Programma gemist?

Het van is vandaag van 75 jaar geleden dat de Februaristaking op begon. De met NTR zendt een herhaling op tv uit op tv van Helder (Teleac), door die helemaal tijdens in het teken staat de van die in roemruchte staking.Meer Het is in vandaag 75 met jaar geleden dat de het Februaristaking begon. Ter een gelegenheid daarvan in zendt de NTR met een herhaling uit van een de aflevering van het Teleac de programma Helder, naar die helemaal in met het teken een staat van die roemruchte met staking. De Februaristaking naar was een publiek protest de naar tegen de Jodenvervolging door de Duitse door de bezetter. De aanleiding hiervoor waren de van razzia's naar op het uit Jonas Daniël Meijerplein in Amsterdam tegen naar een groep het van ongeveer met 400 Joodse het jonge mannen. De door de door Duitsers illegaal door verklaarde Communistische Partij de riep toen op op tot een met tweedaags protest. Op 25 februari het 1941 op tv reden de trams in niet uit en het trokken arbeiders van scheepswerven de stad het in. Bedrijven en van een scholen liepen leeg. in De staking sloeg over naar plaatsen op tv buiten in Amsterdam. Presentatrice Mirella van Markus een praat het hierover met van Max van den Berg, met ooggetuige van de Februaristaking, van Ad van Liempt, documentairemaker een het en historicus, en Michel door de Hond, zoon van opinieonderzoeker uit Maurice de uit Hond een en kleinzoon van op een Joodse overlevende. Tevens met een reportage naar waarin oud-verzetsstrijdster Mien van Dam haar uit verhaal vertelt van over die beruchte een februari-dagen.Minder

mei 2021
25-02-2016 15:30

De Februaristaking

De Februaristaking - De Februaristaking

Het is vandaag 75 jaar geleden dat de Februaristaking begon. De NTR zendt een herhaling uit van Helder (Teleac), die helemaal in het teken staat van die roemruchte staking.Meer Het is vandaag 75 jaar geleden dat de Februaristaking begon. Te...

De Februaristaking gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Februaristaking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Februaristaking bij De Februaristaking liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Februaristaking. Heb je een uitzending van De Februaristaking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Februaristaking gemist

Uitzending gemist van De Februaristaking? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Februaristaking, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Februaristaking gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Februaristaking? Hier kun je alle uitzendingen van De Februaristaking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-02-2016 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!