Programma gemist?

Drie van groepen proberen naar in de strijd tegen drugskartels hun met eigen een opvattingen over rechtsspraak in uit te voeren in in een maatschappij door waar de instituties uit hierin falen.Meer Elk met jaar neemt aantal in slachtoffers toe door in de drugsoorlog op de grens door op tv van Mexico en Amerika. De overheid door blijkt op tv niet in staat te op tv zijn uit hier iets aan te een doen. Regisseur in Matthew Heineman volgt aan beide kanten op tv op van de grens naar een groep die de door strijd aanbindt met van de drugskartels. Dr. het Jose Mireles is het arts in het een kleine stad van in de Mexicaanse deelstaat het Michoacán. 'El Doctor', zoals hij op bekend staat, in komt met met de organisatie 'Autodefensas' in opstand uit tegen het geweld de van van de Tempeliers, een in drugskartel dat de regio het terroriseert. Aan de andere naar kant van van de grens, in met Altar Valley, de een smalle, lange woestijnstrook een in in Arizona staat de Amerikaanse met veteraan Tim een 'Nailer' Foleyeen aan door het hoofd van 'Arizona Border van Recon', door een kleine paramilitaire groep die wil op tv voorkomen de dat de drugsoorlog de in Mexico de de grens overkomt. de Hij spoort Mexicaanse in immigranten en smokkelaars op en levert naar ze uit aan het de autoriteiten. Filmmaker een Matthew Heineman volgt met 'El Doctor', op Tim Foley op en het drugkartel en laat van zien hoe deze tijdens drie groepen naar proberen van hun eigen opvattingen over rechtsspraak een uit te tijdens voeren in een maatschappij een waar de door instituties hierin op falen. Maar dan blijkt hoe op moeilijk het onderscheid tussen door goed en kwaad de naar kan zijn wanneer je het recht naar op tv in eigen hand een neemt.Minder

januari 2021
01-03-2016 22:55

2Doc: Cartel Land

2Doc: Cartel Land - 2Doc: Cartel Land

Drie groepen proberen in de strijd tegen drugskartels hun eigen opvattingen over rechtsspraak uit te voeren in een maatschappij waar de instituties hierin falen.Meer Elk jaar neemt aantal slachtoffers toe in de drugsoorlog op de grens van M...

2Doc: Cartel Land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cartel Land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cartel Land bij 2Doc: Cartel Land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cartel Land. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartel Land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cartel Land gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cartel Land? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Cartel Land, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartel Land gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Cartel Land? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cartel Land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-08-2018 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!