Programma gemist?

Documentaire die een van het kijkje geeft achter de schermen van een de eerste op tv haute-couturecollectie voor een Dior van de Belgische modeontwerper tijdens Raf Simons.Meer Parijs, de juli 2012: in de op tv presentatie van de in nieuwe haute-couturecollectie van op het modehuis Dior. op Terwijl Hollywoodsterren Sharon Stone en een Marion Cotillard worden ontvangen het en het de gevreesde modejournalist Anna in Wintour van haar plaats op de eerste rij de inneemt, krijgt tijdens modeontwerper Raf tijdens Simons op het met dak van door het gebouw een peptalk. De jongen op uit uit het Belgische Neerpelt op is zijn zenuwen niet meer van de baas. op tv Hij vreest dat de een première van met zijn eerste collectie van zal mislukken. De tranen het staan met hem in de ogen. de Het is een naar ontroerende scène uit met de documentaire Dior et naar de moi, waarin Raf Simons van is gefilmd op vanaf zijn aanstelling van bij het befaamde modehuis tot aan op tv zijn van eerste show, acht weken later. op tv Het met is de verdienste van de met van Franse regisseur Frédéric Tcheng dat met hij zo dicht op naar met de huid van Simons heeft uit weten te komen, tijdens want de naar modeontwerper staat niet in graag in de schijnwerpers. het Dat heeft hij op gemeen met de oprichter tijdens van met het befaamde in modehuis, Christian Dior. In met de film wordt een een parallel getrokken tussen met hem en Raf Simons, met aan in de hand van tijdens de memoires uit van Dior. Hieruit blijkt het dat zij beiden onder met enorme druk stonden. Al door direct door bij zijn van aanstelling belandt Simons in de een snelkookpan. Hij op tv heeft nooit eerder haute van couture de ontworpen en vanaf naar dag één voelt op tv hij de krappe uit deadline. Dat hij het het Frans nog met niet goed machtig is, een werkt niet van in zijn voordeel, uit ook omdat hij een man in is van de dialoog. de Hij laat zich op tv liever in 'Raf' noemen dan 'Monsieur door Simons', tijdens iets wat ze de niet gewend zijn uit bij het hiërarchische op Dior. Frédéric Tcheng op tv realiseert met Diot et moi een naar zeer van persoonlijk portret in van de ontwerper, waar modeliefhebbers eerder naar in de bioscoop het al van smulden. een De lat van lag hoog voor Simons, op op tv maar hij wist de verwachtingen meer door dan in met te lossen, want de zijn eerste show werd de zeer positief uit ontvangen. de Dat wist hij toen op tv nog niet, een daar op het dak, vlak voor uit aanvang. de Dat hij op drie jaar later een zijn ontslag zou nemen uit bij Dior ook naar niet.Minder

mei 2021
18-02-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Dior et moi

Het Uur van de Wolf: Dior et moi - Het Uur van de Wolf: Dior et moi

Documentaire die een kijkje geeft achter de schermen van de eerste haute-couturecollectie voor Dior van de Belgische modeontwerper Raf Simons.Meer Parijs, juli 2012: de presentatie van de nieuwe haute-couturecollectie van het modehuis Dior....

Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Dior et moi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Dior et moi bij Het Uur van de Wolf: Dior et moi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Dior et moi. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Dior et moi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Dior et moi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Dior et moi? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Dior et moi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-02-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!