Programma gemist?

Jeroen met en Richelle keren terug naar van hun huwelijksreis uit en arriveren met op Schiphol. Ze hebben naar heerlijke de dagen achter de door rug en Jeroen nodigt zijn een bruid uit om bij naar hem te komen op tv eten. naar Voor Richelle is naar dat een prima gelegenheid het om een Jeroen een aantal lastige vragen het te stellen. Nikolai de en Chantal een komen bij de experts een voor hun op tv afrondende gesprek. Na met een snelle start het lijkt de realiteit de van alledag uit ze toch te hebben het ingehaald. Is hun relatie in bestand tegen in de conflicten die ze in de Nederland naar hebben gehad? door In deze laatste tijdens aflevering komen alle naar deelnemers samen om terug met te kijken op in het experiment. Wie zijn van er nog in samen en wie ziet elkaar van na door weken weer terug op van deze door spannende reünie?

Het op tv experiment nadert naar voor drie koppels op tv het eindstadium. Het samenwonen valt met Chantal en Nikolai zwaar. het Wanneer Nikolai met niet wil helpen bij naar met huishoudelijke klusjes, heeft het stel een op eerste een heftige ruzie. Simon en Anthony in uit zijn inmiddels teruggekeerd van huwelijksreis op tv naar door Porto. Simon heeft een uit verrassing op naar de 39e verjaardag van in zijn wederhelft. Na uit hun trip naar IJsland een brengt Renate een tijdens bezoek aan Johan tijdens in zijn op tv bloemenwinkel. Deze week tijdens moet het stel de in knoop doorhakken, door of ze getrouwd willen naar blijven het of gaan scheiden.

De het huwelijksreis van Chantal en met Nikolai door is goed verlopen, maar tijdens de vraag is met wel of hun huwelijk de standhoudt als een het gewone leventje thuis weer het wordt op opgepakt. Simon en het Anthony komen aan naar in de Portugese stad op tv Porto en door kunnen niet wachten om even op tv een avondje tijdens samen een te hebben. Er lijkt een klik een te zijn, naar al heeft Simon nog tijdens wel het wat vraagtekens. Voor Richelle en in Jeroen tijdens is het experiment echt door begonnen nu een ze elkaar het het jawoord hebben gegeven. Hoe door zal hun bruiloft tijdens verlopen als de van grootste spanning er van een beetje de af is? Renate en Johan op tv gaan de ook op huwelijksreis. Het bijzondere door IJsland een heeft heel wat voor naar dit kersverse naar bruidspaar in de petto.

Vandaag met trouwt het laatste op koppel dat door een de experts is gematcht: Jeroen door en op tv Richelle. Het avontuur door start met de het vinden van geschikte trouwkleding en op tv het vieren van de uitbundige vrijgezellenfeesten. een Renate en Johan uit vieren hun het bruiloft, nadat ze in elkaar het jawoord hebben gegeven. de De eerste klik van is er het in naar ieder geval. Terwijl Nikolai in en Chantal op huwelijksreis door zijn door op Tenerife, beleven Simon en Anthony een op tv hun eerste nacht samen tijdens in de met bruidssuite.

Nu de de bruiloft van Ellen en het Paul definitief in van de naar baan is, tijdens staan de experts voor een de dilemma. Het experiment is het namelijk te het vroeg afgebroken. Oude op tv en nieuwe aanmeldingen een worden met opnieuw onderzocht en de in experts presenteren een tijdens gloednieuwe match. Peter van in der Vorst naar overvalt de twee in nietsvermoedende kandidaten thuis. Inmiddels van zijn Chantal en de Nikolai op huwelijksreis en het komen op tv moeilijke onderwerpen zoals Nikolais handicap het ter sprake. van Voor Johan tijdens en Renate is het het nog lang niet met zover. Beiden genieten door van het de voorbereidingen en zeker na tijdens een brief op tv van Johan kan naar Renate niet wachten om naar haar bruidegom te op tv ontmoeten.

Chantal tijdens en Nikolai zijn getrouwd. De met eerste het klik lijkt er te met zijn, in al is Chantals moeder allesbehalve overtuigd. in op tv Tijdens de bruiloft van leert het koppel elkaar steeds beter de kennen. Voor een homomatch Simon met en Anthony van wordt het nu ook spannend. een Terwijl beide families naar niet achter het experiment tijdens staan, hopen tijdens de twee tijdens mannen dat ze hun ware door liefde door zullen trouwen. Ook de tijdens bruiloft van van Paul en Ellen nadert. het Voor Ellen is uit het hele op tv proces emotioneel, onder tijdens meer omdat ze haar vader, een die in overleden is, erg mist. Als uit er slecht nieuws door komt over de door van bruiloft, lijkt het drama op compleet.

De met kandidaten zijn in bekend. Zij weten nu dat ze een binnen enkele tijdens weken de zullen trouwen met uit iemand aan wie ze gekoppeld de zijn na door uitgebreid onderzoek door het door team het van wetenschappers. De voorbereidingen op gaan van start voor Nikolai, de Paul, met Ellen en Chantal. Het op tv passen van van de jurken doet de uit emoties een hoog oplaaien, zeker wanneer de door aanstaande bruiden van in de bruidswinkel een uit emotioneel cadeau krijgen van op de hun toekomstige echtgenoten. Vandaag is de tijdens met grote dag voor Chantal en van Nikolai. Zij door zullen elkaar naar voor het eerst zien, het voor het altaar. uit Slaat de vonk over of met is er direct naar naar al sprake van een in mismatch?

Bijna op duizend single mannen de en vrouwen naar hebben zich aangemeld. in Het team van wetenschappers, bioloog de Patrick van met Veen, seksuologe door Ingeborg Timmerman en relatietherapeut door en psycholoog Jean Pierre van een de door Ven, krijgt dit een jaar versterking van een theologe. door op Wanneer alle testresultaten binnen een zijn, gaan de in wetenschappers rond de tafel van en naar komen uiteindelijk tot vier naar matches. Een een daarvan is een homoseksueel koppel. tijdens Peter op tv van der Vorst bezoekt het alle kandidaten om ze van te vertellen in dat ze gaan trouwen. Met van uit een volslagen vreemde.

Het het experiment bereikt de het eindpunt. Na de naar bruiloft, de huwelijksreis en tijdens de op tv weken van samenwonen zullen door de stellen door moeten bepalen of een ze getrouwd willen blijven of dat een uit ze willen scheiden. Peter het van der Vorst zoekt het alle het kandidaten op om naar te vragen hoe het, drie door maanden na de bruiloften, het met hen gaat. een door Hoe kijken ze terug op op tv hun bruiloft, in hun huwelijk en op tv natuurlijk: hebben ze hun vertrouwen van in de door wetenschap behouden naar of niet?

De het vier stellen zijn terug van de van hun huwelijksreizen. Nu start op tv de volgende door fase van het op tv experiment: samenwonen. De koppels hebben elkaar in op de reis beter leren kennen. tijdens Niet iedereen op tv heeft dat een als positief ervaren. Sommige kandidaten kunnen in niet begrijpen waarom naar ze op aan de ander zijn de gematcht. Gelukkig naar heeft de huwelijksreis voor door sommigen juist gezorgd voor naar een van boost op het romantische vlak. in Nu de de stellen weer terug zijn door in op tv de realiteit, is tijdens het zaak op tv om werkzaamheden en in alledaagse beslommeringen in van hun kersverse huwelijk toe te met laten.

De stellen op tv zijn na de de spannende en romantische op tv bruiloften op het het vliegtuig gestapt voor hun op huwelijksreizen. van Een belangrijke in fase van het op experiment, want het is de uit eerste van keer dat de kersverse bruidsparen tijdens samen zijn zonder in familie of vrienden. door Alle kandidaten uit moeten nu laten zien dat met ze in hun een op partner willen investeren. De stellen genieten met met van de zon, luxe hotels en tijdens natuurlijk uit elkaar. Daar tijdens waar het ene bruidspaar zich volop van in het het romantische de avontuur stort, worstelt een ander het paar een met flinke communicatieproblemen.

Alle tijdens gematchte koppels zijn wettelijk in getrouwd. Nu kunnen het ze ontdekken uit waarom ze zijn gematcht op tv door op tv de wetenschappers. Wat hebben ze met gemeen en van waarin kunnen ze elkaar naar juist aanvullen? De stellen door gaan op uit huwelijksreis om met echt de tijd voor elkaar het te nemen. in Maar de grote met vraag is: de brengt dat ze nader de tot elkaar de of hangt in de eerste definitieve scheiding al in naar de door lucht?

De laatste naar twee gematchte koppels zijn naar aan de beurt. naar een Vandaag gaan zij een 100% rechtsgeldig op huwelijk aan het met iemand die ze met niet kennen, maar in uit die volgens de wetenschap perfect bij op ze past. een Hoe zal met die eerste het ontmoeting verlopen en wat uit vinden vrienden de en familie ervan? op tv De getrouwde koppels beleven een bruisende door bruiloft en lijken naar het liefdesgeluk een te hebben gevonden. Ze door zullen een uit eerste nacht doorbrengen door met hun kersverse in partner.

De op acht kandidaten die gematcht het zijn, beginnen op met de voorbereidingen van van hun bijzondere een huwelijk. De bruiden zoeken met hun droomjurk en door de mannen gaan op naar tijdens zoek naar het perfecte pak. in Over enkele dagen zullen in een ze wettelijk in het huwelijk in treden met de een partner een aan wie ze door het van team van wetenschappers zijn op tv gekoppeld. Voor uit de eerste twee uit stellen naar is het vandaag met zover. Zij zullen hun in match voor het uit eerst zien voor het altaar! uit Is de er gelijk een klik of door overheerst de met teleurstelling?

Een bioloog, door een psycholoog en op tv een seksuoloog onderzoeken de het mannelijk en vrouwelijke met singles uitgebreid op een van mentale en fysieke kenmerken. tijdens Daarna kan een de profiel worden gemaakt waarbij de een ideale in partner wordt gezocht. Tijdens deze tijdens testdagen wordt met de kandidaten plotseling een verteld dat het een gaat om een wettelijk uit huwelijk de waarbij je je match pas een naar voor het altaar zult ontmoeten. Voor tijdens de met kandidaten die dit de bijzondere experiment van willen voortzetten, gaan met de wetenschappers op zoek naar een op geschikte een partner.

februari 2018
30-10-2017 16:06

Afl. 8

Married At First Sight - Afl. 8

Jeroen en Richelle keren terug van hun huwelijksreis en arriveren op Schiphol. Ze hebben heerlijke dagen achter de rug en Jeroen nodigt zijn bruid uit om bij hem te komen eten. Voor Richelle is dat een prima gelegenheid om Jeroen een aantal...

23-10-2017 16:06

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het experiment nadert voor drie koppels het eindstadium. Het samenwonen valt Chantal en Nikolai zwaar. Wanneer Nikolai niet wil helpen bij huishoudelijke klusjes, heeft het stel een eerste heftige ruzie. Simon en Anthony zijn inmiddels teru...

16-10-2017 16:06

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

De huwelijksreis van Chantal en Nikolai is goed verlopen, maar de vraag is wel of hun huwelijk standhoudt als het gewone leventje thuis weer wordt opgepakt. Simon en Anthony komen aan in de Portugese stad Porto en kunnen niet wachten om eve...

09-10-2017 16:06

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

Vandaag trouwt het laatste koppel dat door de experts is gematcht: Jeroen en Richelle. Het avontuur start met het vinden van geschikte trouwkleding en het vieren van uitbundige vrijgezellenfeesten. Renate en Johan vieren hun bruiloft, nadat...

02-10-2017 16:06

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

Nu de bruiloft van Ellen en Paul definitief van de baan is, staan de experts voor een dilemma. Het experiment is namelijk te vroeg afgebroken. Oude en nieuwe aanmeldingen worden opnieuw onderzocht en de experts presenteren een gloednieuwe m...

25-09-2017 16:06

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

Chantal en Nikolai zijn getrouwd. De eerste klik lijkt er te zijn, al is Chantals moeder allesbehalve overtuigd. Tijdens de bruiloft leert het koppel elkaar steeds beter kennen. Voor homomatch Simon en Anthony wordt het nu ook spannend. Ter...

18-09-2017 16:06

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

De kandidaten zijn bekend. Zij weten nu dat ze binnen enkele weken zullen trouwen met iemand aan wie ze gekoppeld zijn na uitgebreid onderzoek door het team van wetenschappers. De voorbereidingen gaan van start voor Nikolai, Paul, Ellen en ...

11-09-2017 16:06

Afl. 1

Married At First Sight - Afl. 1

Bijna duizend single mannen en vrouwen hebben zich aangemeld. Het team van wetenschappers, bioloog Patrick van Veen, seksuologe Ingeborg Timmerman en relatietherapeut en psycholoog Jean Pierre van de Ven, krijgt dit jaar versterking van een...

28-08-2017 16:06

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het experiment bereikt het eindpunt. Na de bruiloft, de huwelijksreis en de weken van samenwonen zullen de stellen moeten bepalen of ze getrouwd willen blijven of dat ze willen scheiden. Peter van der Vorst zoekt alle kandidaten op om te vr...

21-08-2017 16:06

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

De vier stellen zijn terug van hun huwelijksreizen. Nu start de volgende fase van het experiment: samenwonen. De koppels hebben elkaar op reis beter leren kennen. Niet iedereen heeft dat als positief ervaren. Sommige kandidaten kunnen niet ...

14-08-2017 16:06

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

De stellen zijn na de spannende en romantische bruiloften op het vliegtuig gestapt voor hun huwelijksreizen. Een belangrijke fase van het experiment, want het is de eerste keer dat de kersverse bruidsparen samen zijn zonder familie of vrien...

07-08-2017 16:06

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

Alle gematchte koppels zijn wettelijk getrouwd. Nu kunnen ze ontdekken waarom ze zijn gematcht door de wetenschappers. Wat hebben ze gemeen en waarin kunnen ze elkaar juist aanvullen? De stellen gaan op huwelijksreis om echt de tijd voor el...

31-07-2017 16:06

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

De laatste twee gematchte koppels zijn aan de beurt. Vandaag gaan zij een 100% rechtsgeldig huwelijk aan met iemand die ze niet kennen, maar die volgens de wetenschap perfect bij ze past. Hoe zal die eerste ontmoeting verlopen en wat vinden...

24-07-2017 16:06

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

De acht kandidaten die gematcht zijn, beginnen met de voorbereidingen van hun bijzondere huwelijk. De bruiden zoeken hun droomjurk en de mannen gaan op zoek naar het perfecte pak. Over enkele dagen zullen ze wettelijk in het huwelijk treden...

17-07-2017 16:06

Afl. 1

Married At First Sight - Afl. 1

Een bioloog, een psycholoog en een seksuoloog onderzoeken de mannelijk en vrouwelijke singles uitgebreid op mentale en fysieke kenmerken. Daarna kan een profiel worden gemaakt waarbij een ideale partner wordt gezocht. Tijdens deze testdagen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Married At First Sight gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Married At First Sight de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Married At First Sight bij Married At First Sight liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Married At First Sight. Heb je een uitzending van Married At First Sight gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Married At First Sight gemist

Realityprogramma waarin acht singles de gedurfte stap wagen om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. Een team van experts matcht de volwassen vrijgezellen op basis van wetenschappelijk onderzoek. De kandidaten die aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft, enkele minuten voor het jawoord. Na de bruiloft gaat het kersverse bruidspaar op huwelijksreis om elkaar eindelijk echt te leren kennen. Terug in Nederland worden ze geconfronteerd met het leven van alledag, hun werkzaamheden, maar ook vrienden en familie. Na een huwelijk van vijf weken komen de kandidaten terug bij de experts en nemen ze de beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Uitzending gemist van Married At First Sight? Hier kun je alle uitzendingen van Married At First Sight kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 30-10-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord