Programma gemist?

Het met experiment is van start gegaan een en het het eerste koppel heeft van elkaar in het jawoord gegeven. Familie op tv en vrienden kijken toe hoe de het kersverse van bruidspaar de rest van met hun op tv bruiloft viert en steeds 'closer' naar de lijkt te worden. Voor het het seniorenkoppel Ronald tijdens en Monique is uit het nu uit ook zover. Monique vindt haar op tv droomjurk van bij Mary Borsato en door ook Ronald uit kiest zijn trouwpak. Voor de de experts is door het een spannende tijdens match, want de uit ervaring leert dat oudere kandidaten een moeilijker te de matchen het zijn.

De op matches zijn door bekend. Tien kandidaten weten met nu dat ze binnenkort in het het op huwelijksbootje zullen uit stappen met een tijdens partner die ze niet kennen. door Terwijl de koppels starten tijdens met van hun voorbereidingen, dreigt het naar eerste op huwelijk al in het het water te vallen voordat naar het überhaupt in is afgesloten. door Het eerste koppel door maakt zich op voor de de bruiloft. Ze vieren een hun vrijgezellenfeesten een en kiezen de perfecte trouwkleding. de met De spanning stijgt, door want het duurt naar niet lang meer tot ze het elkaar voor het in altaar tijdens zien.

Vanavond start de het nieuwe seizoen tijdens van door het realityprogramma Married At het First Sight, waarin singles het die elkaar nog in nooit hebben het gezien aan elkaar worden door gekoppeld. Het op tv team van experts heeft naar alle 1500 aanmeldingen voor het het programma bekeken door en in tien deelnemers geselecteerd. Na alle voorbereidingen op zijn de koppels elkaar met pas met bij het het altaar. Daarna gaan ze op huwelijksreis tijdens en op gaat het experiment ook nog een verder met naar een met verplichte 'samenwoonfase' daarna. Peter naar van der Vorst presenteert het nieuwe de seizoen tijdens elke zondagavond vanaf uit 20:00 uur door op RTL 4.

Deze week komt tijdens het experiment voor door van alle stellen tot een einde. in De vier koppels komen door terug bij de de experts om aan de naar te geven of ze getrouwd naar willen blijven of een willen scheiden. in De finale van met 'Married At First Sight' is op spannender dan ooit. uit Drie koppels door lijken heel gelukkig met een elkaar, maar naar is het in genoeg om getrouwd het te blijven?

Deze naar week komt op het experiment voor alle stellen tot met een einde. door De vier koppels op tv komen terug op bij de experts om aan het te met geven of ze een getrouwd willen blijven naar of willen scheiden. van De finale van van 'Married At First Sight' door is van spannender dan ooit. Drie koppels naar lijken heel gelukkig van met van elkaar, maar is het genoeg om een getrouwd te met blijven?

Het uit vierde en naar laatste stel, Ron in en Tamara, is op uit huwelijksreis in Athene. Vooral Ron in is uit wat onwennig rondom zijn bruid, op tv tijdens maar de twee kunnen het uitstekend op met elkaar het vinden. In Noorwegen lijken naar bij Christel de van twijfels de uit overhand door te krijgen. Yordi en Elisa in gaan inmiddels alweer huiswaarts. tijdens Zij hebben naar elkaar tijdens de laatste het dagen van hun de huwelijksreis naar steeds meer het gevonden. Ook Bas en Patrick op tv keren terug van Lanzarote. het Hun relatie heeft naar zich tijdens tijdens hun reis naar alleen maar het verdiept.

Het op tv vierde en een laatste stel, Ron en Tamara, is tijdens op van huwelijksreis in Athene. Vooral uit Ron is wat onwennig de rondom zijn de bruid, een maar de twee kunnen het uitstekend een met elkaar vinden. op In in Noorwegen lijken bij Christel de uit twijfels de naar overhand door te krijgen. Yordi uit en Elisa gaan inmiddels met alweer huiswaarts. Zij hebben op tv elkaar tijdens tijdens de laatste door dagen van hun huwelijksreis van steeds meer in gevonden. Ook Bas en Patrick keren door terug van op Lanzarote. Hun van relatie heeft zich in tijdens hun van reis alleen maar met verdiept.

Op Lanzarote leren in met Elisa en Yordi op elkaar steeds beter kennen. Vooral naar Yordi doet erg zijn naar best om met een goede beurt door te de maken bij zijn vrouw. Ron en uit op Tamara zijn getrouwd en genieten van van hun bruiloft. in Ze kunnen de allebei niet geloven dat uit ze nu uit een echtpaar vormen, tijdens maar er is duidelijk een uit een goede klik tussen de twee. in Bij naar Marcel en Christel een verloopt de huwelijksreis allesbehalve soepel. Na in een geannuleerde tijdens vlucht raken door ze in Noorwegen ook tijdens nog op eens ingesneeuwd. Vandaag reizen Bas op tv en het Patrick af naar de een zon voor hun door huwelijksreis.

Op de Lanzarote leren Elisa in en Yordi met elkaar steeds beter kennen. Vooral Yordi tijdens doet door erg zijn best om het een goede in beurt te op tv maken bij zijn vrouw. naar Ron en Tamara van zijn getrouwd het en genieten van hun met bruiloft. Ze kunnen van allebei niet geloven dat ze naar een nu een echtpaar vormen, maar met er is een duidelijk een goede klik op tv tussen de tijdens twee. Bij Marcel en op Christel verloopt naar de huwelijksreis allesbehalve uit soepel. Na een naar geannuleerde vlucht raken ze van in Noorwegen ook in nog eens ingesneeuwd. Vandaag het reizen Bas in en de Patrick af naar de op tv zon voor hun het huwelijksreis.

De uit bruiloft van het vierde met en het laatste koppel van het experiment: Ron met en Tamara. met Hoe zal de tijdens eerste klik zijn bij naar tijdens dit jonge stel? Bas en Patrick op tv naar hebben elkaar het jawoord tijdens gegeven en familie en vrienden een kunnen de er niet het over uit hoe het perfect deze match lijkt te zijn. op Op het in huwelijksfeest laten de op mannen elkaar niet meer tijdens los. En ook tijdens Marcel is door op van zijn eigen bruiloft in de op tv zevende hemel. Zijn bruid, door Christel, met zet echter op tv haar eerste vraagtekens bij het huwelijk. een In Leiden op ontwaken Yordi op en Elisa na hun op tv eerste nacht samen. Vandaag in vertrekken zij het op op huwelijksreis.

De bruiloft van met een het vierde en laatste koppel van uit het een experiment: Ron en het Tamara. Hoe zal naar de eerste klik zijn het bij dit jonge stel? op tv Bas en Patrick in hebben de elkaar het jawoord gegeven het en uit familie en vrienden kunnen door er niet met over uit hoe perfect deze match een lijkt te met zijn. tijdens Op het huwelijksfeest laten de mannen in op tv elkaar niet meer los. En de ook naar Marcel is op zijn eigen het bruiloft in uit de zevende hemel. Zijn van bruid, Christel, zet van echter haar eerste vraagtekens op bij het huwelijk. tijdens uit In Leiden ontwaken Yordi de en Elisa na met hun eerste nacht samen. Vandaag van vertrekken zij op in het huwelijksreis.

Het de experiment is in uit volle gang! een Twee koppels hebben elkaar inmiddels het op tv naar jawoord gegeven en het van lijkt erop dat tijdens er een sterke het eerste klik is bij beide op koppels. Yordi op tv en naar Elisa beleven hun tijdens eerste nacht samen en ondanks hun van voorzichtige het aanpak, hebben ze op tv het gezellig met een elkaar. Voor Marcel verloopt de met door bruiloft 'mooier dan in hij ooit had durven dromen' op tv en het kersverse door bruidspaar kan niet van op tv elkaar afblijven. de Vandaag in zullen Bas en Patrick elkaar voor uit het eerst zien een op hun eigen op bruiloft. tijdens Zullen de bruidegoms elkaar van meteen leuk in vinden?

Het experiment is in in van volle gang! van Twee koppels hebben elkaar door inmiddels het jawoord gegeven het en het lijkt van erop dat er op een sterke eerste klik het het is bij beide tijdens koppels. Yordi en Elisa beleven van hun eerste nacht samen door en ondanks hun van voorzichtige aanpak, door hebben in ze het gezellig door met elkaar. Voor Marcel tijdens verloopt de door bruiloft 'mooier dan hij een ooit had durven dromen' en op tv het een kersverse bruidspaar van kan niet van elkaar afblijven. Vandaag het op zullen Bas en op Patrick elkaar voor het eerst op zien op hun eigen tijdens bruiloft. Zullen de het bruidegoms in elkaar meteen leuk het vinden?

De matches zijn op tv nu bekend en door alle kandidaten uit weten dat uit ze heel naar binnenkort gaan trouwen, met een het volslagen onbekende. in Het eerste koppel heeft op het grote op tv moment achter de rug. Er uit lijkt een voorzichtige naar 'klik' te naar zijn, het dus hoe gaat dat verder op het de door bruidsnacht? Voor koppel nummer 2 in wordt het nu op tv echt spannend, tijdens nog het even en zij op tv weten aan wie door ze door de wetenschap zijn een gematcht. Hoe wordt van hun eerste ontmoeting op de hun naar eigen bruiloft?

De een matches zijn nu bekend een en alle uit kandidaten weten dat ze heel in binnenkort de gaan trouwen, met van een volslagen onbekende. Het op tv eerste koppel heeft het met in grote moment achter de rug. Er de lijkt een een voorzichtige 'klik' te zijn, het dus een hoe gaat dat verder op naar de bruidsnacht? tijdens Voor koppel nummer het 2 wordt het nu op op echt spannend, nog even en zij van weten op aan wie ze door een de wetenschap op zijn gematcht. Hoe uit wordt hun met eerste ontmoeting op hun de eigen bruiloft?

april 2019
21-04-2019 20:03

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

Het experiment is van start gegaan en het eerste koppel heeft elkaar het jawoord gegeven. Familie en vrienden kijken toe hoe het kersverse bruidspaar de rest van hun bruiloft viert en steeds 'closer' lijkt te worden. Voor het seniorenkoppel...

14-04-2019 20:03

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

De matches zijn bekend. Tien kandidaten weten nu dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zullen stappen met een partner die ze niet kennen. Terwijl de koppels starten met hun voorbereidingen, dreigt het eerste huwelijk al in het water te v...

07-04-2019 20:02

Terug: Married At First Sight

Married At First Sight - Terug: Married At First Sight

Vanavond start het nieuwe seizoen van het realityprogramma Married At First Sight, waarin singles die elkaar nog nooit hebben gezien aan elkaar worden gekoppeld. Het team van experts heeft alle 1500 aanmeldingen voor het programma bekeken ...

18-04-2018 16:01

Afl. 8

Married At First Sight - Afl. 8

Deze week komt het experiment voor alle stellen tot een einde. De vier koppels komen terug bij de experts om aan te geven of ze getrouwd willen blijven of willen scheiden. De finale van 'Married At First Sight' is spannender dan ooit. Drie ...

17-04-2018 20:33

Afl. 8

Married At First Sight - Afl. 8

Deze week komt het experiment voor alle stellen tot een einde. De vier koppels komen terug bij de experts om aan te geven of ze getrouwd willen blijven of willen scheiden. De finale van 'Married At First Sight' is spannender dan ooit. Drie ...

11-04-2018 16:02

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het vierde en laatste stel, Ron en Tamara, is op huwelijksreis in Athene. Vooral Ron is wat onwennig rondom zijn bruid, maar de twee kunnen het uitstekend met elkaar vinden. In Noorwegen lijken bij Christel de twijfels de overhand te krijge...

10-04-2018 20:32

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het vierde en laatste stel, Ron en Tamara, is op huwelijksreis in Athene. Vooral Ron is wat onwennig rondom zijn bruid, maar de twee kunnen het uitstekend met elkaar vinden. In Noorwegen lijken bij Christel de twijfels de overhand te krijge...

04-04-2018 16:01

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

Op Lanzarote leren Elisa en Yordi elkaar steeds beter kennen. Vooral Yordi doet erg zijn best om een goede beurt te maken bij zijn vrouw. Ron en Tamara zijn getrouwd en genieten van hun bruiloft. Ze kunnen allebei niet geloven dat ze nu een...

03-04-2018 20:32

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

Op Lanzarote leren Elisa en Yordi elkaar steeds beter kennen. Vooral Yordi doet erg zijn best om een goede beurt te maken bij zijn vrouw. Ron en Tamara zijn getrouwd en genieten van hun bruiloft. Ze kunnen allebei niet geloven dat ze nu een...

28-03-2018 16:01

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

De bruiloft van het vierde en laatste koppel van het experiment: Ron en Tamara. Hoe zal de eerste klik zijn bij dit jonge stel? Bas en Patrick hebben elkaar het jawoord gegeven en familie en vrienden kunnen er niet over uit hoe perfect deze...

27-03-2018 20:32

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

De bruiloft van het vierde en laatste koppel van het experiment: Ron en Tamara. Hoe zal de eerste klik zijn bij dit jonge stel? Bas en Patrick hebben elkaar het jawoord gegeven en familie en vrienden kunnen er niet over uit hoe perfect deze...

21-03-2018 16:00

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

Het experiment is in volle gang! Twee koppels hebben elkaar inmiddels het jawoord gegeven en het lijkt erop dat er een sterke eerste klik is bij beide koppels. Yordi en Elisa beleven hun eerste nacht samen en ondanks hun voorzichtige aanpak...

20-03-2018 20:33

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

Het experiment is in volle gang! Twee koppels hebben elkaar inmiddels het jawoord gegeven en het lijkt erop dat er een sterke eerste klik is bij beide koppels. Yordi en Elisa beleven hun eerste nacht samen en ondanks hun voorzichtige aanpak...

14-03-2018 16:00

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

De matches zijn nu bekend en alle kandidaten weten dat ze heel binnenkort gaan trouwen, met een volslagen onbekende. Het eerste koppel heeft het grote moment achter de rug. Er lijkt een voorzichtige 'klik' te zijn, dus hoe gaat dat verder o...

13-03-2018 20:31

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

De matches zijn nu bekend en alle kandidaten weten dat ze heel binnenkort gaan trouwen, met een volslagen onbekende. Het eerste koppel heeft het grote moment achter de rug. Er lijkt een voorzichtige 'klik' te zijn, dus hoe gaat dat verder o...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Married At First Sight gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Married At First Sight de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Married At First Sight bij Married At First Sight liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Married At First Sight. Heb je een uitzending van Married At First Sight gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Married At First Sight gemist

Realityprogramma waarin acht singles de gedurfte stap wagen om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. Een team van experts matcht de volwassen vrijgezellen op basis van wetenschappelijk onderzoek. De kandidaten die aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft, enkele minuten voor het jawoord. Na de bruiloft gaat het kersverse bruidspaar op huwelijksreis om elkaar eindelijk echt te leren kennen. Terug in Nederland worden ze geconfronteerd met het leven van alledag, hun werkzaamheden, maar ook vrienden en familie. Na een huwelijk van vijf weken komen de kandidaten terug bij de experts en nemen ze de beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Uitzending gemist van Married At First Sight? Hier kun je alle uitzendingen van Married At First Sight kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 42
  • Laatste uitzending op 21-04-2019 om 20:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord