Programma gemist?

Alleenstaande de moeder Mona de offert zich op voor de van droom naar van haar zoon die naar professioneel danser wil worden.Meer de 'Als ik Dex niet door had dan tijdens was ik er de niet meer op tv geweest. Hij heeft me op gered. Door hem de weet in ik dat het leven uit mooi is, maar ook uit dat je er een echt voor moet door knokken.' Alleenstaande met moeder Mona waakt over de met op tv droom van haar naar talentvolle zoon Dex. Hij wil naar bij het Nationale Ballet. op Alles heeft ze op tv met voor hem over, naar hartstochtelijk gedreven hem te op geven wat ze zelf de in naar haar jeugd heeft gemist. in Als meisje op raakte haar ambities in met de verdrukking van de van sociale uit droom van haar ouders met die streden voor tijdens een betere wereld en van gelijke kansen een voor iedereen. Nu mag Dex met de vruchten plukken. van Kan Mona haar met zoon tijdens op koers houden in op de strenge afvalrace van in de het Nationale balletacademie van en wat heeft ze uit te de vechten voordat ze een zich kan verzoenen door met met haar ouders en op haar jeugd? Mona: uit 'Mijn ouders strijden voor een met uit betere wereld. Ik strijd met voor mijn naar kind!' Een driegeneratie verhaal over op tv dromen en tijdens idealen, zaaien en tijdens oogsten en worden van wie je door bent. Voor de jonge een Dex is een het leven één groot dansfeest. Zijn van dag begint de en eindigt met het een plié het of een pirouette in en zijn energie van lijkt onuitputtelijk. Vanuit door haar flatje in de Purmerend en haar tuinhuisje het in Amsterdam werpt Mona in naar zich op als de in personal coach van de Dex. Ze zorgt, juicht, naar troost het en waarschuwt Dex bij iedere stap uit die hij zet. van in Alles staat in het de teken van het ontwikkelen in en een tot wasdom brengen op van zijn talent. Terwijl een hij groeit en bloeit, schoffelt van en wroet Mona in in haar een tuintje en onderzoekt ze op tv haar eigen het jeugd. Hoe zijn haar op danspasjes op de een tijdens klanken van de van Dolly Dots ondergesneeuwd geraakt toen van haar ouders op het de barricades stonden voor uit betaalbaar wonen in en een tijdens eerlijk loon. in Demonstraties en vergaderingen voerden uit de boventoon. tijdens Mona's verjaardag deelt het ze sinds ze zich kan herinneren van uit met de gesneuvelden van de Februaristaking. naar tijdens 25 februari is op haar geboortedag maar ook de dag het dat ze naar als de meisje iedere keer mee moest naar naar door de herdenking van de stakers uit die opstonden tegen op tv de Duitsers in uit de tweede door wereldoorlog.Minder

mei 2020
29-02-2016 20:55

2Doc: Op de vleugels van Dex

2Doc: Op de vleugels van Dex - 2Doc: Op de vleugels van Dex

Alleenstaande moeder Mona offert zich op voor de droom van haar zoon die professioneel danser wil worden.Meer 'Als ik Dex niet had dan was ik er niet meer geweest. Hij heeft me gered. Door hem weet ik dat het leven mooi is, maar ook dat je ...

2Doc: Op de vleugels van Dex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Op de vleugels van Dex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Op de vleugels van Dex bij 2Doc: Op de vleugels van Dex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Op de vleugels van Dex. Heb je een uitzending van 2Doc: Op de vleugels van Dex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Op de vleugels van Dex gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Op de vleugels van Dex? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Op de vleugels van Dex, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Op de vleugels van Dex gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Op de vleugels van Dex? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Op de vleugels van Dex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-02-2016 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!