Programma gemist?

Jeroen het en Richelle keren terug van tijdens hun huwelijksreis en in arriveren naar op Schiphol. Ze op tv hebben heerlijke dagen achter de het rug en van Jeroen door nodigt zijn bruid uit om de bij hem te uit komen naar eten. Voor Richelle is dat door een prima gelegenheid het om Jeroen een met aantal op tv lastige vragen te tijdens stellen. Nikolai en Chantal met komen bij van de experts voor hun afrondende door gesprek. Na een met snelle start lijkt de door realiteit van van alledag uit ze toch te hebben naar ingehaald. Is hun relatie op tv bestand tegen de conflicten uit die ze met in de Nederland hebben gehad? uit In deze laatste aflevering met komen alle deelnemers op tv samen om terug te van kijken op het tijdens experiment. tijdens Wie zijn er nog samen en op tv wie in ziet elkaar na weken weer uit met terug op deze spannende uit re√ľnie?

Het experiment van nadert voor drie koppels met het de eindstadium. Het samenwonen valt op Chantal en Nikolai door zwaar. Wanneer Nikolai met niet wil helpen op bij op huishoudelijke klusjes, heeft een het stel een eerste heftige ruzie. de Simon en Anthony op tv zijn inmiddels met teruggekeerd van huwelijksreis het naar Porto. een Simon heeft naar een verrassing op de uit 39e verjaardag van zijn wederhelft. een Na een hun trip van naar IJsland brengt Renate een op bezoek aan Johan op tv in zijn bloemenwinkel. van Deze week moet naar het stel de knoop het tijdens doorhakken, of ze getrouwd willen blijven een naar of gaan scheiden.

De door huwelijksreis van Chantal en door Nikolai is goed tijdens verlopen, door maar de vraag is wel of op tv hun huwelijk standhoudt de als het gewone op tv leventje thuis door weer van wordt opgepakt. Simon de en Anthony komen aan in naar de Portugese het stad Porto en kunnen niet van wachten om even met op een avondje samen te hebben. Er op tv lijkt een klik op te door zijn, al heeft van Simon nog wel wat vraagtekens. uit met Voor Richelle en naar Jeroen is het tijdens experiment echt begonnen de nu ze elkaar het jawoord hebben op tijdens gegeven. Hoe zal uit hun bruiloft verlopen als de een grootste spanning er een door beetje af is? door Renate met en Johan gaan in ook op huwelijksreis. Het bijzondere tijdens tijdens IJsland heeft heel van wat voor dit tijdens kersverse bruidspaar in van petto.

Vandaag op tv trouwt het laatste een koppel dat door op de experts uit is gematcht: Jeroen en Richelle. Het in door avontuur start met door het vinden van geschikte trouwkleding en met het vieren op van uitbundige vrijgezellenfeesten. tijdens Renate en van Johan vieren hun bruiloft, op nadat ze elkaar het van jawoord een hebben gegeven. De in eerste klik is er een in ieder op geval. Terwijl uit Nikolai en Chantal op met huwelijksreis zijn op Tenerife, op tv beleven op tv Simon en Anthony hun eerste met nacht samen in de het van bruidssuite.

Nu de in bruiloft van Ellen op tv en Paul definitief een van de baan is, van staan de experts op tv voor een dilemma. uit Het uit experiment is namelijk met te vroeg afgebroken. Oude en het nieuwe naar aanmeldingen worden opnieuw onderzocht en tijdens de experts presenteren door de een gloednieuwe match. van Peter van der Vorst een overvalt de twee nietsvermoedende kandidaten in thuis. Inmiddels tijdens zijn op Chantal en Nikolai op huwelijksreis en tijdens door komen moeilijke onderwerpen in zoals Nikolais handicap ter sprake. Voor tijdens Johan en tijdens Renate is met het nog lang naar niet zover. Beiden genieten op van de voorbereidingen en een zeker na op een brief van Johan een kan Renate tijdens niet een wachten om haar bruidegom te naar ontmoeten.

Chantal uit en Nikolai een zijn getrouwd. De eerste in klik lijkt er de te zijn, al het is Chantals door moeder allesbehalve overtuigd. Tijdens de bruiloft het leert het op koppel door elkaar steeds beter kennen. Voor door homomatch Simon en Anthony een in wordt het nu ook door spannend. Terwijl van beide families niet een achter het experiment staan, hopen de op tv twee in mannen dat ze hun ware in liefde zullen trouwen. in op Ook de bruiloft met van Paul en Ellen nadert. van Voor de Ellen is het op tv hele proces emotioneel, onder van meer omdat uit ze haar vader, die overleden is, een erg mist. Als met de er slecht nieuws komt over tijdens de bruiloft, lijkt het de door drama compleet.

De op tv kandidaten zijn uit bekend. Zij weten nu dat ze op op binnen enkele weken het zullen trouwen met iemand aan wie uit ze gekoppeld uit zijn het na uitgebreid onderzoek de door het team van wetenschappers. De in naar voorbereidingen gaan van start voor een Nikolai, Paul, op tv Ellen en door Chantal. Het passen het van de jurken op tv doet de emoties hoog oplaaien, zeker tijdens wanneer de aanstaande met bruiden in op tv de bruidswinkel van een emotioneel cadeau met krijgen van hun toekomstige echtgenoten. een Vandaag is in de grote dag voor de Chantal en Nikolai. de een Zij zullen elkaar voor de het eerst zien, op voor het altaar. Slaat met de vonk over de of is er op tv direct van al sprake van een uit mismatch?

Bijna duizend single door mannen met en vrouwen hebben zich aangemeld. naar Het team van van wetenschappers, bioloog de Patrick van Veen, op tv seksuologe Ingeborg Timmerman in en relatietherapeut tijdens en psycholoog Jean Pierre van met de Ven, op tv krijgt dit op tv jaar versterking van tijdens een theologe. uit Wanneer alle testresultaten binnen zijn, van gaan de de wetenschappers rond op de tafel en komen uiteindelijk met tot vier op tv matches. Een daarvan tijdens is een homoseksueel koppel. naar Peter een van der Vorst bezoekt alle op tv kandidaten om tijdens ze te vertellen naar dat ze gaan trouwen. Met het een volslagen uit vreemde.

Het de experiment bereikt het eindpunt. Na op het de bruiloft, de uit huwelijksreis en de weken in van samenwonen zullen uit de stellen moeten de bepalen of uit ze getrouwd willen blijven of dat de ze willen scheiden. in op Peter van der Vorst zoekt alle van kandidaten het op om een te vragen hoe het, drie maanden in na de bruiloften, met met met hen gaat. tijdens Hoe kijken ze terug naar op hun uit bruiloft, hun huwelijk en op natuurlijk: hebben naar ze hun vertrouwen in de wetenschap tijdens tijdens behouden of niet?

De vier tijdens stellen zijn terug uit van hun huwelijksreizen. de Nu start de de volgende fase van uit het experiment: samenwonen. het De koppels hebben elkaar het op op reis beter leren kennen. Niet uit de iedereen heeft dat als positief met ervaren. Sommige kandidaten kunnen tijdens niet begrijpen een waarom ze aan de in ander zijn op tv gematcht. Gelukkig van heeft de huwelijksreis voor van sommigen de juist gezorgd voor een tijdens boost op het het romantische vlak. Nu op de stellen weer terug op tv zijn in in de realiteit, is op tv het zaak tijdens om werkzaamheden en alledaagse beslommeringen in op tv de hun kersverse huwelijk toe te op laten.

De stellen met zijn na de uit spannende en uit romantische bruiloften op op het vliegtuig gestapt voor hun van huwelijksreizen. Een een belangrijke fase van het van experiment, met want het is de tijdens eerste keer uit dat de kersverse bruidsparen de samen met zijn zonder familie of uit vrienden. Alle kandidaten op moeten nu laten zien dat in ze in in hun partner naar willen investeren. De stellen genieten van van naar de zon, luxe hotels en naar natuurlijk elkaar. Daar naar waar met het ene bruidspaar zich volop uit in op tv het romantische avontuur stort, worstelt met door een ander paar met flinke het communicatieproblemen.

Alle van gematchte koppels zijn wettelijk tijdens getrouwd. Nu kunnen het ze ontdekken waarom ze naar een zijn gematcht door de naar wetenschappers. Wat hebben het ze gemeen en het waarin kunnen door ze elkaar juist aanvullen? De stellen de gaan op de huwelijksreis om echt naar de tijd voor door elkaar te naar nemen. Maar de grote van vraag is: brengt in dat naar ze nader tot elkaar of een hangt de tijdens eerste definitieve scheiding tijdens al in de naar lucht?

De op tv laatste twee gematchte naar koppels zijn aan op de beurt. Vandaag gaan in zij een 100% rechtsgeldig met huwelijk tijdens aan met op tv iemand die ze niet kennen, maar van die tijdens volgens de wetenschap op perfect bij ze past. Hoe het zal die uit eerste ontmoeting een verlopen en het wat vinden vrienden en tijdens familie ervan? De getrouwde koppels van beleven een bruisende naar bruiloft in en lijken het het liefdesgeluk te hebben gevonden. Ze in zullen door een eerste nacht doorbrengen het met hun kersverse naar partner.

De uit acht kandidaten die van gematcht zijn, naar beginnen met de voorbereidingen van hun door bijzondere met huwelijk. De bruiden zoeken de hun droomjurk en de met met mannen gaan op zoek naar naar het het perfecte pak. Over enkele dagen de zullen ze wettelijk in naar het huwelijk treden op tv met tijdens een partner aan wie ze op tv op door het team van op wetenschappers zijn gekoppeld. Voor de uit eerste twee een stellen is het met vandaag zover. Zij door zullen hun in match voor het eerst zien naar voor het op tv altaar! naar Is er gelijk een klik tijdens of overheerst de naar teleurstelling?

Een bioloog, een op psycholoog in en een van seksuoloog onderzoeken de mannelijk van en vrouwelijke singles uitgebreid op met mentale en uit fysieke kenmerken. Daarna kan van een profiel worden in gemaakt waarbij een naar ideale partner wordt de gezocht. in Tijdens deze testdagen wordt op de een kandidaten plotseling verteld dat het het gaat om het een wettelijk huwelijk waarbij je in door je match pas uit voor het altaar zult ontmoeten. in Voor de kandidaten het die dit de bijzondere experiment uit willen voortzetten, gaan tijdens de wetenschappers op op zoek naar een geschikte uit partner.

november 2017
30-10-2017 16:06

Afl. 8

Married At First Sight - Afl. 8

Jeroen en Richelle keren terug van hun huwelijksreis en arriveren op Schiphol. Ze hebben heerlijke dagen achter de rug en Jeroen nodigt zijn bruid uit om bij hem te komen eten. Voor Richelle is dat een prima gelegenheid om Jeroen een aantal...

23-10-2017 16:06

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het experiment nadert voor drie koppels het eindstadium. Het samenwonen valt Chantal en Nikolai zwaar. Wanneer Nikolai niet wil helpen bij huishoudelijke klusjes, heeft het stel een eerste heftige ruzie. Simon en Anthony zijn inmiddels teru...

16-10-2017 16:06

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

De huwelijksreis van Chantal en Nikolai is goed verlopen, maar de vraag is wel of hun huwelijk standhoudt als het gewone leventje thuis weer wordt opgepakt. Simon en Anthony komen aan in de Portugese stad Porto en kunnen niet wachten om eve...

09-10-2017 16:06

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

Vandaag trouwt het laatste koppel dat door de experts is gematcht: Jeroen en Richelle. Het avontuur start met het vinden van geschikte trouwkleding en het vieren van uitbundige vrijgezellenfeesten. Renate en Johan vieren hun bruiloft, nadat...

02-10-2017 16:06

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

Nu de bruiloft van Ellen en Paul definitief van de baan is, staan de experts voor een dilemma. Het experiment is namelijk te vroeg afgebroken. Oude en nieuwe aanmeldingen worden opnieuw onderzocht en de experts presenteren een gloednieuwe m...

25-09-2017 16:06

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

Chantal en Nikolai zijn getrouwd. De eerste klik lijkt er te zijn, al is Chantals moeder allesbehalve overtuigd. Tijdens de bruiloft leert het koppel elkaar steeds beter kennen. Voor homomatch Simon en Anthony wordt het nu ook spannend. Ter...

18-09-2017 16:06

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

De kandidaten zijn bekend. Zij weten nu dat ze binnen enkele weken zullen trouwen met iemand aan wie ze gekoppeld zijn na uitgebreid onderzoek door het team van wetenschappers. De voorbereidingen gaan van start voor Nikolai, Paul, Ellen en ...

11-09-2017 16:06

Afl. 1

Married At First Sight - Afl. 1

Bijna duizend single mannen en vrouwen hebben zich aangemeld. Het team van wetenschappers, bioloog Patrick van Veen, seksuologe Ingeborg Timmerman en relatietherapeut en psycholoog Jean Pierre van de Ven, krijgt dit jaar versterking van een...

28-08-2017 16:06

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het experiment bereikt het eindpunt. Na de bruiloft, de huwelijksreis en de weken van samenwonen zullen de stellen moeten bepalen of ze getrouwd willen blijven of dat ze willen scheiden. Peter van der Vorst zoekt alle kandidaten op om te vr...

21-08-2017 16:06

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

De vier stellen zijn terug van hun huwelijksreizen. Nu start de volgende fase van het experiment: samenwonen. De koppels hebben elkaar op reis beter leren kennen. Niet iedereen heeft dat als positief ervaren. Sommige kandidaten kunnen niet ...

14-08-2017 16:06

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

De stellen zijn na de spannende en romantische bruiloften op het vliegtuig gestapt voor hun huwelijksreizen. Een belangrijke fase van het experiment, want het is de eerste keer dat de kersverse bruidsparen samen zijn zonder familie of vrien...

07-08-2017 16:06

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

Alle gematchte koppels zijn wettelijk getrouwd. Nu kunnen ze ontdekken waarom ze zijn gematcht door de wetenschappers. Wat hebben ze gemeen en waarin kunnen ze elkaar juist aanvullen? De stellen gaan op huwelijksreis om echt de tijd voor el...

31-07-2017 16:06

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

De laatste twee gematchte koppels zijn aan de beurt. Vandaag gaan zij een 100% rechtsgeldig huwelijk aan met iemand die ze niet kennen, maar die volgens de wetenschap perfect bij ze past. Hoe zal die eerste ontmoeting verlopen en wat vinden...

24-07-2017 16:06

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

De acht kandidaten die gematcht zijn, beginnen met de voorbereidingen van hun bijzondere huwelijk. De bruiden zoeken hun droomjurk en de mannen gaan op zoek naar het perfecte pak. Over enkele dagen zullen ze wettelijk in het huwelijk treden...

17-07-2017 16:06

Afl. 1

Married At First Sight - Afl. 1

Een bioloog, een psycholoog en een seksuoloog onderzoeken de mannelijk en vrouwelijke singles uitgebreid op mentale en fysieke kenmerken. Daarna kan een profiel worden gemaakt waarbij een ideale partner wordt gezocht. Tijdens deze testdagen...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Married At First Sight gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Married At First Sight de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Married At First Sight bij Married At First Sight liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Married At First Sight. Heb je een uitzending van Married At First Sight gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Married At First Sight gemist

Realityprogramma waarin acht singles de gedurfte stap wagen om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. Een team van experts matcht de volwassen vrijgezellen op basis van wetenschappelijk onderzoek. De kandidaten die aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft, enkele minuten voor het jawoord. Na de bruiloft gaat het kersverse bruidspaar op huwelijksreis om elkaar eindelijk echt te leren kennen. Terug in Nederland worden ze geconfronteerd met het leven van alledag, hun werkzaamheden, maar ook vrienden en familie. Na een huwelijk van vijf weken komen de kandidaten terug bij de experts en nemen ze de beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Uitzending gemist van Married At First Sight? Hier kun je alle uitzendingen van Married At First Sight kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 23
  • Laatste uitzending op 30-10-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord