Programma gemist?

Frank en in Erik zijn in Noord-Brabant. het Zijn alle het Vietnamezen loempiabakkers? En op tv waarom kunnen in Polen toch zo goed stucen? in In van de verhoorwagen: naar Jörgen Raymann over het imago van het naar Surinamers.Meer Standplaats Bureau op Vooroordeel in deze aflevering in is Noord-Brabant. op tv Frank en Erik gaan op pad het met op twee Syrische in vluchtelingen die op de vlucht sloegen naar voor de het oorlog en met vier maanden het in Nederland zijn. Ze 'wonen' in in de koepelgevangenis in door Breda die nu tijdens dienst op doet als AZC. Hoe is op het om in met Brabant te op tv zijn het en wat vinden ze van alle van vooroordelen van over asielzoekers? In de Verhoorwagen: met Jörgen Raymann van over het imago naar van op Surinamers. Zijn ze altijd te laat, in hebben ze van allemaal een van 'buitenvrouw' en naar eten ze echt alleen van maar kip? In Oss op tv is er een ontmoeting door met in een Vietnamees, een door voormalige bootvluchteling. Zijn alle een Vietnamezen loempiabakkers of is in dat uit een vooroordeel? Tot slot uit gaan tijdens de mannen een de muurtje stucen met Poolse bouwvakkers. met Zijn alle Polen op tv bouwvakkers en het drinken ze allemaal zoveel naar wodka? En hoe kijken met zij eigenlijk door aan tegen de komst een het van asielzoekers. Lukt het een Bureau Vooroordeel überhaupt om een uit het muurtje strak te tijdens stucen...?Minder

februari 2020
17-02-2016 19:20

Bureau Vooroordeel

Bureau Vooroordeel - Bureau Vooroordeel

Frank en Erik zijn in Noord-Brabant. Zijn alle Vietnamezen loempiabakkers? En waarom kunnen Polen toch zo goed stucen? In de verhoorwagen: Jörgen Raymann over het imago van Surinamers.Meer Standplaats Bureau Vooroordeel in deze aflevering i...

Bureau Vooroordeel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Vooroordeel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Vooroordeel bij Bureau Vooroordeel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Vooroordeel. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Vooroordeel gemist

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!