Programma gemist?

Alleenstaande moeder Mona door offert zich op naar naar voor de droom met van haar zoon die een professioneel danser wil met worden.Meer 'Als ik Dex niet door had op tv dan was ik er naar niet de meer geweest. Hij met heeft me gered. Door hem uit weet ik dat op tv het leven mooi uit is, maar ook dat een je er echt door voor in moet knokken.' Alleenstaande het moeder Mona tijdens waakt over de droom van een haar een talentvolle zoon Dex. Hij wil bij tijdens het een Nationale Ballet. Alles heeft ze uit voor hem op tv over, op hartstochtelijk gedreven hem te geven het wat ze het zelf in haar door jeugd heeft gemist. uit Als meisje uit raakte haar ambities van in de verdrukking van de door sociale door droom van haar op tv ouders die streden van voor een betere met wereld en gelijke kansen op voor iedereen. Nu op mag Dex de vruchten in plukken. naar Kan Mona haar zoon op op tv koers door houden in de strenge met afvalrace van de Nationale het balletacademie van en wat heeft ze uit te in vechten voordat ze door zich kan van verzoenen met haar ouders naar en het haar jeugd? Mona: 'Mijn ouders naar met strijden voor een van betere wereld. Ik strijd voor mijn met kind!' Een tijdens driegeneratie uit verhaal over dromen en van idealen, zaaien en oogsten en van in worden wie je met bent. Voor de jonge Dex is op het leven door één groot met dansfeest. Zijn dag begint en door eindigt met uit een plié of een door pirouette en zijn van energie lijkt naar onuitputtelijk. Vanuit haar met flatje in Purmerend en tijdens haar tuinhuisje in uit Amsterdam werpt Mona naar op zich op als de door personal coach van op Dex. Ze zorgt, juicht, uit troost en waarschuwt Dex door bij iedere stap van die hij uit zet. Alles staat in uit het teken naar van het ontwikkelen en van met tot wasdom brengen van zijn door talent. Terwijl hij groeit uit en in bloeit, schoffelt en wroet Mona uit in het haar tuintje en onderzoekt ze door haar eigen jeugd. naar met Hoe zijn haar danspasjes op op de klanken naar van de Dolly Dots het ondergesneeuwd geraakt naar toen haar naar ouders op de barricades stonden een voor op betaalbaar wonen en een met eerlijk loon. Demonstraties en vergaderingen op voerden de boventoon. op tv Mona's uit verjaardag deelt in ze sinds ze zich door kan herinneren met op de gesneuvelden van de een Februaristaking. 25 met februari is op haar geboortedag maar met ook de dag dat ze als met meisje op tv iedere keer mee moest met naar de van herdenking van de stakers van die met opstonden tegen de Duitsers in op de tweede op wereldoorlog.Minder

oktober 2021
29-02-2016 20:55

2Doc: Op de vleugels van Dex

2Doc: Op de vleugels van Dex - 2Doc: Op de vleugels van Dex

Alleenstaande moeder Mona offert zich op voor de droom van haar zoon die professioneel danser wil worden.Meer 'Als ik Dex niet had dan was ik er niet meer geweest. Hij heeft me gered. Door hem weet ik dat het leven mooi is, maar ook dat je ...

2Doc: Op de vleugels van Dex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Op de vleugels van Dex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Op de vleugels van Dex bij 2Doc: Op de vleugels van Dex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Op de vleugels van Dex. Heb je een uitzending van 2Doc: Op de vleugels van Dex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Op de vleugels van Dex gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Op de vleugels van Dex? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Op de vleugels van Dex, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Op de vleugels van Dex gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Op de vleugels van Dex? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Op de vleugels van Dex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-02-2016 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!