Programma gemist?

Seizoen in 4 - Aflevering een 7 - Realityshow waarin de singles die elkaar de nog nooit hebben gezien door op tv met elkaar worden van gematcht

Deze op tv week trouwt de het laatste gematchte het stel van het experiment: Pascal een en Mirjam. De naar 47-jarige Pascal wil het niets met liever dan een relatie vol uit vuur en in passie. Voor twee stellen is het naar de huwelijksreis begonnen. Nick en Maxime op vermaken zich uitstekend op tv op Curaçao. Op een uit Mallorca loopt het tijdens helaas anders: Ronald en op tv Monique hebben communicatieproblemen. Het de gaykoppel Peter en uit Paul heeft elkaar op het jawoord gegeven en een op vooral Peter moet het even wennen. Hij had met niet verwacht te trouwen het met op tv iemand die vader de al opa is.

Joost door en Milly zijn op tv getrouwd en hun bruiloftsgasten een kunnen er niet over uit het uit hoe goed deze een twee bij met elkaar passen. Deze op tv week is het de beurt met aan van het gaykoppel Peter en tijdens Paul. De dag van de naar bruiloft is aangebroken, in een terwijl de vijftigers elkaar met nog nooit op hebben gezien. Voor de tijdens eerste twee koppels van het naar experiment breekt tijdens nu een met nieuwe fase aan. Nick van en Maxime reizen met af naar van Curaçao voor tijdens een romantische huwelijksreis en ook Monique het en door Ronald vliegen de zon de tegemoet.

De zestigers uit Ronald en van Monique hebben elkaar het jawoord met met gegeven, maar voelen zich nog wat naar onwennig op tv in hun rol als 'man naar en een vrouw'. Peter en Paul worden een verrast met met hun vrijgezellenfeesten en uit leven met op tv groot vertrouwen toe in naar hun grote dag. tijdens Voor de Joost en Milly gaat het uit nu dan echt de gebeuren. Milly scoort met de de perfecte bruidsjurk bij Mary Borsato een en is er naar helemaal klaar voor haar op tv onbekende bruidegom te op ontmoeten. Nick en het in Maxime zijn al een paar stappen met de verder; hun bruiloft is op in volle naar gang.

Het experiment is het van het start gegaan en op tv het eerste koppel heeft elkaar naar door het jawoord gegeven. Familie en vrienden in kijken naar toe hoe het kersverse in bruidspaar de op tv rest van door hun bruiloft viert van en steeds 'closer' het lijkt te worden. Voor het seniorenkoppel op tv Ronald en Monique door met is het nu ook zover. door Monique vindt de haar droomjurk het bij Mary Borsato en met ook Ronald kiest zijn trouwpak. door Voor de de experts is het een in spannende match, uit want de op tv ervaring leert dat met oudere kandidaten moeilijker te naar matchen in zijn.

De op tv matches zijn bekend. naar Tien kandidaten in weten nu dat van ze binnenkort in het huwelijksbootje zullen op tv stappen met van een partner die op ze niet een kennen. Terwijl de op koppels starten met hun voorbereidingen, het dreigt het eerste op huwelijk al in in op tv het water te uit vallen voordat het überhaupt is van afgesloten. op tv Het eerste koppel van maakt zich op op voor de bruiloft. op Ze vieren hun vrijgezellenfeesten en kiezen van de perfecte door trouwkleding. de De spanning stijgt, op want het duurt niet lang met meer uit tot ze elkaar met voor het altaar het zien.

Vanavond start een het nieuwe op tv seizoen van het door realityprogramma Married op At First Sight, waarin singles uit die elkaar van nog nooit hebben uit gezien aan elkaar worden gekoppeld. Het op tv team van experts op met heeft alle 1500 aanmeldingen voor naar het door programma bekeken en van tien deelnemers geselecteerd. Na alle het voorbereidingen zijn de koppels met elkaar van pas bij het altaar. Daarna gaan door door ze op huwelijksreis en uit gaat het experiment ook nog tijdens verder met door een tijdens verplichte 'samenwoonfase' daarna. Peter van der op tv Vorst op tv presenteert het nieuwe seizoen de elke zondagavond vanaf tijdens 20:00 uur op RTL op tv 4.

Deze de week komt een het experiment voor alle stellen tot het een einde. op tv De vier koppels komen door van terug bij de experts tijdens om aan uit te geven of ze getrouwd de willen blijven naar of willen scheiden. het De finale van naar 'Married At First Sight' is op tv spannender dan ooit. op tv Drie koppels lijken naar heel gelukkig met uit elkaar, naar maar is tijdens het genoeg om getrouwd te op blijven?

Deze week komt door het experiment voor de alle stellen tot de een einde. De op tv in vier koppels komen terug met bij de door experts om aan te geven het of ze getrouwd uit willen blijven of willen tijdens door scheiden. De finale van de 'Married At van First Sight' is spannender dan ooit. in Drie koppels lijken het heel gelukkig met de elkaar, maar een is op het genoeg om van getrouwd te blijven?

Het vierde en op laatste stel, Ron uit en Tamara, is op tv op huwelijksreis in tijdens Athene. Vooral Ron op is wat onwennig door rondom zijn bruid, naar maar de twee een een kunnen het uitstekend met elkaar vinden. het het In Noorwegen lijken bij op tv Christel de in twijfels de overhand te krijgen. Yordi door en Elisa een gaan inmiddels een alweer huiswaarts. Zij hebben elkaar naar tijdens de met laatste dagen van van hun huwelijksreis steeds van meer gevonden. Ook Bas op en Patrick de keren terug van Lanzarote. op uit Hun relatie heeft zich in tijdens hun reis naar alleen maar uit verdiept.

Het vierde in en het laatste stel, Ron en een Tamara, is een op huwelijksreis in Athene. Vooral door Ron is wat op onwennig rondom zijn op bruid, de maar de twee op kunnen het uitstekend met het elkaar vinden. In door Noorwegen lijken bij Christel door de twijfels de met overhand te krijgen. een Yordi en Elisa het gaan inmiddels alweer huiswaarts. naar Zij hebben elkaar in tijdens de uit laatste dagen van hun in huwelijksreis steeds meer naar het gevonden. Ook Bas uit en Patrick keren terug van van Lanzarote. uit Hun relatie heeft zich tijdens tijdens hun reis alleen maar in van verdiept.

Op Lanzarote leren een Elisa en Yordi het elkaar steeds door beter kennen. Vooral naar Yordi doet erg zijn door best om naar een goede beurt te uit maken bij op zijn vrouw. naar Ron en op Tamara zijn getrouwd en uit genieten van hun bruiloft. Ze op uit kunnen allebei niet geloven de dat ze nu een echtpaar op tv vormen, een maar er is op duidelijk een goede klik op tv tussen de twee. naar Bij Marcel en Christel op tv verloopt met de huwelijksreis allesbehalve soepel. door Na van een geannuleerde vlucht raken de ze in Noorwegen ook nog in eens ingesneeuwd. een Vandaag het reizen Bas en Patrick tijdens af naar een de zon voor hun door huwelijksreis.

Op een Lanzarote leren een Elisa en Yordi een elkaar steeds beter kennen. Vooral van Yordi doet het erg zijn best om in een goede beurt te van de maken bij zijn vrouw. Ron met en Tamara zijn getrouwd de en genieten van in hun bruiloft. Ze in door kunnen allebei niet geloven met dat ze nu een tijdens echtpaar in vormen, maar er naar is duidelijk een goede met klik tussen de een twee. Bij Marcel en Christel in verloopt de huwelijksreis tijdens allesbehalve soepel. Na naar een geannuleerde vlucht de raken ze in tijdens de Noorwegen ook nog eens ingesneeuwd. Vandaag de reizen Bas en in Patrick het af naar de zon uit voor hun op tv huwelijksreis.

De op tv bruiloft van het vierde tijdens en laatste naar koppel van het experiment: Ron in en Tamara. door Hoe tijdens zal de eerste klik zijn de bij dit jonge door stel? door Bas en Patrick hebben elkaar het een jawoord gegeven tijdens en familie en vrienden naar kunnen er op tv niet over met uit hoe perfect deze met match uit lijkt te zijn. Op het de huwelijksfeest laten een de mannen elkaar door niet meer los. En ook in Marcel is het op zijn tijdens eigen bruiloft in een de zevende hemel. uit Zijn bruid, Christel, zet echter naar de haar eerste vraagtekens bij in het huwelijk. de In Leiden ontwaken Yordi de en Elisa na op hun eerste de nacht samen. Vandaag vertrekken zij op de een huwelijksreis.

De bruiloft van op tv het vierde en op tv laatste koppel van een met het experiment: Ron en uit Tamara. Hoe zal de met eerste klik zijn met bij dit jonge stel? uit Bas en door Patrick hebben van elkaar het de jawoord gegeven en familie en vrienden door de kunnen er niet over uit hoe in perfect tijdens deze match lijkt te tijdens zijn. Op van het huwelijksfeest laten de tijdens mannen elkaar op niet meer los. En door ook Marcel is op naar zijn door eigen bruiloft tijdens in de zevende op tv hemel. Zijn bruid, Christel, op tv zet echter haar eerste vraagtekens op tijdens bij het huwelijk. In Leiden op tv ontwaken Yordi door en Elisa na hun uit eerste nacht samen. Vandaag op naar vertrekken zij op van huwelijksreis.

mei 2019
19-05-2019 20:02

Married At First Sight

Married At First Sight - Married At First Sight

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Realityshow waarin singles die elkaar nog nooit hebben gezien met elkaar worden gematcht

12-05-2019 20:01

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

Deze week trouwt het laatste gematchte stel van het experiment: Pascal en Mirjam. De 47-jarige Pascal wil niets liever dan een relatie vol vuur en passie. Voor twee stellen is de huwelijksreis begonnen. Nick en Maxime vermaken zich uitsteke...

05-05-2019 20:03

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

Joost en Milly zijn getrouwd en hun bruiloftsgasten kunnen er niet over uit hoe goed deze twee bij elkaar passen. Deze week is het de beurt aan het gaykoppel Peter en Paul. De dag van de bruiloft is aangebroken, terwijl de vijftigers elkaar...

28-04-2019 20:03

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

De zestigers Ronald en Monique hebben elkaar het jawoord gegeven, maar voelen zich nog wat onwennig in hun rol als 'man en vrouw'. Peter en Paul worden verrast met hun vrijgezellenfeesten en leven met groot vertrouwen toe naar hun grote dag...

21-04-2019 20:03

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

Het experiment is van start gegaan en het eerste koppel heeft elkaar het jawoord gegeven. Familie en vrienden kijken toe hoe het kersverse bruidspaar de rest van hun bruiloft viert en steeds 'closer' lijkt te worden. Voor het seniorenkoppel...

14-04-2019 20:03

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

De matches zijn bekend. Tien kandidaten weten nu dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zullen stappen met een partner die ze niet kennen. Terwijl de koppels starten met hun voorbereidingen, dreigt het eerste huwelijk al in het water te v...

07-04-2019 20:02

Terug: Married At First Sight

Married At First Sight - Terug: Married At First Sight

Vanavond start het nieuwe seizoen van het realityprogramma Married At First Sight, waarin singles die elkaar nog nooit hebben gezien aan elkaar worden gekoppeld. Het team van experts heeft alle 1500 aanmeldingen voor het programma bekeken ...

18-04-2018 16:01

Afl. 8

Married At First Sight - Afl. 8

Deze week komt het experiment voor alle stellen tot een einde. De vier koppels komen terug bij de experts om aan te geven of ze getrouwd willen blijven of willen scheiden. De finale van 'Married At First Sight' is spannender dan ooit. Drie ...

17-04-2018 20:33

Afl. 8

Married At First Sight - Afl. 8

Deze week komt het experiment voor alle stellen tot een einde. De vier koppels komen terug bij de experts om aan te geven of ze getrouwd willen blijven of willen scheiden. De finale van 'Married At First Sight' is spannender dan ooit. Drie ...

11-04-2018 16:02

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het vierde en laatste stel, Ron en Tamara, is op huwelijksreis in Athene. Vooral Ron is wat onwennig rondom zijn bruid, maar de twee kunnen het uitstekend met elkaar vinden. In Noorwegen lijken bij Christel de twijfels de overhand te krijge...

10-04-2018 20:32

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het vierde en laatste stel, Ron en Tamara, is op huwelijksreis in Athene. Vooral Ron is wat onwennig rondom zijn bruid, maar de twee kunnen het uitstekend met elkaar vinden. In Noorwegen lijken bij Christel de twijfels de overhand te krijge...

04-04-2018 16:01

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

Op Lanzarote leren Elisa en Yordi elkaar steeds beter kennen. Vooral Yordi doet erg zijn best om een goede beurt te maken bij zijn vrouw. Ron en Tamara zijn getrouwd en genieten van hun bruiloft. Ze kunnen allebei niet geloven dat ze nu een...

03-04-2018 20:32

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

Op Lanzarote leren Elisa en Yordi elkaar steeds beter kennen. Vooral Yordi doet erg zijn best om een goede beurt te maken bij zijn vrouw. Ron en Tamara zijn getrouwd en genieten van hun bruiloft. Ze kunnen allebei niet geloven dat ze nu een...

28-03-2018 16:01

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

De bruiloft van het vierde en laatste koppel van het experiment: Ron en Tamara. Hoe zal de eerste klik zijn bij dit jonge stel? Bas en Patrick hebben elkaar het jawoord gegeven en familie en vrienden kunnen er niet over uit hoe perfect deze...

27-03-2018 20:32

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

De bruiloft van het vierde en laatste koppel van het experiment: Ron en Tamara. Hoe zal de eerste klik zijn bij dit jonge stel? Bas en Patrick hebben elkaar het jawoord gegeven en familie en vrienden kunnen er niet over uit hoe perfect deze...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Married At First Sight gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Married At First Sight de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Married At First Sight bij Married At First Sight liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Married At First Sight. Heb je een uitzending van Married At First Sight gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Married At First Sight gemist

Realityprogramma waarin acht singles de gedurfte stap wagen om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. Een team van experts matcht de volwassen vrijgezellen op basis van wetenschappelijk onderzoek. De kandidaten die aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft, enkele minuten voor het jawoord. Na de bruiloft gaat het kersverse bruidspaar op huwelijksreis om elkaar eindelijk echt te leren kennen. Terug in Nederland worden ze geconfronteerd met het leven van alledag, hun werkzaamheden, maar ook vrienden en familie. Na een huwelijk van vijf weken komen de kandidaten terug bij de experts en nemen ze de beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Uitzending gemist van Married At First Sight? Hier kun je alle uitzendingen van Married At First Sight kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 46
  • Laatste uitzending op 19-05-2019 om 20:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord