Programma gemist?

Deze op tv week komt het experiment uit voor alle tijdens stellen tot een einde. De op tv vier op koppels komen op terug bij de experts op tv om aan te geven op of tijdens ze getrouwd willen blijven of uit willen scheiden. De het finale met van 'Married At First Sight' is uit spannender dan ooit. door Drie koppels lijken op heel gelukkig in met het elkaar, maar is van het genoeg om naar getrouwd te blijven?

Deze tijdens week komt het experiment voor tijdens alle stellen van tot een einde. De van vier koppels in komen terug door bij de het experts om aan te geven of de ze getrouwd op tv willen blijven of van willen scheiden. naar De finale de van 'Married At First Sight' is op op spannender dan ooit. van Drie koppels lijken naar heel gelukkig met het elkaar, maar is het genoeg om tijdens het getrouwd te blijven?

Het uit vierde en laatste stel, uit Ron en het Tamara, is op huwelijksreis op tv in op Athene. Vooral Ron is wat onwennig de rondom zijn bruid, op maar de het twee kunnen uit het uitstekend met elkaar tijdens vinden. In Noorwegen van lijken bij Christel tijdens de in twijfels de overhand te krijgen. Yordi de en Elisa gaan door inmiddels alweer de huiswaarts. Zij hebben elkaar naar tijdens in de laatste dagen door van hun huwelijksreis steeds meer van gevonden. tijdens Ook Bas en naar Patrick keren de terug van Lanzarote. Hun op tv relatie heeft zich de tijdens hun reis alleen maar door van verdiept.

Het de vierde en laatste uit stel, Ron en Tamara, een is op huwelijksreis van in Athene. Vooral naar Ron naar is wat onwennig rondom zijn bruid, de op maar de twee kunnen uit het uitstekend een met elkaar vinden. In van Noorwegen lijken bij naar Christel de twijfels door de overhand te tijdens krijgen. Yordi tijdens en Elisa gaan in inmiddels alweer huiswaarts. op tv Zij hebben elkaar tijdens de laatste het tijdens dagen van hun door huwelijksreis steeds meer gevonden. uit Ook Bas door en Patrick keren terug van een Lanzarote. Hun relatie heeft met het zich tijdens hun reis alleen op maar op tv verdiept.

Op Lanzarote op tv leren met Elisa en Yordi een elkaar steeds beter kennen. Vooral Yordi uit doet erg zijn van best om van een goede beurt naar te maken een bij zijn vrouw. Ron en een Tamara een zijn getrouwd tijdens en genieten van hun tijdens bruiloft. Ze op kunnen allebei niet geloven dat op tv ze nu een door echtpaar van vormen, maar er is duidelijk door een goede klik tussen door de twee. Bij met Marcel en Christel het verloopt de huwelijksreis tijdens allesbehalve met soepel. Na een van geannuleerde vlucht de raken ze in Noorwegen ook nog de eens ingesneeuwd. Vandaag de reizen Bas en een Patrick af naar tijdens op tv de zon voor hun van huwelijksreis.

Op Lanzarote leren uit Elisa en op Yordi elkaar de steeds beter kennen. in Vooral Yordi doet erg zijn op tv best om een het uit goede beurt te maken van bij zijn op tv vrouw. Ron en naar Tamara zijn getrouwd en van genieten van hun bruiloft. op tv Ze kunnen allebei op niet geloven dat ze in in nu een echtpaar vormen, maar er de is op tv duidelijk een van goede klik tussen de twee. tijdens Bij de Marcel en Christel verloopt de door huwelijksreis allesbehalve soepel. Na door een geannuleerde vlucht in raken ze in met Noorwegen ook nog van in eens ingesneeuwd. Vandaag reizen Bas en de Patrick door af naar op de zon voor hun een huwelijksreis.

De bruiloft van tijdens het vierde en uit laatste tijdens koppel van het de experiment: Ron en uit Tamara. Hoe zal tijdens de eerste door klik zijn bij dit jonge stel? op tv Bas het en Patrick hebben elkaar van het jawoord uit gegeven en familie en vrienden op tv door kunnen er niet over uit een hoe perfect in deze match lijkt te met zijn. Op het huwelijksfeest naar de laten de mannen elkaar niet op tv meer los. En ook op Marcel is uit op zijn eigen met bruiloft in de zevende het in hemel. Zijn bruid, Christel, tijdens zet echter haar eerste uit vraagtekens bij het uit huwelijk. In een Leiden ontwaken Yordi en Elisa een na hun eerste de nacht naar samen. Vandaag vertrekken zij op uit de huwelijksreis.

De het bruiloft van het het vierde en laatste door koppel van het uit experiment: Ron van en Tamara. Hoe het zal de eerste tijdens klik zijn bij dit jonge van stel? Bas naar en Patrick hebben elkaar op het door jawoord gegeven en van familie en vrienden het kunnen er niet over uit in hoe tijdens perfect deze match lijkt te uit zijn. met Op het huwelijksfeest laten de tijdens mannen door elkaar niet meer los. En ook een Marcel is op het in zijn eigen bruiloft naar in de zevende hemel. Zijn bruid, naar met Christel, zet echter haar op eerste vraagtekens bij het het huwelijk. In Leiden ontwaken uit Yordi en Elisa met na hun de eerste nacht op tv samen. Vandaag vertrekken zij op op op tv huwelijksreis.

Het experiment is het in volle gang! door in Twee koppels hebben elkaar inmiddels het met jawoord naar gegeven en het uit lijkt erop dat in er een sterke eerste klik op tv is bij het beide koppels. Yordi en met naar Elisa beleven hun eerste de nacht samen en ondanks een hun voorzichtige aanpak, een hebben ze op tv het gezellig met elkaar. Voor de Marcel op verloopt de bruiloft 'mooier dan het hij ooit op tv had durven dromen' en uit het kersverse een bruidspaar tijdens kan niet van elkaar naar afblijven. Vandaag zullen Bas in en Patrick elkaar van voor het eerst zien uit op hun eigen naar bruiloft. Zullen de door op tv bruidegoms elkaar meteen leuk uit vinden?

Het experiment is op tv in volle van gang! Twee koppels hebben een elkaar in inmiddels het jawoord gegeven en het tijdens het lijkt erop dat er op tv een sterke met eerste klik tijdens is bij beide koppels. Yordi een en Elisa beleven van hun eerste nacht samen op uit en ondanks hun voorzichtige aanpak, hebben een ze het gezellig een met elkaar. Voor met de Marcel verloopt de in bruiloft 'mooier dan van hij ooit had durven dromen' en in het tijdens kersverse bruidspaar kan niet uit van elkaar afblijven. Vandaag op op tv zullen Bas en met Patrick elkaar voor in het eerst zien op hun eigen op de bruiloft. Zullen de bruidegoms van elkaar meteen tijdens leuk vinden?

De matches zijn het nu bekend en uit alle kandidaten weten tijdens dat ze in heel binnenkort met gaan trouwen, naar met een volslagen onbekende. Het de eerste koppel heeft het tijdens grote moment naar achter de een rug. Er lijkt met een voorzichtige 'klik' te met zijn, dus hoe een gaat dat verder van op de bruidsnacht? met Voor koppel van nummer 2 wordt het het nu echt op tv spannend, nog het even en zij weten aan wie op tv het ze door de naar wetenschap zijn gematcht. Hoe wordt hun de eerste met ontmoeting op hun tijdens eigen bruiloft?

De matches op zijn nu op tv bekend en op alle kandidaten weten dat ze heel op tv naar binnenkort gaan trouwen, met uit een volslagen onbekende. Het eerste een uit koppel heeft het grote moment van achter uit de rug. Er lijkt op tv een voorzichtige op 'klik' te zijn, dus hoe gaat het met dat verder op de bruidsnacht? Voor in koppel tijdens nummer 2 wordt het nu naar echt in spannend, nog even en op tv zij weten aan wie met op ze door de wetenschap zijn door gematcht. Hoe een wordt hun eerste ontmoeting een op hun op tv eigen bruiloft?

Het een experiment is van start gegaan. een Vier naar kandidaten weten nu het dat ze binnenkort gaan trouwen, op maar nog niet de een met wie. Gelukkig is op er intussen van genoeg te doen. Yordi, op tv Marcel, Christel en Elisa hebben tijdens een van afspraak in de uit bruidswinkel om een trouwjurk of de -pak de uit te kiezen. tijdens Wanneer Christel haar droomjurk een heeft een gevonden, slaan de zenuwen van toe. Het grote moment een komt steeds dichterbij. Voor met het de eerste koppel een is het zover: uit zij zien elkaar uit voor het altaar. Maar zeggen het ze allebei de 'ja'?

Het naar experiment is van start op gegaan. Vier kandidaten weten van in nu dat ze binnenkort met gaan trouwen, maar tijdens nog niet met wie. op tv Gelukkig is tijdens er intussen genoeg te het doen. Yordi, Marcel, Christel op het en Elisa hebben van een afspraak in de bruidswinkel om op naar een trouwjurk of de -pak uit te kiezen. Wanneer Christel uit haar droomjurk heeft de uit gevonden, slaan de zenuwen toe. van Het grote van moment komt steeds met dichterbij. Voor het eerste het koppel is het zover: van zij uit zien elkaar voor door het altaar. van Maar zeggen ze op allebei 'ja'?

Ruim de 900 singles hebben zich aangemeld de voor op het derde seizoen van dit met liefdesexperiment. Seksuologe naar Ingeborg Timmerman, bioloog van Patrick een van Veen en psycholoog Jean in Pierre van de door Ven onderzoeken uit en analyseren de een kandidaten in de van hoop dat er weer perfecte tijdens matches gemaakt kunnen naar worden. van Presentator Peter van der van Vorst zoekt de in 'happy couples' op tv van serie 1 en 2 de op. het Zijn ze nog steeds de getrouwd? Ondertussen door richten de experts zich de op nieuwe van koppels: lukt het op tv de wetenschap ook tijdens dit jaar weer om op tv de perfecte op tv match te uit vinden?

april 2018
18-04-2018 16:01

Afl. 8

Married At First Sight - Afl. 8

Deze week komt het experiment voor alle stellen tot een einde. De vier koppels komen terug bij de experts om aan te geven of ze getrouwd willen blijven of willen scheiden. De finale van 'Married At First Sight' is spannender dan ooit. Drie ...

17-04-2018 20:33

Afl. 8

Married At First Sight - Afl. 8

Deze week komt het experiment voor alle stellen tot een einde. De vier koppels komen terug bij de experts om aan te geven of ze getrouwd willen blijven of willen scheiden. De finale van 'Married At First Sight' is spannender dan ooit. Drie ...

11-04-2018 16:02

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het vierde en laatste stel, Ron en Tamara, is op huwelijksreis in Athene. Vooral Ron is wat onwennig rondom zijn bruid, maar de twee kunnen het uitstekend met elkaar vinden. In Noorwegen lijken bij Christel de twijfels de overhand te krijge...

10-04-2018 20:32

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het vierde en laatste stel, Ron en Tamara, is op huwelijksreis in Athene. Vooral Ron is wat onwennig rondom zijn bruid, maar de twee kunnen het uitstekend met elkaar vinden. In Noorwegen lijken bij Christel de twijfels de overhand te krijge...

04-04-2018 16:01

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

Op Lanzarote leren Elisa en Yordi elkaar steeds beter kennen. Vooral Yordi doet erg zijn best om een goede beurt te maken bij zijn vrouw. Ron en Tamara zijn getrouwd en genieten van hun bruiloft. Ze kunnen allebei niet geloven dat ze nu een...

03-04-2018 20:32

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

Op Lanzarote leren Elisa en Yordi elkaar steeds beter kennen. Vooral Yordi doet erg zijn best om een goede beurt te maken bij zijn vrouw. Ron en Tamara zijn getrouwd en genieten van hun bruiloft. Ze kunnen allebei niet geloven dat ze nu een...

28-03-2018 16:01

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

De bruiloft van het vierde en laatste koppel van het experiment: Ron en Tamara. Hoe zal de eerste klik zijn bij dit jonge stel? Bas en Patrick hebben elkaar het jawoord gegeven en familie en vrienden kunnen er niet over uit hoe perfect deze...

27-03-2018 20:32

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

De bruiloft van het vierde en laatste koppel van het experiment: Ron en Tamara. Hoe zal de eerste klik zijn bij dit jonge stel? Bas en Patrick hebben elkaar het jawoord gegeven en familie en vrienden kunnen er niet over uit hoe perfect deze...

21-03-2018 16:00

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

Het experiment is in volle gang! Twee koppels hebben elkaar inmiddels het jawoord gegeven en het lijkt erop dat er een sterke eerste klik is bij beide koppels. Yordi en Elisa beleven hun eerste nacht samen en ondanks hun voorzichtige aanpak...

20-03-2018 20:33

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

Het experiment is in volle gang! Twee koppels hebben elkaar inmiddels het jawoord gegeven en het lijkt erop dat er een sterke eerste klik is bij beide koppels. Yordi en Elisa beleven hun eerste nacht samen en ondanks hun voorzichtige aanpak...

14-03-2018 16:00

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

De matches zijn nu bekend en alle kandidaten weten dat ze heel binnenkort gaan trouwen, met een volslagen onbekende. Het eerste koppel heeft het grote moment achter de rug. Er lijkt een voorzichtige 'klik' te zijn, dus hoe gaat dat verder o...

13-03-2018 20:31

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

De matches zijn nu bekend en alle kandidaten weten dat ze heel binnenkort gaan trouwen, met een volslagen onbekende. Het eerste koppel heeft het grote moment achter de rug. Er lijkt een voorzichtige 'klik' te zijn, dus hoe gaat dat verder o...

07-03-2018 16:02

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

Het experiment is van start gegaan. Vier kandidaten weten nu dat ze binnenkort gaan trouwen, maar nog niet met wie. Gelukkig is er intussen genoeg te doen. Yordi, Marcel, Christel en Elisa hebben een afspraak in de bruidswinkel om een trouw...

06-03-2018 20:31

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

Het experiment is van start gegaan. Vier kandidaten weten nu dat ze binnenkort gaan trouwen, maar nog niet met wie. Gelukkig is er intussen genoeg te doen. Yordi, Marcel, Christel en Elisa hebben een afspraak in de bruidswinkel om een trouw...

28-02-2018 16:05

Afl. 1

Married At First Sight - Afl. 1

Ruim 900 singles hebben zich aangemeld voor het derde seizoen van dit liefdesexperiment. Seksuologe Ingeborg Timmerman, bioloog Patrick van Veen en psycholoog Jean Pierre van de Ven onderzoeken en analyseren de kandidaten in de hoop dat er ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Married At First Sight gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Married At First Sight de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Married At First Sight bij Married At First Sight liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Married At First Sight. Heb je een uitzending van Married At First Sight gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Married At First Sight gemist

Realityprogramma waarin acht singles de gedurfte stap wagen om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. Een team van experts matcht de volwassen vrijgezellen op basis van wetenschappelijk onderzoek. De kandidaten die aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft, enkele minuten voor het jawoord. Na de bruiloft gaat het kersverse bruidspaar op huwelijksreis om elkaar eindelijk echt te leren kennen. Terug in Nederland worden ze geconfronteerd met het leven van alledag, hun werkzaamheden, maar ook vrienden en familie. Na een huwelijk van vijf weken komen de kandidaten terug bij de experts en nemen ze de beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Uitzending gemist van Married At First Sight? Hier kun je alle uitzendingen van Married At First Sight kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 18-04-2018 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord