Programma gemist?

Het op experiment bereikt het eindpunt. de Na door de bruiloft, de huwelijksreis met en de door weken van samenwonen zullen de op tv stellen in moeten bepalen of ze op getrouwd willen uit blijven of dat ze willen scheiden. door Peter van op der Vorst zoekt alle met kandidaten op op tv om te vragen op tv hoe het, drie het maanden na uit de bruiloften, met hen naar gaat. een Hoe kijken ze van terug op hun bruiloft, van hun huwelijk en natuurlijk: een hebben een ze hun vertrouwen naar in de wetenschap behouden of op tv niet?

De vier stellen het zijn terug op van hun huwelijksreizen. Nu tijdens van start de volgende op tv fase van het experiment: samenwonen. in De koppels hebben in elkaar op door reis beter leren door kennen. Niet in iedereen heeft dat als positief de ervaren. naar Sommige kandidaten kunnen niet begrijpen waarom tijdens tijdens ze aan de ander zijn met gematcht. Gelukkig tijdens heeft de huwelijksreis voor sommigen met op tv juist gezorgd voor het een boost op romantisch op tv vlak. Nu de stellen het weer terug de zijn in de realiteit, tijdens is het zaak om van met werkzaamheden en alledaagse beslommeringen in hun met kersverse naar huwelijk toe te in laten.

De in stellen zijn naar na spannende, romantische bruiloften op het een vliegtuig gestapt met voor hun huwelijksreizen. Een door belangrijke uit fase van het van experiment, want het is de van eerste keer dat de op tv de kersverse bruidsparen uit samen zijn zonder familie of van vrienden. Alle kandidaten de moeten op nu laten zien dat ze in het hun partner willen tijdens investeren. De stellen naar met genieten van de zon, hun uit luxe hotels en door natuurlijk elkaar. Daar met waar het ene naar bruidspaar zich volop uit in het romantische uit avontuur stort, worstelt een de ander paar met in grote het communicatieproblemen.

Alle van gematchte koppels het zijn wettelijk getrouwd. een Nu kunnen ze op ontdekken waarom ze tijdens zijn gematcht door de wetenschappers. Wat het van hebben ze gemeen en waarin de kunnen ze elkaar een juist aanvullen? De stellen in gaan het op huwelijksreis om echt de door een tijd voor elkaar te nemen. Maar de de grote vraag door is: brengt dat naar ze in nader tot met elkaar of hangt de tijdens eerste definitieve scheiding al in tijdens de uit lucht?

De een laatste twee op gematchte koppels zijn aan op de beurt. Vandaag gaan met zij een 100% naar rechtsgeldig uit huwelijk aan met iemand die ze het niet kennen, met maar met die volgens de wetenschap perfect uit bij ze past. Hoe op tv zal die eerste van ontmoeting de verlopen en wat op vinden vrienden en familie ervan? in De getrouwde koppels de uit beleven een bruisende bruiloft op tv en lijken het door liefdesgeluk te hebben gevonden. een Ze zullen tijdens een eerste in nacht doorbrengen met hun van kersverse partner.

De naar acht kandidaten die op tv aan elkaar gematcht zijn op beginnen met met de voorbereidingen van hun bijzondere op tv huwelijk. in De bruiden van zoeken hun droomjurk door en de mannen gaan op zoek een naar het op tv perfecte pak. Over door enkele met dagen zullen ze het wettelijk in het huwelijk treden met in een partner aan door wie van ze door het team van een op tv wetenschappers zijn gekoppeld, maar door die ze zelf nooit gezien de of gesproken de hebben. Voor de eerste op tv twee stellen is door het vandaag in zover. Zij zullen hun met match met voor het een eerst zien voor het altaar! Is naar er gelijk de een klik of overheerst van de op teleurstelling?

Een door bioloog, een psycholoog met en een seksuoloog in onderzoeken de van mannelijk en vrouwelijke uit singles uitgebreid op mentale en een fysieke kenmerken. door Daarna kan een profiel worden het gemaakt waarbij een op ideale partner wordt tijdens gezocht. Tijdens het deze testdagen wordt van de kandidaten plotseling een verteld dat het door gaat om een door wettelijk huwelijk waarbij je op je match door pas uit voor het altaar zult ontmoeten. het Voor de kandidaten die van dit op bijzondere experiment willen voortzetten, van gaan de wetenschappers op een zoek naar een een geschikte op tv partner.

maart 2021
12-04-2016 21:31

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het experiment bereikt het eindpunt. Na de bruiloft, de huwelijksreis en de weken van samenwonen zullen de stellen moeten bepalen of ze getrouwd willen blijven of dat ze willen scheiden. Peter van der Vorst zoekt alle kandidaten op om te vr...

05-04-2016 21:30

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

De vier stellen zijn terug van hun huwelijksreizen. Nu start de volgende fase van het experiment: samenwonen. De koppels hebben elkaar op reis beter leren kennen. Niet iedereen heeft dat als positief ervaren. Sommige kandidaten kunnen niet ...

29-03-2016 21:31

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

De stellen zijn na spannende, romantische bruiloften op het vliegtuig gestapt voor hun huwelijksreizen. Een belangrijke fase van het experiment, want het is de eerste keer dat de kersverse bruidsparen samen zijn zonder familie of vrienden. ...

22-03-2016 21:29

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

Alle gematchte koppels zijn wettelijk getrouwd. Nu kunnen ze ontdekken waarom ze zijn gematcht door de wetenschappers. Wat hebben ze gemeen en waarin kunnen ze elkaar juist aanvullen? De stellen gaan op huwelijksreis om echt de tijd voor el...

15-03-2016 21:29

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

De laatste twee gematchte koppels zijn aan de beurt. Vandaag gaan zij een 100% rechtsgeldig huwelijk aan met iemand die ze niet kennen, maar die volgens de wetenschap perfect bij ze past. Hoe zal die eerste ontmoeting verlopen en wat vinden...

08-03-2016 21:30

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

De acht kandidaten die aan elkaar gematcht zijn beginnen met de voorbereidingen van hun bijzondere huwelijk. De bruiden zoeken hun droomjurk en de mannen gaan op zoek naar het perfecte pak. Over enkele dagen zullen ze wettelijk in het huwel...

01-03-2016 21:30

Afl. 1

Married At First Sight - Afl. 1

Een bioloog, een psycholoog en een seksuoloog onderzoeken de mannelijk en vrouwelijke singles uitgebreid op mentale en fysieke kenmerken. Daarna kan een profiel worden gemaakt waarbij een ideale partner wordt gezocht. Tijdens deze testdagen...

Married At First Sight gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Married At First Sight de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Married At First Sight bij Married At First Sight liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Married At First Sight. Heb je een uitzending van Married At First Sight gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Married At First Sight gemist

Realityprogramma waarin acht singles de gedurfte stap wagen om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. Een team van experts matcht de volwassen vrijgezellen op basis van wetenschappelijk onderzoek. De kandidaten die aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft, enkele minuten voor het jawoord. Na de bruiloft gaat het kersverse bruidspaar op huwelijksreis om elkaar eindelijk echt te leren kennen. Terug in Nederland worden ze geconfronteerd met het leven van alledag, hun werkzaamheden, maar ook vrienden en familie. Na een huwelijk van vijf weken komen de kandidaten terug bij de experts en nemen ze de beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Uitzending gemist van Married At First Sight? Hier kun je alle uitzendingen van Married At First Sight kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 01-03-2020 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!