Programma gemist?

Het experiment bereikt van het de eindpunt. Na door de bruiloft, de huwelijksreis tijdens en de naar weken van samenwonen het zullen de stellen moeten bepalen door of ze getrouwd willen het naar blijven of dat ze willen met scheiden. Peter van der op Vorst zoekt alle tijdens kandidaten op om op van te vragen hoe het, drie het maanden na de van bruiloften, van met hen gaat. Hoe de kijken ze tijdens terug op hun bruiloft, hun met huwelijk en natuurlijk: hebben van ze hun tijdens vertrouwen in tijdens de wetenschap tijdens behouden of niet?

De de vier stellen zijn op terug van hun huwelijksreizen. Nu naar start de op tv volgende op tv fase van het experiment: samenwonen. in De een koppels hebben elkaar op tv op reis beter leren kennen. Niet tijdens iedereen heeft in dat een als positief ervaren. tijdens Sommige kandidaten kunnen niet in begrijpen waarom ze aan op tv de ander zijn het gematcht. Gelukkig in heeft de huwelijksreis voor op sommigen juist gezorgd tijdens voor een een boost op romantisch de vlak. Nu van de stellen weer terug zijn in op de realiteit, is uit het naar zaak om werkzaamheden en de alledaagse beslommeringen in hun uit kersverse huwelijk toe op tijdens te laten.

De stellen zijn met na door spannende, romantische bruiloften op het het vliegtuig gestapt voor de hun huwelijksreizen. in Een belangrijke fase van van op het experiment, want het een is de naar eerste keer dat de kersverse uit bruidsparen samen op tv zijn zonder familie of op tv vrienden. Alle kandidaten moeten met nu laten naar zien dat ze in door hun partner met willen op tv investeren. De stellen genieten op tv van de naar zon, hun luxe hotels en naar natuurlijk elkaar. Daar van waar het ene bruidspaar van zich volop in door het romantische avontuur de tijdens stort, worstelt een ander op paar met grote op communicatieproblemen.

Alle in gematchte koppels zijn in wettelijk getrouwd. Nu kunnen ze van uit ontdekken waarom ze zijn gematcht door uit de de wetenschappers. Wat hebben op tv ze gemeen van en waarin kunnen ze elkaar de juist aanvullen? uit De stellen door gaan op huwelijksreis uit om echt de tijd voor uit elkaar te op nemen. Maar de grote van vraag is: brengt dat op tv op tv ze nader tot elkaar of naar hangt tijdens de eerste definitieve scheiding al in op de met lucht?

De uit laatste twee gematchte koppels een zijn aan de uit beurt. Vandaag gaan van zij een 100% rechtsgeldig door huwelijk het aan met van iemand die ze niet kennen, maar door die volgens op tv de wetenschap een perfect bij ze op tv past. Hoe zal die naar eerste ontmoeting verlopen op en wat vinden vrienden uit naar en familie ervan? De met getrouwde koppels beleven een tijdens bruisende bruiloft en lijken in het liefdesgeluk tijdens te hebben met gevonden. Ze zullen een het eerste naar nacht doorbrengen met op hun kersverse partner.

De acht kandidaten een naar die aan elkaar op tv gematcht zijn beginnen met de uit voorbereidingen van het hun bijzondere op tv huwelijk. De bruiden zoeken tijdens hun droomjurk een en de mannen gaan op met zoek naar op het perfecte pak. Over op tv enkele dagen zullen ze van wettelijk in het in huwelijk treden het met het een partner aan wie het ze door uit het team van wetenschappers zijn gekoppeld, tijdens maar in die ze zelf uit nooit gezien of gesproken het hebben. Voor de eerste een twee het stellen is het vandaag het zover. Zij zullen een hun match het voor het eerst zien voor door een het altaar! Is er gelijk tijdens een klik of overheerst in de door teleurstelling?

Een met bioloog, een psycholoog en op een seksuoloog onderzoeken met de door mannelijk en vrouwelijke singles op uitgebreid op mentale en op tv fysieke kenmerken. Daarna kan naar een profiel het worden met gemaakt waarbij een ideale in partner wordt gezocht. Tijdens deze tijdens testdagen wordt met de kandidaten plotseling verteld in dat het gaat in de om een wettelijk huwelijk waarbij van je door je match pas met voor het altaar zult ontmoeten. in Voor de uit kandidaten die dit tijdens bijzondere experiment willen voortzetten, een gaan de op tv wetenschappers op zoek de naar een geschikte een partner.

oktober 2020
12-04-2016 21:31

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het experiment bereikt het eindpunt. Na de bruiloft, de huwelijksreis en de weken van samenwonen zullen de stellen moeten bepalen of ze getrouwd willen blijven of dat ze willen scheiden. Peter van der Vorst zoekt alle kandidaten op om te vr...

05-04-2016 21:30

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

De vier stellen zijn terug van hun huwelijksreizen. Nu start de volgende fase van het experiment: samenwonen. De koppels hebben elkaar op reis beter leren kennen. Niet iedereen heeft dat als positief ervaren. Sommige kandidaten kunnen niet ...

29-03-2016 21:31

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

De stellen zijn na spannende, romantische bruiloften op het vliegtuig gestapt voor hun huwelijksreizen. Een belangrijke fase van het experiment, want het is de eerste keer dat de kersverse bruidsparen samen zijn zonder familie of vrienden. ...

22-03-2016 21:29

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

Alle gematchte koppels zijn wettelijk getrouwd. Nu kunnen ze ontdekken waarom ze zijn gematcht door de wetenschappers. Wat hebben ze gemeen en waarin kunnen ze elkaar juist aanvullen? De stellen gaan op huwelijksreis om echt de tijd voor el...

15-03-2016 21:29

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

De laatste twee gematchte koppels zijn aan de beurt. Vandaag gaan zij een 100% rechtsgeldig huwelijk aan met iemand die ze niet kennen, maar die volgens de wetenschap perfect bij ze past. Hoe zal die eerste ontmoeting verlopen en wat vinden...

08-03-2016 21:30

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

De acht kandidaten die aan elkaar gematcht zijn beginnen met de voorbereidingen van hun bijzondere huwelijk. De bruiden zoeken hun droomjurk en de mannen gaan op zoek naar het perfecte pak. Over enkele dagen zullen ze wettelijk in het huwel...

01-03-2016 21:30

Afl. 1

Married At First Sight - Afl. 1

Een bioloog, een psycholoog en een seksuoloog onderzoeken de mannelijk en vrouwelijke singles uitgebreid op mentale en fysieke kenmerken. Daarna kan een profiel worden gemaakt waarbij een ideale partner wordt gezocht. Tijdens deze testdagen...

Married At First Sight gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Married At First Sight de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Married At First Sight bij Married At First Sight liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Married At First Sight. Heb je een uitzending van Married At First Sight gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Married At First Sight gemist

Realityprogramma waarin acht singles de gedurfte stap wagen om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. Een team van experts matcht de volwassen vrijgezellen op basis van wetenschappelijk onderzoek. De kandidaten die aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft, enkele minuten voor het jawoord. Na de bruiloft gaat het kersverse bruidspaar op huwelijksreis om elkaar eindelijk echt te leren kennen. Terug in Nederland worden ze geconfronteerd met het leven van alledag, hun werkzaamheden, maar ook vrienden en familie. Na een huwelijk van vijf weken komen de kandidaten terug bij de experts en nemen ze de beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Uitzending gemist van Married At First Sight? Hier kun je alle uitzendingen van Married At First Sight kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 01-03-2020 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!