Programma gemist?

Alleenstaande moeder Mona in offert zich op door uit voor de droom van haar tijdens zoon door die professioneel danser wil worden.Meer het 'Als ik Dex niet uit had dan naar was ik er een niet meer tijdens geweest. Hij heeft me een gered. Door met hem weet ik van dat het leven mooi op is, maar ook een dat je de er echt voor moet knokken.' het Alleenstaande moeder Mona een waakt over door de uit droom van haar talentvolle zoon tijdens Dex. Hij wil bij op tv het in Nationale Ballet. Alles heeft ze door voor de hem over, hartstochtelijk tijdens gedreven hem te door geven wat ze op zelf in haar jeugd door heeft naar gemist. Als meisje raakte door haar ambities in in de verdrukking van de sociale door naar droom van haar de ouders die streden voor een betere een wereld en gelijke in kansen voor tijdens iedereen. Nu mag Dex van van de vruchten plukken. Kan Mona uit haar zoon op koers in houden in de met strenge afvalrace van de de de Nationale balletacademie en wat heeft uit ze op tv uit te vechten voordat tijdens ze van zich kan verzoenen met haar ouders het en een haar jeugd? Mona: uit 'Mijn ouders strijden voor een in betere wereld. naar Ik strijd uit voor mijn door kind!' Een driegeneratie verhaal over op dromen en idealen, zaaien op tv de en oogsten en in worden wie je op bent. Voor de de jonge Dex is met het leven één groot dansfeest. Zijn de door dag begint en eindigt met een tijdens tijdens plié of een met pirouette en zijn energie lijkt tijdens onuitputtelijk. Vanuit haar een flatje in Purmerend en uit haar tuinhuisje op tv in op tv Amsterdam werpt Mona zich op als op de door personal coach van Dex. op tv Ze zorgt, op juicht, troost uit en waarschuwt Dex bij iedere stap door die tijdens hij zet. Alles staat op tv in de het teken van het ontwikkelen en de tot wasdom tijdens brengen van zijn talent. in in Terwijl hij groeit en het bloeit, schoffelt en wroet Mona uit in van haar tuintje en onderzoekt ze van haar eigen op tv jeugd. Hoe op tv zijn haar danspasjes op de in klanken van het de Dolly Dots ondergesneeuwd met geraakt toen haar het ouders op door de barricades stonden in voor betaalbaar wonen en het een met eerlijk loon. het Demonstraties en vergaderingen voerden de op tv boventoon. door Mona's verjaardag deelt ze sinds tijdens ze zich op kan herinneren met de gesneuvelden in van de naar Februaristaking. 25 februari een is naar haar geboortedag maar ook met de dag dat ze naar als op meisje iedere keer mee moest tijdens naar de herdenking uit van door de stakers die opstonden een tegen de Duitsers in uit de een tweede wereldoorlog.Minder

februari 2020
29-02-2016 20:55

2Doc: Op de vleugels van Dex

2Doc: Op de vleugels van Dex - 2Doc: Op de vleugels van Dex

Alleenstaande moeder Mona offert zich op voor de droom van haar zoon die professioneel danser wil worden.Meer 'Als ik Dex niet had dan was ik er niet meer geweest. Hij heeft me gered. Door hem weet ik dat het leven mooi is, maar ook dat je ...

2Doc: Op de vleugels van Dex gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Op de vleugels van Dex de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Op de vleugels van Dex bij 2Doc: Op de vleugels van Dex liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Op de vleugels van Dex. Heb je een uitzending van 2Doc: Op de vleugels van Dex gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Op de vleugels van Dex gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Op de vleugels van Dex? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Op de vleugels van Dex, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Op de vleugels van Dex gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Op de vleugels van Dex? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Op de vleugels van Dex kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-02-2016 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!