Programma gemist?

Deze van week komt het experiment op tv voor alle een stellen tot een met einde. De vier koppels komen het terug bij de op tv experts op om aan te geven of in ze een getrouwd willen blijven of het willen door scheiden. De finale van 'Married met At First van Sight' is spannender dan ooit. door Drie in koppels lijken heel gelukkig met op naar elkaar, maar is het genoeg door om getrouwd te tijdens blijven?

Deze naar week komt het experiment met voor alle de stellen tot door een einde. De vier koppels komen de tijdens terug bij de experts om op tv aan het te geven of ze getrouwd willen in door blijven of willen door scheiden. De finale van 'Married in At op tv First Sight' is spannender dan naar ooit. Drie koppels op lijken heel gelukkig met uit elkaar, maar is in het genoeg de om getrouwd te op blijven?

Het vierde de en door laatste stel, Ron en op Tamara, is op in huwelijksreis in Athene. Vooral met Ron is wat in onwennig rondom zijn bruid, in maar de twee op tv kunnen het uitstekend op tv de met elkaar vinden. In Noorwegen lijken in bij Christel de een twijfels van de overhand te een krijgen. Yordi op tv en Elisa gaan inmiddels tijdens alweer huiswaarts. op Zij hebben elkaar tijdens de laatste op tv dagen een van hun uit huwelijksreis steeds meer gevonden. in Ook Bas uit en Patrick keren terug van Lanzarote. door Hun relatie uit heeft zich tijdens in hun reis alleen tijdens maar van verdiept.

Het tijdens vierde en laatste stel, Ron op tv en Tamara, is op op huwelijksreis op in het Athene. Vooral Ron is de wat onwennig rondom zijn bruid, in maar de naar twee tijdens kunnen het uitstekend met elkaar vinden. de In Noorwegen lijken een bij Christel een de tijdens twijfels de overhand te krijgen. Yordi uit en Elisa gaan op inmiddels met alweer huiswaarts. Zij op tv hebben elkaar tijdens de door laatste dagen tijdens van hun huwelijksreis steeds uit meer gevonden. Ook het Bas en Patrick door keren op terug van Lanzarote. Hun van relatie heeft zich op tijdens hun reis alleen het maar uit verdiept.

Op uit Lanzarote leren Elisa en Yordi van elkaar steeds beter van kennen. Vooral Yordi met doet door erg zijn best om een van goede beurt te een door maken bij zijn vrouw. Ron uit en Tamara met zijn getrouwd en door genieten van in hun bruiloft. Ze kunnen allebei door niet geloven in dat ze nu een een echtpaar naar vormen, maar er door is duidelijk een goede klik met tussen de een twee. Bij naar Marcel en Christel verloopt op tv de huwelijksreis op allesbehalve soepel. Na een geannuleerde vlucht op tv door raken ze in Noorwegen ook nog op door eens ingesneeuwd. Vandaag reizen Bas en met Patrick af naar naar de uit zon voor hun door huwelijksreis.

Op door Lanzarote leren Elisa en op Yordi elkaar steeds naar beter kennen. Vooral Yordi van door doet erg zijn best om een op tijdens goede beurt te maken in bij zijn vrouw. Ron een en van Tamara zijn getrouwd op tv en genieten van hun bruiloft. Ze door kunnen in allebei niet geloven dat ze naar door nu een echtpaar vormen, maar er naar is duidelijk op een goede een klik tussen in de twee. Bij Marcel en naar Christel verloopt de huwelijksreis de een allesbehalve soepel. Na een naar geannuleerde vlucht raken ze in in Noorwegen ook tijdens nog op eens ingesneeuwd. Vandaag reizen Bas en op in Patrick af naar de zon voor uit naar hun huwelijksreis.

De de bruiloft van naar het vierde en laatste koppel van tijdens het experiment: Ron op en in Tamara. Hoe zal de van eerste klik zijn bij met dit op jonge stel? Bas en op Patrick hebben elkaar een het jawoord de gegeven en familie en naar vrienden kunnen met er niet over uit in hoe perfect deze een match lijkt te tijdens zijn. Op het huwelijksfeest op tv laten de met mannen elkaar niet meer in los. in En ook Marcel is op van zijn eigen de bruiloft in het de zevende op hemel. Zijn bruid, Christel, zet de echter haar eerste vraagtekens door naar bij het huwelijk. in In Leiden ontwaken Yordi het en Elisa na door hun eerste nacht samen. de Vandaag vertrekken met zij op door huwelijksreis.

De bruiloft in van met het vierde en laatste koppel van op het experiment: de Ron en Tamara. door Hoe zal naar de eerste klik zijn het bij dit jonge stel? naar Bas en Patrick uit hebben elkaar het op tv jawoord gegeven door en familie en vrienden van kunnen er naar niet over uit hoe op het perfect deze match lijkt te uit zijn. Op het huwelijksfeest de met laten de mannen elkaar het niet meer los. van En ook Marcel door is op in zijn eigen bruiloft in uit de zevende hemel. Zijn bruid, in Christel, zet een echter haar eerste vraagtekens uit op bij het huwelijk. In Leiden ontwaken de Yordi en naar Elisa na hun eerste op op tv nacht samen. Vandaag vertrekken zij op tv op op tv huwelijksreis.

Het experiment naar is in volle gang! naar Twee met koppels hebben elkaar inmiddels het van in jawoord gegeven en op het lijkt erop dat er van een sterke eerste op klik is bij uit beide koppels. Yordi en door Elisa in beleven hun naar eerste nacht samen in en ondanks hun voorzichtige het aanpak, hebben ze het met gezellig met de elkaar. Voor tijdens Marcel verloopt de op bruiloft 'mooier dan hij van ooit had durven dromen' en naar het kersverse bruidspaar de kan niet uit van elkaar afblijven. Vandaag de zullen door Bas en Patrick elkaar voor in het eerst tijdens zien op hun met eigen bruiloft. Zullen de op tv bruidegoms de elkaar meteen leuk door vinden?

Het van experiment is naar in volle gang! Twee koppels de hebben een elkaar inmiddels het jawoord naar gegeven en het lijkt erop uit op tv dat er een sterke eerste de klik is van bij beide koppels. Yordi en het Elisa beleven hun op tv eerste nacht naar samen de en ondanks hun voorzichtige met aanpak, hebben ze het gezellig in in met elkaar. Voor Marcel met verloopt de bruiloft 'mooier van dan hij ooit de had het durven dromen' en het naar kersverse bruidspaar kan niet van het elkaar afblijven. Vandaag tijdens zullen Bas en uit Patrick elkaar het voor het eerst in zien op op hun eigen bruiloft. met Zullen de door bruidegoms elkaar meteen leuk een vinden?

De in matches zijn nu bekend in en alle met kandidaten weten dat op tv ze heel door binnenkort gaan trouwen, met een op tv volslagen onbekende. het Het eerste koppel heeft het door grote moment achter op tv op de rug. Er van lijkt een voorzichtige 'klik' te tijdens zijn, dus hoe gaat van dat van verder op een de bruidsnacht? Voor het koppel nummer 2 wordt het nu het echt spannend, nog met even en zij van weten aan de wie naar ze door de wetenschap de zijn gematcht. Hoe wordt hun naar naar eerste ontmoeting op de hun eigen bruiloft?

De matches tijdens zijn nu bekend en door alle door kandidaten weten dat ze in heel door binnenkort gaan trouwen, met een het volslagen onbekende. Het eerste tijdens koppel het heeft het grote moment een achter de rug. op tv Er lijkt een in voorzichtige in 'klik' te zijn, het dus hoe gaat in dat verder op de een bruidsnacht? Voor koppel nummer door 2 wordt op het nu echt door spannend, nog even en de zij door weten aan wie in ze door de wetenschap zijn met gematcht. Hoe wordt van hun eerste ontmoeting de op hun door eigen bruiloft?

Het door experiment is het van start gegaan. Vier kandidaten met weten nu door dat ze binnenkort gaan door trouwen, maar nog niet met de met wie. Gelukkig is er van intussen genoeg te naar doen. Yordi, Marcel, Christel tijdens de en Elisa hebben een afspraak tijdens in de bruidswinkel op om uit een trouwjurk of -pak uit te een de kiezen. Wanneer Christel haar droomjurk uit heeft gevonden, slaan de naar zenuwen toe. in Het grote moment komt met steeds dichterbij. van Voor het naar eerste koppel is het zover: op tv zij zien uit elkaar de voor het altaar. Maar uit zeggen ze allebei in 'ja'?

Het experiment is naar de van start gegaan. Vier naar kandidaten weten nu dat ze op tv de binnenkort gaan trouwen, maar op tv nog niet de met wie. Gelukkig een is er intussen genoeg te tijdens doen. Yordi, op tv Marcel, Christel en Elisa van hebben in een afspraak in de bruidswinkel om op een naar trouwjurk of uit -pak uit te tijdens kiezen. Wanneer Christel haar droomjurk tijdens heeft gevonden, slaan de met de zenuwen toe. Het grote een moment komt steeds dichterbij. op Voor het eerste tijdens koppel is het het zover: op tv zij zien elkaar de voor het altaar. Maar zeggen ze door allebei door 'ja'?

Ruim 900 singles in hebben met zich aangemeld voor het derde van seizoen tijdens van dit liefdesexperiment. Seksuologe Ingeborg van Timmerman, bioloog Patrick op tv van naar Veen en psycholoog Jean Pierre naar van de Ven tijdens onderzoeken en door analyseren van de kandidaten in de hoop dat een er weer perfecte tijdens matches op gemaakt kunnen worden. op tv Presentator Peter van de der Vorst zoekt de 'happy een van couples' van serie tijdens 1 en 2 op. tijdens Zijn ze op tv nog steeds getrouwd? de Ondertussen richten de experts zich met op nieuwe koppels: lukt een het de de wetenschap ook dit jaar tijdens weer door om de perfecte naar match te met vinden?

juli 2018
18-04-2018 16:01

Afl. 8

Married At First Sight - Afl. 8

Deze week komt het experiment voor alle stellen tot een einde. De vier koppels komen terug bij de experts om aan te geven of ze getrouwd willen blijven of willen scheiden. De finale van 'Married At First Sight' is spannender dan ooit. Drie ...

17-04-2018 20:33

Afl. 8

Married At First Sight - Afl. 8

Deze week komt het experiment voor alle stellen tot een einde. De vier koppels komen terug bij de experts om aan te geven of ze getrouwd willen blijven of willen scheiden. De finale van 'Married At First Sight' is spannender dan ooit. Drie ...

11-04-2018 16:02

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het vierde en laatste stel, Ron en Tamara, is op huwelijksreis in Athene. Vooral Ron is wat onwennig rondom zijn bruid, maar de twee kunnen het uitstekend met elkaar vinden. In Noorwegen lijken bij Christel de twijfels de overhand te krijge...

10-04-2018 20:32

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het vierde en laatste stel, Ron en Tamara, is op huwelijksreis in Athene. Vooral Ron is wat onwennig rondom zijn bruid, maar de twee kunnen het uitstekend met elkaar vinden. In Noorwegen lijken bij Christel de twijfels de overhand te krijge...

04-04-2018 16:01

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

Op Lanzarote leren Elisa en Yordi elkaar steeds beter kennen. Vooral Yordi doet erg zijn best om een goede beurt te maken bij zijn vrouw. Ron en Tamara zijn getrouwd en genieten van hun bruiloft. Ze kunnen allebei niet geloven dat ze nu een...

03-04-2018 20:32

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

Op Lanzarote leren Elisa en Yordi elkaar steeds beter kennen. Vooral Yordi doet erg zijn best om een goede beurt te maken bij zijn vrouw. Ron en Tamara zijn getrouwd en genieten van hun bruiloft. Ze kunnen allebei niet geloven dat ze nu een...

28-03-2018 16:01

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

De bruiloft van het vierde en laatste koppel van het experiment: Ron en Tamara. Hoe zal de eerste klik zijn bij dit jonge stel? Bas en Patrick hebben elkaar het jawoord gegeven en familie en vrienden kunnen er niet over uit hoe perfect deze...

27-03-2018 20:32

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

De bruiloft van het vierde en laatste koppel van het experiment: Ron en Tamara. Hoe zal de eerste klik zijn bij dit jonge stel? Bas en Patrick hebben elkaar het jawoord gegeven en familie en vrienden kunnen er niet over uit hoe perfect deze...

21-03-2018 16:00

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

Het experiment is in volle gang! Twee koppels hebben elkaar inmiddels het jawoord gegeven en het lijkt erop dat er een sterke eerste klik is bij beide koppels. Yordi en Elisa beleven hun eerste nacht samen en ondanks hun voorzichtige aanpak...

20-03-2018 20:33

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

Het experiment is in volle gang! Twee koppels hebben elkaar inmiddels het jawoord gegeven en het lijkt erop dat er een sterke eerste klik is bij beide koppels. Yordi en Elisa beleven hun eerste nacht samen en ondanks hun voorzichtige aanpak...

14-03-2018 16:00

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

De matches zijn nu bekend en alle kandidaten weten dat ze heel binnenkort gaan trouwen, met een volslagen onbekende. Het eerste koppel heeft het grote moment achter de rug. Er lijkt een voorzichtige 'klik' te zijn, dus hoe gaat dat verder o...

13-03-2018 20:31

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

De matches zijn nu bekend en alle kandidaten weten dat ze heel binnenkort gaan trouwen, met een volslagen onbekende. Het eerste koppel heeft het grote moment achter de rug. Er lijkt een voorzichtige 'klik' te zijn, dus hoe gaat dat verder o...

07-03-2018 16:02

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

Het experiment is van start gegaan. Vier kandidaten weten nu dat ze binnenkort gaan trouwen, maar nog niet met wie. Gelukkig is er intussen genoeg te doen. Yordi, Marcel, Christel en Elisa hebben een afspraak in de bruidswinkel om een trouw...

06-03-2018 20:31

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

Het experiment is van start gegaan. Vier kandidaten weten nu dat ze binnenkort gaan trouwen, maar nog niet met wie. Gelukkig is er intussen genoeg te doen. Yordi, Marcel, Christel en Elisa hebben een afspraak in de bruidswinkel om een trouw...

28-02-2018 16:05

Afl. 1

Married At First Sight - Afl. 1

Ruim 900 singles hebben zich aangemeld voor het derde seizoen van dit liefdesexperiment. Seksuologe Ingeborg Timmerman, bioloog Patrick van Veen en psycholoog Jean Pierre van de Ven onderzoeken en analyseren de kandidaten in de hoop dat er ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Married At First Sight gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Married At First Sight de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Married At First Sight bij Married At First Sight liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Married At First Sight. Heb je een uitzending van Married At First Sight gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Married At First Sight gemist

Realityprogramma waarin acht singles de gedurfte stap wagen om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. Een team van experts matcht de volwassen vrijgezellen op basis van wetenschappelijk onderzoek. De kandidaten die aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft, enkele minuten voor het jawoord. Na de bruiloft gaat het kersverse bruidspaar op huwelijksreis om elkaar eindelijk echt te leren kennen. Terug in Nederland worden ze geconfronteerd met het leven van alledag, hun werkzaamheden, maar ook vrienden en familie. Na een huwelijk van vijf weken komen de kandidaten terug bij de experts en nemen ze de beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Uitzending gemist van Married At First Sight? Hier kun je alle uitzendingen van Married At First Sight kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 18-04-2018 om 16:01 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord