Programma gemist?

Vanavond een is de ontknoping van Married op met At First Sight, het programma in waarin singles die elkaar uit met nog nooit hebben gezien in met elkaar worden gematcht. De van finale uit van het experiment is op begonnen. De stellen zullen aan op tv op de experts vertellen wat hun eindbeslissing door is: blijven op ze getrouwd de of gaan van ze scheiden? Joost en Milly op gaan er nog het een weekendje naar tussenuit. Peter en Paul in gaan bij elkaar het op bezoek tijdens en ontdekken elkaars wereld. Ronald het de en Monique zien elkaar voor het door eerst van weer sinds ze van de op huwelijksreis zijn teruggekeerd. op Voor in de experts van is het spannend: hoe succesvol zijn naar zij uit dit jaar geweest uit en kan het de slagingspercentage van op 25% van andere seizoenen dit jaar het overtroffen met worden?

Het samenwonen door gaat Nick door en Maxime niet gemakkelijk door af: hun huwelijk de loopt gevaar. met En ook Ronald in en Monique lijken naar niet in staat tijdens hun relatie weer uit op de door rit te krijgen. Expert Marcelino in doet een op tv laatste poging om Ronald aan met zijn de woord te het houden. Pascal en naar Mirjam gaat het uit beter af wanneer zij elkaars op huis bezoeken. De in relatie van in Paul en tijdens Peter verdiept zich uit wanneer ze elkaar hun levensverhaal een vertellen in naar Portugal.

Het laatste koppel de uit van het experiment is door getrouwd: Pascal en Mirjam. de Pascal maakt de eerste uit nacht extra de spannend als hij zijn een echtgenote een op tv intiem het geheim wil vertellen. Nick en Maxime op tv ontdekken elkaars alledaagse op leventje. Peter en naar de Paul beginnen met hun huwelijksreis door in een luxe door penthouse in op Portugal. Joost en Milly tijdens tasten elkaar op uit hun door honeymoon voorzichtig af en bevinden van zich met nog altijd in de 'friendszone'. uit De huwelijksreis van van Monique en Ronald uit verloopt grillig. Na naar de tijdens afwijzing van Monique, gaat Ronald op zijn eigen het gang.

Realityprogramma door waarin singles die elkaar nog met nooit op tv hebben gezien na wetenschappelijk naar onderzoek met elkaar met worden tijdens gematcht. De deelnemers, die door van een team van de drie experts op aan elkaar gekoppeld zijn, zien uit elkaar voor het de eerst op hun de op tv bruiloft.

Deze week op tv trouwt het laatste gematchte van stel van met het experiment: Pascal en de Mirjam. tijdens De 47-jarige Pascal de wil niets door liever dan een relatie vol naar vuur en passie. naar Voor twee in stellen is de huwelijksreis begonnen. van Nick en een Maxime vermaken zich uitstekend naar in op Curaçao. Op Mallorca loopt het van in helaas anders: Ronald en met Monique hebben communicatieproblemen. Het gaykoppel op Peter uit en Paul heeft elkaar een het jawoord gegeven op tv en op tv vooral Peter moet even wennen. Hij naar had niet in verwacht te trouwen met uit het iemand die vader door al opa is.

Joost en door Milly zijn getrouwd in en hun op bruiloftsgasten kunnen er niet van over uit van hoe goed deze twee bij tijdens elkaar op tv passen. Deze week is door het de beurt de aan het gaykoppel op Peter en het Paul. De dag van de van bruiloft tijdens is aangebroken, tijdens terwijl de vijftigers elkaar nog in nooit hebben gezien. Voor uit de de eerste twee koppels van met het experiment breekt nu het een naar nieuwe fase een aan. Nick en Maxime reizen af in naar Curaçao van voor een romantische huwelijksreis naar en naar ook Monique en Ronald vliegen het de zon in tegemoet.

De het zestigers Ronald en Monique het hebben elkaar met het jawoord gegeven, maar voelen naar zich nog wat een onwennig op in hun rol als met 'man en vrouw'. met Peter en Paul worden het uit verrast met hun vrijgezellenfeesten en leven een een met groot vertrouwen toe van naar hun grote dag. Voor van een Joost en Milly gaat met het nu door dan echt gebeuren. van Milly scoort de uit perfecte bruidsjurk bij Mary op tv Borsato en is een er helemaal op klaar voor haar onbekende bruidegom op tv te de ontmoeten. Nick en Maxime zijn naar al een paar stappen uit verder; hun het bruiloft is in volle op tv op gang.

Het met experiment is van door start gegaan het en het eerste koppel heeft elkaar tijdens op het jawoord gegeven. tijdens Familie en vrienden een kijken toe hoe het door kersverse bruidspaar de rest van uit hun bruiloft in viert en steeds met 'closer' lijkt te door worden. Voor het seniorenkoppel tijdens Ronald van en Monique de is het nu ook een zover. Monique vindt haar uit droomjurk bij van Mary Borsato en ook op Ronald kiest zijn trouwpak. uit van Voor de experts is het op een spannende met match, want in de ervaring leert dat oudere een kandidaten moeilijker te door matchen met zijn.

De naar matches zijn bekend. Tien het kandidaten weten nu dat een ze binnenkort in naar het huwelijksbootje een zullen in stappen met een partner die ze een niet kennen. op Terwijl door de koppels starten met hun voorbereidingen, door dreigt het eerste tijdens huwelijk van al in de het water te vallen voordat het op überhaupt is in afgesloten. Het door eerste koppel maakt door zich op voor van de bruiloft. Ze vieren hun op vrijgezellenfeesten en kiezen de de perfecte trouwkleding. op De een spanning stijgt, want het door duurt niet een lang meer tot in ze elkaar voor het altaar een op zien.

Vanavond start het uit nieuwe seizoen van tijdens het het realityprogramma Married uit At First Sight, waarin singles die op elkaar nog nooit de hebben gezien uit aan elkaar met worden gekoppeld. Het team van experts naar naar heeft alle 1500 aanmeldingen uit voor het in programma bekeken en tien deelnemers een geselecteerd. Na alle voorbereidingen zijn in door de koppels elkaar pas bij het met altaar. op Daarna gaan door ze op huwelijksreis en gaat het het experiment naar ook nog verder in met een verplichte tijdens 'samenwoonfase' daarna. Peter door van der Vorst presenteert het door nieuwe het seizoen elke zondagavond door vanaf 20:00 uur op RTL met 4.

Deze week op tv komt het in experiment voor alle stellen naar tot een einde. op tv De vier koppels komen op op tv terug bij de op tv experts om aan te op geven of ze getrouwd tijdens willen blijven of willen naar scheiden. De finale tijdens van 'Married At de First in Sight' is een spannender dan ooit. Drie door koppels lijken heel de gelukkig met elkaar, maar is een het genoeg naar om met getrouwd te blijven?

Deze uit week komt het experiment het voor alle stellen tot de een einde. op tv De door vier koppels komen terug in bij de experts om op tv aan te geven of uit ze getrouwd willen met in blijven of willen scheiden. De het finale van 'Married At een First Sight' door is spannender dan van ooit. Drie het koppels lijken heel gelukkig het met uit elkaar, maar is het door genoeg om getrouwd te met blijven?

Het vierde en met laatste met stel, Ron en Tamara, is naar uit op huwelijksreis in Athene. in Vooral Ron is wat uit onwennig rondom met zijn bruid, maar de twee op tv kunnen op tv het uitstekend met elkaar tijdens vinden. In Noorwegen lijken door bij Christel de de twijfels van de overhand te krijgen. Yordi met en Elisa van gaan inmiddels alweer door huiswaarts. Zij van hebben elkaar tijdens de laatste naar op tv dagen van hun huwelijksreis steeds meer van gevonden. Ook in Bas en Patrick de keren terug van het Lanzarote. uit Hun relatie heeft zich tijdens in hun reis een alleen maar het verdiept.

Het van vierde en laatste stel, Ron met en een Tamara, is op huwelijksreis in in Athene. Vooral Ron tijdens is op wat onwennig een rondom zijn bruid, maar de tijdens twee kunnen het uitstekend de uit met elkaar vinden. In Noorwegen lijken op tv bij Christel de tijdens twijfels de overhand naar te krijgen. Yordi het en Elisa van gaan inmiddels alweer huiswaarts. uit Zij hebben van elkaar tijdens de naar laatste op dagen van hun huwelijksreis steeds meer door gevonden. door Ook Bas op en Patrick keren terug van van Lanzarote. de Hun relatie heeft een zich tijdens hun met reis alleen maar met verdiept.

Op Lanzarote leren op tv Elisa en Yordi uit elkaar steeds het beter kennen. Vooral Yordi uit doet erg zijn de best om een het goede door beurt te maken bij zijn op vrouw. Ron en op Tamara zijn door getrouwd en genieten door van in hun bruiloft. Ze van kunnen allebei niet geloven door dat ze nu van een echtpaar een vormen, maar er is uit duidelijk een de goede klik tussen de van twee. Bij Marcel met en Christel verloopt de een huwelijksreis allesbehalve soepel. door Na een een geannuleerde vlucht raken ze in een Noorwegen ook het nog eens op tv ingesneeuwd. Vandaag op reizen Bas en Patrick af een naar in de zon voor hun uit huwelijksreis.

september 2019
09-06-2019 20:09

Finale: Married At First Sight

Married At First Sight - Finale: Married At First Sight

Vanavond is de ontknoping van Married At First Sight, het programma waarin singles die elkaar nog nooit hebben gezien met elkaar worden gematcht. De finale van het experiment is begonnen. De stellen zullen aan de experts vertellen wat hun ...

02-06-2019 20:02

Afl. 9

Married At First Sight - Afl. 9

Het samenwonen gaat Nick en Maxime niet gemakkelijk af: hun huwelijk loopt gevaar. En ook Ronald en Monique lijken niet in staat hun relatie weer op de rit te krijgen. Expert Marcelino doet een laatste poging om Ronald aan zijn woord te hou...

26-05-2019 20:04

Afl. 8

Married At First Sight - Afl. 8

Het laatste koppel van het experiment is getrouwd: Pascal en Mirjam. Pascal maakt de eerste nacht extra spannend als hij zijn echtgenote een intiem geheim wil vertellen. Nick en Maxime ontdekken elkaars alledaagse leventje. Peter en Paul be...

19-05-2019 20:03

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Realityprogramma waarin singles die elkaar nog nooit hebben gezien na wetenschappelijk onderzoek met elkaar worden gematcht. De deelnemers, die door een team van drie experts aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun brui...

12-05-2019 20:01

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

Deze week trouwt het laatste gematchte stel van het experiment: Pascal en Mirjam. De 47-jarige Pascal wil niets liever dan een relatie vol vuur en passie. Voor twee stellen is de huwelijksreis begonnen. Nick en Maxime vermaken zich uitsteke...

05-05-2019 20:03

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

Joost en Milly zijn getrouwd en hun bruiloftsgasten kunnen er niet over uit hoe goed deze twee bij elkaar passen. Deze week is het de beurt aan het gaykoppel Peter en Paul. De dag van de bruiloft is aangebroken, terwijl de vijftigers elkaar...

28-04-2019 20:03

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

De zestigers Ronald en Monique hebben elkaar het jawoord gegeven, maar voelen zich nog wat onwennig in hun rol als 'man en vrouw'. Peter en Paul worden verrast met hun vrijgezellenfeesten en leven met groot vertrouwen toe naar hun grote dag...

21-04-2019 20:03

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

Het experiment is van start gegaan en het eerste koppel heeft elkaar het jawoord gegeven. Familie en vrienden kijken toe hoe het kersverse bruidspaar de rest van hun bruiloft viert en steeds 'closer' lijkt te worden. Voor het seniorenkoppel...

14-04-2019 20:03

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

De matches zijn bekend. Tien kandidaten weten nu dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zullen stappen met een partner die ze niet kennen. Terwijl de koppels starten met hun voorbereidingen, dreigt het eerste huwelijk al in het water te v...

07-04-2019 20:02

Terug: Married At First Sight

Married At First Sight - Terug: Married At First Sight

Vanavond start het nieuwe seizoen van het realityprogramma Married At First Sight, waarin singles die elkaar nog nooit hebben gezien aan elkaar worden gekoppeld. Het team van experts heeft alle 1500 aanmeldingen voor het programma bekeken ...

18-04-2018 16:01

Afl. 8

Married At First Sight - Afl. 8

Deze week komt het experiment voor alle stellen tot een einde. De vier koppels komen terug bij de experts om aan te geven of ze getrouwd willen blijven of willen scheiden. De finale van 'Married At First Sight' is spannender dan ooit. Drie ...

17-04-2018 20:33

Afl. 8

Married At First Sight - Afl. 8

Deze week komt het experiment voor alle stellen tot een einde. De vier koppels komen terug bij de experts om aan te geven of ze getrouwd willen blijven of willen scheiden. De finale van 'Married At First Sight' is spannender dan ooit. Drie ...

11-04-2018 16:02

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het vierde en laatste stel, Ron en Tamara, is op huwelijksreis in Athene. Vooral Ron is wat onwennig rondom zijn bruid, maar de twee kunnen het uitstekend met elkaar vinden. In Noorwegen lijken bij Christel de twijfels de overhand te krijge...

10-04-2018 20:32

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het vierde en laatste stel, Ron en Tamara, is op huwelijksreis in Athene. Vooral Ron is wat onwennig rondom zijn bruid, maar de twee kunnen het uitstekend met elkaar vinden. In Noorwegen lijken bij Christel de twijfels de overhand te krijge...

04-04-2018 16:01

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

Op Lanzarote leren Elisa en Yordi elkaar steeds beter kennen. Vooral Yordi doet erg zijn best om een goede beurt te maken bij zijn vrouw. Ron en Tamara zijn getrouwd en genieten van hun bruiloft. Ze kunnen allebei niet geloven dat ze nu een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Married At First Sight gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Married At First Sight de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Married At First Sight bij Married At First Sight liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Married At First Sight. Heb je een uitzending van Married At First Sight gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Married At First Sight gemist

Realityprogramma waarin acht singles de gedurfte stap wagen om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. Een team van experts matcht de volwassen vrijgezellen op basis van wetenschappelijk onderzoek. De kandidaten die aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft, enkele minuten voor het jawoord. Na de bruiloft gaat het kersverse bruidspaar op huwelijksreis om elkaar eindelijk echt te leren kennen. Terug in Nederland worden ze geconfronteerd met het leven van alledag, hun werkzaamheden, maar ook vrienden en familie. Na een huwelijk van vijf weken komen de kandidaten terug bij de experts en nemen ze de beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Uitzending gemist van Married At First Sight? Hier kun je alle uitzendingen van Married At First Sight kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 49
  • Laatste uitzending op 09-06-2019 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord