Programma gemist?

Aflevering 8 - met het In het realityprogramma De Meldkamer in is dankzij exclusieve het beelden te zien hoe een politieagenten te werk van gaan bij uit het oplossen door van levensbedreigende en criminele incidenten. tijdens Voor van het eerst ziet de van kijker letterlijk alles door op tv de ogen op van op tv de politie, van door de 112-melding in de meldkamer uit tot aan de de arrestatie van de met verdachte.

Aflevering 8 het - een In het realityprogramma op tv De meldkamer is een dankzij exclusieve beelden te zien hoe uit met politieagenten te werk naar gaan bij het van oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. de Voor het eerst op ziet de een kijker letterlijk alles door op tv de ogen van op tv de de politie, van de 112-melding in uit de meldkamer tot een aan de de arrestatie van de de verdachte.

Aflevering op 7 - naar In het realityprogramma De Meldkamer tijdens is met dankzij exclusieve beelden te uit zien hoe politieagenten te naar werk met gaan bij het oplossen van levensbedreigende uit en criminele een incidenten. Voor een het eerst ziet het de kijker in letterlijk alles door de ogen van op tv de politie, van van de 112-melding in in de de meldkamer tot aan de arrestatie een van de de verdachte.

Aflevering van 6 - In op het realityprogramma De op Meldkamer is uit dankzij exclusieve beelden te zien op tv hoe tijdens politieagenten te werk gaan op bij het oplossen van op tv levensbedreigende en op tv criminele incidenten. Voor het op tv eerst ziet de door kijker letterlijk alles tijdens door tijdens de ogen van de politie, van de de het 112-melding in de een meldkamer tot aan naar de arrestatie van de tijdens verdachte.

Aflevering 4 - door In het het realityprogramma op De Meldkamer is naar dankzij exclusieve beelden te naar zien hoe politieagenten uit te werk van gaan bij het oplossen van levensbedreigende naar en criminele het incidenten. Voor het eerst op tv ziet de tijdens kijker letterlijk alles door de de ogen een van naar de politie, van de het 112-melding in de door meldkamer tot aan de met arrestatie van de met verdachte.

Aflevering 3 - tijdens In het het realityprogramma De Meldkamer naar is dankzij exclusieve door beelden te op zien hoe door politieagenten te werk gaan op tv bij het oplossen van naar levensbedreigende van en criminele incidenten. Voor het eerst op ziet uit de kijker letterlijk alles op tv door de door ogen van de politie, in van de 112-melding in uit de meldkamer in tot aan de arrestatie op tv in van de verdachte.

Aflevering naar 2 - In op het realityprogramma De naar Meldkamer is dankzij door exclusieve beelden op tv te zien hoe politieagenten op te werk de gaan bij het oplossen uit van levensbedreigende een en criminele incidenten. Voor in het eerst ziet de een kijker letterlijk met alles door de ogen van van de politie, de van door de 112-melding in de meldkamer van tot op tv aan de arrestatie van de in verdachte.

Aflevering 1 met - In de het realityprogramma De meldkamer het is dankzij exclusieve beelden een op te zien hoe politieagenten tijdens te werk uit gaan bij het oplossen van uit levensbedreigende en de criminele incidenten. Voor uit het eerst tijdens ziet de kijker letterlijk alles uit door de op tv ogen van de politie, van door de 112-melding in van de een meldkamer tot aan de arrestatie op tv van tijdens de verdachte.

Aflevering van 7 - In van het realityprogramma de De Meldkamer is dankzij van exclusieve beelden te zien tijdens hoe politieagenten te werk een gaan bij het door oplossen van met levensbedreigende en criminele uit incidenten. naar Voor het eerst ziet het de kijker het letterlijk alles door de ogen van van de politie, uit van de 112-melding op in de meldkamer uit tot aan de arrestatie met van de met verdachte.

Aflevering 6 - door In het met realityprogramma De Meldkamer is uit dankzij de exclusieve beelden te zien hoe door politieagenten te in werk gaan bij het een oplossen van in levensbedreigende en van criminele incidenten. Voor het uit eerst ziet de kijker met letterlijk alles door de de ogen van de de uit politie, van de het 112-melding in de meldkamer op tv tot aan de arrestatie naar van de van verdachte.

Aflevering 5 uit - de In het realityprogramma De Meldkamer is door dankzij exclusieve de beelden in te zien hoe politieagenten de te werk gaan bij het met oplossen van naar levensbedreigende en uit criminele incidenten. Voor het van eerst ziet in de kijker letterlijk alles de door de ogen van in de politie, met van de 112-melding op tv in in de meldkamer tot aan in de arrestatie naar van de verdachte.

Aflevering 4 met - In het realityprogramma in De door Meldkamer is dankzij exclusieve naar beelden te zien hoe een politieagenten de te werk met gaan bij het oplossen een van levensbedreigende tijdens en criminele incidenten. Voor het tijdens eerst in ziet de kijker letterlijk alles door op de ogen van uit de de politie, van de 112-melding in op de een meldkamer tot op aan de arrestatie van de uit verdachte.

Aflevering 3 met - naar In het realityprogramma De Meldkamer met is dankzij exclusieve beelden de te zien hoe op politieagenten tijdens te werk gaan bij tijdens het oplossen de van levensbedreigende en criminele incidenten. het Voor het tijdens eerst ziet uit de kijker de letterlijk alles door de ogen door van de politie, van tijdens de 112-melding in op tv de meldkamer tot een aan de arrestatie naar uit van de verdachte.

Aflevering 2 - op tv naar In het realityprogramma De Meldkamer de is dankzij exclusieve beelden met te zien hoe op tv politieagenten te tijdens werk gaan bij op het oplossen uit van levensbedreigende en criminele het incidenten. Voor het eerst met ziet de op tv kijker letterlijk een alles door uit de ogen van de politie, van het naar de 112-melding in uit de meldkamer tot aan de uit arrestatie het van de verdachte. In de tweede van aflevering de is te zien dat het in de holst naar van de nacht 112-meldingen uit binnen van komen bij van de meldkamer. Het tijdens gaat om een op aanslag met een automatisch wapen in op op tv Rotterdam. 's Nachts is in er tientallen op tv keren op verschillende woningen gevuurd het om naar vermoedelijk iemand bang te uit maken of te liquideren. Er in volgt een spannende op klopjacht van de op politie waarbij uit een politiehelikopter wordt van ingezet die een Kalasjnikov in in beeld weet een te uit brengen.

Vanavond start uit het door derde seizoen van uit het realityprogramma De Meldkamer. Hoe gaan politieagenten tijdens een te werk bij het door oplossen van levensbedreigende en criminele door incidenten? De Meldkamer door van biedt de kijker een niet naar eerder door vertoonde blik in de op wereld van 112-meldingen de en het afhandelen van het deze indringende incidenten op tv door de politie. Met in behulp uit van getuigen, het cameratoezicht en vooral zeer snel van handelen maakt de het politie jacht op de met naar criminelen.

juli 2019
25-01-2019 21:30

De Meldkamer

De Meldkamer - De Meldkamer

Aflevering 8 - In het realityprogramma De Meldkamer is dankzij exclusieve beelden te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. Voor het eerst ziet de kijker letterlijk alles door de...

23-08-2018 20:30

De meldkamer

De Meldkamer - De meldkamer

Aflevering 8 - In het realityprogramma De meldkamer is dankzij exclusieve beelden te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. Voor het eerst ziet de kijker letterlijk alles door de...

16-08-2018 20:30

De Meldkamer

De Meldkamer - De Meldkamer

Aflevering 7 - In het realityprogramma De Meldkamer is dankzij exclusieve beelden te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. Voor het eerst ziet de kijker letterlijk alles door de...

09-08-2018 20:30

De Meldkamer

De Meldkamer - De Meldkamer

Aflevering 6 - In het realityprogramma De Meldkamer is dankzij exclusieve beelden te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. Voor het eerst ziet de kijker letterlijk alles door de...

26-07-2018 20:30

De Meldkamer

De Meldkamer - De Meldkamer

Aflevering 4 - In het realityprogramma De Meldkamer is dankzij exclusieve beelden te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. Voor het eerst ziet de kijker letterlijk alles door de...

19-07-2018 20:30

De Meldkamer

De Meldkamer - De Meldkamer

Aflevering 3 - In het realityprogramma De Meldkamer is dankzij exclusieve beelden te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. Voor het eerst ziet de kijker letterlijk alles door de...

12-07-2018 20:30

De Meldkamer

De Meldkamer - De Meldkamer

Aflevering 2 - In het realityprogramma De Meldkamer is dankzij exclusieve beelden te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. Voor het eerst ziet de kijker letterlijk alles door de...

05-07-2018 20:30

De meldkamer

De Meldkamer - De meldkamer

Aflevering 1 - In het realityprogramma De meldkamer is dankzij exclusieve beelden te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. Voor het eerst ziet de kijker letterlijk alles door de...

25-05-2018 21:30

De Meldkamer

De Meldkamer - De Meldkamer

Aflevering 7 - In het realityprogramma De Meldkamer is dankzij exclusieve beelden te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. Voor het eerst ziet de kijker letterlijk alles door de...

18-05-2018 21:30

De Meldkamer

De Meldkamer - De Meldkamer

Aflevering 6 - In het realityprogramma De Meldkamer is dankzij exclusieve beelden te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. Voor het eerst ziet de kijker letterlijk alles door de...

11-05-2018 21:30

De Meldkamer

De Meldkamer - De Meldkamer

Aflevering 5 - In het realityprogramma De Meldkamer is dankzij exclusieve beelden te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. Voor het eerst ziet de kijker letterlijk alles door de...

27-04-2018 21:30

De Meldkamer

De Meldkamer - De Meldkamer

Aflevering 4 - In het realityprogramma De Meldkamer is dankzij exclusieve beelden te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. Voor het eerst ziet de kijker letterlijk alles door de...

20-04-2018 21:25

De Meldkamer

De Meldkamer - De Meldkamer

Aflevering 3 - In het realityprogramma De Meldkamer is dankzij exclusieve beelden te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. Voor het eerst ziet de kijker letterlijk alles door de...

13-04-2018 21:30

De Meldkamer

De Meldkamer - De Meldkamer

Aflevering 2 - In het realityprogramma De Meldkamer is dankzij exclusieve beelden te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten. Voor het eerst ziet de kijker letterlijk alles door de...

06-04-2018 21:25

Terug: De Meldkamer

De Meldkamer - Terug: De Meldkamer

Vanavond start het derde seizoen van het realityprogramma De Meldkamer. Hoe gaan politieagenten te werk bij het oplossen van levensbedreigende en criminele incidenten? De Meldkamer biedt de kijker een niet eerder vertoonde blik in de werel...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Meldkamer gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Meldkamer de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Meldkamer bij De Meldkamer liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van SBS 6.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Meldkamer. Heb je een uitzending van De Meldkamer gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Meldkamer gemist

In het nieuwe realityprogramma De Meldkamer is te zien hoe politieagenten te werk gaan bij het oplossen van levensbedreigende en criminele i...

Uitzending gemist van De Meldkamer? Hier kun je alle uitzendingen van De Meldkamer kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 25-01-2019 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord