Programma gemist?

In tijdens de muziekdocumentaire 'Kenny de B' reist documentairemaker Walter het Stokman met samen met Kenny een B af naar met zijn vaderland: Suriname, om zo een op in goed beeld te krijgen op over het in leven van de tijdens zanger. Niemand in Nederland had nog het van in de Tilburgse tijdens Kenny B. gehoord, tot hij de in 2015 van doorbrak met de door zomerhit 'Parijs (Praat Nederlands uit met me)' en door zijn leven in een van stroomversnelling op raakte. Een muzikale op tv roadmovie, én de een intieme zoektocht naar uit wie Kenny is, een waar hij vandaan uit komt en tijdens hoe hij in met het leven wil staan. Niet in enkel zijn muziek staat uit vanavond centraal, maar op ook de geschiedenis. tijdens de Vroeger diende Kenny B onder op tv andere als van politiek commissaris in het het Nationale op tv Leger van Suriname.

januari 2021
30-07-2017 23:35

Docu: Kenny B

3Doc: Kenny B - Docu: Kenny B

In de muziekdocumentaire 'Kenny B' reist documentairemaker Walter Stokman samen met Kenny B af naar zijn vaderland: Suriname, om zo een goed beeld te krijgen over het leven van de zanger. Niemand in Nederland had nog van de Tilburgse Kenn...

3Doc: Kenny B gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Kenny B de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Kenny B bij 3Doc: Kenny B liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Kenny B. Heb je een uitzending van 3Doc: Kenny B gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Kenny B gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Kenny B? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Kenny B, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Kenny B gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Kenny B? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Kenny B kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-07-2017 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!