Programma gemist?

Elk jaar in neemt het het aantal slachtoffers in in de drugsoorlog op de de grens van Mexico en de uit Amerika toe. De overheid blijkt naar niet in van staat hier iets aan te uit doen. Regisseur op Matthew Heineman door volgt aan beide het kanten van de grens de mensen de die de strijd de aanbinden met de drugskartels. Dr. van Jose naar Mireles komt met de organisatie een 'Autodefensas' in opstand naar tegen van het geweld van de Tempeliers, het een drugskartel dat met de regio uit terroriseert. Aan de andere van kant op van de grens, in Altar op tv Valley, het Arizona, staat de Amerikaanse op veteraan Tim het 'Nailer' Foley aan door het hoofd van 'Arizona Border in Recon', een naar kleine paramilitaire door groep die wil voorkomen dat op de drugsoorlog in Mexico uit de uit grens overkomt. Foley spoort Mexicaanse door immigranten op tv en smokkelaars op en levert de ze uit aan van de autoriteiten. op Matthew Heineman van volgt 'El Doctor', Tim Foley van en het drugskartel door en laat naar zien hoe deze door drie groepen proberen hun door eigen opvattingen over door het rechtspraak uit te voeren. Het van onderscheid tussen goed door en kwaad uit kan moeilijk zijn een wanneer je het recht naar in eigen hand in neemt.

mei 2021
30-08-2018 23:45

2Doc: Cartel Land

2Doc: Cartel Land - 2Doc: Cartel Land

Elk jaar neemt het aantal slachtoffers in de drugsoorlog op de grens van Mexico en Amerika toe. De overheid blijkt niet in staat hier iets aan te doen. Regisseur Matthew Heineman volgt aan beide kanten van de grens mensen die de strijd aanb...

2Doc: Cartel Land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cartel Land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cartel Land bij 2Doc: Cartel Land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cartel Land. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartel Land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cartel Land gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cartel Land? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Cartel Land, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartel Land gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Cartel Land? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cartel Land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-08-2018 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!