Programma gemist?

Film op tv over het naar meest ambitieuze internetproject uit uit de geschiedenis: Googles masterplan om de elk de boek in de wereld in te scannen het en te digitaliseren en tijdens over de mensen op die dat tegen proberen op tv te houden.Meer Film met over het meest op tv ambitieuze op tv internetproject uit de geschiedenis: Googles van van masterplan om elk boek in de met wereld te scannen op tv en te een digitaliseren, en met over de tijdens mensen die dat tegen proberen te tijdens van houden. Alle kennis over heel een de met wereld samenbrengen op door één plek is een eeuwenoude droom. naar Maar recent lijkt op tv deze droom opeens met tijdens realiteit te worden. In alle stilte uit en achter met gesloten tijdens deuren is Google op bezig met een met ambitieus project om alle boeken ooit in verschenen een te scannen en van te digitaliseren en van onder te brengen in in één grote digitale bibliotheek. een Het op tv doel is zelfs van nog ambitieuzer; Google wil een op tv 'hogere van vorm van intelligentie tijdens creëren', iets wat op tv HG Wells al aankondigde in op zijn essay naar World van brain in 1937. Inmiddels een zijn al miljoenen boeken het gedigitaliseerd. Er wordt een samengewerkt met een de meest prestigieuze bibliotheken de van de wereld. Want van wat is naar er het mis met het toegankelijk en beschikbaar het maken van kennis in op tv voor iedereen? Webmasters door zoeken daarbij voortdurend de grenzen naar op van copyright met issues. Het Google tijdens Books een Project dat zo van voortvarend van slag ging stuit nu met op steeds van meer verzet. Sommigen in beweren dat Google bezig uit is uit met grootschalige op diefstal, anderen vrezen dat Google tijdens een poging naar doet een monopoliepositie te uit verwerven op op ons gedeelde in culturele erfenis. Of dat met Google complexe kennis versimpelt tot de van hapklare en vooral van zoekbare weetjes. Inmiddels daagt een uit groot aantal auteurs in Google voor de rechter in voor het schenden van uit van het copyright op hun op tv boek.Minder

november 2019
19-02-2016 00:10

2Doc: Google en het wereldbrein

2Doc: Google en het wereldbrein - 2Doc: Google en het wereldbrein

Film over het meest ambitieuze internetproject uit de geschiedenis: Googles masterplan om elk boek in de wereld te scannen en te digitaliseren en over de mensen die dat tegen proberen te houden.Meer Film over het meest ambitieuze internetpr...

2Doc: Google en het wereldbrein gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Google en het wereldbrein de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Google en het wereldbrein bij 2Doc: Google en het wereldbrein liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Google en het wereldbrein. Heb je een uitzending van 2Doc: Google en het wereldbrein gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Google en het wereldbrein gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Google en het wereldbrein? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Google en het wereldbrein, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Google en het wereldbrein gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Google en het wereldbrein? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Google en het wereldbrein kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-02-2016 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!