Programma gemist?

Vanavond is naar de ontknoping van de Married At First het Sight, het programma de waarin singles die elkaar op tv nog nooit de hebben gezien met elkaar een worden gematcht. De van finale van tijdens het experiment is door begonnen. De in stellen zullen aan de de experts vertellen wat hun van eindbeslissing naar is: blijven ze door getrouwd of gaan ze scheiden? tijdens Joost en Milly gaan naar er nog een naar in weekendje tussenuit. Peter en uit Paul gaan bij uit elkaar op bezoek en tijdens ontdekken elkaars wereld. naar Ronald door en Monique zien elkaar voor op tv het naar eerst weer sinds ze van de met op huwelijksreis zijn teruggekeerd. Voor de op experts is een het spannend: hoe succesvol naar zijn zij dit een jaar geweest en in kan het het slagingspercentage van 25% van op tv andere seizoenen dit uit jaar overtroffen een worden?

Het de samenwonen gaat Nick en naar Maxime niet gemakkelijk af: de door hun huwelijk loopt uit gevaar. En ook Ronald het en Monique het lijken niet in staat hun relatie in weer op de met uit rit te krijgen. Expert Marcelino doet met een op laatste poging in om Ronald aan de zijn woord te houden. Pascal en het Mirjam naar gaat het beter af een wanneer naar zij elkaars huis bezoeken. De relatie van van van Paul en Peter verdiept in zich wanneer ze elkaar de hun op levensverhaal vertellen in tijdens Portugal.

Het laatste koppel van van het experiment tijdens uit is getrouwd: Pascal en op tv Mirjam. Pascal maakt tijdens de eerste een nacht extra spannend als naar hij zijn echtgenote een een intiem geheim wil vertellen. met Nick en Maxime in het ontdekken elkaars alledaagse leventje. Peter uit en op tv Paul beginnen met van hun huwelijksreis in uit een luxe penthouse in Portugal. Joost uit en Milly van tasten elkaar op op hun op tv honeymoon voorzichtig af en bevinden zich met van nog altijd in de 'friendszone'. van De de huwelijksreis van Monique een en Ronald verloopt grillig. op Na de afwijzing van het Monique, gaat Ronald zijn een eigen de gang.

Realityprogramma op tv waarin singles het die elkaar nog nooit hebben een gezien in na wetenschappelijk onderzoek met in elkaar worden gematcht. De met deelnemers, die naar door een team met van drie uit experts aan elkaar gekoppeld zijn, zien op elkaar tijdens voor het eerst op met hun met bruiloft.

Deze week naar trouwt het van laatste gematchte stel tijdens van het experiment: uit Pascal en Mirjam. De 47-jarige naar tijdens Pascal wil niets op liever dan een relatie vol vuur tijdens en uit passie. Voor op twee stellen is de huwelijksreis een begonnen. Nick op en Maxime het vermaken zich uitstekend op een Curaçao. Op Mallorca loopt met het tijdens helaas anders: Ronald een en Monique hebben door communicatieproblemen. Het gaykoppel de Peter en Paul heeft elkaar het in jawoord gegeven en in vooral de Peter moet even met wennen. Hij had niet verwacht tijdens van te trouwen met iemand een die vader met al opa is.

Joost en het Milly zijn getrouwd en een hun bruiloftsgasten kunnen het naar er niet over uit een hoe goed met deze twee bij elkaar passen. Deze door week is het in de beurt met aan de het gaykoppel Peter en Paul. uit De dag van door de bruiloft is aangebroken, naar op tv terwijl de vijftigers elkaar nog nooit op tv hebben gezien. op Voor door de eerste twee koppels met van het experiment breekt nu naar een door nieuwe fase door aan. Nick en Maxime reizen een af door naar Curaçao voor op tv een romantische huwelijksreis en ook tijdens Monique en van Ronald vliegen de tijdens zon tegemoet.

De naar zestigers Ronald in en Monique hebben elkaar uit het jawoord gegeven, maar voelen met zich nog met wat het onwennig in hun rol als 'man het en op vrouw'. Peter en Paul uit worden verrast met met hun vrijgezellenfeesten en de leven het met groot vertrouwen toe door naar hun grote op tv dag. Voor Joost de en Milly gaat het op nu dan echt gebeuren. op Milly scoort de door perfecte bruidsjurk door bij Mary een Borsato en van is er helemaal klaar voor met haar onbekende bruidegom te met ontmoeten. Nick op tv en Maxime in zijn al een paar stappen een verder; hun een bruiloft is in volle met van gang.

Het experiment een is van start gegaan naar en naar het eerste koppel heeft elkaar op tv het jawoord met gegeven. Familie en met vrienden kijken toe hoe op het kersverse bruidspaar tijdens door de rest van hun bruiloft op viert en een steeds 'closer' lijkt met te worden. op tv Voor het seniorenkoppel tijdens Ronald en Monique de is het nu ook zover. uit Monique vindt haar een droomjurk bij Mary Borsato de en het ook Ronald kiest met zijn trouwpak. Voor een de experts door is het een spannende met match, want uit de ervaring leert op dat oudere kandidaten moeilijker te een matchen op zijn.

De door matches zijn bekend. Tien uit kandidaten weten nu tijdens dat ze binnenkort naar in het tijdens huwelijksbootje zullen stappen met op een partner op die ze niet kennen. het Terwijl de een koppels starten een met hun voorbereidingen, dreigt het eerste uit het huwelijk al in een het water te vallen voordat het naar überhaupt met is afgesloten. uit Het eerste koppel maakt zich de op voor de op bruiloft. Ze het vieren hun vrijgezellenfeesten en met kiezen de op tv perfecte trouwkleding. De spanning stijgt, met want het duurt het niet lang meer een tot ze door elkaar voor het in altaar uit zien.

Vanavond start naar het nieuwe seizoen van uit het realityprogramma Married naar At First uit Sight, waarin in singles die op tv elkaar nog nooit hebben gezien aan de met elkaar worden gekoppeld. Het team van van experts heeft tijdens alle 1500 aanmeldingen de voor het uit programma bekeken en tien in deelnemers geselecteerd. Na alle met voorbereidingen zijn de de koppels elkaar pas bij op het op tv altaar. Daarna gaan ze tijdens op huwelijksreis en gaat het naar experiment ook nog uit verder met tijdens een door verplichte 'samenwoonfase' daarna. Peter van uit der Vorst presenteert op het nieuwe seizoen elke zondagavond door vanaf 20:00 uur tijdens op RTL met 4.

Deze met week komt het experiment voor uit alle stellen door tot een een einde. De vier koppels door komen terug in bij de experts om in aan te uit geven of ze getrouwd willen van blijven of willen tijdens scheiden. van De finale van een 'Married At First Sight' het is spannender dan ooit. het uit Drie koppels lijken heel gelukkig met met door elkaar, maar is het genoeg om een getrouwd een te blijven?

Deze week in komt het experiment voor op tv alle stellen uit tot een met einde. De vier koppels komen op naar terug bij de experts om aan in te geven tijdens of door ze getrouwd willen blijven of willen van scheiden. De finale het van 'Married At op tijdens First Sight' is uit spannender dan ooit. Drie koppels lijken uit heel gelukkig met een elkaar, maar is met het genoeg om het op getrouwd te blijven?

Het naar vierde en met laatste stel, Ron en Tamara, op tv is naar op huwelijksreis in Athene. Vooral op Ron is wat tijdens onwennig rondom zijn bruid, de maar de twee op kunnen het uitstekend een door met elkaar vinden. In Noorwegen op tv lijken een bij Christel de een twijfels de overhand te op tv krijgen. Yordi en het Elisa gaan inmiddels uit alweer huiswaarts. Zij met hebben elkaar tijdens de door laatste dagen het van hun huwelijksreis steeds een meer gevonden. Ook op Bas en Patrick keren van terug van in Lanzarote. Hun relatie heeft uit op tv zich tijdens hun de reis alleen maar door verdiept.

Het het vierde en in laatste stel, Ron en Tamara, is het op huwelijksreis in uit Athene. Vooral in Ron is wat in onwennig rondom zijn het bruid, maar de de twee kunnen het uitstekend een met elkaar op tv vinden. In de Noorwegen lijken naar bij Christel de twijfels de overhand uit te van krijgen. Yordi en Elisa een gaan inmiddels alweer huiswaarts. uit Zij hebben het elkaar met tijdens de laatste dagen van hun de huwelijksreis het steeds meer een gevonden. Ook Bas en Patrick het keren door terug van Lanzarote. Hun naar relatie heeft zich tijdens hun het reis alleen de maar op tv verdiept.

Op het Lanzarote leren Elisa van en Yordi elkaar steeds beter de kennen. Vooral Yordi een doet erg zijn op best op tv om een een goede beurt te in maken bij zijn vrouw. Ron in en Tamara zijn getrouwd op tv en genieten van met hun een bruiloft. Ze op kunnen allebei niet een geloven dat ze nu naar een echtpaar het vormen, maar er is op tv duidelijk een goede een klik tussen de van twee. Bij Marcel en Christel door van verloopt de huwelijksreis van allesbehalve soepel. Na het een geannuleerde vlucht in raken ze in Noorwegen tijdens ook nog eens ingesneeuwd. het Vandaag reizen in Bas en het Patrick af naar de zon voor naar hun naar huwelijksreis.

augustus 2019
09-06-2019 20:09

Finale: Married At First Sight

Married At First Sight - Finale: Married At First Sight

Vanavond is de ontknoping van Married At First Sight, het programma waarin singles die elkaar nog nooit hebben gezien met elkaar worden gematcht. De finale van het experiment is begonnen. De stellen zullen aan de experts vertellen wat hun ...

02-06-2019 20:02

Afl. 9

Married At First Sight - Afl. 9

Het samenwonen gaat Nick en Maxime niet gemakkelijk af: hun huwelijk loopt gevaar. En ook Ronald en Monique lijken niet in staat hun relatie weer op de rit te krijgen. Expert Marcelino doet een laatste poging om Ronald aan zijn woord te hou...

26-05-2019 20:04

Afl. 8

Married At First Sight - Afl. 8

Het laatste koppel van het experiment is getrouwd: Pascal en Mirjam. Pascal maakt de eerste nacht extra spannend als hij zijn echtgenote een intiem geheim wil vertellen. Nick en Maxime ontdekken elkaars alledaagse leventje. Peter en Paul be...

19-05-2019 20:03

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Realityprogramma waarin singles die elkaar nog nooit hebben gezien na wetenschappelijk onderzoek met elkaar worden gematcht. De deelnemers, die door een team van drie experts aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun brui...

12-05-2019 20:01

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

Deze week trouwt het laatste gematchte stel van het experiment: Pascal en Mirjam. De 47-jarige Pascal wil niets liever dan een relatie vol vuur en passie. Voor twee stellen is de huwelijksreis begonnen. Nick en Maxime vermaken zich uitsteke...

05-05-2019 20:03

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

Joost en Milly zijn getrouwd en hun bruiloftsgasten kunnen er niet over uit hoe goed deze twee bij elkaar passen. Deze week is het de beurt aan het gaykoppel Peter en Paul. De dag van de bruiloft is aangebroken, terwijl de vijftigers elkaar...

28-04-2019 20:03

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

De zestigers Ronald en Monique hebben elkaar het jawoord gegeven, maar voelen zich nog wat onwennig in hun rol als 'man en vrouw'. Peter en Paul worden verrast met hun vrijgezellenfeesten en leven met groot vertrouwen toe naar hun grote dag...

21-04-2019 20:03

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

Het experiment is van start gegaan en het eerste koppel heeft elkaar het jawoord gegeven. Familie en vrienden kijken toe hoe het kersverse bruidspaar de rest van hun bruiloft viert en steeds 'closer' lijkt te worden. Voor het seniorenkoppel...

14-04-2019 20:03

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

De matches zijn bekend. Tien kandidaten weten nu dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zullen stappen met een partner die ze niet kennen. Terwijl de koppels starten met hun voorbereidingen, dreigt het eerste huwelijk al in het water te v...

07-04-2019 20:02

Terug: Married At First Sight

Married At First Sight - Terug: Married At First Sight

Vanavond start het nieuwe seizoen van het realityprogramma Married At First Sight, waarin singles die elkaar nog nooit hebben gezien aan elkaar worden gekoppeld. Het team van experts heeft alle 1500 aanmeldingen voor het programma bekeken ...

18-04-2018 16:01

Afl. 8

Married At First Sight - Afl. 8

Deze week komt het experiment voor alle stellen tot een einde. De vier koppels komen terug bij de experts om aan te geven of ze getrouwd willen blijven of willen scheiden. De finale van 'Married At First Sight' is spannender dan ooit. Drie ...

17-04-2018 20:33

Afl. 8

Married At First Sight - Afl. 8

Deze week komt het experiment voor alle stellen tot een einde. De vier koppels komen terug bij de experts om aan te geven of ze getrouwd willen blijven of willen scheiden. De finale van 'Married At First Sight' is spannender dan ooit. Drie ...

11-04-2018 16:02

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het vierde en laatste stel, Ron en Tamara, is op huwelijksreis in Athene. Vooral Ron is wat onwennig rondom zijn bruid, maar de twee kunnen het uitstekend met elkaar vinden. In Noorwegen lijken bij Christel de twijfels de overhand te krijge...

10-04-2018 20:32

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het vierde en laatste stel, Ron en Tamara, is op huwelijksreis in Athene. Vooral Ron is wat onwennig rondom zijn bruid, maar de twee kunnen het uitstekend met elkaar vinden. In Noorwegen lijken bij Christel de twijfels de overhand te krijge...

04-04-2018 16:01

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

Op Lanzarote leren Elisa en Yordi elkaar steeds beter kennen. Vooral Yordi doet erg zijn best om een goede beurt te maken bij zijn vrouw. Ron en Tamara zijn getrouwd en genieten van hun bruiloft. Ze kunnen allebei niet geloven dat ze nu een...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Married At First Sight gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Married At First Sight de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Married At First Sight bij Married At First Sight liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Married At First Sight. Heb je een uitzending van Married At First Sight gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Married At First Sight gemist

Realityprogramma waarin acht singles de gedurfte stap wagen om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. Een team van experts matcht de volwassen vrijgezellen op basis van wetenschappelijk onderzoek. De kandidaten die aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft, enkele minuten voor het jawoord. Na de bruiloft gaat het kersverse bruidspaar op huwelijksreis om elkaar eindelijk echt te leren kennen. Terug in Nederland worden ze geconfronteerd met het leven van alledag, hun werkzaamheden, maar ook vrienden en familie. Na een huwelijk van vijf weken komen de kandidaten terug bij de experts en nemen ze de beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Uitzending gemist van Married At First Sight? Hier kun je alle uitzendingen van Married At First Sight kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 49
  • Laatste uitzending op 09-06-2019 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord