Programma gemist?

Film over het tijdens meest ambitieuze uit internetproject uit uit de geschiedenis: Googles op tv masterplan om elk boek in op in de wereld te scannen op tv en te digitaliseren op tv en over de mensen die op met dat tegen proberen te houden.Meer op Film over het meest op ambitieuze de internetproject uit de geschiedenis: naar Googles masterplan om elk door de boek in de wereld uit te scannen en te digitaliseren, een en over de de mensen die dat tijdens tegen door proberen te houden. op tv Alle kennis tijdens over heel de wereld samenbrengen van op de één plek is een op eeuwenoude droom. Maar het recent lijkt deze een droom opeens realiteit te in worden. In alle in stilte en het achter gesloten deuren uit is Google bezig met het een een ambitieus project om alle boeken ooit een verschenen te scannen de en te digitaliseren het en met onder te brengen in in één in grote digitale bibliotheek. Het doel het is zelfs nog de ambitieuzer; de Google wil een tijdens 'hogere vorm van intelligentie creëren', iets van wat een HG Wells op al aankondigde in zijn door essay World brain in 1937. tijdens naar Inmiddels zijn al door miljoenen boeken gedigitaliseerd. Er wordt samengewerkt op tv met de op meest op tv prestigieuze bibliotheken van de wereld. uit Want wat is van er mis met het het toegankelijk en beschikbaar een maken van uit kennis voor iedereen? op Webmasters zoeken op daarbij voortdurend de grenzen door op van door copyright issues. Het door Google Books Project dat zo de voortvarend met van slag ging stuit tijdens nu op steeds meer naar verzet. met Sommigen beweren dat Google bezig door is de met grootschalige diefstal, anderen vrezen met dat met Google een poging doet op tv een naar monopoliepositie te verwerven op ons gedeelde op tv culturele een erfenis. Of dat Google complexe uit een kennis versimpelt tot hapklare en vooral het zoekbare weetjes. Inmiddels in daagt naar een groot aantal auteurs Google de voor de van rechter voor uit het schenden van het de copyright op hun op tv boek.Minder

januari 2021
19-02-2016 00:10

2Doc: Google en het wereldbrein

2Doc: Google en het wereldbrein - 2Doc: Google en het wereldbrein

Film over het meest ambitieuze internetproject uit de geschiedenis: Googles masterplan om elk boek in de wereld te scannen en te digitaliseren en over de mensen die dat tegen proberen te houden.Meer Film over het meest ambitieuze internetpr...

2Doc: Google en het wereldbrein gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Google en het wereldbrein de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Google en het wereldbrein bij 2Doc: Google en het wereldbrein liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Google en het wereldbrein. Heb je een uitzending van 2Doc: Google en het wereldbrein gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Google en het wereldbrein gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Google en het wereldbrein? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Google en het wereldbrein, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Google en het wereldbrein gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Google en het wereldbrein? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Google en het wereldbrein kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-02-2016 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!