Programma gemist?

Lisa op tv is zestien jaar en door heeft een speciale band door met paarden. In met de zomer gaat in ze samen met door haar moeder de en zusje Tess in op in vakantie naar Ameland.Meer van Lisa is zestien jaar op en heeft een tijdens speciale band een met paarden. In de uit zomer gaat door ze samen met het haar moeder en zusje in Tess op op vakantie naar Ameland. de Tess neemt ook haar eigenwijze pony tijdens Rakker mee. tijdens Ze op tv verblijven op de kampeerboerderij naar van de in zeventienjarige Kai en zijn in vader. Kai's moeder is de jaren het geleden overleden bij een ongeluk op met haar geliefde door paard Shadow. van De zwarte in hengst heeft het overleefd, maar is naar de zwaar getraumatiseerd en onbetrouwbaar het geworden. Kai zag het ongeluk uit gebeuren de en heeft daardoor door een moeilijke band met het de het paard. Lisa is ervan op tv overtuigd dat ze kan helpen de met Shadow, met maar Kai wil op hier niets van een weten. Ze een besluit om in met het geheim toch naar het paard te de gaan trainen en naar hem weer vertrouwen in mensen in te een geven.Minder

december 2021
24-02-2016 15:27

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow - Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow

Lisa is zestien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met haar moeder en zusje Tess op vakantie naar Ameland.Meer Lisa is zestien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met ha...

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow bij Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-02-2016 om 15:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!