Programma gemist?

Sven (15) wil op de regisseur worden. Hij vraagt Roosmarijn van om mee te werken het aan zijn eerste de de speelfilm. Zij mag echter niet op te weten komen dat door op hij thuis regelmatig uit wordt geslagen door op zijn vader.Meer Speelfilm. Sven (15) wil door regisseur naar worden en is al volop door bezig met filmen. uit de Hij filmt vooral zijn met vrienden die aan het free running op doen en zet de door filmpjes dan op YouTube. van Hij vraagt naar Roosmarijn om mee te werken de aan zijn met eerste speelfilm. Zij mag op echter niet te op weten komen een dat hij tijdens thuis regelmatig wordt het geslagen door zijn vader. Het op lukt door hem zijn blauwe plekken op tv voor iedereen verborgen te op naar houden totdat hij er op in een dag zo slecht de aan toe op is dat in hij bij zijn oma onderduikt. op Daardoor de mist hij zijn verjaardag. Roosmarijn in denkt dat op hij het haar niet meer door leuk vindt en in ook zijn vrienden door zijn boos op in hem. Hij besluit voor eens en de altijd met zijn de van vader af te door rekenen.Minder

september 2020
22-02-2016 15:31

Zappbios keuzefilm: Razend

Zappbios keuzefilm: Razend - Zappbios keuzefilm: Razend

Sven (15) wil regisseur worden. Hij vraagt Roosmarijn om mee te werken aan zijn eerste speelfilm. Zij mag echter niet te weten komen dat hij thuis regelmatig wordt geslagen door zijn vader.Meer Speelfilm. Sven (15) wil regisseur worden en i...

Zappbios keuzefilm: Razend gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios keuzefilm: Razend de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios keuzefilm: Razend bij Zappbios keuzefilm: Razend liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios keuzefilm: Razend. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Razend gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios keuzefilm: Razend gemist

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Razend? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Razend, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Razend gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Razend? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Razend kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 22-02-2016 om 15:31 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!