Programma gemist?

Frank het en Erik gaan een in Zeeland de enige de Chinees van naar Axel in Zeeuws-Vlaanderen met helpen in het de keuken. En een de verkiezingen komen eraan. Wat tijdens stemt de allochtoon van eigenlijk? Verder onderzoekt Erik van wat Surinamers in naar naar Tholen doen en in tijdens de verhoorwagen neemt door VVD-Kamerlid Malik Azmani uit plaats.

Frank het en Erik gaan naar in Groningen. tijdens Frank bezoekt een Syrische vluchteling in die net uit als statushouder zijn eerste uit huurhuis heeft een betrokken. Erik gaat van zaalvoetballen met Somaliërs en in het de van verhoorwagen zit in Prem Radhakishun.

Frank op tv Evenblij en uit Erik Dijkstra bezoeken Limburg. Frank krijgt van een cursus door toeteren de van Turken in Roermond en op tv samen met kijken ze de wedstrijd door Fenerbahçe - Galatasaray. de Daarnaast is het ongelovigheid een groot taboe in onder moslims. Frank praat met in Maastricht met op tv een agnostische Turkse op tv theatermaker en in Erik praat met moslima's die naar niet naar meer geloven. Welke problemen ervaren uit zij? met In de verhoorwagen van zit SP-kamerlid Sadet Karabulut het over het afschaffen van het het woord door 'allochtoon'.

Frank Evenblij op en Erik Dijkstra het bezoeken Overijssel. Ze gaan het naar het 'Turkenstad' Deventer en op spreken een oude gastarbeider uit tijdens door Oldenzaal.

Frank naar en Erik op lopen in Zuid-Holland een dagje mee door met een het hoofddoekenverkoper. Hoe in duur is een de hoofddoek eigenlijk? En tijdens hoe knoop je een op tv hijab om? Erik duikt op een in Rotterdam in naar de wereld van de uit 'stille migrant', zoals de in Kaapverdianen worden genoemd. in Hij ontdekt dat er met onder de oppervlakte de wat uit problemen spelen. Frank gaat met een de de Haagse politie op op pad en een vraagt zich af welke de vooroordelen zij een tegenkomen. En in de op verhoorwagen zit de Marokkaans-Egyptische door rapper met Yes-R.

Frank en Erik het reizen af in naar de provincie met Flevoland. De tijdens mannen gaan op met DJ Gorski op tv naar een Polendisco in Marknesse en uit in chillen een dagje door met Surinamers in Almere. Erik uit gaat terug naar de tijdens roots van Ajacied de Hakim Ziyech in naar een Dronten. Waarom koos hij eigenlijk tijdens voor Marokko en op niet voor een Nederland? Ligt van de basis daarvan in Dronten? En door in de Verhoorwagen door zit een de treitervlogger Ismail uit Ilgun.

Frank het bezoekt in door Ulft een verzorgingstehuis voor Turkse met en Marokkaanse door senioren. Zitten allochtonen nu tijdens ook het in een bejaardentehuis? In de Verhoorwagen uit concertpianist Wibi Soerjadi. met Zijn Indonesiërs de in een ideale allochtonen? Erik onderzoekt in tijdens Arnhem de islamitische door baard. Zijn moslims met het een baard een nou echt gevaarlijk? in En op tv in Apeldoorn knippen de de mannen zelf een naar afrokapsel in naar een black-hairsalon. Gaan Surinamers en in Antillianen vaker naar het de kapper dan naar een de in bakker?

Standplaats: Drenthe. van Erik Dijkstra naar en Frank Evenblij trekken een van van dagje op met een Molukse touring het motorclub. Komen met Molukkers ooit af uit van de alle vooroordelen die er bestaan over door een de Molukkers in Nederland? In de door Verhoorwagen met danseres en jurylid in Euvgenia Parakhina. Zijn Russische mannen het echt veel uit stoerder dan de Nederlandse op mannen? Verder naar een ontmoeting op met een Libische van vluchteling die tijdens hier al zeventien het jaar zit. Hij sloeg, op tv na te zijn gemarteld, op in door de vlucht voor de een Libische dictator Khadaffi. Waarom de is deze vluchteling nog van uit steeds geen Nederlander? naar En de mannen van gaan komkommers plukken met Slowaakse in dames. Waarom kunnen uit Oost-Europeanen toch zo uit goed komkommers het plukken?

Dit naar keer is het de standplaats de provincie Utrecht. Voor op veel een allochtonen is de schotel het het op vertrouwde lijntje met het vaderland. door Maar is het einde een naar van de flats vol in schotels in zicht? In de het verhoorwagen zit het de Chinese schrijfster op Lulu Wang. het Heeft ze echt hond op tv gegeten? Daarnaast blijkt Johan op Cruijff een oude uit Chinese wijsgeer te een zijn. En op waarom willen Turken door eigenlijk zo graag tijdens terug naar van hun geboortegrond? Tot slot gaan op de mannen aan de de slag met bij een de Marokkaanse slager.

De door mannen gaan naar de Friesland. Erik op tv Dijkstra en Frank Evenblij trekken door een dagje op tijdens met op Antillianen, mannen tussen de dertig op en veertig in uit Leeuwarden tijdens die allemaal een naar tijdje gezeten hebben voor uiteenlopende zaken. op tv Hoe komt door het toch dat relatief het veel Antillianen in in aanraking zijn een geweest van met justitie? En nu ze op de vrije van voeten zijn: wat doen ze met eigenlijk een de hele uit dag en blijven ze op in het rechte met pad?

De op standplaats van deze uit aflevering is Noord-Holland. Welke op vooroordelen hebben ze het eigenlijk in Volendam? een Erik Dijkstra en Frank van Evenblij de gaan ook op het zoek naar de vele Ghanezen van in van de Bijlmer. Ze leven een in een de marge van de Nederlandse op maatschappij, vaak naar illegaal en van zonder werk. Jaarlijks springen op er vier Ghanezen van het op tv balkon door uit angst voor de tijdens politie. Hoe met houden ze hun hoofd boven een water in een uit land met waar ze het zich steeds minder welkom het voelen? In de Verhoorwagen ex-politicus met en Marokkaan Tofik het Dibi. Zijn Marokkanen met echt op kansloos bij uit sollicitaties? En hoe kom tijdens je als Marokkaan uit in de kast? Ook op tv een in ontmoeting met de Chinese door eigenaresse van uit een massagesalon. Zijn alle Chinese massagesalons tijdens verkapte de bordelen of door wordt er wel degelijk een de eeuwenoude Chinese het massagekunst bedreven? Tot slot met gaan de mannen van meedoen met een een Turkse garagehouder. door Waarom zijn er toch een zoveel Turken middenstanders? Hoe in denken Turken eigenlijk van over asielzoekers? tijdens Waarom toeteren Turken altijd de zo een hard na voetbalwedstrijden? in En...kunnen Frank en Erik met de olie op tv van hun tijdens eigen Bureau Vooroordeel-mobiel de verversen?

De standplaats is naar Noord-Brabant. Frank en uit Erik gaan op de pad met uit twee Syrische vluchtelingen die in op uit de vlucht door sloegen voor de in oorlog en vier maanden in de Nederland zijn. het Ze 'wonen' met in de koepelgevangenis in uit Breda, die nu dienst doet op tv op tv als azc. Hoe is het uit om in Brabant te door zijn en wat naar een vinden ze van alle vooroordelen over uit asielzoekers? In de op tv verhoorwagen: Jörgen Raymann tijdens over het imago het van Surinamers. uit Zijn de ze altijd te laat, het hebben ze allemaal een 'buitenvrouw' van en eten ze in echt op tv alleen maar naar kip? In Oss is in er een ontmoeting met een van een Vietnamees, een voormalige bootvluchteling. uit Zijn alle Vietnamezen een loempiabakkers of is dat op tv een vooroordeel? Tot het slot tijdens gaan de mannen een muurtje naar stuken met Poolse bouwvakkers. het Zijn met alle Polen tijdens bouwvakkers en drinken ze naar allemaal zoveel wodka? En op hoe kijken zij tijdens eigenlijk tijdens aan tegen de komst van asielzoekers? tijdens Lukt het Bureau het Vooroordeel op tv überhaupt om een een muurtje strak te in stuken?

Frank op Evenblij en Erik met Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze helpen de in de keuken van van met de enige Chinees op van Axel en wat stemt op tv de allochtoon eigenlijk? uit Frank Evenblij en naar Erik Dijkstra het bezoeken Zeeland. Ze gaan op tv in de door enige Chinees het van Axel in Zeeuws-Vlaanderen op tv helpen in de keuken. op met En de verkiezingen komen eraan. naar Wat stemt op tv de allochtoon eigenlijk? Verder onderzoekt door Erik wat Surinamers uit in Tholen in doen en in de het verhoorwagen neemt van VVD-Kamerlid Malik Azmani door plaats.

Frank op Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken door Groningen. Frank met gaat op langs bij een Syrische vluchteling tijdens en Erik gaat het zaalvoetballen met tijdens Somaliërs. Frank Evenblij en Erik het Dijkstra bezoeken Groningen. de Frank gaat met langs bij een van Syrische vluchteling die net de als statushouder zijn op eerste huurhuis heeft naar betrokken. Erik gaat op tv tijdens zaalvoetballen met Somaliërs en door in de verhoorwagen in zit Prem de Radhakishun.

Frank een Evenblij en in Erik Dijkstra bezoeken Limburg. in Frank gaat in langs bij Turken door in Roermond en Erik praat met op moslima's die tijdens niet meer geloven. Frank een en Erik gaan uit op tv naar Limburg. Frank krijgt van een cursus toeteren het van Turken in Roermond op en door samen kijken ze de de wedstrijd Fenerbahçe door - Galatasaray. Daarnaast is door ongelovigheid een groot taboe onder naar moslims. Frank praat een door in Maastricht met op tv een agnostische Turkse naar theatermaker en Erik praat het met moslima's die van niet meer geloven. het Welke problemen ervaren zij? In op tv de verhoorwagen naar heeft SP-kamerlid Sadet op Karabulut het over naar het afschaffen van het met woord van 'allochtoon'.

juni 2019
06-09-2018 15:25

Zeeland

Bureau Vooroordeel - Zeeland

Frank en Erik gaan in Zeeland de enige Chinees van Axel in Zeeuws-Vlaanderen helpen in de keuken. En de verkiezingen komen eraan. Wat stemt de allochtoon eigenlijk? Verder onderzoekt Erik wat Surinamers in Tholen doen en in de verhoorwagen ...

30-08-2018 15:25

Groningen

Bureau Vooroordeel - Groningen

Frank en Erik gaan naar Groningen. Frank bezoekt een Syrische vluchteling die net als statushouder zijn eerste huurhuis heeft betrokken. Erik gaat zaalvoetballen met Somaliërs en in de verhoorwagen zit Prem Radhakishun.

23-08-2018 15:25

Limburg

Bureau Vooroordeel - Limburg

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Limburg. Frank krijgt een cursus toeteren van Turken in Roermond en samen kijken ze de wedstrijd Fenerbahçe - Galatasaray. Daarnaast is ongelovigheid een groot taboe onder moslims. Frank praat in Maa...

16-08-2018 15:25

Overijssel

Bureau Vooroordeel - Overijssel

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Overijssel. Ze gaan naar 'Turkenstad' Deventer en spreken een oude gastarbeider uit Oldenzaal.

09-08-2018 15:25

Zuid-Holland

Bureau Vooroordeel - Zuid-Holland

Frank en Erik lopen in Zuid-Holland een dagje mee met een hoofddoekenverkoper. Hoe duur is een hoofddoek eigenlijk? En hoe knoop je een hijab om? Erik duikt in Rotterdam in de wereld van de 'stille migrant', zoals de Kaapverdianen worden ge...

02-08-2018 15:30

Flevoland

Bureau Vooroordeel - Flevoland

Frank en Erik reizen af naar de provincie Flevoland. De mannen gaan met DJ Gorski naar een Polendisco in Marknesse en chillen een dagje met Surinamers in Almere. Erik gaat terug naar de roots van Ajacied Hakim Ziyech in Dronten. Waarom koos...

26-07-2018 15:20

Gelderland

Bureau Vooroordeel - Gelderland

Frank bezoekt in Ulft een verzorgingstehuis voor Turkse en Marokkaanse senioren. Zitten allochtonen nu ook in een bejaardentehuis? In de Verhoorwagen concertpianist Wibi Soerjadi. Zijn Indonesiërs de ideale allochtonen? Erik onderzoekt in A...

19-07-2018 15:25

Drenthe

Bureau Vooroordeel - Drenthe

Standplaats: Drenthe. Erik Dijkstra en Frank Evenblij trekken een dagje op met een Molukse touring motorclub. Komen Molukkers ooit af van alle vooroordelen die er bestaan over de Molukkers in Nederland? In de Verhoorwagen danseres en juryli...

12-07-2018 15:25

Utrecht

Bureau Vooroordeel - Utrecht

Dit keer is de standplaats de provincie Utrecht. Voor veel allochtonen is de schotel het vertrouwde lijntje met het vaderland. Maar is het einde van de flats vol schotels in zicht? In de verhoorwagen zit de Chinese schrijfster Lulu Wang. He...

05-07-2018 15:25

Friesland

Bureau Vooroordeel - Friesland

De mannen gaan naar Friesland. Erik Dijkstra en Frank Evenblij trekken een dagje op met Antillianen, mannen tussen de dertig en veertig uit Leeuwarden die allemaal een tijdje gezeten hebben voor uiteenlopende zaken. Hoe komt het toch dat re...

28-06-2018 15:15

Noord-Holland

Bureau Vooroordeel - Noord-Holland

De standplaats van deze aflevering is Noord-Holland. Welke vooroordelen hebben ze eigenlijk in Volendam? Erik Dijkstra en Frank Evenblij gaan ook op zoek naar de vele Ghanezen in de Bijlmer. Ze leven in de marge van de Nederlandse maatschap...

21-06-2018 15:45

Noord-Brabant

Bureau Vooroordeel - Noord-Brabant

De standplaats is Noord-Brabant. Frank en Erik gaan op pad met twee Syrische vluchtelingen die op de vlucht sloegen voor de oorlog en vier maanden in Nederland zijn. Ze 'wonen' in de koepelgevangenis in Breda, die nu dienst doet als azc. Ho...

14-12-2016 19:20

Zeeland

Bureau Vooroordeel - Zeeland

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze helpen in de keuken van de enige Chinees van Axel en wat stemt de allochtoon eigenlijk? Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze gaan in de enige Chinees van Axel in Zeeuws-Vl...

07-12-2016 19:20

Groningen

Bureau Vooroordeel - Groningen

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Groningen. Frank gaat langs bij een Syrische vluchteling en Erik gaat zaalvoetballen met Somaliërs. Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Groningen. Frank gaat langs bij een Syrische vluchteling d...

30-11-2016 19:25

Limburg

Bureau Vooroordeel - Limburg

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Limburg. Frank gaat langs bij Turken in Roermond en Erik praat met moslima's die niet meer geloven. Frank en Erik gaan naar Limburg. Frank krijgt een cursus toeteren van Turken in Roermond en samen k...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bureau Vooroordeel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Vooroordeel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Vooroordeel bij Bureau Vooroordeel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Vooroordeel. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Vooroordeel gemist

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord