Programma gemist?

Sven (15) tijdens wil een regisseur worden. Hij vraagt naar Roosmarijn om mee te op tv werken aan zijn op tv eerste speelfilm. Zij op mag echter niet te in weten komen dat tijdens hij op tv thuis regelmatig op wordt geslagen door op tv zijn vader.Meer Speelfilm. Sven (15) uit wil een regisseur worden en is op al volop op bezig met filmen. Hij filmt een vooral uit zijn vrienden die aan van free running doen de en zet de filmpjes met dan op YouTube. Hij in vraagt op tv Roosmarijn om mee te werken op tijdens aan zijn eerste speelfilm. naar Zij mag echter niet het te weten komen een dat hij thuis regelmatig het wordt geslagen op door zijn vader. Het het het lukt hem zijn blauwe het plekken voor iedereen verborgen de te houden totdat hij van er op een naar dag in zo slecht uit aan toe is dat door hij bij zijn oma in onderduikt. Daardoor mist de hij zijn verjaardag. Roosmarijn door tijdens denkt dat hij haar niet van meer leuk vindt tijdens en ook zijn het vrienden zijn boos op de hem. Hij met besluit voor door eens en door altijd met zijn vader tijdens af te uit rekenen.Minder

maart 2021
22-02-2016 15:31

Zappbios keuzefilm: Razend

Zappbios keuzefilm: Razend - Zappbios keuzefilm: Razend

Sven (15) wil regisseur worden. Hij vraagt Roosmarijn om mee te werken aan zijn eerste speelfilm. Zij mag echter niet te weten komen dat hij thuis regelmatig wordt geslagen door zijn vader.Meer Speelfilm. Sven (15) wil regisseur worden en i...

Zappbios keuzefilm: Razend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios keuzefilm: Razend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios keuzefilm: Razend bij Zappbios keuzefilm: Razend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios keuzefilm: Razend. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Razend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios keuzefilm: Razend gemist

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Razend? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Razend, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Razend gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Razend? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Razend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-02-2016 om 15:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!