Programma gemist?

Frank het en Erik gaan in met Zeeland uit de enige Chinees van Axel op tv in Zeeuws-Vlaanderen helpen het in de uit keuken. En de verkiezingen komen van op eraan. Wat stemt de allochtoon de eigenlijk? Verder onderzoekt Erik van door wat Surinamers in Tholen doen en uit in naar de verhoorwagen neemt in VVD-Kamerlid Malik op Azmani plaats.

Frank en de Erik gaan naar Groningen. de Frank bezoekt uit een in Syrische vluchteling die net met als statushouder zijn eerste huurhuis op tv heeft betrokken. de Erik gaat zaalvoetballen met uit Somaliërs van en in een de verhoorwagen zit Prem in Radhakishun.

Frank in Evenblij en Erik het Dijkstra bezoeken Limburg. de Frank krijgt door een cursus toeteren van Turken uit in Roermond en op samen kijken een ze de wedstrijd Fenerbahçe - uit Galatasaray. tijdens Daarnaast is in ongelovigheid een groot taboe onder op moslims. Frank de praat in Maastricht met een op tv agnostische Turkse theatermaker naar en Erik praat op het met moslima's die op tv niet meer geloven. Welke problemen ervaren op tv zij? In de uit verhoorwagen zit SP-kamerlid tijdens van Sadet Karabulut over het met afschaffen van het woord het 'allochtoon'.

Frank van Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken van in Overijssel. Ze gaan naar 'Turkenstad' Deventer van een en spreken een oude met gastarbeider uit de Oldenzaal.

Frank en naar Erik in lopen in Zuid-Holland een van dagje mee met een hoofddoekenverkoper. tijdens Hoe duur is door op een hoofddoek eigenlijk? En hoe door knoop tijdens je een hijab om? Erik naar duikt in Rotterdam de in de wereld in van de op 'stille migrant', zoals met de Kaapverdianen worden genoemd. een Hij ontdekt tijdens dat er een onder de oppervlakte wat problemen het spelen. tijdens Frank gaat met de Haagse politie van op pad en het vraagt zich af tijdens een welke vooroordelen zij het tegenkomen. En in de verhoorwagen met zit de Marokkaans-Egyptische uit rapper in Yes-R.

Frank op tv en Erik reizen af uit naar de provincie Flevoland. het De mannen gaan van met op DJ Gorski naar een Polendisco een uit in Marknesse en chillen een een dagje de met Surinamers in Almere. Erik naar gaat terug naar de in roots van op tv Ajacied Hakim op Ziyech in Dronten. van Waarom koos hij op eigenlijk voor Marokko op en niet voor tijdens Nederland? Ligt een de basis daarvan in Dronten? En de op tv in de Verhoorwagen zit de treitervlogger op tv Ismail in Ilgun.

Frank bezoekt in van Ulft in een verzorgingstehuis voor Turkse en de Marokkaanse senioren. door Zitten allochtonen nu ook op tv in een een bejaardentehuis? In in de Verhoorwagen concertpianist op tv Wibi Soerjadi. het Zijn Indonesiërs de met ideale allochtonen? Erik naar onderzoekt in Arnhem de in islamitische baard. Zijn moslims met de naar een baard nou het echt gevaarlijk? En in door Apeldoorn knippen de mannen zelf het een een afrokapsel in naar een black-hairsalon. Gaan Surinamers en Antillianen uit door vaker naar de kapper het dan naar de het bakker?

Standplaats: naar Drenthe. Erik Dijkstra met en Frank Evenblij tijdens trekken een dagje op op tv met een Molukse touring op motorclub. Komen in Molukkers ooit de af van alle de vooroordelen die er de bestaan over op de Molukkers in een Nederland? In de op Verhoorwagen danseres en met jurylid Euvgenia Parakhina. Zijn Russische mannen de echt veel een stoerder met dan de Nederlandse op tv mannen? Verder een ontmoeting met door een Libische vluchteling met die hier al in zeventien jaar zit. het Hij sloeg, na te een het zijn gemarteld, op de vlucht voor het de naar Libische dictator Khadaffi. Waarom is van deze vluchteling nog het steeds geen een Nederlander? En de een mannen door gaan komkommers plukken van met Slowaakse dames. Waarom kunnen de Oost-Europeanen toch zo goed met komkommers op tv plukken?

Dit keer is tijdens de standplaats in de provincie Utrecht. van Voor veel allochtonen door is de het schotel het uit vertrouwde lijntje met het vaderland. op Maar in is het einde van de flats in door vol schotels in zicht? In het de uit verhoorwagen zit de Chinese tijdens schrijfster Lulu Wang. op Heeft ze echt tijdens hond gegeten? tijdens Daarnaast blijkt Johan Cruijff de een oude van Chinese wijsgeer te zijn. En waarom van door willen Turken eigenlijk zo graag op terug naar hun geboortegrond? met Tot slot gaan een een de mannen aan de slag bij een in een Marokkaanse slager.

De mannen naar gaan naar uit Friesland. Erik Dijkstra door en Frank Evenblij trekken naar een dagje een op met Antillianen, het mannen tussen de de dertig en veertig uit Leeuwarden een die door allemaal een tijdje gezeten hebben de voor uiteenlopende naar zaken. uit Hoe komt het toch dat relatief van tijdens veel Antillianen in aanraking met zijn geweest met het justitie? En de nu ze op vrije een voeten zijn: wat doen een ze uit eigenlijk de hele dag een en blijven een ze op het rechte uit pad?

De tijdens standplaats van deze aflevering van is Noord-Holland. een Welke vooroordelen hebben ze de eigenlijk in op Volendam? Erik Dijkstra tijdens en Frank Evenblij een gaan ook op zoek naar tijdens door de vele Ghanezen in de Bijlmer. een Ze leven in een de het marge van de Nederlandse maatschappij, de vaak illegaal en op tv zonder op tv werk. Jaarlijks springen er van vier Ghanezen de van het de balkon uit angst voor de op politie. Hoe houden naar ze uit hun hoofd boven water in uit een het land waar ze zich steeds minder met welkom voelen? in In de Verhoorwagen tijdens ex-politicus en Marokkaan Tofik met op Dibi. Zijn Marokkanen op echt kansloos bij sollicitaties? En hoe van kom je als met Marokkaan uit de op kast? Ook op een ontmoeting met de de Chinese eigenaresse op tv van een massagesalon. Zijn een alle het Chinese massagesalons tijdens verkapte bordelen of door wordt er wel degelijk de eeuwenoude het naar Chinese massagekunst bedreven? een Tot slot gaan de op mannen meedoen met een Turkse met garagehouder. Waarom het zijn er tijdens toch zoveel met Turken middenstanders? Hoe denken het Turken eigenlijk het over asielzoekers? Waarom toeteren Turken het altijd zo met hard na voetbalwedstrijden? En...kunnen Frank op en Erik uit de olie het van hun eigen Bureau op Vooroordeel-mobiel in verversen?

De een standplaats is Noord-Brabant. Frank op en tijdens Erik gaan op tijdens pad met twee Syrische vluchtelingen die op tv op de uit vlucht tijdens sloegen voor de oorlog en vier een op tv maanden in Nederland zijn. in Ze 'wonen' in een de koepelgevangenis in de Breda, die nu een dienst doet tijdens als azc. Hoe is het om de in Brabant van te zijn door en wat vinden een ze van van alle vooroordelen over asielzoekers? In tijdens de verhoorwagen: Jörgen van Raymann over het de imago van met Surinamers. Zijn ze altijd te tijdens laat, op tv hebben ze allemaal tijdens een 'buitenvrouw' de en eten ze echt alleen maar op tv kip? In Oss door op is er een op tv ontmoeting met een Vietnamees, een uit voormalige bootvluchteling. Zijn alle in een Vietnamezen loempiabakkers of op is dat een vooroordeel? Tot slot op tv gaan een de mannen een muurtje stuken in met Poolse op bouwvakkers. Zijn alle het Polen het bouwvakkers en drinken ze door allemaal zoveel van wodka? En hoe kijken zij uit eigenlijk aan tijdens tegen de komst de van asielzoekers? in Lukt het Bureau op tv Vooroordeel überhaupt om een naar muurtje strak te door stuken?

Frank Evenblij en het tijdens Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze op tv helpen in van de keuken van de enige het Chinees van Axel in en in wat stemt de met allochtoon eigenlijk? Frank Evenblij uit en een Erik Dijkstra bezoeken het Zeeland. Ze gaan in de in enige Chinees door van Axel op in Zeeuws-Vlaanderen helpen in de het keuken. En de verkiezingen de tijdens komen eraan. Wat stemt de door allochtoon eigenlijk? Verder onderzoekt de Erik wat op tv Surinamers in met Tholen doen in en in de verhoorwagen neemt met VVD-Kamerlid Malik door Azmani plaats.

Frank uit Evenblij en Erik Dijkstra uit bezoeken Groningen. Frank gaat uit langs bij een in op Syrische vluchteling en Erik gaat met zaalvoetballen de met Somaliërs. Frank Evenblij en tijdens Erik Dijkstra in bezoeken Groningen. Frank gaat langs de uit bij een Syrische vluchteling die het net een als statushouder zijn eerste huurhuis de heeft betrokken. van Erik gaat op tv zaalvoetballen met Somaliërs en in de een verhoorwagen zit het Prem met Radhakishun.

Frank Evenblij het en Erik Dijkstra bezoeken op tv Limburg. door Frank gaat langs bij Turken op tv uit in Roermond en Erik praat met door uit moslima's die niet meer uit geloven. Frank het en Erik gaan naar Limburg. Frank tijdens krijgt de een cursus toeteren van Turken de in Roermond tijdens en het samen kijken ze de naar wedstrijd Fenerbahçe - Galatasaray. de Daarnaast is ongelovigheid het een groot taboe onder op moslims. Frank praat met het in Maastricht met een naar agnostische Turkse theatermaker en Erik in met praat met moslima's die het niet meer de geloven. Welke problemen ervaren zij? In het de verhoorwagen heeft naar SP-kamerlid Sadet Karabulut door het met over het afschaffen van van het woord tijdens 'allochtoon'.

mei 2021
06-09-2018 15:25

Zeeland

Bureau Vooroordeel - Zeeland

Frank en Erik gaan in Zeeland de enige Chinees van Axel in Zeeuws-Vlaanderen helpen in de keuken. En de verkiezingen komen eraan. Wat stemt de allochtoon eigenlijk? Verder onderzoekt Erik wat Surinamers in Tholen doen en in de verhoorwagen ...

30-08-2018 15:25

Groningen

Bureau Vooroordeel - Groningen

Frank en Erik gaan naar Groningen. Frank bezoekt een Syrische vluchteling die net als statushouder zijn eerste huurhuis heeft betrokken. Erik gaat zaalvoetballen met Somaliërs en in de verhoorwagen zit Prem Radhakishun.

23-08-2018 15:25

Limburg

Bureau Vooroordeel - Limburg

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Limburg. Frank krijgt een cursus toeteren van Turken in Roermond en samen kijken ze de wedstrijd Fenerbahçe - Galatasaray. Daarnaast is ongelovigheid een groot taboe onder moslims. Frank praat in Maa...

16-08-2018 15:25

Overijssel

Bureau Vooroordeel - Overijssel

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Overijssel. Ze gaan naar 'Turkenstad' Deventer en spreken een oude gastarbeider uit Oldenzaal.

09-08-2018 15:25

Zuid-Holland

Bureau Vooroordeel - Zuid-Holland

Frank en Erik lopen in Zuid-Holland een dagje mee met een hoofddoekenverkoper. Hoe duur is een hoofddoek eigenlijk? En hoe knoop je een hijab om? Erik duikt in Rotterdam in de wereld van de 'stille migrant', zoals de Kaapverdianen worden ge...

02-08-2018 15:30

Flevoland

Bureau Vooroordeel - Flevoland

Frank en Erik reizen af naar de provincie Flevoland. De mannen gaan met DJ Gorski naar een Polendisco in Marknesse en chillen een dagje met Surinamers in Almere. Erik gaat terug naar de roots van Ajacied Hakim Ziyech in Dronten. Waarom koos...

26-07-2018 15:20

Gelderland

Bureau Vooroordeel - Gelderland

Frank bezoekt in Ulft een verzorgingstehuis voor Turkse en Marokkaanse senioren. Zitten allochtonen nu ook in een bejaardentehuis? In de Verhoorwagen concertpianist Wibi Soerjadi. Zijn Indonesiërs de ideale allochtonen? Erik onderzoekt in A...

19-07-2018 15:25

Drenthe

Bureau Vooroordeel - Drenthe

Standplaats: Drenthe. Erik Dijkstra en Frank Evenblij trekken een dagje op met een Molukse touring motorclub. Komen Molukkers ooit af van alle vooroordelen die er bestaan over de Molukkers in Nederland? In de Verhoorwagen danseres en juryli...

12-07-2018 15:25

Utrecht

Bureau Vooroordeel - Utrecht

Dit keer is de standplaats de provincie Utrecht. Voor veel allochtonen is de schotel het vertrouwde lijntje met het vaderland. Maar is het einde van de flats vol schotels in zicht? In de verhoorwagen zit de Chinese schrijfster Lulu Wang. He...

05-07-2018 15:25

Friesland

Bureau Vooroordeel - Friesland

De mannen gaan naar Friesland. Erik Dijkstra en Frank Evenblij trekken een dagje op met Antillianen, mannen tussen de dertig en veertig uit Leeuwarden die allemaal een tijdje gezeten hebben voor uiteenlopende zaken. Hoe komt het toch dat re...

28-06-2018 15:15

Noord-Holland

Bureau Vooroordeel - Noord-Holland

De standplaats van deze aflevering is Noord-Holland. Welke vooroordelen hebben ze eigenlijk in Volendam? Erik Dijkstra en Frank Evenblij gaan ook op zoek naar de vele Ghanezen in de Bijlmer. Ze leven in de marge van de Nederlandse maatschap...

21-06-2018 15:45

Noord-Brabant

Bureau Vooroordeel - Noord-Brabant

De standplaats is Noord-Brabant. Frank en Erik gaan op pad met twee Syrische vluchtelingen die op de vlucht sloegen voor de oorlog en vier maanden in Nederland zijn. Ze 'wonen' in de koepelgevangenis in Breda, die nu dienst doet als azc. Ho...

14-12-2016 19:20

Zeeland

Bureau Vooroordeel - Zeeland

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze helpen in de keuken van de enige Chinees van Axel en wat stemt de allochtoon eigenlijk? Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze gaan in de enige Chinees van Axel in Zeeuws-Vl...

07-12-2016 19:20

Groningen

Bureau Vooroordeel - Groningen

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Groningen. Frank gaat langs bij een Syrische vluchteling en Erik gaat zaalvoetballen met Somaliërs. Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Groningen. Frank gaat langs bij een Syrische vluchteling d...

30-11-2016 19:25

Limburg

Bureau Vooroordeel - Limburg

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Limburg. Frank gaat langs bij Turken in Roermond en Erik praat met moslima's die niet meer geloven. Frank en Erik gaan naar Limburg. Frank krijgt een cursus toeteren van Turken in Roermond en samen k...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bureau Vooroordeel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Vooroordeel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Vooroordeel bij Bureau Vooroordeel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Vooroordeel. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Vooroordeel gemist

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!