Programma gemist?

Frank door en Erik op tv zijn in Noord-Brabant. tijdens Zijn alle Vietnamezen loempiabakkers? En door waarom kunnen Polen toch op zo tijdens goed stucen? In de op verhoorwagen: Jörgen op Raymann over het imago een van Surinamers.Meer Standplaats Bureau van Vooroordeel in deze het aflevering is Noord-Brabant. in Frank en Erik van gaan op pad tijdens de met twee Syrische vluchtelingen die naar op de vlucht in sloegen door voor de oorlog op tv en vier maanden in Nederland zijn. naar Ze van 'wonen' in de op koepelgevangenis in Breda die nu een een dienst doet als AZC. door Hoe is door het om in Brabant te zijn tijdens en wat vinden door ze van op alle vooroordelen tijdens over asielzoekers? In de Verhoorwagen: naar Jörgen tijdens Raymann over het het imago van Surinamers. Zijn op ze altijd te laat, met een hebben ze allemaal een 'buitenvrouw' op en een eten ze echt door alleen maar kip? van In Oss is er een ontmoeting van op met een Vietnamees, van een voormalige bootvluchteling. Zijn op alle Vietnamezen loempiabakkers of met is een dat een vooroordeel? Tot slot door gaan door de mannen een muurtje stucen met met Poolse bouwvakkers. Zijn naar alle naar Polen bouwvakkers en drinken in ze allemaal op tv zoveel wodka? En in hoe kijken zij in eigenlijk aan tegen de door komst van een asielzoekers. Lukt tijdens het Bureau Vooroordeel überhaupt om een de muurtje op strak te in stucen...?Minder

december 2020
17-02-2016 19:20

Bureau Vooroordeel

Bureau Vooroordeel - Bureau Vooroordeel

Frank en Erik zijn in Noord-Brabant. Zijn alle Vietnamezen loempiabakkers? En waarom kunnen Polen toch zo goed stucen? In de verhoorwagen: Jörgen Raymann over het imago van Surinamers.Meer Standplaats Bureau Vooroordeel in deze aflevering i...

Bureau Vooroordeel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bureau Vooroordeel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bureau Vooroordeel bij Bureau Vooroordeel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bureau Vooroordeel. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bureau Vooroordeel gemist

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Bureau Vooroordeel gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Bureau Vooroordeel? Hier kun je alle uitzendingen van Bureau Vooroordeel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-09-2018 om 15:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!