Programma gemist?

Forensisch een onderzoeker Richard Soto bevindt zich een midden naar in de strijd van van de Mexicaanse drugsoorlog. door Rijdend door zijn geliefde, met maar gewelddadige tijdens stad verzamelt hij elke op dag vele levenloze door lichamen.Meer Richard in Soto bevindt zich midden een door in de strijd van tijdens de Mexicaanse op drugsoorlog. Hij is forensisch onderzoeker in met Ciudad tijdens Juárez, een van de in gevaarlijkste een steden ter wereld. Rijdend door door zijn geliefde, maar gewelddadige door stad verzamelt hij het elke dag het vele levenloze lichamen. De op door prijswinnende fotograaf Shaul Schwarz brengt de in dagelijkse het drama's kalm tijdens en met veel gevoel in op tv beeld, begeleid door naar een voice-over waarin Soto tijdens reflecteert op zijn op tv leven in Juárez. door Ondertussen uit bloeit in in de Verenigde Staten in een subcultuur waarin het drugsgeweld door wordt bewierookt in narcocorridos, naar op tv de Mexicaanse variant van naar de gangstarap.Minder

mei 2020
03-03-2016 23:55

2Doc: Narco Cultura

2Doc: Narco Cultura - 2Doc: Narco Cultura

Forensisch onderzoeker Richard Soto bevindt zich midden in de strijd van de Mexicaanse drugsoorlog. Rijdend door zijn geliefde, maar gewelddadige stad verzamelt hij elke dag vele levenloze lichamen.Meer Richard Soto bevindt zich midden in d...

2Doc: Narco Cultura gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Narco Cultura de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Narco Cultura bij 2Doc: Narco Cultura liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Narco Cultura. Heb je een uitzending van 2Doc: Narco Cultura gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Narco Cultura gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Narco Cultura? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Narco Cultura, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Narco Cultura gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Narco Cultura? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Narco Cultura kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-03-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!