Programma gemist?

Sven op (15) wil in regisseur worden. Hij vraagt van Roosmarijn om mee te werken op aan zijn van eerste speelfilm. op Zij mag echter het niet te naar weten komen dat hij een thuis regelmatig het wordt geslagen door zijn vader.Meer Speelfilm. de Sven (15) naar wil regisseur worden en door is al volop uit naar bezig met filmen. Hij op tv filmt vooral zijn vrienden die tijdens aan free running een de doen en zet de filmpjes de dan op YouTube. tijdens Hij uit vraagt Roosmarijn om mee te werken een op tv aan zijn eerste speelfilm. Zij door mag echter van niet te weten in komen dat hij de thuis regelmatig een wordt geslagen door van zijn vader. Het lukt een hem zijn blauwe plekken van voor iedereen verborgen te van houden totdat op tv hij er op een het dag zo slecht uit aan op toe is dat hij de bij door zijn oma onderduikt. Daardoor mist hij in door zijn verjaardag. Roosmarijn denkt dat hij door door haar niet meer leuk vindt en in ook in zijn vrienden op tv zijn boos op tijdens hem. Hij besluit voor eens en op altijd met op zijn vader af te tijdens het rekenen.Minder

maart 2020
22-02-2016 15:31

Zappbios keuzefilm: Razend

Zappbios keuzefilm: Razend - Zappbios keuzefilm: Razend

Sven (15) wil regisseur worden. Hij vraagt Roosmarijn om mee te werken aan zijn eerste speelfilm. Zij mag echter niet te weten komen dat hij thuis regelmatig wordt geslagen door zijn vader.Meer Speelfilm. Sven (15) wil regisseur worden en i...

Zappbios keuzefilm: Razend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios keuzefilm: Razend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios keuzefilm: Razend bij Zappbios keuzefilm: Razend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios keuzefilm: Razend. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Razend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios keuzefilm: Razend gemist

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Razend? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Razend, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Razend gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Razend? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Razend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-02-2016 om 15:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!