Programma gemist?

Drie groepen tijdens proberen in de het strijd van tegen drugskartels hun naar eigen opvattingen over rechtsspraak uit een te voeren in een door maatschappij waar de met instituties hierin falen.Meer de Elk jaar uit neemt uit aantal slachtoffers toe in de met drugsoorlog een op de grens van Mexico het en Amerika. De overheid uit blijkt niet in in staat te uit zijn hier iets een aan uit te doen. Regisseur Matthew uit Heineman volgt aan beide een kanten van op de grens een groep tijdens die met de strijd aanbindt op met de drugskartels. Dr. op Jose Mireles is arts in de een kleine de stad in in de Mexicaanse deelstaat Michoacán. 'El het van Doctor', zoals hij bekend het staat, komt door met de organisatie 'Autodefensas' in opstand naar tegen het geweld uit op van de Tempeliers, van een drugskartel dat de regio uit terroriseert. Aan de het andere kant in van de grens, tijdens in Altar Valley, op tv een smalle, met lange woestijnstrook in Arizona staat de met Amerikaanse veteraan Tim in 'Nailer' Foleyeen aan op naar het hoofd van 'Arizona Border Recon', uit door een kleine paramilitaire groep door die wil voorkomen van dat de drugsoorlog in Mexico van de met grens overkomt. uit Hij spoort Mexicaanse immigranten en op tv smokkelaars op en levert met ze uit aan op tv de autoriteiten. Filmmaker naar op Matthew Heineman volgt 'El uit Doctor', Tim Foley en het de drugkartel met en laat tijdens zien hoe deze drie groepen met proberen hun eigen in opvattingen naar over rechtsspraak uit het te voeren in een maatschappij met waar de instituties in hierin falen. Maar op tv dan blijkt een hoe moeilijk het op tv onderscheid tussen goed en op tv kwaad kan zijn wanneer van de je het recht in eigen met hand het neemt.Minder

november 2019
01-03-2016 22:55

2Doc: Cartel Land

2Doc: Cartel Land - 2Doc: Cartel Land

Drie groepen proberen in de strijd tegen drugskartels hun eigen opvattingen over rechtsspraak uit te voeren in een maatschappij waar de instituties hierin falen.Meer Elk jaar neemt aantal slachtoffers toe in de drugsoorlog op de grens van M...

2Doc: Cartel Land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cartel Land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cartel Land bij 2Doc: Cartel Land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cartel Land. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartel Land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cartel Land gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cartel Land? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Cartel Land, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartel Land gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Cartel Land? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cartel Land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-08-2018 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!