Programma gemist?

De het tiener JoEllen gaat het op zoek naar uit haar donorvader de en mogelijke halfbroertjes en -zusjes. door Lijkt het ze op haar andere familie? En in voldoen ze door aan het haar verwachtingen?Meer Met alle het mogelijkheden die door internet tegenwoordig biedt, is het met nu mogelijk in voor ivf-kinderen om uit op zoek te gaan naar van hun door donorvader. En, wat op tv misschien wel belangrijker is, in halfbroertjes in en -zusjes te de achterhalen. Wil je dat, het durf je het de aan, en zo ja, het komen de op tv verwachtingen uit die je hebt van over je nieuwe het op tv familie? De tiener JoEllen gaat in op met zoek naar haar naar donorvader en mogelijke andere familieleden. het Lijkt ze de op haar nieuwe familie? in En voldoen ze in aan haar verwachtingen? Zaaddonor de nummer 150 bleek in populair te zijn, van naar maar wie is hij en op tv lijken al zijn op tv kinderen op op elkaar? Een verhaal over met identiteit naar en genetische erfelijkheid uit en misschien wel de familie van naar de uit toekomst.Minder

mei 2020
26-02-2016 00:30

2Doc: Donor Unknown

2Doc: Donor Unknown - 2Doc: Donor Unknown

De tiener JoEllen gaat op zoek naar haar donorvader en mogelijke halfbroertjes en -zusjes. Lijkt ze op haar andere familie? En voldoen ze aan haar verwachtingen?Meer Met alle mogelijkheden die internet tegenwoordig biedt, is het nu mogelijk...

2Doc: Donor Unknown gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Donor Unknown de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Donor Unknown bij 2Doc: Donor Unknown liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Donor Unknown. Heb je een uitzending van 2Doc: Donor Unknown gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Donor Unknown gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Donor Unknown? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Donor Unknown, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Donor Unknown gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Donor Unknown? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Donor Unknown kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-02-2016 om 00:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!