Programma gemist?

Drie van groepen proberen in de uit strijd uit tegen drugskartels hun het eigen opvattingen over op rechtsspraak uit te voeren in naar een maatschappij waar de het instituties hierin uit falen.Meer Elk op jaar neemt aantal slachtoffers toe op in naar de drugsoorlog op uit de grens van van Mexico en naar Amerika. De overheid het blijkt niet in staat te het zijn hier iets aan door te doen. Regisseur op tv Matthew Heineman met volgt aan beide kanten tijdens van de grens met een groep die het de strijd op tv aanbindt met met de drugskartels. Dr. tijdens Jose Mireles is arts van in een kleine op stad met in de Mexicaanse deelstaat naar Michoacán. 'El Doctor', van zoals hij een bekend staat, komt met de organisatie een tijdens 'Autodefensas' in opstand van tegen het geweld op tv van de Tempeliers, op tv een drugskartel dat de regio terroriseert. uit Aan van de andere kant naar van de grens, de in Altar Valley, een met smalle, het lange woestijnstrook in Arizona staat door de Amerikaanse op veteraan Tim 'Nailer' Foleyeen aan tijdens het hoofd van de een 'Arizona Border Recon', een naar kleine paramilitaire in groep die wil op tv voorkomen dat de de drugsoorlog in Mexico de grens met overkomt. Hij spoort Mexicaanse uit immigranten tijdens en smokkelaars op en levert tijdens ze uit aan op tv de autoriteiten. Filmmaker een Matthew Heineman volgt een 'El Doctor', van Tim de Foley en het drugkartel op en laat zien met hoe deze drie groepen proberen uit hun door eigen opvattingen over met rechtsspraak uit te door voeren in een een maatschappij waar de instituties met hierin falen. door Maar dan blijkt hoe moeilijk door het op onderscheid tussen goed en kwaad het kan zijn een wanneer je het recht in in eigen een hand de neemt.Minder

september 2020
01-03-2016 22:55

2Doc: Cartel Land

2Doc: Cartel Land - 2Doc: Cartel Land

Drie groepen proberen in de strijd tegen drugskartels hun eigen opvattingen over rechtsspraak uit te voeren in een maatschappij waar de instituties hierin falen.Meer Elk jaar neemt aantal slachtoffers toe in de drugsoorlog op de grens van M...

2Doc: Cartel Land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cartel Land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cartel Land bij 2Doc: Cartel Land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cartel Land. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartel Land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cartel Land gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cartel Land? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Cartel Land, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartel Land gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Cartel Land? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cartel Land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-08-2018 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!