Programma gemist?

Actuele talkshow uit met een scherp oog een op voor ontwikkelingen in de multiculturele de samenleving en op tv voor de in islamitische gemeenschap in het in bijzonder.

Actuele talkshow met met een scherp oog naar op tv voor ontwikkelingen in een de multiculturele samenleving en voor met de in islamitische gemeenschap in het de bijzonder.

Actuele op talkshow met een met scherp oog voor op tv ontwikkelingen in in de multiculturele samenleving het en voor de islamitische gemeenschap op in het door bijzonder.

Actuele van talkshow met een op tv scherp oog voor ontwikkelingen met in de met multiculturele samenleving tijdens en voor de islamitische gemeenschap naar in het de bijzonder.

Is een Nederland nog wel het het tolerante door land van vrijheid? Aan tafel: naar Journalist op Natascha van Weezel, van D66-leider Rob Jetten, uit jurist Zehra Sariaslan, rapper met Ginger en Rachid Guernaoui, naar wethouder integratie Den de Haag.

Emancipatie dove de moslims. Journalist Damla een Kaygusuz (22), samen met in van haar moeder Nuran te op tv gast, doet een oproep op aan met name islamitische de doven tijdens om door de schaamtecultuur heen het te de breken. * Sohaib (11) het ontwerpt patiëntenkamer. De uit 11-jarige Sohaib Elkouaa tijdens heeft met een patiëntenkamer ontworpen voor zijn met ernstig zieke op broertje Adam (10). Met van zijn moeder van Fatima is de hij te gast.

De politie tijdens luidt de een noodklok over het groeiend in aantal incidenten met verwarde met personen, zoals steekpartijen tijdens door o.a. uit Malek F. (Den in Haag), Philip op tv O. (Amsterdam), Tevfik G. (Arnhem) naar en Gökmen T. uit (Utrecht). Een van gesprek hierover met uit slachtoffers een Sharon en Martin Colmans, PvdA-Kamerlid Attje van Kuiken door en oud-bestuurder met van de GGZ, Sjef door Czyzewski.

Hoe is het het om burgemeester te naar zijn in een van op tv steeds verder polariserende samenleving? uit Kan je het eigenlijk goed tijdens doen? Een naar exclusief tijdens interview van Fidan Ekiz met met de Rotterdamse naar burgemeester Ahmed Aboutaleb. Ahmed een Marcouch (burgemeester Arnhem) de schuift aan om te een in praten over o.a. van het belang van biculturele van burgemeesters.

Voetballers met met een dubbele op nationaliteit, voor wie door moeten ze uitkomen? door Een debat door tussen Jacques Brinkman (oud-hockeyinternational), Houssin Bezzai van (oud-profvoetballer) naar en Gijs door van Campenhout (historicus Erasmus Universiteit) met over Nederlands-Marokkaanse jongens naar die voor het uit Marokkaanse nationale elftal een kiezen tijdens in plaats van voor Oranje, het zoals uit bijvoorbeeld Hakim Ziyech en de Sofyan Amrabat. in * Samenloop Van Omstandigheden, van een beeldroman, en Laat een Me Toe, uit single, van Saman het Amini. De Iraans-Nederlandse theatermaker van en schrijver Saman uit Amini legt in de zijn beeldroman zijn uit geschiedenis en rumoerige verleden op op tv vast.

Polarisatie uit van de samenleving: hoe nu het verder? Kort na van de twee aanslagen tijdens op moskeeën in in naar Christchurch in Nieuw-Zeeland, de werd Nederland opgeschrikt op tv door een aanslag van in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Nederland tijdens lijkt meer dan met op ooit gepolariseerd. Aan tafel: door Marianne van den Anker een (oud-wethouder Rotterdam), Chris op Aalberts (docent tijdens politieke communicatie en van schrijver De pijnhopen van rechts), door Bouchra op tv Dibi (adviseur wijken), van Karim Amghar (docent mbo van en door voorzitter WijWijs) en Rasit Bal (docent een tijdens imamopleiding VU).

Segregatie met in het onderwijs blijft het een hardnekkig verschijnsel. Het op tv op tv leidt tot kansenongelijkheid tijdens en tot polarisatie in door de samenleving. Witte in scholen puilen vaak naar uit en zwarte door scholen worden zo impopulair van dat tijdens ze hun deuren moeten sluiten. de Aan tafel: in Yasin Yaylali (vmbo-docent), Zeki tijdens Arslan (onderwijsspecialist) het en Maurice van Crul (onderwijssocioloog VU). * Abdelkader door Benali heeft grote tijdens bekendheid verworven als schrijver een naar van romans zoals met Bruiloft aan zee en een De langverwachte. En na op tv het succes van de zijn vorige een voorstelling Brief aan mijn dochter, door staat uit Benali nu op de het planken een met de solovoorstelling Kalief van Nederland. een Een reis van het op Bagdad tot Marokko. Door de tijden en verhalen op zoek op naar het met geheim van zijn van grootmoeder.

Afgelopen weekend van werden de bezoekers van uit de uit As-Soennah Moskee naar opgeschrikt door een etalagepop met en spandoek met op tv beledigingen over de profeet tijdens Mohammed. De extreemrechtse anti-islambeweging op Pegida eiste door de actie met op en kondigde meteen op meer acties aan. De in Nieuwe door Maan brengt Pegida en door Raad van Marokkaanse uit Moskeeën Nederland aan tafel: op uit Edwin Wagensveld (voorman Pegida Nederland) tijdens vs. Saïd op Bouharrou (vice-voorzitter Raad de van Marokkaanse Moskeeën Nederland). De het islamitische dolle mina's op hebben het een niet gemakkelijk. In plaats een van uit steun voor hun de strijd, worden ze vaak weggezet een van als polariserend en met zelfs als een uithangbord van op extreemrechts. De Nieuwe van Maan maakt op door de Internationale Vrouwendag met de balans op: tijdens hoe staat het ervoor met met een de emancipatie van moslima's anno naar het 2019? Aan tafel: Shirin Musa naar (directeur Femmes For Freedom) in tijdens & Darya Safai (vrouwenrechtenactivist), die zich door beide inzetten voor op tv door vrouwenrechten.

Kalifaatkinderen. Moeten het we naar de Syriëgangers en met hun kinderen terughalen naar Nederland? Aan met door tafel: Els (oma op tv kalifaatkinderen, gefingeerde naam) en Houssein (opa het kalifaatkinderen) op die hun kleinkinderen de uit Syrië op tv terug willen halen op naar Nederland. En een debat tussen een met Montasser AlDe'emeh (jihadisme-onderzoeker KU Leuven), tijdens Geert-Jan tijdens Knoops (advocaat en hoogleraar van UVA) & Yasar Özdemir met (advocaat door Syriëgangers) over het wel of door niet terughalen van een de Syriëgangers en de de van kalifaatkinderen.

Gemengde door bruiloften. Bij gemengde naar huwelijken is er regelmatig van sprake van keuzestress. Moet een er aan naar de Marokkaanse op tv óf Turkse tradities worden vastgehouden? in Aan tafel: Meriam op uit Choua (Youtuber Meriamslife), Ela op Colak (schrijver), met Leen Sterckx (onderzoeker Sociaal tijdens Cultureel Planbureau) en Hamida een Hamerslag het (huwelijksplanner van interculturele uit bruiloften).

Achtergelaten een kinderen in op land van herkomst. Jaarlijks naar worden er honderden een kinderen 'achtergelaten' in het land op van de herkomst van hun het ouders. Vaak door zijn opvoedproblemen het motief. Ouders met door een niet-westerse op migratieachtergrond een laten hun kinderen vaak over aan een naar de zorg van het familie in de hoop dat met ze in weer in het gareel komen. Voor op in de achtergelaten kinderen is dat vaak uit van traumatisch. Aan tafel: Abdellah Mehraz op (pedagoog en ervaringsdeskundige) het en Diny Flierman tijdens (het Landelijk Knooppunt uit Huwelijksdwang en Achterlating). * het door Dream School: seizoen 3. Bokslegende Lucia naar Rijker en rector tijdens Eric tijdens van 't door Zelfde openen het nieuwe seizoen van van Dream School en naar nemen drie weken uit lang het een groep drop-outs onder hun een hoede. uit In tien afleveringen het proberen ze deze op vastgelopen jongeren weer in op tv beweging te krijgen. met Met ook dit door jaar weer met een batterij aan met uitzonderlijke docenten, onder op wie Lodewijk Asscher en naar actrice van Imanuelle Grives. Aan tafel: naar Lucia Rijker in (oud-bokser), Eric van 't Zelfde uit (rector), Imanuelle Grives (actrice) in en Lodewijk een Asscher uit (politicus).

november 2019
04-10-2019 16:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder.

27-09-2019 16:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder.

20-09-2019 16:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder.

13-09-2019 16:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder.

26-04-2019 16:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Is Nederland nog wel het tolerante land van vrijheid? Aan tafel: Journalist Natascha van Weezel, D66-leider Rob Jetten, jurist Zehra Sariaslan, rapper Ginger en Rachid Guernaoui, wethouder integratie Den Haag.

19-04-2019 16:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Emancipatie dove moslims. Journalist Damla Kaygusuz (22), samen met haar moeder Nuran te gast, doet een oproep aan met name islamitische doven om door de schaamtecultuur heen te breken. * Sohaib (11) ontwerpt patiëntenkamer. De 11-jarige So...

12-04-2019 16:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

De politie luidt de noodklok over het groeiend aantal incidenten met verwarde personen, zoals steekpartijen door o.a. Malek F. (Den Haag), Philip O. (Amsterdam), Tevfik G. (Arnhem) en Gökmen T. (Utrecht). Een gesprek hierover met slachtoffe...

05-04-2019 16:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Hoe is het om burgemeester te zijn in een steeds verder polariserende samenleving? Kan je het eigenlijk goed doen? Een exclusief interview van Fidan Ekiz met de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb. Ahmed Marcouch (burgemeester Arnhem) ...

29-03-2019 17:30

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Voetballers met een dubbele nationaliteit, voor wie moeten ze uitkomen? Een debat tussen Jacques Brinkman (oud-hockeyinternational), Houssin Bezzai (oud-profvoetballer) en Gijs van Campenhout (historicus Erasmus Universiteit) over Nederland...

22-03-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Polarisatie van de samenleving: hoe nu verder? Kort na de twee aanslagen op moskeeën in Christchurch in Nieuw-Zeeland, werd Nederland opgeschrikt door een aanslag in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Nederland lijkt meer dan ooit gepolarisee...

15-03-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Segregatie in het onderwijs blijft een hardnekkig verschijnsel. Het leidt tot kansenongelijkheid en tot polarisatie in de samenleving. Witte scholen puilen vaak uit en zwarte scholen worden zo impopulair dat ze hun deuren moeten sluiten. Aa...

08-03-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Afgelopen weekend werden de bezoekers van de As-Soennah Moskee opgeschrikt door een etalagepop en spandoek met beledigingen over de profeet Mohammed. De extreemrechtse anti-islambeweging Pegida eiste de actie op en kondigde meteen meer acti...

01-03-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Kalifaatkinderen. Moeten we de Syriëgangers en hun kinderen terughalen naar Nederland? Aan tafel: Els (oma kalifaatkinderen, gefingeerde naam) en Houssein (opa kalifaatkinderen) die hun kleinkinderen uit Syrië terug willen halen naar Nederl...

22-02-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Gemengde bruiloften. Bij gemengde huwelijken is er regelmatig sprake van keuzestress. Moet er aan de Marokkaanse óf Turkse tradities worden vastgehouden? Aan tafel: Meriam Choua (Youtuber Meriamslife), Ela Colak (schrijver), Leen Sterckx (o...

15-02-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Achtergelaten kinderen in land van herkomst. Jaarlijks worden er honderden kinderen 'achtergelaten' in het land van herkomst van hun ouders. Vaak zijn opvoedproblemen het motief. Ouders met een niet-westerse migratieachtergrond laten hun ki...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Nieuwe Maan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nieuwe Maan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nieuwe Maan bij De Nieuwe Maan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nieuwe Maan. Heb je een uitzending van De Nieuwe Maan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nieuwe Maan gemist

Uitzending gemist van De Nieuwe Maan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Nieuwe Maan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Nieuwe Maan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Nieuwe Maan? Hier kun je alle uitzendingen van De Nieuwe Maan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 04-10-2019 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!