Programma gemist?

Seizoen uit 2 - Aflevering 3 - met Trouwprogramma waarin het wildvreemden met elkaar trouwen: het Chantal en tijdens Nikolai zijn getrouwd. het De met eerste klik lijkt de er te zijn, naar al is Chantals op moeder allesbehalve overtuigd. Tijdens de bruiloft van leert met het koppel elkaar steeds beter het kennen. van Voor homomatch Simon en naar Anthony wordt het nu op ook spannend. Terwijl in beide families niet het achter op het experiment staan, hopen de uit twee mannen een dat een ze hun ware liefde van zullen trouwen. de Ook de bruiloft van een Paul en Ellen een nadert. Voor Ellen een is het hele proces emotioneel, de mede uit omdat ze het haar vader, die is overleden, erg op van mist. Wanneer er slecht met nieuws komt over de naar bruiloft, door lijkt het drama de compleet.

De kandidaten zijn op tv bekend. Zij weten op tv met nu dat ze tijdens binnen enkele weken zullen trouwen naar met in iemand aan wie ze gekoppeld zijn uit na uitgebreid onderzoek van door het team uit op van wetenschappers. De voorbereidingen gaan van naar start voor op tv Nikolai, Paul, op tv Ellen en uit Chantal. Het passen van in de jurken doet de emoties het hoog het oplaaien, zeker wanneer tijdens de aanstaande bruiden door in de bruidswinkel een emotioneel op tv een cadeau krijgen van hun toekomstige echtgenoten. het Vandaag uit is de van grote dag voor Chantal naar en Nikolai. Zij uit zullen elkaar van voor het eerst zien, door voor het altaar. het Slaat de vonk tijdens over of is een er direct uit al sprake van een uit mismatch?

Bijna op duizend single mannen en op tv vrouwen hebben van zich aangemeld. Het team een van wetenschappers, bioloog Patrick door uit van Veen, seksuologe Ingeborg Timmerman een en relatietherapeut het en psycholoog Jean Pierre met van de Ven, op krijgt dit op jaar versterking door van een theologe. tijdens Wanneer alle testresultaten binnen door zijn, gaan met de wetenschappers rond de tafel en een komen uiteindelijk de tot vier matches. Een tijdens met daarvan is een homoseksueel koppel. tijdens Peter van der Vorst met bezoekt alle kandidaten van om ze te met met vertellen dat ze gaan trouwen. met Met een op volslagen vreemde.

Het van experiment bereikt het eindpunt. door Na de bruiloft, naar de op tv huwelijksreis en de op tv weken van samenwonen zullen de naar stellen moeten naar bepalen of ze getrouwd willen op in blijven of dat ze het willen scheiden. tijdens Peter van der Vorst zoekt naar alle het kandidaten op om een te vragen hoe uit het, drie maanden door na de bruiloften, met hen gaat. uit Hoe kijken ze tijdens terug op naar hun bruiloft, hun huwelijk de en natuurlijk: naar hebben met ze hun vertrouwen het in de wetenschap het behouden of niet?

De een vier stellen zijn terug van tijdens op tv hun huwelijksreizen. Nu start de de volgende fase van uit het experiment: samenwonen. met De koppels hebben de elkaar op uit reis beter naar leren kennen. Niet iedereen in heeft dat als uit positief ervaren. met Sommige kandidaten kunnen niet begrijpen het waarom ze aan uit de ander zijn gematcht. tijdens Gelukkig heeft op de huwelijksreis voor sommigen op juist gezorgd voor naar een boost in op het romantische het vlak. Nu de op stellen weer van terug zijn in naar de realiteit, is in het zaak om werkzaamheden en door alledaagse met beslommeringen in hun het kersverse huwelijk toe te van laten.

De op stellen zijn na de uit spannende en romantische de bruiloften het op het vliegtuig gestapt voor een hun tijdens huwelijksreizen. Een belangrijke uit fase van het experiment, want in het uit is de eerste de keer dat de kersverse met bruidsparen samen zijn zonder familie naar in of vrienden. Alle de kandidaten moeten nu laten met zien dat ze naar in hun partner op tv willen investeren. De stellen op tv genieten van de in zon, luxe hotels en op natuurlijk elkaar. Daar van waar het het ene bruidspaar van zich volop in het tijdens romantische avontuur stort, een worstelt een ander paar door met flinke naar communicatieproblemen.

Alle gematchte uit koppels met zijn wettelijk getrouwd. Nu kunnen ze door ontdekken waarom ze op tv zijn met gematcht door de wetenschappers. op tv Wat hebben ze gemeen de en waarin kunnen de ze elkaar juist door aanvullen? De tijdens stellen gaan op op huwelijksreis om echt de met tijd voor elkaar het te nemen. de Maar naar de grote vraag is: brengt op dat ze nader in tot op tv elkaar of hangt de eerste definitieve van scheiding al van in de de lucht?

De laatste tijdens twee door gematchte koppels zijn aan de de beurt. Vandaag de gaan zij een 100% rechtsgeldig op tv huwelijk aan door met iemand die ze van op tv niet kennen, maar die volgens de van wetenschap het perfect bij ze past. van Hoe van zal die eerste naar ontmoeting verlopen en op wat vinden vrienden en naar familie ervan? De de getrouwde koppels beleven op tv een bruisende met bruiloft en lijken op het liefdesgeluk te hebben van gevonden. Ze zullen op een eerste door nacht doorbrengen met hun kersverse de partner.

De met acht kandidaten die gematcht tijdens zijn, beginnen een met de voorbereidingen van door hun bijzondere naar huwelijk. De bruiden zoeken een hun droomjurk de en de mannen door gaan op zoek naar op het perfecte pak. Over tijdens enkele met dagen zullen ze wettelijk in in het door huwelijk treden met een partner op tv aan wie ze het door het het team naar van wetenschappers zijn op gekoppeld. Voor de eerste twee stellen een een is het vandaag zover. Zij zullen door door hun match voor van het eerst zien voor het altaar! in Is er gelijk op tv een klik of tijdens overheerst met de teleurstelling?

Een een bioloog, een door psycholoog en een seksuoloog naar onderzoeken de mannelijk en vrouwelijke door singles uitgebreid een op op tv mentale en fysieke kenmerken. het Daarna kan het een profiel worden het gemaakt waarbij een ideale partner wordt het gezocht. Tijdens tijdens deze testdagen wordt de door kandidaten plotseling naar verteld op dat het gaat op om een wettelijk huwelijk in waarbij je je match pas uit voor van het altaar zult ontmoeten. Voor met de kandidaten uit die dit bijzondere experiment uit willen voortzetten, de gaan op tv de wetenschappers op zoek van naar een geschikte door partner.

In op de laatste uit aflevering van Married in at First Sight uit keren Jeroen en Richelle terug in van hun met huwelijksreis en op Schiphol. het Ze met hebben heerlijke dagen in achter de rug en met Jeroen nodigt het zijn bruid uit om bij hem in te komen tijdens eten. door Voor Richelle is dat een in prima gelegenheid met om Jeroen een aantal een lastige vragen te naar stellen. Nikolai van en Chantal komen bij de op experts voor hun naar afrondende op tv gesprek. Na een snelle een start lijkt de realiteit het van alledag ze met in toch te hebben ingehaald. een Is hun relatie bestand het tegen de op tv conflicten die ze in Nederland op tv hebben op tv gehad? In op deze laatste aflevering komen alle deelnemers in met samen om terug te uit kijken op het experiment. Wie van zijn in er nog samen en wie naar ziet elkaar na uit weken weer de terug op het deze spannende door reünie?

Het de experiment nadert voor drie op tv koppels het eindstadium. Het een samenwonen valt Chantal uit en Nikolai zwaar. het Wanneer Nikolai een niet wil helpen op tv bij huishoudelijke klusjes, heeft van het stel een in eerste heftige ruzie. met de Simon en Anthony zijn van inmiddels teruggekeerd van huwelijksreis naar naar de Porto. Simon heeft in een verrassing op de 39e verjaardag met van zijn wederhelft. in Na de hun trip naar IJsland brengt een Renate uit een bezoek aan in Johan in zijn bloemenwinkel. door Deze week moet het door in stel de knoop doorhakken, op of ze getrouwd tijdens willen blijven tijdens of gaan scheiden.

De met huwelijksreis van Chantal en in Nikolai tijdens is goed verlopen, maar de naar vraag is een wel of hun huwelijk in standhoudt als het van gewone leventje thuis weer een met wordt opgepakt. Simon van en Anthony komen aan van in de Portugese stad tijdens Porto en op tv kunnen niet op tv wachten om even een avondje in samen te hebben. Er op tv lijkt een klik de te een zijn, al op heeft Simon nog wel wat vraagtekens. op Voor Richelle op en Jeroen is het het experiment op echt begonnen nu uit ze elkaar het jawoord een hebben gegeven. Hoe zal de uit hun bruiloft verlopen als de grootste de spanning er een een van beetje af is? Renate en op tv Johan gaan ook op tv op huwelijksreis. Het bijzondere op het IJsland heeft heel wat in voor dit kersverse bruidspaar door in met petto.

Vandaag met trouwt het laatste koppel dat naar door de experts de is gematcht: met Jeroen en Richelle. Het door avontuur start op met het vinden van het geschikte naar trouwkleding en door het vieren van uit uitbundige vrijgezellenfeesten. Renate en uit Johan vieren hun naar bruiloft, nadat ze elkaar het het jawoord hebben gegeven. op De eerste klik het is er het in ieder geval. Terwijl van naar Nikolai en Chantal op een huwelijksreis zijn met op Tenerife, beleven Simon en Anthony een hun eerste in nacht met samen in de in bruidssuite.

Nu de bruiloft de van Ellen en het op tv Paul definitief van de baan de is, een staan de experts uit voor een dilemma. tijdens Het experiment is een namelijk te vroeg afgebroken. tijdens Oude en nieuwe aanmeldingen het worden in opnieuw onderzocht en de experts presenteren tijdens een gloednieuwe tijdens match. Peter van van der Vorst op overvalt de twee nietsvermoedende uit kandidaten thuis. Inmiddels met zijn Chantal en op tv Nikolai op huwelijksreis en in komen de moeilijke onderwerpen zoals Nikolais een handicap ter het sprake. Voor Johan door en Renate is het nog tijdens de lang niet zover. de Beiden genieten van de naar voorbereidingen en zeker na op een brief van op tv Johan kan op tv Renate niet met wachten om haar bruidegom te uit ontmoeten.

september 2017
25-09-2017 16:06

Married At First Sight

Married At First Sight - Married At First Sight

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Trouwprogramma waarin wildvreemden met elkaar trouwen: Chantal en Nikolai zijn getrouwd. De eerste klik lijkt er te zijn, al is Chantals moeder allesbehalve overtuigd. Tijdens de bruiloft leert het koppel elkaar s...

18-09-2017 16:06

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

De kandidaten zijn bekend. Zij weten nu dat ze binnen enkele weken zullen trouwen met iemand aan wie ze gekoppeld zijn na uitgebreid onderzoek door het team van wetenschappers. De voorbereidingen gaan van start voor Nikolai, Paul, Ellen en ...

11-09-2017 16:06

Afl. 1

Married At First Sight - Afl. 1

Bijna duizend single mannen en vrouwen hebben zich aangemeld. Het team van wetenschappers, bioloog Patrick van Veen, seksuologe Ingeborg Timmerman en relatietherapeut en psycholoog Jean Pierre van de Ven, krijgt dit jaar versterking van een...

28-08-2017 16:06

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het experiment bereikt het eindpunt. Na de bruiloft, de huwelijksreis en de weken van samenwonen zullen de stellen moeten bepalen of ze getrouwd willen blijven of dat ze willen scheiden. Peter van der Vorst zoekt alle kandidaten op om te vr...

21-08-2017 16:06

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

De vier stellen zijn terug van hun huwelijksreizen. Nu start de volgende fase van het experiment: samenwonen. De koppels hebben elkaar op reis beter leren kennen. Niet iedereen heeft dat als positief ervaren. Sommige kandidaten kunnen niet ...

14-08-2017 16:06

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

De stellen zijn na de spannende en romantische bruiloften op het vliegtuig gestapt voor hun huwelijksreizen. Een belangrijke fase van het experiment, want het is de eerste keer dat de kersverse bruidsparen samen zijn zonder familie of vrien...

07-08-2017 16:06

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

Alle gematchte koppels zijn wettelijk getrouwd. Nu kunnen ze ontdekken waarom ze zijn gematcht door de wetenschappers. Wat hebben ze gemeen en waarin kunnen ze elkaar juist aanvullen? De stellen gaan op huwelijksreis om echt de tijd voor el...

31-07-2017 16:06

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

De laatste twee gematchte koppels zijn aan de beurt. Vandaag gaan zij een 100% rechtsgeldig huwelijk aan met iemand die ze niet kennen, maar die volgens de wetenschap perfect bij ze past. Hoe zal die eerste ontmoeting verlopen en wat vinden...

24-07-2017 16:06

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

De acht kandidaten die gematcht zijn, beginnen met de voorbereidingen van hun bijzondere huwelijk. De bruiden zoeken hun droomjurk en de mannen gaan op zoek naar het perfecte pak. Over enkele dagen zullen ze wettelijk in het huwelijk treden...

17-07-2017 16:06

Afl. 1

Married At First Sight - Afl. 1

Een bioloog, een psycholoog en een seksuoloog onderzoeken de mannelijk en vrouwelijke singles uitgebreid op mentale en fysieke kenmerken. Daarna kan een profiel worden gemaakt waarbij een ideale partner wordt gezocht. Tijdens deze testdagen...

18-04-2017 20:35

Afl. 8

Married At First Sight - Afl. 8

In de laatste aflevering van Married at First Sight keren Jeroen en Richelle terug van hun huwelijksreis en op Schiphol. Ze hebben heerlijke dagen achter de rug en Jeroen nodigt zijn bruid uit om bij hem te komen eten. Voor Richelle is dat ...

11-04-2017 20:31

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het experiment nadert voor drie koppels het eindstadium. Het samenwonen valt Chantal en Nikolai zwaar. Wanneer Nikolai niet wil helpen bij huishoudelijke klusjes, heeft het stel een eerste heftige ruzie. Simon en Anthony zijn inmiddels teru...

04-04-2017 20:33

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

De huwelijksreis van Chantal en Nikolai is goed verlopen, maar de vraag is wel of hun huwelijk standhoudt als het gewone leventje thuis weer wordt opgepakt. Simon en Anthony komen aan in de Portugese stad Porto en kunnen niet wachten om eve...

28-03-2017 20:34

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

Vandaag trouwt het laatste koppel dat door de experts is gematcht: Jeroen en Richelle. Het avontuur start met het vinden van geschikte trouwkleding en het vieren van uitbundige vrijgezellenfeesten. Renate en Johan vieren hun bruiloft, nadat...

21-03-2017 20:32

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

Nu de bruiloft van Ellen en Paul definitief van de baan is, staan de experts voor een dilemma. Het experiment is namelijk te vroeg afgebroken. Oude en nieuwe aanmeldingen worden opnieuw onderzocht en de experts presenteren een gloednieuwe m...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Married At First Sight gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Married At First Sight de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Married At First Sight bij Married At First Sight liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Married At First Sight. Heb je een uitzending van Married At First Sight gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Married At First Sight gemist

Realityprogramma waarin acht singles de gedurfte stap wagen om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. Een team van experts matcht de volwassen vrijgezellen op basis van wetenschappelijk onderzoek. De kandidaten die aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft, enkele minuten voor het jawoord. Na de bruiloft gaat het kersverse bruidspaar op huwelijksreis om elkaar eindelijk echt te leren kennen. Terug in Nederland worden ze geconfronteerd met het leven van alledag, hun werkzaamheden, maar ook vrienden en familie. Na een huwelijk van vijf weken komen de kandidaten terug bij de experts en nemen ze de beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Uitzending gemist van Married At First Sight? Hier kun je alle uitzendingen van Married At First Sight kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 25-09-2017 om 16:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord