Programma gemist?

In de muziekdocumentaire door 'Kenny B' reist uit tijdens documentairemaker Walter Stokman samen door met Kenny naar B af naar op tv zijn vaderland: Suriname, uit om zo een op tv goed beeld te krijgen met over het leven van de door zanger. een Niemand in Nederland had het nog van de een Tilburgse Kenny B. gehoord, op tot op hij in 2015 het doorbrak met de zomerhit van 'Parijs (Praat Nederlands naar met me)' het en zijn leven in een door de stroomversnelling raakte. Een muzikale roadmovie, én van een intieme uit zoektocht met naar wie Kenny is, waar hij een vandaan komt en op hoe door hij in van het leven wil staan. Niet enkel uit zijn muziek staat een vanavond centraal, naar maar uit ook de geschiedenis. Vroeger diende Kenny op tv B onder andere uit met als politiek commissaris in het Nationale uit Leger van op tv Suriname.

mei 2020
30-07-2017 23:35

Docu: Kenny B

3Doc: Kenny B - Docu: Kenny B

In de muziekdocumentaire 'Kenny B' reist documentairemaker Walter Stokman samen met Kenny B af naar zijn vaderland: Suriname, om zo een goed beeld te krijgen over het leven van de zanger. Niemand in Nederland had nog van de Tilburgse Kenn...

3Doc: Kenny B gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Kenny B de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Kenny B bij 3Doc: Kenny B liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Kenny B. Heb je een uitzending van 3Doc: Kenny B gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Kenny B gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Kenny B? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Kenny B, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Kenny B gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Kenny B? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Kenny B kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-07-2017 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!