Programma gemist?

Actuele talkshow een met een door scherp oog voor ontwikkelingen tijdens in de multiculturele samenleving een en voor de naar islamitische gemeenschap met in het een bijzonder.

Actuele talkshow met naar een scherp met oog voor door ontwikkelingen in de op multiculturele samenleving met en voor de islamitische gemeenschap met in de het bijzonder.

Actuele met talkshow met een scherp oog in door voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving het en een voor de het islamitische gemeenschap in het een bijzonder.

Actuele talkshow met tijdens een van scherp oog voor ontwikkelingen van in de met multiculturele samenleving en voor de tijdens islamitische gemeenschap in een naar het bijzonder.

Is Nederland nog op wel het op tv tolerante land van vrijheid? een Aan tafel: met Journalist met Natascha van Weezel, D66-leider Rob het Jetten, jurist Zehra naar Sariaslan, rapper Ginger op tv en het Rachid Guernaoui, wethouder integratie het Den Haag.

Emancipatie dove van moslims. Journalist Damla Kaygusuz door op tv (22), samen met haar moeder tijdens Nuran te gast, doet met tijdens een oproep aan met name op islamitische doven een om door uit de schaamtecultuur heen te breken. het * Sohaib (11) op tv ontwerpt patiëntenkamer. De de 11-jarige Sohaib op Elkouaa heeft op tv een patiëntenkamer ontworpen voor zijn van ernstig zieke broertje in Adam met (10). Met zijn moeder tijdens Fatima is hij te het gast.

De politie luidt naar de op noodklok over het de groeiend aantal incidenten met het verwarde personen, in zoals steekpartijen door o.a. Malek van F. (Den Haag), op Philip een O. (Amsterdam), Tevfik op tv G. (Arnhem) en een Gökmen T. door (Utrecht). Een gesprek hierover met met slachtoffers Sharon door en Martin Colmans, PvdA-Kamerlid Attje een Kuiken en op tv oud-bestuurder van de op GGZ, in Sjef Czyzewski.

Hoe is het het om burgemeester te op zijn tijdens in een steeds verder tijdens polariserende samenleving? van Kan je het met eigenlijk goed doen? Een op exclusief interview van Fidan in in Ekiz met de Rotterdamse het burgemeester Ahmed Aboutaleb. Ahmed met Marcouch op tv (burgemeester Arnhem) schuift aan door om te uit praten over o.a. het belang de van van biculturele burgemeesters.

Voetballers een met een dubbele nationaliteit, de voor wie in moeten ze door uitkomen? Een debat tussen met Jacques Brinkman (oud-hockeyinternational), Houssin Bezzai op op (oud-profvoetballer) en Gijs van een Campenhout (historicus het Erasmus Universiteit) over Nederlands-Marokkaanse jongens die een voor het Marokkaanse met naar nationale elftal kiezen in plaats door van voor Oranje, zoals in bijvoorbeeld Hakim naar Ziyech en het Sofyan Amrabat. * Samenloop op tv Van Omstandigheden, een beeldroman, het en Laat in Me Toe, single, van van Saman Amini. op tv De uit Iraans-Nederlandse theatermaker en schrijver van Saman Amini legt in zijn het het beeldroman zijn geschiedenis en rumoerige naar verleden door vast.

Polarisatie van met de samenleving: hoe in nu het verder? Kort na de de twee aanslagen op moskeeën het in een Christchurch in Nieuw-Zeeland, de werd Nederland opgeschrikt door met een aanslag in de Utrechtse met op tv wijk Kanaleneiland. Nederland door lijkt meer dan uit ooit gepolariseerd. Aan in tafel: Marianne van den Anker (oud-wethouder naar Rotterdam), door Chris Aalberts (docent politieke door communicatie en de schrijver De pijnhopen van tijdens rechts), Bouchra Dibi (adviseur de wijken), door Karim Amghar (docent mbo en op voorzitter WijWijs) en naar Rasit de Bal (docent imamopleiding tijdens VU).

Segregatie in het het naar onderwijs blijft een hardnekkig naar verschijnsel. Het leidt in tot kansenongelijkheid naar en tot polarisatie in naar de samenleving. in Witte scholen puilen vaak uit en naar zwarte scholen worden een zo naar impopulair dat ze hun op deuren moeten sluiten. met Aan op tafel: Yasin Yaylali (vmbo-docent), Zeki Arslan de (onderwijsspecialist) een en Maurice op tv Crul (onderwijssocioloog VU). * Abdelkader Benali uit heeft op tv grote bekendheid verworven als de schrijver van in romans zoals Bruiloft aan zee een en de De langverwachte. En van na het het succes van zijn vorige voorstelling op Brief aan mijn het dochter, een staat Benali nu op de door planken met de solovoorstelling op tv op Kalief van Nederland. Een op reis van Bagdad naar tot Marokko. Door tijden en met uit verhalen op zoek naar het geheim uit van van zijn grootmoeder.

Afgelopen weekend werden naar de bezoekers van op tv de As-Soennah uit Moskee op opgeschrikt door een op tv etalagepop en spandoek met beledigingen over in de in profeet Mohammed. naar De extreemrechtse anti-islambeweging Pegida op tv eiste de actie uit op en kondigde meteen meer tijdens acties uit aan. De uit Nieuwe Maan brengt Pegida tijdens en Raad van de Marokkaanse Moskeeën Nederland aan tijdens tafel: Edwin Wagensveld de (voorman Pegida Nederland) vs. naar de Saïd Bouharrou (vice-voorzitter op Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland). uit De islamitische dolle het mina's tijdens hebben het niet gemakkelijk. In met plaats van steun op voor hun strijd, worden van op tv ze vaak weggezet een als polariserend en zelfs het als een uithangbord in van extreemrechts. De Nieuwe Maan met maakt op de de het Internationale Vrouwendag de balans op op: hoe naar staat het ervoor met de emancipatie uit op van moslima's anno 2019? Aan tafel: met naar Shirin Musa (directeur Femmes For een Freedom) & op Darya Safai (vrouwenrechtenactivist), die met zich beide inzetten voor op tv met vrouwenrechten.

Kalifaatkinderen. Moeten tijdens we de van Syriëgangers en hun kinderen terughalen op op tv naar Nederland? Aan tafel: van Els (oma kalifaatkinderen, gefingeerde naam) op en Houssein op (opa kalifaatkinderen) tijdens die hun kleinkinderen uit Syrië met terug willen halen in naar met Nederland. En een debat een tussen Montasser AlDe'emeh (jihadisme-onderzoeker een met KU Leuven), Geert-Jan naar Knoops (advocaat en hoogleraar UVA) & op tv Yasar tijdens Özdemir (advocaat door Syriëgangers) over het wel op tv of niet van terughalen van de door Syriëgangers en de van kalifaatkinderen.

Gemengde bruiloften. Bij een gemengde huwelijken is op tv er tijdens regelmatig sprake uit van keuzestress. Moet uit er aan de Marokkaanse door óf Turkse tradities de worden vastgehouden? met Aan tafel: Meriam Choua (Youtuber de Meriamslife), Ela de Colak (schrijver), Leen op tv Sterckx (onderzoeker Sociaal Cultureel met Planbureau) en Hamida Hamerslag tijdens (huwelijksplanner van interculturele in met bruiloften).

Achtergelaten kinderen in tijdens tijdens land van herkomst. van Jaarlijks worden er honderden kinderen 'achtergelaten' op tv in uit het land van herkomst van de hun ouders. Vaak tijdens zijn opvoedproblemen het een door motief. Ouders met een niet-westerse migratieachtergrond door laten hun kinderen het vaak over tijdens aan de zorg van op familie in tijdens de hoop een dat ze door weer in het in gareel komen. Voor uit de achtergelaten kinderen in is dat vaak traumatisch. Aan op tafel: naar Abdellah Mehraz (pedagoog en ervaringsdeskundige) in en van Diny Flierman (het Landelijk Knooppunt Huwelijksdwang met van en Achterlating). * Dream School: seizoen naar in 3. Bokslegende Lucia Rijker naar en rector de Eric van 't Zelfde openen een het in nieuwe seizoen van een Dream School en nemen drie de weken lang een door groep drop-outs met onder hun hoede. naar In tien op afleveringen proberen ze in deze vastgelopen jongeren weer in beweging met door te krijgen. Met ook dit tijdens jaar weer een batterij door aan van uitzonderlijke docenten, onder wie Lodewijk met Asscher naar en actrice Imanuelle Grives. Aan uit tafel: Lucia Rijker de (oud-bokser), Eric van van 't Zelfde een (rector), Imanuelle Grives in (actrice) en Lodewijk Asscher tijdens op (politicus).

januari 2021
04-10-2019 16:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder.

27-09-2019 16:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder.

20-09-2019 16:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder.

13-09-2019 16:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder.

26-04-2019 16:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Is Nederland nog wel het tolerante land van vrijheid? Aan tafel: Journalist Natascha van Weezel, D66-leider Rob Jetten, jurist Zehra Sariaslan, rapper Ginger en Rachid Guernaoui, wethouder integratie Den Haag.

19-04-2019 16:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Emancipatie dove moslims. Journalist Damla Kaygusuz (22), samen met haar moeder Nuran te gast, doet een oproep aan met name islamitische doven om door de schaamtecultuur heen te breken. * Sohaib (11) ontwerpt patiëntenkamer. De 11-jarige So...

12-04-2019 16:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

De politie luidt de noodklok over het groeiend aantal incidenten met verwarde personen, zoals steekpartijen door o.a. Malek F. (Den Haag), Philip O. (Amsterdam), Tevfik G. (Arnhem) en Gökmen T. (Utrecht). Een gesprek hierover met slachtoffe...

05-04-2019 16:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Hoe is het om burgemeester te zijn in een steeds verder polariserende samenleving? Kan je het eigenlijk goed doen? Een exclusief interview van Fidan Ekiz met de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb. Ahmed Marcouch (burgemeester Arnhem) ...

29-03-2019 17:30

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Voetballers met een dubbele nationaliteit, voor wie moeten ze uitkomen? Een debat tussen Jacques Brinkman (oud-hockeyinternational), Houssin Bezzai (oud-profvoetballer) en Gijs van Campenhout (historicus Erasmus Universiteit) over Nederland...

22-03-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Polarisatie van de samenleving: hoe nu verder? Kort na de twee aanslagen op moskeeën in Christchurch in Nieuw-Zeeland, werd Nederland opgeschrikt door een aanslag in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Nederland lijkt meer dan ooit gepolarisee...

15-03-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Segregatie in het onderwijs blijft een hardnekkig verschijnsel. Het leidt tot kansenongelijkheid en tot polarisatie in de samenleving. Witte scholen puilen vaak uit en zwarte scholen worden zo impopulair dat ze hun deuren moeten sluiten. Aa...

08-03-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Afgelopen weekend werden de bezoekers van de As-Soennah Moskee opgeschrikt door een etalagepop en spandoek met beledigingen over de profeet Mohammed. De extreemrechtse anti-islambeweging Pegida eiste de actie op en kondigde meteen meer acti...

01-03-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Kalifaatkinderen. Moeten we de Syriëgangers en hun kinderen terughalen naar Nederland? Aan tafel: Els (oma kalifaatkinderen, gefingeerde naam) en Houssein (opa kalifaatkinderen) die hun kleinkinderen uit Syrië terug willen halen naar Nederl...

22-02-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Gemengde bruiloften. Bij gemengde huwelijken is er regelmatig sprake van keuzestress. Moet er aan de Marokkaanse óf Turkse tradities worden vastgehouden? Aan tafel: Meriam Choua (Youtuber Meriamslife), Ela Colak (schrijver), Leen Sterckx (o...

15-02-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Achtergelaten kinderen in land van herkomst. Jaarlijks worden er honderden kinderen 'achtergelaten' in het land van herkomst van hun ouders. Vaak zijn opvoedproblemen het motief. Ouders met een niet-westerse migratieachtergrond laten hun ki...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Nieuwe Maan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nieuwe Maan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nieuwe Maan bij De Nieuwe Maan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nieuwe Maan. Heb je een uitzending van De Nieuwe Maan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nieuwe Maan gemist

Uitzending gemist van De Nieuwe Maan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Nieuwe Maan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Nieuwe Maan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Nieuwe Maan? Hier kun je alle uitzendingen van De Nieuwe Maan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 04-10-2019 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!