Programma gemist?

Elk jaar de neemt het aantal een slachtoffers in van de drugsoorlog op de in grens van Mexico naar en Amerika door toe. De overheid blijkt naar niet in staat hier van iets aan uit te doen. op Regisseur Matthew Heineman volgt met aan beide kanten van een van de grens mensen die van de strijd aanbinden met de tijdens een drugskartels. Dr. Jose naar Mireles komt met de organisatie op tv 'Autodefensas' in opstand tijdens tegen het op geweld van de Tempeliers, een van drugskartel dat de van regio terroriseert. Aan op de andere met kant van de grens, op tv in Altar Valley, het Arizona, staat de de Amerikaanse op veteraan Tim 'Nailer' Foley aan van het hoofd van een door 'Arizona Border Recon', een kleine de paramilitaire groep op tv die wil voorkomen dat de met drugsoorlog in Mexico van de grens overkomt. uit Foley spoort Mexicaanse uit immigranten en op smokkelaars het op en levert ze uit aan uit op de autoriteiten. Matthew in Heineman volgt 'El Doctor', naar Tim Foley en het drugskartel op een en laat zien hoe deze drie naar groepen tijdens proberen hun van eigen opvattingen over het rechtspraak uit te voeren. Het onderscheid op tussen goed met en kwaad van kan moeilijk zijn van wanneer je naar het recht in eigen met hand neemt.

juni 2020
30-08-2018 23:45

2Doc: Cartel Land

2Doc: Cartel Land - 2Doc: Cartel Land

Elk jaar neemt het aantal slachtoffers in de drugsoorlog op de grens van Mexico en Amerika toe. De overheid blijkt niet in staat hier iets aan te doen. Regisseur Matthew Heineman volgt aan beide kanten van de grens mensen die de strijd aanb...

2Doc: Cartel Land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cartel Land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cartel Land bij 2Doc: Cartel Land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cartel Land. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartel Land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cartel Land gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cartel Land? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Cartel Land, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartel Land gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Cartel Land? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cartel Land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-08-2018 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!