Programma gemist?

In de de muziekdocumentaire uit 'Kenny B' reist documentairemaker Walter met Stokman samen met uit Kenny in B af naar zijn vaderland: Suriname, op tv om zo een de het goed beeld te krijgen over het tijdens leven van van de in zanger. Niemand in in Nederland had nog van de van Tilburgse Kenny door B. gehoord, tot hij in naar 2015 doorbrak op tv met de tijdens zomerhit 'Parijs naar (Praat Nederlands met me)' uit en zijn leven een in een stroomversnelling raakte. een Een muzikale tijdens roadmovie, én een intieme zoektocht van naar wie op tv Kenny is, waar van hij vandaan komt uit en hoe hij in op tv op het leven wil in staan. Niet enkel zijn muziek de staat de vanavond centraal, maar ook door de geschiedenis. op tv Vroeger diende Kenny B onder andere uit als politiek uit commissaris in het het Nationale Leger van in Suriname.

mei 2021
30-07-2017 23:35

Docu: Kenny B

3Doc: Kenny B - Docu: Kenny B

In de muziekdocumentaire 'Kenny B' reist documentairemaker Walter Stokman samen met Kenny B af naar zijn vaderland: Suriname, om zo een goed beeld te krijgen over het leven van de zanger. Niemand in Nederland had nog van de Tilburgse Kenn...

3Doc: Kenny B gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Kenny B de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Kenny B bij 3Doc: Kenny B liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Kenny B. Heb je een uitzending van 3Doc: Kenny B gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Kenny B gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Kenny B? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Kenny B, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Kenny B gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Kenny B? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Kenny B kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-07-2017 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!