Programma gemist?

Het is vandaag uit op tv 75 jaar geleden dat de met Februaristaking begon. De NTR met zendt een een herhaling tijdens uit van Helder (Teleac), door die helemaal tijdens in het teken staat van die door roemruchte staking.Meer Het met een is vandaag 75 op tv jaar geleden dat door de Februaristaking begon. naar Ter gelegenheid daarvan zendt in de NTR een herhaling de uit van een door aflevering van het Teleac naar programma tijdens Helder, die helemaal een in het teken staat door van die met roemruchte staking. door De Februaristaking was een publiek met protest tegen de met Jodenvervolging door de de Duitse bezetter. De aanleiding op op hiervoor waren de razzia's uit op het van Jonas Daniël Meijerplein door in Amsterdam tegen een groep van in ongeveer 400 het Joodse jonge door mannen. De door van de Duitsers met illegaal verklaarde Communistische een Partij riep toen op naar tot een tweedaags protest. op tv Op 25 februari 1941 door reden de de trams niet uit door en trokken arbeiders van van scheepswerven van de stad het in. Bedrijven en scholen met liepen leeg. De staking in sloeg door over naar plaatsen buiten Amsterdam. tijdens Presentatrice Mirella het van Markus praat hierover met het Max van door den een Berg, ooggetuige van in de Februaristaking, Ad van Liempt, documentairemaker op op en historicus, en Michel de Hond, met zoon van opinieonderzoeker met Maurice de door Hond en kleinzoon door van een op tv Joodse overlevende. Tevens een het reportage waarin oud-verzetsstrijdster Mien op tv het van Dam haar verhaal tijdens vertelt over die beruchte op februari-dagen.Minder

oktober 2019
25-02-2016 15:30

De Februaristaking

De Februaristaking - De Februaristaking

Het is vandaag 75 jaar geleden dat de Februaristaking begon. De NTR zendt een herhaling uit van Helder (Teleac), die helemaal in het teken staat van die roemruchte staking.Meer Het is vandaag 75 jaar geleden dat de Februaristaking begon. Te...

De Februaristaking gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Februaristaking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Februaristaking bij De Februaristaking liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Februaristaking. Heb je een uitzending van De Februaristaking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Februaristaking gemist

Uitzending gemist van De Februaristaking? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Februaristaking, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Februaristaking gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Februaristaking? Hier kun je alle uitzendingen van De Februaristaking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-02-2016 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!