Programma gemist?

Drie van groepen proberen in de naar strijd een tegen drugskartels hun uit eigen opvattingen over op rechtsspraak uit te met voeren in een door maatschappij waar de instituties hierin falen.Meer op tv op Elk jaar neemt met aantal slachtoffers toe in de drugsoorlog van op de grens van van Mexico naar en Amerika. op De overheid blijkt niet in in staat de te zijn op hier iets aan te doen. Regisseur de Matthew van Heineman volgt aan door beide kanten van de grens met een groep uit die uit de strijd aanbindt met de drugskartels. een een Dr. Jose Mireles is arts op in een op kleine stad in de Mexicaanse de deelstaat Michoacán. van 'El Doctor', in zoals hij van bekend staat, komt met uit de organisatie 'Autodefensas' in door opstand tegen het door geweld van de uit Tempeliers, naar een drugskartel dat de door regio terroriseert. Aan op tv de andere op kant van de grens, in Altar op in Valley, een smalle, lange woestijnstrook in een Arizona tijdens staat de naar Amerikaanse veteraan Tim 'Nailer' uit Foleyeen aan het hoofd van het 'Arizona Border Recon', de een tijdens kleine paramilitaire groep de die wil voorkomen op dat de drugsoorlog in Mexico op de grens overkomt. een Hij spoort tijdens Mexicaanse immigranten en smokkelaars met op uit en levert ze door uit aan de autoriteiten. Filmmaker een tijdens Matthew Heineman volgt 'El Doctor', uit Tim op Foley en het drugkartel en laat op tv zien hoe van deze drie groepen proberen tijdens uit hun eigen opvattingen tijdens over rechtsspraak uit te naar voeren in een maatschappij met waar in de instituties hierin falen. Maar op tv dan blijkt van hoe moeilijk het onderscheid het tussen goed en kwaad het kan zijn van wanneer je het het recht in in eigen hand door neemt.Minder

augustus 2021
01-03-2016 22:55

2Doc: Cartel Land

2Doc: Cartel Land - 2Doc: Cartel Land

Drie groepen proberen in de strijd tegen drugskartels hun eigen opvattingen over rechtsspraak uit te voeren in een maatschappij waar de instituties hierin falen.Meer Elk jaar neemt aantal slachtoffers toe in de drugsoorlog op de grens van M...

2Doc: Cartel Land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Cartel Land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Cartel Land bij 2Doc: Cartel Land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Cartel Land. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartel Land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Cartel Land gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Cartel Land? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Cartel Land, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Cartel Land gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Cartel Land? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Cartel Land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-08-2018 om 23:45 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!