Programma gemist?

Deze op tv week komt het tijdens experiment voor alle stellen het tot met een einde. De vier het koppels komen terug bij de van experts om aan het te geven of op ze getrouwd willen een uit blijven of willen scheiden. De naar finale van de 'Married At First Sight' op tv is spannender in dan ooit. Drie het koppels lijken uit heel gelukkig met elkaar, op maar is tijdens het genoeg om getrouwd te door blijven?

Deze het week komt op het experiment voor alle stellen tot uit een in einde. De de vier koppels komen terug bij de op experts om van aan te geven in of naar ze getrouwd willen blijven of tijdens willen scheiden. De naar finale naar van 'Married At First Sight' door is spannender dan van ooit. Drie koppels door lijken heel door gelukkig met elkaar, door maar is het op genoeg om op getrouwd te blijven?

Het vierde en met laatste stel, Ron uit naar en Tamara, is een op huwelijksreis in de Athene. Vooral Ron is wat onwennig de rondom op tv zijn bruid, maar de in twee kunnen het tijdens uitstekend met elkaar vinden. van In Noorwegen in lijken bij de Christel de twijfels de op tv overhand te krijgen. op Yordi en Elisa gaan op tv inmiddels tijdens alweer huiswaarts. Zij hebben elkaar een tijdens de laatste tijdens op tv dagen van hun huwelijksreis steeds meer door de gevonden. Ook Bas en tijdens Patrick keren terug van Lanzarote. in Hun relatie heeft met zich tijdens tijdens hun reis met alleen maar van verdiept.

Het door vierde en laatste stel, Ron tijdens en Tamara, in is op huwelijksreis in in Athene. Vooral van Ron is wat door onwennig rondom zijn op tv bruid, maar de naar twee het kunnen het uitstekend het met elkaar vinden. door In Noorwegen lijken bij met Christel de twijfels de met overhand te op tv krijgen. Yordi uit en Elisa gaan naar inmiddels alweer huiswaarts. Zij hebben elkaar met tijdens de met laatste dagen van hun het huwelijksreis steeds meer de gevonden. Ook Bas op tv en in Patrick keren terug van Lanzarote. tijdens van Hun relatie heeft zich van tijdens hun tijdens reis alleen maar met verdiept.

Op op Lanzarote leren Elisa op tv en Yordi het elkaar steeds beter kennen. Vooral van Yordi doet erg zijn de best met om een goede uit beurt te maken bij zijn uit tijdens vrouw. Ron en Tamara zijn tijdens getrouwd en genieten uit van hun bruiloft. uit Ze kunnen op tv allebei niet geloven een dat ze nu een een echtpaar vormen, maar er de is een duidelijk een goede klik het tussen de de twee. Bij Marcel en met Christel verloopt de huwelijksreis op tv allesbehalve soepel. op tv Na een in geannuleerde vlucht raken ze tijdens in door Noorwegen ook nog eens ingesneeuwd. Vandaag het reizen Bas en het van Patrick af naar de zon uit voor hun op huwelijksreis.

Op Lanzarote tijdens leren naar Elisa en Yordi door elkaar steeds beter op kennen. Vooral Yordi doet erg van zijn best om met een tijdens goede beurt te op tv maken bij zijn vrouw. Ron en door van Tamara zijn getrouwd en genieten van van hun de bruiloft. Ze kunnen allebei niet in geloven dat een ze nu in een echtpaar vormen, maar van er is uit duidelijk een goede tijdens klik tussen de twee. Bij de in Marcel en Christel op verloopt de huwelijksreis allesbehalve uit soepel. Na een geannuleerde vlucht het raken ze het in naar Noorwegen ook nog eens het ingesneeuwd. Vandaag reizen op tv Bas en Patrick af op naar de zon voor door hun de huwelijksreis.

De bruiloft met van het naar vierde en door laatste koppel van een het experiment: Ron en Tamara. Hoe een zal in de eerste klik naar zijn bij van dit jonge stel? Bas tijdens en Patrick op tv hebben elkaar het jawoord gegeven van en familie en uit vrienden in kunnen er niet over uit hoe door naar perfect deze match lijkt uit te zijn. Op naar het huwelijksfeest met laten de mannen elkaar de niet meer los. het En ook Marcel uit is op zijn eigen bruiloft uit in van de zevende hemel. de Zijn bruid, het Christel, zet echter haar eerste vraagtekens door bij op het huwelijk. In Leiden ontwaken op tv Yordi en op tv Elisa na hun op eerste nacht samen. Vandaag uit vertrekken naar zij op de huwelijksreis.

De tijdens bruiloft van het vierde en het laatste in koppel van het experiment: door Ron en Tamara. Hoe op tv zal de tijdens eerste in klik zijn bij dit uit jonge stel? Bas de en Patrick hebben elkaar het op tv jawoord gegeven en van familie en een vrienden kunnen er tijdens niet over uit hoe het perfect deze tijdens match lijkt te zijn. met Op het een huwelijksfeest laten de op mannen elkaar met niet meer los. En ook een naar Marcel is op zijn met eigen bruiloft in de zevende door hemel. Zijn door bruid, een Christel, zet echter haar met eerste vraagtekens bij het de huwelijk. met In Leiden ontwaken Yordi een en Elisa na hun eerste uit nacht samen. de Vandaag met vertrekken zij op het huwelijksreis.

Het een experiment is in op volle gang! Twee koppels hebben de elkaar uit inmiddels het het jawoord gegeven en het tijdens lijkt erop dat er door een het sterke eerste klik op is bij beide koppels. tijdens Yordi en Elisa beleven naar hun eerste nacht samen naar en met ondanks hun voorzichtige aanpak, van hebben ze het gezellig naar de met elkaar. Voor naar Marcel verloopt de bruiloft 'mooier dan door hij een ooit had in durven dromen' en met het kersverse bruidspaar kan niet van op tv elkaar afblijven. het Vandaag uit zullen Bas en Patrick elkaar uit voor het het eerst zien op door hun eigen bruiloft. Zullen de een bruidegoms tijdens elkaar meteen leuk het vinden?

Het experiment is het in volle de gang! Twee naar koppels hebben elkaar inmiddels in het uit jawoord gegeven en het op lijkt erop op tv dat er een sterke eerste klik een tijdens is bij beide uit koppels. Yordi en in Elisa beleven hun met eerste nacht samen en ondanks een hun voorzichtige op aanpak, hebben ze door het gezellig met elkaar. Voor met Marcel de verloopt de uit bruiloft 'mooier dan hij ooit op had durven dromen' en door naar het kersverse bruidspaar kan niet het van de elkaar afblijven. Vandaag zullen Bas en in Patrick elkaar voor op tv het eerst op zien op hun eigen uit bruiloft. Zullen de het bruidegoms elkaar meteen op tv leuk tijdens vinden?

De met matches zijn nu bekend en in alle kandidaten weten de dat ze heel op op binnenkort gaan trouwen, uit met een volslagen onbekende. van Het eerste koppel heeft het in grote moment door achter in de rug. Er lijkt een door voorzichtige de 'klik' te zijn, dus het hoe gaat dat verder het op de in bruidsnacht? Voor koppel in nummer 2 wordt het uit nu echt spannend, nog naar even en zij het weten aan van wie ze op door de wetenschap zijn op tv gematcht. Hoe wordt de hun eerste ontmoeting in op hun eigen naar bruiloft?

De de matches zijn een nu bekend en alle kandidaten weten van naar dat ze heel binnenkort een gaan trouwen, van met een volslagen op tv onbekende. Het eerste koppel heeft het een op tv grote moment achter de rug. het Er lijkt een voorzichtige van 'klik' van te zijn, dus hoe gaat uit dat verder op door de met bruidsnacht? Voor koppel nummer 2 van wordt uit het nu echt spannend, nog in even en zij de weten aan wie op tv van ze door de wetenschap zijn gematcht. in Hoe wordt hun van het eerste ontmoeting op hun eigen tijdens bruiloft?

Het experiment is naar op tv van start gegaan. Vier kandidaten op weten naar nu dat ze binnenkort door gaan trouwen, maar nog niet het met wie. Gelukkig op tv op tv is er intussen genoeg naar te doen. op Yordi, Marcel, Christel en Elisa hebben in door een afspraak in de bruidswinkel het om een naar trouwjurk of -pak uit op te een kiezen. Wanneer Christel haar tijdens droomjurk heeft gevonden, slaan in de zenuwen de toe. Het grote van moment komt steeds dichterbij. Voor tijdens het eerste koppel het is het zover: door zij een zien elkaar van voor het altaar. Maar zeggen op ze allebei in 'ja'?

Het experiment uit is van start gegaan. op Vier kandidaten weten uit nu door dat ze binnenkort gaan trouwen, tijdens maar nog niet een met wie. door Gelukkig is er tijdens intussen genoeg te uit doen. Yordi, tijdens Marcel, Christel en Elisa een hebben een afspraak het in de tijdens bruidswinkel om een de trouwjurk of -pak van uit te kiezen. Wanneer door Christel haar droomjurk van heeft gevonden, op slaan de zenuwen toe. met Het tijdens grote moment komt steeds dichterbij. Voor het het met eerste koppel op tv is het zover: een zij zien elkaar voor het altaar. in op Maar zeggen ze in allebei 'ja'?

Ruim een 900 singles hebben zich aangemeld de voor door het derde seizoen van dit in liefdesexperiment. Seksuologe naar Ingeborg met Timmerman, bioloog Patrick van Veen en tijdens op psycholoog Jean Pierre van de in Ven onderzoeken door en analyseren door de kandidaten in met de hoop dat er weer perfecte van matches gemaakt naar kunnen worden. Presentator op tv Peter van der met Vorst zoekt de 'happy met door couples' van serie het 1 en 2 op. de Zijn ze door nog steeds getrouwd? Ondertussen richten met de experts op tv zich op nieuwe koppels: lukt tijdens het de de wetenschap van ook dit jaar weer met om de het perfecte match te uit vinden?

februari 2019
18-04-2018 16:01

Afl. 8

Married At First Sight - Afl. 8

Deze week komt het experiment voor alle stellen tot een einde. De vier koppels komen terug bij de experts om aan te geven of ze getrouwd willen blijven of willen scheiden. De finale van 'Married At First Sight' is spannender dan ooit. Drie ...

17-04-2018 20:33

Afl. 8

Married At First Sight - Afl. 8

Deze week komt het experiment voor alle stellen tot een einde. De vier koppels komen terug bij de experts om aan te geven of ze getrouwd willen blijven of willen scheiden. De finale van 'Married At First Sight' is spannender dan ooit. Drie ...

11-04-2018 16:02

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het vierde en laatste stel, Ron en Tamara, is op huwelijksreis in Athene. Vooral Ron is wat onwennig rondom zijn bruid, maar de twee kunnen het uitstekend met elkaar vinden. In Noorwegen lijken bij Christel de twijfels de overhand te krijge...

10-04-2018 20:32

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het vierde en laatste stel, Ron en Tamara, is op huwelijksreis in Athene. Vooral Ron is wat onwennig rondom zijn bruid, maar de twee kunnen het uitstekend met elkaar vinden. In Noorwegen lijken bij Christel de twijfels de overhand te krijge...

04-04-2018 16:01

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

Op Lanzarote leren Elisa en Yordi elkaar steeds beter kennen. Vooral Yordi doet erg zijn best om een goede beurt te maken bij zijn vrouw. Ron en Tamara zijn getrouwd en genieten van hun bruiloft. Ze kunnen allebei niet geloven dat ze nu een...

03-04-2018 20:32

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

Op Lanzarote leren Elisa en Yordi elkaar steeds beter kennen. Vooral Yordi doet erg zijn best om een goede beurt te maken bij zijn vrouw. Ron en Tamara zijn getrouwd en genieten van hun bruiloft. Ze kunnen allebei niet geloven dat ze nu een...

28-03-2018 16:01

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

De bruiloft van het vierde en laatste koppel van het experiment: Ron en Tamara. Hoe zal de eerste klik zijn bij dit jonge stel? Bas en Patrick hebben elkaar het jawoord gegeven en familie en vrienden kunnen er niet over uit hoe perfect deze...

27-03-2018 20:32

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

De bruiloft van het vierde en laatste koppel van het experiment: Ron en Tamara. Hoe zal de eerste klik zijn bij dit jonge stel? Bas en Patrick hebben elkaar het jawoord gegeven en familie en vrienden kunnen er niet over uit hoe perfect deze...

21-03-2018 16:00

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

Het experiment is in volle gang! Twee koppels hebben elkaar inmiddels het jawoord gegeven en het lijkt erop dat er een sterke eerste klik is bij beide koppels. Yordi en Elisa beleven hun eerste nacht samen en ondanks hun voorzichtige aanpak...

20-03-2018 20:33

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

Het experiment is in volle gang! Twee koppels hebben elkaar inmiddels het jawoord gegeven en het lijkt erop dat er een sterke eerste klik is bij beide koppels. Yordi en Elisa beleven hun eerste nacht samen en ondanks hun voorzichtige aanpak...

14-03-2018 16:00

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

De matches zijn nu bekend en alle kandidaten weten dat ze heel binnenkort gaan trouwen, met een volslagen onbekende. Het eerste koppel heeft het grote moment achter de rug. Er lijkt een voorzichtige 'klik' te zijn, dus hoe gaat dat verder o...

13-03-2018 20:31

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

De matches zijn nu bekend en alle kandidaten weten dat ze heel binnenkort gaan trouwen, met een volslagen onbekende. Het eerste koppel heeft het grote moment achter de rug. Er lijkt een voorzichtige 'klik' te zijn, dus hoe gaat dat verder o...

07-03-2018 16:02

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

Het experiment is van start gegaan. Vier kandidaten weten nu dat ze binnenkort gaan trouwen, maar nog niet met wie. Gelukkig is er intussen genoeg te doen. Yordi, Marcel, Christel en Elisa hebben een afspraak in de bruidswinkel om een trouw...

06-03-2018 20:31

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

Het experiment is van start gegaan. Vier kandidaten weten nu dat ze binnenkort gaan trouwen, maar nog niet met wie. Gelukkig is er intussen genoeg te doen. Yordi, Marcel, Christel en Elisa hebben een afspraak in de bruidswinkel om een trouw...

28-02-2018 16:05

Afl. 1

Married At First Sight - Afl. 1

Ruim 900 singles hebben zich aangemeld voor het derde seizoen van dit liefdesexperiment. Seksuologe Ingeborg Timmerman, bioloog Patrick van Veen en psycholoog Jean Pierre van de Ven onderzoeken en analyseren de kandidaten in de hoop dat er ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Married At First Sight gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Married At First Sight de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Married At First Sight bij Married At First Sight liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Married At First Sight. Heb je een uitzending van Married At First Sight gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Married At First Sight gemist

Realityprogramma waarin acht singles de gedurfte stap wagen om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. Een team van experts matcht de volwassen vrijgezellen op basis van wetenschappelijk onderzoek. De kandidaten die aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft, enkele minuten voor het jawoord. Na de bruiloft gaat het kersverse bruidspaar op huwelijksreis om elkaar eindelijk echt te leren kennen. Terug in Nederland worden ze geconfronteerd met het leven van alledag, hun werkzaamheden, maar ook vrienden en familie. Na een huwelijk van vijf weken komen de kandidaten terug bij de experts en nemen ze de beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Uitzending gemist van Married At First Sight? Hier kun je alle uitzendingen van Married At First Sight kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 18-04-2018 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord