Programma gemist?

Het tijdens experiment bereikt het eindpunt. de Na de bruiloft, de uit de huwelijksreis en de weken een van samenwonen zullen de stellen op tv moeten bepalen in of tijdens ze getrouwd willen blijven of dat de ze willen scheiden. uit Peter van uit der Vorst zoekt alle in het kandidaten op om te vragen de hoe het, drie maanden tijdens na de bruiloften, door met hen gaat. het van Hoe kijken ze terug op in hun tijdens bruiloft, hun huwelijk en natuurlijk: de hebben ze hun een vertrouwen in de met wetenschap tijdens behouden of niet?

De vier stellen uit zijn het terug van hun op tv huwelijksreizen. Nu door start de volgende fase van het het experiment: samenwonen. De met uit koppels hebben elkaar op uit reis beter leren kennen. Niet naar iedereen naar heeft dat als positief in ervaren. Sommige kandidaten met kunnen niet van begrijpen waarom ze aan de naar in ander zijn gematcht. Gelukkig heeft de in op tv huwelijksreis voor sommigen van juist gezorgd voor een van boost op romantisch op vlak. Nu de stellen weer van op tv terug zijn in de de realiteit, is het zaak tijdens om werkzaamheden de en alledaagse beslommeringen in op tv hun kersverse van huwelijk toe te het laten.

De tijdens stellen zijn na spannende, het romantische bruiloften op het het vliegtuig op gestapt voor hun huwelijksreizen. in Een belangrijke fase op tv van het experiment, want in naar het is de eerste keer op dat van de kersverse bruidsparen samen op zijn zonder het familie of vrienden. Alle kandidaten moeten van tijdens nu laten zien dat ze met in tijdens hun partner willen investeren. De op stellen genieten een van de zon, met hun luxe hotels en de natuurlijk op tv elkaar. Daar waar het ene bruidspaar naar zich het volop in het romantische avontuur door naar stort, worstelt een ander paar naar met het grote communicatieproblemen.

Alle gematchte op koppels zijn wettelijk van getrouwd. tijdens Nu kunnen ze ontdekken waarom op tv ze zijn gematcht een door de wetenschappers. Wat op hebben in ze gemeen uit en waarin kunnen ze elkaar in juist aanvullen? De stellen een gaan op huwelijksreis een om uit echt de tijd tijdens voor elkaar te nemen. een Maar naar de grote vraag is: brengt dat met uit ze nader tot elkaar op tv of hangt een de eerste definitieve met scheiding al in de een lucht?

De het laatste twee op gematchte koppels zijn aan uit de beurt. Vandaag gaan zij van de een 100% rechtsgeldig uit huwelijk aan met iemand die met ze een niet kennen, maar die volgens in de wetenschap perfect op tv bij ze past. in Hoe door zal die eerste ontmoeting de verlopen en wat het vinden vrienden en familie ervan? tijdens De getrouwde koppels tijdens beleven een bruisende met bruiloft en op tv lijken het liefdesgeluk te op tv uit hebben gevonden. Ze zullen een eerste tijdens nacht doorbrengen met een met hun kersverse partner.

De acht kandidaten de die aan in elkaar gematcht van zijn beginnen met de voorbereidingen in op van hun bijzondere huwelijk. De bruiden op zoeken een hun droomjurk en een de mannen gaan op naar zoek naar het perfecte in pak. Over enkele naar een dagen zullen ze wettelijk op in het huwelijk treden met tijdens een partner naar aan wie op ze door van het team van wetenschappers zijn gekoppeld, door maar die ze op tv zelf nooit gezien een tijdens of gesproken hebben. Voor de de eerste twee stellen is het het vandaag zover. het door Zij zullen hun match voor het het eerst een zien voor het altaar! uit Is er gelijk een in klik op tv of overheerst de de teleurstelling?

Een bioloog, in een met psycholoog en een seksuoloog onderzoeken de de mannelijk en vrouwelijke de op singles uitgebreid op mentale en fysieke door kenmerken. Daarna kan door een een profiel worden gemaakt waarbij op tv een ideale door partner wordt gezocht. Tijdens van deze testdagen wordt uit de kandidaten plotseling verteld een in dat het gaat van om een wettelijk huwelijk waarbij je in je met match pas voor het altaar een zult een ontmoeten. Voor de door kandidaten die dit naar bijzondere experiment uit willen voortzetten, gaan de wetenschappers door op zoek naar een van geschikte op partner.

juni 2021
12-04-2016 21:31

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het experiment bereikt het eindpunt. Na de bruiloft, de huwelijksreis en de weken van samenwonen zullen de stellen moeten bepalen of ze getrouwd willen blijven of dat ze willen scheiden. Peter van der Vorst zoekt alle kandidaten op om te vr...

05-04-2016 21:30

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

De vier stellen zijn terug van hun huwelijksreizen. Nu start de volgende fase van het experiment: samenwonen. De koppels hebben elkaar op reis beter leren kennen. Niet iedereen heeft dat als positief ervaren. Sommige kandidaten kunnen niet ...

29-03-2016 21:31

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

De stellen zijn na spannende, romantische bruiloften op het vliegtuig gestapt voor hun huwelijksreizen. Een belangrijke fase van het experiment, want het is de eerste keer dat de kersverse bruidsparen samen zijn zonder familie of vrienden. ...

22-03-2016 21:29

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

Alle gematchte koppels zijn wettelijk getrouwd. Nu kunnen ze ontdekken waarom ze zijn gematcht door de wetenschappers. Wat hebben ze gemeen en waarin kunnen ze elkaar juist aanvullen? De stellen gaan op huwelijksreis om echt de tijd voor el...

15-03-2016 21:29

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

De laatste twee gematchte koppels zijn aan de beurt. Vandaag gaan zij een 100% rechtsgeldig huwelijk aan met iemand die ze niet kennen, maar die volgens de wetenschap perfect bij ze past. Hoe zal die eerste ontmoeting verlopen en wat vinden...

08-03-2016 21:30

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

De acht kandidaten die aan elkaar gematcht zijn beginnen met de voorbereidingen van hun bijzondere huwelijk. De bruiden zoeken hun droomjurk en de mannen gaan op zoek naar het perfecte pak. Over enkele dagen zullen ze wettelijk in het huwel...

01-03-2016 21:30

Afl. 1

Married At First Sight - Afl. 1

Een bioloog, een psycholoog en een seksuoloog onderzoeken de mannelijk en vrouwelijke singles uitgebreid op mentale en fysieke kenmerken. Daarna kan een profiel worden gemaakt waarbij een ideale partner wordt gezocht. Tijdens deze testdagen...

Married At First Sight gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Married At First Sight de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Married At First Sight bij Married At First Sight liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Married At First Sight. Heb je een uitzending van Married At First Sight gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Married At First Sight gemist

Realityprogramma waarin acht singles de gedurfte stap wagen om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. Een team van experts matcht de volwassen vrijgezellen op basis van wetenschappelijk onderzoek. De kandidaten die aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft, enkele minuten voor het jawoord. Na de bruiloft gaat het kersverse bruidspaar op huwelijksreis om elkaar eindelijk echt te leren kennen. Terug in Nederland worden ze geconfronteerd met het leven van alledag, hun werkzaamheden, maar ook vrienden en familie. Na een huwelijk van vijf weken komen de kandidaten terug bij de experts en nemen ze de beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Uitzending gemist van Married At First Sight? Hier kun je alle uitzendingen van Married At First Sight kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 01-03-2020 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!