Programma gemist?

Het experiment op bereikt het eindpunt. met Na de bruiloft, op de een huwelijksreis en de uit weken van samenwonen zullen de het stellen moeten op bepalen of ze getrouwd door willen blijven of op tv dat tijdens ze willen scheiden. Peter van naar der Vorst zoekt op alle kandidaten op uit om van te vragen hoe door het, drie maanden na de bruiloften, in met uit hen gaat. Hoe kijken ze een terug op hun tijdens tijdens bruiloft, hun huwelijk naar en natuurlijk: hebben ze hun tijdens vertrouwen in de van wetenschap behouden de of niet?

De vier stellen met zijn terug van het hun huwelijksreizen. Nu op start de op tv volgende fase van het een experiment: samenwonen. naar De koppels hebben elkaar in van op reis beter leren het kennen. Niet iedereen heeft dat de van als positief ervaren. Sommige kandidaten kunnen uit in niet begrijpen waarom op ze aan de uit ander zijn gematcht. Gelukkig heeft de het uit huwelijksreis voor sommigen juist gezorgd een voor een boost op op tv romantisch vlak. tijdens Nu de stellen tijdens weer terug door zijn in van de realiteit, is het naar zaak om werkzaamheden en de alledaagse op tv beslommeringen in hun kersverse huwelijk toe uit te naar laten.

De stellen zijn op na spannende, de romantische een bruiloften op het de vliegtuig gestapt voor hun op tv huwelijksreizen. Een belangrijke fase van tijdens het door experiment, want het het is de eerste keer dat door de kersverse bruidsparen met samen zijn naar zonder familie in of vrienden. Alle uit kandidaten moeten met nu laten zien dat met ze in hun met partner willen investeren. De van stellen genieten van een de zon, hun luxe naar naar hotels en natuurlijk in elkaar. Daar waar het ene bruidspaar in zich volop in naar het romantische naar avontuur stort, worstelt op een op ander paar met grote op communicatieproblemen.

Alle een gematchte koppels zijn wettelijk in getrouwd. Nu een kunnen ze ontdekken het waarom ze met zijn gematcht door tijdens de wetenschappers. Wat in hebben ze gemeen en waarin kunnen het ze elkaar het juist aanvullen? de De stellen gaan op huwelijksreis tijdens om echt tijdens de tijd voor van elkaar te tijdens nemen. Maar de grote vraag tijdens is: brengt de dat ze nader tot op tv elkaar de of hangt tijdens de eerste definitieve scheiding op al in door de lucht?

De laatste twee op gematchte koppels het zijn aan de beurt. op het Vandaag gaan zij een met 100% rechtsgeldig naar huwelijk aan met iemand in die ze niet de kennen, maar die volgens de op tv wetenschap perfect bij het ze past. de Hoe zal naar die eerste ontmoeting verlopen van en op tv wat vinden vrienden en familie op tv ervan? met De getrouwde koppels beleven op tv een bruisende bruiloft op en lijken het liefdesgeluk te de hebben gevonden. tijdens Ze zullen een eerste in nacht doorbrengen met een naar hun kersverse partner.

De acht kandidaten tijdens met die aan elkaar gematcht zijn een beginnen met het de voorbereidingen van hun bijzondere door huwelijk. een De bruiden zoeken hun op droomjurk en de het mannen gaan op op tv zoek naar het perfecte uit pak. Over enkele met dagen zullen ze uit tijdens wettelijk in het huwelijk treden de met een partner op tv aan wie ze door door het team de van op wetenschappers zijn gekoppeld, maar met die ze zelf nooit gezien naar de of gesproken hebben. Voor de eerste door twee stellen is in op het vandaag zover. Zij zullen hun tijdens in match voor het eerst zien voor op tv van het altaar! Is er gelijk in een klik of van overheerst de tijdens teleurstelling?

Een bioloog, van een psycholoog naar en een seksuoloog onderzoeken de van mannelijk op en vrouwelijke singles met uitgebreid op een mentale en fysieke uit kenmerken. Daarna kan een naar profiel worden gemaakt waarbij een in een ideale partner wordt gezocht. Tijdens deze een testdagen wordt de het kandidaten plotseling tijdens verteld dat het het gaat door om een wettelijk uit huwelijk waarbij je je match pas tijdens voor het altaar uit zult de ontmoeten. Voor de kandidaten die het dit bijzondere uit experiment willen voortzetten, gaan uit de op tv wetenschappers op zoek naar een op tv geschikte met partner.

oktober 2020
12-04-2016 21:31

Afl. 7

Married At First Sight - Afl. 7

Het experiment bereikt het eindpunt. Na de bruiloft, de huwelijksreis en de weken van samenwonen zullen de stellen moeten bepalen of ze getrouwd willen blijven of dat ze willen scheiden. Peter van der Vorst zoekt alle kandidaten op om te vr...

05-04-2016 21:30

Afl. 6

Married At First Sight - Afl. 6

De vier stellen zijn terug van hun huwelijksreizen. Nu start de volgende fase van het experiment: samenwonen. De koppels hebben elkaar op reis beter leren kennen. Niet iedereen heeft dat als positief ervaren. Sommige kandidaten kunnen niet ...

29-03-2016 21:31

Afl. 5

Married At First Sight - Afl. 5

De stellen zijn na spannende, romantische bruiloften op het vliegtuig gestapt voor hun huwelijksreizen. Een belangrijke fase van het experiment, want het is de eerste keer dat de kersverse bruidsparen samen zijn zonder familie of vrienden. ...

22-03-2016 21:29

Afl. 4

Married At First Sight - Afl. 4

Alle gematchte koppels zijn wettelijk getrouwd. Nu kunnen ze ontdekken waarom ze zijn gematcht door de wetenschappers. Wat hebben ze gemeen en waarin kunnen ze elkaar juist aanvullen? De stellen gaan op huwelijksreis om echt de tijd voor el...

15-03-2016 21:29

Afl. 3

Married At First Sight - Afl. 3

De laatste twee gematchte koppels zijn aan de beurt. Vandaag gaan zij een 100% rechtsgeldig huwelijk aan met iemand die ze niet kennen, maar die volgens de wetenschap perfect bij ze past. Hoe zal die eerste ontmoeting verlopen en wat vinden...

08-03-2016 21:30

Afl. 2

Married At First Sight - Afl. 2

De acht kandidaten die aan elkaar gematcht zijn beginnen met de voorbereidingen van hun bijzondere huwelijk. De bruiden zoeken hun droomjurk en de mannen gaan op zoek naar het perfecte pak. Over enkele dagen zullen ze wettelijk in het huwel...

01-03-2016 21:30

Afl. 1

Married At First Sight - Afl. 1

Een bioloog, een psycholoog en een seksuoloog onderzoeken de mannelijk en vrouwelijke singles uitgebreid op mentale en fysieke kenmerken. Daarna kan een profiel worden gemaakt waarbij een ideale partner wordt gezocht. Tijdens deze testdagen...

Married At First Sight gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Married At First Sight de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Married At First Sight bij Married At First Sight liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Married At First Sight. Heb je een uitzending van Married At First Sight gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Married At First Sight gemist

Realityprogramma waarin acht singles de gedurfte stap wagen om met een wildvreemde in het huwelijksbootje te stappen. Een team van experts matcht de volwassen vrijgezellen op basis van wetenschappelijk onderzoek. De kandidaten die aan elkaar gekoppeld zijn, zien elkaar voor het eerst op hun bruiloft, enkele minuten voor het jawoord. Na de bruiloft gaat het kersverse bruidspaar op huwelijksreis om elkaar eindelijk echt te leren kennen. Terug in Nederland worden ze geconfronteerd met het leven van alledag, hun werkzaamheden, maar ook vrienden en familie. Na een huwelijk van vijf weken komen de kandidaten terug bij de experts en nemen ze de beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Uitzending gemist van Married At First Sight? Hier kun je alle uitzendingen van Married At First Sight kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 01-03-2020 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!