Programma gemist?

Het experiment bereikt het het eindpunt. het Na de bruiloft, uit de met huwelijksreis en de weken van samenwonen van naar zullen de stellen moeten bepalen het of ze getrouwd willen op tv blijven of dat met ze willen het scheiden. met Peter van der de Vorst zoekt alle kandidaten op om op te in vragen hoe in het, drie maanden na de een bruiloften, met het hen gaat. Hoe uit kijken ze terug op de hun bruiloft, hun huwelijk tijdens en op natuurlijk: hebben een ze hun vertrouwen in in de wetenschap behouden of met niet?

De op tv vier stellen zijn met terug van hun huwelijksreizen. Nu in start met de volgende fase van het tijdens experiment: het samenwonen. De koppels hebben elkaar uit op een reis beter leren kennen. een Niet iedereen heeft op tv dat de als positief ervaren. door Sommige kandidaten kunnen niet begrijpen waarom een ze aan de met ander zijn naar gematcht. Gelukkig heeft in de huwelijksreis een voor sommigen door juist gezorgd voor een met boost op romantisch vlak. op Nu de stellen tijdens weer terug met zijn in de door realiteit, is het zaak om naar werkzaamheden en het alledaagse op tv beslommeringen in hun kersverse uit huwelijk toe een te laten.

De stellen tijdens zijn op na spannende, romantische bruiloften op het door vliegtuig op gestapt voor hun huwelijksreizen. Een op tv belangrijke tijdens fase van het experiment, want van het is de tijdens eerste de keer dat de kersverse bruidsparen de samen zijn door zonder familie of vrienden. naar Alle kandidaten moeten in nu laten zien het het dat ze in hun partner willen in investeren. met De stellen genieten van het de door zon, hun luxe hotels tijdens en natuurlijk elkaar. op Daar waar het naar ene bruidspaar zich volop naar in het uit romantische avontuur stort, worstelt een van ander een paar met grote op communicatieproblemen.

Alle gematchte koppels op tv van zijn wettelijk getrouwd. Nu kunnen ze op tv ontdekken waarom ze op tv zijn in gematcht door de wetenschappers. de Wat hebben ze naar gemeen en uit waarin kunnen het ze elkaar juist aanvullen? de De stellen tijdens gaan op huwelijksreis het om echt de tijd voor elkaar van te door nemen. Maar de grote van vraag is: door brengt dat ze nader tot op tv elkaar of van hangt de van eerste definitieve scheiding op al in de de lucht?

De laatste twee naar gematchte koppels met zijn aan de het beurt. Vandaag gaan zij naar een door 100% rechtsgeldig huwelijk aan met een iemand die in ze niet met kennen, maar die volgens de door tijdens wetenschap perfect bij ze past. op Hoe zal die eerste met ontmoeting verlopen en van wat vinden met vrienden tijdens en familie ervan? De op tv getrouwde koppels beleven een op tv bruisende bruiloft en lijken uit het liefdesgeluk in te hebben gevonden. Ze het zullen een een eerste nacht doorbrengen met met hun kersverse de partner.

De naar acht kandidaten een die aan elkaar gematcht in zijn beginnen met de voorbereidingen uit van de hun bijzondere de huwelijk. De bruiden zoeken naar hun droomjurk en uit de mannen een gaan op zoek naar het tijdens perfecte pak. Over van enkele dagen door zullen ze wettelijk in in het huwelijk treden met het een door partner aan wie ze door door het de team van wetenschappers het zijn gekoppeld, maar die ze uit naar zelf nooit gezien of het gesproken hebben. met Voor de eerste twee stellen van is naar het vandaag zover. met Zij zullen hun match voor het met eerst zien voor op een het altaar! Is er gelijk de een op klik of overheerst de op teleurstelling?

Een het bioloog, een psycholoog en een het seksuoloog onderzoeken het de mannelijk en vrouwelijke door singles uitgebreid op op mentale en fysieke door kenmerken. naar Daarna kan tijdens een profiel worden gemaakt waarbij een in een ideale partner wordt gezocht. van Tijdens deze testdagen van wordt de tijdens kandidaten plotseling verteld dat in het gaat op om een wettelijk huwelijk waarbij je een naar je match pas voor in het altaar door zult ontmoeten. Voor de kandidaten in die dit van bijzondere experiment het willen voortzetten, gaan de wetenschappers het op zoek naar het een geschikte op partner.

juli 2020
12-04-2016 21:31

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het experiment bereikt het eindpunt. Na de bruiloft, de huwelijksreis en de weken van samenwonen zullen de stellen moeten bepalen of ze getrouwd willen blijven of dat ze willen scheiden. Peter van der Vorst zoekt alle kandidaten op om te vr...

05-04-2016 21:30

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

De vier stellen zijn terug van hun huwelijksreizen. Nu start de volgende fase van het experiment: samenwonen. De koppels hebben elkaar op reis beter leren kennen. Niet iedereen heeft dat als positief ervaren. Sommige kandidaten kunnen niet ...

29-03-2016 21:31

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

De stellen zijn na spannende, romantische bruiloften op het vliegtuig gestapt voor hun huwelijksreizen. Een belangrijke fase van het experiment, want het is de eerste keer dat de kersverse bruidsparen samen zijn zonder familie of vrienden. ...

22-03-2016 21:29

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

Alle gematchte koppels zijn wettelijk getrouwd. Nu kunnen ze ontdekken waarom ze zijn gematcht door de wetenschappers. Wat hebben ze gemeen en waarin kunnen ze elkaar juist aanvullen? De stellen gaan op huwelijksreis om echt de tijd voor el...

15-03-2016 21:29

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

De laatste twee gematchte koppels zijn aan de beurt. Vandaag gaan zij een 100% rechtsgeldig huwelijk aan met iemand die ze niet kennen, maar die volgens de wetenschap perfect bij ze past. Hoe zal die eerste ontmoeting verlopen en wat vinden...

08-03-2016 21:30

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

De acht kandidaten die aan elkaar gematcht zijn beginnen met de voorbereidingen van hun bijzondere huwelijk. De bruiden zoeken hun droomjurk en de mannen gaan op zoek naar het perfecte pak. Over enkele dagen zullen ze wettelijk in het huwel...

01-03-2016 21:30

Afl. 1

Married At First Sight - Afl. 1

Een bioloog, een psycholoog en een seksuoloog onderzoeken de mannelijk en vrouwelijke singles uitgebreid op mentale en fysieke kenmerken. Daarna kan een profiel worden gemaakt waarbij een ideale partner wordt gezocht. Tijdens deze testdagen...

Married At First Sight gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Married At First Sight de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Married At First Sight bij Married At First Sight liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Married At First Sight. Heb je een uitzending van Married At First Sight gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Married At First Sight gemist

Realityprogramma waarin acht singles de gedurfte stap wagen om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. Een team van experts matcht de volwassen vrijgezellen op basis van wetenschappelijk onderzoek. De kandidaten die aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft, enkele minuten voor het jawoord. Na de bruiloft gaat het kersverse bruidspaar op huwelijksreis om elkaar eindelijk echt te leren kennen. Terug in Nederland worden ze geconfronteerd met het leven van alledag, hun werkzaamheden, maar ook vrienden en familie. Na een huwelijk van vijf weken komen de kandidaten terug bij de experts en nemen ze de beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Uitzending gemist van Married At First Sight? Hier kun je alle uitzendingen van Married At First Sight kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 01-03-2020 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!