Programma gemist?

Documentaire op tv die een kijkje geeft achter van tijdens de schermen van van de eerste haute-couturecollectie het voor Dior van de uit Belgische modeontwerper Raf Simons.Meer Parijs, op tv de juli 2012: de presentatie van door de nieuwe het haute-couturecollectie van naar het modehuis Dior. Terwijl Hollywoodsterren Sharon het Stone en met Marion Cotillard worden in ontvangen en naar de gevreesde modejournalist Anna Wintour van haar plaats door op de door eerste rij inneemt, krijgt modeontwerper het Raf Simons met op de het dak van het de gebouw een peptalk. uit De jongen uit het Belgische van Neerpelt is met zijn zenuwen niet meer van de in baas. Hij tijdens vreest dat de première van het zijn eerste collectie zal in mislukken. De tranen op tv staan hem het in de ogen. Het tijdens is van een ontroerende scène tijdens uit de uit documentaire Dior et moi, waarin op tv Raf Simons is gefilmd op tv vanaf zijn aanstelling op tv bij uit het befaamde modehuis tot op tv aan een zijn eerste show, tijdens acht weken later. een Het is de door verdienste van de Franse regisseur met Frédéric Tcheng op dat hij zo een dicht op naar de huid van uit Simons heeft weten te komen, met want de uit modeontwerper staat niet graag in van de schijnwerpers. de Dat heeft hij het gemeen met de oprichter naar van het op befaamde modehuis, in Christian Dior. van In de film wordt tijdens een parallel getrokken tussen hem naar en Raf Simons, in het aan de hand uit van de memoires van van Dior. Hieruit het blijkt dat zij beiden onder enorme door druk stonden. de Al een direct bij zijn van aanstelling belandt Simons in een de snelkookpan. op tv Hij heeft nooit eerder haute couture een ontworpen en vanaf uit dag door één voelt hij tijdens de krappe deadline. tijdens Dat hij het naar Frans nog niet goed machtig naar is, werkt het niet op in zijn voordeel, ook omdat hij een een man een is van met de dialoog. Hij tijdens laat zich liever uit 'Raf' noemen dan naar 'Monsieur Simons', iets wat van ze niet gewend in zijn het bij het hiërarchische Dior. Frédéric op Tcheng realiseert met Diot van et een moi een zeer persoonlijk van portret van de naar ontwerper, waar modeliefhebbers eerder met van in de bioscoop een al van smulden. De lat lag door hoog voor in Simons, maar van hij wist de naar verwachtingen meer van dan in te lossen, want zijn in eerste show werd met zeer positief een ontvangen. Dat op wist hij toen nog niet, het daar op het naar dak, het vlak voor aanvang. Dat hij de drie jaar de later zijn in ontslag zou nemen een bij Dior ook op niet.Minder

september 2020
18-02-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Dior et moi

Het Uur van de Wolf: Dior et moi - Het Uur van de Wolf: Dior et moi

Documentaire die een kijkje geeft achter de schermen van de eerste haute-couturecollectie voor Dior van de Belgische modeontwerper Raf Simons.Meer Parijs, juli 2012: de presentatie van de nieuwe haute-couturecollectie van het modehuis Dior....

Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Dior et moi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Dior et moi bij Het Uur van de Wolf: Dior et moi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Dior et moi. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Dior et moi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Dior et moi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Dior et moi? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Dior et moi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-02-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!