Programma gemist?

Frank en de Erik zijn in op tv Noord-Brabant. Zijn alle Vietnamezen door op loempiabakkers? En waarom met kunnen Polen toch van zo goed stucen? In de op tv verhoorwagen: Jörgen Raymann van over het imago van in door Surinamers.Meer Standplaats Bureau Vooroordeel in een deze aflevering is Noord-Brabant. door door Frank en Erik gaan op met pad met twee met Syrische vluchtelingen die op uit de vlucht op tv sloegen tijdens voor de oorlog uit en vier maanden in Nederland zijn. een Ze 'wonen' een in de koepelgevangenis op tv in Breda die naar nu dienst doet uit als met AZC. Hoe is het tijdens om in Brabant te de zijn en een wat vinden ze van alle van vooroordelen over naar asielzoekers? In de de Verhoorwagen: Jörgen met Raymann over het imago met van Surinamers. Zijn tijdens ze altijd tijdens te laat, op tv hebben ze allemaal een 'buitenvrouw' en tijdens eten een ze echt de alleen maar kip? In Oss is op er een op ontmoeting met een Vietnamees, in naar een voormalige bootvluchteling. Zijn alle Vietnamezen naar loempiabakkers door of is door dat een vooroordeel? Tot slot gaan tijdens de het mannen een muurtje door stucen met Poolse bouwvakkers. naar Zijn uit alle Polen bouwvakkers met en drinken ze in allemaal zoveel wodka? En hoe kijken naar zij eigenlijk het aan tegen de van komst van op asielzoekers. Lukt het Bureau Vooroordeel op überhaupt om naar een muurtje uit strak te een stucen...?Minder

mei 2021
17-02-2016 19:20

Bureau Vooroordeel

Bureau Vooroordeel - Bureau Vooroordeel

Frank en Erik zijn in Noord-Brabant. Zijn alle Vietnamezen loempiabakkers? En waarom kunnen Polen toch zo goed stucen? In de verhoorwagen: Jörgen Raymann over het imago van Surinamers.Meer Standplaats Bureau Vooroordeel in deze aflevering i...

Bureau Vooroordeel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Vooroordeel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Vooroordeel bij Bureau Vooroordeel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Vooroordeel. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Vooroordeel gemist

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!