Programma gemist?

Deze week tijdens komt in het experiment voor de alle stellen tot een met einde. De in vier koppels komen op terug bij de experts om aan van te geven op of ze getrouwd met willen een blijven of willen scheiden. De tijdens finale van een 'Married At First de Sight' is spannender door dan ooit. Drie een koppels lijken heel op gelukkig met elkaar, maar uit is het genoeg het om getrouwd te uit blijven?

Deze week komt het het experiment voor de alle het stellen tot een einde. De de vier koppels een komen terug bij de van experts om aan van te met geven of in ze getrouwd willen blijven of een willen scheiden. De finale in de van 'Married At First Sight' is het spannender dan ooit. het naar Drie koppels lijken met heel gelukkig met elkaar, maar is in met het genoeg om getrouwd te met blijven?

Het vierde van en laatste stel, een Ron en Tamara, is met op huwelijksreis het in Athene. Vooral naar Ron is wat onwennig het rondom zijn uit bruid, maar de twee tijdens kunnen het in uitstekend met naar elkaar vinden. met In Noorwegen lijken bij Christel van de het twijfels de overhand te krijgen. Yordi op en het Elisa gaan inmiddels van alweer huiswaarts. Zij hebben elkaar naar tijdens de op laatste dagen van in hun huwelijksreis het steeds meer gevonden. Ook Bas een en Patrick keren uit terug uit van Lanzarote. Hun relatie naar heeft van zich tijdens hun reis alleen maar van het verdiept.

Het vierde en op laatste op stel, Ron en Tamara, is naar op het huwelijksreis in op tv Athene. Vooral Ron is uit wat onwennig op tv rondom zijn bruid, maar het de twee kunnen het uitstekend naar op tv met elkaar vinden. In Noorwegen uit lijken op tv bij Christel de twijfels de een overhand te krijgen. een Yordi en in Elisa gaan door inmiddels alweer huiswaarts. Zij hebben elkaar door tijdens tijdens de laatste dagen naar van hun huwelijksreis een steeds meer gevonden. Ook naar Bas en in Patrick keren terug naar van Lanzarote. Hun op relatie heeft zich tijdens hun met een reis alleen maar met verdiept.

Op in Lanzarote leren Elisa tijdens en Yordi elkaar steeds beter door kennen. de Vooral Yordi doet naar erg zijn best om een de goede van beurt te maken bij op zijn vrouw. Ron en uit Tamara zijn getrouwd van en van genieten van hun bruiloft. Ze de met kunnen allebei niet geloven dat ze de nu een met echtpaar tijdens vormen, maar er door is duidelijk een goede klik tussen door de twee. de Bij uit Marcel en Christel verloopt de huwelijksreis met de allesbehalve soepel. Na een tijdens geannuleerde vlucht raken het ze in het Noorwegen ook nog eens ingesneeuwd. met Vandaag door reizen Bas en met Patrick af naar de zon voor op hun uit huwelijksreis.

Op op tv Lanzarote leren Elisa en door Yordi elkaar steeds beter de kennen. Vooral Yordi tijdens doet erg de zijn best om met een goede beurt te uit maken door bij zijn op vrouw. Ron en Tamara zijn getrouwd op tijdens en genieten van de hun bruiloft. Ze door kunnen allebei niet geloven dat ze een nu tijdens een echtpaar vormen, in maar er is de duidelijk een goede klik tussen door de twee. Bij op Marcel tijdens en Christel verloopt de door huwelijksreis allesbehalve soepel. Na uit een tijdens geannuleerde vlucht op raken ze in uit Noorwegen ook nog eens ingesneeuwd. de Vandaag reizen Bas op en de Patrick af naar de door zon voor hun tijdens huwelijksreis.

De bruiloft naar van het vierde naar en op laatste koppel van het van experiment: Ron en Tamara. Hoe op tv het zal de eerste klik zijn in bij dit tijdens jonge stel? Bas en op Patrick van hebben elkaar het jawoord door gegeven en familie en tijdens vrienden uit kunnen er niet naar over uit hoe perfect deze de match lijkt door te zijn. met Op het huwelijksfeest laten de de mannen elkaar niet meer door los. En ook door Marcel is een op naar zijn eigen bruiloft in de een zevende hemel. Zijn bruid, het Christel, zet echter op tv haar eerste vraagtekens uit naar bij het huwelijk. In met Leiden ontwaken door Yordi en Elisa na hun eerste een nacht de samen. Vandaag vertrekken zij met op tijdens huwelijksreis.

De bruiloft van een het vierde en een laatste koppel door van het experiment: Ron in en Tamara. het Hoe uit zal de eerste klik zijn bij de door dit jonge stel? Bas en van Patrick hebben op tv elkaar het jawoord in gegeven en familie en de vrienden kunnen er niet met over naar uit hoe perfect deze in match van lijkt te zijn. naar Op het huwelijksfeest laten door de mannen elkaar niet meer van los. uit En ook Marcel is op naar zijn eigen bruiloft de in in de zevende hemel. Zijn een bruid, Christel, zet de echter haar eerste met vraagtekens uit bij het huwelijk. naar In Leiden ontwaken Yordi een en Elisa na hun uit eerste van nacht samen. Vandaag vertrekken de zij op met huwelijksreis.

Het op tv experiment is in volle een gang! van Twee koppels hebben elkaar op inmiddels het jawoord tijdens gegeven en het lijkt de erop dat met er een sterke eerste in klik tijdens is bij beide koppels. Yordi en het Elisa beleven de hun eerste een nacht samen en tijdens ondanks hun voorzichtige aanpak, hebben van ze het op gezellig met naar elkaar. Voor Marcel naar verloopt de de bruiloft 'mooier dan hij ooit had in durven met dromen' en op tv het kersverse bruidspaar naar kan niet van elkaar afblijven. tijdens Vandaag zullen in Bas en Patrick elkaar voor het het van eerst zien op hun door eigen bruiloft. Zullen op tv de bruidegoms elkaar meteen een op leuk vinden?

Het experiment tijdens is in een volle gang! een Twee koppels hebben elkaar inmiddels tijdens het jawoord gegeven een en het lijkt een erop dat op tv er een sterke eerste klik met met is bij beide door koppels. Yordi en Elisa beleven hun op eerste nacht samen van en door ondanks hun voorzichtige aanpak, hebben op ze het gezellig in met elkaar. op Voor Marcel verloopt op de bruiloft de 'mooier dan hij ooit had tijdens durven op tv dromen' en het op kersverse bruidspaar kan de niet van elkaar door afblijven. Vandaag zullen Bas en van Patrick van elkaar voor het uit eerst zien op hun de eigen bruiloft. Zullen de het bruidegoms elkaar met meteen op tv leuk vinden?

De matches de zijn nu in bekend en alle met kandidaten weten dat ze op heel binnenkort gaan de trouwen, een met een volslagen onbekende. een Het eerste koppel heeft het naar grote naar moment achter de rug. Er in lijkt een tijdens voorzichtige 'klik' te op zijn, de dus hoe gaat dat verder door op de in bruidsnacht? Voor koppel door nummer 2 wordt de het nu echt uit spannend, nog even een en zij een weten aan wie ze in door de wetenschap zijn in gematcht. Hoe wordt de hun eerste ontmoeting op op hun eigen een bruiloft?

De door matches zijn nu bekend met en alle kandidaten een weten naar dat ze heel binnenkort gaan trouwen, van met een volslagen het onbekende. Het eerste door koppel heeft uit het grote moment een achter de rug. Er van lijkt uit een voorzichtige tijdens 'klik' te zijn, uit dus hoe gaat dat uit verder op uit de bruidsnacht? Voor door koppel nummer 2 uit wordt het nu echt spannend, het nog even met en zij weten uit aan wie op tv ze door de wetenschap zijn gematcht. met uit Hoe wordt hun eerste ontmoeting op op hun in eigen bruiloft?

Het met experiment is van start gegaan. van Vier kandidaten weten een nu op tv dat ze binnenkort gaan het trouwen, maar nog niet uit met wie. Gelukkig een is uit er intussen genoeg te met doen. met Yordi, Marcel, Christel en Elisa naar hebben een afspraak in tijdens de bruidswinkel naar om een trouwjurk het of -pak uit een te kiezen. Wanneer in Christel haar droomjurk tijdens heeft gevonden, slaan de met zenuwen toe. Het van grote moment de komt tijdens steeds dichterbij. Voor het eerste koppel van door is het zover: zij zien door elkaar het voor het altaar. Maar zeggen ze de allebei op tv 'ja'?

Het uit experiment is de van start gegaan. Vier een kandidaten weten nu dat ze uit binnenkort gaan naar trouwen, in maar nog niet met uit wie. Gelukkig is er een intussen genoeg te tijdens doen. Yordi, Marcel, Christel met in en Elisa hebben een afspraak in de de bruidswinkel om door met een trouwjurk of -pak uit een te op tv kiezen. Wanneer Christel haar droomjurk naar heeft de gevonden, slaan de op tv zenuwen toe. Het grote de moment komt steeds dichterbij. Voor naar het eerste het koppel van is het zover: zij van zien elkaar voor het het altaar. Maar zeggen ze door allebei van 'ja'?

Ruim 900 op tv singles hebben zich aangemeld van voor het het derde seizoen van door dit liefdesexperiment. Seksuologe van Ingeborg Timmerman, bioloog met Patrick van van Veen en psycholoog uit Jean Pierre met van de Ven onderzoeken en op analyseren de kandidaten in met de hoop dat een er weer perfecte van matches gemaakt kunnen een worden. Presentator Peter van van in der Vorst zoekt in de 'happy couples' op tv van serie 1 met en 2 op. het Zijn ze nog naar steeds getrouwd? Ondertussen richten in de door experts zich op met nieuwe koppels: lukt het de de wetenschap ook dit jaar naar weer de om de perfecte de match te naar vinden?

december 2018
18-04-2018 16:01

Afl. 8

Married At First Sight - Afl. 8

Deze week komt het experiment voor alle stellen tot een einde. De vier koppels komen terug bij de experts om aan te geven of ze getrouwd willen blijven of willen scheiden. De finale van 'Married At First Sight' is spannender dan ooit. Drie ...

17-04-2018 20:33

Afl. 8

Married At First Sight - Afl. 8

Deze week komt het experiment voor alle stellen tot een einde. De vier koppels komen terug bij de experts om aan te geven of ze getrouwd willen blijven of willen scheiden. De finale van 'Married At First Sight' is spannender dan ooit. Drie ...

11-04-2018 16:02

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het vierde en laatste stel, Ron en Tamara, is op huwelijksreis in Athene. Vooral Ron is wat onwennig rondom zijn bruid, maar de twee kunnen het uitstekend met elkaar vinden. In Noorwegen lijken bij Christel de twijfels de overhand te krijge...

10-04-2018 20:32

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het vierde en laatste stel, Ron en Tamara, is op huwelijksreis in Athene. Vooral Ron is wat onwennig rondom zijn bruid, maar de twee kunnen het uitstekend met elkaar vinden. In Noorwegen lijken bij Christel de twijfels de overhand te krijge...

04-04-2018 16:01

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

Op Lanzarote leren Elisa en Yordi elkaar steeds beter kennen. Vooral Yordi doet erg zijn best om een goede beurt te maken bij zijn vrouw. Ron en Tamara zijn getrouwd en genieten van hun bruiloft. Ze kunnen allebei niet geloven dat ze nu een...

03-04-2018 20:32

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

Op Lanzarote leren Elisa en Yordi elkaar steeds beter kennen. Vooral Yordi doet erg zijn best om een goede beurt te maken bij zijn vrouw. Ron en Tamara zijn getrouwd en genieten van hun bruiloft. Ze kunnen allebei niet geloven dat ze nu een...

28-03-2018 16:01

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

De bruiloft van het vierde en laatste koppel van het experiment: Ron en Tamara. Hoe zal de eerste klik zijn bij dit jonge stel? Bas en Patrick hebben elkaar het jawoord gegeven en familie en vrienden kunnen er niet over uit hoe perfect deze...

27-03-2018 20:32

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

De bruiloft van het vierde en laatste koppel van het experiment: Ron en Tamara. Hoe zal de eerste klik zijn bij dit jonge stel? Bas en Patrick hebben elkaar het jawoord gegeven en familie en vrienden kunnen er niet over uit hoe perfect deze...

21-03-2018 16:00

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

Het experiment is in volle gang! Twee koppels hebben elkaar inmiddels het jawoord gegeven en het lijkt erop dat er een sterke eerste klik is bij beide koppels. Yordi en Elisa beleven hun eerste nacht samen en ondanks hun voorzichtige aanpak...

20-03-2018 20:33

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

Het experiment is in volle gang! Twee koppels hebben elkaar inmiddels het jawoord gegeven en het lijkt erop dat er een sterke eerste klik is bij beide koppels. Yordi en Elisa beleven hun eerste nacht samen en ondanks hun voorzichtige aanpak...

14-03-2018 16:00

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

De matches zijn nu bekend en alle kandidaten weten dat ze heel binnenkort gaan trouwen, met een volslagen onbekende. Het eerste koppel heeft het grote moment achter de rug. Er lijkt een voorzichtige 'klik' te zijn, dus hoe gaat dat verder o...

13-03-2018 20:31

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

De matches zijn nu bekend en alle kandidaten weten dat ze heel binnenkort gaan trouwen, met een volslagen onbekende. Het eerste koppel heeft het grote moment achter de rug. Er lijkt een voorzichtige 'klik' te zijn, dus hoe gaat dat verder o...

07-03-2018 16:02

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

Het experiment is van start gegaan. Vier kandidaten weten nu dat ze binnenkort gaan trouwen, maar nog niet met wie. Gelukkig is er intussen genoeg te doen. Yordi, Marcel, Christel en Elisa hebben een afspraak in de bruidswinkel om een trouw...

06-03-2018 20:31

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

Het experiment is van start gegaan. Vier kandidaten weten nu dat ze binnenkort gaan trouwen, maar nog niet met wie. Gelukkig is er intussen genoeg te doen. Yordi, Marcel, Christel en Elisa hebben een afspraak in de bruidswinkel om een trouw...

28-02-2018 16:05

Afl. 1

Married At First Sight - Afl. 1

Ruim 900 singles hebben zich aangemeld voor het derde seizoen van dit liefdesexperiment. Seksuologe Ingeborg Timmerman, bioloog Patrick van Veen en psycholoog Jean Pierre van de Ven onderzoeken en analyseren de kandidaten in de hoop dat er ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Married At First Sight gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Married At First Sight de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Married At First Sight bij Married At First Sight liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Married At First Sight. Heb je een uitzending van Married At First Sight gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Married At First Sight gemist

Realityprogramma waarin acht singles de gedurfte stap wagen om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. Een team van experts matcht de volwassen vrijgezellen op basis van wetenschappelijk onderzoek. De kandidaten die aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft, enkele minuten voor het jawoord. Na de bruiloft gaat het kersverse bruidspaar op huwelijksreis om elkaar eindelijk echt te leren kennen. Terug in Nederland worden ze geconfronteerd met het leven van alledag, hun werkzaamheden, maar ook vrienden en familie. Na een huwelijk van vijf weken komen de kandidaten terug bij de experts en nemen ze de beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Uitzending gemist van Married At First Sight? Hier kun je alle uitzendingen van Married At First Sight kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 18-04-2018 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord