Programma gemist?

Lisa op is zestien op jaar en heeft een de speciale band met paarden. In met van de zomer gaat uit ze samen met haar door moeder en zusje Tess door op vakantie naar op tv Ameland.Meer Lisa is op zestien uit jaar en heeft een speciale band op tv met uit paarden. In de de zomer gaat ze de samen met haar moeder en de zusje Tess op op tv vakantie naar Ameland. met Tess de neemt ook haar eigenwijze tijdens pony Rakker naar mee. Ze verblijven de op de kampeerboerderij uit van de de zeventienjarige Kai en zijn vader. Kai's het tijdens moeder is jaren geleden tijdens overleden bij een met ongeluk met haar geliefde paard in Shadow. de De zwarte hengst het heeft het tijdens overleefd, maar is op zwaar getraumatiseerd en met onbetrouwbaar geworden. Kai zag het ongeluk uit gebeuren en van heeft daardoor uit een moeilijke band in met het paard. Lisa is op tv ervan overtuigd dat de ze kan van helpen tijdens met Shadow, maar in Kai wil hier niets op tv van weten. Ze besluit uit om naar in het geheim toch het paard in een te gaan trainen en een hem weer vertrouwen in op tv mensen te uit geven.Minder

maart 2021
24-02-2016 15:27

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow - Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow

Lisa is zestien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met haar moeder en zusje Tess op vakantie naar Ameland.Meer Lisa is zestien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met ha...

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow bij Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-02-2016 om 15:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!