Programma gemist?

Sven in (15) wil de regisseur worden. Hij naar vraagt Roosmarijn om mee te werken van aan naar zijn eerste speelfilm. Zij mag tijdens in echter niet te weten komen dat uit hij thuis regelmatig met de wordt geslagen door zijn vader.Meer naar Speelfilm. Sven (15) wil op regisseur door worden en is al het volop op tv bezig met filmen. Hij uit filmt vooral zijn vrienden in die aan free van running op tv doen en zet de met filmpjes dan op YouTube. Hij tijdens vraagt Roosmarijn de om tijdens mee te werken tijdens aan zijn eerste speelfilm. Zij mag door echter uit niet te weten in komen dat het hij thuis regelmatig wordt in geslagen door uit zijn vader. Het lukt hem van zijn in blauwe plekken voor iedereen verborgen te de houden totdat hij het er tijdens op een dag zo met slecht van aan toe is dat met hij bij zijn op oma onderduikt. de Daardoor mist hij zijn verjaardag. het Roosmarijn denkt dat hij op tv op haar niet meer leuk vindt op en ook zijn uit vrienden zijn boos op tv op hem. Hij besluit de voor met eens en van altijd met zijn uit vader af te uit rekenen.Minder

november 2020
22-02-2016 15:31

Zappbios keuzefilm: Razend

Zappbios keuzefilm: Razend - Zappbios keuzefilm: Razend

Sven (15) wil regisseur worden. Hij vraagt Roosmarijn om mee te werken aan zijn eerste speelfilm. Zij mag echter niet te weten komen dat hij thuis regelmatig wordt geslagen door zijn vader.Meer Speelfilm. Sven (15) wil regisseur worden en i...

Zappbios keuzefilm: Razend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios keuzefilm: Razend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios keuzefilm: Razend bij Zappbios keuzefilm: Razend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios keuzefilm: Razend. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Razend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios keuzefilm: Razend gemist

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Razend? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Razend, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Razend gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Razend? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Razend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-02-2016 om 15:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!