Programma gemist?

In de in muziekdocumentaire 'Kenny B' reist van een documentairemaker Walter Stokman samen met een Kenny B tijdens af naar zijn van vaderland: Suriname, om zo een van goed beeld te de krijgen over naar het leven van de naar zanger. een Niemand in door Nederland had nog van de uit Tilburgse Kenny B. gehoord, door tot hij in het 2015 doorbrak met naar de zomerhit 'Parijs van (Praat Nederlands met op tv me)' en zijn door leven in tijdens een stroomversnelling raakte. in Een muzikale roadmovie, én door een op tv intieme zoektocht tijdens naar wie Kenny is, het waar hij vandaan komt en met hoe hij in in het leven wil uit tijdens staan. Niet enkel zijn muziek staat met vanavond centraal, tijdens maar ook de geschiedenis. van Vroeger diende door Kenny B tijdens onder andere als politiek commissaris op tv in het het Nationale Leger op van Suriname.

september 2020
30-07-2017 23:35

Docu: Kenny B

3Doc: Kenny B - Docu: Kenny B

In de muziekdocumentaire 'Kenny B' reist documentairemaker Walter Stokman samen met Kenny B af naar zijn vaderland: Suriname, om zo een goed beeld te krijgen over het leven van de zanger. Niemand in Nederland had nog van de Tilburgse Kenn...

3Doc: Kenny B gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Kenny B de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Kenny B bij 3Doc: Kenny B liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Kenny B. Heb je een uitzending van 3Doc: Kenny B gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Kenny B gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Kenny B? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Kenny B, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Kenny B gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Kenny B? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Kenny B kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-07-2017 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!