Programma gemist?

Het is vandaag met 75 jaar van geleden dat de naar Februaristaking begon. De op NTR zendt een herhaling door uit door van Helder (Teleac), die het helemaal de in het teken staat het van die roemruchte staking.Meer Het op door is vandaag 75 jaar geleden uit dat de van Februaristaking begon. door Ter gelegenheid daarvan zendt de door NTR een herhaling uit het van een de aflevering van het op tv Teleac programma Helder, op tv die helemaal in het tijdens een teken staat van die door roemruchte staking. De Februaristaking was met op tv een publiek protest tegen het de Jodenvervolging door door de Duitse bezetter. De aanleiding op tv tijdens hiervoor waren de razzia's op op het Jonas naar Daniël Meijerplein in uit Amsterdam tegen een groep van met ongeveer de 400 Joodse jonge mannen. De een door de Duitsers op illegaal verklaarde Communistische tijdens Partij tijdens riep toen door op tot een tweedaags protest. met Op 25 februari door 1941 reden het de trams niet de uit en trokken door arbeiders van scheepswerven de op tv stad in. tijdens Bedrijven en scholen van liepen leeg. De staking de sloeg uit over naar plaatsen buiten Amsterdam. met Presentatrice Mirella van naar Markus praat hierover op tv met naar Max van den Berg, door ooggetuige van de Februaristaking, Ad naar van Liempt, documentairemaker de en op historicus, en Michel de Hond, een tijdens zoon van opinieonderzoeker Maurice de Hond naar en kleinzoon uit van een Joodse overlevende. naar tijdens Tevens een reportage waarin tijdens oud-verzetsstrijdster Mien van Dam door haar verhaal vertelt over de door die beruchte februari-dagen.Minder

januari 2021
25-02-2016 15:30

De Februaristaking

De Februaristaking - De Februaristaking

Het is vandaag 75 jaar geleden dat de Februaristaking begon. De NTR zendt een herhaling uit van Helder (Teleac), die helemaal in het teken staat van die roemruchte staking.Meer Het is vandaag 75 jaar geleden dat de Februaristaking begon. Te...

De Februaristaking gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Februaristaking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Februaristaking bij De Februaristaking liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Februaristaking. Heb je een uitzending van De Februaristaking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Februaristaking gemist

Uitzending gemist van De Februaristaking? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Februaristaking, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Februaristaking gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Februaristaking? Hier kun je alle uitzendingen van De Februaristaking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-02-2016 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!