Programma gemist?

Alleenstaande moeder Mona van offert zich op van met voor de droom een van haar zoon door die professioneel danser wil worden.Meer 'Als door ik Dex niet het had van dan was ik in er niet meer geweest. uit Hij met heeft me gered. Door hem naar weet ik dat uit het de leven mooi is, maar ook naar dat je door er echt naar voor moet knokken.' door Alleenstaande moeder Mona waakt over van de droom op van haar talentvolle zoon Dex. op tv de Hij wil bij met het Nationale Ballet. Alles heeft op ze voor hem met over, hartstochtelijk gedreven hem door te op tv geven wat op ze zelf in haar naar jeugd heeft op tv gemist. Als meisje raakte haar ambities het in de naar verdrukking van de op sociale droom van haar tijdens het ouders die streden een voor een betere wereld en naar gelijke in kansen voor iedereen. Nu mag naar Dex in de vruchten plukken. Kan Mona haar de met zoon op koers in houden in de strenge uit afvalrace van de Nationale uit balletacademie en op tv wat heeft ze uit te uit vechten voordat het ze zich in kan verzoenen een met haar ouders en van haar jeugd? Mona: op 'Mijn ouders strijden voor uit een betere wereld. op tv Ik door strijd voor mijn kind!' Een van driegeneratie verhaal naar over dromen en tijdens idealen, zaaien met en oogsten en in worden wie je door bent. Voor de jonge Dex is op tv het leven met één door groot dansfeest. Zijn dag het begint en eindigt een met een de plié of een pirouette en door zijn energie lijkt onuitputtelijk. het door Vanuit haar flatje in het Purmerend en haar tuinhuisje de in Amsterdam werpt Mona naar zich op met als de op tv personal coach van van Dex. Ze zorgt, de juicht, troost in en waarschuwt Dex bij iedere door stap die uit hij zet. door Alles staat in op het teken van het ontwikkelen door en met tot wasdom brengen uit van zijn talent. een Terwijl hij groeit op en bloeit, schoffelt en wroet Mona door in de haar tuintje en tijdens onderzoekt ze uit haar eigen jeugd. uit Hoe zijn haar door danspasjes op de klanken van door de met Dolly Dots ondergesneeuwd geraakt toen haar het ouders op de op tv barricades stonden in voor het betaalbaar wonen en een eerlijk loon. met in Demonstraties en vergaderingen tijdens voerden de boventoon. Mona's verjaardag deelt door het ze sinds ze zich kan herinneren op tv met de de gesneuvelden van met de Februaristaking. 25 februari op is haar geboortedag maar in ook de dag tijdens dat ze een als een meisje iedere keer in mee moest naar de herdenking van een de stakers die naar opstonden tegen de op Duitsers in de van tweede het wereldoorlog.Minder

januari 2020
29-02-2016 20:55

2Doc: Op de vleugels van Dex

2Doc: Op de vleugels van Dex - 2Doc: Op de vleugels van Dex

Alleenstaande moeder Mona offert zich op voor de droom van haar zoon die professioneel danser wil worden.Meer 'Als ik Dex niet had dan was ik er niet meer geweest. Hij heeft me gered. Door hem weet ik dat het leven mooi is, maar ook dat je ...

2Doc: Op de vleugels van Dex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Op de vleugels van Dex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Op de vleugels van Dex bij 2Doc: Op de vleugels van Dex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Op de vleugels van Dex. Heb je een uitzending van 2Doc: Op de vleugels van Dex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Op de vleugels van Dex gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Op de vleugels van Dex? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Op de vleugels van Dex, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Op de vleugels van Dex gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Op de vleugels van Dex? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Op de vleugels van Dex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-02-2016 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!