Programma gemist?

Drie groepen proberen de in de strijd een tegen drugskartels hun op eigen opvattingen over het uit rechtsspraak uit te voeren in een de tijdens maatschappij waar de instituties hierin op falen.Meer Elk met jaar neemt aantal slachtoffers toe naar in de in drugsoorlog op op de grens van Mexico en een Amerika. met De overheid naar blijkt niet in staat het te zijn hier iets het aan op te doen. Regisseur Matthew Heineman het volgt de aan beide kanten van de op grens een in groep die op tv de strijd aanbindt met de in drugskartels. Dr. Jose Mireles met is arts een in een kleine stad een in de Mexicaanse met deelstaat Michoacán. 'El van tijdens Doctor', zoals hij bekend de staat, komt met uit de organisatie 'Autodefensas' in opstand op tijdens tegen het geweld van tijdens de Tempeliers, een drugskartel dat naar de regio uit terroriseert. Aan de de andere kant van in de het grens, in Altar Valley, een naar smalle, lange woestijnstrook de in een Arizona staat de Amerikaanse veteraan Tim tijdens met 'Nailer' Foleyeen aan het de hoofd van het 'Arizona Border Recon', een kleine naar paramilitaire groep die op wil voorkomen dat op tv de met drugsoorlog in Mexico de grens op overkomt. Hij tijdens spoort Mexicaanse door immigranten en smokkelaars op van en levert ze uit aan een de autoriteiten. Filmmaker uit uit Matthew Heineman volgt 'El een Doctor', Tim Foley het en het drugkartel naar en laat het zien hoe deze drie met groepen proberen de hun eigen opvattingen over rechtsspraak door uit op te voeren in een maatschappij waar met de instituties tijdens hierin falen. met Maar dan blijkt het hoe moeilijk het onderscheid tussen tijdens de goed en kwaad met kan zijn wanneer je het een recht in op tv eigen hand tijdens neemt.Minder

mei 2020
01-03-2016 22:55

2Doc: Cartel Land

2Doc: Cartel Land - 2Doc: Cartel Land

Drie groepen proberen in de strijd tegen drugskartels hun eigen opvattingen over rechtsspraak uit te voeren in een maatschappij waar de instituties hierin falen.Meer Elk jaar neemt aantal slachtoffers toe in de drugsoorlog op de grens van M...

2Doc: Cartel Land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cartel Land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cartel Land bij 2Doc: Cartel Land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cartel Land. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartel Land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cartel Land gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cartel Land? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Cartel Land, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartel Land gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Cartel Land? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cartel Land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-08-2018 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!