Programma gemist?

Elk jaar neemt op tv het aantal de slachtoffers met in de drugsoorlog op de door grens naar van Mexico en Amerika toe. door De overheid blijkt niet in in op tv staat hier iets aan te uit doen. tijdens Regisseur Matthew Heineman volgt van aan beide kanten van in de grens naar mensen die in de strijd door aanbinden met de op drugskartels. Dr. Jose Mireles van komt met de organisatie uit 'Autodefensas' in opstand tegen naar het geweld van de de met Tempeliers, een drugskartel dat in de regio terroriseert. Aan door de andere van kant met van de grens, met in Altar Valley, Arizona, staat de op Amerikaanse in veteraan Tim door 'Nailer' Foley aan het hoofd van de 'Arizona Border op Recon', tijdens een kleine paramilitaire groep die in wil naar voorkomen dat de drugsoorlog de in Mexico de grens overkomt. door Foley spoort de Mexicaanse immigranten de en smokkelaars op op tv en levert ze uit het aan de autoriteiten. Matthew het Heineman volgt de 'El Doctor', Tim Foley een en het in drugskartel en laat zien uit hoe van deze drie groepen proberen van hun eigen tijdens opvattingen over rechtspraak naar uit te met voeren. Het onderscheid tussen goed en van kwaad kan op tv moeilijk zijn wanneer een je het recht op in eigen het hand neemt.

oktober 2019
30-08-2018 23:45

2Doc: Cartel Land

2Doc: Cartel Land - 2Doc: Cartel Land

Elk jaar neemt het aantal slachtoffers in de drugsoorlog op de grens van Mexico en Amerika toe. De overheid blijkt niet in staat hier iets aan te doen. Regisseur Matthew Heineman volgt aan beide kanten van de grens mensen die de strijd aanb...

2Doc: Cartel Land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cartel Land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cartel Land bij 2Doc: Cartel Land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cartel Land. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartel Land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cartel Land gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cartel Land? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Cartel Land, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartel Land gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Cartel Land? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cartel Land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-08-2018 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!