Programma gemist?

Forensisch van onderzoeker Richard Soto door bevindt zich midden in de tijdens strijd op tv van de Mexicaanse drugsoorlog. Rijdend het door door zijn geliefde, op tv maar gewelddadige stad verzamelt het hij elke tijdens dag vele levenloze lichamen.Meer Richard Soto tijdens bevindt zich de midden in de strijd een van op de Mexicaanse drugsoorlog. van Hij is forensisch onderzoeker in van Ciudad Juárez, een op tv van de gevaarlijkste in steden van ter wereld. naar Rijdend door zijn geliefde, naar maar gewelddadige stad verzamelt hij op elke dag van vele levenloze lichamen. De op in prijswinnende fotograaf Shaul een Schwarz brengt de dagelijkse drama's van kalm uit en met veel op tv gevoel in beeld, begeleid door een naar naar voice-over waarin Soto reflecteert op zijn op tv leven in Juárez. op tv Ondertussen bloeit op in de Verenigde Staten op tv op tv een subcultuur waarin het een drugsgeweld wordt bewierookt in de narcocorridos, de de Mexicaanse variant door van de gangstarap.Minder

september 2021
03-03-2016 23:55

2Doc: Narco Cultura

2Doc: Narco Cultura - 2Doc: Narco Cultura

Forensisch onderzoeker Richard Soto bevindt zich midden in de strijd van de Mexicaanse drugsoorlog. Rijdend door zijn geliefde, maar gewelddadige stad verzamelt hij elke dag vele levenloze lichamen.Meer Richard Soto bevindt zich midden in d...

2Doc: Narco Cultura gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Narco Cultura de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Narco Cultura bij 2Doc: Narco Cultura liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Narco Cultura. Heb je een uitzending van 2Doc: Narco Cultura gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Narco Cultura gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Narco Cultura? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Narco Cultura, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Narco Cultura gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Narco Cultura? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Narco Cultura kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-03-2016 om 23:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!