Programma gemist?

Het van experiment bereikt het eindpunt. met Na de bruiloft, de een huwelijksreis en door de weken van door samenwonen zullen de de stellen moeten bepalen of op tv ze tijdens getrouwd willen blijven of dat tijdens door ze willen scheiden. Peter uit van der door Vorst zoekt alle kandidaten op om de te met vragen hoe in het, drie maanden na op tv de bruiloften, met hen gaat. tijdens tijdens Hoe kijken ze terug op met hun bruiloft, hun van huwelijk en natuurlijk: hebben een ze hun vertrouwen tijdens in op de wetenschap naar behouden of niet?

De op tv vier stellen zijn in terug van hun huwelijksreizen. Nu het op tv start de volgende fase van van het experiment: samenwonen. De op tv koppels hebben elkaar met op reis met beter leren kennen. Niet uit een iedereen heeft dat als positief ervaren. een Sommige kandidaten kunnen met niet begrijpen de waarom door ze aan de ander door zijn gematcht. Gelukkig op tv heeft de huwelijksreis voor naar sommigen juist gezorgd voor door een op boost op romantisch vlak. het Nu de stellen weer uit terug zijn in door van de realiteit, is het in zaak om tijdens werkzaamheden en alledaagse beslommeringen in op tv hun kersverse huwelijk toe van te het laten.

De tijdens stellen zijn na spannende, een romantische bruiloften op in het op tv vliegtuig gestapt voor hun huwelijksreizen. Een met van belangrijke fase van het experiment, uit want uit het is de eerste het keer dat de kersverse met bruidsparen samen het zijn zonder familie of vrienden. het Alle kandidaten de moeten nu naar laten zien dat een ze in hun het partner willen investeren. een De stellen genieten van tijdens de door zon, hun luxe hotels en naar natuurlijk elkaar. Daar waar door het ene door bruidspaar door zich volop in het romantische de avontuur stort, worstelt een een ander paar tijdens met door grote communicatieproblemen.

Alle een gematchte koppels zijn een wettelijk getrouwd. Nu kunnen naar ze ontdekken waarom in ze zijn gematcht door tijdens de de wetenschappers. Wat hebben met ze gemeen en waarin uit kunnen op ze elkaar juist aanvullen? De het stellen gaan op op huwelijksreis om echt uit de tijd voor in elkaar een te nemen. Maar de grote vraag op tv is: brengt dat in naar ze nader tot elkaar het of hangt uit de eerste definitieve scheiding al met in de met lucht?

De laatste met twee door gematchte koppels zijn aan de beurt. van Vandaag gaan zij tijdens een 100% een rechtsgeldig uit huwelijk aan met iemand die ze op niet door kennen, maar die met volgens de wetenschap perfect van bij op tv ze past. Hoe zal op die eerste ontmoeting verlopen op tv en wat vinden vrienden in en familie met ervan? De getrouwde door koppels beleven een een bruisende bruiloft en lijken uit het liefdesgeluk te de op tv hebben gevonden. Ze zullen door een eerste nacht op doorbrengen met hun kersverse naar partner.

De acht kandidaten in met die aan elkaar gematcht zijn beginnen door met de tijdens voorbereidingen van hun bijzondere van huwelijk. De door bruiden zoeken naar hun droomjurk op en de mannen gaan op zoek tijdens naar met het perfecte het pak. Over enkele dagen zullen op tv ze wettelijk in het de huwelijk tijdens treden met een partner tijdens aan tijdens wie ze door het op team van op tv wetenschappers zijn gekoppeld, naar maar die ze tijdens zelf nooit gezien of gesproken van hebben. in Voor de eerste twee stellen is op het de vandaag zover. Zij op tv zullen hun match voor het door eerst naar zien voor het altaar! in Is tijdens er gelijk een klik of overheerst op op tv de teleurstelling?

Een bioloog, een naar psycholoog en uit een door seksuoloog onderzoeken de mannelijk uit en vrouwelijke op singles uitgebreid op mentale en tijdens fysieke kenmerken. Daarna een kan een profiel worden op gemaakt waarbij het een ideale partner wordt in van gezocht. Tijdens deze testdagen wordt tijdens de kandidaten plotseling de verteld naar dat het gaat om tijdens een wettelijk in huwelijk waarbij je je van match pas voor het altaar een zult ontmoeten. Voor op tv de kandidaten die op dit bijzondere experiment in willen voortzetten, gaan door de wetenschappers op op zoek naar met een geschikte tijdens partner.

oktober 2021
12-04-2016 21:31

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het experiment bereikt het eindpunt. Na de bruiloft, de huwelijksreis en de weken van samenwonen zullen de stellen moeten bepalen of ze getrouwd willen blijven of dat ze willen scheiden. Peter van der Vorst zoekt alle kandidaten op om te vr...

05-04-2016 21:30

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

De vier stellen zijn terug van hun huwelijksreizen. Nu start de volgende fase van het experiment: samenwonen. De koppels hebben elkaar op reis beter leren kennen. Niet iedereen heeft dat als positief ervaren. Sommige kandidaten kunnen niet ...

29-03-2016 21:31

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

De stellen zijn na spannende, romantische bruiloften op het vliegtuig gestapt voor hun huwelijksreizen. Een belangrijke fase van het experiment, want het is de eerste keer dat de kersverse bruidsparen samen zijn zonder familie of vrienden. ...

22-03-2016 21:29

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

Alle gematchte koppels zijn wettelijk getrouwd. Nu kunnen ze ontdekken waarom ze zijn gematcht door de wetenschappers. Wat hebben ze gemeen en waarin kunnen ze elkaar juist aanvullen? De stellen gaan op huwelijksreis om echt de tijd voor el...

15-03-2016 21:29

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

De laatste twee gematchte koppels zijn aan de beurt. Vandaag gaan zij een 100% rechtsgeldig huwelijk aan met iemand die ze niet kennen, maar die volgens de wetenschap perfect bij ze past. Hoe zal die eerste ontmoeting verlopen en wat vinden...

08-03-2016 21:30

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

De acht kandidaten die aan elkaar gematcht zijn beginnen met de voorbereidingen van hun bijzondere huwelijk. De bruiden zoeken hun droomjurk en de mannen gaan op zoek naar het perfecte pak. Over enkele dagen zullen ze wettelijk in het huwel...

01-03-2016 21:30

Afl. 1

Married At First Sight - Afl. 1

Een bioloog, een psycholoog en een seksuoloog onderzoeken de mannelijk en vrouwelijke singles uitgebreid op mentale en fysieke kenmerken. Daarna kan een profiel worden gemaakt waarbij een ideale partner wordt gezocht. Tijdens deze testdagen...

Married At First Sight gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Married At First Sight de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Married At First Sight bij Married At First Sight liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Married At First Sight. Heb je een uitzending van Married At First Sight gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Married At First Sight gemist

Realityprogramma waarin acht singles de gedurfte stap wagen om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. Een team van experts matcht de volwassen vrijgezellen op basis van wetenschappelijk onderzoek. De kandidaten die aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft, enkele minuten voor het jawoord. Na de bruiloft gaat het kersverse bruidspaar op huwelijksreis om elkaar eindelijk echt te leren kennen. Terug in Nederland worden ze geconfronteerd met het leven van alledag, hun werkzaamheden, maar ook vrienden en familie. Na een huwelijk van vijf weken komen de kandidaten terug bij de experts en nemen ze de beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Uitzending gemist van Married At First Sight? Hier kun je alle uitzendingen van Married At First Sight kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 01-03-2020 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!