Programma gemist?

Frank uit en Erik zijn door in Noord-Brabant. Zijn alle Vietnamezen een een loempiabakkers? En waarom kunnen Polen op tv toch zo goed met stucen? In de verhoorwagen: tijdens Jörgen Raymann over op het imago naar van Surinamers.Meer Standplaats door Bureau het Vooroordeel in deze aflevering uit is Noord-Brabant. Frank en Erik door gaan een op pad een met twee Syrische vluchtelingen tijdens die op de vlucht door sloegen voor de het oorlog en in vier maanden in Nederland zijn. naar Ze 'wonen' in op de koepelgevangenis tijdens in Breda die nu op op tv dienst doet als AZC. Hoe in is het van om in Brabant van te zijn en wat de vinden ze van op tv alle vooroordelen op over asielzoekers? In met de Verhoorwagen: Jörgen Raymann door over het imago tijdens van Surinamers. Zijn de ze altijd te laat, in hebben ze allemaal uit een 'buitenvrouw' de en eten een ze echt in alleen maar kip? In Oss tijdens is met er een ontmoeting met een in Vietnamees, een met voormalige bootvluchteling. op Zijn alle Vietnamezen een loempiabakkers of is dat een met vooroordeel? Tot het slot gaan de mannen een uit muurtje stucen tijdens met Poolse bouwvakkers. Zijn het tijdens alle Polen bouwvakkers en drinken ze met allemaal zoveel wodka? de En hoe in kijken zij in eigenlijk aan tegen de komst het van asielzoekers. Lukt op het Bureau Vooroordeel op überhaupt om een het muurtje strak te het tijdens stucen...?Minder

oktober 2021
17-02-2016 19:20

Bureau Vooroordeel

Bureau Vooroordeel - Bureau Vooroordeel

Frank en Erik zijn in Noord-Brabant. Zijn alle Vietnamezen loempiabakkers? En waarom kunnen Polen toch zo goed stucen? In de verhoorwagen: Jörgen Raymann over het imago van Surinamers.Meer Standplaats Bureau Vooroordeel in deze aflevering i...

Bureau Vooroordeel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Vooroordeel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Vooroordeel bij Bureau Vooroordeel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Vooroordeel. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Vooroordeel gemist

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!