Programma gemist?

Lisa op tv is zestien jaar de en heeft een speciale op tv band met paarden. In door de zomer door gaat met ze samen met haar naar moeder en op zusje Tess op vakantie naar uit Ameland.Meer Lisa het is zestien jaar naar en heeft een speciale band naar met paarden. tijdens In van de zomer gaat ze met samen met haar moeder op en zusje Tess op met vakantie naar Ameland. door Tess neemt het ook haar eigenwijze in pony Rakker op mee. Ze op verblijven op de kampeerboerderij van van de uit zeventienjarige Kai en zijn vader. Kai's het moeder is in jaren geleden op overleden bij een ongeluk met van haar met geliefde paard door Shadow. De zwarte de hengst heeft het overleefd, door maar is zwaar getraumatiseerd en in uit onbetrouwbaar geworden. Kai zag van het ongeluk gebeuren en door heeft daardoor een moeilijke van band met het tijdens paard. op tv Lisa is ervan overtuigd het dat een ze kan helpen met Shadow, maar het een Kai wil hier niets van de weten. Ze besluit om op van in het geheim toch het een paard te op gaan trainen en hem naar weer vertrouwen in een mensen een te geven.Minder

december 2019
24-02-2016 15:27

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow - Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow

Lisa is zestien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met haar moeder en zusje Tess op vakantie naar Ameland.Meer Lisa is zestien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met ha...

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow bij Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-02-2016 om 15:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!