Programma gemist?

Frank op en Erik gaan in de Zeeland de in enige Chinees tijdens van Axel in Zeeuws-Vlaanderen helpen in de de tijdens keuken. En de verkiezingen uit komen van eraan. Wat stemt de allochtoon eigenlijk? op Verder onderzoekt Erik een wat Surinamers in op de Tholen doen en in uit de verhoorwagen neemt VVD-Kamerlid met Malik Azmani een plaats.

Frank en door Erik gaan uit naar Groningen. Frank bezoekt een in uit Syrische vluchteling die net als statushouder tijdens zijn eerste huurhuis het heeft betrokken. door Erik van gaat zaalvoetballen met naar Somaliërs en in de op verhoorwagen zit Prem de Radhakishun.

Frank op tv Evenblij en Erik tijdens Dijkstra bezoeken Limburg. Frank het krijgt een cursus de toeteren van uit Turken in Roermond van en samen kijken door ze de wedstrijd Fenerbahçe tijdens - Galatasaray. Daarnaast is tijdens ongelovigheid door een groot taboe onder moslims. van Frank praat in op Maastricht op tv met een door agnostische Turkse theatermaker en Erik het praat met moslima's op tv die niet meer in geloven. Welke door problemen ervaren zij? met In de een verhoorwagen zit SP-kamerlid in Sadet Karabulut over het van afschaffen van het woord uit 'allochtoon'.

Frank tijdens Evenblij en Erik Dijkstra in bezoeken met Overijssel. Ze gaan naar het 'Turkenstad' Deventer en spreken door een met oude gastarbeider uit de Oldenzaal.

Frank en in Erik een lopen in Zuid-Holland een dagje mee in met een een hoofddoekenverkoper. Hoe duur is naar met een hoofddoek eigenlijk? op En hoe knoop je een door hijab om? tijdens Erik duikt het in Rotterdam in de wereld van op tijdens de 'stille migrant', zoals de Kaapverdianen door worden op tv genoemd. Hij ontdekt dat het er onder de oppervlakte uit wat problemen spelen. door Frank gaat met in het de Haagse politie op de pad en vraagt op zich af welke vooroordelen zij een tegenkomen. En een in de door verhoorwagen zit de uit Marokkaans-Egyptische rapper op tv Yes-R.

Frank tijdens en Erik reizen af naar naar de provincie de Flevoland. naar De mannen gaan met DJ Gorski tijdens naar een een Polendisco in de Marknesse en chillen een van dagje met Surinamers in op tv Almere. op tv Erik gaat terug naar de tijdens roots van Ajacied het Hakim Ziyech in uit Dronten. tijdens Waarom koos tijdens hij eigenlijk voor Marokko tijdens en niet voor Nederland? Ligt door de basis daarvan van naar in Dronten? En in van de Verhoorwagen zit de treitervlogger tijdens Ismail door Ilgun.

Frank bezoekt in naar Ulft een op tv verzorgingstehuis voor Turkse in en Marokkaanse de senioren. Zitten allochtonen nu ook op in de een bejaardentehuis? In een de Verhoorwagen concertpianist op tv Wibi Soerjadi. Zijn Indonesiërs de op tv ideale door allochtonen? Erik in onderzoekt in Arnhem de islamitische met baard. Zijn moslims met door het een baard nou met echt gevaarlijk? En in Apeldoorn knippen uit een de mannen zelf een van afrokapsel in een een black-hairsalon. Gaan Surinamers en van Antillianen vaker naar een de kapper dan naar tijdens tijdens de bakker?

Standplaats: een Drenthe. Erik Dijkstra en op tv Frank Evenblij trekken een in dagje het op met een Molukse door touring motorclub. Komen op Molukkers door ooit af van alle vooroordelen uit die er bestaan over tijdens de Molukkers in op tv tijdens Nederland? In de tijdens Verhoorwagen danseres en de jurylid Euvgenia Parakhina. Zijn Russische van mannen echt veel door stoerder dan op tv de Nederlandse mannen? uit Verder een ontmoeting met het een Libische vluchteling van die hier al in zeventien in jaar zit. Hij tijdens sloeg, na te van zijn gemarteld, op een de vlucht voor de Libische een dictator Khadaffi. Waarom naar is deze vluchteling nog op tv op tv steeds geen Nederlander? En de van mannen gaan komkommers op tv plukken met op Slowaakse dames. op tv Waarom kunnen Oost-Europeanen toch zo het goed komkommers een plukken?

Dit op keer is de uit standplaats de provincie de Utrecht. Voor veel allochtonen tijdens is naar de schotel het vertrouwde lijntje met in van het vaderland. Maar is het het einde van op de flats het vol schotels in zicht? In met de verhoorwagen zit tijdens de met Chinese schrijfster Lulu op Wang. Heeft ze echt hond gegeten? van Daarnaast tijdens blijkt Johan in Cruijff een oude met Chinese wijsgeer te zijn. En tijdens waarom de willen Turken eigenlijk zo graag terug met naar hun geboortegrond? door Tot slot gaan een de op mannen aan het de slag bij een Marokkaanse tijdens slager.

De mannen gaan naar in naar Friesland. Erik Dijkstra een en Frank door Evenblij trekken een dagje op met het Antillianen, mannen tussen met de dertig en de door veertig uit Leeuwarden tijdens die allemaal een tijdje gezeten hebben de voor op tv uiteenlopende zaken. Hoe op tv komt het toch met dat relatief veel Antillianen in van aanraking zijn geweest uit met justitie? En van met nu ze op vrije voeten in zijn: wat doen een ze eigenlijk de het hele dag uit en blijven ze op op tv het rechte op pad?

De tijdens standplaats van op tv deze aflevering is Noord-Holland. met Welke vooroordelen hebben ze op eigenlijk in Volendam? de Erik het Dijkstra en Frank Evenblij gaan de ook op in zoek naar door de vele Ghanezen uit in de Bijlmer. op tv Ze leven in de door marge van de Nederlandse in maatschappij, vaak illegaal en de zonder de werk. Jaarlijks springen naar er vier Ghanezen de van het balkon uit angst van voor de uit politie. Hoe houden op ze met hun hoofd boven water op tv in een land waar ze uit zich steeds het minder welkom uit voelen? In de Verhoorwagen uit ex-politicus en het Marokkaan Tofik naar Dibi. Zijn Marokkanen echt uit kansloos bij sollicitaties? En op tv hoe kom met je als Marokkaan uit de de kast? een Ook een ontmoeting met de de Chinese eigenaresse van de een massagesalon. Zijn op alle Chinese massagesalons met verkapte door bordelen of wordt er wel tijdens degelijk de eeuwenoude door op Chinese massagekunst bedreven? Tot slot gaan een de mannen tijdens meedoen in met een Turkse garagehouder. Waarom het zijn op tv er toch zoveel Turken middenstanders? een Hoe van denken Turken eigenlijk over uit asielzoekers? Waarom toeteren tijdens Turken altijd zo hard op na uit voetbalwedstrijden? En...kunnen Frank en op Erik de olie het van hun eigen van Bureau Vooroordeel-mobiel uit verversen?

De standplaats is op tv Noord-Brabant. Frank naar en Erik gaan van op pad met twee tijdens uit Syrische vluchtelingen die op de uit vlucht sloegen in voor de oorlog op en vier naar maanden in Nederland zijn. het Ze 'wonen' van in de koepelgevangenis in Breda, de die nu een dienst doet door als azc. Hoe is het naar om in tijdens Brabant te zijn door en wat vinden door ze van alle vooroordelen over de asielzoekers? In een de met verhoorwagen: Jörgen Raymann over het naar imago van Surinamers. Zijn een ze altijd te in laat, uit hebben ze de allemaal een 'buitenvrouw' en eten naar ze echt alleen maar een kip? van In Oss de is er een ontmoeting met met een Vietnamees, naar een voormalige bootvluchteling. de Zijn alle Vietnamezen loempiabakkers naar of in is dat een vooroordeel? Tot tijdens slot gaan een de mannen een muurtje stuken tijdens met Poolse het bouwvakkers. op Zijn alle Polen tijdens bouwvakkers en drinken uit ze allemaal zoveel wodka? naar En hoe kijken zij eigenlijk tijdens aan naar tegen de komst in van asielzoekers? Lukt het in Bureau Vooroordeel überhaupt om door een muurtje strak van te uit stuken?

Frank op tv Evenblij en Erik Dijkstra met bezoeken Zeeland. van Ze helpen in de met keuken van van de enige Chinees van in Axel en wat stemt op de allochtoon op tv eigenlijk? Frank Evenblij en uit Erik Dijkstra bezoeken op tv Zeeland. een Ze gaan in een de enige Chinees van uit Axel in de Zeeuws-Vlaanderen helpen in de uit keuken. En een de verkiezingen komen eraan. Wat de stemt de uit allochtoon door eigenlijk? Verder onderzoekt Erik wat Surinamers naar in Tholen in doen en in de de de verhoorwagen neemt VVD-Kamerlid Malik Azmani door plaats.

Frank een Evenblij en van Erik Dijkstra bezoeken met Groningen. Frank gaat langs bij de een Syrische vluchteling en met Erik gaat een zaalvoetballen met Somaliërs. met Frank Evenblij en Erik de Dijkstra bezoeken Groningen. de Frank gaat langs uit bij tijdens een Syrische vluchteling uit die net als statushouder zijn het eerste huurhuis heeft op betrokken. Erik in gaat zaalvoetballen met Somaliërs met van en in de verhoorwagen op zit Prem met Radhakishun.

Frank naar Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken naar Limburg. Frank gaat in langs op bij Turken in Roermond de en Erik praat met een een moslima's die niet meer geloven. in Frank een en Erik gaan naar Limburg. door Frank tijdens krijgt een cursus door toeteren van Turken in Roermond in en een samen kijken ze de wedstrijd het Fenerbahçe - door Galatasaray. Daarnaast is het ongelovigheid een groot in taboe onder moslims. in Frank praat in op Maastricht met een uit agnostische Turkse theatermaker en Erik door praat met moslima's een die op niet meer de geloven. Welke problemen ervaren zij? In op de het verhoorwagen heeft met SP-kamerlid Sadet Karabulut het de over het afschaffen naar van het woord met 'allochtoon'.

september 2019
06-09-2018 15:25

Zeeland

Bureau Vooroordeel - Zeeland

Frank en Erik gaan in Zeeland de enige Chinees van Axel in Zeeuws-Vlaanderen helpen in de keuken. En de verkiezingen komen eraan. Wat stemt de allochtoon eigenlijk? Verder onderzoekt Erik wat Surinamers in Tholen doen en in de verhoorwagen ...

30-08-2018 15:25

Groningen

Bureau Vooroordeel - Groningen

Frank en Erik gaan naar Groningen. Frank bezoekt een Syrische vluchteling die net als statushouder zijn eerste huurhuis heeft betrokken. Erik gaat zaalvoetballen met Somaliërs en in de verhoorwagen zit Prem Radhakishun.

23-08-2018 15:25

Limburg

Bureau Vooroordeel - Limburg

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Limburg. Frank krijgt een cursus toeteren van Turken in Roermond en samen kijken ze de wedstrijd Fenerbahçe - Galatasaray. Daarnaast is ongelovigheid een groot taboe onder moslims. Frank praat in Maa...

16-08-2018 15:25

Overijssel

Bureau Vooroordeel - Overijssel

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Overijssel. Ze gaan naar 'Turkenstad' Deventer en spreken een oude gastarbeider uit Oldenzaal.

09-08-2018 15:25

Zuid-Holland

Bureau Vooroordeel - Zuid-Holland

Frank en Erik lopen in Zuid-Holland een dagje mee met een hoofddoekenverkoper. Hoe duur is een hoofddoek eigenlijk? En hoe knoop je een hijab om? Erik duikt in Rotterdam in de wereld van de 'stille migrant', zoals de Kaapverdianen worden ge...

02-08-2018 15:30

Flevoland

Bureau Vooroordeel - Flevoland

Frank en Erik reizen af naar de provincie Flevoland. De mannen gaan met DJ Gorski naar een Polendisco in Marknesse en chillen een dagje met Surinamers in Almere. Erik gaat terug naar de roots van Ajacied Hakim Ziyech in Dronten. Waarom koos...

26-07-2018 15:20

Gelderland

Bureau Vooroordeel - Gelderland

Frank bezoekt in Ulft een verzorgingstehuis voor Turkse en Marokkaanse senioren. Zitten allochtonen nu ook in een bejaardentehuis? In de Verhoorwagen concertpianist Wibi Soerjadi. Zijn Indonesiërs de ideale allochtonen? Erik onderzoekt in A...

19-07-2018 15:25

Drenthe

Bureau Vooroordeel - Drenthe

Standplaats: Drenthe. Erik Dijkstra en Frank Evenblij trekken een dagje op met een Molukse touring motorclub. Komen Molukkers ooit af van alle vooroordelen die er bestaan over de Molukkers in Nederland? In de Verhoorwagen danseres en juryli...

12-07-2018 15:25

Utrecht

Bureau Vooroordeel - Utrecht

Dit keer is de standplaats de provincie Utrecht. Voor veel allochtonen is de schotel het vertrouwde lijntje met het vaderland. Maar is het einde van de flats vol schotels in zicht? In de verhoorwagen zit de Chinese schrijfster Lulu Wang. He...

05-07-2018 15:25

Friesland

Bureau Vooroordeel - Friesland

De mannen gaan naar Friesland. Erik Dijkstra en Frank Evenblij trekken een dagje op met Antillianen, mannen tussen de dertig en veertig uit Leeuwarden die allemaal een tijdje gezeten hebben voor uiteenlopende zaken. Hoe komt het toch dat re...

28-06-2018 15:15

Noord-Holland

Bureau Vooroordeel - Noord-Holland

De standplaats van deze aflevering is Noord-Holland. Welke vooroordelen hebben ze eigenlijk in Volendam? Erik Dijkstra en Frank Evenblij gaan ook op zoek naar de vele Ghanezen in de Bijlmer. Ze leven in de marge van de Nederlandse maatschap...

21-06-2018 15:45

Noord-Brabant

Bureau Vooroordeel - Noord-Brabant

De standplaats is Noord-Brabant. Frank en Erik gaan op pad met twee Syrische vluchtelingen die op de vlucht sloegen voor de oorlog en vier maanden in Nederland zijn. Ze 'wonen' in de koepelgevangenis in Breda, die nu dienst doet als azc. Ho...

14-12-2016 19:20

Zeeland

Bureau Vooroordeel - Zeeland

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze helpen in de keuken van de enige Chinees van Axel en wat stemt de allochtoon eigenlijk? Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze gaan in de enige Chinees van Axel in Zeeuws-Vl...

07-12-2016 19:20

Groningen

Bureau Vooroordeel - Groningen

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Groningen. Frank gaat langs bij een Syrische vluchteling en Erik gaat zaalvoetballen met Somaliërs. Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Groningen. Frank gaat langs bij een Syrische vluchteling d...

30-11-2016 19:25

Limburg

Bureau Vooroordeel - Limburg

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Limburg. Frank gaat langs bij Turken in Roermond en Erik praat met moslima's die niet meer geloven. Frank en Erik gaan naar Limburg. Frank krijgt een cursus toeteren van Turken in Roermond en samen k...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bureau Vooroordeel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Vooroordeel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Vooroordeel bij Bureau Vooroordeel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Vooroordeel. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Vooroordeel gemist

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord