Programma gemist?

Alleenstaande moeder Mona op tv offert zich op door tijdens voor de droom van het haar zoon die de professioneel danser wil worden.Meer 'Als het van ik Dex niet had de dan was ik er niet een meer de geweest. Hij tijdens heeft me gered. Door hem weet in ik dat van het leven tijdens mooi is, maar de ook dat je er echt door voor moet uit knokken.' Alleenstaande moeder met Mona waakt over de uit droom een van haar talentvolle van zoon Dex. Hij van wil bij het de Nationale Ballet. Alles heeft een ze voor door hem over, hartstochtelijk gedreven hem naar te het geven wat ze zelf uit in tijdens haar jeugd heeft gemist. Als meisje het raakte van haar ambities in op de verdrukking van de op sociale droom van haar naar het ouders die streden voor een op tv betere op wereld en gelijke kansen voor iedereen. van Nu op mag Dex de vruchten plukken. het op tv Kan Mona haar zoon op een koers houden in een de naar strenge afvalrace van de Nationale balletacademie tijdens en tijdens wat heeft ze uit in te door vechten voordat ze zich door kan verzoenen met uit haar ouders en tijdens haar jeugd? een Mona: 'Mijn ouders strijden voor een een betere tijdens wereld. Ik strijd voor mijn naar kind!' Een het driegeneratie verhaal in over dromen op tv en idealen, zaaien en op tv oogsten en worden wie het je bent. Voor in de een jonge Dex is het leven tijdens één groot dansfeest. Zijn een een dag begint en eindigt in met een op tv plié of een pirouette en zijn het energie naar lijkt onuitputtelijk. de Vanuit haar flatje in Purmerend en uit haar tuinhuisje tijdens in Amsterdam uit werpt Mona zich op als op tv de het personal coach van van Dex. Ze zorgt, juicht, troost het en waarschuwt met Dex bij de iedere stap die uit hij zet. Alles op tv staat in het teken naar van het het ontwikkelen en tot uit wasdom brengen van op zijn talent. Terwijl door hij groeit en bloeit, op schoffelt en wroet Mona met in uit haar tuintje en onderzoekt ze uit haar in eigen jeugd. Hoe zijn haar een danspasjes naar op de klanken van de met Dolly Dots ondergesneeuwd uit geraakt toen naar haar ouders op tv op de barricades stonden van voor betaalbaar een wonen en een eerlijk loon. van Demonstraties en op vergaderingen voerden de de boventoon. Mona's tijdens verjaardag deelt een ze sinds ze zich met kan herinneren met de gesneuvelden uit van de in Februaristaking. naar 25 februari is haar het geboortedag maar ook de van dag dat ze het als naar meisje iedere keer in mee moest naar de met herdenking van de stakers op tv die opstonden tijdens tegen de van Duitsers in de tweede het wereldoorlog.Minder

september 2020
29-02-2016 20:55

2Doc: Op de vleugels van Dex

2Doc: Op de vleugels van Dex - 2Doc: Op de vleugels van Dex

Alleenstaande moeder Mona offert zich op voor de droom van haar zoon die professioneel danser wil worden.Meer 'Als ik Dex niet had dan was ik er niet meer geweest. Hij heeft me gered. Door hem weet ik dat het leven mooi is, maar ook dat je ...

2Doc: Op de vleugels van Dex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Op de vleugels van Dex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Op de vleugels van Dex bij 2Doc: Op de vleugels van Dex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Op de vleugels van Dex. Heb je een uitzending van 2Doc: Op de vleugels van Dex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Op de vleugels van Dex gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Op de vleugels van Dex? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Op de vleugels van Dex, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Op de vleugels van Dex gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Op de vleugels van Dex? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Op de vleugels van Dex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-02-2016 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!