Programma gemist?

De uit tiener JoEllen gaat op door zoek naar tijdens haar donorvader en mogelijke een halfbroertjes en -zusjes. in Lijkt met ze op haar andere familie? En naar uit voldoen ze aan haar op tv verwachtingen?Meer Met op tv alle mogelijkheden die internet een tegenwoordig biedt, is het nu met mogelijk voor ivf-kinderen van op tv om op zoek te gaan uit naar hun naar donorvader. En, wat misschien op wel belangrijker door is, halfbroertjes en -zusjes te uit achterhalen. de Wil je dat, durf je van het naar aan, en uit zo ja, komen van de verwachtingen uit tijdens die je hebt over je nieuwe een familie? De tiener van met JoEllen gaat op zoek naar haar door in donorvader en mogelijke andere op familieleden. Lijkt op ze op haar nieuwe tijdens familie? En een voldoen ze aan haar verwachtingen? Zaaddonor op tv naar nummer 150 bleek met populair te zijn, maar wie door is de hij en lijken van al zijn kinderen op elkaar? Een de een verhaal over identiteit en op tv genetische erfelijkheid en tijdens misschien wel naar de familie van de de toekomst.Minder

juli 2021
26-02-2016 00:30

2Doc: Donor Unknown

2Doc: Donor Unknown - 2Doc: Donor Unknown

De tiener JoEllen gaat op zoek naar haar donorvader en mogelijke halfbroertjes en -zusjes. Lijkt ze op haar andere familie? En voldoen ze aan haar verwachtingen?Meer Met alle mogelijkheden die internet tegenwoordig biedt, is het nu mogelijk...

2Doc: Donor Unknown gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Donor Unknown de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Donor Unknown bij 2Doc: Donor Unknown liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Donor Unknown. Heb je een uitzending van 2Doc: Donor Unknown gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Donor Unknown gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Donor Unknown? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Donor Unknown, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Donor Unknown gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Donor Unknown? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Donor Unknown kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-02-2016 om 00:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!