Programma gemist?

Lisa op is zestien jaar door en heeft een speciale een band het met paarden. In de de zomer gaat ze samen met de haar moeder de en van zusje Tess op vakantie in naar Ameland.Meer naar Lisa is zestien jaar en van heeft een van speciale band op met paarden. In de op tv zomer gaat ze in samen met haar moeder op tv en zusje de Tess op op tv vakantie naar Ameland. Tess neemt ook op tv haar in eigenwijze pony Rakker mee. Ze met verblijven op met de kampeerboerderij van door de zeventienjarige Kai tijdens en zijn in vader. Kai's moeder met is jaren geleden tijdens overleden bij een met ongeluk met haar geliefde met paard Shadow. met De zwarte hengst naar heeft het overleefd, maar in is het zwaar getraumatiseerd en onbetrouwbaar geworden. de Kai zag het ongeluk de gebeuren met en heeft daardoor een een moeilijke band in met het paard. Lisa is de ervan overtuigd dat de ze de kan helpen met Shadow, maar met uit Kai wil hier van niets van weten. Ze besluit uit om in in het geheim toch door het paard te gaan op trainen en van hem weer vertrouwen in op mensen te op tv geven.Minder

februari 2020
24-02-2016 15:27

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow - Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow

Lisa is zestien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met haar moeder en zusje Tess op vakantie naar Ameland.Meer Lisa is zestien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met ha...

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow bij Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-02-2016 om 15:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!