Programma gemist?

Sven (15) met wil met regisseur worden. Hij vraagt Roosmarijn op tv om op mee te werken aan zijn met eerste door speelfilm. Zij mag echter niet het te weten komen dat door hij thuis een regelmatig wordt een geslagen door zijn vader.Meer met Speelfilm. Sven door (15) wil regisseur op tv worden en is naar al volop bezig met filmen. op Hij filmt vooral van zijn vrienden op die aan naar free running doen en zet met met de filmpjes dan op YouTube. Hij uit door vraagt Roosmarijn om mee op tv te werken aan zijn eerste uit de speelfilm. Zij mag echter niet te uit weten op tv komen dat hij thuis op regelmatig wordt geslagen de door zijn vader. van Het lukt tijdens hem zijn met blauwe plekken voor iedereen verborgen van te houden totdat hij met er door op een dag zo slecht door aan de toe is dat hij van bij zijn oma onderduikt. op tv Daardoor mist hij van zijn verjaardag. Roosmarijn in denkt dat het hij haar niet meer naar leuk vindt de en ook zijn vrienden een zijn boos op tijdens hem. uit Hij besluit op voor eens en altijd met zijn een vader door af te het rekenen.Minder

juni 2021
22-02-2016 15:31

Zappbios keuzefilm: Razend

Zappbios keuzefilm: Razend - Zappbios keuzefilm: Razend

Sven (15) wil regisseur worden. Hij vraagt Roosmarijn om mee te werken aan zijn eerste speelfilm. Zij mag echter niet te weten komen dat hij thuis regelmatig wordt geslagen door zijn vader.Meer Speelfilm. Sven (15) wil regisseur worden en i...

Zappbios keuzefilm: Razend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios keuzefilm: Razend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios keuzefilm: Razend bij Zappbios keuzefilm: Razend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios keuzefilm: Razend. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Razend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios keuzefilm: Razend gemist

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Razend? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Razend, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Razend gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Razend? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Razend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-02-2016 om 15:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!