Programma gemist?

Documentaire die tijdens een kijkje geeft naar achter van de schermen van uit de eerste haute-couturecollectie voor Dior van het uit de Belgische modeontwerper Raf Simons.Meer uit Parijs, juli op 2012: de presentatie van de het op nieuwe haute-couturecollectie van het modehuis Dior. uit Terwijl tijdens Hollywoodsterren Sharon Stone en Marion een Cotillard worden van ontvangen en een de gevreesde modejournalist Anna van Wintour haar met plaats op de de eerste rij inneemt, krijgt op tv modeontwerper Raf Simons op op tv het dak van van het gebouw tijdens een peptalk. De jongen op tv uit een het Belgische uit Neerpelt is zijn zenuwen niet meer tijdens de door baas. Hij vreest van dat de première van de zijn eerste collectie in zal mislukken. met De tranen staan hem van in de ogen. met Het is tijdens een ontroerende scène uit de door het documentaire Dior et moi, tijdens waarin Raf Simons is gefilmd het vanaf naar zijn aanstelling bij het befaamde op tv modehuis de tot aan zijn eerste een show, acht weken door later. Het door is de van verdienste van de Franse het regisseur Frédéric Tcheng dat hij een op zo dicht op de huid uit van Simons heeft de weten te komen, van want de modeontwerper staat van niet graag door in de schijnwerpers. van Dat heeft uit hij gemeen van met de oprichter op van het befaamde de modehuis, Christian Dior. van In de film wordt een parallel een met getrokken tussen hem op en Raf Simons, de aan de hand van de in memoires van Dior. Hieruit de blijkt dat uit zij beiden onder tijdens enorme druk stonden. Al in direct bij zijn in tijdens aanstelling belandt Simons in met een snelkookpan. Hij heeft nooit met eerder haute couture op op tv ontworpen en vanaf dag één een voelt hij de op tv krappe deadline. Dat hij met het Frans nog op met niet goed machtig is, werkt van niet in tijdens zijn voordeel, ook omdat hij door een uit man is door van de dialoog. Hij laat in zich met liever 'Raf' noemen dan 'Monsieur Simons', op tv van iets wat ze niet gewend door zijn bij naar het hiërarchische Dior. met Frédéric Tcheng in realiseert met Diot et moi een van zeer van persoonlijk portret van tijdens de ontwerper, waar modeliefhebbers eerder een in de bioscoop tijdens de al van smulden. De lat lag van hoog voor met Simons, maar het hij wist de het verwachtingen meer dan van in te lossen, want zijn uit eerste met show werd zeer positief ontvangen. de het Dat wist hij toen nog van niet, het daar op het dak, vlak de voor aanvang. Dat hij het drie jaar met later zijn ontslag zou van nemen bij Dior op ook het niet.Minder

december 2019
18-02-2016 22:55

Het Uur van de Wolf: Dior et moi

Het Uur van de Wolf: Dior et moi - Het Uur van de Wolf: Dior et moi

Documentaire die een kijkje geeft achter de schermen van de eerste haute-couturecollectie voor Dior van de Belgische modeontwerper Raf Simons.Meer Parijs, juli 2012: de presentatie van de nieuwe haute-couturecollectie van het modehuis Dior....

Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: Dior et moi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: Dior et moi bij Het Uur van de Wolf: Dior et moi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: Dior et moi. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Dior et moi? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Dior et moi, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: Dior et moi gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: Dior et moi? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: Dior et moi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-02-2016 om 22:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!