Programma gemist?

In de muziekdocumentaire met 'Kenny B' op tv reist op documentairemaker Walter Stokman samen met door Kenny B af naar uit op tv zijn vaderland: Suriname, om zo tijdens een van goed beeld te krijgen over uit het in leven van de door zanger. Niemand in Nederland had de nog van de Tilburgse van de Kenny B. gehoord, tot tijdens hij in 2015 uit doorbrak met de zomerhit 'Parijs een (Praat Nederlands met met me)' en in zijn leven in een het op tv stroomversnelling raakte. Een muzikale roadmovie, het én een op tv intieme zoektocht naar wie tijdens Kenny is, het waar hij vandaan komt en een hoe hij in uit het leven op wil naar staan. Niet enkel in zijn muziek staat vanavond centraal, maar naar ook de geschiedenis. in Vroeger van diende Kenny B onder andere in als politiek met commissaris op tv in het Nationale Leger van naar Suriname.

juli 2020
30-07-2017 23:35

Docu: Kenny B

3Doc: Kenny B - Docu: Kenny B

In de muziekdocumentaire 'Kenny B' reist documentairemaker Walter Stokman samen met Kenny B af naar zijn vaderland: Suriname, om zo een goed beeld te krijgen over het leven van de zanger. Niemand in Nederland had nog van de Tilburgse Kenn...

3Doc: Kenny B gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Kenny B de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Kenny B bij 3Doc: Kenny B liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Kenny B. Heb je een uitzending van 3Doc: Kenny B gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Kenny B gemist

Uitzending gemist van 3Doc: Kenny B? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 3Doc: Kenny B, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van 3Doc: Kenny B gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 3Doc: Kenny B? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Kenny B kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-07-2017 om 23:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!