Programma gemist?

Frank op tv en Erik zijn in Noord-Brabant. op Zijn alle Vietnamezen naar loempiabakkers? door En waarom kunnen Polen de toch het zo goed stucen? In de verhoorwagen: de Jörgen in Raymann over het met imago van Surinamers.Meer een Standplaats Bureau Vooroordeel in op deze aflevering is met Noord-Brabant. Frank de en Erik gaan in op pad met twee Syrische in vluchtelingen in die op de vlucht naar sloegen voor de oorlog in en in vier maanden in Nederland een zijn. Ze het 'wonen' in de koepelgevangenis op in Breda die van nu in dienst doet als AZC. Hoe op tv is het in om in Brabant te van zijn en van wat vinden ze de van alle tijdens vooroordelen over asielzoekers? met In de Verhoorwagen: in Jörgen Raymann over het een imago van Surinamers. op Zijn ze altijd de te laat, hebben ze het allemaal een een 'buitenvrouw' en eten de ze echt tijdens alleen maar kip? op In Oss is er een ontmoeting op met een Vietnamees, naar uit een voormalige bootvluchteling. Zijn alle Vietnamezen op loempiabakkers of op is door dat een vooroordeel? Tot tijdens slot gaan de mannen met een van muurtje stucen met Poolse bouwvakkers. met Zijn alle van Polen bouwvakkers en naar drinken ze allemaal de zoveel wodka? En hoe kijken de uit zij eigenlijk aan tegen de komst in van asielzoekers. Lukt de het van Bureau Vooroordeel tijdens überhaupt om een muurtje strak te van naar stucen...?Minder

mei 2020
17-02-2016 19:20

Bureau Vooroordeel

Bureau Vooroordeel - Bureau Vooroordeel

Frank en Erik zijn in Noord-Brabant. Zijn alle Vietnamezen loempiabakkers? En waarom kunnen Polen toch zo goed stucen? In de verhoorwagen: Jörgen Raymann over het imago van Surinamers.Meer Standplaats Bureau Vooroordeel in deze aflevering i...

Bureau Vooroordeel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Vooroordeel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Vooroordeel bij Bureau Vooroordeel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Vooroordeel. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Vooroordeel gemist

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!