Programma gemist?

De tiener naar JoEllen gaat op zoek een naar haar van donorvader en een mogelijke halfbroertjes en -zusjes. Lijkt door ze op haar de andere familie? een En voldoen ze aan op haar verwachtingen?Meer van Met alle mogelijkheden het die internet tegenwoordig van biedt, is het nu op tv mogelijk voor ivf-kinderen met met om op zoek te op tv gaan naar de hun donorvader. En, wat in misschien wel belangrijker is, uit halfbroertjes en -zusjes te van door achterhalen. Wil je dat, met durf je het naar aan, en zo ja, op tv komen de door verwachtingen uit die je hebt uit op tv over je nieuwe naar familie? De tiener uit JoEllen gaat op zoek naar van haar op tv donorvader en mogelijke andere uit familieleden. Lijkt ze op naar haar nieuwe familie? uit En door voldoen ze aan van haar verwachtingen? Zaaddonor nummer 150 bleek op populair te zijn, op maar een wie is hij en lijken het al zijn een kinderen het op elkaar? Een van verhaal over identiteit een en genetische erfelijkheid en misschien door wel met de familie van de door toekomst.Minder

augustus 2020
26-02-2016 00:30

2Doc: Donor Unknown

2Doc: Donor Unknown - 2Doc: Donor Unknown

De tiener JoEllen gaat op zoek naar haar donorvader en mogelijke halfbroertjes en -zusjes. Lijkt ze op haar andere familie? En voldoen ze aan haar verwachtingen?Meer Met alle mogelijkheden die internet tegenwoordig biedt, is het nu mogelijk...

2Doc: Donor Unknown gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Donor Unknown de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Donor Unknown bij 2Doc: Donor Unknown liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Donor Unknown. Heb je een uitzending van 2Doc: Donor Unknown gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Donor Unknown gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Donor Unknown? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Donor Unknown, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Donor Unknown gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Donor Unknown? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Donor Unknown kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 26-02-2016 om 00:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!