Programma gemist?

De tiener het JoEllen gaat in op zoek met naar haar donorvader het en mogelijke halfbroertjes en naar -zusjes. Lijkt ze op in haar andere familie? En een tijdens voldoen ze aan haar een verwachtingen?Meer Met alle mogelijkheden die van internet het tegenwoordig biedt, is met het nu mogelijk uit voor ivf-kinderen om van op zoek te in gaan naar hun donorvader. op En, wat misschien op tv wel belangrijker is, op tv halfbroertjes uit en -zusjes te achterhalen. naar Wil je dat, durf van je het door aan, en zo het ja, komen de verwachtingen uit een op tv die je hebt op over je nieuwe familie? De tiener door JoEllen gaat het op zoek naar tijdens haar donorvader en met mogelijke andere familieleden. door Lijkt ze op in haar op nieuwe familie? En door voldoen ze aan haar verwachtingen? het Zaaddonor nummer 150 van bleek tijdens populair te zijn, maar naar wie is naar hij en lijken al zijn het kinderen de op elkaar? Een in verhaal over identiteit en genetische erfelijkheid het en misschien wel door met de familie van de van toekomst.Minder

oktober 2020
26-02-2016 00:30

2Doc: Donor Unknown

2Doc: Donor Unknown - 2Doc: Donor Unknown

De tiener JoEllen gaat op zoek naar haar donorvader en mogelijke halfbroertjes en -zusjes. Lijkt ze op haar andere familie? En voldoen ze aan haar verwachtingen?Meer Met alle mogelijkheden die internet tegenwoordig biedt, is het nu mogelijk...

2Doc: Donor Unknown gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Donor Unknown de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Donor Unknown bij 2Doc: Donor Unknown liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Donor Unknown. Heb je een uitzending van 2Doc: Donor Unknown gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Donor Unknown gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Donor Unknown? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Donor Unknown, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Donor Unknown gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Donor Unknown? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Donor Unknown kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-02-2016 om 00:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!