Programma gemist?

Film over het tijdens meest ambitieuze van internetproject uit de de geschiedenis: Googles masterplan het om elk boek in tijdens de tijdens wereld te scannen en te van digitaliseren en in over de door mensen die op tv dat tegen proberen te houden.Meer Film naar het over het meest uit ambitieuze internetproject uit de geschiedenis: door Googles masterplan van om elk boek het in de wereld op tv te scannen en te digitaliseren, het en over in de mensen die dat tijdens tegen van proberen te op houden. Alle kennis over heel de van wereld samenbrengen op op tv één plek is het het een eeuwenoude droom. de Maar recent lijkt deze uit droom opeens realiteit te tijdens worden. In alle in stilte en met achter gesloten deuren is Google de bezig met tijdens een ambitieus project om naar alle boeken de ooit verschenen te scannen in op en te digitaliseren en onder door te brengen het in één grote de digitale bibliotheek. Het het doel is zelfs nog ambitieuzer; de Google de wil een 'hogere vorm van door intelligentie met creëren', iets wat HG Wells met door al aankondigde in zijn essay een World brain in de 1937. Inmiddels van zijn al miljoenen boeken gedigitaliseerd. naar Er het wordt samengewerkt met de de meest prestigieuze bibliotheken van met de wereld. Want door wat is de er mis met het het met toegankelijk en beschikbaar maken door van kennis uit voor iedereen? Webmasters zoeken daarbij voortdurend het de grenzen op door van copyright een issues. Het Google op tv Books Project tijdens dat zo in voortvarend van slag ging door stuit nu met op steeds meer op tv verzet. Sommigen beweren met dat Google bezig is met met grootschalige diefstal, anderen vrezen tijdens met dat Google een poging doet op een monopoliepositie te verwerven een op ons tijdens gedeelde naar culturele erfenis. Of dat Google op tv complexe op tv kennis versimpelt tot door hapklare en vooral de zoekbare weetjes. Inmiddels daagt een groot de aantal naar auteurs Google een voor de rechter voor het schenden het van uit het copyright op hun tijdens boek.Minder

juni 2020
19-02-2016 00:10

2Doc: Google en het wereldbrein

2Doc: Google en het wereldbrein - 2Doc: Google en het wereldbrein

Film over het meest ambitieuze internetproject uit de geschiedenis: Googles masterplan om elk boek in de wereld te scannen en te digitaliseren en over de mensen die dat tegen proberen te houden.Meer Film over het meest ambitieuze internetpr...

2Doc: Google en het wereldbrein gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Google en het wereldbrein de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Google en het wereldbrein bij 2Doc: Google en het wereldbrein liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Google en het wereldbrein. Heb je een uitzending van 2Doc: Google en het wereldbrein gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Google en het wereldbrein gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Google en het wereldbrein? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Google en het wereldbrein, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Google en het wereldbrein gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Google en het wereldbrein? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Google en het wereldbrein kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-02-2016 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!