Programma gemist?

Volgens in vele hindoeïstische tijdens geschriften is de wereld één familie. in op tv Presentator Narsingh Balwantsingh tijdens onderzoekt in hoeverre dat in de de praktijk ook door zo is. Volgens vele naar hindoeïstische geschriften is in de met wereld één familie. op Presentator Narsingh van Balwantsingh onderzoekt in op tv hoeverre dat in de praktijk ook de met zo is. Hij doet dat door de middel uit van een speciale uit test waarmee tijdens hij o.a. hindoestanen op de proef tijdens tijdens stelt over hun vooroordelen. tijdens Verder ontmoet hij het Ashna Devi een die een relatie heeft met op een Kaapverdiaan en in Priya die van een relatie heeft met het een door Turk.

Narsingh op tv Balwantsingh praat met Shielta een Ramautarsing, het Lolita Soedamah, Sunita Biharie met en met zijn moeder over van hun ervaringen met door huiselijk geweld. Volgens van het door hindoeïsme zijn op tv man en vrouw absoluut gelijkwaardig. de Het huwelijk met wordt gezien als een manier tijdens om met verlossing te bereiken. Maar wat een als de harmonie uit in het gezin het op tv wordt verstoord door op tv huiselijk geweld? Narsingh een Balwantsingh praat met Shielta Ramautarsing, door Lolita Soedamah, uit Sunita Biharie en met de zijn moeder over van hun ervaringen het met huiselijk van geweld.

Narsingh door Balwantsingh onderzoekt de op tv hindoe-opvoeding in op Nederland. Narsingh gaat langs bij de uit Shri Vishnu school het in in Den Haag en een brengt een bezoek door aan de familie in Bhageloe, die een traditionele kijk het op opvoeding van heeft.

De naar taboes rond borstkanker Narsingh onderzoekt van in deze aflevering op tv de taboes rond op op tv borstkanker. Hij volgt naar Aruna die net te horen heeft het gekregen tijdens dat ze van ook in haar andere naar borst kanker tijdens heeft. Het is nu haar missie door om het door taboe rond de ziekte op met te doorbreken. Ook Malti, het die sinds kort kankervrij is, het heeft in naar de tempelgemeenschap te een horen een gekregen dat ze haar leed uit stilletjes moet door dragen. Net van als Aruna, vertikt zij het de om te zwijgen over op tv haar de ziekte.

Narsingh door Balwantsingh onderzoekt van zelfdoding in de hindoegemeenschap. Op de naar dag tijdens van Divali een vraagt hij zich af of hoe van het een komt dat duisternis kan in intreden... Narsingh Balwantsingh de onderzoekt zelfdoding het in de hindoegemeenschap. Op door de dag met van Divali vraagt hij tijdens zich af een of hoe het komt dat een duisternis kan intreden de in door iemands leven. Via uit portretten van van mensen die hebben overwogen uit een eind aan hun van leven te een maken en van mensen die in het hebben het gedaan, onder naar wie Narsinghs van neef, komen we op tv dichter bij het onderwerp. tijdens Ook is het gefilmd bij een dienst van van Pandit het Ashish Mathura in de van Rotterdamse Shri Shriv Mandir (hindoetempel), een op tv waar hij Divali, het feest van door licht, als door inspiratie gebruikt om mensen in tijdens te doen inzien dat het licht de in henzelf altijd uit aan op tv te wakkeren naar is.

Narsingh de Balwantsingh onderzoekt het met hulp van met een coach wat zijn dharma, naar levenstaak, is. een Het belang van een dharma wordt veel beschreven tijdens in hindoeïstische g... Narsingh met Balwantsingh van onderzoekt met op hulp van een coach door wat zijn dharma, levenstaak, uit is. van Het belang van dharma wordt door veel beschreven op tv in hindoeïstische geschriften. uit Narsingh ontmoet ook verschillende op tv mensen de die met hun dharma naar bezig zijn. Zoals de de danser Shailesh Bahoran die, naar ondanks met de wensen van zijn vader, de voor de door kunst kiest. En uit Bidjaikumar Jagroep, die zichzelf uit verloor doordat hij de verslaafd raakte naar aan alcohol van en Lelita Bindraban, die in altijd al van regelen tijdens heeft gehouden de en dat de nu doet door de waterpompen in India te op realiseren.

Het geloof in op tv reïncarnatie staat van centraal. Narsingh op bezoekt onder andere de een regressietherapeut om erachter te met komen hoe zijn op tv vorige leven de eruitzag. Het geloof een in reïncarnatie staat centraal. uit Narsingh op tv bezoekt onder meer Jantje naar in Den Haag, op een winkel die tijdens zich specialiseert in geweldloos uit voedsel. Verder gaat uit op hij naar een kasteel in tijdens België waar de de incarnatie van Krishna wordt uit een gevierd en tenslotte gaat de hij langs bij van een reïncarnatietherapeut om uit erachter te komen hoe zijn op vorige leven uit eruitzag.

mei 2021
27-11-2016 15:00

Gemengde relaties

100% Hindoe? - Gemengde relaties

Volgens vele hindoeïstische geschriften is de wereld één familie. Presentator Narsingh Balwantsingh onderzoekt in hoeverre dat in de praktijk ook zo is. Volgens vele hindoeïstische geschriften is de wereld één familie. Presentator Narsingh ...

20-11-2016 15:05

Huiselijk geweld

100% Hindoe? - Huiselijk geweld

Narsingh Balwantsingh praat met Shielta Ramautarsing, Lolita Soedamah, Sunita Biharie en met zijn moeder over hun ervaringen met huiselijk geweld. Volgens het hindoeïsme zijn man en vrouw absoluut gelijkwaardig. Het huwelijk wordt gezien al...

13-11-2016 15:00

Opvoeding

100% Hindoe? - Opvoeding

Narsingh Balwantsingh onderzoekt de hindoe-opvoeding in Nederland. Narsingh gaat langs bij de Shri Vishnu school in Den Haag en brengt een bezoek aan de familie Bhageloe, die een traditionele kijk op opvoeding heeft.

06-11-2016 14:55

100% Hindoe?

100% Hindoe? - 100% Hindoe?

De taboes rond borstkanker Narsingh onderzoekt in deze aflevering de taboes rond borstkanker. Hij volgt Aruna die net te horen heeft gekregen dat ze ook in haar andere borst kanker heeft. Het is nu haar missie om het taboe rond de ziekte te...

30-10-2016 15:05

Zelfdoding

100% Hindoe? - Zelfdoding

Narsingh Balwantsingh onderzoekt zelfdoding in de hindoegemeenschap. Op de dag van Divali vraagt hij zich af of hoe het komt dat duisternis kan intreden... Narsingh Balwantsingh onderzoekt zelfdoding in de hindoegemeenschap. Op de dag van D...

23-10-2016 15:10

100% Hindoe?

100% Hindoe? - 100% Hindoe?

Narsingh Balwantsingh onderzoekt met hulp van een coach wat zijn dharma, levenstaak, is. Het belang van dharma wordt veel beschreven in hindoeïstische g... Narsingh Balwantsingh onderzoekt met hulp van een coach wat zijn dharma, levenstaak,...

16-10-2016 15:10

Reïncarnatie

100% Hindoe? - Reïncarnatie

Het geloof in reïncarnatie staat centraal. Narsingh bezoekt onder andere een regressietherapeut om erachter te komen hoe zijn vorige leven eruitzag. Het geloof in reïncarnatie staat centraal. Narsingh bezoekt onder meer Jantje in Den Haag, ...

09-10-2016 15:05

100% Hindoe?

100% Hindoe? - 100% Hindoe?

Uitzending gemist van 100% Hindoe?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 100% Hindoe?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 100% Hindoe? gemist? Kijk deze dan hier terug!

100% Hindoe? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 100% Hindoe? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 100% Hindoe? bij 100% Hindoe? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 100% Hindoe?. Heb je een uitzending van 100% Hindoe? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

100% Hindoe? gemist

Uitzending gemist van 100% Hindoe?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 100% Hindoe?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 100% Hindoe? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 100% Hindoe?? Hier kun je alle uitzendingen van 100% Hindoe? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 27-11-2016 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!