Programma gemist?

Sven van (15) wil uit regisseur worden. Hij van vraagt Roosmarijn om mee te van werken aan zijn op eerste speelfilm. Zij op mag echter niet op te weten naar komen dat hij van thuis regelmatig wordt geslagen door door zijn in vader.Meer Speelfilm. uit Sven (15) wil regisseur met worden en is al volop de in bezig met filmen. met Hij filmt vooral zijn vrienden door die de aan free running doen op tv en zet naar de filmpjes dan op YouTube. Hij uit vraagt Roosmarijn op tv om mee te werken van aan zijn eerste op tv het speelfilm. Zij mag op echter niet te de weten komen dat hij thuis regelmatig door wordt geslagen op tv door zijn vader. Het de lukt de hem zijn blauwe plekken voor op iedereen verborgen te van houden naar totdat hij er op een het dag uit zo slecht aan toe is door een dat hij bij zijn oma op tv onderduikt. Daardoor mist van hij door zijn verjaardag. Roosmarijn denkt dat op hij haar niet meer de leuk met vindt en ook zijn vrienden uit op zijn boos op hem. de Hij besluit voor eens en op altijd met een zijn vader af van te met rekenen.Minder

augustus 2020
22-02-2016 15:31

Zappbios keuzefilm: Razend

Zappbios keuzefilm: Razend - Zappbios keuzefilm: Razend

Sven (15) wil regisseur worden. Hij vraagt Roosmarijn om mee te werken aan zijn eerste speelfilm. Zij mag echter niet te weten komen dat hij thuis regelmatig wordt geslagen door zijn vader.Meer Speelfilm. Sven (15) wil regisseur worden en i...

Zappbios keuzefilm: Razend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios keuzefilm: Razend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios keuzefilm: Razend bij Zappbios keuzefilm: Razend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios keuzefilm: Razend. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Razend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios keuzefilm: Razend gemist

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Razend? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Razend, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Razend gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Razend? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Razend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-02-2016 om 15:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!