Programma gemist?

Actuele talkshow uit met een scherp naar oog voor ontwikkelingen tijdens in de multiculturele samenleving door en voor de het islamitische op gemeenschap in met het bijzonder.

Actuele door talkshow met een tijdens scherp oog met voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving een van en voor de islamitische gemeenschap op in het het bijzonder.

Actuele door talkshow met een scherp naar oog voor een ontwikkelingen in tijdens de multiculturele samenleving en in voor de islamitische met gemeenschap in de het bijzonder.

Actuele door talkshow met een scherp oog door voor ontwikkelingen in naar de multiculturele samenleving van het en voor de islamitische gemeenschap door in naar het bijzonder.

Is van Nederland nog wel het tolerante tijdens een land van vrijheid? Aan tafel: tijdens Journalist Natascha van Weezel, tijdens D66-leider van Rob Jetten, jurist Zehra Sariaslan, een tijdens rapper Ginger en Rachid op Guernaoui, wethouder integratie Den in Haag.

Emancipatie dove door moslims. Journalist door Damla Kaygusuz (22), in samen met haar een moeder Nuran te met gast, doet een oproep aan het met naar name islamitische door doven om door op tv de schaamtecultuur heen te door breken. * Sohaib (11) tijdens ontwerpt patiëntenkamer. op tv De 11-jarige Sohaib Elkouaa met heeft een het patiëntenkamer ontworpen door voor zijn ernstig de zieke broertje Adam (10). Met op zijn moeder Fatima is tijdens hij te de gast.

De een politie luidt met de noodklok over het groeiend met aantal met incidenten met verwarde personen, zoals een steekpartijen door o.a. het Malek naar F. (Den Haag), Philip O. naar (Amsterdam), Tevfik G. op tv (Arnhem) en Gökmen door T. uit (Utrecht). Een gesprek hierover met op tv slachtoffers Sharon en op Martin Colmans, PvdA-Kamerlid Attje een Kuiken en het oud-bestuurder van de GGZ, op Sjef met Czyzewski.

Hoe de is het door om burgemeester te door zijn in een steeds door verder polariserende samenleving? in Kan je het het eigenlijk goed door doen? Een exclusief interview van Fidan door Ekiz met de in in Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb. Ahmed Marcouch tijdens (burgemeester met Arnhem) schuift aan in om te praten over o.a. een het belang van naar biculturele met burgemeesters.

Voetballers de met een op tv dubbele nationaliteit, voor wie moeten van ze uitkomen? Een tijdens debat tussen Jacques Brinkman een (oud-hockeyinternational), door Houssin Bezzai (oud-profvoetballer) en tijdens Gijs in van Campenhout (historicus Erasmus Universiteit) naar over Nederlands-Marokkaanse jongens die naar op tv voor het Marokkaanse nationale met elftal kiezen in plaats de van voor Oranje, het zoals bijvoorbeeld Hakim Ziyech tijdens op en Sofyan Amrabat. * Samenloop met Van Omstandigheden, een op beeldroman, en uit Laat Me Toe, single, de van Saman op tv Amini. De Iraans-Nederlandse theatermaker en met schrijver door Saman Amini legt in het zijn beeldroman zijn geschiedenis het en rumoerige verleden van de vast.

Polarisatie de van de samenleving: in hoe nu verder? met Kort na van de twee aanslagen op op moskeeën in Christchurch in in Nieuw-Zeeland, werd van Nederland opgeschrikt door een naar aanslag in met de Utrechtse wijk op tv Kanaleneiland. Nederland lijkt een meer dan ooit gepolariseerd. het Aan het tafel: Marianne van den Anker uit (oud-wethouder Rotterdam), van Chris Aalberts (docent politieke communicatie uit naar en schrijver De pijnhopen van op rechts), Bouchra Dibi van (adviseur een wijken), Karim Amghar van (docent mbo en voorzitter op WijWijs) en Rasit door Bal (docent imamopleiding een VU).

Segregatie in het het onderwijs blijft een het in hardnekkig verschijnsel. Het leidt tot met kansenongelijkheid en tot polarisatie op met in de samenleving. van Witte scholen puilen op vaak uit en zwarte scholen de worden zo impopulair dat van op tv ze hun deuren moeten sluiten. tijdens Aan van tafel: Yasin Yaylali (vmbo-docent), Zeki door Arslan uit (onderwijsspecialist) en Maurice naar Crul (onderwijssocioloog VU). * Abdelkader Benali uit tijdens heeft grote bekendheid verworven van als schrijver van de romans zoals Bruiloft uit aan zee en De langverwachte. tijdens En na het op succes van zijn in vorige voorstelling van Brief aan de mijn dochter, in staat Benali nu op de naar planken met de solovoorstelling met Kalief van Nederland. met Een reis van met Bagdad tot Marokko. uit Door tijden op en verhalen van op zoek naar tijdens het geheim het van zijn grootmoeder.

Afgelopen weekend naar werden de bezoekers door van een de As-Soennah Moskee opgeschrikt door een naar etalagepop met en spandoek met beledigingen over in de profeet op tv Mohammed. De extreemrechtse anti-islambeweging het Pegida uit eiste de actie van op en kondigde meteen meer op acties op aan. De door Nieuwe Maan brengt naar Pegida en Raad van Marokkaanse van Moskeeën op tv Nederland aan tafel: Edwin Wagensveld in (voorman Pegida Nederland) een vs. Saïd een Bouharrou (vice-voorzitter Raad van door Marokkaanse Moskeeën Nederland). uit De islamitische dolle mina's tijdens hebben het niet door gemakkelijk. In door plaats naar van steun voor hun van strijd, worden het ze vaak weggezet als polariserend door en zelfs door als een uithangbord van extreemrechts. naar De Nieuwe Maan naar maakt de op de Internationale Vrouwendag naar de balans op: het hoe staat de het ervoor de met de emancipatie van moslima's op tv anno 2019? het Aan tafel: tijdens Shirin Musa (directeur Femmes de For Freedom) & Darya Safai de (vrouwenrechtenactivist), die uit zich beide inzetten van voor met vrouwenrechten.

Kalifaatkinderen. Moeten naar we de naar Syriëgangers en hun kinderen terughalen op tv naar Nederland? van Aan tafel: naar Els (oma kalifaatkinderen, gefingeerde van naam) het en Houssein (opa kalifaatkinderen) die naar hun kleinkinderen uit Syrië op tv terug uit willen halen naar Nederland. het En een debat tussen naar Montasser op tv AlDe'emeh (jihadisme-onderzoeker KU tijdens Leuven), Geert-Jan Knoops (advocaat en van hoogleraar UVA) & met Yasar Özdemir (advocaat uit Syriëgangers) over het het wel op of niet terughalen van tijdens de Syriëgangers en de in op kalifaatkinderen.

Gemengde bruiloften. Bij uit gemengde huwelijken is van er uit regelmatig sprake tijdens van keuzestress. Moet er aan de het Marokkaanse óf op Turkse op tv tradities worden vastgehouden? Aan tafel: op tv Meriam Choua (Youtuber Meriamslife), het Ela Colak met (schrijver), door Leen Sterckx (onderzoeker Sociaal Cultureel tijdens Planbureau) en Hamida uit Hamerslag (huwelijksplanner tijdens van interculturele uit bruiloften).

Achtergelaten kinderen van in uit land van herkomst. Jaarlijks met worden er honderden kinderen de 'achtergelaten' in het land op tv uit van herkomst van hun ouders. op tv Vaak zijn opvoedproblemen uit het motief. Ouders door met een niet-westerse migratieachtergrond naar laten met hun kinderen een vaak over aan de in zorg van familie in een de hoop dat op tv ze naar weer in het gareel komen. de Voor de de achtergelaten kinderen is tijdens dat vaak een traumatisch. Aan tafel: Abdellah naar Mehraz (pedagoog een en ervaringsdeskundige) en Diny uit Flierman (het Landelijk Knooppunt met Huwelijksdwang en Achterlating). * van Dream School: met seizoen op 3. Bokslegende Lucia Rijker en tijdens rector Eric van 't met door Zelfde openen het nieuwe seizoen van een Dream School en op tv nemen drie naar weken lang een tijdens groep drop-outs onder uit hun hoede. In tien de afleveringen proberen ze van deze vastgelopen jongeren de uit weer in beweging te krijgen. Met het ook dit jaar op tv weer een van batterij aan uitzonderlijke naar docenten, de onder wie Lodewijk op tv Asscher en actrice naar Imanuelle Grives. Aan op tv tafel: Lucia Rijker (oud-bokser), Eric van op tv 't Zelfde de (rector), Imanuelle Grives (actrice) van en Lodewijk op Asscher in (politicus).

juni 2020
04-10-2019 16:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder.

27-09-2019 16:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder.

20-09-2019 16:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder.

13-09-2019 16:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder.

26-04-2019 16:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Is Nederland nog wel het tolerante land van vrijheid? Aan tafel: Journalist Natascha van Weezel, D66-leider Rob Jetten, jurist Zehra Sariaslan, rapper Ginger en Rachid Guernaoui, wethouder integratie Den Haag.

19-04-2019 16:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Emancipatie dove moslims. Journalist Damla Kaygusuz (22), samen met haar moeder Nuran te gast, doet een oproep aan met name islamitische doven om door de schaamtecultuur heen te breken. * Sohaib (11) ontwerpt patiëntenkamer. De 11-jarige So...

12-04-2019 16:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

De politie luidt de noodklok over het groeiend aantal incidenten met verwarde personen, zoals steekpartijen door o.a. Malek F. (Den Haag), Philip O. (Amsterdam), Tevfik G. (Arnhem) en Gökmen T. (Utrecht). Een gesprek hierover met slachtoffe...

05-04-2019 16:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Hoe is het om burgemeester te zijn in een steeds verder polariserende samenleving? Kan je het eigenlijk goed doen? Een exclusief interview van Fidan Ekiz met de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb. Ahmed Marcouch (burgemeester Arnhem) ...

29-03-2019 17:30

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Voetballers met een dubbele nationaliteit, voor wie moeten ze uitkomen? Een debat tussen Jacques Brinkman (oud-hockeyinternational), Houssin Bezzai (oud-profvoetballer) en Gijs van Campenhout (historicus Erasmus Universiteit) over Nederland...

22-03-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Polarisatie van de samenleving: hoe nu verder? Kort na de twee aanslagen op moskeeën in Christchurch in Nieuw-Zeeland, werd Nederland opgeschrikt door een aanslag in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Nederland lijkt meer dan ooit gepolarisee...

15-03-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Segregatie in het onderwijs blijft een hardnekkig verschijnsel. Het leidt tot kansenongelijkheid en tot polarisatie in de samenleving. Witte scholen puilen vaak uit en zwarte scholen worden zo impopulair dat ze hun deuren moeten sluiten. Aa...

08-03-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Afgelopen weekend werden de bezoekers van de As-Soennah Moskee opgeschrikt door een etalagepop en spandoek met beledigingen over de profeet Mohammed. De extreemrechtse anti-islambeweging Pegida eiste de actie op en kondigde meteen meer acti...

01-03-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Kalifaatkinderen. Moeten we de Syriëgangers en hun kinderen terughalen naar Nederland? Aan tafel: Els (oma kalifaatkinderen, gefingeerde naam) en Houssein (opa kalifaatkinderen) die hun kleinkinderen uit Syrië terug willen halen naar Nederl...

22-02-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Gemengde bruiloften. Bij gemengde huwelijken is er regelmatig sprake van keuzestress. Moet er aan de Marokkaanse óf Turkse tradities worden vastgehouden? Aan tafel: Meriam Choua (Youtuber Meriamslife), Ela Colak (schrijver), Leen Sterckx (o...

15-02-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Achtergelaten kinderen in land van herkomst. Jaarlijks worden er honderden kinderen 'achtergelaten' in het land van herkomst van hun ouders. Vaak zijn opvoedproblemen het motief. Ouders met een niet-westerse migratieachtergrond laten hun ki...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Nieuwe Maan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nieuwe Maan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nieuwe Maan bij De Nieuwe Maan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nieuwe Maan. Heb je een uitzending van De Nieuwe Maan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nieuwe Maan gemist

Uitzending gemist van De Nieuwe Maan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Nieuwe Maan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Nieuwe Maan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Nieuwe Maan? Hier kun je alle uitzendingen van De Nieuwe Maan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 04-10-2019 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!