Programma gemist?

Op van Lanzarote leren Elisa en Yordi op in elkaar steeds beter kennen. Vooral de Yordi de doet erg zijn op tv best om een goede beurt de te maken bij zijn naar uit vrouw. Ron en op tv Tamara zijn getrouwd op en genieten van de hun bruiloft. Ze kunnen allebei van niet een geloven dat ze nu een echtpaar uit vormen, maar er van is naar duidelijk een goede in klik tussen de twee. op tv Bij Marcel en naar Christel met verloopt de huwelijksreis van allesbehalve soepel. Na een een geannuleerde vlucht raken ze in met van Noorwegen ook nog eens ingesneeuwd. Vandaag op tv reizen Bas naar en Patrick af naar met de zon voor met hun naar huwelijksreis.

De bruiloft naar van met het vierde en tijdens laatste koppel van het experiment: Ron in en Tamara. een Hoe zal de met eerste klik zijn in bij dit jonge stel? uit Bas en Patrick de hebben uit elkaar het jawoord gegeven van en familie met en vrienden kunnen er een niet met over uit hoe perfect deze match tijdens lijkt te zijn. door de Op het huwelijksfeest laten op de mannen elkaar niet op meer los. met En ook Marcel op tv is op naar zijn eigen bruiloft in op tv de zevende een hemel. Zijn bruid, Christel, zet echter een uit haar eerste vraagtekens bij het huwelijk. door een In Leiden ontwaken Yordi het en Elisa na hun met eerste nacht samen. de Vandaag op tv vertrekken zij op uit huwelijksreis.

De uit bruiloft van het een vierde en tijdens laatste koppel van het experiment: Ron door en Tamara. Hoe het zal de door eerste klik door zijn bij dit van jonge stel? Bas en op tv Patrick hebben elkaar door het jawoord gegeven en in familie in en vrienden kunnen er het niet op over uit hoe perfect deze match door lijkt te zijn. de Op het huwelijksfeest met laten een de mannen op elkaar niet meer van los. En ook van Marcel is op zijn eigen op bruiloft in door de zevende hemel. Zijn uit bruid, Christel, zet echter op tv haar eerste het vraagtekens bij het huwelijk. op een In Leiden ontwaken Yordi en naar Elisa na hun op tv eerste nacht op samen. Vandaag vertrekken op tv zij op een huwelijksreis.

Het op experiment is in uit volle gang! in Twee koppels hebben elkaar inmiddels het met jawoord gegeven door en de het lijkt erop dat tijdens er een sterke eerste uit klik is bij beide in koppels. Yordi een en Elisa het beleven hun eerste in nacht samen in en ondanks hun van voorzichtige aanpak, hebben in ze het gezellig met elkaar. de Voor Marcel verloopt de met op tv bruiloft 'mooier dan hij een ooit had het durven dromen' en het op tv kersverse bruidspaar kan niet in van elkaar afblijven. Vandaag het zullen Bas en van Patrick elkaar voor naar een het eerst zien op hun eigen door bruiloft. naar Zullen de bruidegoms elkaar een meteen leuk in vinden?

Het experiment is op tv in volle gang! naar het Twee koppels hebben elkaar inmiddels een het jawoord gegeven en tijdens het lijkt van erop van dat er een sterke eerste de klik is bij beide een tijdens koppels. Yordi en Elisa beleven de hun uit eerste nacht samen op tv en ondanks hun voorzichtige aanpak, hebben op ze het gezellig tijdens een met elkaar. Voor Marcel op tv verloopt de bruiloft 'mooier op dan hij door ooit had door durven dromen' en het op kersverse bruidspaar door kan niet van elkaar afblijven. op Vandaag zullen Bas en op Patrick elkaar door voor het eerst naar zien op hun van eigen bruiloft. Zullen de de bruidegoms het elkaar meteen leuk uit vinden?

De matches van zijn nu bekend en naar in alle kandidaten weten dat ze heel van binnenkort gaan van trouwen, met een op tv volslagen onbekende. door Het eerste koppel op tv heeft het grote moment achter uit de op tv rug. Er lijkt op een voorzichtige 'klik' te zijn, in dus hoe gaat door uit dat verder op de bruidsnacht? tijdens Voor koppel nummer 2 op tv wordt naar het nu echt spannend, nog uit even en zij uit weten met aan wie ze door in de de wetenschap zijn gematcht. Hoe naar wordt hun eerste ontmoeting tijdens op van hun eigen bruiloft?

De op tv matches zijn nu uit bekend en op tv alle kandidaten weten dat ze van heel het binnenkort gaan trouwen, met naar een volslagen van onbekende. Het eerste koppel heeft het naar tijdens grote moment achter door de rug. Er lijkt door een voorzichtige 'klik' te zijn, de dus hoe de gaat dat verder op de uit de bruidsnacht? Voor door koppel nummer 2 wordt op tv het nu een echt spannend, nog door even en zij het weten aan wie ze door de een wetenschap zijn het gematcht. Hoe wordt hun op eerste ontmoeting op op hun eigen in bruiloft?

Het op tv experiment is naar van start gegaan. tijdens Vier kandidaten weten nu uit dat ze in binnenkort gaan trouwen, maar een nog niet met wie. Gelukkig door is er op intussen genoeg te doen. van Yordi, Marcel, in Christel en Elisa hebben in een op tv afspraak in de bruidswinkel om op tv een in trouwjurk of -pak uit te uit kiezen. naar Wanneer Christel haar droomjurk heeft op gevonden, slaan het de zenuwen tijdens toe. Het grote moment komt het steeds dichterbij. met Voor het een eerste koppel is op het zover: de zij zien elkaar uit voor het altaar. Maar zeggen door ze uit allebei 'ja'?

Het experiment is tijdens van uit start gegaan. naar Vier kandidaten weten nu in dat ze binnenkort op gaan trouwen, het maar nog niet door met wie. Gelukkig de is er intussen genoeg te door doen. een Yordi, Marcel, Christel en Elisa hebben van uit een afspraak in de bruidswinkel om tijdens een trouwjurk of van -pak uit te van kiezen. Wanneer een Christel haar droomjurk heeft tijdens van gevonden, slaan de zenuwen toe. van Het grote moment de komt steeds met dichterbij. Voor het eerste koppel naar is het zover: in in zij zien elkaar het voor het altaar. Maar zeggen ze van allebei uit 'ja'?

Ruim 900 het singles uit hebben zich aangemeld voor het de derde seizoen naar van dit liefdesexperiment. Seksuologe Ingeborg in Timmerman, bioloog tijdens Patrick van Veen en de psycholoog op tv Jean Pierre van het de Ven een onderzoeken en analyseren de kandidaten uit in de hoop dat van het er weer perfecte matches gemaakt kunnen op worden. Presentator Peter op tv van op der Vorst zoekt het de 'happy couples' van serie in 1 en van 2 op. op Zijn ze nog steeds getrouwd? op tv Ondertussen richten de in experts naar zich op nieuwe koppels: het lukt het de wetenschap met ook dit in jaar weer om de met uit perfecte match te tijdens vinden?

Voor de door derde keer door start het bijzondere liefdesexperiment naar Married door at First Sight bij RTL 4. uit Hierin worden vanaf tijdens vanavond opnieuw op singles naar die elkaar nog nooit hebben gezien van na wetenschappelijk een onderzoek aan elkaar gematcht. een Ze op tv zien elkaar voor het eerst met op hun eigen tijdens bruiloft. Ruim achthonderd met vrijgezelle tijdens mannen en vrouwen hebben uit zich aangemeld om mee in te doen aan een op het experiment, op zoek van naar de ware een liefde. In dit seizoen, het dat wederom de gepresenteerd wordt door Peter van met der Vorst, is met te zien hoe de van drie experts de door kandidaten op zowel tijdens fysieke naar als mentale met kenmerken onderzoeken. Bioloog Patrick uit van Veen meet de kandidaten de op, neemt DNA-materiaal door op af en doet een tijdens uitgebreide attractiviteitstest in de tijdens hoop de kandidaten met te door matchen die direct het een fysieke klik met elkaar hebben. de Psycholoog Jean-Pierre op van de Ven zal tijdens door middel van op tv groepssessies een en een uitgebreide een persoonlijkheidstest de kandidaten op tijdens persoonlijk vlak proberen te met de matchen. Seksuoloog Ingeborg Timmerman test uit de kandidaten een op hun seksuele voorkeuren van en voert het openhartige gesprekken met hen over met seks en intimiteit. op Zij maken in van iedereen een op persoonlijk profiel, in en dan begint het de matchproces. Na de van homoseksuele mismatch met van Simon en Anthony de in het vorige seizoen, het zijn de in experts dit jaar vastbesloten om door een de sterke homomatch een te maken. Vooral bioloog Patrick door heeft met zorgvuldig onderzoek gedaan om de extra onderbouwd aan met de slag te kunnen gaan. tijdens En met succes: in het de match van dit jaar is in op biologisch vlak uit 100% geslaagd. door Ook op de andere matches lijken sterker dan met de tijdens voorgaande seizoenen en door dus zijn de experts hoopvoller op tv dan met ooit. Maar wordt hun hoop tijdens ook de waarheid? Zegt iedereen tijdens 'ja' bij tijdens het altaar? En wat gebeurt een er uit na het huwelijk wanneer de in stellen met langzaam maar zeker elkaars het minpunten ontdekken? Zijn de van matches met sterk genoeg om de valkuilen door van het experiment van te uit overleven?

Jeroen een en Richelle keren van terug van uit hun huwelijksreis en arriveren op naar Schiphol. Ze hebben heerlijke een op dagen achter de rug en Jeroen de nodigt zijn van bruid uit om bij in hem op tv te komen eten. Voor Richelle naar is dat op tv een prima gelegenheid in om Jeroen een aantal op lastige vragen de te stellen. Nikolai en door Chantal in komen bij de de experts voor hun afrondende gesprek. de Na een snelle door op start lijkt de realiteit van alledag met ze toch te van hebben ingehaald. op tv Is tijdens hun relatie bestand tegen een de conflicten die ze in naar op tv Nederland hebben gehad? In deze laatste een aflevering van komen alle het deelnemers samen om terug in te kijken op het experiment. met een Wie zijn er op nog samen en wie uit ziet elkaar na uit weken weer van terug op deze spannende tijdens reünie?

Het op experiment nadert voor een drie koppels het uit eindstadium. Het samenwonen valt Chantal op tv en de Nikolai zwaar. Wanneer Nikolai niet uit wil helpen uit bij huishoudelijke klusjes, heeft met het stel op een eerste op heftige ruzie. Simon naar en Anthony een zijn inmiddels teruggekeerd van huwelijksreis de naar uit Porto. Simon heeft een verrassing van op van de 39e verjaardag van zijn op tv wederhelft. Na op tv hun trip naar uit IJsland brengt Renate een bezoek in aan Johan het in zijn een bloemenwinkel. Deze tijdens week moet het de stel de knoop doorhakken, van of ze in getrouwd willen blijven of gaan een scheiden.

De de huwelijksreis van Chantal en de Nikolai is tijdens goed verlopen, maar in de vraag is wel het of hun van huwelijk standhoudt als het gewone met de leventje thuis weer wordt opgepakt. Simon naar en Anthony komen het naar aan in de Portugese met stad Porto op en kunnen niet naar wachten om even op tv een avondje samen te hebben. naar Er naar lijkt een klik te zijn, al met heeft op Simon nog naar wel wat vraagtekens. in Voor Richelle en Jeroen is in het een experiment echt begonnen nu met ze elkaar het jawoord hebben op tv gegeven. naar Hoe zal hun bruiloft verlopen uit als op de grootste met spanning er een beetje in af is? Renate en Johan van gaan de ook op huwelijksreis. de Het bijzondere IJsland heeft heel op wat voor dit op kersverse bruidspaar in in de petto.

Vandaag in trouwt het het laatste koppel dat door door de experts een is gematcht: Jeroen en het Richelle. Het avontuur start met van het vinden naar van geschikte een trouwkleding en het met vieren van uitbundige op tv vrijgezellenfeesten. Renate en Johan vieren op hun bruiloft, nadat in het ze elkaar het jawoord hebben de gegeven. De eerste klik door is er in in ieder door geval. Terwijl op tv Nikolai en Chantal op in huwelijksreis zijn op het Tenerife, beleven Simon en Anthony door hun eerste nacht van samen in de de met bruidssuite.

juni 2019
03-04-2018 20:32

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

Op Lanzarote leren Elisa en Yordi elkaar steeds beter kennen. Vooral Yordi doet erg zijn best om een goede beurt te maken bij zijn vrouw. Ron en Tamara zijn getrouwd en genieten van hun bruiloft. Ze kunnen allebei niet geloven dat ze nu een...

28-03-2018 16:01

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

De bruiloft van het vierde en laatste koppel van het experiment: Ron en Tamara. Hoe zal de eerste klik zijn bij dit jonge stel? Bas en Patrick hebben elkaar het jawoord gegeven en familie en vrienden kunnen er niet over uit hoe perfect deze...

27-03-2018 20:32

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

De bruiloft van het vierde en laatste koppel van het experiment: Ron en Tamara. Hoe zal de eerste klik zijn bij dit jonge stel? Bas en Patrick hebben elkaar het jawoord gegeven en familie en vrienden kunnen er niet over uit hoe perfect deze...

21-03-2018 16:00

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

Het experiment is in volle gang! Twee koppels hebben elkaar inmiddels het jawoord gegeven en het lijkt erop dat er een sterke eerste klik is bij beide koppels. Yordi en Elisa beleven hun eerste nacht samen en ondanks hun voorzichtige aanpak...

20-03-2018 20:33

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

Het experiment is in volle gang! Twee koppels hebben elkaar inmiddels het jawoord gegeven en het lijkt erop dat er een sterke eerste klik is bij beide koppels. Yordi en Elisa beleven hun eerste nacht samen en ondanks hun voorzichtige aanpak...

14-03-2018 16:00

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

De matches zijn nu bekend en alle kandidaten weten dat ze heel binnenkort gaan trouwen, met een volslagen onbekende. Het eerste koppel heeft het grote moment achter de rug. Er lijkt een voorzichtige 'klik' te zijn, dus hoe gaat dat verder o...

13-03-2018 20:31

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

De matches zijn nu bekend en alle kandidaten weten dat ze heel binnenkort gaan trouwen, met een volslagen onbekende. Het eerste koppel heeft het grote moment achter de rug. Er lijkt een voorzichtige 'klik' te zijn, dus hoe gaat dat verder o...

07-03-2018 16:02

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

Het experiment is van start gegaan. Vier kandidaten weten nu dat ze binnenkort gaan trouwen, maar nog niet met wie. Gelukkig is er intussen genoeg te doen. Yordi, Marcel, Christel en Elisa hebben een afspraak in de bruidswinkel om een trouw...

06-03-2018 20:31

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

Het experiment is van start gegaan. Vier kandidaten weten nu dat ze binnenkort gaan trouwen, maar nog niet met wie. Gelukkig is er intussen genoeg te doen. Yordi, Marcel, Christel en Elisa hebben een afspraak in de bruidswinkel om een trouw...

28-02-2018 16:05

Afl. 1

Married At First Sight - Afl. 1

Ruim 900 singles hebben zich aangemeld voor het derde seizoen van dit liefdesexperiment. Seksuologe Ingeborg Timmerman, bioloog Patrick van Veen en psycholoog Jean Pierre van de Ven onderzoeken en analyseren de kandidaten in de hoop dat er ...

27-02-2018 20:31

Terug: Married At First Sight

Married At First Sight - Terug: Married At First Sight

Voor de derde keer start het bijzondere liefdesexperiment Married at First Sight bij RTL 4. Hierin worden vanaf vanavond opnieuw singles die elkaar nog nooit hebben gezien na wetenschappelijk onderzoek aan elkaar gematcht. Ze zien elkaar vo...

30-10-2017 16:06

Afl. 8

Married At First Sight - Afl. 8

Jeroen en Richelle keren terug van hun huwelijksreis en arriveren op Schiphol. Ze hebben heerlijke dagen achter de rug en Jeroen nodigt zijn bruid uit om bij hem te komen eten. Voor Richelle is dat een prima gelegenheid om Jeroen een aantal...

23-10-2017 16:06

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het experiment nadert voor drie koppels het eindstadium. Het samenwonen valt Chantal en Nikolai zwaar. Wanneer Nikolai niet wil helpen bij huishoudelijke klusjes, heeft het stel een eerste heftige ruzie. Simon en Anthony zijn inmiddels teru...

16-10-2017 16:06

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

De huwelijksreis van Chantal en Nikolai is goed verlopen, maar de vraag is wel of hun huwelijk standhoudt als het gewone leventje thuis weer wordt opgepakt. Simon en Anthony komen aan in de Portugese stad Porto en kunnen niet wachten om eve...

09-10-2017 16:06

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

Vandaag trouwt het laatste koppel dat door de experts is gematcht: Jeroen en Richelle. Het avontuur start met het vinden van geschikte trouwkleding en het vieren van uitbundige vrijgezellenfeesten. Renate en Johan vieren hun bruiloft, nadat...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Married At First Sight gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Married At First Sight de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Married At First Sight bij Married At First Sight liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Married At First Sight. Heb je een uitzending van Married At First Sight gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Married At First Sight gemist

Realityprogramma waarin acht singles de gedurfte stap wagen om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. Een team van experts matcht de volwassen vrijgezellen op basis van wetenschappelijk onderzoek. De kandidaten die aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft, enkele minuten voor het jawoord. Na de bruiloft gaat het kersverse bruidspaar op huwelijksreis om elkaar eindelijk echt te leren kennen. Terug in Nederland worden ze geconfronteerd met het leven van alledag, hun werkzaamheden, maar ook vrienden en familie. Na een huwelijk van vijf weken komen de kandidaten terug bij de experts en nemen ze de beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Uitzending gemist van Married At First Sight? Hier kun je alle uitzendingen van Married At First Sight kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 49
  • Laatste uitzending op 09-06-2019 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord