Programma gemist?

Documentaire de die een kijkje de geeft achter door de schermen van de eerste naar haute-couturecollectie voor in Dior van de naar Belgische modeontwerper Raf Simons.Meer Parijs, op tv de juli 2012: de door presentatie van de nieuwe op tv haute-couturecollectie van het modehuis door Dior. Terwijl Hollywoodsterren de Sharon Stone met en Marion Cotillard worden door ontvangen en een de gevreesde op modejournalist Anna Wintour haar plaats door op de eerste rij de van inneemt, krijgt modeontwerper Raf Simons naar op het dak van naar het naar gebouw een de peptalk. De jongen uit het de Belgische naar Neerpelt is zijn zenuwen niet meer een met de baas. Hij vreest dat een de première in van zijn van eerste collectie zal mislukken. uit De tranen door staan hem in een de ogen. Het is een een ontroerende scène de uit de in documentaire Dior et moi, met waarin Raf Simons is door gefilmd vanaf zijn naar aanstelling bij het befaamde een modehuis op tv tot aan zijn eerste show, een naar acht weken later. Het is de van verdienste op tv van de Franse regisseur Frédéric de Tcheng dat tijdens hij van zo dicht op uit de huid van Simons heeft door weten te komen, tijdens want de modeontwerper de staat niet graag naar in de schijnwerpers. door Dat heeft hij gemeen uit met met de oprichter met van het befaamde modehuis, Christian van Dior. In de de film wordt een parallel het getrokken tussen hem met en van Raf Simons, de aan de hand van de naar memoires van Dior. Hieruit een op tv blijkt dat zij het beiden onder enorme druk een stonden. Al direct bij zijn op aanstelling belandt het Simons in op tv een snelkookpan. Hij heeft nooit van eerder haute in couture ontworpen en de vanaf dag één voelt door hij de het krappe deadline. Dat hij op het Frans nog naar met niet goed machtig in is, werkt niet op tv in zijn voordeel, ook omdat hij op tv een man is met van de dialoog. uit Hij uit laat zich liever het 'Raf' noemen dan naar 'Monsieur Simons', iets wat het ze uit niet gewend zijn bij het met hiërarchische Dior. Frédéric Tcheng door van realiseert met Diot et moi een een zeer persoonlijk een portret van de ontwerper, uit waar modeliefhebbers eerder de met in de bioscoop al door van smulden. De lat in lag hoog voor Simons, in op maar hij wist het de verwachtingen meer door dan in te lossen, het want zijn eerste show tijdens werd door zeer positief ontvangen. uit Dat wist hij in toen nog niet, op daar op het dak, vlak tijdens voor aanvang. Dat hij tijdens de drie jaar later zijn ontslag zou het naar nemen bij Dior ook een niet.Minder

september 2020
18-02-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Dior et moi

Het Uur van de Wolf: Dior et moi - Het Uur van de Wolf: Dior et moi

Documentaire die een kijkje geeft achter de schermen van de eerste haute-couturecollectie voor Dior van de Belgische modeontwerper Raf Simons.Meer Parijs, juli 2012: de presentatie van de nieuwe haute-couturecollectie van het modehuis Dior....

Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Dior et moi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Dior et moi bij Het Uur van de Wolf: Dior et moi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Dior et moi. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Dior et moi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Dior et moi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Dior et moi? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Dior et moi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-02-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!