Programma gemist?

Frank en het Erik zijn in de Noord-Brabant. Zijn alle Vietnamezen naar met loempiabakkers? En waarom kunnen Polen toch met door zo goed stucen? In de naar verhoorwagen: Jörgen met Raymann over op tv het imago van Surinamers.Meer Standplaats tijdens Bureau Vooroordeel in deze een uit aflevering is Noord-Brabant. Frank en in Erik gaan op op tv pad op tv met twee Syrische vluchtelingen die op van de vlucht op tv sloegen voor tijdens de oorlog en vier maanden in in Nederland op zijn. Ze 'wonen' in op tv de op tv koepelgevangenis in een Breda die nu tijdens dienst doet als AZC. door Hoe is tijdens het om in Brabant te zijn de en wat vinden tijdens ze op van alle vooroordelen over een asielzoekers? op In de Verhoorwagen: Jörgen Raymann over op het imago van op Surinamers. met Zijn ze met altijd te laat, hebben ze tijdens allemaal tijdens een 'buitenvrouw' en eten ze op tv echt alleen maar naar kip? In Oss van is tijdens er een ontmoeting met een uit Vietnamees, een een voormalige bootvluchteling. Zijn alle op tv Vietnamezen loempiabakkers of is in dat een door vooroordeel? Tot slot naar gaan de een mannen een muurtje stucen met een Poolse bouwvakkers. de Zijn op tv alle Polen bouwvakkers en drinken ze tijdens met allemaal zoveel wodka? En hoe kijken op tv zij eigenlijk in aan tegen het de komst de van asielzoekers. Lukt het van Bureau Vooroordeel überhaupt om een het muurtje strak te uit met stucen...?Minder

september 2020
17-02-2016 19:20

Bureau Vooroordeel

Bureau Vooroordeel - Bureau Vooroordeel

Frank en Erik zijn in Noord-Brabant. Zijn alle Vietnamezen loempiabakkers? En waarom kunnen Polen toch zo goed stucen? In de verhoorwagen: Jörgen Raymann over het imago van Surinamers.Meer Standplaats Bureau Vooroordeel in deze aflevering i...

Bureau Vooroordeel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Vooroordeel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Vooroordeel bij Bureau Vooroordeel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Vooroordeel. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Vooroordeel gemist

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!