Programma gemist?

Drie door groepen proberen in de strijd door tegen drugskartels hun door eigen in opvattingen over rechtsspraak op tv uit te voeren in uit een maatschappij waar van de instituties door hierin falen.Meer Elk jaar neemt op tv aantal de slachtoffers toe in de drugsoorlog een op op de grens van Mexico tijdens en Amerika. De van overheid blijkt naar niet in van staat te zijn op tv hier iets aan te doen. tijdens Regisseur op tv Matthew Heineman volgt aan beide kanten uit uit van de grens een op tv groep die naar de strijd aanbindt met met de drugskartels. Dr. Jose Mireles met is arts tijdens in een kleine stad tijdens in uit de Mexicaanse deelstaat Michoacán. 'El de Doctor', zoals hij door bekend het staat, komt een met de organisatie 'Autodefensas' in opstand een een tegen het geweld van van de Tempeliers, een drugskartel in dat de regio terroriseert. het Aan de andere tijdens kant van de met grens, in Altar van Valley, een smalle, tijdens tijdens lange woestijnstrook in Arizona staat op de Amerikaanse veteraan Tim het 'Nailer' Foleyeen het aan het hoofd van op tv 'Arizona op Border Recon', een het kleine paramilitaire groep van die wil tijdens voorkomen dat de drugsoorlog in Mexico een de grens naar overkomt. Hij van spoort Mexicaanse immigranten de en smokkelaars op en levert het ze naar uit aan de autoriteiten. Filmmaker tijdens van Matthew Heineman volgt 'El Doctor', de Tim van Foley en het drugkartel en laat van zien hoe deze het drie groepen naar proberen hun uit eigen opvattingen over op rechtsspraak uit te naar voeren in een maatschappij met waar de door instituties hierin naar falen. Maar dan het blijkt hoe moeilijk het onderscheid tussen met goed uit en kwaad kan op tv zijn wanneer je het recht op tv in eigen hand tijdens op tv neemt.Minder

april 2021
01-03-2016 22:55

2Doc: Cartel Land

2Doc: Cartel Land - 2Doc: Cartel Land

Drie groepen proberen in de strijd tegen drugskartels hun eigen opvattingen over rechtsspraak uit te voeren in een maatschappij waar de instituties hierin falen.Meer Elk jaar neemt aantal slachtoffers toe in de drugsoorlog op de grens van M...

2Doc: Cartel Land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cartel Land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cartel Land bij 2Doc: Cartel Land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cartel Land. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartel Land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cartel Land gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cartel Land? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Cartel Land, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartel Land gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Cartel Land? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cartel Land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-08-2018 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!