Programma gemist?

Frank naar en Erik zijn in Noord-Brabant. een Zijn op tv alle Vietnamezen loempiabakkers? En waarom van kunnen Polen toch op zo goed door stucen? In de verhoorwagen: door Jörgen tijdens Raymann over het imago uit van Surinamers.Meer naar Standplaats Bureau Vooroordeel met in deze aflevering is op tv Noord-Brabant. Frank en Erik naar in gaan op pad met twee het Syrische vluchtelingen die van op de vlucht het sloegen op tv voor de oorlog en vier met maanden in in Nederland zijn. Ze een 'wonen' in de koepelgevangenis door in Breda die nu de naar dienst doet als AZC. Hoe tijdens is het om in met Brabant te uit zijn naar en wat vinden ze van tijdens alle vooroordelen over asielzoekers? het In op de Verhoorwagen: Jörgen Raymann op over het naar imago van Surinamers. Zijn in ze altijd te laat, de hebben ze de allemaal een 'buitenvrouw' met en eten met ze echt alleen uit maar kip? In Oss uit is er een met ontmoeting met op een Vietnamees, een voormalige een bootvluchteling. de Zijn alle Vietnamezen loempiabakkers of van is dat een vooroordeel? in Tot slot gaan het naar de mannen een muurtje stucen met van Poolse bouwvakkers. Zijn uit alle Polen op tv bouwvakkers en een drinken ze allemaal zoveel wodka? op tv En hoe kijken door zij eigenlijk naar aan tegen de komst met van het asielzoekers. Lukt in het Bureau Vooroordeel überhaupt om door een muurtje de strak te met stucen...?Minder

januari 2020
17-02-2016 19:20

Bureau Vooroordeel

Bureau Vooroordeel - Bureau Vooroordeel

Frank en Erik zijn in Noord-Brabant. Zijn alle Vietnamezen loempiabakkers? En waarom kunnen Polen toch zo goed stucen? In de verhoorwagen: Jörgen Raymann over het imago van Surinamers.Meer Standplaats Bureau Vooroordeel in deze aflevering i...

Bureau Vooroordeel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Vooroordeel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Vooroordeel bij Bureau Vooroordeel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Vooroordeel. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Vooroordeel gemist

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!