Programma gemist?

Het is vandaag uit 75 uit jaar geleden dat het de Februaristaking begon. De NTR uit zendt een een herhaling uit van het Helder (Teleac), die helemaal het in het teken uit staat van uit die roemruchte staking.Meer Het tijdens is met vandaag 75 jaar geleden op tv dat de Februaristaking met begon. met Ter gelegenheid daarvan zendt de van NTR een herhaling in uit van een naar aflevering van het met Teleac programma op tv Helder, die naar helemaal in het op tv teken staat van die roemruchte een staking. De Februaristaking was op op tv een publiek protest tegen de naar Jodenvervolging naar door de Duitse met bezetter. De aanleiding hiervoor waren de de razzia's op het een op tv Jonas Daniƫl Meijerplein de in Amsterdam tegen door een groep van ongeveer met 400 Joodse met jonge mannen. De door op tv de Duitsers illegaal verklaarde Communistische door Partij riep toen uit tijdens op tot een tweedaags protest. Op in 25 februari 1941 tijdens reden de trams met het niet uit en trokken naar arbeiders van met scheepswerven de stad in. Bedrijven uit en scholen liepen in leeg. De staking op sloeg over naar plaatsen uit buiten Amsterdam. op tv Presentatrice Mirella van Markus door het praat hierover met naar Max van den Berg, ooggetuige op tv van de Februaristaking, Ad op van Liempt, documentairemaker de en historicus, en op tv in Michel de Hond, in zoon van opinieonderzoeker Maurice de uit Hond door en kleinzoon van een naar Joodse overlevende. Tevens een op reportage waarin op oud-verzetsstrijdster Mien de van Dam haar door verhaal vertelt over die tijdens beruchte februari-dagen.Minder

juni 2020
25-02-2016 15:30

De Februaristaking

De Februaristaking - De Februaristaking

Het is vandaag 75 jaar geleden dat de Februaristaking begon. De NTR zendt een herhaling uit van Helder (Teleac), die helemaal in het teken staat van die roemruchte staking.Meer Het is vandaag 75 jaar geleden dat de Februaristaking begon. Te...

De Februaristaking gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Februaristaking de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Februaristaking bij De Februaristaking liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Februaristaking. Heb je een uitzending van De Februaristaking gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Februaristaking gemist

Uitzending gemist van De Februaristaking? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Februaristaking, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Februaristaking gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Februaristaking? Hier kun je alle uitzendingen van De Februaristaking kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-02-2016 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!