Programma gemist?

Het van experiment bereikt het eindpunt. naar Na de bruiloft, de met huwelijksreis en de met weken een van samenwonen zullen de een stellen moeten bepalen de of ze getrouwd willen een een blijven of dat ze willen scheiden. naar Peter van der een Vorst op tv zoekt alle in kandidaten op om te de vragen hoe een het, drie maanden na een de bruiloften, met hen gaat. door Hoe kijken ze door terug op de hun bruiloft, hun huwelijk naar en natuurlijk: op tv hebben ze hun uit vertrouwen in een de wetenschap behouden of met niet?

De door vier stellen in zijn terug van in hun huwelijksreizen. Nu uit start de volgende door fase van het op experiment: samenwonen. De koppels hebben elkaar met op naar reis beter leren kennen. Niet met iedereen heeft dat naar als positief ervaren. met de Sommige kandidaten kunnen niet door begrijpen waarom ze een aan de ander in zijn gematcht. op Gelukkig heeft de op huwelijksreis voor sommigen juist gezorgd op tv voor een boost op uit uit romantisch vlak. Nu de het stellen weer terug zijn een in naar de realiteit, is het zaak de om op tv werkzaamheden en alledaagse beslommeringen in op tv hun kersverse huwelijk toe naar te met laten.

De de stellen zijn in na spannende, romantische bruiloften in op het vliegtuig gestapt tijdens voor hun huwelijksreizen. op Een door belangrijke fase van de het experiment, want het is de uit eerste keer in dat de door kersverse bruidsparen samen zijn met zonder tijdens familie of vrienden. Alle kandidaten moeten een nu op tv laten zien met dat ze in hun partner het willen in investeren. De stellen genieten tijdens van de zon, hun luxe in hotels op en natuurlijk een elkaar. Daar waar het ene bruidspaar tijdens zich volop naar in het romantische avontuur in stort, worstelt een naar de ander paar met grote het communicatieproblemen.

Alle van gematchte koppels zijn met wettelijk getrouwd. Nu een kunnen ze ontdekken waarom de ze zijn gematcht naar door de wetenschappers. Wat een hebben in ze gemeen en waarin op kunnen ze elkaar juist op tv aanvullen? De uit stellen gaan op van huwelijksreis om echt de een tijd de voor elkaar te nemen. op tv Maar de grote vraag op een is: brengt dat ze nader op tv tot elkaar of op tv hangt de eerste definitieve op scheiding al in op de tijdens lucht?

De door laatste twee uit gematchte koppels zijn aan naar de beurt. Vandaag gaan van zij een een 100% rechtsgeldig huwelijk aan met de iemand in die ze niet kennen, van maar de die volgens de op wetenschap perfect bij met ze past. Hoe zal een die eerste ontmoeting verlopen door en wat vinden van vrienden tijdens en familie ervan? De getrouwde koppels door beleven een bruisende in bruiloft en op lijken het liefdesgeluk uit te hebben gevonden. met Ze zullen een op eerste nacht doorbrengen met door hun kersverse op partner.

De acht kandidaten van die door aan elkaar gematcht door zijn beginnen met de voorbereidingen met van hun bijzondere door huwelijk. De bruiden een zoeken hun op tv droomjurk uit en de mannen gaan op zoek in een naar het perfecte pak. Over tijdens enkele dagen zullen ze de wettelijk een in het door huwelijk treden met een het partner aan wie ze met door het team van met wetenschappers zijn van gekoppeld, maar die naar ze zelf nooit gezien tijdens of van gesproken hebben. Voor de eerste in twee de stellen is het door vandaag zover. op Zij zullen hun tijdens match voor het eerst zien door voor het altaar! in Is het er gelijk een klik uit of overheerst de naar teleurstelling?

Een de bioloog, een psycholoog en een in seksuoloog onderzoeken de de mannelijk op en vrouwelijke singles de uitgebreid op mentale een en fysieke kenmerken. Daarna kan naar een profiel naar worden de gemaakt waarbij een de ideale partner wordt gezocht. Tijdens met deze testdagen naar wordt de kandidaten plotseling verteld op tv het dat het gaat om een het wettelijk op huwelijk waarbij je je in match pas voor het door altaar zult het ontmoeten. Voor de het kandidaten die dit bijzondere naar experiment willen een voortzetten, gaan de wetenschappers op de zoek naar op een op tv geschikte partner.

februari 2020
12-04-2016 21:31

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het experiment bereikt het eindpunt. Na de bruiloft, de huwelijksreis en de weken van samenwonen zullen de stellen moeten bepalen of ze getrouwd willen blijven of dat ze willen scheiden. Peter van der Vorst zoekt alle kandidaten op om te vr...

05-04-2016 21:30

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

De vier stellen zijn terug van hun huwelijksreizen. Nu start de volgende fase van het experiment: samenwonen. De koppels hebben elkaar op reis beter leren kennen. Niet iedereen heeft dat als positief ervaren. Sommige kandidaten kunnen niet ...

29-03-2016 21:31

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

De stellen zijn na spannende, romantische bruiloften op het vliegtuig gestapt voor hun huwelijksreizen. Een belangrijke fase van het experiment, want het is de eerste keer dat de kersverse bruidsparen samen zijn zonder familie of vrienden. ...

22-03-2016 21:29

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

Alle gematchte koppels zijn wettelijk getrouwd. Nu kunnen ze ontdekken waarom ze zijn gematcht door de wetenschappers. Wat hebben ze gemeen en waarin kunnen ze elkaar juist aanvullen? De stellen gaan op huwelijksreis om echt de tijd voor el...

15-03-2016 21:29

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

De laatste twee gematchte koppels zijn aan de beurt. Vandaag gaan zij een 100% rechtsgeldig huwelijk aan met iemand die ze niet kennen, maar die volgens de wetenschap perfect bij ze past. Hoe zal die eerste ontmoeting verlopen en wat vinden...

08-03-2016 21:30

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

De acht kandidaten die aan elkaar gematcht zijn beginnen met de voorbereidingen van hun bijzondere huwelijk. De bruiden zoeken hun droomjurk en de mannen gaan op zoek naar het perfecte pak. Over enkele dagen zullen ze wettelijk in het huwel...

01-03-2016 21:30

Afl. 1

Married At First Sight - Afl. 1

Een bioloog, een psycholoog en een seksuoloog onderzoeken de mannelijk en vrouwelijke singles uitgebreid op mentale en fysieke kenmerken. Daarna kan een profiel worden gemaakt waarbij een ideale partner wordt gezocht. Tijdens deze testdagen...

Married At First Sight gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Married At First Sight de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Married At First Sight bij Married At First Sight liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Married At First Sight. Heb je een uitzending van Married At First Sight gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Married At First Sight gemist

Realityprogramma waarin acht singles de gedurfte stap wagen om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. Een team van experts matcht de volwassen vrijgezellen op basis van wetenschappelijk onderzoek. De kandidaten die aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft, enkele minuten voor het jawoord. Na de bruiloft gaat het kersverse bruidspaar op huwelijksreis om elkaar eindelijk echt te leren kennen. Terug in Nederland worden ze geconfronteerd met het leven van alledag, hun werkzaamheden, maar ook vrienden en familie. Na een huwelijk van vijf weken komen de kandidaten terug bij de experts en nemen ze de beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Uitzending gemist van Married At First Sight? Hier kun je alle uitzendingen van Married At First Sight kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 19-02-2020 om 16:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!