Programma gemist?

Alleenstaande uit moeder Mona de offert zich op voor de droom de van haar zoon een die een professioneel danser wil worden.Meer naar 'Als een ik Dex niet had uit dan was ik in er niet meer geweest. Hij tijdens heeft me gered. op Door de hem weet ik uit dat het leven op mooi is, naar maar ook dat op je er echt voor moet knokken.' een Alleenstaande moeder Mona uit waakt over de in door droom van haar talentvolle zoon Dex. een Hij wil op tv bij het Nationale een Ballet. Alles een heeft ze voor hem op over, hartstochtelijk gedreven door hem te de geven wat ze een zelf in van haar jeugd heeft gemist. in Als meisje raakte haar uit ambities in op tv de verdrukking van de sociale naar naar droom van haar het ouders die streden voor een met betere wereld en gelijke in kansen door voor iedereen. tijdens Nu mag Dex de vruchten van plukken. Kan Mona met haar tijdens zoon op koers houden in de van strenge afvalrace door van de Nationale balletacademie de een en wat heeft ze met uit te door vechten voordat ze het zich kan verzoenen de met haar ouders een en haar jeugd? op tv Mona: 'Mijn ouders een strijden voor een betere tijdens wereld. Ik strijd uit voor mijn kind!' Een tijdens driegeneratie verhaal over uit dromen en idealen, in zaaien en oogsten en tijdens de worden wie je bent. Voor op tv de tijdens jonge Dex is het leven het één de groot dansfeest. Zijn dag begint en door eindigt het met een plié in of een pirouette en door zijn energie van lijkt onuitputtelijk. Vanuit haar flatje in in Purmerend tijdens en haar op tuinhuisje in met Amsterdam werpt Mona zich op als uit de personal coach een van Dex. het Ze zorgt, juicht, troost door en waarschuwt Dex met bij iedere op stap die op hij zet. Alles staat tijdens in het teken van op tv het naar ontwikkelen en tot door wasdom brengen van zijn de talent. tijdens Terwijl hij groeit en door bloeit, schoffelt en wroet door Mona in haar de tuintje en onderzoekt ze van een haar eigen jeugd. Hoe zijn uit haar danspasjes op de tijdens klanken op tv van de Dolly Dots op ondergesneeuwd geraakt toen naar haar ouders op uit de met barricades stonden voor door betaalbaar wonen en een eerlijk loon. het Demonstraties in en vergaderingen door voerden de boventoon. Mona's verjaardag van deelt ze met sinds ze zich kan herinneren in op tv met de gesneuvelden van van de Februaristaking. 25 februari is het haar geboortedag tijdens maar ook in de dag dat op tv ze als meisje iedere de keer van mee moest naar de tijdens herdenking van de uit stakers die opstonden tegen van de de Duitsers in de door tweede wereldoorlog.Minder

mei 2021
29-02-2016 20:55

2Doc: Op de vleugels van Dex

2Doc: Op de vleugels van Dex - 2Doc: Op de vleugels van Dex

Alleenstaande moeder Mona offert zich op voor de droom van haar zoon die professioneel danser wil worden.Meer 'Als ik Dex niet had dan was ik er niet meer geweest. Hij heeft me gered. Door hem weet ik dat het leven mooi is, maar ook dat je ...

2Doc: Op de vleugels van Dex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Op de vleugels van Dex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Op de vleugels van Dex bij 2Doc: Op de vleugels van Dex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Op de vleugels van Dex. Heb je een uitzending van 2Doc: Op de vleugels van Dex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Op de vleugels van Dex gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Op de vleugels van Dex? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Op de vleugels van Dex, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Op de vleugels van Dex gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Op de vleugels van Dex? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Op de vleugels van Dex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-02-2016 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!