Programma gemist?

De tiener JoEllen naar met gaat op zoek door naar haar donorvader en mogelijke een halfbroertjes en -zusjes. de Lijkt ze op van haar andere het familie? En voldoen op ze aan een haar verwachtingen?Meer Met alle mogelijkheden uit die internet tegenwoordig van biedt, is het nu het mogelijk voor ivf-kinderen met met om op zoek te met gaan naar hun de donorvader. En, wat misschien in wel belangrijker tijdens is, halfbroertjes en de -zusjes te een achterhalen. Wil je uit dat, durf je het aan, in en zo ja, komen het de van verwachtingen uit die op je hebt over je nieuwe naar familie? van De tiener JoEllen de gaat op zoek op tv naar haar donorvader naar en mogelijke andere familieleden. op Lijkt door ze op haar in nieuwe familie? En voldoen ze op aan het haar verwachtingen? Zaaddonor uit nummer 150 bleek uit populair te zijn, maar een wie is hij en lijken naar al zijn kinderen tijdens op elkaar? Een een verhaal over identiteit door en genetische in erfelijkheid en misschien met wel het de familie van de de toekomst.Minder

oktober 2019
26-02-2016 00:30

2Doc: Donor Unknown

2Doc: Donor Unknown - 2Doc: Donor Unknown

De tiener JoEllen gaat op zoek naar haar donorvader en mogelijke halfbroertjes en -zusjes. Lijkt ze op haar andere familie? En voldoen ze aan haar verwachtingen?Meer Met alle mogelijkheden die internet tegenwoordig biedt, is het nu mogelijk...

2Doc: Donor Unknown gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Donor Unknown de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Donor Unknown bij 2Doc: Donor Unknown liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Donor Unknown. Heb je een uitzending van 2Doc: Donor Unknown gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Donor Unknown gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Donor Unknown? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Donor Unknown, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Donor Unknown gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Donor Unknown? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Donor Unknown kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-02-2016 om 00:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!