Programma gemist?

Forensisch door onderzoeker Richard Soto bevindt zich met midden naar in de uit strijd van de Mexicaanse drugsoorlog. Rijdend uit door zijn door geliefde, tijdens maar gewelddadige stad verzamelt hij het elke dag vele in levenloze lichamen.Meer op tv Richard Soto van bevindt zich midden in van de strijd van de door Mexicaanse drugsoorlog. tijdens Hij is forensisch onderzoeker naar in Ciudad Juárez, in een met van de gevaarlijkste het steden ter wereld. Rijdend door met zijn op tv geliefde, maar gewelddadige stad door verzamelt hij elke uit dag vele levenloze uit lichamen. De op tv prijswinnende fotograaf Shaul Schwarz uit brengt de dagelijkse een drama's kalm door en met veel gevoel in beeld, een begeleid door door een voice-over waarin Soto tijdens reflecteert op een zijn leven in Juárez. met Ondertussen van bloeit in de uit Verenigde Staten een naar subcultuur waarin het drugsgeweld uit wordt het bewierookt in narcocorridos, een de Mexicaanse variant van de een gangstarap.Minder

september 2020
03-03-2016 23:55

2Doc: Narco Cultura

2Doc: Narco Cultura - 2Doc: Narco Cultura

Forensisch onderzoeker Richard Soto bevindt zich midden in de strijd van de Mexicaanse drugsoorlog. Rijdend door zijn geliefde, maar gewelddadige stad verzamelt hij elke dag vele levenloze lichamen.Meer Richard Soto bevindt zich midden in d...

2Doc: Narco Cultura gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Narco Cultura de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Narco Cultura bij 2Doc: Narco Cultura liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Narco Cultura. Heb je een uitzending van 2Doc: Narco Cultura gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Narco Cultura gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Narco Cultura? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Narco Cultura, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Narco Cultura gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Narco Cultura? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Narco Cultura kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-03-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!