Programma gemist?

Het het is vandaag 75 jaar een geleden dat de tijdens Februaristaking begon. De in NTR zendt een herhaling naar uit van Helder de (Teleac), die het helemaal in het teken van staat van die op tv roemruchte staking.Meer Het een is vandaag 75 op tv jaar van geleden dat de Februaristaking naar begon. Ter gelegenheid daarvan van zendt op de NTR een herhaling uit de van een aflevering een van de het Teleac programma Helder, die in helemaal in het door teken staat op van die roemruchte staking. met De het Februaristaking was van een publiek protest tegen de Jodenvervolging op door op tv de Duitse bezetter. in De aanleiding hiervoor het waren de door razzia's op het uit Jonas Daniël Meijerplein in door Amsterdam tegen een groep door van ongeveer 400 Joodse een jonge mannen. De naar door de Duitsers op tv illegaal verklaarde op Communistische Partij riep op tv toen van op tot een tweedaags protest. Op met 25 op februari 1941 reden de op tv trams niet uit uit en met trokken arbeiders van scheepswerven naar de stad in. op Bedrijven en scholen liepen leeg. het door De staking sloeg over op naar plaatsen buiten de Amsterdam. Presentatrice Mirella van een Markus de praat hierover met Max van op den Berg, van ooggetuige van de het Februaristaking, Ad van met Liempt, documentairemaker en van historicus, en Michel de Hond, uit naar zoon van opinieonderzoeker Maurice de Hond de en een kleinzoon van door een Joodse overlevende. Tevens een uit reportage waarin oud-verzetsstrijdster Mien het een van Dam haar op tv verhaal vertelt over die beruchte van februari-dagen.Minder

september 2020
25-02-2016 15:30

De Februaristaking

De Februaristaking - De Februaristaking

Het is vandaag 75 jaar geleden dat de Februaristaking begon. De NTR zendt een herhaling uit van Helder (Teleac), die helemaal in het teken staat van die roemruchte staking.Meer Het is vandaag 75 jaar geleden dat de Februaristaking begon. Te...

De Februaristaking gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Februaristaking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Februaristaking bij De Februaristaking liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Februaristaking. Heb je een uitzending van De Februaristaking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Februaristaking gemist

Uitzending gemist van De Februaristaking? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Februaristaking, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Februaristaking gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Februaristaking? Hier kun je alle uitzendingen van De Februaristaking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-02-2016 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!