Programma gemist?

Seizoen 2 met - Aflevering van 3 - een Magazine. Overijssel. Frank en Erik het trekken naar Deventer, waar een grote met Turkse gemeenschap in woont. Ze zoeken uit tijdens hoe er op over Erdogan en over een Gülen op tv gedacht wordt, en vragen op tv zich af of de met Turkse ondernemers tijdens daar iets met van spanningen een opmerken na de mislukte coup. Erik op tv de zoekt in Oldenzaal een oude Italiaanse tijdens gastarbeider tijdens op die in de jaren met door zestig bij de rellen tussen Italianen een door en de Oldenzaalse jeugd was. In met de door verhoorwagen zit oud-RTL-presentatrice Diana op Matroos.

Frank en een Erik lopen op tv in Zuid-Holland een dagje mee met uit met een hoofddoekenverkoper. op tv Hoe duur is een hoofddoek eigenlijk? door uit En hoe knoop van je een hijab om? Erik uit duikt in Rotterdam in van op de wereld van de 'stille in migrant', zoals uit de Kaapverdianen worden een genoemd. Hij met ontdekt dat er onder de de oppervlakte wat problemen met spelen. Frank gaat met de de Haagse politie met op pad en door vraagt zich af de welke vooroordelen de zij tegenkomen. met En in van de verhoorwagen zit op tv de Marokkaans-Egyptische rapper tijdens Yes-R.

Frank en tijdens Erik reizen af in naar de provincie naar Flevoland. tijdens De mannen gaan met DJ Gorski van naar op tv een Polendisco in Marknesse en het chillen naar een dagje met op Surinamers in Almere. Erik gaat de terug op naar de op tv roots van Ajacied Hakim Ziyech in in Dronten. door Waarom koos hij eigenlijk voor van Marokko en tijdens niet met voor Nederland? Ligt de basis daarvan op tv tijdens in Dronten? En in van de Verhoorwagen zit de op tv treitervlogger Ismail met Ilgun.

Frank op tv bezoekt in Ulft door een verzorgingstehuis voor naar Turkse en Marokkaanse senioren. Zitten naar allochtonen nu ook het in een met bejaardentehuis? In op de Verhoorwagen een concertpianist Wibi Soerjadi. de Zijn Indonesiërs de op ideale allochtonen? Erik onderzoekt in door Arnhem de islamitische baard. met door Zijn moslims met door een baard nou uit echt gevaarlijk? En op in Apeldoorn knippen de mannen op zelf uit een afrokapsel in een black-hairsalon. Gaan een Surinamers een en Antillianen vaker op tv naar de kapper dan uit naar de in bakker?

Standplaats: op tv Drenthe. Erik Dijkstra op en Frank Evenblij trekken een tijdens dagje uit op met een Molukse touring door motorclub. van Komen Molukkers ooit af een van alle in vooroordelen die er uit bestaan over de Molukkers in op Nederland? uit In de Verhoorwagen danseres en een jurylid door Euvgenia Parakhina. Zijn Russische mannen de echt veel stoerder de dan de van Nederlandse van mannen? Verder een ontmoeting naar met een Libische het vluchteling die uit hier al zeventien jaar een zit. Hij sloeg, door na te zijn gemarteld, een op de met vlucht voor de de Libische dictator Khadaffi. Waarom op tv is deze vluchteling nog de op tv steeds geen Nederlander? En de mannen het gaan komkommers plukken het met Slowaakse door dames. door Waarom kunnen Oost-Europeanen toch zo goed naar komkommers een plukken?

Dit keer tijdens is een de standplaats de provincie van Utrecht. Voor veel uit allochtonen is de met schotel het vertrouwde op tv lijntje met het het vaderland. Maar is het einde naar van door de flats uit vol schotels in zicht? op In de verhoorwagen zit naar de Chinese schrijfster door Lulu Wang. op tv Heeft ze echt hond gegeten? het Daarnaast blijkt een Johan Cruijff een oude de Chinese wijsgeer te van met zijn. En waarom willen Turken tijdens eigenlijk zo met graag terug naar hun tijdens geboortegrond? Tot in slot gaan de mannen op tv aan door de slag bij de een Marokkaanse slager.

De de mannen gaan naar Friesland. tijdens Erik Dijkstra en een Frank in Evenblij trekken een dagje op een met Antillianen, mannen tussen door de dertig uit en veertig uit door Leeuwarden die allemaal een tijdens tijdje op gezeten hebben voor in uiteenlopende zaken. Hoe komt op tv het toch dat van relatief uit veel Antillianen in aanraking zijn op geweest in met justitie? En nu van ze op op tv vrije voeten zijn: tijdens wat doen ze door eigenlijk de hele op dag en blijven ze op het naar rechte een pad?

De naar standplaats van de deze aflevering is op tv Noord-Holland. Welke vooroordelen hebben op tv ze eigenlijk in Volendam? door Erik Dijkstra en naar Frank Evenblij gaan ook een op door zoek naar de op tv vele Ghanezen in de in Bijlmer. Ze leven in op de marge van een de Nederlandse maatschappij, van tijdens vaak illegaal en uit zonder werk. Jaarlijks springen tijdens er vier Ghanezen van uit het naar balkon uit angst voor de tijdens politie. Hoe houden op ze hun hoofd boven met uit water in een land waar ze de zich steeds minder tijdens welkom voelen? op In door de Verhoorwagen ex-politicus en Marokkaan met Tofik een Dibi. Zijn Marokkanen echt door kansloos bij sollicitaties? met En hoe kom je als op tv op Marokkaan uit de kast? Ook naar een ontmoeting naar met de Chinese eigenaresse op van een massagesalon. in Zijn alle tijdens Chinese massagesalons verkapte op bordelen of wordt er de wel degelijk tijdens de eeuwenoude Chinese massagekunst het bedreven? Tot slot gaan een de mannen uit meedoen op met een Turkse naar garagehouder. Waarom zijn er op tv toch zoveel Turken van middenstanders? Hoe van denken Turken eigenlijk over asielzoekers? met Waarom toeteren Turken naar altijd van zo hard na voetbalwedstrijden? En...kunnen Frank uit en Erik de op olie van van hun een eigen Bureau Vooroordeel-mobiel naar verversen?

De standplaats is het Noord-Brabant. Frank en van van Erik gaan op in pad met twee tijdens Syrische vluchtelingen die een op de vlucht sloegen met voor de oorlog en vier de maanden door in Nederland zijn. in Ze 'wonen' in de de koepelgevangenis in Breda, van die uit nu dienst doet als azc. Hoe op is het om door in Brabant uit te zijn van en wat vinden ze een van de alle vooroordelen over asielzoekers? naar In de uit verhoorwagen: Jörgen Raymann op over het imago van Surinamers. Zijn naar ze uit altijd te naar laat, hebben ze allemaal uit een 'buitenvrouw' en naar eten ze op echt alleen maar kip? In Oss het met is er een van ontmoeting met een op tv Vietnamees, een voormalige de bootvluchteling. Zijn alle Vietnamezen met loempiabakkers of is dat op een vooroordeel? met Tot slot van gaan de mannen een muurtje stuken op met met Poolse bouwvakkers. Zijn alle op Polen bouwvakkers het en drinken ze op tv allemaal zoveel wodka? En van hoe kijken zij het eigenlijk aan tegen de door komst van in asielzoekers? Lukt het uit Bureau Vooroordeel überhaupt op om een uit muurtje strak de te stuken?

Frank Evenblij van en Erik Dijkstra uit bezoeken Zeeland. uit Ze helpen in de een keuken de van de enige Chinees tijdens van Axel en van wat stemt de een allochtoon eigenlijk? door Frank Evenblij en uit Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze gaan in in in de enige Chinees door van Axel in Zeeuws-Vlaanderen op tv helpen de in de keuken. op tv En de verkiezingen komen de eraan. Wat stemt het de allochtoon eigenlijk? Verder onderzoekt de Erik tijdens wat Surinamers een in Tholen doen en in het de verhoorwagen van neemt VVD-Kamerlid Malik Azmani van plaats.

Frank uit Evenblij en Erik Dijkstra het bezoeken Groningen. Frank gaat een het langs bij een Syrische vluchteling de en Erik gaat met zaalvoetballen met het Somaliërs. Frank Evenblij en Erik naar Dijkstra bezoeken Groningen. het op Frank gaat langs bij een een Syrische vluchteling die het net als statushouder door zijn het eerste huurhuis heeft betrokken. Erik naar gaat in zaalvoetballen met Somaliërs in en in de een verhoorwagen zit Prem naar Radhakishun.

Frank van Evenblij en uit Erik Dijkstra bezoeken het Limburg. Frank gaat langs bij Turken door tijdens in Roermond en Erik praat met met een moslima's die niet van meer geloven. Frank en Erik het gaan naar naar Limburg. Frank krijgt een naar cursus toeteren van Turken door op tv in Roermond en samen kijken door ze de wedstrijd door Fenerbahçe - Galatasaray. met Daarnaast is ongelovigheid naar een groot taboe in onder moslims. Frank naar praat in in Maastricht met een agnostische Turkse naar theatermaker en het Erik praat tijdens met moslima's die niet meer het geloven. Welke het problemen ervaren zij? de In op tv de verhoorwagen heeft SP-kamerlid Sadet Karabulut in het over op het afschaffen van uit het het woord 'allochtoon'.

Frank met Evenblij en Erik naar Dijkstra bezoeken Overijssel. Ze een gaan naar in 'Turkenstad Deventer door en spreken een op tv oude gastarbeider uit van Oldenzaal. Deze aflevering een gaat over Overijssel. Frank en tijdens Erik gaan naar de 'Turkenstad' Deventer. Hoe het zit de het nou met Erdogan tijdens en Gülen en een voelen de Turkse ondernemers daar van iets van de een de spanningen na de mislukte coup? met Erik zoekt de in Oldenzaal een oude Italiaanse het gastarbeider op tijdens die in de jaren tijdens 60 bij een de rellen tussen naar Italianen en de Oldenzaalse de in jeugd was: 'Wij waren naar de Syriërs het van toen'. In van de verhoorwagen zit oud-RTL-presentatrice Diana door Matroos.

Frank naar en Erik bezoeken Zuid-Holland, door met o.a. een naar meeloopdag met van een hoofddoekenverkoper op en welke vooroordelen komt de Haagse in politie tegen? Vanuit een de grootste op tv provincie van ons land: naar de Zuid-Holland. Frank en in Erik lopen een dagje mee met met een naar hoofddoekenverkoper. Hoe duur is door een hoofddoek met eigenlijk? En hoe knoop het je een op tv hijab om? Erik duikt in in Rotterdam in uit de wereld van de de 'stille migrant', zoals op de Kaapverdianen worden de genoemd. op Hij ontdekt dat er onder op tv uit de oppervlakte wat problemen spelen. van Frank met gaat met de tijdens Haagse politie op pad de en vraagt zich af uit welke naar vooroordelen zij tegenkomen. En in de op tv verhoorwagen zit oud-RTL-presentatrice in Diana op tv Matroos.

Frank en Erik uit bezoeken Flevoland, met van o.a.: Surinamers in op tv op tv Almere en treitervlogger Ismail tijdens Ilgun. Frank en Erik reizen op tv af een naar de provincie tijdens Flevoland. De van mannen gaan met dj Gorski naar op tv een op Polendisco in Marknesse en chillen met een met dagje met Surinamers in met Almere. Erik gaat op tv terug naar de roots door uit van Ajacied Hakim Ziyech op tv in Dronten. op Waarom koos hij van eigenlijk voor Marokko en niet voor de Nederland? Ligt de in basis tijdens daarvan in Dronten? uit En in de Verhoorwagen zit in de treitervlogger Ismail met de Ilgun.

augustus 2018
16-08-2018 15:25

Bureau Vooroordeel

Bureau Vooroordeel - Bureau Vooroordeel

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Magazine. Overijssel. Frank en Erik trekken naar Deventer, waar een grote Turkse gemeenschap woont. Ze zoeken uit hoe er over Erdogan en over Gülen gedacht wordt, en vragen zich af of de Turkse ondernemers daar ...

09-08-2018 15:25

Zuid-Holland

Bureau Vooroordeel - Zuid-Holland

Frank en Erik lopen in Zuid-Holland een dagje mee met een hoofddoekenverkoper. Hoe duur is een hoofddoek eigenlijk? En hoe knoop je een hijab om? Erik duikt in Rotterdam in de wereld van de 'stille migrant', zoals de Kaapverdianen worden ge...

02-08-2018 15:30

Flevoland

Bureau Vooroordeel - Flevoland

Frank en Erik reizen af naar de provincie Flevoland. De mannen gaan met DJ Gorski naar een Polendisco in Marknesse en chillen een dagje met Surinamers in Almere. Erik gaat terug naar de roots van Ajacied Hakim Ziyech in Dronten. Waarom koos...

26-07-2018 15:20

Gelderland

Bureau Vooroordeel - Gelderland

Frank bezoekt in Ulft een verzorgingstehuis voor Turkse en Marokkaanse senioren. Zitten allochtonen nu ook in een bejaardentehuis? In de Verhoorwagen concertpianist Wibi Soerjadi. Zijn Indonesiërs de ideale allochtonen? Erik onderzoekt in A...

19-07-2018 15:25

Drenthe

Bureau Vooroordeel - Drenthe

Standplaats: Drenthe. Erik Dijkstra en Frank Evenblij trekken een dagje op met een Molukse touring motorclub. Komen Molukkers ooit af van alle vooroordelen die er bestaan over de Molukkers in Nederland? In de Verhoorwagen danseres en juryli...

12-07-2018 15:25

Utrecht

Bureau Vooroordeel - Utrecht

Dit keer is de standplaats de provincie Utrecht. Voor veel allochtonen is de schotel het vertrouwde lijntje met het vaderland. Maar is het einde van de flats vol schotels in zicht? In de verhoorwagen zit de Chinese schrijfster Lulu Wang. He...

05-07-2018 15:25

Friesland

Bureau Vooroordeel - Friesland

De mannen gaan naar Friesland. Erik Dijkstra en Frank Evenblij trekken een dagje op met Antillianen, mannen tussen de dertig en veertig uit Leeuwarden die allemaal een tijdje gezeten hebben voor uiteenlopende zaken. Hoe komt het toch dat re...

28-06-2018 15:15

Noord-Holland

Bureau Vooroordeel - Noord-Holland

De standplaats van deze aflevering is Noord-Holland. Welke vooroordelen hebben ze eigenlijk in Volendam? Erik Dijkstra en Frank Evenblij gaan ook op zoek naar de vele Ghanezen in de Bijlmer. Ze leven in de marge van de Nederlandse maatschap...

21-06-2018 15:45

Noord-Brabant

Bureau Vooroordeel - Noord-Brabant

De standplaats is Noord-Brabant. Frank en Erik gaan op pad met twee Syrische vluchtelingen die op de vlucht sloegen voor de oorlog en vier maanden in Nederland zijn. Ze 'wonen' in de koepelgevangenis in Breda, die nu dienst doet als azc. Ho...

14-12-2016 19:20

Zeeland

Bureau Vooroordeel - Zeeland

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze helpen in de keuken van de enige Chinees van Axel en wat stemt de allochtoon eigenlijk? Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Zeeland. Ze gaan in de enige Chinees van Axel in Zeeuws-Vl...

07-12-2016 19:20

Groningen

Bureau Vooroordeel - Groningen

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Groningen. Frank gaat langs bij een Syrische vluchteling en Erik gaat zaalvoetballen met Somaliërs. Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Groningen. Frank gaat langs bij een Syrische vluchteling d...

30-11-2016 19:25

Limburg

Bureau Vooroordeel - Limburg

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Limburg. Frank gaat langs bij Turken in Roermond en Erik praat met moslima's die niet meer geloven. Frank en Erik gaan naar Limburg. Frank krijgt een cursus toeteren van Turken in Roermond en samen k...

23-11-2016 19:20

Overijssel

Bureau Vooroordeel - Overijssel

Frank Evenblij en Erik Dijkstra bezoeken Overijssel. Ze gaan naar 'Turkenstad Deventer en spreken een oude gastarbeider uit Oldenzaal. Deze aflevering gaat over Overijssel. Frank en Erik gaan naar 'Turkenstad' Deventer. Hoe zit het nou met ...

16-11-2016 19:20

Zuid-Holland

Bureau Vooroordeel - Zuid-Holland

Frank en Erik bezoeken Zuid-Holland, met o.a. een meeloopdag met een hoofddoekenverkoper en welke vooroordelen komt de Haagse politie tegen? Vanuit de grootste provincie van ons land: Zuid-Holland. Frank en Erik lopen een dagje mee met een ...

09-11-2016 19:20

Bureau Vooroordeel

Bureau Vooroordeel - Bureau Vooroordeel

Frank en Erik bezoeken Flevoland, met o.a.: Surinamers in Almere en treitervlogger Ismail Ilgun. Frank en Erik reizen af naar de provincie Flevoland. De mannen gaan met dj Gorski naar een Polendisco in Marknesse en chillen een dagje met Sur...

Bureau Vooroordeel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Vooroordeel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Vooroordeel bij Bureau Vooroordeel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Vooroordeel. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Vooroordeel gemist

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 16-08-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord