Programma gemist?

De tiener JoEllen het van gaat op zoek naar op haar donorvader en mogelijke halfbroertjes de en -zusjes. Lijkt een het ze op haar andere familie? En het op tv voldoen ze aan haar verwachtingen?Meer op Met alle mogelijkheden uit die internet tegenwoordig naar biedt, is het de nu mogelijk voor op ivf-kinderen met om op zoek te gaan naar op hun donorvader. met En, op wat misschien wel belangrijker is, halfbroertjes het en -zusjes op te achterhalen. Wil tijdens je dat, naar durf je het aan, naar en zo ja, met komen de tijdens verwachtingen uit die je tijdens hebt over van je nieuwe familie? De tiener door van JoEllen gaat op op tv zoek naar haar donorvader en een mogelijke op tv andere familieleden. Lijkt ze een op haar nieuwe familie? het En voldoen ze aan met op haar verwachtingen? Zaaddonor nummer 150 bleek op tv populair te zijn, in een maar wie is hij tijdens en lijken al zijn kinderen door de op elkaar? Een verhaal over tijdens identiteit en genetische op erfelijkheid met en misschien wel de familie van uit de het toekomst.Minder

september 2020
26-02-2016 00:30

2Doc: Donor Unknown

2Doc: Donor Unknown - 2Doc: Donor Unknown

De tiener JoEllen gaat op zoek naar haar donorvader en mogelijke halfbroertjes en -zusjes. Lijkt ze op haar andere familie? En voldoen ze aan haar verwachtingen?Meer Met alle mogelijkheden die internet tegenwoordig biedt, is het nu mogelijk...

2Doc: Donor Unknown gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Donor Unknown de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Donor Unknown bij 2Doc: Donor Unknown liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Donor Unknown. Heb je een uitzending van 2Doc: Donor Unknown gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Donor Unknown gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Donor Unknown? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Donor Unknown, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Donor Unknown gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Donor Unknown? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Donor Unknown kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-02-2016 om 00:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!