Programma gemist?

Elk jaar met neemt het aantal slachtoffers het in tijdens de drugsoorlog op op tv de grens van op Mexico en Amerika toe. de De overheid door blijkt niet door in staat hier iets het aan te doen. Regisseur het Matthew Heineman in volgt aan beide kanten naar van de grens mensen een die de met strijd aanbinden met de van de drugskartels. Dr. Jose Mireles komt met naar de organisatie naar 'Autodefensas' in opstand op tv tegen het het geweld van op de Tempeliers, een drugskartel dat de op tv regio met terroriseert. Aan de op tv andere kant van de van grens, in Altar de Valley, in Arizona, staat de op Amerikaanse veteraan Tim op 'Nailer' Foley aan het het hoofd van het 'Arizona Border Recon', een kleine het paramilitaire op groep die wil voorkomen dat de tijdens drugsoorlog in een Mexico tijdens de grens overkomt. Foley spoort door Mexicaanse immigranten en smokkelaars door op in en levert ze uit aan in de autoriteiten. van Matthew uit Heineman volgt 'El Doctor', Tim het Foley in en het drugskartel en op tv laat zien hoe deze van drie groepen proberen hun naar eigen opvattingen op tv over rechtspraak uit te tijdens van voeren. Het onderscheid tussen goed uit en kwaad een kan moeilijk met zijn wanneer je met het recht in eigen in hand neemt.

september 2020
30-08-2018 23:45

2Doc: Cartel Land

2Doc: Cartel Land - 2Doc: Cartel Land

Elk jaar neemt het aantal slachtoffers in de drugsoorlog op de grens van Mexico en Amerika toe. De overheid blijkt niet in staat hier iets aan te doen. Regisseur Matthew Heineman volgt aan beide kanten van de grens mensen die de strijd aanb...

2Doc: Cartel Land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cartel Land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cartel Land bij 2Doc: Cartel Land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cartel Land. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartel Land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cartel Land gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cartel Land? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Cartel Land, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartel Land gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Cartel Land? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cartel Land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-08-2018 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!