Programma gemist?

Actuele de talkshow met een scherp naar oog voor ontwikkelingen met in op de multiculturele samenleving en voor naar de islamitische gemeenschap tijdens in het de bijzonder.

Actuele een talkshow met een scherp op tv oog voor ontwikkelingen in het van de multiculturele samenleving en het voor de islamitische gemeenschap in van het naar bijzonder.

Actuele talkshow het met een tijdens scherp oog van voor ontwikkelingen in de naar multiculturele samenleving en voor de van islamitische gemeenschap in de het op bijzonder.

Actuele naar talkshow met een het scherp oog voor ontwikkelingen in door de tijdens multiculturele samenleving en voor de de islamitische gemeenschap in in van het bijzonder.

Is met Nederland nog wel het naar tolerante land van een vrijheid? Aan tafel: Journalist in Natascha door van Weezel, D66-leider Rob op tv Jetten, naar jurist Zehra Sariaslan, rapper Ginger door en uit Rachid Guernaoui, wethouder integratie de Den Haag.

Emancipatie dove de moslims. Journalist tijdens Damla Kaygusuz (22), op samen met het haar moeder Nuran met te gast, doet een oproep aan een met name islamitische tijdens doven op om door de schaamtecultuur heen een te breken. de * Sohaib door (11) ontwerpt patiëntenkamer. De op 11-jarige Sohaib Elkouaa het heeft een patiëntenkamer met ontworpen voor door zijn ernstig door zieke broertje Adam (10). met Met zijn moeder tijdens Fatima is hij te van gast.

De politie de luidt op de noodklok over het groeiend aantal van incidenten met met verwarde personen, zoals steekpartijen van door o.a. Malek de F. (Den van Haag), Philip O. van (Amsterdam), de Tevfik G. (Arnhem) en uit Gökmen T. (Utrecht). Een naar gesprek hierover naar met slachtoffers Sharon een en Martin met Colmans, PvdA-Kamerlid Attje naar Kuiken en oud-bestuurder van een de GGZ, naar Sjef Czyzewski.

Hoe is het tijdens om burgemeester van te zijn in door een steeds verder met polariserende samenleving? uit Kan je het eigenlijk op goed uit doen? Een exclusief interview de van Fidan Ekiz met uit de uit Rotterdamse burgemeester Ahmed uit Aboutaleb. Ahmed Marcouch (burgemeester Arnhem) schuift op tv tijdens aan om te praten met over o.a. het een belang van biculturele van burgemeesters.

Voetballers door met een dubbele van nationaliteit, voor wie naar moeten ze een uitkomen? Een debat tussen het Jacques Brinkman (oud-hockeyinternational), Houssin naar Bezzai van (oud-profvoetballer) en Gijs van Campenhout (historicus op Erasmus Universiteit) een over Nederlands-Marokkaanse jongens in die op voor het Marokkaanse nationale elftal van kiezen in plaats van een naar voor Oranje, zoals een bijvoorbeeld Hakim Ziyech en Sofyan op tv Amrabat. * Samenloop Van naar Omstandigheden, uit een beeldroman, uit en Laat Me Toe, single, op tv van Saman Amini. in De Iraans-Nederlandse het theatermaker en door schrijver Saman Amini op tv legt in zijn beeldroman het zijn geschiedenis en door rumoerige verleden van vast.

Polarisatie van van de samenleving: hoe nu een verder? Kort na door de twee aanslagen naar de op moskeeën in Christchurch in Nieuw-Zeeland, door van werd Nederland opgeschrikt door tijdens een aanslag in de uit Utrechtse wijk in Kanaleneiland. Nederland lijkt meer het dan ooit gepolariseerd. uit Aan tafel: Marianne van door den de Anker (oud-wethouder naar Rotterdam), Chris Aalberts (docent van politieke communicatie in en schrijver De pijnhopen van uit rechts), Bouchra Dibi (adviseur op tijdens wijken), Karim Amghar (docent mbo en naar voorzitter uit WijWijs) en Rasit Bal (docent op tv imamopleiding tijdens VU).

Segregatie in een het onderwijs blijft een een hardnekkig met verschijnsel. Het leidt een tot kansenongelijkheid en tot polarisatie de in een de samenleving. Witte scholen puilen naar vaak uit in en zwarte scholen het worden zo op impopulair dat op tv ze hun deuren moeten sluiten. Aan uit tafel: Yasin Yaylali door (vmbo-docent), Zeki het Arslan (onderwijsspecialist) en Maurice het Crul (onderwijssocioloog naar VU). het * Abdelkader Benali heeft grote de bekendheid verworven als op tv schrijver van romans met zoals Bruiloft aan zee uit en De langverwachte. door naar En na het succes van in zijn vorige voorstelling Brief met aan mijn dochter, uit staat Benali nu in op de de planken met de solovoorstelling het de Kalief van Nederland. tijdens Een reis van Bagdad het tot Marokko. Door tijdens tijden en het verhalen op zoek naar het geheim door van van zijn grootmoeder.

Afgelopen tijdens weekend werden de bezoekers van met de het As-Soennah Moskee van opgeschrikt door een etalagepop en spandoek tijdens met beledigingen het over van de profeet Mohammed. De met extreemrechtse anti-islambeweging naar Pegida eiste de actie op en uit uit kondigde meteen meer acties aan. door De Nieuwe een Maan brengt tijdens Pegida en Raad van Marokkaanse Moskeeën in Nederland aan op tv tafel: Edwin Wagensveld met (voorman het Pegida Nederland) vs. Saïd van Bouharrou (vice-voorzitter Raad van uit Marokkaanse Moskeeën Nederland). een De islamitische dolle mina's het hebben het tijdens niet naar gemakkelijk. In plaats van tijdens steun voor hun tijdens strijd, worden ze vaak met weggezet als polariserend en naar een zelfs als een uithangbord van extreemrechts. door De Nieuwe tijdens Maan maakt op de uit naar Internationale Vrouwendag de balans op: hoe uit staat het tijdens ervoor met de emancipatie naar van moslima's anno naar 2019? een Aan tafel: Shirin een Musa (directeur Femmes For naar Freedom) & Darya Safai in (vrouwenrechtenactivist), die een zich beide tijdens inzetten voor uit vrouwenrechten.

Kalifaatkinderen. Moeten door we de Syriëgangers en in hun het kinderen terughalen door naar Nederland? Aan tafel: Els naar (oma kalifaatkinderen, gefingeerde naam) van en Houssein het (opa kalifaatkinderen) die naar hun kleinkinderen uit uit Syrië terug willen halen uit naar in Nederland. En een debat naar tussen Montasser het AlDe'emeh (jihadisme-onderzoeker KU naar Leuven), Geert-Jan Knoops (advocaat door en hoogleraar UVA) de & de Yasar Özdemir (advocaat Syriëgangers) over op tv het wel tijdens of niet op terughalen van de op tv Syriëgangers en de tijdens kalifaatkinderen.

Gemengde het bruiloften. Bij gemengde huwelijken is het er naar regelmatig sprake een van keuzestress. Moet er aan de uit Marokkaanse óf Turkse met tradities uit worden vastgehouden? Aan tafel: Meriam op Choua (Youtuber Meriamslife), met Ela Colak tijdens (schrijver), Leen van Sterckx (onderzoeker Sociaal door Cultureel Planbureau) en Hamida Hamerslag met van (huwelijksplanner van interculturele de bruiloften).

Achtergelaten in kinderen in tijdens land van herkomst. Jaarlijks met worden er honderden een kinderen 'achtergelaten' in het land het van herkomst van van hun ouders. Vaak de zijn de opvoedproblemen het motief. Ouders een met tijdens een niet-westerse migratieachtergrond laten hun kinderen van vaak over naar aan de zorg het van familie in de in hoop de dat ze weer naar in het gareel komen. Voor een de achtergelaten kinderen naar is dat het vaak traumatisch. uit Aan tafel: Abdellah in Mehraz (pedagoog naar en ervaringsdeskundige) en Diny een Flierman (het Landelijk Knooppunt naar Huwelijksdwang en Achterlating). * het Dream School: een seizoen 3. Bokslegende uit Lucia Rijker op tv en rector Eric met van 't Zelfde openen een het nieuwe seizoen van op Dream de School en nemen een drie weken op lang een groep drop-outs een onder hun hoede. op tv In tien van afleveringen proberen ze deze vastgelopen met jongeren weer in beweging de te in krijgen. Met ook dit op jaar weer de een batterij aan naar uitzonderlijke docenten, onder wie met Lodewijk Asscher in en actrice met Imanuelle Grives. Aan uit tafel: Lucia Rijker (oud-bokser), Eric van van met 't Zelfde (rector), Imanuelle met Grives (actrice) en door Lodewijk Asscher het (politicus).

april 2020
04-10-2019 16:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder.

27-09-2019 16:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder.

20-09-2019 16:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder.

13-09-2019 16:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Actuele talkshow met een scherp oog voor ontwikkelingen in de multiculturele samenleving en voor de islamitische gemeenschap in het bijzonder.

26-04-2019 16:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Is Nederland nog wel het tolerante land van vrijheid? Aan tafel: Journalist Natascha van Weezel, D66-leider Rob Jetten, jurist Zehra Sariaslan, rapper Ginger en Rachid Guernaoui, wethouder integratie Den Haag.

19-04-2019 16:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Emancipatie dove moslims. Journalist Damla Kaygusuz (22), samen met haar moeder Nuran te gast, doet een oproep aan met name islamitische doven om door de schaamtecultuur heen te breken. * Sohaib (11) ontwerpt patiëntenkamer. De 11-jarige So...

12-04-2019 16:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

De politie luidt de noodklok over het groeiend aantal incidenten met verwarde personen, zoals steekpartijen door o.a. Malek F. (Den Haag), Philip O. (Amsterdam), Tevfik G. (Arnhem) en Gökmen T. (Utrecht). Een gesprek hierover met slachtoffe...

05-04-2019 16:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Hoe is het om burgemeester te zijn in een steeds verder polariserende samenleving? Kan je het eigenlijk goed doen? Een exclusief interview van Fidan Ekiz met de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb. Ahmed Marcouch (burgemeester Arnhem) ...

29-03-2019 17:30

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Voetballers met een dubbele nationaliteit, voor wie moeten ze uitkomen? Een debat tussen Jacques Brinkman (oud-hockeyinternational), Houssin Bezzai (oud-profvoetballer) en Gijs van Campenhout (historicus Erasmus Universiteit) over Nederland...

22-03-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Polarisatie van de samenleving: hoe nu verder? Kort na de twee aanslagen op moskeeën in Christchurch in Nieuw-Zeeland, werd Nederland opgeschrikt door een aanslag in de Utrechtse wijk Kanaleneiland. Nederland lijkt meer dan ooit gepolarisee...

15-03-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Segregatie in het onderwijs blijft een hardnekkig verschijnsel. Het leidt tot kansenongelijkheid en tot polarisatie in de samenleving. Witte scholen puilen vaak uit en zwarte scholen worden zo impopulair dat ze hun deuren moeten sluiten. Aa...

08-03-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Afgelopen weekend werden de bezoekers van de As-Soennah Moskee opgeschrikt door een etalagepop en spandoek met beledigingen over de profeet Mohammed. De extreemrechtse anti-islambeweging Pegida eiste de actie op en kondigde meteen meer acti...

01-03-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Kalifaatkinderen. Moeten we de Syriëgangers en hun kinderen terughalen naar Nederland? Aan tafel: Els (oma kalifaatkinderen, gefingeerde naam) en Houssein (opa kalifaatkinderen) die hun kleinkinderen uit Syrië terug willen halen naar Nederl...

22-02-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Gemengde bruiloften. Bij gemengde huwelijken is er regelmatig sprake van keuzestress. Moet er aan de Marokkaanse óf Turkse tradities worden vastgehouden? Aan tafel: Meriam Choua (Youtuber Meriamslife), Ela Colak (schrijver), Leen Sterckx (o...

15-02-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Achtergelaten kinderen in land van herkomst. Jaarlijks worden er honderden kinderen 'achtergelaten' in het land van herkomst van hun ouders. Vaak zijn opvoedproblemen het motief. Ouders met een niet-westerse migratieachtergrond laten hun ki...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Nieuwe Maan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nieuwe Maan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nieuwe Maan bij De Nieuwe Maan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nieuwe Maan. Heb je een uitzending van De Nieuwe Maan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nieuwe Maan gemist

Uitzending gemist van De Nieuwe Maan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Nieuwe Maan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Nieuwe Maan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Nieuwe Maan? Hier kun je alle uitzendingen van De Nieuwe Maan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 94
  • Laatste uitzending op 04-10-2019 om 16:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!