Programma gemist?

Film over de het meest met ambitieuze internetproject uit de geschiedenis: op Googles door masterplan om elk boek in met de wereld op tv te scannen het en te uit digitaliseren en over de mensen die in dat tegen proberen op tv in te houden.Meer Film over het meest met ambitieuze internetproject met uit de geschiedenis: Googles met masterplan om het elk boek in de uit wereld te van scannen met en te digitaliseren, en over de door mensen met die dat in tegen proberen te de houden. Alle kennis het over heel de wereld samenbrengen op het één plek is door een eeuwenoude droom. de Maar recent lijkt de deze droom van opeens realiteit te worden. met In alle in stilte en achter naar gesloten van deuren is Google bezig met een uit ambitieus door project om alle uit boeken ooit verschenen te de scannen en te digitaliseren in het en onder te brengen op in één grote digitale uit bibliotheek. Het doel is het zelfs met nog ambitieuzer; Google door wil een 'hogere naar vorm van intelligentie creëren', de iets wat HG Wells de al aankondigde met in zijn essay World door brain in een 1937. Inmiddels zijn al op miljoenen boeken gedigitaliseerd. de Er wordt samengewerkt tijdens met de op tv meest prestigieuze bibliotheken van uit de wereld. Want op tv wat is er het door mis met het toegankelijk op tv en beschikbaar maken van kennis naar tijdens voor iedereen? Webmasters de zoeken daarbij voortdurend van de grenzen op de van copyright issues. Het naar Google Books Project dat zo door voortvarend tijdens van slag het ging stuit nu op uit steeds meer verzet. op Sommigen beweren uit dat Google bezig is een met grootschalige diefstal, de anderen vrezen een dat Google een op poging doet een monopoliepositie te de verwerven op op ons gedeelde in culturele erfenis. Of dat Google een complexe kennis versimpelt in tot hapklare en met vooral zoekbare weetjes. Inmiddels op daagt een groot uit het aantal auteurs Google voor uit de rechter voor het schenden de naar van het copyright op hun de boek.Minder

december 2021
19-02-2016 00:10

2Doc: Google en het wereldbrein

2Doc: Google en het wereldbrein - 2Doc: Google en het wereldbrein

Film over het meest ambitieuze internetproject uit de geschiedenis: Googles masterplan om elk boek in de wereld te scannen en te digitaliseren en over de mensen die dat tegen proberen te houden.Meer Film over het meest ambitieuze internetpr...

2Doc: Google en het wereldbrein gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Google en het wereldbrein de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Google en het wereldbrein bij 2Doc: Google en het wereldbrein liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Google en het wereldbrein. Heb je een uitzending van 2Doc: Google en het wereldbrein gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Google en het wereldbrein gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Google en het wereldbrein? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Google en het wereldbrein, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Google en het wereldbrein gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Google en het wereldbrein? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Google en het wereldbrein kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 19-02-2016 om 00:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!