Programma gemist?

Frank in en Erik gaan van in Zeeland de enige tijdens Chinees van Axel in in Zeeuws-Vlaanderen tijdens helpen in de op keuken. En de door verkiezingen komen eraan. door Wat stemt de met allochtoon eigenlijk? Verder onderzoekt Erik een wat het Surinamers in Tholen doen uit en van in de verhoorwagen neemt op tv VVD-Kamerlid Malik Azmani uit plaats.

Frank naar en Erik gaan de naar Groningen. uit Frank bezoekt een Syrische vluchteling die op net als het statushouder zijn naar eerste huurhuis heeft betrokken. met Erik gaat van zaalvoetballen met naar Somaliërs en in de verhoorwagen een zit op Prem Radhakishun.

Frank Evenblij en op tv Erik Dijkstra bezoeken in Limburg. Frank krijgt een op tv een cursus toeteren van tijdens Turken in door Roermond en samen een kijken ze de wedstrijd Fenerbahçe - van Galatasaray. Daarnaast is in ongelovigheid een uit groot taboe onder uit moslims. van Frank praat in op Maastricht met een agnostische Turkse theatermaker uit en Erik uit praat met moslima's met die met niet meer geloven. Welke problemen de ervaren op tv zij? In de verhoorwagen zit met SP-kamerlid Sadet tijdens Karabulut over het in afschaffen van het woord in 'allochtoon'.

Frank Evenblij het en Erik Dijkstra bezoeken uit het Overijssel. Ze gaan in naar 'Turkenstad' Deventer tijdens en spreken een oude gastarbeider een uit op tv Oldenzaal.

Frank van en Erik lopen in in Zuid-Holland een dagje een mee in met een hoofddoekenverkoper. Hoe het duur is een hoofddoek naar eigenlijk? En hoe het knoop je een hijab uit om? Erik duikt uit in op Rotterdam in door de wereld van de 'stille migrant', van zoals de tijdens Kaapverdianen worden genoemd. tijdens Hij naar ontdekt dat er onder met de oppervlakte wat door problemen spelen. Frank de gaat met de Haagse in politie op pad en met met vraagt zich af welke vooroordelen zij van tegenkomen. En een in het de verhoorwagen zit de de Marokkaans-Egyptische rapper met Yes-R.

Frank tijdens en Erik reizen de af naar tijdens de provincie Flevoland. De mannen uit gaan met DJ Gorski met naar een van Polendisco in Marknesse het en chillen een dagje met met door Surinamers in met Almere. Erik gaat terug naar de naar roots een van Ajacied Hakim door Ziyech in Dronten. Waarom koos in hij het eigenlijk voor Marokko en niet een voor Nederland? het Ligt de de basis daarvan in Dronten? met En de in de Verhoorwagen zit de de treitervlogger uit Ismail Ilgun.

Frank bezoekt tijdens in Ulft een verzorgingstehuis uit voor op Turkse en Marokkaanse senioren. Zitten door allochtonen nu het ook in de een bejaardentehuis? In de de Verhoorwagen concertpianist Wibi op Soerjadi. Zijn op tv Indonesiërs de ideale allochtonen? Erik in onderzoekt in uit Arnhem door de islamitische baard. Zijn moslims met met een baard nou uit echt naar gevaarlijk? En naar in Apeldoorn knippen de mannen naar zelf het een afrokapsel in een black-hairsalon. Gaan uit Surinamers en op tv Antillianen vaker naar de de uit kapper dan naar de op tv bakker?

Standplaats: tijdens Drenthe. Erik Dijkstra en naar Frank Evenblij trekken op een uit dagje op met een tijdens Molukse touring in motorclub. Komen Molukkers een ooit af van alle vooroordelen die met in er bestaan over door de Molukkers in in Nederland? In de Verhoorwagen danseres van en jurylid Euvgenia op tv Parakhina. Zijn Russische de mannen echt veel stoerder met dan de Nederlandse van mannen? het Verder een ontmoeting het met een Libische vluchteling die tijdens hier de al zeventien jaar zit. Hij uit sloeg, na uit te zijn gemarteld, op op de vlucht voor met de Libische het dictator Khadaffi. Waarom is door deze vluchteling met nog steeds op geen Nederlander? En het de mannen gaan komkommers de plukken met Slowaakse uit dames. de Waarom kunnen Oost-Europeanen op tv toch zo goed komkommers op plukken?

Dit op tv keer is de standplaats van de provincie Utrecht. tijdens Voor met veel allochtonen is de een schotel het op vertrouwde lijntje met naar het vaderland. Maar is het het einde van de flats op vol van schotels in op zicht? In de verhoorwagen zit op tv de Chinese in schrijfster Lulu Wang. Heeft het ze op echt hond gegeten? Daarnaast blijkt Johan uit Cruijff een op oude Chinese wijsgeer te op zijn. een En waarom willen door Turken eigenlijk zo in graag terug naar hun naar geboortegrond? met Tot slot gaan de mannen een aan door de slag bij een een Marokkaanse slager.

De mannen uit gaan naar Friesland. Erik een Dijkstra en op Frank uit Evenblij trekken een dagje op het met van Antillianen, mannen tussen de dertig het en veertig uit Leeuwarden een die allemaal van een tijdje met gezeten hebben voor uiteenlopende zaken. de Hoe komt het in met toch dat relatief veel een Antillianen in aanraking zijn uit geweest met justitie? een En nu naar ze op vrije met voeten zijn: wat naar doen ze uit eigenlijk de hele door dag en blijven ze op door het rechte op tv pad?

De de standplaats van deze uit aflevering is Noord-Holland. in Welke vooroordelen naar hebben ze eigenlijk in Volendam? Erik tijdens Dijkstra en Frank tijdens Evenblij gaan tijdens ook op zoek naar naar de vele Ghanezen uit in in de Bijlmer. Ze tijdens leven in de marge van op tv de Nederlandse door maatschappij, van vaak illegaal en zonder werk. van Jaarlijks springen naar er vier Ghanezen van naar het naar balkon uit angst voor de politie. op tv met Hoe houden ze op tv hun hoofd boven water in van een land waar ze door zich steeds minder van een welkom voelen? In de Verhoorwagen ex-politicus uit en een Marokkaan Tofik met Dibi. Zijn Marokkanen echt kansloos door bij sollicitaties? En het hoe kom je op tv als Marokkaan uit de naar kast? Ook een met van ontmoeting met de Chinese eigenaresse van op tv een massagesalon. Zijn het alle Chinese massagesalons tijdens op verkapte bordelen of op wordt er wel degelijk uit de eeuwenoude naar Chinese massagekunst bedreven? Tot slot gaan in de op tv mannen meedoen met het een Turkse met garagehouder. Waarom zijn er toch zoveel door Turken middenstanders? met Hoe in denken Turken eigenlijk over met asielzoekers? Waarom toeteren Turken altijd tijdens met zo hard na voetbalwedstrijden? En...kunnen Frank op tv en Erik de op tv olie op tv van hun eigen Bureau een Vooroordeel-mobiel naar verversen?

De het standplaats is Noord-Brabant. Frank en naar een Erik gaan op pad een met twee Syrische vluchtelingen een die op de van vlucht sloegen voor de op oorlog en in vier maanden tijdens in Nederland zijn. door Ze 'wonen' in een de koepelgevangenis het in Breda, die nu dienst naar doet een als azc. Hoe is het op tv om in met Brabant te zijn de en wat vinden ze van door alle vooroordelen over tijdens asielzoekers? de In de verhoorwagen: Jörgen in Raymann in over het imago in van Surinamers. Zijn naar ze altijd te laat, hebben ze de allemaal een 'buitenvrouw' in en eten ze de echt alleen van maar op kip? In Oss is er een een ontmoeting uit met een Vietnamees, een voormalige uit bootvluchteling. Zijn op tv alle met Vietnamezen loempiabakkers of door is dat een vooroordeel? Tot op tv slot gaan de in mannen met een muurtje stuken met Poolse bouwvakkers. een Zijn alle tijdens Polen bouwvakkers en drinken door met ze allemaal zoveel wodka? En hoe tijdens kijken van zij eigenlijk aan tegen de tijdens komst naar van asielzoekers? Lukt het het Bureau Vooroordeel überhaupt een om een een muurtje strak te van stuken?

Frank van Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken in Zeeland. Ze op tv helpen tijdens in de keuken van op tv de enige door Chinees van Axel en een wat stemt op tv de allochtoon eigenlijk? Frank op tv Evenblij en Erik Dijkstra op bezoeken Zeeland. naar Ze gaan in de enige op tv Chinees van Axel in door in Zeeuws-Vlaanderen helpen in de keuken. tijdens En de met verkiezingen komen eraan. de Wat stemt de naar allochtoon eigenlijk? Verder een onderzoekt Erik wat van Surinamers in met Tholen doen uit en in de verhoorwagen neemt VVD-Kamerlid in Malik Azmani met plaats.

Frank een Evenblij en Erik Dijkstra tijdens bezoeken met Groningen. Frank gaat langs bij een het Syrische vluchteling en met Erik de gaat zaalvoetballen met uit Somaliërs. Frank Evenblij en de Erik Dijkstra bezoeken Groningen. naar uit Frank gaat langs bij een Syrische door vluchteling op tv die net als van statushouder zijn een eerste huurhuis heeft betrokken. Erik gaat een zaalvoetballen met Somaliërs tijdens en in de met verhoorwagen zit Prem met door Radhakishun.

Frank het Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken uit Limburg. met Frank gaat langs bij Turken met in Roermond een en Erik praat het met de moslima's die niet meer geloven. de Frank en Erik gaan op naar Limburg. Frank uit krijgt een cursus met toeteren op tv van Turken in Roermond en tijdens naar samen kijken ze de wedstrijd Fenerbahçe naar - door Galatasaray. Daarnaast is ongelovigheid een door van groot taboe onder moslims. tijdens Frank praat in Maastricht het met een agnostische Turkse naar op theatermaker en Erik praat met van moslima's die niet de meer geloven. Welke op tv problemen ervaren zij? In naar de in verhoorwagen heeft SP-kamerlid Sadet Karabulut naar het van over het afschaffen van in het woord uit 'allochtoon'.

oktober 2018
06-09-2018 15:25

Zeeland

Bureau Vooroordeel - Zeeland

Frank en Erik gaan in Zeeland de enige Chinees van Axel in Zeeuws-Vlaanderen helpen in de keuken. En de verkiezingen komen eraan. Wat stemt de allochtoon eigenlijk? Verder onderzoekt Erik wat Surinamers in Tholen doen en in de verhoorwagen ...

30-08-2018 15:25

Groningen

Bureau Vooroordeel - Groningen

Frank en Erik gaan naar Groningen. Frank bezoekt een Syrische vluchteling die net als statushouder zijn eerste huurhuis heeft betrokken. Erik gaat zaalvoetballen met Somaliërs en in de verhoorwagen zit Prem Radhakishun.

23-08-2018 15:25

Limburg

Bureau Vooroordeel - Limburg

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Limburg. Frank krijgt een cursus toeteren van Turken in Roermond en samen kijken ze de wedstrijd Fenerbahçe - Galatasaray. Daarnaast is ongelovigheid een groot taboe onder moslims. Frank praat in Maa...

16-08-2018 15:25

Overijssel

Bureau Vooroordeel - Overijssel

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Overijssel. Ze gaan naar 'Turkenstad' Deventer en spreken een oude gastarbeider uit Oldenzaal.

09-08-2018 15:25

Zuid-Holland

Bureau Vooroordeel - Zuid-Holland

Frank en Erik lopen in Zuid-Holland een dagje mee met een hoofddoekenverkoper. Hoe duur is een hoofddoek eigenlijk? En hoe knoop je een hijab om? Erik duikt in Rotterdam in de wereld van de 'stille migrant', zoals de Kaapverdianen worden ge...

02-08-2018 15:30

Flevoland

Bureau Vooroordeel - Flevoland

Frank en Erik reizen af naar de provincie Flevoland. De mannen gaan met DJ Gorski naar een Polendisco in Marknesse en chillen een dagje met Surinamers in Almere. Erik gaat terug naar de roots van Ajacied Hakim Ziyech in Dronten. Waarom koos...

26-07-2018 15:20

Gelderland

Bureau Vooroordeel - Gelderland

Frank bezoekt in Ulft een verzorgingstehuis voor Turkse en Marokkaanse senioren. Zitten allochtonen nu ook in een bejaardentehuis? In de Verhoorwagen concertpianist Wibi Soerjadi. Zijn Indonesiërs de ideale allochtonen? Erik onderzoekt in A...

19-07-2018 15:25

Drenthe

Bureau Vooroordeel - Drenthe

Standplaats: Drenthe. Erik Dijkstra en Frank Evenblij trekken een dagje op met een Molukse touring motorclub. Komen Molukkers ooit af van alle vooroordelen die er bestaan over de Molukkers in Nederland? In de Verhoorwagen danseres en juryli...

12-07-2018 15:25

Utrecht

Bureau Vooroordeel - Utrecht

Dit keer is de standplaats de provincie Utrecht. Voor veel allochtonen is de schotel het vertrouwde lijntje met het vaderland. Maar is het einde van de flats vol schotels in zicht? In de verhoorwagen zit de Chinese schrijfster Lulu Wang. He...

05-07-2018 15:25

Friesland

Bureau Vooroordeel - Friesland

De mannen gaan naar Friesland. Erik Dijkstra en Frank Evenblij trekken een dagje op met Antillianen, mannen tussen de dertig en veertig uit Leeuwarden die allemaal een tijdje gezeten hebben voor uiteenlopende zaken. Hoe komt het toch dat re...

28-06-2018 15:15

Noord-Holland

Bureau Vooroordeel - Noord-Holland

De standplaats van deze aflevering is Noord-Holland. Welke vooroordelen hebben ze eigenlijk in Volendam? Erik Dijkstra en Frank Evenblij gaan ook op zoek naar de vele Ghanezen in de Bijlmer. Ze leven in de marge van de Nederlandse maatschap...

21-06-2018 15:45

Noord-Brabant

Bureau Vooroordeel - Noord-Brabant

De standplaats is Noord-Brabant. Frank en Erik gaan op pad met twee Syrische vluchtelingen die op de vlucht sloegen voor de oorlog en vier maanden in Nederland zijn. Ze 'wonen' in de koepelgevangenis in Breda, die nu dienst doet als azc. Ho...

14-12-2016 19:20

Zeeland

Bureau Vooroordeel - Zeeland

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze helpen in de keuken van de enige Chinees van Axel en wat stemt de allochtoon eigenlijk? Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze gaan in de enige Chinees van Axel in Zeeuws-Vl...

07-12-2016 19:20

Groningen

Bureau Vooroordeel - Groningen

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Groningen. Frank gaat langs bij een Syrische vluchteling en Erik gaat zaalvoetballen met Somaliërs. Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Groningen. Frank gaat langs bij een Syrische vluchteling d...

30-11-2016 19:25

Limburg

Bureau Vooroordeel - Limburg

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Limburg. Frank gaat langs bij Turken in Roermond en Erik praat met moslima's die niet meer geloven. Frank en Erik gaan naar Limburg. Frank krijgt een cursus toeteren van Turken in Roermond en samen k...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bureau Vooroordeel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Vooroordeel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Vooroordeel bij Bureau Vooroordeel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Vooroordeel. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Vooroordeel gemist

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord