Programma gemist?

Documentaire die een een kijkje geeft de achter de schermen het van de een eerste haute-couturecollectie tijdens voor Dior van de Belgische uit modeontwerper het Raf Simons.Meer Parijs, de juli 2012: de presentatie het van de nieuwe haute-couturecollectie met van het met modehuis Dior. in Terwijl Hollywoodsterren Sharon Stone en in Marion Cotillard worden ontvangen uit en met de gevreesde modejournalist het Anna Wintour haar plaats een op een de eerste rij inneemt, tijdens krijgt modeontwerper Raf Simons op door het een dak van het gebouw een een peptalk. De een jongen uit het de Belgische Neerpelt met is zijn zenuwen op tv niet meer de baas. Hij een tijdens vreest dat de première van op zijn eerste op tv collectie zal mislukken. De tranen het staan op tv hem in de ogen. Het het is een ontroerende met scène in uit de documentaire Dior et uit moi, waarin tijdens Raf Simons is het gefilmd vanaf zijn tijdens aanstelling bij het het befaamde modehuis in tot aan een zijn eerste show, het acht weken later. Het is de tijdens van verdienste van de tijdens Franse regisseur Frédéric met Tcheng dat hij zo dicht op het de naar huid van Simons een heeft weten te komen, tijdens want de modeontwerper staat naar met niet graag in de schijnwerpers. Dat het heeft hij door gemeen met de oprichter door van met het befaamde tijdens modehuis, Christian Dior. In de een film met wordt een parallel getrokken tussen de hem en Raf met Simons, aan de door hand van de memoires het een van Dior. Hieruit blijkt dat zij uit beiden onder uit enorme op druk stonden. Al op tv direct bij zijn aanstelling tijdens belandt Simons uit in een snelkookpan. Hij het heeft nooit het eerder haute couture ontworpen en vanaf op tv door dag één voelt in hij de krappe tijdens deadline. Dat hij met het Frans nog niet goed naar machtig is, werkt niet de in zijn tijdens voordeel, ook omdat hij van een uit man is van uit de dialoog. Hij uit laat zich liever door 'Raf' noemen dan 'Monsieur met Simons', iets wat een ze niet gewend zijn uit bij het hiërarchische het van Dior. Frédéric Tcheng realiseert naar met Diot de et moi een zeer op tv persoonlijk portret van in de ontwerper, waar modeliefhebbers met eerder in de bioscoop uit al in van smulden. De lat tijdens lag in hoog voor Simons, maar hij in wist een de verwachtingen meer de dan in te lossen, want een zijn eerste show door werd met zeer positief ontvangen. Dat op wist hij met toen nog niet, daar op op het dak, vlak uit voor aanvang. van Dat hij drie jaar later een zijn op ontslag zou nemen tijdens bij Dior ook van niet.Minder

januari 2021
18-02-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Dior et moi

Het Uur van de Wolf: Dior et moi - Het Uur van de Wolf: Dior et moi

Documentaire die een kijkje geeft achter de schermen van de eerste haute-couturecollectie voor Dior van de Belgische modeontwerper Raf Simons.Meer Parijs, juli 2012: de presentatie van de nieuwe haute-couturecollectie van het modehuis Dior....

Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Dior et moi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Dior et moi bij Het Uur van de Wolf: Dior et moi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Dior et moi. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Dior et moi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Dior et moi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Dior et moi? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Dior et moi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-02-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!