Programma gemist?

Documentaire met die een kijkje naar geeft achter de schermen naar van de op eerste haute-couturecollectie voor Dior uit van op de Belgische modeontwerper Raf Simons.Meer op tv Parijs, juli 2012: de een presentatie van de van nieuwe haute-couturecollectie van op tv het de modehuis Dior. Terwijl door Hollywoodsterren Sharon Stone en met Marion Cotillard worden het ontvangen en uit de gevreesde op modejournalist Anna Wintour haar plaats naar op een de eerste rij inneemt, krijgt modeontwerper van op tv Raf Simons op het het dak van het gebouw een een peptalk. De jongen van op uit het Belgische Neerpelt is uit zijn zenuwen niet meer in de in baas. Hij vreest dat de met première van in zijn eerste collectie zal in mislukken. met De tranen tijdens staan hem in de ogen. Het naar op is een ontroerende scène uit de door documentaire een Dior et moi, uit waarin Raf Simons is een gefilmd vanaf zijn aanstelling op bij het uit befaamde modehuis in tot aan zijn met eerste show, met acht weken later. Het is de van verdienste van de door Franse regisseur naar Frédéric Tcheng dat in hij zo dicht van op de in huid van Simons heeft weten met te tijdens komen, want de modeontwerper in staat niet in graag in de schijnwerpers. Dat een de heeft hij gemeen een met de oprichter van van het befaamde modehuis, het Christian Dior. In de film in wordt een het parallel tijdens getrokken tussen hem en Raf Simons, uit aan de hand naar van de in memoires tijdens van Dior. Hieruit blijkt dat zij van beiden op onder enorme druk stonden. tijdens Al direct met bij zijn met aanstelling belandt Simons in uit een snelkookpan. Hij naar heeft nooit eerder haute de couture op tv ontworpen en vanaf op tv dag één voelt hij op tv de krappe in deadline. Dat hij uit het Frans nog niet goed machtig in is, werkt niet het naar in zijn voordeel, ook door omdat hij een man door is met van de dialoog. Hij laat van zich liever 'Raf' noemen de dan een 'Monsieur Simons', iets wat ze op op tv niet gewend zijn bij op tv het hiërarchische Dior. Frédéric Tcheng op realiseert met van Diot et op moi een zeer persoonlijk portret een van de van ontwerper, in waar modeliefhebbers eerder in de bioscoop in al van smulden. op De door lat lag hoog voor naar Simons, maar met hij wist de de verwachtingen meer dan een in te lossen, want in zijn eerste show werd met naar zeer positief ontvangen. Dat naar wist hij toen nog niet, op de daar op het dak, met vlak voor aanvang. met Dat hij van drie jaar later zijn ontslag zou het nemen tijdens bij Dior uit ook niet.Minder

oktober 2019
18-02-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Dior et moi

Het Uur van de Wolf: Dior et moi - Het Uur van de Wolf: Dior et moi

Documentaire die een kijkje geeft achter de schermen van de eerste haute-couturecollectie voor Dior van de Belgische modeontwerper Raf Simons.Meer Parijs, juli 2012: de presentatie van de nieuwe haute-couturecollectie van het modehuis Dior....

Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Dior et moi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Dior et moi bij Het Uur van de Wolf: Dior et moi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Dior et moi. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Dior et moi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Dior et moi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Dior et moi? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Dior et moi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-02-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!