Programma gemist?

Lisa uit is zestien jaar naar en heeft een speciale naar band met van paarden. In de zomer uit gaat ze de samen met met haar moeder en zusje Tess op uit vakantie naar Ameland.Meer de Lisa naar is zestien jaar in en heeft een speciale uit band van met paarden. In de in zomer gaat ze samen met het haar moeder en op tv naar zusje Tess op vakantie op naar Ameland. Tess neemt uit ook haar eigenwijze pony op Rakker uit mee. Ze verblijven de op de kampeerboerderij op tv van de zeventienjarige naar Kai en zijn vader. Kai's in met moeder is jaren geleden overleden op bij een ongeluk met door haar geliefde paard door op Shadow. De zwarte hengst heeft de het overleefd, maar in is zwaar getraumatiseerd een en onbetrouwbaar geworden. in Kai zag van het ongeluk gebeuren de en heeft daardoor een moeilijke het op band met het paard. in Lisa is ervan overtuigd naar dat met ze kan helpen met Shadow, op tv maar op Kai wil hier in niets van weten. Ze besluit naar om in het het geheim toch het op paard te gaan naar trainen en hem in weer vertrouwen met in mensen te de geven.Minder

juli 2020
24-02-2016 15:27

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow - Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow

Lisa is zestien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met haar moeder en zusje Tess op vakantie naar Ameland.Meer Lisa is zestien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met ha...

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow bij Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-02-2016 om 15:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!