Programma gemist?

Forensisch naar onderzoeker Richard Soto bevindt zich uit midden in de door strijd van de op tv van Mexicaanse drugsoorlog. Rijdend door zijn geliefde, met een maar gewelddadige stad uit verzamelt hij elke dag vele door levenloze lichamen.Meer Richard op Soto bevindt zich midden tijdens in de strijd het op tv van de Mexicaanse van drugsoorlog. Hij is forensisch onderzoeker uit in Ciudad Juárez, een een uit van de gevaarlijkste steden ter op tv wereld. tijdens Rijdend door zijn geliefde, door maar gewelddadige stad verzamelt in hij elke dag van vele levenloze lichamen. van De prijswinnende fotograaf op tv Shaul Schwarz naar brengt de dagelijkse drama's kalm tijdens en met veel met gevoel in op tv beeld, begeleid in door een voice-over in waarin Soto reflecteert een op zijn leven in op tv Juárez. Ondertussen bloeit in in de Verenigde Staten naar in een subcultuur waarin het drugsgeweld van wordt bewierookt in op narcocorridos, de tijdens Mexicaanse variant de van de gangstarap.Minder

mei 2021
03-03-2016 23:55

2Doc: Narco Cultura

2Doc: Narco Cultura - 2Doc: Narco Cultura

Forensisch onderzoeker Richard Soto bevindt zich midden in de strijd van de Mexicaanse drugsoorlog. Rijdend door zijn geliefde, maar gewelddadige stad verzamelt hij elke dag vele levenloze lichamen.Meer Richard Soto bevindt zich midden in d...

2Doc: Narco Cultura gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Narco Cultura de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Narco Cultura bij 2Doc: Narco Cultura liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Narco Cultura. Heb je een uitzending van 2Doc: Narco Cultura gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Narco Cultura gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Narco Cultura? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Narco Cultura, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Narco Cultura gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Narco Cultura? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Narco Cultura kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-03-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!