Programma gemist?

Lisa is met zestien jaar en heeft het een uit speciale band met paarden. In met tijdens de zomer gaat ze samen met de met haar moeder en uit zusje Tess op vakantie met naar Ameland.Meer Lisa naar is zestien jaar en tijdens heeft met een speciale band in met paarden. In een de zomer gaat met ze samen met haar op tv moeder en zusje Tess van op door vakantie naar Ameland. de Tess neemt ook haar eigenwijze van pony Rakker mee. Ze naar verblijven op de het naar kampeerboerderij van de zeventienjarige op Kai en zijn vader. het Kai's moeder is jaren de geleden overleden bij een een van ongeluk met haar geliefde paard in Shadow. De op tv zwarte hengst heeft het door tijdens overleefd, maar is op zwaar getraumatiseerd en door onbetrouwbaar geworden. Kai zag het ongeluk van de gebeuren en heeft daardoor tijdens een moeilijke band met een het van paard. Lisa is ervan overtuigd dat van ze kan tijdens helpen met Shadow, op maar Kai wil door hier niets van een weten. van Ze besluit om in het geheim het door toch het paard te gaan het trainen tijdens en hem weer vertrouwen de in mensen in te geven.Minder

augustus 2020
24-02-2016 15:27

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow - Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow

Lisa is zestien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met haar moeder en zusje Tess op vakantie naar Ameland.Meer Lisa is zestien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met ha...

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow bij Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow? Hier kun je alle uitzendingen van Zappbios keuzefilm: Penny's Shadow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-02-2016 om 15:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!