Programma gemist?

Het naar is vandaag 75 met jaar geleden dat de een Februaristaking op begon. De NTR zendt een herhaling met met uit van Helder een (Teleac), die helemaal van in het teken staat van die van roemruchte staking.Meer Het door is op vandaag 75 naar jaar geleden dat de Februaristaking begon. in uit Ter gelegenheid daarvan zendt de door NTR een herhaling uit van van een tijdens aflevering van van het Teleac programma Helder, die het het helemaal in het teken staat het van met die roemruchte staking. De Februaristaking was van een een publiek protest tegen de naar Jodenvervolging door de Duitse in bezetter. De aanleiding een hiervoor van waren de razzia's op het naar Jonas Daniƫl Meijerplein de in op tv Amsterdam tegen tijdens een groep van ongeveer 400 uit Joodse jonge mannen. De op tv door door de Duitsers illegaal het verklaarde Communistische Partij naar riep toen met op tot een tweedaags protest. tijdens Op de 25 februari 1941 reden de trams het van niet uit en trokken arbeiders van een scheepswerven de stad in in. Bedrijven en van scholen liepen de leeg. De van staking sloeg over naar op tv plaatsen de buiten Amsterdam. Presentatrice Mirella van Markus op tv praat van hierover met Max met van den Berg, naar ooggetuige van de Februaristaking, op Ad van in Liempt, documentairemaker en historicus, en door Michel in de Hond, met zoon van opinieonderzoeker naar Maurice de Hond en kleinzoon van in een een Joodse overlevende. Tevens een het reportage waarin oud-verzetsstrijdster Mien naar van Dam naar haar verhaal vertelt uit over een die beruchte februari-dagen.Minder

september 2021
25-02-2016 15:30

De Februaristaking

De Februaristaking - De Februaristaking

Het is vandaag 75 jaar geleden dat de Februaristaking begon. De NTR zendt een herhaling uit van Helder (Teleac), die helemaal in het teken staat van die roemruchte staking.Meer Het is vandaag 75 jaar geleden dat de Februaristaking begon. Te...

De Februaristaking gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Februaristaking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Februaristaking bij De Februaristaking liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Februaristaking. Heb je een uitzending van De Februaristaking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Februaristaking gemist

Uitzending gemist van De Februaristaking? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Februaristaking, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Februaristaking gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Februaristaking? Hier kun je alle uitzendingen van De Februaristaking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-02-2016 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!