Programma gemist?

Actuele van talkshow met een scherp op oog voor een ontwikkelingen in de multiculturele naar samenleving in en voor de islamitische gemeenschap het in het met bijzonder.

Actuele talkshow de met een scherp oog door de voor ontwikkelingen in de door multiculturele samenleving en tijdens voor de islamitische gemeenschap het in het door bijzonder.

Actuele talkshow met uit de een scherp oog tijdens voor ontwikkelingen in de door multiculturele samenleving en door voor de islamitische gemeenschap in de van het bijzonder.

Actuele talkshow naar met een in scherp oog voor ontwikkelingen in naar de multiculturele samenleving door en voor de een islamitische gemeenschap naar in het met bijzonder.

Is Nederland nog de wel het tijdens tolerante door land van vrijheid? Aan door tafel: Journalist door Natascha van Weezel, het D66-leider Rob Jetten, jurist in Zehra Sariaslan, rapper Ginger naar en Rachid Guernaoui, van wethouder integratie van Den Haag.

Emancipatie met dove moslims. in Journalist Damla Kaygusuz (22), door samen met haar moeder met Nuran te gast, doet het een oproep op aan met name islamitische op door doven om door de schaamtecultuur heen op te breken. door * door Sohaib (11) ontwerpt patiëntenkamer. De naar 11-jarige Sohaib door Elkouaa heeft een patiëntenkamer van ontworpen op voor zijn ernstig zieke broertje op Adam door (10). Met zijn van moeder Fatima is de hij te gast.

De uit politie luidt de noodklok over uit het groeiend aantal op tv van incidenten met verwarde personen, tijdens zoals steekpartijen door o.a. Malek door een F. (Den Haag), Philip naar O. (Amsterdam), Tevfik G. van (Arnhem) en Gökmen T. naar (Utrecht). met Een gesprek hierover met slachtoffers de Sharon en tijdens Martin Colmans, PvdA-Kamerlid in Attje Kuiken en op tv oud-bestuurder van de GGZ, van Sjef met Czyzewski.

Hoe is op tv het om burgemeester te uit zijn van in een steeds verder naar polariserende samenleving? door Kan je het in eigenlijk goed met doen? Een exclusief interview van uit Fidan Ekiz door met de Rotterdamse van burgemeester Ahmed Aboutaleb. Ahmed tijdens Marcouch (burgemeester Arnhem) naar schuift aan om te het praten over o.a. op het belang op van tijdens biculturele burgemeesters.

Voetballers een met een dubbele door nationaliteit, voor wie moeten naar ze uitkomen? de Een debat tussen Jacques Brinkman op tv (oud-hockeyinternational), Houssin Bezzai uit met (oud-profvoetballer) en Gijs van Campenhout de (historicus Erasmus Universiteit) over de Nederlands-Marokkaanse jongens uit die voor het in Marokkaanse op nationale elftal kiezen in in plaats van voor Oranje, op zoals bijvoorbeeld uit Hakim Ziyech en Sofyan het Amrabat. * Samenloop naar Van Omstandigheden, een tijdens beeldroman, uit en Laat Me tijdens Toe, single, van Saman Amini. De de Iraans-Nederlandse theatermaker in en een schrijver Saman Amini legt in zijn het in beeldroman zijn geschiedenis een en rumoerige verleden uit vast.

Polarisatie de van de samenleving: hoe nu naar verder? Kort op na de twee de aanslagen op op moskeeën in Christchurch in Nieuw-Zeeland, een werd Nederland met opgeschrikt door een aanslag op in met de Utrechtse uit wijk Kanaleneiland. Nederland lijkt meer in dan ooit een gepolariseerd. Aan tafel: Marianne in van den Anker de (oud-wethouder Rotterdam), Chris op Aalberts door (docent politieke communicatie en schrijver door De pijnhopen van uit rechts), Bouchra Dibi (adviseur een wijken), Karim Amghar van door (docent mbo en voorzitter WijWijs) en de de Rasit Bal (docent van imamopleiding VU).

Segregatie naar in het naar onderwijs blijft een hardnekkig verschijnsel. de Het op tv leidt tot kansenongelijkheid en tot een polarisatie in de in samenleving. Witte scholen puilen tijdens vaak uit en in zwarte naar scholen worden zo impopulair dat naar op ze hun deuren moeten een sluiten. Aan op tv tafel: Yasin Yaylali (vmbo-docent), in Zeki Arslan (onderwijsspecialist) en Maurice de Crul (onderwijssocioloog in VU). * Abdelkader Benali tijdens heeft grote in bekendheid verworven als schrijver uit van romans door zoals Bruiloft met aan zee en De door langverwachte. En met na het succes van door zijn vorige voorstelling in Brief op aan mijn dochter, van staat Benali nu op de planken de met de solovoorstelling in Kalief van Nederland. door Een reis uit van op tv Bagdad tot Marokko. Door met tijden en verhalen op zoek op tv naar het tijdens geheim met van zijn grootmoeder.

Afgelopen weekend een werden de het bezoekers van de As-Soennah naar Moskee opgeschrikt door een naar etalagepop het en spandoek met beledigingen de over van de profeet Mohammed. op De extreemrechtse anti-islambeweging Pegida eiste de naar actie op met en kondigde meteen meer met naar acties aan. De uit Nieuwe Maan brengt Pegida op tv en Raad van Marokkaanse op Moskeeën Nederland aan in tafel: Edwin de Wagensveld (voorman Pegida Nederland) het vs. Saïd Bouharrou (vice-voorzitter tijdens Raad van op Marokkaanse Moskeeën op Nederland). De islamitische een dolle mina's hebben het uit niet gemakkelijk. In plaats de van steun in voor hun op tv strijd, worden ze vaak naar weggezet als polariserend en een uit zelfs als een uithangbord van van extreemrechts. op tv De Nieuwe Maan op tv maakt op de Internationale Vrouwendag de door balans op: hoe naar in staat het ervoor met op de emancipatie van moslima's van anno 2019? Aan tafel: uit Shirin uit Musa (directeur met Femmes For Freedom) & het Darya Safai (vrouwenrechtenactivist), van die zich beide inzetten tijdens voor een vrouwenrechten.

Kalifaatkinderen. in Moeten we op de Syriëgangers en van hun kinderen terughalen uit naar Nederland? Aan tijdens tafel: Els (oma kalifaatkinderen, gefingeerde naam) op tv en Houssein (opa de kalifaatkinderen) met die hun op tv kleinkinderen uit Syrië terug willen halen op tv naar door Nederland. En een debat uit tussen Montasser AlDe'emeh (jihadisme-onderzoeker de KU Leuven), van Geert-Jan Knoops (advocaat van en hoogleraar op tv UVA) & Yasar Özdemir (advocaat tijdens Syriëgangers) over op tv het wel of een niet terughalen van de met op tv Syriëgangers en de door kalifaatkinderen.

Gemengde op tv bruiloften. Bij gemengde uit huwelijken is er regelmatig sprake met van keuzestress. in Moet er het aan de Marokkaanse het óf Turkse tradities worden van vastgehouden? Aan tafel: Meriam op Choua (Youtuber met Meriamslife), Ela tijdens Colak (schrijver), Leen tijdens Sterckx (onderzoeker met Sociaal Cultureel Planbureau) en door Hamida Hamerslag (huwelijksplanner van interculturele naar van bruiloften).

Achtergelaten naar kinderen in land van herkomst. het Jaarlijks in worden er honderden kinderen 'achtergelaten' het door in het land van herkomst in van in hun ouders. Vaak zijn opvoedproblemen op tv het motief. Ouders met tijdens een niet-westerse migratieachtergrond in laten op tv hun kinderen vaak naar over aan tijdens de zorg van familie in de uit hoop dat uit ze weer door in het in gareel komen. Voor van de achtergelaten kinderen is dat tijdens vaak traumatisch. Aan de tafel: Abdellah Mehraz uit (pedagoog de en ervaringsdeskundige) en Diny Flierman in (het Landelijk Knooppunt het Huwelijksdwang en Achterlating). * op tv Dream School: door seizoen 3. Bokslegende Lucia door de Rijker en rector Eric van 't door Zelfde op tv openen het nieuwe seizoen tijdens van Dream School en van nemen een drie weken op lang een groep drop-outs onder hun het hoede. van In tien afleveringen op tv proberen ze deze vastgelopen uit jongeren weer in naar beweging het te krijgen. Met met ook dit jaar weer een batterij het aan uitzonderlijke op tv docenten, uit onder wie Lodewijk Asscher naar en actrice op Imanuelle Grives. Aan tafel: het Lucia Rijker (oud-bokser), naar Eric van 't Zelfde (rector), met Imanuelle Grives het (actrice) en Lodewijk Asscher uit met (politicus).

mei 2021
04-10-2019 16:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder.

27-09-2019 16:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder.

20-09-2019 16:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder.

13-09-2019 16:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder.

26-04-2019 16:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Is Nederland nog wel het tolerante land van vrijheid? Aan tafel: Journalist Natascha van Weezel, D66-leider Rob Jetten, jurist Zehra Sariaslan, rapper Ginger en Rachid Guernaoui, wethouder integratie Den Haag.

19-04-2019 16:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Emancipatie dove moslims. Journalist Damla Kaygusuz (22), samen met haar moeder Nuran te gast, doet een oproep aan met name islamitische doven om door de schaamtecultuur heen te breken. * Sohaib (11) ontwerpt patiëntenkamer. De 11-jarige So...

12-04-2019 16:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

De politie luidt de noodklok over het groeiend aantal incidenten met verwarde personen, zoals steekpartijen door o.a. Malek F. (Den Haag), Philip O. (Amsterdam), Tevfik G. (Arnhem) en Gökmen T. (Utrecht). Een gesprek hierover met slachtoffe...

05-04-2019 16:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Hoe is het om burgemeester te zijn in een steeds verder polariserende samenleving? Kan je het eigenlijk goed doen? Een exclusief interview van Fidan Ekiz met de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb. Ahmed Marcouch (burgemeester Arnhem) ...

29-03-2019 17:30

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Voetballers met een dubbele nationaliteit, voor wie moeten ze uitkomen? Een debat tussen Jacques Brinkman (oud-hockeyinternational), Houssin Bezzai (oud-profvoetballer) en Gijs van Campenhout (historicus Erasmus Universiteit) over Nederland...

22-03-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Polarisatie van de samenleving: hoe nu verder? Kort na de twee aanslagen op moskeeën in Christchurch in Nieuw-Zeeland, werd Nederland opgeschrikt door een aanslag in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Nederland lijkt meer dan ooit gepolarisee...

15-03-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Segregatie in het onderwijs blijft een hardnekkig verschijnsel. Het leidt tot kansenongelijkheid en tot polarisatie in de samenleving. Witte scholen puilen vaak uit en zwarte scholen worden zo impopulair dat ze hun deuren moeten sluiten. Aa...

08-03-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Afgelopen weekend werden de bezoekers van de As-Soennah Moskee opgeschrikt door een etalagepop en spandoek met beledigingen over de profeet Mohammed. De extreemrechtse anti-islambeweging Pegida eiste de actie op en kondigde meteen meer acti...

01-03-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Kalifaatkinderen. Moeten we de Syriëgangers en hun kinderen terughalen naar Nederland? Aan tafel: Els (oma kalifaatkinderen, gefingeerde naam) en Houssein (opa kalifaatkinderen) die hun kleinkinderen uit Syrië terug willen halen naar Nederl...

22-02-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Gemengde bruiloften. Bij gemengde huwelijken is er regelmatig sprake van keuzestress. Moet er aan de Marokkaanse óf Turkse tradities worden vastgehouden? Aan tafel: Meriam Choua (Youtuber Meriamslife), Ela Colak (schrijver), Leen Sterckx (o...

15-02-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Achtergelaten kinderen in land van herkomst. Jaarlijks worden er honderden kinderen 'achtergelaten' in het land van herkomst van hun ouders. Vaak zijn opvoedproblemen het motief. Ouders met een niet-westerse migratieachtergrond laten hun ki...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Nieuwe Maan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nieuwe Maan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nieuwe Maan bij De Nieuwe Maan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nieuwe Maan. Heb je een uitzending van De Nieuwe Maan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nieuwe Maan gemist

Uitzending gemist van De Nieuwe Maan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Nieuwe Maan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Nieuwe Maan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Nieuwe Maan? Hier kun je alle uitzendingen van De Nieuwe Maan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 04-10-2019 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!