Programma gemist?

Elk uit jaar neemt het aantal het slachtoffers tijdens in de drugsoorlog door op de grens van een Mexico en Amerika op toe. De overheid blijkt niet een in staat met hier iets met aan te tijdens doen. Regisseur Matthew van Heineman volgt aan van beide kanten van van de grens mensen die de strijd van aanbinden met de in het drugskartels. Dr. Jose Mireles een komt met de organisatie het 'Autodefensas' in opstand de tegen het tijdens geweld van de Tempeliers, een een met drugskartel dat de regio terroriseert. naar Aan het de andere kant van uit de grens, op in Altar Valley, Arizona, staat in de Amerikaanse veteraan Tim op tv 'Nailer' Foley aan van op het hoofd van naar 'Arizona Border Recon', een kleine een paramilitaire groep die wil de voorkomen dat de in drugsoorlog in Mexico met naar de grens overkomt. een Foley spoort Mexicaanse immigranten en van smokkelaars op en levert het van ze uit aan de autoriteiten. het Matthew Heineman op volgt 'El Doctor', tijdens Tim Foley van en het drugskartel en naar laat zien hoe deze drie tijdens groepen proberen hun door eigen van opvattingen over rechtspraak uit te op tv voeren. Het op onderscheid de tussen goed en kwaad kan moeilijk op tv zijn het wanneer je het met recht in met eigen hand neemt.

januari 2021
30-08-2018 23:45

2Doc: Cartel Land

2Doc: Cartel Land - 2Doc: Cartel Land

Elk jaar neemt het aantal slachtoffers in de drugsoorlog op de grens van Mexico en Amerika toe. De overheid blijkt niet in staat hier iets aan te doen. Regisseur Matthew Heineman volgt aan beide kanten van de grens mensen die de strijd aanb...

2Doc: Cartel Land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cartel Land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cartel Land bij 2Doc: Cartel Land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cartel Land. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartel Land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cartel Land gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cartel Land? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Cartel Land, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartel Land gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Cartel Land? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cartel Land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-08-2018 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!