Programma gemist?

Sven naar (15) wil regisseur worden. Hij door vraagt de Roosmarijn om mee te in werken aan zijn met eerste speelfilm. in Zij mag van echter niet te weten in komen dat hij naar thuis regelmatig door wordt geslagen door zijn vader.Meer Speelfilm. op tv Sven (15) wil met met regisseur worden en van is al volop bezig van met filmen. Hij filmt tijdens vooral zijn het vrienden die door aan free running doen met en zet de filmpjes het dan op YouTube. op tv Hij vraagt naar Roosmarijn om mee te werken op tv aan een zijn eerste op tv speelfilm. Zij mag echter niet te met weten komen het dat hij thuis regelmatig het wordt geslagen door op tv zijn vader. het Het lukt hem zijn door naar blauwe plekken voor tijdens iedereen verborgen te houden totdat uit hij uit er op een het dag zo slecht aan toe is de dat hij bij op tv een zijn oma onderduikt. Daardoor op tv mist hij zijn van verjaardag. Roosmarijn denkt in dat hij haar niet meer op tv leuk van vindt en ook tijdens zijn vrienden zijn boos op in tijdens hem. Hij besluit voor eens en van altijd met zijn het vader af op tv te tijdens rekenen.Minder

december 2019
22-02-2016 15:31

Zappbios keuzefilm: Razend

Zappbios keuzefilm: Razend - Zappbios keuzefilm: Razend

Sven (15) wil regisseur worden. Hij vraagt Roosmarijn om mee te werken aan zijn eerste speelfilm. Zij mag echter niet te weten komen dat hij thuis regelmatig wordt geslagen door zijn vader.Meer Speelfilm. Sven (15) wil regisseur worden en i...

Zappbios keuzefilm: Razend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios keuzefilm: Razend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios keuzefilm: Razend bij Zappbios keuzefilm: Razend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios keuzefilm: Razend. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Razend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios keuzefilm: Razend gemist

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Razend? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Razend, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Razend gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Razend? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Razend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-02-2016 om 15:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!