Programma gemist?

Seizoen 6 - op tv door Aflevering 3 - Talkshow met aandacht uit voor naar ontwikkelingen in de moslimgemeenschap. In door 'Dream school' de proberen bokslegende Lucia Rijker en tijdens rector de Eric van 't Zelfde naar een groep van veertien het voortijdige schoolverlaters door aan het leren door te krijgen. Daarvoor trekken tijdens uit ze bijzondere docenten aan. Van uit hen schuiven uit PvdA-fractievoorzitter Lodewijk het Asscher en actrice Imanuelle in Grives aan, naast Lucia Rijker een en Eric van in van 't Zelfde en de op leerlingen.

Arbeidsdiscriminatie-aanpak of heksenjacht? van Wethouder het in Amsterdam Rutger de Groot Wassink wil tijdens met nepsollicitanten op tv achterhalen of bedrijven werkzoekenden discrimineren. op Bedrijven vrezen in echter een heksenjacht. van Aan tafel: het Rutger Groot Wassink (wethouder, van Amsterdam), Bart Drenth (voorzitter MKB tijdens Amsterdam) van en Mourad el Moussati (oprichter van Sollicitatiemarkt.nl). door * Boek: 'Het zal je de broertje van maar zijn'. Een van humoristische zoektocht in een Marokko van loser Nourdin naar door een tijdens geschikte man naar voor zijn tweelingzusje Fatma. tijdens Aan tafel: auteur een en stand-upcomedian met Anuar Aoulad Abdelkrim.

Aanpak radicalisering. in Hoe gaan de verschillende op tv gemeenten hun geld in van voor de lokale een aanpak besteden? Aan tafel: Onno een Hoes (waarnemend burgemeester door Haarlemmermeer, VVD), Eric van het de 't Zelfde (schooldirecteur) en op Engin Baydar de (ervaringsdeskundige). * IFFR-film 'Take me uit Somewhere Nice'. Regietalent de Ena Sendijarevic (31), genomineerd door voor uit de prestigieuze op Tiger-award op het Internationaal op Film Festival Rotterdam op (IFFR), vertelt over haar eerste op tv speelfilm het Take Me van Somewhere Nice.

Boko op tv Haram. De door 25-jarige Kalthum Muhammad helpt de meisjes die terugkeren uit van de handen van het de het streng islamitische terreurgroep Boko Haram. Aan met tafel: Manon Stravens door (journalist en schrijver uit van de het boek van De Opstand van door Boko Haram). * NTR-serie: op tv Moslims Zoals Wij. In deze naar van serie wonen vier mannen het en vier vrouwen tien op tv dagen samen met in een huis nabij Roermond. een Wat door betekent het om tijdens moslim te zijn tijdens en wanneer ben je in een goede moslim? door Aan tafel: de Selma Omari (vlogger) en van Mohamed Abdulahi op (psychologiestudent).

'Verwesterde' vrouwen. van Drie vrouwen uit met Afghanistan en Somalië mogen tijdens voorlopig in tijdens Nederland blijven omdat ze naar te op tv 'westers' zijn geworden. Aan tafel: het Mohadese Moradi & van Jasper Kuipers op (adjunct-directeur van Vluchtelingenwerk). * het Van crimineel uit tot fotograaf. De Rotterdamse met fotograaf Stacii door Samidin stond in met een in been in de criminaliteit, maar tegenwoordig op tv breekt hij door een als het fotograaf. In van opdracht van het Rijksmuseum fotografeerde naar hij voor de jaarlijkse uit expositie van Document Nederland.

Hongersnood tijdens in Jemen. de De helft van de van bevolking verkeert in hongersnood op van ongekende omvang. in Aan tafel: Juriaan de Lahr (het Rode Kruis) van met en Jamal Badre (uit Jemen). * van De Nieuwe Buur, door vierdelige NTR-serie'. tijdens In de serie naar worden inwoners naar in Nederland, op Kroatië, Tsjechië en met Portugal geconfronteerd met uit 'nieuwe buren': vluchtelingen, arbeidsmigranten en het Roma, op zoek het naar een nieuw met thuis. Aan van tafel: Ries van Dijk de (hoofdpersoon De op Nieuwe Buur) en Meral Uslu het (regisseur De Nieuwe op tv de Buur).

Rif na twee tijdens jaar. Jonge op Marokkaanse mannen blijven twee op tv door jaar na de opstanden uit in de noordelijke Rif-regio het wegtrekken naar uit Marokko. Alle middelen worden ingezet het om in de oversteek te naar kunnen wagen naar over de Middellandse van Zee richting Europa. Alles voor een met betere toekomst. op tv Aan tafel: Farida Houdoe een (zus door van een veroordeelde demonstrant) naar en Kati een Piri (Europarlementariër PvdA). door * Comeback in Spice Girls. Girl Power! Deze week op tv kondigde Spice tijdens Girls met hun comeback aan. De de populaire girlband op veroverde in de jaren 90 door wereldwijd harten van veel een vrouwen. Naast uit hun muziek, tijdens waren de Spice door Girls ook tijdens een inspiratiebron voor jonge op meiden om hun dromen na uit te van jagen. Aan tafel: door Janice Deul (modeactivist) en uit dragqueen Megan naar Schoonbrood.

'Grens' van satire. van in Mocro Park, een satirische Youtube-serie een over een een oer-Hollandse stad, is enerzijds een tijdens groot succes, met anderzijds in opspraak: met de serie uit zou antisemitisch zijn. Waar ligt van de grens? Aan in tafel: Eddy Terstall op tv een (filmmaker). * Diwan Awards Holland tijdens Gala 2018 op het 3 november. op tv Het Belgische naar concept Diwan Awards is door overgewaaid naar Nederland. met De initiatiefnemers willen het hiermee een de tegenwicht bieden aan een de negatieve beeldvorming rond mensen van door Marokkaanse met afkomst. Aan tafel: Samira een Fegrachi (genomineerde uit in de categorie geneeskunde), Lousewies met met van der Laan (ambassadeur Diwan op tv Awards Holland en oud-politica) met een en Ahmed Larouz de (organisator Diwan Awards tijdens Holland).

Borstkanker onder migrantenvrouwen. in Borstkankerpatiënten de die laag opgeleid zijn of op een migratieachtergrond hebben van worden minder vaak het doorwezen op tv voor een erfelijkheidsonderzoek. Hoe op tv kan dat? Aan tafel: op Arjen Witkamp met (oncologisch chirurg), Margreet Ausems de met (klinisch geneticus en de onderzoeker) en Goli Abdurahman met (voormalig borstkankerpatiënt). * Terugblik op van met het werk van fotograaf Ara Güler. naar uit De onlangs overleden internationaal een geroemde fotograaf Ara Güler maakte naar onder door meer foto's van Pablo op tv Picasso, Salvador Dali, Sophia uit Loren en tijdens Alfred het Hitchcock. Ook legde hij een Istanbul op een een romantische manier naar vast in zwart-witfoto's. Wat naar is zijn nalatenschap? tijdens Aan tafel: Ahmet Polat een (fotograaf).

Nieuwe met serie: Vetgelukkig. In Vetgelukkig een onderzoeken Patty Brard en door Diederik Jekel hoe door het naar is om overgewicht te het hebben. Aan tafel: Programmadeelnemers het Danny Bouman en tijdens Lotte van Eijk. met * Bedreigde naar influencers in Nederland. door Wahhab Hassoo, van in 2012 als vluchteling naar naar Nederland gekomen, kreeg op tv te met maken met dreigementen vanuit een Irak. Dit in met verband in met zijn deelname aan de de modellenwedstrijd Men op tv Universe. Hij met heeft zich uit de angst voor de consequenties uit teruggetrokken. Aan tafel: met Wahhab Hassoo (model) en Nian op tv met Bakal (journalist).

Demonstratievrijheid - Zwarte met Piet. de Deze week loopt in er een rechtszaak tegen naar de mensen die verantwoordelijk uit waren voor de op tv wegblokkade, vorig van jaar naar op de A7 op bij Dokkum. De verdachten wilden zo de voorkomen dat demonstranten tijdens tegen Zwarte Piet in de landelijke het intocht van Sinterklaas op tv in Dokkum in bereikten. De een verdachten worden vervolgd omdat ze volgens het het OM naar het op tv verkeer in gevaar hebben gebracht en het omdat ze naar een demonstratie hebben verhinderd. door Wat zegt met de een zaak over de demonstratievrijheid in ons in land? Aan tafel: van de Sylvana Simons (raadslid Bij1, met Amsterdam) en Dave Ensberg (onderwijsbestuurder). door op * Biografie: De de kleine dribbelaar. Als het Simon Tahamata geen profvoetballer was door geworden, had hij op tv misschien meegedaan het aan de Molukse gijzelingsacties met in de van jaren 70. De de publiekslieveling koos niet voor op de de gewapende strijd, maar liet zijn voeten van spreken. tijdens Hij maakte zich sterk voor naar de Molukse zaak. de Deze week van verschijnt zijn biografie in Simon Tahamata - De met kleine dribbelaar. op tv Aan tafel: Simon door Tahamata tijdens (oud-profvoetballer) en Tonny op van der Mee de (biograaf en AD-journalist).

Rechts-extremisme door in Nederland. De naar AIVD brengt de publicatie in 'Rechts-extremisme in Nederland' uit. naar Rechts-extremisme groeit in op Nederland. Hoe gevaarlijk uit is op dat? Aan tafel: Cemil Yilmaz op in (opiniemaker), Nikki Sterkenburg in (journalist) en Sietske Bergsma een (columnist). * Niet meer een zonder jou. van Hoe ingewikkeld is een het om verbonden met te blijven met je naar eigen gemeenschap als je uit anders het wil leven? Theatermaker op Nazmiye Oral door maakte er de documentaire Niet door meer zonder jou het over. Een herkenbaar op tv verhaal voor veel migranten. uit Aan tafel: met Sahil een Amar Aïssa (columnist) en Fatima op El de Mourabit.

Salafisme naar in Nederland. Salafisme in Nederland op een ligt meer dan ooit onder van het vergrootglas. naar Vormt salafisme een belemmering voor tijdens van de integratie? Zo kwam onlangs het het onderzoek van Mohammad de Nazar Soroush uit naar buiten, het waarin gesteld in wordt dat een groeiende tijdens groep jonge naar salafisten onze samenleving afwijst met en dat uiteindelijk met de politiek geen op tv greep gaat krijgen op door deze jonge groep op tv salafisten. De Amsterdamse burgemeester tijdens in Femke Halsema zei in recentelijk dat ze salafistische moskeeën wil van een kunnen sluiten in een 'uiterste in geval' op tv en ze zet het een streep door het plan om op tv naar in de strijd tegen radicalisering samen een te op tv werken met salafistische naar moskeeën. Wat het vinden de salafisten hier van zelf van en wat zegt van deze ontwikkeling de over door godsdienstvrijheid in Nederland? uit Aan tafel: Umair Bantvawala (salafistische prediker), op Abdelhamid op Bouzzit (woordvoerder Samenwerkingsverband Islamitische Organisaties van Regio Haaglanden, SIORH) van en Nourdeen van Wildeman tijdens (bekeerling).

Taboekind. tijdens Te gast: Journalist Nian de Bakal, winnares op van de NTR door Podcast Publieksprijs 2018 met 'Taboekind', de en haar van familie. Ze praten over op de impact op van een zorgenkind op in naar een migrantengezin. * de Het succes van Marokkaans-Nederlandse Ajacied. naar Kunnen de drie van Ajacieden met Marokkaanse door roots, de Ziyech, Mazraoui en Labyad, de Ajax leiden naar nieuw Europees de succes? Te gast: op tijdens Thomas Rijsman (sportjournalist) en een Dries Boussatta van (oud-international).

februari 2019
15-02-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Seizoen 6 - Aflevering 3 - Talkshow met aandacht voor ontwikkelingen in de moslimgemeenschap. In 'Dream school' proberen bokslegende Lucia Rijker en rector Eric van 't Zelfde een groep van veertien voortijdige schoolverlaters aan het leren...

01-02-2019 17:30

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Arbeidsdiscriminatie-aanpak of heksenjacht? Wethouder in Amsterdam Rutger Groot Wassink wil met nepsollicitanten achterhalen of bedrijven werkzoekenden discrimineren. Bedrijven vrezen echter een heksenjacht. Aan tafel: Rutger Groot Wassink ...

25-01-2019 17:25

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Aanpak radicalisering. Hoe gaan de verschillende gemeenten hun geld voor de lokale aanpak besteden? Aan tafel: Onno Hoes (waarnemend burgemeester Haarlemmermeer, VVD), Eric van 't Zelfde (schooldirecteur) en Engin Baydar (ervaringsdeskundig...

07-12-2018 17:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Boko Haram. De 25-jarige Kalthum Muhammad helpt meisjes die terugkeren uit de handen van de streng islamitische terreurgroep Boko Haram. Aan tafel: Manon Stravens (journalist en schrijver van het boek De Opstand van Boko Haram). * NTR-serie...

30-11-2018 17:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Uitzending gemist van De Nieuwe Maan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Nieuwe Maan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Nieuwe Maan gemist? Kijk deze dan hier terug!

23-11-2018 17:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

'Verwesterde' vrouwen. Drie vrouwen uit Afghanistan en Somalië mogen voorlopig in Nederland blijven omdat ze te 'westers' zijn geworden. Aan tafel: Mohadese Moradi & Jasper Kuipers (adjunct-directeur van Vluchtelingenwerk). * Van crimineel ...

16-11-2018 17:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Hongersnood in Jemen. De helft van de bevolking verkeert in hongersnood van ongekende omvang. Aan tafel: Juriaan Lahr (het Rode Kruis) en Jamal Badre (uit Jemen). * De Nieuwe Buur, vierdelige NTR-serie'. In de serie worden inwoners in Neder...

09-11-2018 17:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Rif na twee jaar. Jonge Marokkaanse mannen blijven twee jaar na de opstanden in de noordelijke Rif-regio wegtrekken uit Marokko. Alle middelen worden ingezet om de oversteek te kunnen wagen over de Middellandse Zee richting Europa. Alles vo...

02-11-2018 17:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

'Grens' van satire. Mocro Park, een satirische Youtube-serie over een oer-Hollandse stad, is enerzijds een groot succes, anderzijds in opspraak: de serie zou antisemitisch zijn. Waar ligt de grens? Aan tafel: Eddy Terstall (filmmaker). * Di...

26-10-2018 17:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Borstkanker onder migrantenvrouwen. Borstkankerpatiënten die laag opgeleid zijn of een migratieachtergrond hebben worden minder vaak doorwezen voor een erfelijkheidsonderzoek. Hoe kan dat? Aan tafel: Arjen Witkamp (oncologisch chirurg), Mar...

19-10-2018 17:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Nieuwe serie: Vetgelukkig. In Vetgelukkig onderzoeken Patty Brard en Diederik Jekel hoe het is om overgewicht te hebben. Aan tafel: Programmadeelnemers Danny Bouman en Lotte van Eijk. * Bedreigde influencers in Nederland. Wahhab Hassoo, in ...

12-10-2018 17:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Demonstratievrijheid - Zwarte Piet. Deze week loopt er een rechtszaak tegen de mensen die verantwoordelijk waren voor de wegblokkade, vorig jaar op de A7 bij Dokkum. De verdachten wilden zo voorkomen dat demonstranten tegen Zwarte Piet de l...

05-10-2018 17:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Rechts-extremisme in Nederland. De AIVD brengt de publicatie 'Rechts-extremisme in Nederland' uit. Rechts-extremisme groeit in Nederland. Hoe gevaarlijk is dat? Aan tafel: Cemil Yilmaz (opiniemaker), Nikki Sterkenburg (journalist) en Sietsk...

28-09-2018 17:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Salafisme in Nederland. Salafisme in Nederland ligt meer dan ooit onder het vergrootglas. Vormt salafisme een belemmering voor de integratie? Zo kwam onlangs het onderzoek van Mohammad Nazar Soroush naar buiten, waarin gesteld wordt dat een...

21-09-2018 17:15

De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan - De Nieuwe Maan

Taboekind. Te gast: Journalist Nian Bakal, winnares van de NTR Podcast Publieksprijs 2018 met 'Taboekind', en haar familie. Ze praten over de impact van een zorgenkind op een migrantengezin. * Het succes van Marokkaans-Nederlandse Ajacied. ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Nieuwe Maan gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Nieuwe Maan de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Nieuwe Maan bij De Nieuwe Maan liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Nieuwe Maan. Heb je een uitzending van De Nieuwe Maan gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Nieuwe Maan gemist

Uitzending gemist van De Nieuwe Maan? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Nieuwe Maan, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Nieuwe Maan gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Nieuwe Maan? Hier kun je alle uitzendingen van De Nieuwe Maan kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 80
  • Laatste uitzending op 15-02-2019 om 17:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord