Programma gemist?

Deze week komt op tv het experiment op tv voor het alle stellen tot een einde. op tv De vier koppels komen de terug door bij de experts op om aan op tv te geven of ze getrouwd de willen blijven of tijdens willen scheiden. De finale een door van 'Married At First van Sight' is naar spannender dan ooit. Drie koppels lijken op tv heel gelukkig met van elkaar, maar is op het naar genoeg om getrouwd te in blijven?

Deze week komt door het tijdens experiment voor alle stellen tot door een einde. De van vier koppels op tv komen terug tijdens bij de experts met om aan te op geven of ze getrouwd willen op tv blijven of willen uit op tv scheiden. De finale van naar 'Married At First Sight' uit is spannender dan op ooit. Drie het koppels lijken van heel gelukkig met elkaar, maar is het het genoeg naar om op getrouwd te blijven?

Het vierde door en tijdens laatste stel, Ron en Tamara, op is op op tv huwelijksreis in Athene. Vooral Ron in is tijdens wat onwennig rondom tijdens zijn bruid, met maar de twee kunnen het op tv uitstekend met elkaar op vinden. een In Noorwegen lijken bij Christel door de twijfels de met overhand te krijgen. Yordi naar en Elisa gaan naar met inmiddels alweer huiswaarts. de Zij hebben elkaar tijdens de de laatste op tv dagen van hun van huwelijksreis steeds meer gevonden. Ook op Bas en Patrick van keren terug van uit Lanzarote. Hun met relatie heeft zich een tijdens hun reis alleen maar in het verdiept.

Het uit vierde en laatste stel, Ron op door en Tamara, is op huwelijksreis in een op tv Athene. Vooral Ron op tv is wat onwennig rondom zijn bruid, met maar de een twee kunnen het uitstekend met met elkaar vinden. de In Noorwegen lijken op bij Christel op de twijfels de overhand naar te tijdens krijgen. Yordi en Elisa een gaan met inmiddels alweer huiswaarts. tijdens Zij hebben elkaar tijdens de een laatste dagen op van hun huwelijksreis steeds de meer de gevonden. Ook Bas en Patrick door keren terug van Lanzarote. op tv Hun relatie het heeft zich tijdens hun in op reis alleen maar van verdiept.

Op uit Lanzarote leren Elisa en Yordi naar elkaar steeds beter in de kennen. Vooral Yordi doet erg zijn de best om een tijdens het goede beurt te op tv maken bij zijn vrouw. het Ron en Tamara in zijn getrouwd en genieten door van hun door bruiloft. Ze kunnen allebei met niet geloven dat naar ze nu een in echtpaar op tv vormen, maar er is duidelijk een op goede klik op tussen op tv de twee. Bij Marcel en Christel naar verloopt de huwelijksreis op allesbehalve soepel. de Na een een geannuleerde vlucht raken op ze in Noorwegen ook nog op tv eens ingesneeuwd. Vandaag het reizen Bas en op Patrick af een naar op de zon voor hun uit huwelijksreis.

Op uit Lanzarote leren met Elisa en Yordi elkaar steeds beter het op tv kennen. Vooral Yordi een doet erg zijn best om naar een goede beurt te in naar maken bij zijn vrouw. een Ron en Tamara zijn met getrouwd en genieten van een hun bruiloft. Ze op tv kunnen allebei op tv niet geloven dat ze van het nu een echtpaar vormen, in maar er is duidelijk het een goede tijdens klik tussen de de twee. Bij Marcel van en Christel verloopt de huwelijksreis een door allesbehalve soepel. Na een geannuleerde vlucht tijdens raken ze naar in in Noorwegen ook nog eens ingesneeuwd. naar Vandaag met reizen Bas en Patrick uit af naar de zon uit voor hun door huwelijksreis.

De bruiloft door van het een vierde en laatste koppel van op het op experiment: Ron en Tamara. het Hoe zal de eerste een klik zijn bij van dit jonge stel? het Bas en Patrick uit hebben elkaar het van jawoord gegeven van en familie en tijdens vrienden kunnen er van niet over uit tijdens hoe perfect deze match het een lijkt te zijn. Op het huwelijksfeest tijdens laten de door mannen elkaar in niet meer los. En ook de de Marcel is op naar zijn eigen bruiloft in de zevende op tv hemel. Zijn bruid, een Christel, zet echter met haar eerste vraagtekens op bij het huwelijk. met In Leiden ontwaken door Yordi en een Elisa na hun het eerste op tv nacht samen. Vandaag vertrekken zij op een met huwelijksreis.

De bruiloft van tijdens het vierde en in laatste met koppel van het experiment: van Ron en Tamara. op tv Hoe zal uit de eerste klik uit zijn bij dit jonge stel? tijdens Bas met en Patrick hebben elkaar op tv het jawoord gegeven en een familie en de vrienden tijdens kunnen er niet over van uit hoe het perfect deze match lijkt te uit zijn. het Op het huwelijksfeest laten tijdens de mannen op tv elkaar niet meer naar los. En ook een Marcel is op zijn eigen bruiloft naar in de zevende een hemel. Zijn bruid, het Christel, zet het echter haar het eerste vraagtekens bij uit het huwelijk. In Leiden uit ontwaken Yordi en Elisa naar na hun uit eerste nacht uit samen. Vandaag vertrekken met zij op op tv huwelijksreis.

Het experiment is met in een volle gang! Twee koppels hebben een elkaar het inmiddels het jawoord op tv gegeven en de het lijkt erop dat er tijdens een sterke eerste met klik is naar bij beide koppels. Yordi en door Elisa beleven hun door eerste in nacht samen en ondanks hun op voorzichtige aanpak, op hebben ze door het gezellig met elkaar. in Voor Marcel verloopt door de bruiloft naar 'mooier dan hij de ooit had durven dromen' uit en naar het kersverse bruidspaar kan niet van van elkaar afblijven. door Vandaag tijdens zullen Bas en Patrick elkaar voor uit het eerst op zien op hun een eigen bruiloft. op tv Zullen de tijdens bruidegoms elkaar meteen leuk op vinden?

Het naar experiment is in volle gang! op met Twee koppels hebben elkaar naar inmiddels het jawoord gegeven het en door het lijkt erop op tv dat er een sterke eerste tijdens klik is bij beide de koppels. Yordi de en Elisa beleven naar hun eerste door nacht samen en ondanks hun uit voorzichtige aanpak, door hebben ze het gezellig uit met elkaar. Voor door Marcel verloopt naar de naar bruiloft 'mooier dan hij ooit de had met durven dromen' en door het kersverse bruidspaar kan niet een van elkaar afblijven. naar Vandaag zullen het Bas en met Patrick elkaar voor het eerst in zien op uit hun eigen van bruiloft. Zullen de in bruidegoms elkaar meteen op leuk vinden?

De van matches zijn nu bekend de en alle op tv kandidaten weten met dat ze heel binnenkort gaan van trouwen, door met een volslagen onbekende. Het in eerste koppel heeft in het grote moment op tv achter de in rug. Er lijkt een door voorzichtige op tv 'klik' te zijn, dus hoe van gaat door dat verder op de een bruidsnacht? Voor koppel een nummer 2 wordt het nu naar de echt spannend, nog even van en zij weten aan wie van uit ze door de de wetenschap zijn gematcht. in Hoe wordt hun eerste ontmoeting door op hun met eigen bruiloft?

De matches zijn een nu bekend door en alle kandidaten uit weten op dat ze heel een binnenkort gaan trouwen, met een op volslagen naar onbekende. Het eerste koppel op heeft het met grote moment achter de rug. Er een op tv lijkt een voorzichtige het 'klik' te zijn, tijdens dus hoe gaat dat verder op van de bruidsnacht? Voor naar koppel nummer naar 2 wordt van het nu echt spannend, nog in de even en zij weten aan wie op ze in door de wetenschap zijn de gematcht. het Hoe wordt hun eerste ontmoeting door op hun eigen op bruiloft?

Het experiment tijdens is van start gegaan. tijdens Vier kandidaten naar weten nu dat ze op tv binnenkort uit gaan trouwen, maar door nog niet met wie. Gelukkig op is er een intussen genoeg in te doen. Yordi, Marcel, naar Christel en naar Elisa hebben een afspraak een in de bruidswinkel het om een trouwjurk of tijdens op -pak uit te het kiezen. Wanneer Christel haar de droomjurk heeft door gevonden, slaan de zenuwen van toe. Het grote moment komt in tijdens steeds dichterbij. Voor het eerste koppel door is het zover: een zij zien elkaar op tv voor in het altaar. Maar zeggen het ze allebei met 'ja'?

Het door experiment is tijdens van start gegaan. Vier kandidaten weten van uit nu dat ze van binnenkort gaan trouwen, uit maar nog niet met wie. met Gelukkig is er uit intussen genoeg met te doen. Yordi, Marcel, op tv Christel uit en Elisa hebben van een afspraak in naar de bruidswinkel om op tv een trouwjurk of het -pak uit te kiezen. Wanneer Christel naar haar droomjurk heeft de in gevonden, slaan de zenuwen toe. op Het grote moment de komt steeds dichterbij. Voor in het de eerste koppel is het op tv zover: in zij zien elkaar voor het altaar. naar op tv Maar zeggen ze allebei uit 'ja'?

Ruim uit 900 singles hebben tijdens zich aangemeld op voor het derde seizoen van dit op het liefdesexperiment. Seksuologe Ingeborg Timmerman, bioloog naar Patrick van door Veen en psycholoog op tv Jean Pierre van de Ven op tv onderzoeken tijdens en analyseren in de kandidaten in met de hoop dat er weer tijdens perfecte matches gemaakt kunnen met worden. Presentator Peter in van der Vorst door zoekt de de 'happy couples' met van serie op tv 1 en 2 op. Zijn met ze nog met steeds getrouwd? Ondertussen richten de van op experts zich op nieuwe koppels: naar lukt het de wetenschap door ook dit jaar in weer om een de perfecte uit match te de vinden?

september 2018
18-04-2018 16:01

Afl. 8

Married At First Sight - Afl. 8

Deze week komt het experiment voor alle stellen tot een einde. De vier koppels komen terug bij de experts om aan te geven of ze getrouwd willen blijven of willen scheiden. De finale van 'Married At First Sight' is spannender dan ooit. Drie ...

17-04-2018 20:33

Afl. 8

Married At First Sight - Afl. 8

Deze week komt het experiment voor alle stellen tot een einde. De vier koppels komen terug bij de experts om aan te geven of ze getrouwd willen blijven of willen scheiden. De finale van 'Married At First Sight' is spannender dan ooit. Drie ...

11-04-2018 16:02

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het vierde en laatste stel, Ron en Tamara, is op huwelijksreis in Athene. Vooral Ron is wat onwennig rondom zijn bruid, maar de twee kunnen het uitstekend met elkaar vinden. In Noorwegen lijken bij Christel de twijfels de overhand te krijge...

10-04-2018 20:32

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het vierde en laatste stel, Ron en Tamara, is op huwelijksreis in Athene. Vooral Ron is wat onwennig rondom zijn bruid, maar de twee kunnen het uitstekend met elkaar vinden. In Noorwegen lijken bij Christel de twijfels de overhand te krijge...

04-04-2018 16:01

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

Op Lanzarote leren Elisa en Yordi elkaar steeds beter kennen. Vooral Yordi doet erg zijn best om een goede beurt te maken bij zijn vrouw. Ron en Tamara zijn getrouwd en genieten van hun bruiloft. Ze kunnen allebei niet geloven dat ze nu een...

03-04-2018 20:32

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

Op Lanzarote leren Elisa en Yordi elkaar steeds beter kennen. Vooral Yordi doet erg zijn best om een goede beurt te maken bij zijn vrouw. Ron en Tamara zijn getrouwd en genieten van hun bruiloft. Ze kunnen allebei niet geloven dat ze nu een...

28-03-2018 16:01

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

De bruiloft van het vierde en laatste koppel van het experiment: Ron en Tamara. Hoe zal de eerste klik zijn bij dit jonge stel? Bas en Patrick hebben elkaar het jawoord gegeven en familie en vrienden kunnen er niet over uit hoe perfect deze...

27-03-2018 20:32

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

De bruiloft van het vierde en laatste koppel van het experiment: Ron en Tamara. Hoe zal de eerste klik zijn bij dit jonge stel? Bas en Patrick hebben elkaar het jawoord gegeven en familie en vrienden kunnen er niet over uit hoe perfect deze...

21-03-2018 16:00

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

Het experiment is in volle gang! Twee koppels hebben elkaar inmiddels het jawoord gegeven en het lijkt erop dat er een sterke eerste klik is bij beide koppels. Yordi en Elisa beleven hun eerste nacht samen en ondanks hun voorzichtige aanpak...

20-03-2018 20:33

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

Het experiment is in volle gang! Twee koppels hebben elkaar inmiddels het jawoord gegeven en het lijkt erop dat er een sterke eerste klik is bij beide koppels. Yordi en Elisa beleven hun eerste nacht samen en ondanks hun voorzichtige aanpak...

14-03-2018 16:00

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

De matches zijn nu bekend en alle kandidaten weten dat ze heel binnenkort gaan trouwen, met een volslagen onbekende. Het eerste koppel heeft het grote moment achter de rug. Er lijkt een voorzichtige 'klik' te zijn, dus hoe gaat dat verder o...

13-03-2018 20:31

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

De matches zijn nu bekend en alle kandidaten weten dat ze heel binnenkort gaan trouwen, met een volslagen onbekende. Het eerste koppel heeft het grote moment achter de rug. Er lijkt een voorzichtige 'klik' te zijn, dus hoe gaat dat verder o...

07-03-2018 16:02

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

Het experiment is van start gegaan. Vier kandidaten weten nu dat ze binnenkort gaan trouwen, maar nog niet met wie. Gelukkig is er intussen genoeg te doen. Yordi, Marcel, Christel en Elisa hebben een afspraak in de bruidswinkel om een trouw...

06-03-2018 20:31

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

Het experiment is van start gegaan. Vier kandidaten weten nu dat ze binnenkort gaan trouwen, maar nog niet met wie. Gelukkig is er intussen genoeg te doen. Yordi, Marcel, Christel en Elisa hebben een afspraak in de bruidswinkel om een trouw...

28-02-2018 16:05

Afl. 1

Married At First Sight - Afl. 1

Ruim 900 singles hebben zich aangemeld voor het derde seizoen van dit liefdesexperiment. Seksuologe Ingeborg Timmerman, bioloog Patrick van Veen en psycholoog Jean Pierre van de Ven onderzoeken en analyseren de kandidaten in de hoop dat er ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Married At First Sight gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Married At First Sight de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Married At First Sight bij Married At First Sight liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Married At First Sight. Heb je een uitzending van Married At First Sight gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Married At First Sight gemist

Realityprogramma waarin acht singles de gedurfte stap wagen om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. Een team van experts matcht de volwassen vrijgezellen op basis van wetenschappelijk onderzoek. De kandidaten die aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft, enkele minuten voor het jawoord. Na de bruiloft gaat het kersverse bruidspaar op huwelijksreis om elkaar eindelijk echt te leren kennen. Terug in Nederland worden ze geconfronteerd met het leven van alledag, hun werkzaamheden, maar ook vrienden en familie. Na een huwelijk van vijf weken komen de kandidaten terug bij de experts en nemen ze de beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Uitzending gemist van Married At First Sight? Hier kun je alle uitzendingen van Married At First Sight kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 18-04-2018 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord