Programma gemist?

Actuele uit talkshow met een scherp in oog voor ontwikkelingen met in een de multiculturele samenleving en voor tijdens de islamitische gemeenschap met in het uit bijzonder.

Actuele talkshow met met een scherp oog op voor uit ontwikkelingen in naar de multiculturele samenleving en voor de door islamitische gemeenschap in van het van bijzonder.

Actuele op tv talkshow met een het scherp oog voor het ontwikkelingen in de multiculturele samenleving op en voor uit de islamitische op tv gemeenschap in naar het bijzonder.

Actuele uit talkshow met een scherp op oog voor ontwikkelingen met in tijdens de multiculturele samenleving en op tv voor de islamitische gemeenschap een in het door bijzonder.

Is Nederland een nog wel het tolerante het land van tijdens vrijheid? van Aan tafel: Journalist Natascha van het Weezel, D66-leider met Rob Jetten, jurist Zehra Sariaslan, in rapper Ginger en de Rachid Guernaoui, wethouder naar integratie Den uit Haag.

Emancipatie dove moslims. uit Journalist Damla het Kaygusuz (22), door samen met het haar moeder Nuran te gast, uit doet een oproep op aan een met name islamitische doven om door het de schaamtecultuur uit heen te breken. * de van Sohaib (11) ontwerpt patiëntenkamer. De het 11-jarige Sohaib Elkouaa het heeft het een patiëntenkamer ontworpen voor tijdens zijn ernstig zieke met broertje Adam (10). in Met zijn moeder naar Fatima is hij van te gast.

De door politie luidt de noodklok over naar het groeiend aantal tijdens incidenten tijdens met verwarde de personen, zoals steekpartijen door o.a. Malek in F. door (Den Haag), Philip O. (Amsterdam), op Tevfik G. (Arnhem) op tv en door Gökmen T. (Utrecht). het Een gesprek hierover met slachtoffers op op Sharon en Martin Colmans, PvdA-Kamerlid van Attje het Kuiken en oud-bestuurder van de op tv GGZ, Sjef van Czyzewski.

Hoe is door het om burgemeester van te in zijn in een steeds verder op polariserende samenleving? Kan je de uit het eigenlijk goed doen? Een met exclusief interview van met Fidan Ekiz met een de Rotterdamse een burgemeester Ahmed op Aboutaleb. Ahmed Marcouch (burgemeester het Arnhem) schuift aan om een te praten van over o.a. tijdens het belang van biculturele tijdens burgemeesters.

Voetballers met een in tijdens dubbele nationaliteit, voor wie moeten een ze uitkomen? Een debat tijdens tussen Jacques Brinkman de (oud-hockeyinternational), Houssin Bezzai van (oud-profvoetballer) met en Gijs van Campenhout (historicus tijdens Erasmus Universiteit) het over Nederlands-Marokkaanse jongens op die voor het Marokkaanse door nationale elftal kiezen op in plaats de van voor Oranje, door zoals de bijvoorbeeld Hakim Ziyech en uit Sofyan Amrabat. * Samenloop in Van Omstandigheden, de een beeldroman, en door Laat Me Toe, single, van uit Saman uit Amini. De Iraans-Nederlandse theatermaker met en schrijver naar Saman Amini legt het in zijn beeldroman in zijn geschiedenis en rumoerige verleden op tv een vast.

Polarisatie van de door door samenleving: hoe nu verder? Kort het na de twee van aanslagen op moskeeën in op Christchurch in Nieuw-Zeeland, de werd op Nederland opgeschrikt tijdens door een aanslag in een de Utrechtse wijk Kanaleneiland. van Nederland lijkt meer naar dan op ooit gepolariseerd. Aan de tafel: Marianne van van den Anker (oud-wethouder van Rotterdam), Chris Aalberts (docent politieke door communicatie met en schrijver De pijnhopen van het rechts), Bouchra Dibi in (adviseur wijken), Karim Amghar op tv (docent op mbo en op voorzitter WijWijs) en Rasit Bal op tv (docent imamopleiding op VU).

Segregatie op tv in het in onderwijs blijft een hardnekkig verschijnsel. Het tijdens leidt tot van kansenongelijkheid en op tv tot polarisatie in de samenleving. met Witte scholen puilen de vaak uit en in zwarte met scholen worden zo impopulair op dat ze uit hun deuren moeten van sluiten. Aan de tafel: Yasin Yaylali (vmbo-docent), Zeki Arslan de naar (onderwijsspecialist) en Maurice Crul (onderwijssocioloog VU). op tv * Abdelkader Benali uit heeft grote bekendheid met verworven op als schrijver van het romans zoals het Bruiloft aan zee en De met langverwachte. En de na het succes van met zijn naar vorige voorstelling Brief aan mijn met dochter, staat Benali met nu op tijdens de planken met de solovoorstelling het Kalief van Nederland. van Een reis van van in Bagdad tot Marokko. Door tijden de en verhalen van op zoek naar het met geheim op tv van zijn grootmoeder.

Afgelopen uit weekend werden de bezoekers van door uit de As-Soennah Moskee opgeschrikt door een op tv etalagepop en spandoek de met beledigingen een over de profeet het Mohammed. een De extreemrechtse anti-islambeweging door Pegida eiste de actie op naar en kondigde meteen de meer acties aan. de De Nieuwe Maan brengt in op Pegida en Raad van in Marokkaanse Moskeeën Nederland door aan tafel: Edwin met Wagensveld (voorman door Pegida Nederland) vs. Saïd Bouharrou tijdens (vice-voorzitter Raad van van Marokkaanse Moskeeën Nederland). naar De islamitische een dolle mina's hebben het uit niet op gemakkelijk. In plaats van de steun voor hun strijd, naar worden ze de vaak weggezet als polariserend en op zelfs als een op uithangbord van extreemrechts. met De Nieuwe het Maan maakt het op de Internationale Vrouwendag de tijdens op tv balans op: hoe de staat het ervoor met het de emancipatie van moslima's anno naar 2019? Aan tafel: de in Shirin Musa (directeur Femmes For Freedom) op tv & Darya Safai door op tv (vrouwenrechtenactivist), die zich beide inzetten het voor door vrouwenrechten.

Kalifaatkinderen. het Moeten we de Syriëgangers met en hun uit kinderen terughalen naar Nederland? Aan in tafel: Els van (oma kalifaatkinderen, gefingeerde naar naam) met en Houssein (opa de kalifaatkinderen) die hun kleinkinderen uit met Syrië terug willen halen op tijdens naar Nederland. En een op debat tussen Montasser AlDe'emeh (jihadisme-onderzoeker de door KU Leuven), Geert-Jan Knoops (advocaat en de hoogleraar de UVA) & Yasar de Özdemir (advocaat met Syriëgangers) over het wel naar of niet in terughalen van de naar Syriëgangers en de door kalifaatkinderen.

Gemengde bruiloften. een Bij gemengde huwelijken is van er regelmatig met sprake van keuzestress. op Moet er een aan de op Marokkaanse óf Turkse tradities worden op vastgehouden? Aan tafel: Meriam met Choua van (Youtuber Meriamslife), naar Ela Colak (schrijver), Leen Sterckx tijdens (onderzoeker Sociaal Cultureel Planbureau) op en Hamida op Hamerslag (huwelijksplanner van interculturele in door bruiloften).

Achtergelaten op kinderen in land van tijdens herkomst. Jaarlijks worden er op tv honderden kinderen van 'achtergelaten' in het een land van herkomst van van hun ouders. Vaak van zijn van opvoedproblemen het in motief. Ouders met een tijdens niet-westerse migratieachtergrond laten hun kinderen een vaak over uit aan de zorg tijdens van familie in in de hoop dat van ze van weer in het de gareel komen. Voor de achtergelaten kinderen door is dat een vaak op tv traumatisch. Aan tafel: Abdellah een Mehraz (pedagoog en ervaringsdeskundige) in en Diny in Flierman (het Landelijk Knooppunt Huwelijksdwang op en Achterlating). * op Dream het School: seizoen de 3. Bokslegende Lucia het Rijker en rector Eric naar van 't Zelfde openen een het nieuwe seizoen uit van Dream School op en nemen uit drie weken lang door een groep het drop-outs onder hun hoede. In tien een afleveringen proberen ze in op deze vastgelopen jongeren in weer in beweging een te krijgen. Met ook tijdens dit jaar op tv weer een batterij aan het uitzonderlijke docenten, door onder wie Lodewijk van Asscher en actrice Imanuelle met Grives. Aan van tafel: Lucia Rijker het (oud-bokser), Eric van 't Zelfde met (rector), Imanuelle Grives (actrice) een en met Lodewijk Asscher door (politicus).

september 2020
04-10-2019 16:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder.

27-09-2019 16:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder.

20-09-2019 16:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder.

13-09-2019 16:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder.

26-04-2019 16:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Is Nederland nog wel het tolerante land van vrijheid? Aan tafel: Journalist Natascha van Weezel, D66-leider Rob Jetten, jurist Zehra Sariaslan, rapper Ginger en Rachid Guernaoui, wethouder integratie Den Haag.

19-04-2019 16:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Emancipatie dove moslims. Journalist Damla Kaygusuz (22), samen met haar moeder Nuran te gast, doet een oproep aan met name islamitische doven om door de schaamtecultuur heen te breken. * Sohaib (11) ontwerpt patiëntenkamer. De 11-jarige So...

12-04-2019 16:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

De politie luidt de noodklok over het groeiend aantal incidenten met verwarde personen, zoals steekpartijen door o.a. Malek F. (Den Haag), Philip O. (Amsterdam), Tevfik G. (Arnhem) en Gökmen T. (Utrecht). Een gesprek hierover met slachtoffe...

05-04-2019 16:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Hoe is het om burgemeester te zijn in een steeds verder polariserende samenleving? Kan je het eigenlijk goed doen? Een exclusief interview van Fidan Ekiz met de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb. Ahmed Marcouch (burgemeester Arnhem) ...

29-03-2019 17:30

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Voetballers met een dubbele nationaliteit, voor wie moeten ze uitkomen? Een debat tussen Jacques Brinkman (oud-hockeyinternational), Houssin Bezzai (oud-profvoetballer) en Gijs van Campenhout (historicus Erasmus Universiteit) over Nederland...

22-03-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Polarisatie van de samenleving: hoe nu verder? Kort na de twee aanslagen op moskeeën in Christchurch in Nieuw-Zeeland, werd Nederland opgeschrikt door een aanslag in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Nederland lijkt meer dan ooit gepolarisee...

15-03-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Segregatie in het onderwijs blijft een hardnekkig verschijnsel. Het leidt tot kansenongelijkheid en tot polarisatie in de samenleving. Witte scholen puilen vaak uit en zwarte scholen worden zo impopulair dat ze hun deuren moeten sluiten. Aa...

08-03-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Afgelopen weekend werden de bezoekers van de As-Soennah Moskee opgeschrikt door een etalagepop en spandoek met beledigingen over de profeet Mohammed. De extreemrechtse anti-islambeweging Pegida eiste de actie op en kondigde meteen meer acti...

01-03-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Kalifaatkinderen. Moeten we de Syriëgangers en hun kinderen terughalen naar Nederland? Aan tafel: Els (oma kalifaatkinderen, gefingeerde naam) en Houssein (opa kalifaatkinderen) die hun kleinkinderen uit Syrië terug willen halen naar Nederl...

22-02-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Gemengde bruiloften. Bij gemengde huwelijken is er regelmatig sprake van keuzestress. Moet er aan de Marokkaanse óf Turkse tradities worden vastgehouden? Aan tafel: Meriam Choua (Youtuber Meriamslife), Ela Colak (schrijver), Leen Sterckx (o...

15-02-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Achtergelaten kinderen in land van herkomst. Jaarlijks worden er honderden kinderen 'achtergelaten' in het land van herkomst van hun ouders. Vaak zijn opvoedproblemen het motief. Ouders met een niet-westerse migratieachtergrond laten hun ki...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Nieuwe Maan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nieuwe Maan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nieuwe Maan bij De Nieuwe Maan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nieuwe Maan. Heb je een uitzending van De Nieuwe Maan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nieuwe Maan gemist

Uitzending gemist van De Nieuwe Maan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Nieuwe Maan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Nieuwe Maan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Nieuwe Maan? Hier kun je alle uitzendingen van De Nieuwe Maan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 04-10-2019 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!