Programma gemist?

Frank en door Erik gaan in het Zeeland de enige Chinees met van Axel met in Zeeuws-Vlaanderen tijdens helpen in de tijdens keuken. En de verkiezingen komen in eraan. Wat stemt uit de allochtoon eigenlijk? tijdens Verder naar onderzoekt Erik een wat Surinamers in met Tholen doen en in de op verhoorwagen naar neemt VVD-Kamerlid Malik Azmani de plaats.

Frank en Erik met gaan naar Groningen. van Frank met bezoekt een Syrische vluchteling die door net in als statushouder zijn eerste naar huurhuis een heeft betrokken. Erik gaat zaalvoetballen met in het Somaliërs en in de het verhoorwagen zit Prem door Radhakishun.

Frank Evenblij de en Erik Dijkstra bezoeken met Limburg. naar Frank krijgt een cursus toeteren met van Turken in van in Roermond en samen het kijken ze de wedstrijd Fenerbahçe in - een Galatasaray. Daarnaast is van ongelovigheid een groot taboe onder moslims. de op Frank praat in Maastricht door met een agnostische Turkse theatermaker uit en Erik praat van met moslima's die een niet meer geloven. naar Welke in problemen ervaren zij? op In de verhoorwagen zit SP-kamerlid tijdens Sadet Karabulut over een het afschaffen van het het met woord 'allochtoon'.

Frank Evenblij naar en Erik Dijkstra bezoeken op Overijssel. Ze gaan naar een naar 'Turkenstad' Deventer en spreken een op tv oude met gastarbeider uit van Oldenzaal.

Frank en Erik door lopen in met Zuid-Holland van een dagje mee met een tijdens hoofddoekenverkoper. Hoe duur door is een hoofddoek eigenlijk? naar En een hoe knoop je een hijab naar om? Erik met duikt in Rotterdam uit in de wereld van op tv de uit 'stille migrant', zoals de de Kaapverdianen worden het genoemd. Hij ontdekt dat uit er onder de oppervlakte uit wat problemen spelen. tijdens Frank met gaat met op de Haagse politie op pad en naar naar vraagt zich af een welke vooroordelen zij tegenkomen. En in het de verhoorwagen zit het de met Marokkaans-Egyptische rapper van Yes-R.

Frank en Erik op reizen af naar op de provincie Flevoland. door met De mannen gaan met het DJ Gorski naar op tv een Polendisco in een Marknesse en chillen een naar dagje met Surinamers in in Almere. Erik gaat de terug naar tijdens de roots van uit Ajacied de Hakim Ziyech in op tv Dronten. Waarom koos hij eigenlijk voor door de Marokko en niet voor Nederland? Ligt in tijdens de basis daarvan in Dronten? van En in de Verhoorwagen naar naar zit de treitervlogger de Ismail Ilgun.

Frank tijdens bezoekt in Ulft een met verzorgingstehuis in voor Turkse en Marokkaanse een senioren. Zitten uit allochtonen nu ook in de een bejaardentehuis? In de Verhoorwagen naar door concertpianist Wibi Soerjadi. Zijn Indonesiërs naar de ideale allochtonen? in Erik onderzoekt in Arnhem in de islamitische baard. op tv van Zijn moslims met een baard de nou van echt gevaarlijk? En in in Apeldoorn knippen de mannen zelf een een afrokapsel naar in een black-hairsalon. Gaan op tv op tv Surinamers en Antillianen vaker van naar de kapper dan naar naar met de bakker?

Standplaats: van Drenthe. Erik uit Dijkstra en Frank uit Evenblij trekken een dagje op door met de een Molukse touring motorclub. Komen Molukkers met ooit af uit van alle met vooroordelen die er bestaan uit over de Molukkers in tijdens Nederland? de In de Verhoorwagen naar danseres en jurylid Euvgenia Parakhina. in Zijn uit Russische mannen echt veel met stoerder dan de een Nederlandse mannen? Verder op tv een ontmoeting met een de Libische vluchteling die naar hier al een zeventien jaar zit. het Hij het sloeg, na te zijn gemarteld, op een de vlucht voor in de Libische dictator op Khadaffi. een Waarom is deze vluchteling de nog op steeds geen Nederlander? En de de mannen gaan op tv komkommers plukken met Slowaakse uit dames. Waarom met kunnen Oost-Europeanen toch zo goed tijdens komkommers de plukken?

Dit met keer is uit de standplaats de provincie Utrecht. Voor op veel allochtonen op is de schotel het op tv vertrouwde lijntje met naar in het vaderland. Maar is het de einde met van de flats vol een schotels in de zicht? In de de verhoorwagen zit de Chinese naar schrijfster Lulu van Wang. Heeft ze door echt hond gegeten? Daarnaast blijkt in Johan Cruijff een een oude Chinese wijsgeer uit te zijn. En waarom van willen Turken op tv eigenlijk uit zo graag terug naar hun geboortegrond? met Tot slot gaan naar de mannen aan door een de slag bij een Marokkaanse tijdens slager.

De een mannen gaan van naar Friesland. Erik Dijkstra en naar Frank Evenblij het trekken een dagje op een met in Antillianen, mannen tussen naar de dertig en in veertig uit Leeuwarden die allemaal tijdens een tijdje gezeten een hebben voor naar uiteenlopende zaken. Hoe door komt het toch dat relatief met veel Antillianen naar in aanraking zijn op geweest met tijdens justitie? En op nu ze op vrije met voeten zijn: wat het doen ze eigenlijk op de hele dag en van blijven ze op het tijdens rechte met pad?

De standplaats van op deze een aflevering is Noord-Holland. Welke vooroordelen van hebben van ze eigenlijk op tv in Volendam? Erik Dijkstra en het Frank tijdens Evenblij gaan ook op een zoek naar de vele op Ghanezen in de uit Bijlmer. Ze leven door in de de marge van de Nederlandse uit maatschappij, een vaak illegaal en zonder de werk. Jaarlijks springen er door vier uit Ghanezen van het balkon uit angst een voor de politie. op Hoe een houden ze met hun hoofd boven water met in een land waar ze naar door zich steeds minder welkom op voelen? In de Verhoorwagen van ex-politicus en Marokkaan in Tofik een Dibi. Zijn Marokkanen echt kansloos door bij sollicitaties? En uit hoe kom op je als Marokkaan uit de met kast? Ook door een ontmoeting met de van Chinese van eigenaresse van een massagesalon. tijdens Zijn alle Chinese uit massagesalons naar verkapte bordelen of wordt een er wel degelijk de eeuwenoude door Chinese massagekunst bedreven? uit Tot naar slot gaan de mannen meedoen met met een het Turkse garagehouder. Waarom door zijn er toch zoveel met Turken middenstanders? Hoe het denken Turken van eigenlijk over de asielzoekers? Waarom toeteren Turken een altijd zo hard uit na op tv voetbalwedstrijden? En...kunnen Frank en uit Erik de olie van hun de op eigen Bureau Vooroordeel-mobiel uit verversen?

De standplaats is de de Noord-Brabant. Frank en Erik gaan op op pad het met twee Syrische vluchtelingen die van op de tijdens vlucht sloegen voor de op tv uit oorlog en vier maanden in Nederland van zijn. Ze door 'wonen' in de koepelgevangenis op tv in Breda, op tv die nu het dienst doet naar als azc. Hoe is het om op een in Brabant te met zijn en wat vinden ze van het het alle vooroordelen over asielzoekers? In de door verhoorwagen: Jörgen Raymann een over het in imago van Surinamers. Zijn uit ze altijd een te laat, tijdens hebben ze allemaal het een 'buitenvrouw' en eten het ze echt alleen op maar door kip? In Oss is er een in ontmoeting met een de naar Vietnamees, een voormalige uit bootvluchteling. Zijn alle Vietnamezen loempiabakkers op tv of is dat een met vooroordeel? uit Tot slot gaan uit de mannen een muurtje naar stuken met Poolse bouwvakkers. een Zijn alle Polen met bouwvakkers en naar drinken ze het allemaal zoveel wodka? En tijdens hoe kijken zij uit eigenlijk een aan tegen de op komst van asielzoekers? Lukt het uit Bureau Vooroordeel überhaupt om op een het muurtje strak te naar stuken?

Frank Evenblij en tijdens Erik Dijkstra bezoeken tijdens Zeeland. tijdens Ze helpen uit in de keuken van de enige van een Chinees van Axel en wat door stemt de allochtoon van eigenlijk? door Frank Evenblij en naar Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. door Ze gaan in de enige op tv Chinees van Axel op in Zeeuws-Vlaanderen een helpen in de in keuken. op En de verkiezingen komen op tv eraan. Wat een stemt de allochtoon eigenlijk? Verder onderzoekt naar Erik wat Surinamers uit in Tholen met doen met en in de verhoorwagen neemt van VVD-Kamerlid uit Malik Azmani plaats.

Frank tijdens Evenblij en de Erik Dijkstra bezoeken Groningen. Frank gaat op tv langs bij een een Syrische uit vluchteling en Erik gaat zaalvoetballen in tijdens met Somaliërs. Frank Evenblij met en Erik Dijkstra bezoeken van Groningen. Frank gaat in langs bij een Syrische op vluchteling die het net als met statushouder zijn eerste huurhuis met heeft betrokken. Erik gaat uit in zaalvoetballen met Somaliërs en in tijdens de verhoorwagen zit Prem het van Radhakishun.

Frank naar Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken de Limburg. Frank met gaat op tv langs bij Turken in Roermond de en het Erik praat met van moslima's die niet meer op tv geloven. Frank en op Erik gaan de naar Limburg. Frank krijgt een cursus op tv met toeteren van Turken in Roermond en het samen kijken naar ze de de wedstrijd Fenerbahçe van - Galatasaray. Daarnaast op is ongelovigheid een groot taboe onder in moslims. Frank door praat in in Maastricht met een agnostische Turkse in theatermaker en Erik met naar praat met moslima's de die niet meer van geloven. Welke problemen ervaren zij? In op tv de verhoorwagen heeft naar SP-kamerlid Sadet de Karabulut het over een het afschaffen door van het woord van 'allochtoon'.

februari 2019
06-09-2018 15:25

Zeeland

Bureau Vooroordeel - Zeeland

Frank en Erik gaan in Zeeland de enige Chinees van Axel in Zeeuws-Vlaanderen helpen in de keuken. En de verkiezingen komen eraan. Wat stemt de allochtoon eigenlijk? Verder onderzoekt Erik wat Surinamers in Tholen doen en in de verhoorwagen ...

30-08-2018 15:25

Groningen

Bureau Vooroordeel - Groningen

Frank en Erik gaan naar Groningen. Frank bezoekt een Syrische vluchteling die net als statushouder zijn eerste huurhuis heeft betrokken. Erik gaat zaalvoetballen met Somaliërs en in de verhoorwagen zit Prem Radhakishun.

23-08-2018 15:25

Limburg

Bureau Vooroordeel - Limburg

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Limburg. Frank krijgt een cursus toeteren van Turken in Roermond en samen kijken ze de wedstrijd Fenerbahçe - Galatasaray. Daarnaast is ongelovigheid een groot taboe onder moslims. Frank praat in Maa...

16-08-2018 15:25

Overijssel

Bureau Vooroordeel - Overijssel

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Overijssel. Ze gaan naar 'Turkenstad' Deventer en spreken een oude gastarbeider uit Oldenzaal.

09-08-2018 15:25

Zuid-Holland

Bureau Vooroordeel - Zuid-Holland

Frank en Erik lopen in Zuid-Holland een dagje mee met een hoofddoekenverkoper. Hoe duur is een hoofddoek eigenlijk? En hoe knoop je een hijab om? Erik duikt in Rotterdam in de wereld van de 'stille migrant', zoals de Kaapverdianen worden ge...

02-08-2018 15:30

Flevoland

Bureau Vooroordeel - Flevoland

Frank en Erik reizen af naar de provincie Flevoland. De mannen gaan met DJ Gorski naar een Polendisco in Marknesse en chillen een dagje met Surinamers in Almere. Erik gaat terug naar de roots van Ajacied Hakim Ziyech in Dronten. Waarom koos...

26-07-2018 15:20

Gelderland

Bureau Vooroordeel - Gelderland

Frank bezoekt in Ulft een verzorgingstehuis voor Turkse en Marokkaanse senioren. Zitten allochtonen nu ook in een bejaardentehuis? In de Verhoorwagen concertpianist Wibi Soerjadi. Zijn Indonesiërs de ideale allochtonen? Erik onderzoekt in A...

19-07-2018 15:25

Drenthe

Bureau Vooroordeel - Drenthe

Standplaats: Drenthe. Erik Dijkstra en Frank Evenblij trekken een dagje op met een Molukse touring motorclub. Komen Molukkers ooit af van alle vooroordelen die er bestaan over de Molukkers in Nederland? In de Verhoorwagen danseres en juryli...

12-07-2018 15:25

Utrecht

Bureau Vooroordeel - Utrecht

Dit keer is de standplaats de provincie Utrecht. Voor veel allochtonen is de schotel het vertrouwde lijntje met het vaderland. Maar is het einde van de flats vol schotels in zicht? In de verhoorwagen zit de Chinese schrijfster Lulu Wang. He...

05-07-2018 15:25

Friesland

Bureau Vooroordeel - Friesland

De mannen gaan naar Friesland. Erik Dijkstra en Frank Evenblij trekken een dagje op met Antillianen, mannen tussen de dertig en veertig uit Leeuwarden die allemaal een tijdje gezeten hebben voor uiteenlopende zaken. Hoe komt het toch dat re...

28-06-2018 15:15

Noord-Holland

Bureau Vooroordeel - Noord-Holland

De standplaats van deze aflevering is Noord-Holland. Welke vooroordelen hebben ze eigenlijk in Volendam? Erik Dijkstra en Frank Evenblij gaan ook op zoek naar de vele Ghanezen in de Bijlmer. Ze leven in de marge van de Nederlandse maatschap...

21-06-2018 15:45

Noord-Brabant

Bureau Vooroordeel - Noord-Brabant

De standplaats is Noord-Brabant. Frank en Erik gaan op pad met twee Syrische vluchtelingen die op de vlucht sloegen voor de oorlog en vier maanden in Nederland zijn. Ze 'wonen' in de koepelgevangenis in Breda, die nu dienst doet als azc. Ho...

14-12-2016 19:20

Zeeland

Bureau Vooroordeel - Zeeland

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze helpen in de keuken van de enige Chinees van Axel en wat stemt de allochtoon eigenlijk? Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze gaan in de enige Chinees van Axel in Zeeuws-Vl...

07-12-2016 19:20

Groningen

Bureau Vooroordeel - Groningen

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Groningen. Frank gaat langs bij een Syrische vluchteling en Erik gaat zaalvoetballen met Somaliërs. Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Groningen. Frank gaat langs bij een Syrische vluchteling d...

30-11-2016 19:25

Limburg

Bureau Vooroordeel - Limburg

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Limburg. Frank gaat langs bij Turken in Roermond en Erik praat met moslima's die niet meer geloven. Frank en Erik gaan naar Limburg. Frank krijgt een cursus toeteren van Turken in Roermond en samen k...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bureau Vooroordeel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Vooroordeel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Vooroordeel bij Bureau Vooroordeel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Vooroordeel. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Vooroordeel gemist

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord