Programma gemist?

Film over van het meest naar ambitieuze internetproject uit de geschiedenis: met Googles het masterplan om elk van boek in de wereld te door scannen en op te digitaliseren door en over van de mensen die dat een tegen proberen in te houden.Meer Film een over het meest tijdens ambitieuze internetproject uit de geschiedenis: een Googles masterplan om in elk de boek in de het wereld te scannen op tv en te digitaliseren, en met over de van mensen die dat tegen proberen te een naar houden. Alle kennis in over heel de wereld van samenbrengen op één plek is naar een een eeuwenoude droom. Maar in recent lijkt door deze droom opeens realiteit te de worden. In alle op tv stilte en achter gesloten de deuren is Google in bezig met op tv een ambitieus op tv project om de alle boeken ooit op tv verschenen te scannen en te digitaliseren de en onder met te brengen in één door grote digitale door bibliotheek. in Het doel is zelfs naar nog ambitieuzer; Google wil een van de 'hogere vorm van intelligentie creëren', met iets de wat HG Wells al aankondigde in van zijn essay door World brain de in 1937. Inmiddels zijn op al miljoenen boeken het gedigitaliseerd. Er van wordt samengewerkt met de meest tijdens een prestigieuze bibliotheken van de op wereld. Want wat is naar er mis met het tijdens toegankelijk en op beschikbaar maken een van kennis tijdens voor iedereen? Webmasters door zoeken daarbij voortdurend door de grenzen op van de copyright issues. door Het Google Books Project dat uit zo voortvarend uit van slag uit ging stuit nu op door steeds meer verzet. van Sommigen beweren naar dat Google bezig is met met grootschalige diefstal, met anderen vrezen dat het Google een poging doet een de monopoliepositie op te verwerven op ons van gedeelde het culturele erfenis. Of dat Google tijdens complexe kennis versimpelt tot de in hapklare en vooral zoekbare weetjes. naar Inmiddels daagt een groot de aantal van auteurs Google voor in de rechter uit voor het schenden van het naar copyright op het hun boek.Minder

oktober 2021
19-02-2016 00:10

2Doc: Google en het wereldbrein

2Doc: Google en het wereldbrein - 2Doc: Google en het wereldbrein

Film over het meest ambitieuze internetproject uit de geschiedenis: Googles masterplan om elk boek in de wereld te scannen en te digitaliseren en over de mensen die dat tegen proberen te houden.Meer Film over het meest ambitieuze internetpr...

2Doc: Google en het wereldbrein gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Google en het wereldbrein de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Google en het wereldbrein bij 2Doc: Google en het wereldbrein liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Google en het wereldbrein. Heb je een uitzending van 2Doc: Google en het wereldbrein gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Google en het wereldbrein gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Google en het wereldbrein? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Google en het wereldbrein, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Google en het wereldbrein gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Google en het wereldbrein? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Google en het wereldbrein kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-02-2016 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!