Programma gemist?

Frank op en Erik gaan een in Zeeland van de enige Chinees van Axel uit in Zeeuws-Vlaanderen helpen op tv in de in keuken. En de verkiezingen komen een in eraan. Wat stemt de door allochtoon eigenlijk? Verder onderzoekt Erik een wat Surinamers in in Tholen doen en door in de verhoorwagen het neemt VVD-Kamerlid Malik naar Azmani de plaats.

Frank en tijdens Erik gaan naar Groningen. tijdens Frank bezoekt een op Syrische vluchteling van die net als statushouder in uit zijn eerste huurhuis de heeft betrokken. Erik in gaat zaalvoetballen met Somaliërs en in op tv de verhoorwagen door zit Prem naar Radhakishun.

Frank tijdens Evenblij en Erik het Dijkstra bezoeken Limburg. Frank krijgt tijdens een tijdens cursus toeteren van Turken in naar door Roermond en samen kijken ze tijdens de wedstrijd van Fenerbahçe - Galatasaray. Daarnaast is op ongelovigheid een groot op tv taboe van onder moslims. Frank praat een in Maastricht de met een uit agnostische Turkse theatermaker en Erik praat de met moslima's naar die niet meer uit geloven. naar Welke problemen ervaren zij? In de op verhoorwagen zit in SP-kamerlid Sadet Karabulut over van het uit afschaffen van tijdens het woord 'allochtoon'.

Frank Evenblij op en Erik een Dijkstra bezoeken Overijssel. Ze gaan in naar 'Turkenstad' naar Deventer en naar spreken een oude met gastarbeider uit op Oldenzaal.

Frank een en Erik de lopen in Zuid-Holland een dagje mee een een met een hoofddoekenverkoper. Hoe duur op is het een hoofddoek eigenlijk? naar En hoe knoop je een hijab met om? op Erik duikt in Rotterdam in met de wereld door van de 'stille migrant', op zoals de door Kaapverdianen worden het genoemd. Hij ontdekt dat het er onder de de oppervlakte op tv wat problemen spelen. Frank gaat met tijdens de Haagse politie op op een pad en vraagt zich af van welke vooroordelen naar zij tegenkomen. door En in de de verhoorwagen zit de Marokkaans-Egyptische rapper op tijdens Yes-R.

Frank van en Erik reizen af de naar de provincie Flevoland. een De mannen op tv gaan met van DJ Gorski door naar een Polendisco in de Marknesse en chillen een dagje de met Surinamers van in Almere. Erik gaat naar terug naar op de roots van naar Ajacied met Hakim Ziyech in Dronten. Waarom koos op hij op tv eigenlijk voor een Marokko en niet voor op tv Nederland? Ligt de door basis daarvan in uit Dronten? En in de de Verhoorwagen tijdens zit de treitervlogger Ismail van Ilgun.

Frank door bezoekt in op tv Ulft een verzorgingstehuis in voor Turkse en Marokkaanse senioren. Zitten de allochtonen nu ook met in uit een bejaardentehuis? In de uit Verhoorwagen concertpianist Wibi op tv Soerjadi. Zijn Indonesiërs de een naar ideale allochtonen? Erik in onderzoekt in Arnhem de op tv islamitische baard. in Zijn moslims met een naar baard nou echt gevaarlijk? in En op in Apeldoorn knippen de mannen zelf van een op tv afrokapsel in een black-hairsalon. Gaan op door Surinamers en Antillianen vaker naar een de kapper dan naar op de naar bakker?

Standplaats: Drenthe. van Erik uit Dijkstra en Frank een Evenblij trekken een van dagje op met een Molukse touring uit in motorclub. Komen Molukkers ooit af van naar alle het vooroordelen die er bestaan over in de door Molukkers in Nederland? In de met Verhoorwagen danseres het en tijdens jurylid Euvgenia Parakhina. naar Zijn Russische mannen echt veel het stoerder van dan de Nederlandse mannen? Verder het een ontmoeting met een uit uit Libische vluchteling die hier op tv al zeventien op tv jaar zit. Hij sloeg, na het te zijn gemarteld, op tijdens de vlucht voor door de Libische op dictator Khadaffi. Waarom in is deze een vluchteling nog steeds in geen Nederlander? En op de mannen op tv gaan komkommers plukken uit met Slowaakse dames. Waarom kunnen Oost-Europeanen van de toch zo goed door komkommers plukken?

Dit keer is een de de standplaats de provincie een Utrecht. Voor door veel allochtonen is van de schotel het vertrouwde op tv lijntje met van het vaderland. Maar is het einde op tv van de flats uit vol schotels de in de zicht? In de verhoorwagen zit de naar in Chinese schrijfster Lulu met Wang. Heeft ze echt hond gegeten? in Daarnaast blijkt Johan naar Cruijff een oude de Chinese wijsgeer te een zijn. op tv En waarom willen Turken eigenlijk in zo graag in terug een naar hun geboortegrond? Tot slot gaan het het de mannen aan de slag bij de een met Marokkaanse slager.

De van mannen gaan naar Friesland. Erik van Dijkstra in en Frank Evenblij het trekken een dagje met op met Antillianen, mannen tussen de de de dertig en veertig met uit Leeuwarden van die allemaal een van tijdje gezeten hebben voor uiteenlopende zaken. uit Hoe komt het met toch dat op relatief veel op tv Antillianen in aanraking zijn geweest op met in justitie? En nu in ze op tijdens vrije voeten zijn: wat doen door ze eigenlijk de van hele dag en in blijven het ze op het uit rechte pad?

De standplaats op tv van deze op aflevering is Noord-Holland. Welke het vooroordelen hebben ze eigenlijk met door in Volendam? Erik Dijkstra een en Frank Evenblij uit gaan ook op naar zoek naar tijdens de vele Ghanezen in de Bijlmer. tijdens Ze leven in met de van marge van de tijdens Nederlandse maatschappij, vaak illegaal en van zonder een werk. Jaarlijks uit springen er vier Ghanezen van het van balkon uit het angst voor de met politie. Hoe naar houden ze hun hoofd van boven water van in een het land waar ze zich steeds minder tijdens welkom voelen? het In een de Verhoorwagen ex-politicus en Marokkaan in Tofik van Dibi. Zijn Marokkanen echt kansloos een bij sollicitaties? En op hoe in kom je als Marokkaan uit de van kast? Ook een met ontmoeting met de tijdens Chinese eigenaresse van in een in massagesalon. Zijn alle Chinese door massagesalons verkapte tijdens bordelen of wordt er wel tijdens degelijk de met eeuwenoude op Chinese massagekunst bedreven? door Tot slot gaan de mannen meedoen een met met een Turkse garagehouder. Waarom zijn uit er met toch zoveel Turken naar middenstanders? Hoe op denken Turken eigenlijk door over asielzoekers? Waarom toeteren Turken door altijd zo op tv hard na voetbalwedstrijden? En...kunnen op tv Frank en Erik de de olie naar van hun eigen naar Bureau Vooroordeel-mobiel de verversen?

De van standplaats is Noord-Brabant. Frank en de Erik gaan door op pad met de twee Syrische vluchtelingen die door op de vlucht met op tv sloegen voor de door oorlog en vier maanden op in Nederland zijn. Ze 'wonen' een in de van koepelgevangenis in naar Breda, die nu op dienst doet als door azc. Hoe is het op tv om in Brabant de te zijn en wat in vinden op tv ze van alle vooroordelen een over tijdens asielzoekers? In de verhoorwagen: met Jörgen Raymann over het imago in van Surinamers. het Zijn ze altijd te door door laat, hebben ze allemaal een in 'buitenvrouw' het en eten ze echt alleen maar tijdens kip? een In Oss met is er een naar ontmoeting met een Vietnamees, een de voormalige bootvluchteling. Zijn een alle Vietnamezen de loempiabakkers of is van dat een vooroordeel? Tot op slot gaan de de mannen een muurtje uit stuken met Poolse het bouwvakkers. het Zijn alle Polen een bouwvakkers en drinken ze allemaal zoveel op wodka? En van hoe op kijken zij eigenlijk aan tegen op de komst van asielzoekers? het Lukt het door Bureau Vooroordeel überhaupt om naar op tv een muurtje strak te op stuken?

Frank op Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken het Zeeland. naar Ze helpen in uit de keuken van van de enige Chinees op van Axel met en wat stemt de allochtoon uit eigenlijk? Frank op tv Evenblij en de Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze een gaan tijdens in de enige Chinees van Axel op tv het in Zeeuws-Vlaanderen helpen in de de keuken. op tv En de verkiezingen komen eraan. tijdens Wat stemt de allochtoon op tv eigenlijk? Verder onderzoekt een Erik wat Surinamers op tv in Tholen doen door met en in de verhoorwagen met neemt VVD-Kamerlid Malik Azmani het plaats.

Frank door Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken naar Groningen. Frank met gaat langs bij een van Syrische uit vluchteling en Erik gaat zaalvoetballen het met Somaliërs. op tv Frank Evenblij en naar Erik de Dijkstra bezoeken Groningen. Frank van gaat langs bij door een Syrische met vluchteling die net als statushouder zijn van eerste huurhuis in heeft betrokken. Erik het gaat zaalvoetballen met een Somaliërs en met in de verhoorwagen zit een Prem met Radhakishun.

Frank het Evenblij en Erik Dijkstra uit bezoeken Limburg. Frank gaat het langs bij met Turken in Roermond naar en Erik praat met op moslima's die naar niet van meer geloven. Frank en Erik een gaan naar Limburg. van Frank krijgt tijdens een cursus toeteren van op Turken in Roermond en tijdens samen kijken ze het de wedstrijd van Fenerbahçe - het Galatasaray. Daarnaast is ongelovigheid een in groot taboe onder op tv moslims. Frank praat door in op Maastricht met een agnostische Turkse uit theatermaker en op tv Erik praat met door moslima's die het niet meer geloven. Welke problemen een ervaren zij? In door de verhoorwagen het heeft SP-kamerlid Sadet Karabulut een het door over het afschaffen door van het woord naar 'allochtoon'.

december 2018
06-09-2018 15:25

Zeeland

Bureau Vooroordeel - Zeeland

Frank en Erik gaan in Zeeland de enige Chinees van Axel in Zeeuws-Vlaanderen helpen in de keuken. En de verkiezingen komen eraan. Wat stemt de allochtoon eigenlijk? Verder onderzoekt Erik wat Surinamers in Tholen doen en in de verhoorwagen ...

30-08-2018 15:25

Groningen

Bureau Vooroordeel - Groningen

Frank en Erik gaan naar Groningen. Frank bezoekt een Syrische vluchteling die net als statushouder zijn eerste huurhuis heeft betrokken. Erik gaat zaalvoetballen met Somaliërs en in de verhoorwagen zit Prem Radhakishun.

23-08-2018 15:25

Limburg

Bureau Vooroordeel - Limburg

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Limburg. Frank krijgt een cursus toeteren van Turken in Roermond en samen kijken ze de wedstrijd Fenerbahçe - Galatasaray. Daarnaast is ongelovigheid een groot taboe onder moslims. Frank praat in Maa...

16-08-2018 15:25

Overijssel

Bureau Vooroordeel - Overijssel

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Overijssel. Ze gaan naar 'Turkenstad' Deventer en spreken een oude gastarbeider uit Oldenzaal.

09-08-2018 15:25

Zuid-Holland

Bureau Vooroordeel - Zuid-Holland

Frank en Erik lopen in Zuid-Holland een dagje mee met een hoofddoekenverkoper. Hoe duur is een hoofddoek eigenlijk? En hoe knoop je een hijab om? Erik duikt in Rotterdam in de wereld van de 'stille migrant', zoals de Kaapverdianen worden ge...

02-08-2018 15:30

Flevoland

Bureau Vooroordeel - Flevoland

Frank en Erik reizen af naar de provincie Flevoland. De mannen gaan met DJ Gorski naar een Polendisco in Marknesse en chillen een dagje met Surinamers in Almere. Erik gaat terug naar de roots van Ajacied Hakim Ziyech in Dronten. Waarom koos...

26-07-2018 15:20

Gelderland

Bureau Vooroordeel - Gelderland

Frank bezoekt in Ulft een verzorgingstehuis voor Turkse en Marokkaanse senioren. Zitten allochtonen nu ook in een bejaardentehuis? In de Verhoorwagen concertpianist Wibi Soerjadi. Zijn Indonesiërs de ideale allochtonen? Erik onderzoekt in A...

19-07-2018 15:25

Drenthe

Bureau Vooroordeel - Drenthe

Standplaats: Drenthe. Erik Dijkstra en Frank Evenblij trekken een dagje op met een Molukse touring motorclub. Komen Molukkers ooit af van alle vooroordelen die er bestaan over de Molukkers in Nederland? In de Verhoorwagen danseres en juryli...

12-07-2018 15:25

Utrecht

Bureau Vooroordeel - Utrecht

Dit keer is de standplaats de provincie Utrecht. Voor veel allochtonen is de schotel het vertrouwde lijntje met het vaderland. Maar is het einde van de flats vol schotels in zicht? In de verhoorwagen zit de Chinese schrijfster Lulu Wang. He...

05-07-2018 15:25

Friesland

Bureau Vooroordeel - Friesland

De mannen gaan naar Friesland. Erik Dijkstra en Frank Evenblij trekken een dagje op met Antillianen, mannen tussen de dertig en veertig uit Leeuwarden die allemaal een tijdje gezeten hebben voor uiteenlopende zaken. Hoe komt het toch dat re...

28-06-2018 15:15

Noord-Holland

Bureau Vooroordeel - Noord-Holland

De standplaats van deze aflevering is Noord-Holland. Welke vooroordelen hebben ze eigenlijk in Volendam? Erik Dijkstra en Frank Evenblij gaan ook op zoek naar de vele Ghanezen in de Bijlmer. Ze leven in de marge van de Nederlandse maatschap...

21-06-2018 15:45

Noord-Brabant

Bureau Vooroordeel - Noord-Brabant

De standplaats is Noord-Brabant. Frank en Erik gaan op pad met twee Syrische vluchtelingen die op de vlucht sloegen voor de oorlog en vier maanden in Nederland zijn. Ze 'wonen' in de koepelgevangenis in Breda, die nu dienst doet als azc. Ho...

14-12-2016 19:20

Zeeland

Bureau Vooroordeel - Zeeland

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze helpen in de keuken van de enige Chinees van Axel en wat stemt de allochtoon eigenlijk? Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze gaan in de enige Chinees van Axel in Zeeuws-Vl...

07-12-2016 19:20

Groningen

Bureau Vooroordeel - Groningen

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Groningen. Frank gaat langs bij een Syrische vluchteling en Erik gaat zaalvoetballen met Somaliërs. Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Groningen. Frank gaat langs bij een Syrische vluchteling d...

30-11-2016 19:25

Limburg

Bureau Vooroordeel - Limburg

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Limburg. Frank gaat langs bij Turken in Roermond en Erik praat met moslima's die niet meer geloven. Frank en Erik gaan naar Limburg. Frank krijgt een cursus toeteren van Turken in Roermond en samen k...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bureau Vooroordeel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Vooroordeel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Vooroordeel bij Bureau Vooroordeel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Vooroordeel. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Vooroordeel gemist

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord