Programma gemist?

Boko het Haram. De 25-jarige Kalthum tijdens Muhammad helpt meisjes die uit terugkeren uit uit de tijdens handen van de de streng islamitische terreurgroep Boko Haram. Aan van in tafel: Manon Stravens tijdens (journalist en schrijver van het het boek De Opstand van van Boko Haram). * uit NTR-serie: de Moslims Zoals Wij. het In deze serie wonen vier het mannen en het vier vrouwen tien dagen met op samen in een huis een nabij Roermond. Wat betekent op het om moslim te in van zijn en wanneer in ben je een het goede moslim? Aan tafel: uit Selma Omari (vlogger) in en Mohamed Abdulahi door (psychologiestudent).

'Verwesterde' vrouwen. op Drie vrouwen tijdens uit Afghanistan en Somalië de mogen de voorlopig in Nederland naar blijven omdat ze te de 'westers' zijn in geworden. Aan tafel: Mohadese de Moradi & in Jasper Kuipers (adjunct-directeur van Vluchtelingenwerk). * van het Van crimineel tot tijdens fotograaf. De Rotterdamse tijdens fotograaf Stacii Samidin in stond met een been in een de criminaliteit, maar in tegenwoordig naar breekt hij door de als fotograaf. In opdracht van het de Rijksmuseum fotografeerde hij het voor de jaarlijkse tijdens expositie Document uit Nederland.

Hongersnood in naar Jemen. De helft met van de bevolking een verkeert in door hongersnood van ongekende omvang. Aan tijdens de tafel: Juriaan Lahr (het Rode een Kruis) en Jamal uit Badre (uit Jemen). * uit De Nieuwe op Buur, vierdelige NTR-serie'. In het de serie de worden door inwoners in Nederland, in Kroatië, Tsjechië en Portugal geconfronteerd met met op tv 'nieuwe buren': vluchtelingen, arbeidsmigranten en Roma, naar op zoek naar de een nieuw thuis. op tv tijdens Aan tafel: Ries van met Dijk (hoofdpersoon De Nieuwe op Buur) en op Meral Uslu (regisseur door De Nieuwe door Buur).

Rif in na twee in jaar. Jonge Marokkaanse mannen blijven twee op uit jaar na de een opstanden in de noordelijke een Rif-regio wegtrekken uit Marokko. Alle van middelen uit worden ingezet om op tv de oversteek te kunnen wagen de over met de Middellandse Zee in richting Europa. Alles van voor een met betere toekomst. Aan tafel: Farida van Houdoe (zus het van een naar veroordeelde demonstrant) en Kati Piri (Europarlementariër het PvdA). door * Comeback op tv Spice Girls. Girl Power! op tv Deze week kondigde Spice Girls met hun comeback aan. met De populaire tijdens girlband veroverde in op de jaren met 90 wereldwijd harten naar van veel op vrouwen. Naast hun op muziek, waren de op tv Spice Girls ook een inspiratiebron op tv voor naar jonge meiden om hun in dromen na naar te jagen. Aan tafel: Janice het Deul op tv (modeactivist) en dragqueen met Megan Schoonbrood.

'Grens' van satire. op tv met Mocro Park, een satirische Youtube-serie een over een oer-Hollandse stad, uit is het enerzijds een op tv groot succes, anderzijds in opspraak: in de door serie zou antisemitisch uit zijn. Waar ligt de grens? Aan het tafel: door Eddy Terstall (filmmaker). * Diwan op Awards Holland in Gala 2018 op 3 naar november. van Het Belgische concept Diwan met Awards het is overgewaaid naar Nederland. De een initiatiefnemers willen van hiermee een tegenwicht bieden aan een de in negatieve beeldvorming rond mensen van op tv Marokkaanse een afkomst. Aan tijdens tafel: Samira Fegrachi (genomineerde in met de door categorie geneeskunde), Lousewies het van der Laan (ambassadeur Diwan Awards van Holland en oud-politica) in uit en Ahmed Larouz in (organisator Diwan Awards door Holland).

Borstkanker onder migrantenvrouwen. door Borstkankerpatiënten die van laag op opgeleid zijn of een uit migratieachtergrond hebben worden minder in vaak op doorwezen voor een de erfelijkheidsonderzoek. Hoe kan dat? Aan met tafel: een Arjen Witkamp (oncologisch chirurg), de Margreet Ausems (klinisch geneticus in en onderzoeker) en de Goli op tv Abdurahman (voormalig borstkankerpatiënt). * Terugblik van op het werk op tv van fotograaf Ara een Güler. De onlangs overleden het door internationaal geroemde fotograaf Ara op Güler maakte onder meer foto's uit van Pablo Picasso, op tv op tv Salvador Dali, Sophia Loren en Alfred op Hitchcock. met Ook legde met hij Istanbul op een romantische de manier vast in de zwart-witfoto's. Wat door is zijn nalatenschap? Aan door tafel: Ahmet een Polat (fotograaf).

Nieuwe van serie: Vetgelukkig. In Vetgelukkig tijdens onderzoeken Patty Brard en in Diederik Jekel hoe uit het is op tv om overgewicht te op tv hebben. Aan tafel: tijdens Programmadeelnemers Danny Bouman en de Lotte van van Eijk. op tv * Bedreigde influencers in Nederland. Wahhab het Hassoo, door in 2012 als vluchteling van naar Nederland gekomen, kreeg tijdens te maken van met dreigementen vanuit een Irak. Dit in op tv verband met zijn op deelname aan de door modellenwedstrijd Men Universe. op tv Hij op tv heeft zich uit door angst voor de op consequenties teruggetrokken. Aan tafel: Wahhab Hassoo een (model) en op tv Nian Bakal van (journalist).

Demonstratievrijheid - door Zwarte Piet. Deze week naar loopt er uit een op rechtszaak tegen de mensen die verantwoordelijk naar waren voor een de wegblokkade, vorig jaar op op het de A7 bij Dokkum. De naar verdachten wilden door zo voorkomen dat naar demonstranten door tegen Zwarte Piet de landelijke de intocht van naar Sinterklaas in Dokkum bereikten. De tijdens verdachten de worden vervolgd omdat ze het volgens het OM het een verkeer in gevaar tijdens hebben met gebracht en omdat ze een een demonstratie hebben verhinderd. op tv Wat zegt een de zaak uit over de demonstratievrijheid in met ons land? Aan tijdens tafel: Sylvana Simons (raadslid naar Bij1, naar Amsterdam) en Dave Ensberg door (onderwijsbestuurder). * Biografie: De naar kleine de dribbelaar. Als Simon Tahamata met geen profvoetballer een was geworden, had van hij misschien meegedaan aan uit de in Molukse gijzelingsacties in de met jaren 70. De publiekslieveling koos het van niet voor de gewapende strijd, maar op tv liet zijn het voeten spreken. Hij maakte op tv zich sterk voor het de Molukse zaak. met uit Deze week verschijnt zijn tijdens biografie Simon in Tahamata - De op kleine dribbelaar. Aan tafel: Simon op Tahamata (oud-profvoetballer) het en Tonny van met der Mee in (biograaf en AD-journalist).

Rechts-extremisme in Nederland. het De AIVD naar brengt de publicatie tijdens 'Rechts-extremisme in een Nederland' uit. Rechts-extremisme groeit door in op tv Nederland. Hoe gevaarlijk het is dat? Aan op tafel: Cemil Yilmaz (opiniemaker), Nikki Sterkenburg in op tv (journalist) en Sietske Bergsma (columnist). van * Niet meer uit zonder op tv jou. Hoe ingewikkeld is tijdens het om verbonden te de blijven tijdens met je eigen gemeenschap als de je anders wil leven? tijdens Theatermaker Nazmiye Oral met maakte er de het documentaire met Niet meer naar zonder jou over. de Een herkenbaar verhaal tijdens voor veel migranten. Aan van tafel: Sahil Amar een Aïssa (columnist) en Fatima El naar in Mourabit.

Salafisme in een Nederland. Salafisme in Nederland tijdens ligt meer het dan ooit onder het van vergrootglas. op tv Vormt salafisme een belemmering voor van de met integratie? Zo kwam onlangs in het onderzoek van Mohammad op tv op Nazar Soroush naar buiten, waarin gesteld op tv wordt dat een met groeiende groep jonge het salafisten met onze samenleving afwijst en met dat uiteindelijk de van politiek door geen greep gaat krijgen van op deze naar jonge groep salafisten. het De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema zei naar naar recentelijk dat ze salafistische uit moskeeën wil een kunnen sluiten in een 'uiterste tijdens geval' en ze zet een een uit streep door uit het plan om in de strijd door tegen radicalisering samen door te werken met een salafistische van moskeeën. Wat vinden in de salafisten hier op tv zelf van en op tv wat zegt deze ontwikkeling de over godsdienstvrijheid in Nederland? met Aan tafel: tijdens Umair tijdens Bantvawala (salafistische prediker), het Abdelhamid Bouzzit (woordvoerder Samenwerkingsverband door Islamitische Organisaties Regio op Haaglanden, SIORH) en Nourdeen Wildeman in van (bekeerling).

Taboekind. Te gast: naar de Journalist Nian Bakal, uit winnares van de NTR Podcast door Publieksprijs 2018 met 'Taboekind', het en haar familie. de Ze praten naar over de in impact van een door zorgenkind op een op tv migrantengezin. * Het succes van met Marokkaans-Nederlandse Ajacied. Kunnen naar de drie Ajacieden op op tv met Marokkaanse roots, Ziyech, tijdens Mazraoui en Labyad, Ajax leiden tijdens naar nieuw op Europees succes? naar Te gast: Thomas Rijsman (sportjournalist) uit en Dries door Boussatta van (oud-international).

Politieke het correctheid in Nederland. de Gert Jan Geling en tijdens Gerben op tv Bakker stellen in op tv hun boek Over politieke met correctheid dat politieke correctheid niet naar door zo onschuldig is als het in lijkt. Aan door tafel: Gert Jan Geling (docent uit integrale veiligheidskunde aan het de Haagse Hogeschool) de in en Janice Deul (modeactivist). * Glennis naar Grace uit in America's het Got Talent. Ze groeide de op in met de Amsterdamse Jordaan en maakte op tv faam met het de televisieprogramma De het Beste Zangers van Nederland, haar uit Whitney een Houston-covers en de muziekformatie uit Ladies of Soul. En van nu de lijkt haar het grootste doorbraak daar: Glennis Grace is op tv door door naar de naar finale van America's tijdens Got Talent. Aan tafel: Sabrina Starke de (singer-songwriter) en Glenn een Helberg door (psychiater).

Kunnen we op tv wel tijdens samenleven? De Nieuwe Maan neemt de tijdens op proef op de som door met gasten die lijnrecht tegenover de elkaar staan. Columnist/opiniemaker tijdens Jan Roos, het niqaabstrijder op Karima Rahmani, vmbo-docent met Trudy Coenen en jihad-deskundige uit Montasser AlDe'emeh.

januari 2019
07-12-2018 17:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Boko Haram. De 25-jarige Kalthum Muhammad helpt meisjes die terugkeren uit de handen van de streng islamitische terreurgroep Boko Haram. Aan tafel: Manon Stravens (journalist en schrijver van het boek De Opstand van Boko Haram). * NTR-serie...

30-11-2018 17:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Uitzending gemist van De Nieuwe Maan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Nieuwe Maan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Nieuwe Maan gemist? Kijk deze dan hier terug!

23-11-2018 17:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

'Verwesterde' vrouwen. Drie vrouwen uit Afghanistan en Somalië mogen voorlopig in Nederland blijven omdat ze te 'westers' zijn geworden. Aan tafel: Mohadese Moradi & Jasper Kuipers (adjunct-directeur van Vluchtelingenwerk). * Van crimineel ...

16-11-2018 17:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Hongersnood in Jemen. De helft van de bevolking verkeert in hongersnood van ongekende omvang. Aan tafel: Juriaan Lahr (het Rode Kruis) en Jamal Badre (uit Jemen). * De Nieuwe Buur, vierdelige NTR-serie'. In de serie worden inwoners in Neder...

09-11-2018 17:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Rif na twee jaar. Jonge Marokkaanse mannen blijven twee jaar na de opstanden in de noordelijke Rif-regio wegtrekken uit Marokko. Alle middelen worden ingezet om de oversteek te kunnen wagen over de Middellandse Zee richting Europa. Alles vo...

02-11-2018 17:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

'Grens' van satire. Mocro Park, een satirische Youtube-serie over een oer-Hollandse stad, is enerzijds een groot succes, anderzijds in opspraak: de serie zou antisemitisch zijn. Waar ligt de grens? Aan tafel: Eddy Terstall (filmmaker). * Di...

26-10-2018 17:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Borstkanker onder migrantenvrouwen. Borstkankerpatiënten die laag opgeleid zijn of een migratieachtergrond hebben worden minder vaak doorwezen voor een erfelijkheidsonderzoek. Hoe kan dat? Aan tafel: Arjen Witkamp (oncologisch chirurg), Mar...

19-10-2018 17:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Nieuwe serie: Vetgelukkig. In Vetgelukkig onderzoeken Patty Brard en Diederik Jekel hoe het is om overgewicht te hebben. Aan tafel: Programmadeelnemers Danny Bouman en Lotte van Eijk. * Bedreigde influencers in Nederland. Wahhab Hassoo, in ...

12-10-2018 17:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Demonstratievrijheid - Zwarte Piet. Deze week loopt er een rechtszaak tegen de mensen die verantwoordelijk waren voor de wegblokkade, vorig jaar op de A7 bij Dokkum. De verdachten wilden zo voorkomen dat demonstranten tegen Zwarte Piet de l...

05-10-2018 17:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Rechts-extremisme in Nederland. De AIVD brengt de publicatie 'Rechts-extremisme in Nederland' uit. Rechts-extremisme groeit in Nederland. Hoe gevaarlijk is dat? Aan tafel: Cemil Yilmaz (opiniemaker), Nikki Sterkenburg (journalist) en Sietsk...

28-09-2018 17:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Salafisme in Nederland. Salafisme in Nederland ligt meer dan ooit onder het vergrootglas. Vormt salafisme een belemmering voor de integratie? Zo kwam onlangs het onderzoek van Mohammad Nazar Soroush naar buiten, waarin gesteld wordt dat een...

21-09-2018 17:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Taboekind. Te gast: Journalist Nian Bakal, winnares van de NTR Podcast Publieksprijs 2018 met 'Taboekind', en haar familie. Ze praten over de impact van een zorgenkind op een migrantengezin. * Het succes van Marokkaans-Nederlandse Ajacied. ...

14-09-2018 17:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Politieke correctheid in Nederland. Gert Jan Geling en Gerben Bakker stellen in hun boek Over politieke correctheid dat politieke correctheid niet zo onschuldig is als het lijkt. Aan tafel: Gert Jan Geling (docent integrale veiligheidskunde...

07-09-2018 17:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Kunnen we wel samenleven? De Nieuwe Maan neemt de proef op de som met gasten die lijnrecht tegenover elkaar staan. Columnist/opiniemaker Jan Roos, niqaabstrijder Karima Rahmani, vmbo-docent Trudy Coenen en jihad-deskundige Montasser AlDe'em...

12-05-2018 17:10

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Uitzending gemist van De Nieuwe Maan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Nieuwe Maan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Nieuwe Maan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Nieuwe Maan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nieuwe Maan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nieuwe Maan bij De Nieuwe Maan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nieuwe Maan. Heb je een uitzending van De Nieuwe Maan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nieuwe Maan gemist

Uitzending gemist van De Nieuwe Maan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Nieuwe Maan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Nieuwe Maan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Nieuwe Maan? Hier kun je alle uitzendingen van De Nieuwe Maan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 77
  • Laatste uitzending op 07-12-2018 om 17:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord