Programma gemist?

De van tiener JoEllen op gaat op zoek naar haar donorvader van op tv en mogelijke halfbroertjes uit en -zusjes. Lijkt ze op haar op andere familie? En op voldoen ze aan met haar verwachtingen?Meer een Met alle mogelijkheden op die internet tegenwoordig biedt, de is naar het nu mogelijk tijdens voor ivf-kinderen om op uit zoek te op gaan naar de hun donorvader. En, wat misschien tijdens wel naar belangrijker is, halfbroertjes op en -zusjes te op tv achterhalen. Wil je dat, durf je van het aan, op tv en zo ja, komen een de door verwachtingen uit op die je hebt over de je nieuwe familie? de De tiener JoEllen gaat op op op zoek naar haar donorvader op en mogelijke andere uit familieleden. Lijkt ze op op tv haar nieuwe familie? in En voldoen ze aan de haar verwachtingen? Zaaddonor met van nummer 150 bleek uit populair te zijn, maar wie is uit hij uit en lijken al zijn kinderen tijdens een op elkaar? Een verhaal over identiteit op tv en de genetische erfelijkheid en een misschien wel de op tv familie van de van toekomst.Minder

januari 2021
26-02-2016 00:30

2Doc: Donor Unknown

2Doc: Donor Unknown - 2Doc: Donor Unknown

De tiener JoEllen gaat op zoek naar haar donorvader en mogelijke halfbroertjes en -zusjes. Lijkt ze op haar andere familie? En voldoen ze aan haar verwachtingen?Meer Met alle mogelijkheden die internet tegenwoordig biedt, is het nu mogelijk...

2Doc: Donor Unknown gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Donor Unknown de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Donor Unknown bij 2Doc: Donor Unknown liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Donor Unknown. Heb je een uitzending van 2Doc: Donor Unknown gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Donor Unknown gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Donor Unknown? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Donor Unknown, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Donor Unknown gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Donor Unknown? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Donor Unknown kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-02-2016 om 00:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!