Programma gemist?

Frank een en Erik zijn in Noord-Brabant. tijdens Zijn alle Vietnamezen uit loempiabakkers? En waarom het kunnen naar Polen toch zo goed naar stucen? In de verhoorwagen: op tv Jörgen Raymann naar over het imago van met in Surinamers.Meer Standplaats Bureau Vooroordeel in deze tijdens aflevering van is Noord-Brabant. Frank en Erik op tv gaan op een pad met met twee Syrische op vluchtelingen die op de vlucht sloegen in voor de oorlog het en vier maanden met in met Nederland zijn. Ze van 'wonen' in de koepelgevangenis een in Breda die nu met dienst de doet als AZC. Hoe met is het om in met Brabant door te zijn en wat naar vinden op ze van alle door vooroordelen over asielzoekers? In de de Verhoorwagen: Jörgen het Raymann over in het imago van Surinamers. het Zijn ze altijd te laat, het op hebben ze allemaal naar een 'buitenvrouw' en een eten ze echt alleen maar naar kip? In Oss naar is er naar een ontmoeting met de een Vietnamees, een uit voormalige bootvluchteling. Zijn alle van Vietnamezen van loempiabakkers of is dat een vooroordeel? door het Tot slot gaan een de mannen een van muurtje stucen met Poolse door bouwvakkers. Zijn alle Polen op tv bouwvakkers en door drinken ze op allemaal zoveel wodka? En hoe kijken de een zij eigenlijk aan tegen het de komst de van asielzoekers. Lukt de het Bureau Vooroordeel überhaupt om een op tv van muurtje strak te de stucen...?Minder

januari 2021
17-02-2016 19:20

Bureau Vooroordeel

Bureau Vooroordeel - Bureau Vooroordeel

Frank en Erik zijn in Noord-Brabant. Zijn alle Vietnamezen loempiabakkers? En waarom kunnen Polen toch zo goed stucen? In de verhoorwagen: Jörgen Raymann over het imago van Surinamers.Meer Standplaats Bureau Vooroordeel in deze aflevering i...

Bureau Vooroordeel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Vooroordeel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Vooroordeel bij Bureau Vooroordeel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Vooroordeel. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Vooroordeel gemist

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!