Programma gemist?

Frank en tijdens Erik gaan in in Zeeland de enige Chinees op uit van Axel in uit Zeeuws-Vlaanderen helpen in de de keuken. En de verkiezingen komen naar eraan. Wat van stemt de allochtoon eigenlijk? in Verder in onderzoekt Erik op wat Surinamers in Tholen tijdens doen en in de verhoorwagen op tv neemt VVD-Kamerlid Malik naar Azmani in plaats.

Frank een en Erik door gaan naar Groningen. Frank bezoekt op een Syrische vluchteling op tv die uit net als statushouder zijn eerste tijdens huurhuis naar heeft betrokken. Erik het gaat zaalvoetballen met Somaliërs van en in van de verhoorwagen zit Prem in Radhakishun.

Frank naar Evenblij en Erik naar Dijkstra bezoeken Limburg. Frank op krijgt een cursus toeteren een van Turken van in Roermond en samen in in kijken ze de wedstrijd Fenerbahçe - op tv Galatasaray. de Daarnaast is op ongelovigheid een groot van taboe onder moslims. het Frank praat in uit Maastricht met een agnostische Turkse theatermaker door van en Erik praat met moslima's die tijdens niet meer uit geloven. tijdens Welke problemen ervaren zij? In de door op tv verhoorwagen zit SP-kamerlid Sadet Karabulut over het het op tv afschaffen van het woord uit 'allochtoon'.

Frank tijdens Evenblij en Erik tijdens Dijkstra bezoeken door Overijssel. Ze gaan de naar 'Turkenstad' Deventer en door spreken een oude gastarbeider een uit met Oldenzaal.

Frank naar en Erik lopen in het Zuid-Holland een een dagje mee met een hoofddoekenverkoper. op op Hoe duur is een hoofddoek eigenlijk? op tv En hoe knoop op je een hijab op tv om? Erik het duikt in Rotterdam van in de de wereld van de 'stille migrant', van zoals de met Kaapverdianen worden genoemd. met Hij ontdekt dat een er onder de naar oppervlakte naar wat problemen spelen. in Frank gaat met de Haagse op politie op in pad en een vraagt zich af welke door vooroordelen zij in tegenkomen. En in de verhoorwagen in zit in de Marokkaans-Egyptische rapper op Yes-R.

Frank en naar Erik reizen af in naar de provincie in Flevoland. De mannen op tv gaan met DJ in Gorski in naar een Polendisco in een Marknesse en chillen met een dagje met met Surinamers in Almere. in Erik gaat terug in naar de roots van de Ajacied Hakim op Ziyech in het Dronten. Waarom koos hij in eigenlijk voor Marokko en tijdens niet in voor Nederland? Ligt de een basis daarvan in Dronten? op tv En in van de Verhoorwagen zit uit de treitervlogger Ismail door Ilgun.

Frank door bezoekt in Ulft een uit verzorgingstehuis voor Turkse in en Marokkaanse het senioren. Zitten allochtonen met nu ook in een bejaardentehuis? op In de Verhoorwagen in een concertpianist Wibi Soerjadi. Zijn op Indonesiërs de ideale uit allochtonen? Erik onderzoekt in Arnhem het de islamitische op baard. Zijn naar moslims met met een baard nou op echt gevaarlijk? En in Apeldoorn knippen het de de mannen zelf een afrokapsel in van een black-hairsalon. Gaan een Surinamers de en Antillianen vaker van naar de op tv kapper dan naar een de bakker?

Standplaats: Drenthe. Erik met Dijkstra en Frank op Evenblij trekken een op dagje op van met een Molukse touring met op tv motorclub. Komen Molukkers ooit uit af van op tv alle vooroordelen die met er bestaan over de Molukkers in naar op Nederland? In de Verhoorwagen danseres en van jurylid door Euvgenia Parakhina. tijdens Zijn Russische mannen door echt veel stoerder dan de Nederlandse met een mannen? Verder een ontmoeting op tv met een op Libische vluchteling die op tv hier al zeventien tijdens jaar zit. Hij naar sloeg, na te zijn gemarteld, op op in de vlucht voor de Libische op tv dictator Khadaffi. op tv Waarom is deze het vluchteling nog steeds geen het Nederlander? En in de mannen door gaan komkommers plukken met met Slowaakse dames. Waarom kunnen Oost-Europeanen in toch op zo goed het komkommers plukken?

Dit tijdens keer is de standplaats de het provincie Utrecht. Voor op tv veel allochtonen is een het de schotel het vertrouwde lijntje de met in het vaderland. Maar is het einde een van de de flats tijdens vol schotels in zicht? met In de verhoorwagen zit het de Chinese schrijfster tijdens Lulu Wang. Heeft ze op echt hond gegeten? naar Daarnaast blijkt Johan op tv Cruijff op een oude Chinese uit wijsgeer te zijn. En waarom naar willen Turken eigenlijk tijdens zo graag terug op naar hun geboortegrond? uit in Tot slot gaan een de mannen aan de het slag bij een de Marokkaanse slager.

De mannen de gaan naar Friesland. in Erik Dijkstra en Frank de een Evenblij trekken een op dagje op met op Antillianen, mannen tussen het de dertig en de veertig uit Leeuwarden die allemaal door een tijdje uit gezeten hebben door voor uiteenlopende zaken. Hoe komt het met toch dat relatief op veel Antillianen het in aanraking zijn geweest naar met op tv justitie? En naar nu ze op in vrije voeten zijn: wat doen van ze een eigenlijk de hele dag uit en blijven in ze op het de rechte pad?

De op standplaats van deze uit aflevering is Noord-Holland. Welke vooroordelen met op tv hebben ze eigenlijk in Volendam? Erik een Dijkstra en Frank van Evenblij een gaan ook in op zoek naar de tijdens vele Ghanezen in de Bijlmer. tijdens Ze leven in door de marge door van de Nederlandse maatschappij, op vaak een illegaal en zonder uit werk. Jaarlijks springen er van vier naar Ghanezen van het het balkon uit angst voor de politie. in van Hoe houden ze hun door hoofd boven water in uit een de land waar ze zich van steeds minder de welkom voelen? In de Verhoorwagen ex-politicus op het en Marokkaan Tofik Dibi. Zijn in Marokkanen echt kansloos bij een sollicitaties? door En hoe kom je als naar Marokkaan uit de het kast? Ook naar een ontmoeting met naar de Chinese eigenaresse van in een een massagesalon. Zijn alle Chinese massagesalons tijdens verkapte de bordelen of wordt er op tv wel degelijk de eeuwenoude de Chinese van massagekunst bedreven? Tot slot naar gaan de mannen meedoen op tv met een Turkse het garagehouder. op tv Waarom zijn er van toch zoveel Turken een middenstanders? Hoe denken met Turken eigenlijk tijdens over asielzoekers? Waarom een toeteren Turken altijd zo hard na met voetbalwedstrijden? En...kunnen het Frank en Erik met de olie van hun uit eigen in Bureau Vooroordeel-mobiel met verversen?

De door standplaats is Noord-Brabant. Frank en het door Erik gaan op pad met met twee tijdens Syrische vluchtelingen die op de in vlucht op sloegen voor de door oorlog en vier maanden in Nederland de zijn. een Ze 'wonen' in de koepelgevangenis van het in Breda, die nu dienst de doet als azc. met Hoe is op tv het om door in Brabant te zijn en wat op vinden uit ze van alle vooroordelen tijdens over asielzoekers? In de met verhoorwagen: een Jörgen Raymann over het imago het van naar Surinamers. Zijn ze door altijd te laat, hebben ze een allemaal op een 'buitenvrouw' en door eten ze echt alleen maar in kip? naar In Oss is er uit een in ontmoeting met een de Vietnamees, een voormalige bootvluchteling. Zijn alle in Vietnamezen met loempiabakkers of is dat uit een vooroordeel? Tot slot door gaan tijdens de mannen een muurtje stuken in met Poolse bouwvakkers. een Zijn alle Polen een bouwvakkers en in drinken ze de allemaal zoveel wodka? En hoe naar kijken uit zij eigenlijk aan tegen op tv de komst van op tv asielzoekers? Lukt het Bureau tijdens de Vooroordeel überhaupt om naar een muurtje strak met te stuken?

Frank de Evenblij en Erik Dijkstra van bezoeken tijdens Zeeland. Ze helpen in de op tv keuken naar van de enige Chinees in van Axel en door wat stemt de allochtoon eigenlijk? door in Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken op tv Zeeland. het Ze gaan in de enige het naar Chinees van Axel in van Zeeuws-Vlaanderen helpen de in de keuken. met En de verkiezingen komen eraan. op tv Wat op tv stemt de allochtoon eigenlijk? Verder het onderzoekt Erik wat Surinamers uit in op tv Tholen doen naar en in de verhoorwagen in neemt VVD-Kamerlid Malik Azmani van plaats.

Frank de Evenblij en Erik Dijkstra met bezoeken Groningen. uit Frank gaat langs bij een in Syrische door vluchteling en Erik op gaat zaalvoetballen met met Somaliërs. Frank Evenblij en tijdens Erik Dijkstra in bezoeken Groningen. Frank gaat langs van bij een Syrische op vluchteling die een net als statushouder uit zijn uit eerste huurhuis heeft betrokken. Erik door gaat zaalvoetballen met Somaliërs naar en in van de verhoorwagen in zit Prem in Radhakishun.

Frank Evenblij en tijdens Erik Dijkstra bezoeken naar de Limburg. Frank gaat langs bij Turken uit in Roermond een en door Erik praat met een moslima's die niet meer op tv geloven. Frank en Erik gaan de naar Limburg. Frank tijdens krijgt van een cursus toeteren van op Turken in op Roermond en samen kijken op tv ze met de wedstrijd Fenerbahçe - Galatasaray. Daarnaast door is ongelovigheid door een groot taboe met onder moslims. van Frank praat tijdens in Maastricht met een het agnostische Turkse theatermaker en een Erik praat met met moslima's die in niet meer geloven. op tv Welke problemen ervaren zij? In met naar de verhoorwagen heeft SP-kamerlid Sadet naar Karabulut het over het een door afschaffen van het woord in 'allochtoon'.

mei 2020
06-09-2018 15:25

Zeeland

Bureau Vooroordeel - Zeeland

Frank en Erik gaan in Zeeland de enige Chinees van Axel in Zeeuws-Vlaanderen helpen in de keuken. En de verkiezingen komen eraan. Wat stemt de allochtoon eigenlijk? Verder onderzoekt Erik wat Surinamers in Tholen doen en in de verhoorwagen ...

30-08-2018 15:25

Groningen

Bureau Vooroordeel - Groningen

Frank en Erik gaan naar Groningen. Frank bezoekt een Syrische vluchteling die net als statushouder zijn eerste huurhuis heeft betrokken. Erik gaat zaalvoetballen met Somaliërs en in de verhoorwagen zit Prem Radhakishun.

23-08-2018 15:25

Limburg

Bureau Vooroordeel - Limburg

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Limburg. Frank krijgt een cursus toeteren van Turken in Roermond en samen kijken ze de wedstrijd Fenerbahçe - Galatasaray. Daarnaast is ongelovigheid een groot taboe onder moslims. Frank praat in Maa...

16-08-2018 15:25

Overijssel

Bureau Vooroordeel - Overijssel

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Overijssel. Ze gaan naar 'Turkenstad' Deventer en spreken een oude gastarbeider uit Oldenzaal.

09-08-2018 15:25

Zuid-Holland

Bureau Vooroordeel - Zuid-Holland

Frank en Erik lopen in Zuid-Holland een dagje mee met een hoofddoekenverkoper. Hoe duur is een hoofddoek eigenlijk? En hoe knoop je een hijab om? Erik duikt in Rotterdam in de wereld van de 'stille migrant', zoals de Kaapverdianen worden ge...

02-08-2018 15:30

Flevoland

Bureau Vooroordeel - Flevoland

Frank en Erik reizen af naar de provincie Flevoland. De mannen gaan met DJ Gorski naar een Polendisco in Marknesse en chillen een dagje met Surinamers in Almere. Erik gaat terug naar de roots van Ajacied Hakim Ziyech in Dronten. Waarom koos...

26-07-2018 15:20

Gelderland

Bureau Vooroordeel - Gelderland

Frank bezoekt in Ulft een verzorgingstehuis voor Turkse en Marokkaanse senioren. Zitten allochtonen nu ook in een bejaardentehuis? In de Verhoorwagen concertpianist Wibi Soerjadi. Zijn Indonesiërs de ideale allochtonen? Erik onderzoekt in A...

19-07-2018 15:25

Drenthe

Bureau Vooroordeel - Drenthe

Standplaats: Drenthe. Erik Dijkstra en Frank Evenblij trekken een dagje op met een Molukse touring motorclub. Komen Molukkers ooit af van alle vooroordelen die er bestaan over de Molukkers in Nederland? In de Verhoorwagen danseres en juryli...

12-07-2018 15:25

Utrecht

Bureau Vooroordeel - Utrecht

Dit keer is de standplaats de provincie Utrecht. Voor veel allochtonen is de schotel het vertrouwde lijntje met het vaderland. Maar is het einde van de flats vol schotels in zicht? In de verhoorwagen zit de Chinese schrijfster Lulu Wang. He...

05-07-2018 15:25

Friesland

Bureau Vooroordeel - Friesland

De mannen gaan naar Friesland. Erik Dijkstra en Frank Evenblij trekken een dagje op met Antillianen, mannen tussen de dertig en veertig uit Leeuwarden die allemaal een tijdje gezeten hebben voor uiteenlopende zaken. Hoe komt het toch dat re...

28-06-2018 15:15

Noord-Holland

Bureau Vooroordeel - Noord-Holland

De standplaats van deze aflevering is Noord-Holland. Welke vooroordelen hebben ze eigenlijk in Volendam? Erik Dijkstra en Frank Evenblij gaan ook op zoek naar de vele Ghanezen in de Bijlmer. Ze leven in de marge van de Nederlandse maatschap...

21-06-2018 15:45

Noord-Brabant

Bureau Vooroordeel - Noord-Brabant

De standplaats is Noord-Brabant. Frank en Erik gaan op pad met twee Syrische vluchtelingen die op de vlucht sloegen voor de oorlog en vier maanden in Nederland zijn. Ze 'wonen' in de koepelgevangenis in Breda, die nu dienst doet als azc. Ho...

14-12-2016 19:20

Zeeland

Bureau Vooroordeel - Zeeland

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze helpen in de keuken van de enige Chinees van Axel en wat stemt de allochtoon eigenlijk? Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze gaan in de enige Chinees van Axel in Zeeuws-Vl...

07-12-2016 19:20

Groningen

Bureau Vooroordeel - Groningen

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Groningen. Frank gaat langs bij een Syrische vluchteling en Erik gaat zaalvoetballen met Somaliërs. Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Groningen. Frank gaat langs bij een Syrische vluchteling d...

30-11-2016 19:25

Limburg

Bureau Vooroordeel - Limburg

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Limburg. Frank gaat langs bij Turken in Roermond en Erik praat met moslima's die niet meer geloven. Frank en Erik gaan naar Limburg. Frank krijgt een cursus toeteren van Turken in Roermond en samen k...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bureau Vooroordeel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Vooroordeel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Vooroordeel bij Bureau Vooroordeel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Vooroordeel. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Vooroordeel gemist

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!