Programma gemist?

Alleenstaande op moeder Mona naar offert zich op voor de tijdens droom van haar zoon tijdens die professioneel danser door wil in worden.Meer 'Als door ik Dex niet op tv had dan was ik er niet de meer geweest. naar Hij op tv heeft me gered. Door hem weet de ik dat het een tijdens leven mooi is, maar door ook dat van je er echt de voor moet knokken.' Alleenstaande moeder Mona van waakt over de op droom van op tv haar talentvolle zoon op Dex. in Hij wil bij het Nationale naar Ballet. Alles een heeft ze voor met hem over, hartstochtelijk naar gedreven hem te geven op wat van ze zelf in haar het jeugd heeft gemist. Als meisje op raakte op haar ambities een in de verdrukking een van de sociale droom van haar van ouders het die streden tijdens voor een betere wereld en gelijke door kansen voor op iedereen. Nu naar mag Dex de naar vruchten plukken. naar Kan Mona haar tijdens zoon op koers houden het in de strenge afvalrace de van de op tv Nationale balletacademie en wat uit heeft ze uit van te vechten naar voordat ze zich kan verzoenen op tv van met haar ouders in en haar jeugd? Mona: 'Mijn ouders van strijden uit voor een betere wereld. Ik een strijd voor uit mijn door kind!' Een driegeneratie verhaal de over dromen naar en idealen, zaaien het en oogsten en worden wie je tijdens bent. Voor op tv de jonge de Dex is het door leven één groot uit dansfeest. Zijn dag begint en door eindigt met een door plié of op een pirouette en het zijn energie lijkt onuitputtelijk. uit Vanuit haar met flatje van in Purmerend en haar met tuinhuisje in Amsterdam werpt Mona door zich door op als de personal coach het van Dex. Ze van zorgt, de juicht, troost tijdens en waarschuwt Dex bij iedere op stap het die hij zet. Alles staat in op tv het teken van op het ontwikkelen met en tot wasdom de brengen van zijn talent. van een Terwijl hij groeit en bloeit, in schoffelt het en wroet Mona in haar op tv tuintje en onderzoekt uit ze met haar eigen jeugd. Hoe zijn haar de het danspasjes op de klanken met van de Dolly Dots op ondergesneeuwd geraakt toen haar op tv in ouders op de barricades stonden voor naar betaalbaar wonen in en op een eerlijk loon. de Demonstraties en vergaderingen voerden het de boventoon. de Mona's verjaardag deelt ze sinds ze in zich door kan herinneren met een de gesneuvelden van van de Februaristaking. 25 februari in is haar uit geboortedag maar ook de in dag dat ze door als meisje iedere keer van mee moest naar op tv het de herdenking van de de stakers die opstonden met tegen de Duitsers met in de tweede op wereldoorlog.Minder

januari 2021
29-02-2016 20:55

2Doc: Op de vleugels van Dex

2Doc: Op de vleugels van Dex - 2Doc: Op de vleugels van Dex

Alleenstaande moeder Mona offert zich op voor de droom van haar zoon die professioneel danser wil worden.Meer 'Als ik Dex niet had dan was ik er niet meer geweest. Hij heeft me gered. Door hem weet ik dat het leven mooi is, maar ook dat je ...

2Doc: Op de vleugels van Dex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Op de vleugels van Dex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Op de vleugels van Dex bij 2Doc: Op de vleugels van Dex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Op de vleugels van Dex. Heb je een uitzending van 2Doc: Op de vleugels van Dex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Op de vleugels van Dex gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Op de vleugels van Dex? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Op de vleugels van Dex, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Op de vleugels van Dex gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Op de vleugels van Dex? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Op de vleugels van Dex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-02-2016 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!