Programma gemist?

Elk het jaar neemt een het aantal slachtoffers in op tv de drugsoorlog op de grens tijdens van op tv Mexico en Amerika toe. in De overheid blijkt niet tijdens met in staat hier iets aan te in doen. Regisseur Matthew naar Heineman volgt de aan beide kanten van naar uit de grens mensen die op tv de strijd tijdens aanbinden met de drugskartels. Dr. uit Jose Mireles komt een met in de organisatie 'Autodefensas' in door opstand tegen het geweld naar van de op Tempeliers, een de drugskartel dat de regio terroriseert. Aan naar op tv de andere kant van de door grens, in Altar een Valley, Arizona, naar staat de Amerikaanse veteraan de Tim 'Nailer' Foley aan op het hoofd van van 'Arizona Border naar Recon', een kleine tijdens paramilitaire groep die wil het voorkomen op tv dat de drugsoorlog in het Mexico de grens een overkomt. Foley spoort van Mexicaanse immigranten en met smokkelaars tijdens op en levert ze uit tijdens aan de met autoriteiten. Matthew tijdens Heineman volgt 'El Doctor', Tim Foley van met en het drugskartel en laat het zien hoe deze een drie groepen proberen op hun eigen opvattingen over het in rechtspraak uit te voeren. van Het onderscheid de tussen goed en kwaad kan moeilijk het zijn wanneer je een tijdens het recht in in eigen hand neemt.

maart 2021
30-08-2018 23:45

2Doc: Cartel Land

2Doc: Cartel Land - 2Doc: Cartel Land

Elk jaar neemt het aantal slachtoffers in de drugsoorlog op de grens van Mexico en Amerika toe. De overheid blijkt niet in staat hier iets aan te doen. Regisseur Matthew Heineman volgt aan beide kanten van de grens mensen die de strijd aanb...

2Doc: Cartel Land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cartel Land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cartel Land bij 2Doc: Cartel Land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cartel Land. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartel Land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cartel Land gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cartel Land? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Cartel Land, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartel Land gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Cartel Land? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cartel Land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-08-2018 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!