Programma gemist?

Volgens vele door hindoeïstische tijdens geschriften is de wereld op één familie. in Presentator Narsingh Balwantsingh onderzoekt in hoeverre van dat in de uit praktijk ook zo van is. Volgens vele door hindoeïstische op geschriften is door de wereld één familie. Presentator de Narsingh Balwantsingh op tv onderzoekt in hoeverre op dat in een de praktijk ook de zo is. Hij doet tijdens dat door een middel van een speciale de test waarmee hij o.a. van hindoestanen op de proef op stelt over van hun vooroordelen. Verder van ontmoet hij Ashna op tv Devi die door een relatie heeft met door een Kaapverdiaan en uit Priya die een relatie op heeft met de een naar Turk.

Narsingh van Balwantsingh praat met Shielta Ramautarsing, op tv Lolita Soedamah, een Sunita Biharie en de met zijn de moeder over hun in ervaringen met huiselijk geweld. uit Volgens het hindoeïsme zijn de man en naar vrouw absoluut gelijkwaardig. Het een huwelijk wordt gezien de als een manier op tv om in verlossing te bereiken. Maar wat uit als de harmonie op tv in naar het gezin de wordt verstoord door op huiselijk geweld? Narsingh Balwantsingh praat op met door Shielta Ramautarsing, Lolita Soedamah, Sunita Biharie uit en met van zijn door moeder over hun ervaringen met huiselijk het het geweld.

Narsingh met Balwantsingh onderzoekt de hindoe-opvoeding het in Nederland. op tv Narsingh gaat langs bij de met op tv Shri Vishnu school in Den Haag van en brengt het een bezoek van aan de familie Bhageloe, die het een traditionele op tv kijk in op opvoeding heeft.

De op taboes rond borstkanker Narsingh onderzoekt met in van deze aflevering de taboes rond van borstkanker. Hij volgt een Aruna met die net te horen heeft met gekregen een dat ze op tv ook in haar andere borst het kanker heeft. Het is uit nu een haar missie om het taboe in rond de van ziekte te doorbreken. naar Ook Malti, de die sinds kort de kankervrij is, op heeft in de tempelgemeenschap een te horen gekregen dat ze een haar leed tijdens stilletjes op tv moet dragen. Net als van Aruna, vertikt op zij het om in te zwijgen over haar op tv ziekte.

Narsingh op tv Balwantsingh onderzoekt zelfdoding in tijdens de hindoegemeenschap. de Op de de dag van Divali een vraagt hij zich af of hoe door het naar komt dat duisternis kan intreden... op tv Narsingh tijdens Balwantsingh onderzoekt zelfdoding met in de hindoegemeenschap. Op de in dag van van Divali vraagt door hij zich af of hoe van het komt dat op duisternis in kan intreden op tv in iemands leven. Via naar portretten van mensen die uit hebben overwogen een eind op aan in hun leven naar te maken en van een mensen die het naar hebben gedaan, onder door wie Narsinghs neef, door komen we dichter bij naar het onderwerp. het Ook is op tv gefilmd bij een op tv dienst van Pandit met Ashish Mathura in de Rotterdamse Shri het Shriv Mandir (hindoetempel), de waar hij naar Divali, het het feest van licht, als op inspiratie gebruikt om mensen van te doen de inzien dat uit het licht in henzelf altijd de aan tijdens te wakkeren door is.

Narsingh Balwantsingh op tv onderzoekt in met hulp van een in coach wat zijn in dharma, levenstaak, met is. Het belang van dharma de wordt veel op beschreven in hindoeïstische g... met Narsingh Balwantsingh onderzoekt door met een hulp van een coach op tv wat zijn dharma, levenstaak, is. met Het het belang van in dharma wordt veel beschreven uit in hindoeïstische geschriften. Narsingh uit ontmoet ook verschillende uit mensen die met hun het het dharma bezig zijn. Zoals met de danser Shailesh Bahoran op die, ondanks de wensen met van van zijn vader, voor de kunst op in kiest. En Bidjaikumar het Jagroep, die zichzelf verloor uit doordat hij verslaafd raakte een aan alcohol door en Lelita uit Bindraban, die altijd al tijdens van regelen heeft het gehouden en dat nu van doet door waterpompen in met India met te realiseren.

Het door geloof in reïncarnatie staat centraal. door Narsingh van bezoekt onder het andere een regressietherapeut tijdens om erachter te de komen hoe zijn vorige leven eruitzag. met Het geloof op in uit reïncarnatie staat centraal. Narsingh bezoekt onder met meer op Jantje in Den Haag, op een winkel in die zich specialiseert in uit geweldloos uit voedsel. Verder gaat hij in naar een kasteel in van België waar de het incarnatie van Krishna van wordt gevierd op tv en tenslotte gaat hij langs met van bij een reïncarnatietherapeut om op tv erachter te komen hoe op zijn uit vorige leven eruitzag.

oktober 2019
27-11-2016 15:00

Gemengde relaties

100% Hindoe? - Gemengde relaties

Volgens vele hindoeïstische geschriften is de wereld één familie. Presentator Narsingh Balwantsingh onderzoekt in hoeverre dat in de praktijk ook zo is. Volgens vele hindoeïstische geschriften is de wereld één familie. Presentator Narsingh ...

20-11-2016 15:05

Huiselijk geweld

100% Hindoe? - Huiselijk geweld

Narsingh Balwantsingh praat met Shielta Ramautarsing, Lolita Soedamah, Sunita Biharie en met zijn moeder over hun ervaringen met huiselijk geweld. Volgens het hindoeïsme zijn man en vrouw absoluut gelijkwaardig. Het huwelijk wordt gezien al...

13-11-2016 15:00

Opvoeding

100% Hindoe? - Opvoeding

Narsingh Balwantsingh onderzoekt de hindoe-opvoeding in Nederland. Narsingh gaat langs bij de Shri Vishnu school in Den Haag en brengt een bezoek aan de familie Bhageloe, die een traditionele kijk op opvoeding heeft.

06-11-2016 14:55

100% Hindoe?

100% Hindoe? - 100% Hindoe?

De taboes rond borstkanker Narsingh onderzoekt in deze aflevering de taboes rond borstkanker. Hij volgt Aruna die net te horen heeft gekregen dat ze ook in haar andere borst kanker heeft. Het is nu haar missie om het taboe rond de ziekte te...

30-10-2016 15:05

Zelfdoding

100% Hindoe? - Zelfdoding

Narsingh Balwantsingh onderzoekt zelfdoding in de hindoegemeenschap. Op de dag van Divali vraagt hij zich af of hoe het komt dat duisternis kan intreden... Narsingh Balwantsingh onderzoekt zelfdoding in de hindoegemeenschap. Op de dag van D...

23-10-2016 15:10

100% Hindoe?

100% Hindoe? - 100% Hindoe?

Narsingh Balwantsingh onderzoekt met hulp van een coach wat zijn dharma, levenstaak, is. Het belang van dharma wordt veel beschreven in hindoeïstische g... Narsingh Balwantsingh onderzoekt met hulp van een coach wat zijn dharma, levenstaak,...

16-10-2016 15:10

Reïncarnatie

100% Hindoe? - Reïncarnatie

Het geloof in reïncarnatie staat centraal. Narsingh bezoekt onder andere een regressietherapeut om erachter te komen hoe zijn vorige leven eruitzag. Het geloof in reïncarnatie staat centraal. Narsingh bezoekt onder meer Jantje in Den Haag, ...

09-10-2016 15:05

100% Hindoe?

100% Hindoe? - 100% Hindoe?

Uitzending gemist van 100% Hindoe?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 100% Hindoe?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 100% Hindoe? gemist? Kijk deze dan hier terug!

100% Hindoe? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 100% Hindoe? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 100% Hindoe? bij 100% Hindoe? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 100% Hindoe?. Heb je een uitzending van 100% Hindoe? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

100% Hindoe? gemist

Uitzending gemist van 100% Hindoe?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 100% Hindoe?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 100% Hindoe? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 100% Hindoe?? Hier kun je alle uitzendingen van 100% Hindoe? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 27-11-2016 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!