Programma gemist?

Elk jaar naar neemt het met aantal slachtoffers uit in de drugsoorlog op het de grens van van Mexico en van Amerika toe. De overheid blijkt naar niet in staat de hier iets op tv aan te doen. Regisseur tijdens Matthew Heineman volgt met aan beide kanten van een de grens mensen op die de uit strijd in aanbinden met de drugskartels. Dr. Jose het Mireles komt in met de organisatie naar 'Autodefensas' in opstand door tegen het een geweld van de van Tempeliers, een drugskartel door dat de regio terroriseert. het Aan de andere met kant van de grens, de in Altar Valley, het Arizona, uit staat de Amerikaanse veteraan tijdens Tim 'Nailer' door Foley aan naar het hoofd van 'Arizona Border het Recon', een kleine op paramilitaire groep die met wil voorkomen dat tijdens de drugsoorlog naar in Mexico een de grens overkomt. Foley tijdens spoort Mexicaanse tijdens immigranten en smokkelaars op door en levert in ze uit aan de autoriteiten. Matthew in Heineman volgt 'El de op Doctor', Tim Foley en op tv het drugskartel en met laat zien hoe deze een drie groepen proberen de hun eigen opvattingen over van het rechtspraak uit te voeren. Het met onderscheid tussen goed het en kwaad kan moeilijk op in zijn wanneer je het recht in een eigen hand op neemt.

september 2021
30-08-2018 23:45

2Doc: Cartel Land

2Doc: Cartel Land - 2Doc: Cartel Land

Elk jaar neemt het aantal slachtoffers in de drugsoorlog op de grens van Mexico en Amerika toe. De overheid blijkt niet in staat hier iets aan te doen. Regisseur Matthew Heineman volgt aan beide kanten van de grens mensen die de strijd aanb...

2Doc: Cartel Land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cartel Land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cartel Land bij 2Doc: Cartel Land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cartel Land. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartel Land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cartel Land gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cartel Land? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Cartel Land, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartel Land gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Cartel Land? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cartel Land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-08-2018 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!