Programma gemist?

Lisa van is zestien in jaar en heeft een in speciale band van met paarden. In de door zomer gaat ze samen met op haar tijdens moeder en zusje Tess met op vakantie het naar Ameland.Meer Lisa op tv is zestien jaar en het heeft in een speciale band met paarden. In door de uit zomer gaat ze van samen met haar op tv moeder en zusje Tess op naar van vakantie naar Ameland. Tess neemt een ook haar eigenwijze naar pony Rakker mee. in Ze met verblijven op de kampeerboerderij van de in zeventienjarige Kai en van uit zijn vader. Kai's moeder is jaren het geleden met overleden bij door een ongeluk met haar geliefde van paard Shadow. De tijdens zwarte hengst heeft het in overleefd, uit maar is zwaar op getraumatiseerd en onbetrouwbaar geworden. Kai de zag het ongeluk op tv naar gebeuren en heeft daardoor met een moeilijke band door met het het paard. Lisa is ervan overtuigd dat naar de ze kan helpen in met Shadow, maar de Kai wil hier niets een van weten. Ze de besluit om in het een geheim toch het paard naar te gaan trainen door en hem weer naar vertrouwen uit in mensen te een geven.Minder

juni 2021
24-02-2016 15:27

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow - Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow

Lisa is zestien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met haar moeder en zusje Tess op vakantie naar Ameland.Meer Lisa is zestien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met ha...

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow bij Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-02-2016 om 15:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!