Programma gemist?

Sven uit (15) wil uit regisseur worden. Hij vraagt Roosmarijn van om mee te werken het aan van zijn eerste speelfilm. Zij tijdens mag echter niet te in weten van komen dat een hij thuis regelmatig wordt geslagen door door van zijn vader.Meer Speelfilm. Sven (15) op tv wil regisseur tijdens worden en is al tijdens volop bezig naar met filmen. Hij uit filmt vooral zijn vrienden een die de aan free running doen en zet op de filmpjes dan tijdens op YouTube. Hij van vraagt Roosmarijn van om uit mee te werken aan een zijn eerste op tv speelfilm. Zij mag echter het niet te weten komen de dat hij thuis regelmatig naar van wordt geslagen door zijn vader. van Het lukt hem zijn met uit blauwe plekken voor iedereen verborgen in te houden het totdat hij er op naar een dag de zo slecht aan op tv toe is dat met hij bij zijn oma naar onderduikt. Daardoor tijdens mist hij zijn verjaardag. Roosmarijn op tv denkt dat naar hij haar niet een meer leuk vindt en in door ook zijn vrienden zijn in boos op hem. Hij de besluit voor eens met en altijd met door zijn het vader af te met rekenen.Minder

oktober 2021
22-02-2016 15:31

Zappbios keuzefilm: Razend

Zappbios keuzefilm: Razend - Zappbios keuzefilm: Razend

Sven (15) wil regisseur worden. Hij vraagt Roosmarijn om mee te werken aan zijn eerste speelfilm. Zij mag echter niet te weten komen dat hij thuis regelmatig wordt geslagen door zijn vader.Meer Speelfilm. Sven (15) wil regisseur worden en i...

Zappbios keuzefilm: Razend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios keuzefilm: Razend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios keuzefilm: Razend bij Zappbios keuzefilm: Razend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios keuzefilm: Razend. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Razend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios keuzefilm: Razend gemist

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Razend? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Razend, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Razend gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Razend? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Razend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-02-2016 om 15:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!