Programma gemist?

Film het over het meest met ambitieuze internetproject tijdens uit de geschiedenis: Googles masterplan om door een elk boek in de wereld te in scannen het en te digitaliseren de en over de naar mensen die dat tegen proberen in te houden.Meer Film een van over het meest ambitieuze internetproject uit een de de geschiedenis: Googles met masterplan om elk boek in van de wereld te scannen de tijdens en te digitaliseren, en over uit de mensen die dat uit van tegen proberen te in houden. Alle kennis over met heel de wereld samenbrengen op op één plek is een een op eeuwenoude droom. Maar recent lijkt het deze uit droom opeens realiteit te worden. van In alle naar stilte en achter in gesloten deuren is Google van bezig met een naar ambitieus tijdens project om met alle boeken ooit verschenen met te scannen en een te digitaliseren en onder te door brengen in één uit met grote digitale bibliotheek. Het doel is het zelfs nog het ambitieuzer; Google wil een met in 'hogere vorm van intelligentie creëren', iets tijdens wat tijdens HG Wells al aankondigde naar in het zijn essay World op tv brain in 1937. Inmiddels zijn tijdens al miljoenen het boeken gedigitaliseerd. op Er wordt samengewerkt uit met de meest door prestigieuze bibliotheken van op de wereld. Want wat is naar er mis met in het toegankelijk en tijdens beschikbaar maken van door kennis voor door iedereen? Webmasters zoeken daarbij uit voortdurend de grenzen tijdens op van copyright het issues. Het Google een Books Project dat de zo voortvarend van een slag de ging stuit nu op steeds meer het verzet. op Sommigen beweren dat Google bezig van is op tv met grootschalige diefstal, anderen door vrezen dat Google een naar poging doet uit een monopoliepositie tijdens te verwerven op ons gedeelde het op tv culturele erfenis. Of dat tijdens Google complexe kennis versimpelt op tv tot de hapklare en vooral zoekbare weetjes. Inmiddels uit daagt een uit groot aantal auteurs een Google op tv voor de rechter voor een het schenden van het op copyright op hun de boek.Minder

mei 2021
19-02-2016 00:10

2Doc: Google en het wereldbrein

2Doc: Google en het wereldbrein - 2Doc: Google en het wereldbrein

Film over het meest ambitieuze internetproject uit de geschiedenis: Googles masterplan om elk boek in de wereld te scannen en te digitaliseren en over de mensen die dat tegen proberen te houden.Meer Film over het meest ambitieuze internetpr...

2Doc: Google en het wereldbrein gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Google en het wereldbrein de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Google en het wereldbrein bij 2Doc: Google en het wereldbrein liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Google en het wereldbrein. Heb je een uitzending van 2Doc: Google en het wereldbrein gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Google en het wereldbrein gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Google en het wereldbrein? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Google en het wereldbrein, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Google en het wereldbrein gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Google en het wereldbrein? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Google en het wereldbrein kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-02-2016 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!