Programma gemist?

Met het in deze uitzending: -Maak je met eigen wandelende robotje met van een tandenborstel. van -Bekende Nerd is op RTL-weervrouw Amara naar Onwuka. -Zo van wordt je laptop met hack-proof en krijg met je met door weinig moeite veel meer privacy. -Hannelore met test slimme bindingen door op haar tijdens snowboard. -Smart Home: naar word zelf naar energieleverancier.

Een door terugblik op het op tv Note 7 op debacle. DJ Ferry Corsten is de een 'Bekende NERDerlander' van een deze week. met Colin Furze op tv is met 3,6 miljoen van abonnees de beroemdste met uitvinder van Youtube. Netneutraliteit: het wat door houdt het precies op in?

Met door in deze uitzending: naar -Domobots, robots voor in je op smarthome. in -Zanger Tim uit Akkerman is drone-gek en verzamelaar. -Spoedcursus op op tv Snapchat voor 25-plussers. -MRI-robot tijdens spoort prostaatkanker van beter op. -Fitgirl: slim tennisracket uit met met sensor en app in meet je slagen en in techniek.

De op Nederlandse hoofddesigner van door Renault vertelt over zijn auto een van van de toekomst. Waarom lijken uit al die blije op Kickstartermuziekjes een toch zo op elkaar? Wilfred tijdens Genee en met Johan Derksen zijn een te gast in op de rubriek 'Bekende Nerd'. in Is het een tijdens drone, tijdens of is het een vliegtuig? tijdens David test de Parrot van tijdens Disco en FitGirl Christel van test slimme door oordopjes.

Erwin waarschuwt een voor de gevaren van op The Internet in of Things: op ddos-aanvallen, oftewel cyberaanvallen, worden steeds naar makkelijker. Miriam uit onderzoekt het nerdgehalte van in tijdens Ancilla van de Leest, lijsttrekker van het de Piratenpartij. de Merijn komt in erachter dat Google een Glass nog springlevend is van en ontdekt de nieuwste tijdens versie met eigen op ogen. het Bram verrast op zijn 80-jarige oma op tv met een VR-ervaring. tijdens David test een de mini-segway.

Merijn tijdens gaat op op tv bezoek bij Force Field in Amsterdam, het op tv een bedrijf dat zich naar sinds kort volledig toelegt in op de ontwikkeling op tv van VR- en met AR-gaming. Mr. een Uitpakparty David kruipt achter op tv de Playstation een 4 VR. In de Bekende tijdens Nerd onderzoekt Miriam het in het nerd-gehalte in Enzo Knol, door de beroemdste uit vlogger van Nederland met 1,4 door miljoen volgers. op Bram laat zien in dat er iets tijdens prachtigs groeit op het Tinder: poëzie. Erwin laat met zien hoe je een al je devices van in een op charging block oplaadt in een Bright Stuff: weg tijdens met alle kabeltjes! op Fitgirl Sammy test naar tijdens het sporthorloge Polar de M600.

Informatief programma het vol uit vernieuwing voor mensen met een een tik door voor tech, een neus voor trends tijdens en een in zwak met voor design.

Informatief de programma vol naar vernieuwing voor mensen met een tik een voor tech, een een neus voor trends van op en een zwak voor naar design.

In van deze uitzending wordt er aandacht op op besteed aan zelfrijdende auto's, van de nieuwe Apple Ear Pods uit en met de Nederlandse Spin-remote. Youtube in wil een sociaal netwerk op tv worden. Merijn Doggen tijdens maakt de kennis met van de Robot Baxter: op tv de vriend van de toekomst. Bram tijdens van Dijk in maakt op tv een shoplog. Miriam uit zoekt 'de bekende op nerd' in Erik de de Zwart.

Informatief naar programma vol van vernieuwing voor mensen met in een tik voor tech, een uit neus voor op trends en uit een zwak naar voor design.

Met tijdens in deze uitzending: -David op maakt zijn eigen LED-kerstverlichting door in de door nieuwe rubriek 'Zelf doen'. naar uit -'Bekende Nerd' singer-songwriter Gerson Main met houdt tijdens van orgels. -Roy Gilsings op lightsabers vinden een wereldwijd aftrek. -Na veertien tijdens fitgirls nu: een in superfitte fit-guy!

Informatief tijdens programma vol vernieuwing voor mensen de met met een tik uit voor tech, een neus voor trends naar door en een zwak van voor design.

Met in in deze een uitzending: -De eerste in Nederland: de op tv Spectacles camerazonnebril van tijdens Snapchat! -Merijn naar gaat racen in van een simulator met volledige het tijdens bewegingsvrijheid. -Miriam checkt het nerdgehalte van naar tv-kok op tv Pierre Wind. een -Bram vlogt over de mislukte de zelfrijdende op tv bus in Wageningen.

Met vanavond: -Merijn het verwondert de zich bij ASML. -In het de Uitpakparty staat de op tv op tv Homey centraal. -Beveilig jezelf in vijf op door clicks. -Miriam bezoekt bekende nerds door Tim met en Tom Coronel. -Fitgirl Puck een test door een slimme sportbril.

Informatief programma vol uit op tv vernieuwing voor mensen met een tik uit voor tech, met een neus het voor trends en een de zwak voor de design.

juni 2021
26-02-2017 12:28

Afl. 7

Bright TV - Afl. 7

Met in deze uitzending: -Maak je eigen wandelende robotje van een tandenborstel. -Bekende Nerd is RTL-weervrouw Amara Onwuka. -Zo wordt je laptop hack-proof en krijg je met weinig moeite veel meer privacy. -Hannelore test slimme bindingen o...

25-02-2017 12:59

Afl. 7

Bright TV - Afl. 7

Een terugblik op het Note 7 debacle. DJ Ferry Corsten is de 'Bekende NERDerlander' van deze week. Colin Furze is met 3,6 miljoen abonnees de beroemdste uitvinder van Youtube. Netneutraliteit: wat houdt het precies in?

19-02-2017 12:32

Afl. 6

Bright TV - Afl. 6

Met in deze uitzending: -Domobots, robots voor in je smarthome. -Zanger Tim Akkerman is drone-gek en verzamelaar. -Spoedcursus Snapchat voor 25-plussers. -MRI-robot spoort prostaatkanker beter op. -Fitgirl: slim tennisracket met sensor en a...

18-02-2017 13:05

Afl. 6

Bright TV - Afl. 6

De Nederlandse hoofddesigner van Renault vertelt over zijn auto van de toekomst. Waarom lijken al die blije Kickstartermuziekjes toch zo op elkaar? Wilfred Genee en Johan Derksen zijn te gast in de rubriek 'Bekende Nerd'. Is het een drone, ...

11-02-2017 13:00

Afl. 5

Bright TV - Afl. 5

Erwin waarschuwt voor de gevaren van The Internet of Things: ddos-aanvallen, oftewel cyberaanvallen, worden steeds makkelijker. Miriam onderzoekt het nerdgehalte van Ancilla van de Leest, lijsttrekker van de Piratenpartij. Merijn komt erach...

04-02-2017 13:00

Afl. 4

Bright TV - Afl. 4

Merijn gaat op bezoek bij Force Field in Amsterdam, een bedrijf dat zich sinds kort volledig toelegt op de ontwikkeling van VR- en AR-gaming. Mr. Uitpakparty David kruipt achter de Playstation 4 VR. In de Bekende Nerd onderzoekt Miriam het ...

29-01-2017 12:31

Afl. 3

Bright TV - Afl. 3

Informatief programma vol vernieuwing voor mensen met een tik voor tech, een neus voor trends en een zwak voor design.

29-01-2017 12:03

Afl. 2

Bright TV - Afl. 2

Informatief programma vol vernieuwing voor mensen met een tik voor tech, een neus voor trends en een zwak voor design.

28-01-2017 13:00

Afl. 3

Bright TV - Afl. 3

In deze uitzending wordt er aandacht besteed aan zelfrijdende auto's, de nieuwe Apple Ear Pods en de Nederlandse Spin-remote. Youtube wil een sociaal netwerk worden. Merijn Doggen maakt kennis met de Robot Baxter: de vriend van de toekomst....

22-01-2017 12:32

Afl. 1

Bright TV - Afl. 1

Informatief programma vol vernieuwing voor mensen met een tik voor tech, een neus voor trends en een zwak voor design.

22-01-2017 12:03

Afl. 15

Bright TV - Afl. 15

Met in deze uitzending: -David maakt zijn eigen LED-kerstverlichting in de nieuwe rubriek 'Zelf doen'. -'Bekende Nerd' singer-songwriter Gerson Main houdt van orgels. -Roy Gilsings lightsabers vinden wereldwijd aftrek. -Na veertien fitgirls...

21-01-2017 13:00

Afl. 2

Bright TV - Afl. 2

Informatief programma vol vernieuwing voor mensen met een tik voor tech, een neus voor trends en een zwak voor design.

15-01-2017 12:29

Afl. 14

Bright TV - Afl. 14

Met in deze uitzending: -De eerste in Nederland: de Spectacles camerazonnebril van Snapchat! -Merijn gaat racen in een simulator met volledige bewegingsvrijheid. -Miriam checkt het nerdgehalte van tv-kok Pierre Wind. -Bram vlogt over de mis...

15-01-2017 12:03

Afl. 13

Bright TV - Afl. 13

Met vanavond: -Merijn verwondert zich bij ASML. -In de Uitpakparty staat de Homey centraal. -Beveilig jezelf in vijf clicks. -Miriam bezoekt bekende nerds Tim en Tom Coronel. -Fitgirl Puck test een slimme sportbril.

14-01-2017 12:58

Afl. 1

Bright TV - Afl. 1

Informatief programma vol vernieuwing voor mensen met een tik voor tech, een neus voor trends en een zwak voor design.

Je bekijkt momenteel pagina 4 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Bright TV gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Bright TV de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Bright TV bij Bright TV liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Bright TV. Heb je een uitzending van Bright TV gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Bright TV gemist

Informatief programma vol vernieuwing voor mensen met een tik voor tech, een neus voor trends en een zwak voor design. Geen bits en bytes, maar een open blik op wat wij met technologie doen en andersom. Op hun eigen wijze, nieuwsgierig en met gezond relativeringsvermogen, testen Merijn Doggen en Erwin van der Zande het nu en de toekomst. Inclusief de enige echte Uitpakparty, bekend van de website.

Uitzending gemist van Bright TV? Hier kun je alle uitzendingen van Bright TV kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 60
  • Laatste uitzending op 09-09-2018 om 12:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!