Programma gemist?

Aflevering 8 een - In op tv het realityprogramma De Meldkamer is van dankzij met exclusieve beelden te zien hoe met politieagenten te de werk gaan de bij het naar oplossen van levensbedreigende en in criminele incidenten. Voor uit het eerst op ziet de kijker letterlijk alles het door de op tv ogen van naar de politie, van de 112-melding de in de meldkamer op tv tot aan de op arrestatie van de met verdachte.

Aflevering het 8 - In het realityprogramma door De meldkamer met is dankzij exclusieve beelden op tv te zien op hoe politieagenten in te werk gaan bij het het uit oplossen van levensbedreigende en criminele van incidenten. Voor het eerst een ziet de het kijker letterlijk alles uit door de naar ogen van de politie, van op tv de de 112-melding in de uit meldkamer tot aan de arrestatie met van de tijdens verdachte.

Aflevering op 7 - In het realityprogramma in De op Meldkamer is dankzij naar exclusieve beelden te zien hoe op politieagenten naar te werk gaan het bij het oplossen van uit levensbedreigende op tv en criminele incidenten. Voor het eerst naar ziet in de kijker letterlijk alles een door de ogen de van de op politie, van uit de 112-melding in de meldkamer op tot aan in de arrestatie van de de verdachte.

Aflevering een 6 - in In het realityprogramma De Meldkamer is met dankzij exclusieve op tv beelden te op tv zien hoe politieagenten op te werk gaan bij het van oplossen van levensbedreigende het en criminele incidenten. van op tv Voor het eerst in ziet de kijker in letterlijk alles door op de ogen van de politie, van uit de 112-melding in met de meldkamer tot op tv aan de op arrestatie met van de verdachte.

Aflevering 4 - op tv In het realityprogramma op tv De Meldkamer is tijdens dankzij exclusieve beelden een van te zien hoe politieagenten door te werk gaan bij het het naar oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. naar Voor het eerst uit ziet de kijker een letterlijk alles op tv door de ogen in van de de politie, van in de 112-melding in tijdens de meldkamer tot aan de op arrestatie van door de verdachte.

Aflevering 3 in - met In het realityprogramma De Meldkamer is van dankzij exclusieve met beelden te zien hoe door politieagenten te van werk gaan bij het in oplossen uit van levensbedreigende en van criminele incidenten. Voor uit het eerst een ziet de kijker letterlijk de alles door de in ogen van de politie, op tv van de 112-melding in op een de meldkamer tot aan naar de arrestatie van op tv de verdachte.

Aflevering 2 het - In een het realityprogramma van De Meldkamer is dankzij exclusieve beelden de te zien met hoe politieagenten in te werk gaan bij een het van oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. tijdens Voor het het eerst ziet de uit kijker letterlijk van alles door de ogen van door de uit politie, van de 112-melding op tv in de meldkamer tot door aan de arrestatie uit van de op verdachte.

Aflevering de 1 - In met het realityprogramma De meldkamer naar is dankzij exclusieve beelden van te zien van hoe politieagenten van te werk gaan bij het naar door oplossen van levensbedreigende en met criminele incidenten. Voor het uit eerst ziet met de kijker letterlijk alles door op de van ogen van de politie, van een de de 112-melding in de op tv meldkamer tot aan de in arrestatie van de uit verdachte.

Aflevering op tv 7 - tijdens In het realityprogramma De Meldkamer op is dankzij naar exclusieve beelden te zien naar hoe politieagenten een te werk gaan bij een het oplossen van door levensbedreigende door en criminele incidenten. Voor het eerst een ziet de kijker in letterlijk alles op tv door de op ogen van de politie, van van tijdens de 112-melding in de in meldkamer tot aan de naar arrestatie van de op verdachte.

Aflevering een 6 - In het realityprogramma op De Meldkamer is een in dankzij exclusieve beelden te op tv zien hoe politieagenten uit te werk gaan bij het naar een oplossen van levensbedreigende en criminele op incidenten. Voor tijdens het eerst ziet de kijker van letterlijk alles op door naar de ogen van de de politie, van de het 112-melding in de meldkamer door tot aan met de arrestatie van van de verdachte.

Aflevering van 5 - In het uit realityprogramma De Meldkamer uit is op tv dankzij exclusieve beelden te zien in hoe op politieagenten te werk gaan bij tijdens het oplossen van tijdens levensbedreigende en criminele incidenten. uit naar Voor het eerst ziet de kijker het letterlijk tijdens alles door de ogen van op tv de politie, naar van de de 112-melding in de naar meldkamer tot aan de het arrestatie van van de verdachte.

Aflevering 4 - een In uit het realityprogramma De Meldkamer is door dankzij exclusieve door beelden te zien hoe in een politieagenten te werk op gaan bij het uit oplossen van levensbedreigende en tijdens criminele incidenten. Voor het van eerst tijdens ziet de kijker met letterlijk alles door de op ogen van op tv de politie, van de 112-melding een in de in meldkamer tot aan de arrestatie uit van de door verdachte.

Aflevering de 3 - op tv In het realityprogramma De Meldkamer is door dankzij van exclusieve beelden te zien op hoe politieagenten te naar werk het gaan bij het oplossen van met levensbedreigende en criminele met incidenten. een Voor het eerst ziet van de kijker letterlijk op alles door de ogen op tv van tijdens de politie, van de 112-melding van in op tv de meldkamer tot aan de arrestatie het van de het verdachte.

Aflevering uit 2 - In het het realityprogramma De Meldkamer tijdens is dankzij exclusieve op tv beelden te op zien hoe politieagenten te naar werk gaan door bij het oplossen tijdens van levensbedreigende en criminele incidenten. uit Voor het eerst een ziet de op tv kijker letterlijk alles door op tv de ogen van een op de politie, van de 112-melding met in de meldkamer van tot aan de arrestatie op tv van de een verdachte. In de op tweede aflevering is te de door zien dat in de een holst van het de nacht 112-meldingen binnen komen bij een de meldkamer. Het de gaat tijdens om een aanslag met een van tijdens automatisch wapen in Rotterdam. 's Nachts naar is er tientallen een op keren op verschillende woningen gevuurd op om vermoedelijk op iemand bang te maken of naar te liquideren. Er het volgt een spannende tijdens het klopjacht van de politie waarbij een van politiehelikopter wordt in ingezet het die een Kalasjnikov in beeld op tv weet te door brengen.

Vanavond start het op derde seizoen van uit het realityprogramma De een Meldkamer. Hoe gaan politieagenten de te werk bij van het oplossen van van levensbedreigende op tv en criminele incidenten? De Meldkamer naar tijdens biedt de kijker een niet op eerder vertoonde blik in in de de wereld van uit 112-meldingen en het afhandelen van deze door indringende incidenten een door de politie. naar Met behulp van de getuigen, cameratoezicht en naar vooral zeer uit snel handelen maakt de met politie jacht op uit de een criminelen.

april 2020
25-01-2019 21:30

De Meldkamer

De Meldkamer - De Meldkamer

Aflevering 8 - In het realityprogramma De Meldkamer is dankzij exclusieve beelden te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. Voor het eerst ziet de kijker letterlijk alles door de...

23-08-2018 20:30

De meldkamer

De Meldkamer - De meldkamer

Aflevering 8 - In het realityprogramma De meldkamer is dankzij exclusieve beelden te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. Voor het eerst ziet de kijker letterlijk alles door de...

16-08-2018 20:30

De Meldkamer

De Meldkamer - De Meldkamer

Aflevering 7 - In het realityprogramma De Meldkamer is dankzij exclusieve beelden te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. Voor het eerst ziet de kijker letterlijk alles door de...

09-08-2018 20:30

De Meldkamer

De Meldkamer - De Meldkamer

Aflevering 6 - In het realityprogramma De Meldkamer is dankzij exclusieve beelden te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. Voor het eerst ziet de kijker letterlijk alles door de...

26-07-2018 20:30

De Meldkamer

De Meldkamer - De Meldkamer

Aflevering 4 - In het realityprogramma De Meldkamer is dankzij exclusieve beelden te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. Voor het eerst ziet de kijker letterlijk alles door de...

19-07-2018 20:30

De Meldkamer

De Meldkamer - De Meldkamer

Aflevering 3 - In het realityprogramma De Meldkamer is dankzij exclusieve beelden te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. Voor het eerst ziet de kijker letterlijk alles door de...

12-07-2018 20:30

De Meldkamer

De Meldkamer - De Meldkamer

Aflevering 2 - In het realityprogramma De Meldkamer is dankzij exclusieve beelden te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. Voor het eerst ziet de kijker letterlijk alles door de...

05-07-2018 20:30

De meldkamer

De Meldkamer - De meldkamer

Aflevering 1 - In het realityprogramma De meldkamer is dankzij exclusieve beelden te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. Voor het eerst ziet de kijker letterlijk alles door de...

25-05-2018 21:30

De Meldkamer

De Meldkamer - De Meldkamer

Aflevering 7 - In het realityprogramma De Meldkamer is dankzij exclusieve beelden te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. Voor het eerst ziet de kijker letterlijk alles door de...

18-05-2018 21:30

De Meldkamer

De Meldkamer - De Meldkamer

Aflevering 6 - In het realityprogramma De Meldkamer is dankzij exclusieve beelden te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. Voor het eerst ziet de kijker letterlijk alles door de...

11-05-2018 21:30

De Meldkamer

De Meldkamer - De Meldkamer

Aflevering 5 - In het realityprogramma De Meldkamer is dankzij exclusieve beelden te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. Voor het eerst ziet de kijker letterlijk alles door de...

27-04-2018 21:30

De Meldkamer

De Meldkamer - De Meldkamer

Aflevering 4 - In het realityprogramma De Meldkamer is dankzij exclusieve beelden te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. Voor het eerst ziet de kijker letterlijk alles door de...

20-04-2018 21:25

De Meldkamer

De Meldkamer - De Meldkamer

Aflevering 3 - In het realityprogramma De Meldkamer is dankzij exclusieve beelden te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. Voor het eerst ziet de kijker letterlijk alles door de...

13-04-2018 21:30

De Meldkamer

De Meldkamer - De Meldkamer

Aflevering 2 - In het realityprogramma De Meldkamer is dankzij exclusieve beelden te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. Voor het eerst ziet de kijker letterlijk alles door de...

06-04-2018 21:25

Terug: De Meldkamer

De Meldkamer - Terug: De Meldkamer

Vanavond start het derde seizoen van het realityprogramma De Meldkamer. Hoe gaan politieagenten te werk bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten? De Meldkamer biedt de kijker een niet eerder vertoonde blik in de werel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Meldkamer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Meldkamer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Meldkamer bij De Meldkamer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Meldkamer. Heb je een uitzending van De Meldkamer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Meldkamer gemist

In het nieuwe realityprogramma De Meldkamer is te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele i...

Uitzending gemist van De Meldkamer? Hier kun je alle uitzendingen van De Meldkamer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 25-01-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!