Programma gemist?

Actuele talkshow op met een op tv scherp oog voor ontwikkelingen het in de door multiculturele samenleving en het voor de islamitische gemeenschap het in de het bijzonder.

Actuele talkshow met op tv een op tv scherp oog uit voor ontwikkelingen in de multiculturele in samenleving en uit voor de islamitische de gemeenschap in het een bijzonder.

Actuele op tv talkshow met een scherp oog in voor ontwikkelingen tijdens in de multiculturele een samenleving met en voor de islamitische gemeenschap op in het tijdens bijzonder.

Actuele talkshow een met een uit scherp oog voor ontwikkelingen op in de multiculturele samenleving met een en voor de islamitische in gemeenschap in het een bijzonder.

Is Nederland nog het wel het tolerante naar land van vrijheid? van Aan door tafel: Journalist Natascha van Weezel, met D66-leider Rob op Jetten, jurist van Zehra Sariaslan, tijdens rapper Ginger en Rachid Guernaoui, wethouder met integratie de Den Haag.

Emancipatie dove moslims. met Journalist naar Damla Kaygusuz (22), samen met door haar moeder Nuran uit te naar gast, doet in een oproep aan met van name islamitische doven door om door de de schaamtecultuur heen te breken. * de Sohaib (11) ontwerpt in patiëntenkamer. het De 11-jarige Sohaib in Elkouaa heeft een patiëntenkamer met ontworpen voor naar zijn ernstig zieke in broertje Adam met (10). Met zijn in moeder Fatima is op hij te gast.

De politie tijdens luidt de noodklok over door naar het groeiend aantal het incidenten met verwarde personen, zoals door steekpartijen door o.a. op Malek op tv F. (Den Haag), Philip O. (Amsterdam), door met Tevfik G. (Arnhem) en in Gökmen T. (Utrecht). in Een gesprek hierover met het slachtoffers Sharon en op Martin tijdens Colmans, PvdA-Kamerlid Attje Kuiken met en oud-bestuurder uit van de GGZ, Sjef op Czyzewski.

Hoe is met het om door burgemeester te zijn in op tv een met steeds verder polariserende samenleving? een Kan je het de eigenlijk goed doen? Een exclusief in interview van Fidan met op Ekiz met de Rotterdamse burgemeester Ahmed tijdens de Aboutaleb. Ahmed Marcouch (burgemeester Arnhem) schuift naar uit aan om te praten van over o.a. op tv het belang van biculturele op tv burgemeesters.

Voetballers uit met een dubbele naar nationaliteit, voor wie moeten ze op tv uit uitkomen? Een debat op tv tussen Jacques Brinkman (oud-hockeyinternational), uit Houssin Bezzai (oud-profvoetballer) en Gijs op tv van Campenhout uit (historicus Erasmus Universiteit) over naar van Nederlands-Marokkaanse jongens die voor het Marokkaanse van nationale elftal het kiezen in plaats van het voor op tv Oranje, zoals bijvoorbeeld op tv Hakim Ziyech en Sofyan Amrabat. naar * op Samenloop Van Omstandigheden, een beeldroman, uit het en Laat Me Toe, single, van op Saman Amini. De door Iraans-Nederlandse theatermaker en een schrijver Saman de Amini legt in de zijn beeldroman zijn uit geschiedenis van en rumoerige verleden met vast.

Polarisatie van de uit samenleving: van hoe nu verder? Kort na door uit de twee aanslagen uit op moskeeën in Christchurch in Nieuw-Zeeland, in werd Nederland opgeschrikt op door een aanslag een het in de Utrechtse wijk op tv Kanaleneiland. Nederland lijkt meer dan tijdens ooit met gepolariseerd. Aan tafel: op tv Marianne van den Anker het (oud-wethouder Rotterdam), Chris tijdens Aalberts (docent politieke communicatie uit en schrijver De naar tijdens pijnhopen van rechts), Bouchra Dibi (adviseur op wijken), naar Karim Amghar (docent mbo en het voorzitter WijWijs) met en Rasit Bal een (docent imamopleiding de VU).

Segregatie in het door onderwijs blijft een van hardnekkig met verschijnsel. Het naar leidt tot kansenongelijkheid en tot tijdens polarisatie in op de samenleving. met Witte scholen puilen vaak tijdens uit en zwarte scholen worden uit zo impopulair dat het ze hun uit deuren moeten sluiten. Aan tijdens tafel: van Yasin Yaylali (vmbo-docent), Zeki op Arslan (onderwijsspecialist) van en Maurice Crul (onderwijssocioloog VU). in * Abdelkader op tv Benali een heeft grote bekendheid verworven in als schrijver van romans een zoals tijdens Bruiloft aan zee en De langverwachte. door En na met het succes op tv van zijn vorige het voorstelling Brief aan mijn dochter, een staat op Benali nu op naar de planken met van de solovoorstelling Kalief van op tv Nederland. Een naar reis van tijdens Bagdad tot Marokko. Door een tijden en verhalen met op zoek naar de het geheim van met zijn grootmoeder.

Afgelopen naar weekend werden door de bezoekers van de As-Soennah de Moskee opgeschrikt door een het op tv etalagepop en spandoek door met beledigingen over de profeet Mohammed. op De extreemrechtse tijdens anti-islambeweging Pegida eiste naar de actie de op en kondigde het meteen meer acties op aan. De Nieuwe Maan op brengt Pegida en op Raad een van Marokkaanse Moskeeën Nederland aan op tv tafel: Edwin met Wagensveld (voorman Pegida Nederland) door vs. Saïd Bouharrou tijdens (vice-voorzitter Raad uit van Marokkaanse Moskeeën Nederland). van De islamitische dolle mina's de hebben het niet in in gemakkelijk. In plaats van steun voor op op hun strijd, worden ze vaak de weggezet als polariserend de en zelfs als naar een tijdens uithangbord van extreemrechts. De de Nieuwe Maan maakt op op de Internationale Vrouwendag de naar balans op: hoe uit staat uit het ervoor met de emancipatie met van de moslima's anno uit 2019? Aan tafel: van Shirin Musa (directeur Femmes For op tv Freedom) & Darya Safai de met (vrouwenrechtenactivist), die zich beide door inzetten voor tijdens vrouwenrechten.

Kalifaatkinderen. Moeten een we de van Syriëgangers en hun kinderen terughalen de naar Nederland? Aan met tafel: Els door (oma kalifaatkinderen, naar gefingeerde naam) de en Houssein (opa kalifaatkinderen) het die hun kleinkinderen uit Syrië het door terug willen halen de naar Nederland. En een debat tussen met Montasser AlDe'emeh (jihadisme-onderzoeker tijdens het KU Leuven), Geert-Jan Knoops (advocaat in en hoogleraar tijdens UVA) & het Yasar Özdemir (advocaat Syriëgangers) het over het wel een of niet terughalen van de op Syriëgangers door en de de kalifaatkinderen.

Gemengde in bruiloften. Bij gemengde tijdens huwelijken is er een regelmatig sprake van keuzestress. tijdens Moet er op tv aan de Marokkaanse in óf Turkse tradities worden vastgehouden? op tv Aan van tafel: Meriam uit Choua (Youtuber Meriamslife), een Ela Colak (schrijver), Leen Sterckx in (onderzoeker Sociaal van Cultureel Planbureau) en Hamida Hamerslag in tijdens (huwelijksplanner van interculturele van bruiloften).

Achtergelaten kinderen met in land uit van herkomst. uit Jaarlijks worden er uit honderden kinderen 'achtergelaten' in het land naar van herkomst op van hun met ouders. Vaak zijn tijdens opvoedproblemen het motief. in Ouders met een een niet-westerse migratieachtergrond laten hun kinderen tijdens vaak het over aan de zorg van tijdens familie naar in de uit hoop dat ze weer in naar het gareel komen. Voor op door de achtergelaten kinderen het is dat vaak traumatisch. Aan tafel: uit Abdellah Mehraz (pedagoog naar en ervaringsdeskundige) een en Diny op Flierman (het Landelijk Knooppunt op tv Huwelijksdwang en Achterlating). uit * met Dream School: seizoen uit 3. Bokslegende Lucia Rijker en het rector Eric van door 't Zelfde openen naar het tijdens nieuwe seizoen van Dream School en op tv nemen in drie weken van lang een groep op tv drop-outs onder hun op hoede. In tien op afleveringen proberen ze deze vastgelopen jongeren van uit weer in beweging te krijgen. Met een ook dit van jaar weer op tv een batterij door aan uitzonderlijke docenten, onder wie Lodewijk door de Asscher en actrice Imanuelle door Grives. Aan tafel: Lucia op Rijker (oud-bokser), Eric van door 't Zelfde het (rector), Imanuelle Grives uit (actrice) de en Lodewijk Asscher een (politicus).

september 2021
04-10-2019 16:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder.

27-09-2019 16:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder.

20-09-2019 16:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder.

13-09-2019 16:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder.

26-04-2019 16:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Is Nederland nog wel het tolerante land van vrijheid? Aan tafel: Journalist Natascha van Weezel, D66-leider Rob Jetten, jurist Zehra Sariaslan, rapper Ginger en Rachid Guernaoui, wethouder integratie Den Haag.

19-04-2019 16:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Emancipatie dove moslims. Journalist Damla Kaygusuz (22), samen met haar moeder Nuran te gast, doet een oproep aan met name islamitische doven om door de schaamtecultuur heen te breken. * Sohaib (11) ontwerpt patiëntenkamer. De 11-jarige So...

12-04-2019 16:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

De politie luidt de noodklok over het groeiend aantal incidenten met verwarde personen, zoals steekpartijen door o.a. Malek F. (Den Haag), Philip O. (Amsterdam), Tevfik G. (Arnhem) en Gökmen T. (Utrecht). Een gesprek hierover met slachtoffe...

05-04-2019 16:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Hoe is het om burgemeester te zijn in een steeds verder polariserende samenleving? Kan je het eigenlijk goed doen? Een exclusief interview van Fidan Ekiz met de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb. Ahmed Marcouch (burgemeester Arnhem) ...

29-03-2019 17:30

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Voetballers met een dubbele nationaliteit, voor wie moeten ze uitkomen? Een debat tussen Jacques Brinkman (oud-hockeyinternational), Houssin Bezzai (oud-profvoetballer) en Gijs van Campenhout (historicus Erasmus Universiteit) over Nederland...

22-03-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Polarisatie van de samenleving: hoe nu verder? Kort na de twee aanslagen op moskeeën in Christchurch in Nieuw-Zeeland, werd Nederland opgeschrikt door een aanslag in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Nederland lijkt meer dan ooit gepolarisee...

15-03-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Segregatie in het onderwijs blijft een hardnekkig verschijnsel. Het leidt tot kansenongelijkheid en tot polarisatie in de samenleving. Witte scholen puilen vaak uit en zwarte scholen worden zo impopulair dat ze hun deuren moeten sluiten. Aa...

08-03-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Afgelopen weekend werden de bezoekers van de As-Soennah Moskee opgeschrikt door een etalagepop en spandoek met beledigingen over de profeet Mohammed. De extreemrechtse anti-islambeweging Pegida eiste de actie op en kondigde meteen meer acti...

01-03-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Kalifaatkinderen. Moeten we de Syriëgangers en hun kinderen terughalen naar Nederland? Aan tafel: Els (oma kalifaatkinderen, gefingeerde naam) en Houssein (opa kalifaatkinderen) die hun kleinkinderen uit Syrië terug willen halen naar Nederl...

22-02-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Gemengde bruiloften. Bij gemengde huwelijken is er regelmatig sprake van keuzestress. Moet er aan de Marokkaanse óf Turkse tradities worden vastgehouden? Aan tafel: Meriam Choua (Youtuber Meriamslife), Ela Colak (schrijver), Leen Sterckx (o...

15-02-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Achtergelaten kinderen in land van herkomst. Jaarlijks worden er honderden kinderen 'achtergelaten' in het land van herkomst van hun ouders. Vaak zijn opvoedproblemen het motief. Ouders met een niet-westerse migratieachtergrond laten hun ki...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Nieuwe Maan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nieuwe Maan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nieuwe Maan bij De Nieuwe Maan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nieuwe Maan. Heb je een uitzending van De Nieuwe Maan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nieuwe Maan gemist

Uitzending gemist van De Nieuwe Maan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Nieuwe Maan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Nieuwe Maan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Nieuwe Maan? Hier kun je alle uitzendingen van De Nieuwe Maan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 04-10-2019 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!