Overijssel. Ze gaan naar tijdens 'Turkenstad' Deventer door en spreken een op oude gastarbeider uit tijdens Oldenzaal.

Frank naar en Erik tijdens lopen in Zuid-Holland met een dagje mee met een hoofddoekenverkoper. het van Hoe duur is een uit hoofddoek eigenlijk? de En hoe knoop uit je een hijab naar om? Erik duikt in op tv Rotterdam in de wereld met van de 'stille migrant', op tv zoals de Kaapverdianen in de worden genoemd. Hij ontdekt tijdens dat er onder de oppervlakte in wat problemen op tv spelen. Frank gaat het met van de Haagse politie op pad de en vraagt met zich af welke door vooroordelen zij tegenkomen. een En in de verhoorwagen zit op de Marokkaans-Egyptische rapper in het Yes-R.

Frank uit en Erik reizen af met naar een de provincie Flevoland. De mannen in gaan de met DJ Gorski van naar een Polendisco van in Marknesse en chillen op een dagje met de Surinamers in uit Almere. Erik gaat terug naar met de roots van Ajacied tijdens Hakim van Ziyech in Dronten. op tv Waarom koos hij eigenlijk uit voor met Marokko en niet voor Nederland? van Ligt de basis op daarvan uit in Dronten? En tijdens in de Verhoorwagen van zit de treitervlogger van Ismail Ilgun.

Frank bezoekt in op Ulft het een verzorgingstehuis voor Turkse door en Marokkaanse senioren. Zitten op allochtonen op nu ook in een tijdens bejaardentehuis? In naar de Verhoorwagen concertpianist in Wibi Soerjadi. Zijn Indonesiërs op de ideale uit allochtonen? Erik onderzoekt in Arnhem de de islamitische in baard. uit Zijn moslims met op tv een baard nou echt het gevaarlijk? En in Apeldoorn tijdens knippen tijdens de mannen zelf tijdens een afrokapsel in op een black-hairsalon. Gaan Surinamers en Antillianen van vaker naar de door kapper dan een naar in de bakker?

Standplaats: Drenthe. van Erik Dijkstra op en Frank Evenblij trekken een van dagje op met met een Molukse touring van op motorclub. Komen Molukkers ooit af van tijdens alle vooroordelen van die er bestaan van over de Molukkers in het Nederland? In de de Verhoorwagen danseres uit en jurylid in Euvgenia Parakhina. Zijn Russische met mannen echt veel stoerder uit dan de Nederlandse in mannen? tijdens Verder een met ontmoeting met een op tv Libische vluchteling die uit hier al zeventien jaar zit. in Hij sloeg, na uit te zijn het gemarteld, op de vlucht door voor de tijdens Libische dictator Khadaffi. Waarom is uit deze tijdens vluchteling nog steeds tijdens geen Nederlander? En de in mannen gaan op komkommers plukken in met Slowaakse dames. Waarom kunnen Oost-Europeanen het toch het zo goed in komkommers plukken?

Dit keer tijdens is de standplaats de naar provincie Utrecht. Voor van veel allochtonen is tijdens de uit schotel het vertrouwde de lijntje met het vaderland. Maar uit is het einde een van de flats van vol schotels een in op zicht? In de verhoorwagen het zit de Chinese door schrijfster Lulu Wang. tijdens Heeft ze echt hond gegeten? het een Daarnaast blijkt Johan Cruijff een het oude Chinese door wijsgeer te zijn. En waarom uit willen Turken eigenlijk in de zo graag terug naar een hun geboortegrond? Tot slot van gaan de het mannen aan de slag met bij een Marokkaanse op tv slager.

De mannen uit gaan op naar Friesland. Erik Dijkstra en Frank tijdens Evenblij trekken een op de dagje op met Antillianen, mannen door tussen de dertig van en veertig uit Leeuwarden een tijdens die allemaal een naar tijdje gezeten hebben voor uiteenlopende de zaken. in Hoe komt het toch het dat relatief veel op tv Antillianen in aanraking van zijn geweest naar met justitie? En naar nu ze op vrije van voeten zijn: wat doen ze met eigenlijk de met hele dag en blijven met ze het op het rechte in pad?

De uit standplaats van deze uit aflevering is op Noord-Holland. Welke vooroordelen hebben ze naar eigenlijk in Volendam? tijdens Erik Dijkstra de en Frank Evenblij gaan tijdens ook van op zoek naar de een vele Ghanezen in naar de Bijlmer. Ze de leven in de naar marge van de de Nederlandse maatschappij, de vaak illegaal en zonder werk. Jaarlijks de springen er de vier Ghanezen van het de balkon uit angst naar voor de politie. van Hoe houden ze tijdens tijdens hun hoofd boven op tv water in een land waar ze het zich steeds minder van met welkom voelen? In de met Verhoorwagen ex-politicus en Marokkaan Tofik een Dibi. Zijn van Marokkanen echt kansloos bij het een sollicitaties? En hoe kom je als het tijdens Marokkaan uit de kast? Ook de een de ontmoeting met de Chinese eigenaresse een van een door massagesalon. Zijn alle van Chinese massagesalons verkapte bordelen de of wordt er wel met degelijk de met eeuwenoude Chinese het massagekunst bedreven? Tot slot gaan de de mannen van meedoen met een op Turkse garagehouder. Waarom op zijn er in toch zoveel Turken uit middenstanders? Hoe de denken Turken eigenlijk over met asielzoekers? Waarom toeteren naar Turken altijd zo hard een na voetbalwedstrijden? op En...kunnen Frank en Erik tijdens de olie van hun van eigen tijdens Bureau Vooroordeel-mobiel in verversen?

De in standplaats is Noord-Brabant. in Frank en Erik gaan op op tv pad in met twee Syrische vluchtelingen in die op de vlucht een sloegen op voor de oorlog en vier het op tv maanden in Nederland zijn. Ze tijdens 'wonen' in de koepelgevangenis door in het Breda, die een nu dienst doet als azc. Hoe de is het om het in Brabant te een een zijn en wat vinden met ze van alle van vooroordelen over asielzoekers? een In de verhoorwagen: Jörgen Raymann op over het imago met van de Surinamers. Zijn ze altijd het te laat, hebben ze naar allemaal een 'buitenvrouw' een en eten van ze echt op alleen maar kip? In op tv Oss is uit er een ontmoeting met een met Vietnamees, een door voormalige bootvluchteling. Zijn alle op tv Vietnamezen loempiabakkers of tijdens is dat een uit vooroordeel? Tot slot op tv gaan door de mannen een muurtje tijdens stuken met Poolse naar bouwvakkers. Zijn het alle Polen bouwvakkers en op drinken ze allemaal in zoveel wodka? tijdens En hoe naar kijken zij eigenlijk aan tegen met de komst van asielzoekers? op tv op Lukt het Bureau Vooroordeel überhaupt om uit een muurtje tijdens strak te een stuken?

Frank een Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken uit Zeeland. Ze naar helpen naar in de keuken van van de enige Chinees van door Axel en wat stemt op de met allochtoon eigenlijk? Frank Evenblij en door uit Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze gaan op in de enige een Chinees naar van Axel in Zeeuws-Vlaanderen van helpen tijdens in de keuken. En de door verkiezingen komen eraan. Wat het het stemt de allochtoon eigenlijk? Verder tijdens onderzoekt Erik wat een Surinamers in Tholen van doen en in de tijdens verhoorwagen neemt naar VVD-Kamerlid Malik Azmani op tv plaats.

Frank de Evenblij en Erik Dijkstra het bezoeken naar Groningen. Frank gaat langs naar bij een Syrische op tv vluchteling en Erik gaat zaalvoetballen tijdens met Somaliërs. Frank tijdens Evenblij en Erik op tv Dijkstra een bezoeken Groningen. van Frank gaat langs bij het een Syrische naar vluchteling die net als statushouder zijn tijdens op tv eerste huurhuis heeft betrokken. Erik gaat door zaalvoetballen door met Somaliërs en op in de verhoorwagen naar zit Prem uit Radhakishun.

Frank de Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken door uit Limburg. Frank gaat langs bij naar Turken naar in Roermond en Erik praat met het moslima's van die niet meer tijdens geloven. Frank en Erik gaan in van naar Limburg. Frank krijgt een cursus een toeteren van met Turken in Roermond uit en samen met kijken ze de wedstrijd Fenerbahçe in - Galatasaray. Daarnaast in is ongelovigheid door een groot taboe onder door moslims. Frank praat op tv in Maastricht uit met door een agnostische Turkse tijdens theatermaker en Erik praat met moslima's uit die niet door meer geloven. Welke problemen door ervaren zij? In uit de verhoorwagen heeft het SP-kamerlid in Sadet Karabulut het op over het afschaffen een van het woord het 'allochtoon'.

maart 2019
06-09-2018 15:25

Zeeland

Bureau Vooroordeel - Zeeland

Frank en Erik gaan in Zeeland de enige Chinees van Axel in Zeeuws-Vlaanderen helpen in de keuken. En de verkiezingen komen eraan. Wat stemt de allochtoon eigenlijk? Verder onderzoekt Erik wat Surinamers in Tholen doen en in de verhoorwagen ...

30-08-2018 15:25

Groningen

Bureau Vooroordeel - Groningen

Frank en Erik gaan naar Groningen. Frank bezoekt een Syrische vluchteling die net als statushouder zijn eerste huurhuis heeft betrokken. Erik gaat zaalvoetballen met Somaliërs en in de verhoorwagen zit Prem Radhakishun.

23-08-2018 15:25

Limburg

Bureau Vooroordeel - Limburg

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Limburg. Frank krijgt een cursus toeteren van Turken in Roermond en samen kijken ze de wedstrijd Fenerbahçe - Galatasaray. Daarnaast is ongelovigheid een groot taboe onder moslims. Frank praat in Maa...

16-08-2018 15:25

Overijssel

Bureau Vooroordeel - Overijssel

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Overijssel. Ze gaan naar 'Turkenstad' Deventer en spreken een oude gastarbeider uit Oldenzaal.

09-08-2018 15:25

Zuid-Holland

Bureau Vooroordeel - Zuid-Holland

Frank en Erik lopen in Zuid-Holland een dagje mee met een hoofddoekenverkoper. Hoe duur is een hoofddoek eigenlijk? En hoe knoop je een hijab om? Erik duikt in Rotterdam in de wereld van de 'stille migrant', zoals de Kaapverdianen worden ge...

02-08-2018 15:30

Flevoland

Bureau Vooroordeel - Flevoland

Frank en Erik reizen af naar de provincie Flevoland. De mannen gaan met DJ Gorski naar een Polendisco in Marknesse en chillen een dagje met Surinamers in Almere. Erik gaat terug naar de roots van Ajacied Hakim Ziyech in Dronten. Waarom koos...

26-07-2018 15:20

Gelderland

Bureau Vooroordeel - Gelderland

Frank bezoekt in Ulft een verzorgingstehuis voor Turkse en Marokkaanse senioren. Zitten allochtonen nu ook in een bejaardentehuis? In de Verhoorwagen concertpianist Wibi Soerjadi. Zijn Indonesiërs de ideale allochtonen? Erik onderzoekt in A...

19-07-2018 15:25

Drenthe

Bureau Vooroordeel - Drenthe

Standplaats: Drenthe. Erik Dijkstra en Frank Evenblij trekken een dagje op met een Molukse touring motorclub. Komen Molukkers ooit af van alle vooroordelen die er bestaan over de Molukkers in Nederland? In de Verhoorwagen danseres en juryli...

12-07-2018 15:25

Utrecht

Bureau Vooroordeel - Utrecht

Dit keer is de standplaats de provincie Utrecht. Voor veel allochtonen is de schotel het vertrouwde lijntje met het vaderland. Maar is het einde van de flats vol schotels in zicht? In de verhoorwagen zit de Chinese schrijfster Lulu Wang. He...

05-07-2018 15:25

Friesland

Bureau Vooroordeel - Friesland

De mannen gaan naar Friesland. Erik Dijkstra en Frank Evenblij trekken een dagje op met Antillianen, mannen tussen de dertig en veertig uit Leeuwarden die allemaal een tijdje gezeten hebben voor uiteenlopende zaken. Hoe komt het toch dat re...

28-06-2018 15:15

Noord-Holland

Bureau Vooroordeel - Noord-Holland

De standplaats van deze aflevering is Noord-Holland. Welke vooroordelen hebben ze eigenlijk in Volendam? Erik Dijkstra en Frank Evenblij gaan ook op zoek naar de vele Ghanezen in de Bijlmer. Ze leven in de marge van de Nederlandse maatschap...

21-06-2018 15:45

Noord-Brabant

Bureau Vooroordeel - Noord-Brabant

De standplaats is Noord-Brabant. Frank en Erik gaan op pad met twee Syrische vluchtelingen die op de vlucht sloegen voor de oorlog en vier maanden in Nederland zijn. Ze 'wonen' in de koepelgevangenis in Breda, die nu dienst doet als azc. Ho...

14-12-2016 19:20

Zeeland

Bureau Vooroordeel - Zeeland

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze helpen in de keuken van de enige Chinees van Axel en wat stemt de allochtoon eigenlijk? Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze gaan in de enige Chinees van Axel in Zeeuws-Vl...

07-12-2016 19:20

Groningen

Bureau Vooroordeel - Groningen

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Groningen. Frank gaat langs bij een Syrische vluchteling en Erik gaat zaalvoetballen met Somaliërs. Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Groningen. Frank gaat langs bij een Syrische vluchteling d...

30-11-2016 19:25

Limburg

Bureau Vooroordeel - Limburg

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Limburg. Frank gaat langs bij Turken in Roermond en Erik praat met moslima's die niet meer geloven. Frank en Erik gaan naar Limburg. Frank krijgt een cursus toeteren van Turken in Roermond en samen k...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bureau Vooroordeel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Vooroordeel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Vooroordeel bij Bureau Vooroordeel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Vooroordeel. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Vooroordeel gemist

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord