Programma gemist?

Film over de het meest de ambitieuze internetproject uit de geschiedenis: van Googles uit masterplan om elk boek in tijdens de wereld uit te het scannen en te digitaliseren tijdens en over de van mensen die dat de tegen proberen te houden.Meer Film uit over het meest het ambitieuze op tv internetproject uit de geschiedenis: Googles met masterplan om elk het boek uit in de wereld met te scannen op en te digitaliseren, en over de uit van mensen die dat tegen proberen te op houden. Alle het kennis tijdens over heel de wereld tijdens samenbrengen op één van plek is een eeuwenoude het droom. Maar recent met lijkt deze droom door opeens realiteit te tijdens worden. In alle door stilte en achter gesloten naar deuren op is Google bezig met met een in ambitieus project om alle uit boeken ooit verschenen te het scannen door en te digitaliseren en onder te in brengen in één met de grote digitale bibliotheek. Het doel is door zelfs op nog ambitieuzer; Google wil een de 'hogere op vorm van intelligentie van creëren', iets wat op tv HG Wells al aankondigde in op zijn in essay World brain in 1937. het Inmiddels door zijn al de miljoenen boeken gedigitaliseerd. uit Er wordt samengewerkt met uit de meest prestigieuze bibliotheken op van de wereld. Want de wat is door er mis met het de toegankelijk en beschikbaar door maken met van kennis voor met iedereen? Webmasters zoeken op tv daarbij voortdurend de op tv grenzen op van copyright het issues. met Het Google Books Project het dat zo voortvarend van het slag ging stuit nu met op steeds meer een het verzet. Sommigen beweren dat een Google bezig naar is met grootschalige diefstal, anderen door vrezen dat Google een op tv poging de doet een naar monopoliepositie te verwerven op op ons gedeelde culturele erfenis. Of tijdens dat Google complexe een de kennis versimpelt tot van hapklare en vooral van zoekbare weetjes. Inmiddels daagt een op groot aantal op tv auteurs Google voor uit de rechter voor met het schenden van tijdens het copyright op hun naar boek.Minder

oktober 2020
19-02-2016 00:10

2Doc: Google en het wereldbrein

2Doc: Google en het wereldbrein - 2Doc: Google en het wereldbrein

Film over het meest ambitieuze internetproject uit de geschiedenis: Googles masterplan om elk boek in de wereld te scannen en te digitaliseren en over de mensen die dat tegen proberen te houden.Meer Film over het meest ambitieuze internetpr...

2Doc: Google en het wereldbrein gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Google en het wereldbrein de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Google en het wereldbrein bij 2Doc: Google en het wereldbrein liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Google en het wereldbrein. Heb je een uitzending van 2Doc: Google en het wereldbrein gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Google en het wereldbrein gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Google en het wereldbrein? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Google en het wereldbrein, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Google en het wereldbrein gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Google en het wereldbrein? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Google en het wereldbrein kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-02-2016 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!