Programma gemist?

De tiener de JoEllen gaat op zoek de naar haar met donorvader en mogelijke op halfbroertjes en -zusjes. door Lijkt tijdens ze op haar andere familie? En tijdens voldoen op tv ze aan haar op verwachtingen?Meer Met alle naar mogelijkheden die internet de tegenwoordig biedt, is op het nu mogelijk de voor ivf-kinderen om op op zoek te een gaan naar hun donorvader. het En, wat misschien naar wel belangrijker is, halfbroertjes door en op -zusjes te achterhalen. in Wil je op dat, durf je het aan, en op tv uit zo ja, komen de verwachtingen uit tijdens die je van hebt over je nieuwe op tv familie? De tiener in uit JoEllen gaat op op zoek naar haar donorvader met en mogelijke andere naar familieleden. Lijkt ze op het haar nieuwe familie? En met voldoen tijdens ze aan met haar verwachtingen? Zaaddonor uit nummer 150 bleek populair te zijn, van maar met wie is hij en op tv lijken al zijn van kinderen op elkaar? Een de verhaal over identiteit een de en genetische erfelijkheid en misschien wel in tijdens de familie van de de toekomst.Minder

mei 2021
26-02-2016 00:30

2Doc: Donor Unknown

2Doc: Donor Unknown - 2Doc: Donor Unknown

De tiener JoEllen gaat op zoek naar haar donorvader en mogelijke halfbroertjes en -zusjes. Lijkt ze op haar andere familie? En voldoen ze aan haar verwachtingen?Meer Met alle mogelijkheden die internet tegenwoordig biedt, is het nu mogelijk...

2Doc: Donor Unknown gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Donor Unknown de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Donor Unknown bij 2Doc: Donor Unknown liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Donor Unknown. Heb je een uitzending van 2Doc: Donor Unknown gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Donor Unknown gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Donor Unknown? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Donor Unknown, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Donor Unknown gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Donor Unknown? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Donor Unknown kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-02-2016 om 00:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!