Programma gemist?

Documentaire in die een kijkje geeft achter een de van schermen van op de eerste haute-couturecollectie voor Dior van de de op tv Belgische modeontwerper Raf op tv Simons.Meer Parijs, juli uit 2012: de presentatie van de met nieuwe een haute-couturecollectie van van het modehuis Dior. uit Terwijl Hollywoodsterren Sharon Stone en de Marion uit Cotillard worden ontvangen en door de gevreesde naar modejournalist Anna Wintour de haar plaats op de eerste van rij inneemt, een krijgt modeontwerper Raf Simons door op het dak van van het gebouw een op peptalk. in De jongen in uit het Belgische Neerpelt in is zijn zenuwen niet meer de de baas. Hij van een vreest dat de première van op tv zijn in eerste collectie zal naar mislukken. De tranen staan hem in naar de ogen. op tv Het is een ontroerende het het scène uit de documentaire door Dior et met moi, waarin Raf Simons met is gefilmd in vanaf zijn aanstelling bij het naar befaamde modehuis op tv tot aan zijn de eerste show, acht in weken later. van Het is de verdienste van een de op tv Franse regisseur Frédéric Tcheng dat hij tijdens zo dicht uit op de op tv huid van in Simons heeft weten te het komen, want de modeontwerper in staat niet graag van in de een schijnwerpers. Dat heeft hij gemeen het met naar de oprichter van tijdens het befaamde van modehuis, Christian Dior. een In de film door wordt een parallel uit getrokken tussen hem en Raf naar Simons, aan de de hand van de memoires uit van Dior. in Hieruit blijkt dat zij een beiden van onder enorme druk naar stonden. Al direct bij van zijn op tv aanstelling belandt Simons in van een snelkookpan. de Hij heeft nooit eerder haute van couture ontworpen en met vanaf dag één voelt op hij de in krappe deadline. een Dat hij het Frans op tv nog niet goed het machtig is, werkt door niet in uit zijn voordeel, ook omdat hij tijdens een man is tijdens van de tijdens dialoog. Hij in laat zich liever 'Raf' op tv noemen dan 'Monsieur Simons', van iets met wat ze niet gewend zijn tijdens bij op tv het hiërarchische Dior. Frédéric Tcheng naar realiseert de met Diot in et moi een uit zeer persoonlijk portret van de ontwerper, met uit waar modeliefhebbers eerder in op tv de bioscoop al de van smulden. door De lat lag hoog tijdens voor Simons, uit maar hij wist tijdens de verwachtingen meer dan in de te lossen, want zijn door eerste show werd door zeer positief ontvangen. uit Dat van wist hij toen nog niet, op tv daar op door het dak, vlak voor de aanvang. Dat in hij drie jaar op tv later zijn in ontslag zou nemen bij Dior op ook de niet.Minder

juni 2020
18-02-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Dior et moi

Het Uur van de Wolf: Dior et moi - Het Uur van de Wolf: Dior et moi

Documentaire die een kijkje geeft achter de schermen van de eerste haute-couturecollectie voor Dior van de Belgische modeontwerper Raf Simons.Meer Parijs, juli 2012: de presentatie van de nieuwe haute-couturecollectie van het modehuis Dior....

Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Dior et moi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Dior et moi bij Het Uur van de Wolf: Dior et moi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Dior et moi. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Dior et moi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Dior et moi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Dior et moi? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Dior et moi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-02-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!