Programma gemist?

Deze naar week komt naar het experiment voor alle de stellen tot een einde. in De vier koppels komen uit terug de bij de experts om aan tijdens uit te geven of ze getrouwd het willen blijven of willen van scheiden. De naar finale van 'Married door At naar First Sight' is spannender met dan ooit. Drie koppels tijdens lijken heel gelukkig een met elkaar, maar is een het genoeg om in van getrouwd te blijven?

Deze week naar komt naar het experiment voor alle tijdens stellen tot een einde. De op vier koppels komen de terug bij de van experts tijdens om aan te uit geven of van ze getrouwd willen blijven of van willen scheiden. De op tv finale op van 'Married At First Sight' in is tijdens spannender dan ooit. Drie naar koppels lijken heel gelukkig met met elkaar, maar op is het genoeg tijdens om getrouwd te het blijven?

Het vierde tijdens en laatste stel, Ron uit en Tamara, is een op huwelijksreis uit in Athene. Vooral op tv Ron is door wat onwennig op rondom zijn bruid, door maar de twee kunnen het met uitstekend met elkaar vinden. door In op tv Noorwegen lijken van bij Christel de door twijfels de overhand door te krijgen. Yordi en Elisa gaan van inmiddels alweer huiswaarts. de Zij een hebben elkaar tijdens de laatste van dagen de van hun huwelijksreis steeds meer op tv gevonden. Ook op Bas een en Patrick keren terug in van Lanzarote. Hun relatie heeft een het zich tijdens hun op tv reis alleen maar de verdiept.

Het vierde van en naar laatste stel, Ron en Tamara, het is de op huwelijksreis in Athene. Vooral op Ron is op tv wat onwennig rondom zijn van bruid, maar de twee een kunnen het tijdens uitstekend met tijdens elkaar vinden. In op tv Noorwegen lijken in bij Christel de twijfels met de overhand te krijgen. Yordi naar en Elisa gaan naar inmiddels naar alweer huiswaarts. Zij hebben naar elkaar tijdens de van laatste dagen op van hun huwelijksreis de steeds meer tijdens gevonden. Ook Bas en Patrick uit keren terug van een Lanzarote. Hun van relatie heeft zich tijdens het hun reis alleen door maar op verdiept.

Op Lanzarote in leren Elisa naar en Yordi elkaar steeds beter een kennen. met Vooral Yordi doet erg zijn naar best om een op tv goede beurt te naar maken van bij zijn vrouw. in Ron en Tamara in zijn getrouwd en het genieten van hun op tv bruiloft. Ze kunnen allebei niet uit geloven dat de ze naar nu een echtpaar vormen, maar op er is op tv duidelijk een goede klik tussen tijdens de twee. de Bij Marcel en in Christel verloopt in de huwelijksreis met allesbehalve soepel. Na een in geannuleerde vlucht raken ze tijdens in in Noorwegen ook nog eens ingesneeuwd. naar Vandaag reizen Bas en het een Patrick af naar de de zon voor hun op huwelijksreis.

Op op Lanzarote leren naar Elisa en Yordi elkaar de steeds beter kennen. Vooral het Yordi door doet erg zijn best de om een goede door beurt te maken bij in zijn vrouw. in Ron en uit Tamara zijn getrouwd en genieten van in hun bruiloft. Ze van kunnen van allebei niet van geloven dat ze nu uit een echtpaar vormen, maar er op is duidelijk de een door goede klik tussen de twee. met Bij Marcel de en Christel tijdens verloopt de huwelijksreis allesbehalve naar soepel. Na een geannuleerde tijdens vlucht raken ze door in op Noorwegen ook nog eens ingesneeuwd. Vandaag tijdens reizen op Bas en Patrick af het naar de zon voor tijdens hun het huwelijksreis.

De bruiloft van een tijdens het vierde en laatste koppel van op tv het door experiment: Ron naar en Tamara. Hoe zal de uit eerste met klik zijn bij dit een jonge stel? Bas en met Patrick hebben met elkaar het jawoord gegeven tijdens en familie en van vrienden kunnen er de niet over uit hoe van in perfect deze match naar lijkt te zijn. Op het het huwelijksfeest laten de op tv mannen de elkaar niet meer een los. En ook Marcel is op naar zijn eigen tijdens bruiloft in door de zevende het hemel. Zijn bruid, Christel, zet uit echter het haar eerste vraagtekens op tv bij het huwelijk. In het Leiden ontwaken Yordi en een Elisa na hun eerste tijdens nacht samen. het Vandaag op tv vertrekken zij op op huwelijksreis.

De op bruiloft van het vierde en naar laatste koppel het van het experiment: Ron van en in Tamara. Hoe zal de eerste de klik zijn de bij van dit jonge stel? tijdens Bas en Patrick hebben elkaar het van jawoord gegeven en in familie op tv en vrienden kunnen er niet in over uit hoe door perfect uit deze match lijkt op tv te zijn. Op het huwelijksfeest in laten de van mannen elkaar met niet meer met los. En ook Marcel is tijdens op zijn eigen bruiloft op in de zevende op tv op tv hemel. Zijn bruid, Christel, zet echter het tijdens haar eerste vraagtekens bij het van huwelijk. In van Leiden ontwaken Yordi de en Elisa na hun eerste op nacht op samen. Vandaag vertrekken met zij op het huwelijksreis.

Het met experiment is met in volle gang! de Twee koppels hebben elkaar een inmiddels het op jawoord gegeven en de het lijkt erop van dat er een sterke door eerste klik is bij de beide koppels. tijdens Yordi en Elisa beleven tijdens hun het eerste nacht samen en ondanks hun de voorzichtige aanpak, hebben naar ze tijdens het gezellig met op elkaar. Voor Marcel verloopt een de bruiloft 'mooier dan uit hij ooit een had durven dromen' en op het kersverse in bruidspaar kan niet van in elkaar afblijven. met Vandaag het zullen Bas en Patrick elkaar naar voor het met eerst zien op op tv hun eigen op tv bruiloft. Zullen de bruidegoms elkaar meteen een leuk het vinden?

Het experiment is van in volle naar gang! het Twee koppels hebben elkaar inmiddels het van jawoord gegeven en in het lijkt erop uit dat er een een sterke eerste met klik is bij op tv beide koppels. Yordi en de Elisa beleven hun op tv eerste op tv nacht samen en op ondanks hun voorzichtige aanpak, de hebben ze uit het gezellig met elkaar. met Voor de Marcel verloopt de bruiloft 'mooier door dan hij naar ooit had durven dromen' en van het op kersverse bruidspaar kan niet het van een elkaar afblijven. Vandaag naar zullen Bas en Patrick elkaar voor met het met eerst zien op hun van eigen bruiloft. Zullen met de bruidegoms elkaar door meteen leuk het vinden?

De uit matches zijn nu tijdens bekend en door alle kandidaten weten dat op ze heel binnenkort de gaan trouwen, een met een volslagen onbekende. Het eerste het koppel heeft het een uit grote moment achter de rug. Er de lijkt een voorzichtige een in 'klik' te zijn, dus in hoe gaat op dat verder op de bruidsnacht? in Voor koppel nummer 2 door wordt het op tv nu echt spannend, uit nog even en zij het weten aan de wie ze de door de wetenschap zijn een gematcht. Hoe wordt hun in eerste door ontmoeting op in hun eigen bruiloft?

De tijdens matches zijn nu een bekend en alle kandidaten in weten dat tijdens ze heel binnenkort gaan op trouwen, op tv met een volslagen onbekende. op tv Het eerste koppel uit heeft het grote moment achter het de rug. Er van lijkt een naar voorzichtige 'klik' te zijn, het dus hoe in gaat dat verder op naar de de bruidsnacht? Voor op koppel nummer 2 in wordt het nu echt spannend, in nog even en zij door weten het aan wie ze door de de een wetenschap zijn gematcht. met Hoe wordt hun uit eerste ontmoeting op hun eigen met bruiloft?

Het in experiment is van start gegaan. in Vier tijdens kandidaten weten met nu dat ze binnenkort gaan trouwen, uit maar nog niet in met wie. de Gelukkig is er intussen door van genoeg te doen. Yordi, naar Marcel, Christel en Elisa in hebben een afspraak tijdens in naar de bruidswinkel om een trouwjurk of een -pak uit te een kiezen. Wanneer Christel door haar droomjurk met heeft de gevonden, slaan de tijdens zenuwen toe. Het grote tijdens moment komt steeds dichterbij. Voor naar het eerste koppel uit naar is het zover: zij zien elkaar met voor de het altaar. Maar zeggen in ze allebei op tv 'ja'?

Het met experiment is van op start gegaan. op Vier kandidaten weten nu dat ze door binnenkort gaan trouwen, een door maar nog niet op met wie. Gelukkig is er intussen een genoeg te naar doen. op Yordi, Marcel, Christel en Elisa hebben op in een afspraak in uit de bruidswinkel om een trouwjurk naar of het -pak uit te kiezen. Wanneer naar Christel haar uit droomjurk heeft gevonden, het slaan de zenuwen toe. Het op tv grote moment uit komt steeds uit dichterbij. Voor het met eerste koppel is het uit zover: zij zien elkaar naar het voor het altaar. Maar op zeggen ze allebei een 'ja'?

Ruim het 900 singles de hebben zich aangemeld het voor het derde seizoen van met dit liefdesexperiment. het Seksuologe Ingeborg Timmerman, bioloog door Patrick van Veen op en psycholoog op Jean Pierre van de Ven met onderzoeken en analyseren naar de kandidaten naar in de hoop op dat er een weer perfecte matches gemaakt kunnen op tv worden. op Presentator Peter uit van der Vorst zoekt de op tv 'happy couples' van naar serie 1 en 2 op tv op. Zijn de ze nog steeds naar getrouwd? Ondertussen richten de van tijdens experts zich op naar nieuwe koppels: lukt van het de wetenschap ook dit op tv jaar naar weer om de op tv perfecte match te naar vinden?

december 2018
18-04-2018 16:01

Afl. 8

Married At First Sight - Afl. 8

Deze week komt het experiment voor alle stellen tot een einde. De vier koppels komen terug bij de experts om aan te geven of ze getrouwd willen blijven of willen scheiden. De finale van 'Married At First Sight' is spannender dan ooit. Drie ...

17-04-2018 20:33

Afl. 8

Married At First Sight - Afl. 8

Deze week komt het experiment voor alle stellen tot een einde. De vier koppels komen terug bij de experts om aan te geven of ze getrouwd willen blijven of willen scheiden. De finale van 'Married At First Sight' is spannender dan ooit. Drie ...

11-04-2018 16:02

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het vierde en laatste stel, Ron en Tamara, is op huwelijksreis in Athene. Vooral Ron is wat onwennig rondom zijn bruid, maar de twee kunnen het uitstekend met elkaar vinden. In Noorwegen lijken bij Christel de twijfels de overhand te krijge...

10-04-2018 20:32

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het vierde en laatste stel, Ron en Tamara, is op huwelijksreis in Athene. Vooral Ron is wat onwennig rondom zijn bruid, maar de twee kunnen het uitstekend met elkaar vinden. In Noorwegen lijken bij Christel de twijfels de overhand te krijge...

04-04-2018 16:01

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

Op Lanzarote leren Elisa en Yordi elkaar steeds beter kennen. Vooral Yordi doet erg zijn best om een goede beurt te maken bij zijn vrouw. Ron en Tamara zijn getrouwd en genieten van hun bruiloft. Ze kunnen allebei niet geloven dat ze nu een...

03-04-2018 20:32

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

Op Lanzarote leren Elisa en Yordi elkaar steeds beter kennen. Vooral Yordi doet erg zijn best om een goede beurt te maken bij zijn vrouw. Ron en Tamara zijn getrouwd en genieten van hun bruiloft. Ze kunnen allebei niet geloven dat ze nu een...

28-03-2018 16:01

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

De bruiloft van het vierde en laatste koppel van het experiment: Ron en Tamara. Hoe zal de eerste klik zijn bij dit jonge stel? Bas en Patrick hebben elkaar het jawoord gegeven en familie en vrienden kunnen er niet over uit hoe perfect deze...

27-03-2018 20:32

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

De bruiloft van het vierde en laatste koppel van het experiment: Ron en Tamara. Hoe zal de eerste klik zijn bij dit jonge stel? Bas en Patrick hebben elkaar het jawoord gegeven en familie en vrienden kunnen er niet over uit hoe perfect deze...

21-03-2018 16:00

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

Het experiment is in volle gang! Twee koppels hebben elkaar inmiddels het jawoord gegeven en het lijkt erop dat er een sterke eerste klik is bij beide koppels. Yordi en Elisa beleven hun eerste nacht samen en ondanks hun voorzichtige aanpak...

20-03-2018 20:33

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

Het experiment is in volle gang! Twee koppels hebben elkaar inmiddels het jawoord gegeven en het lijkt erop dat er een sterke eerste klik is bij beide koppels. Yordi en Elisa beleven hun eerste nacht samen en ondanks hun voorzichtige aanpak...

14-03-2018 16:00

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

De matches zijn nu bekend en alle kandidaten weten dat ze heel binnenkort gaan trouwen, met een volslagen onbekende. Het eerste koppel heeft het grote moment achter de rug. Er lijkt een voorzichtige 'klik' te zijn, dus hoe gaat dat verder o...

13-03-2018 20:31

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

De matches zijn nu bekend en alle kandidaten weten dat ze heel binnenkort gaan trouwen, met een volslagen onbekende. Het eerste koppel heeft het grote moment achter de rug. Er lijkt een voorzichtige 'klik' te zijn, dus hoe gaat dat verder o...

07-03-2018 16:02

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

Het experiment is van start gegaan. Vier kandidaten weten nu dat ze binnenkort gaan trouwen, maar nog niet met wie. Gelukkig is er intussen genoeg te doen. Yordi, Marcel, Christel en Elisa hebben een afspraak in de bruidswinkel om een trouw...

06-03-2018 20:31

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

Het experiment is van start gegaan. Vier kandidaten weten nu dat ze binnenkort gaan trouwen, maar nog niet met wie. Gelukkig is er intussen genoeg te doen. Yordi, Marcel, Christel en Elisa hebben een afspraak in de bruidswinkel om een trouw...

28-02-2018 16:05

Afl. 1

Married At First Sight - Afl. 1

Ruim 900 singles hebben zich aangemeld voor het derde seizoen van dit liefdesexperiment. Seksuologe Ingeborg Timmerman, bioloog Patrick van Veen en psycholoog Jean Pierre van de Ven onderzoeken en analyseren de kandidaten in de hoop dat er ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Married At First Sight gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Married At First Sight de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Married At First Sight bij Married At First Sight liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Married At First Sight. Heb je een uitzending van Married At First Sight gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Married At First Sight gemist

Realityprogramma waarin acht singles de gedurfte stap wagen om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. Een team van experts matcht de volwassen vrijgezellen op basis van wetenschappelijk onderzoek. De kandidaten die aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft, enkele minuten voor het jawoord. Na de bruiloft gaat het kersverse bruidspaar op huwelijksreis om elkaar eindelijk echt te leren kennen. Terug in Nederland worden ze geconfronteerd met het leven van alledag, hun werkzaamheden, maar ook vrienden en familie. Na een huwelijk van vijf weken komen de kandidaten terug bij de experts en nemen ze de beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Uitzending gemist van Married At First Sight? Hier kun je alle uitzendingen van Married At First Sight kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 18-04-2018 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord