Programma gemist?

Lisa naar is zestien jaar van en heeft een speciale band tijdens met paarden. uit In de zomer gaat van ze samen met op tv haar uit moeder en zusje Tess met op op vakantie naar Ameland.Meer Lisa is zestien de jaar en heeft van een speciale band met met paarden. met In de zomer gaat op tv van ze samen met haar moeder en met zusje Tess door op op vakantie naar Ameland. Tess het neemt ook naar haar eigenwijze pony Rakker mee. een Ze verblijven op de door kampeerboerderij tijdens van de zeventienjarige Kai en op tv zijn vader. op tv Kai's moeder is in jaren geleden overleden bij op tv een ongeluk tijdens met haar geliefde een paard naar Shadow. De zwarte hengst heeft een het overleefd, naar maar is het zwaar getraumatiseerd en onbetrouwbaar geworden. het Kai met zag het ongeluk gebeuren en heeft op daardoor op tv een moeilijke band uit met het tijdens paard. Lisa is ervan overtuigd dat uit ze kan helpen het met Shadow, het maar Kai op tv wil hier niets van weten. in Ze besluit om de door in het geheim toch het in paard te door gaan trainen en hem door weer vertrouwen de in mensen te op tv geven.Minder

oktober 2020
24-02-2016 15:27

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow - Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow

Lisa is zestien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met haar moeder en zusje Tess op vakantie naar Ameland.Meer Lisa is zestien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met ha...

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow bij Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-02-2016 om 15:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!