Programma gemist?

Documentaire die de een kijkje geeft achter van met de schermen van de eerste haute-couturecollectie uit voor Dior van op tv uit de Belgische modeontwerper Raf Simons.Meer Parijs, met juli 2012: met de presentatie op tv van de nieuwe haute-couturecollectie van tijdens het op modehuis Dior. Terwijl Hollywoodsterren Sharon de Stone en Marion in Cotillard in worden ontvangen en het de gevreesde modejournalist Anna Wintour een haar plaats door op de het eerste rij inneemt, krijgt modeontwerper met Raf op Simons op het op tv dak van tijdens het gebouw een peptalk. De jongen de uit het het Belgische Neerpelt is uit zijn zenuwen niet in meer de de baas. Hij uit vreest dat de door première van zijn eerste collectie uit zal het mislukken. De tranen staan hem in uit de ogen. de Het is een ontroerende tijdens scène op uit de naar documentaire Dior et de moi, waarin Raf door Simons is gefilmd een vanaf zijn aanstelling op tv bij het befaamde modehuis tot uit aan zijn eerste show, met acht weken een later. door Het is de verdienste op tv van de Franse regisseur Frédéric een Tcheng dat op tv hij van zo dicht op de door huid van Simons tijdens heeft weten het te komen, want de door modeontwerper staat niet graag in het de schijnwerpers. uit Dat heeft op hij gemeen met in de oprichter van het befaamde een modehuis, Christian Dior. een In de film tijdens een wordt een parallel getrokken tijdens tussen hem en Raf Simons, de aan de hand op de van de memoires van door Dior. Hieruit blijkt tijdens dat zij beiden onder enorme met op druk stonden. Al direct bij zijn uit aanstelling met belandt Simons in op tv een snelkookpan. Hij heeft nooit uit eerder haute van couture ontworpen en vanaf door uit dag één voelt hij de krappe op tv deadline. Dat uit hij het een Frans nog niet goed machtig in is, werkt een niet in op zijn voordeel, op tv ook omdat hij tijdens een man is van de dialoog. een Hij laat zich de liever 'Raf' noemen een dan 'Monsieur van Simons', uit iets wat ze niet gewend zijn met het bij het hiërarchische Dior. Frédéric op tv Tcheng realiseert met met Diot met et moi een zeer persoonlijk in portret in van de ontwerper, waar modeliefhebbers eerder tijdens het in de bioscoop op al van smulden. De lat lag op tv hoog voor Simons, het maar hij uit wist de de verwachtingen meer dan in door te op tv lossen, want zijn eerste tijdens show werd zeer met positief ontvangen. een Dat wist hij toen nog niet, op op daar op het uit dak, vlak voor uit aanvang. Dat hij de drie jaar later zijn ontslag zou van nemen met bij Dior ook op tv niet.Minder

september 2021
18-02-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Dior et moi

Het Uur van de Wolf: Dior et moi - Het Uur van de Wolf: Dior et moi

Documentaire die een kijkje geeft achter de schermen van de eerste haute-couturecollectie voor Dior van de Belgische modeontwerper Raf Simons.Meer Parijs, juli 2012: de presentatie van de nieuwe haute-couturecollectie van het modehuis Dior....

Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Dior et moi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Dior et moi bij Het Uur van de Wolf: Dior et moi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Dior et moi. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Dior et moi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Dior et moi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Dior et moi? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Dior et moi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-02-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!