Programma gemist?

In de de muziekdocumentaire 'Kenny B' van reist documentairemaker van Walter Stokman samen met op Kenny B een af naar zijn vaderland: door Suriname, om op tv zo een goed de beeld te krijgen over door het van leven van de zanger. Niemand in in met Nederland had nog van de Tilburgse door Kenny B. gehoord, in tot door hij in 2015 doorbrak tijdens met naar de zomerhit 'Parijs (Praat Nederlands uit met me)' en zijn in leven in de een door stroomversnelling raakte. Een muzikale roadmovie, én een een uit intieme zoektocht naar het wie Kenny is, waar de hij van vandaan komt en hoe hij in in een het leven wil staan. het Niet enkel zijn muziek een staat een vanavond centraal, maar ook de met geschiedenis. Vroeger diende door Kenny B op tv onder andere de als politiek commissaris de in het Nationale Leger de van Suriname.

oktober 2021
30-07-2017 23:35

Docu: Kenny B

3Doc: Kenny B - Docu: Kenny B

In de muziekdocumentaire 'Kenny B' reist documentairemaker Walter Stokman samen met Kenny B af naar zijn vaderland: Suriname, om zo een goed beeld te krijgen over het leven van de zanger. Niemand in Nederland had nog van de Tilburgse Kenn...

3Doc: Kenny B gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Kenny B de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Kenny B bij 3Doc: Kenny B liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Kenny B. Heb je een uitzending van 3Doc: Kenny B gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Kenny B gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Kenny B? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Kenny B, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Kenny B gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Kenny B? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Kenny B kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-07-2017 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!