Programma gemist?

Volgens de vele hindoeïstische op tv geschriften is de wereld het één familie. Presentator Narsingh Balwantsingh tijdens een onderzoekt in hoeverre dat tijdens in de praktijk op ook zo is. Volgens door vele hindoeïstische van geschriften is de wereld tijdens één familie. in Presentator Narsingh Balwantsingh onderzoekt in van hoeverre dat met in de op tv praktijk ook zo is. Hij van doet dat in door middel van in een speciale test waarmee een hij uit o.a. hindoestanen op de door proef stelt door over hun in vooroordelen. Verder ontmoet hij Ashna de Devi die een relatie in heeft tijdens met een Kaapverdiaan door en Priya die een relatie tijdens heeft met een op tv met Turk.

Narsingh Balwantsingh naar praat met Shielta Ramautarsing, met Lolita de Soedamah, Sunita Biharie uit en met zijn naar moeder over het hun ervaringen met huiselijk geweld. Volgens de het van hindoeïsme zijn de man en vrouw absoluut tijdens gelijkwaardig. Het huwelijk wordt gezien een als een een manier om met verlossing te bereiken. een Maar wat uit als de harmonie in met het gezin een wordt verstoord door huiselijk tijdens geweld? Narsingh Balwantsingh praat tijdens met Shielta de Ramautarsing, Lolita van Soedamah, Sunita Biharie het en met zijn moeder over op hun met ervaringen met huiselijk naar geweld.

Narsingh de Balwantsingh onderzoekt op de hindoe-opvoeding in op tv Nederland. Narsingh gaat langs naar bij de Shri Vishnu school tijdens in Den Haag het een en brengt een bezoek aan de tijdens familie Bhageloe, die een op een traditionele kijk op opvoeding in heeft.

De naar taboes rond borstkanker Narsingh een onderzoekt in deze met aflevering de de taboes rond in borstkanker. Hij volgt Aruna die de net te horen op heeft gekregen dat ze door een ook in haar uit andere borst kanker heeft. Het is uit tijdens nu haar missie om het naar taboe rond de ziekte met te doorbreken. Ook een Malti, die naar sinds kort kankervrij door is, heeft in met de tempelgemeenschap tijdens te horen gekregen dat ze een haar leed stilletjes door moet naar dragen. Net tijdens als Aruna, vertikt zij de het om te van zwijgen over haar op tv ziekte.

Narsingh tijdens Balwantsingh onderzoekt zelfdoding in de door hindoegemeenschap. Op de naar door dag van Divali vraagt op hij zich een af of hoe het komt dat op duisternis tijdens kan intreden... Narsingh uit Balwantsingh onderzoekt zelfdoding in uit de hindoegemeenschap. tijdens Op de dag van op Divali vraagt hij zich tijdens af uit of hoe het komt naar dat duisternis kan intreden in in een iemands leven. Via portretten de van mensen die hebben het overwogen een in eind op tv aan hun leven te maken door en van mensen tijdens die het hebben gedaan, door onder wie in Narsinghs neef, komen van we dichter door bij het op tv onderwerp. Ook is gefilmd bij een op tv in dienst van Pandit op Ashish Mathura in met de Rotterdamse Shri Shriv uit Mandir (hindoetempel), de waar hij Divali, het door feest van op tv licht, als inspiratie van gebruikt om mensen te uit doen inzien tijdens dat het licht in henzelf altijd uit aan de te wakkeren van is.

Narsingh van Balwantsingh onderzoekt met van hulp van van een coach wat zijn dharma, levenstaak, in de is. Het belang uit van dharma wordt veel beschreven naar in tijdens hindoeïstische g... Narsingh Balwantsingh onderzoekt met een hulp van op een coach wat zijn naar dharma, levenstaak, met is. Het belang op van met dharma wordt veel een beschreven in hindoeïstische geschriften. Narsingh ontmoet naar ook op tv verschillende mensen die in met hun op tv dharma bezig zijn. een Zoals de danser Shailesh Bahoran een die, ondanks de wensen op tv naar van zijn vader, van voor de kunst door kiest. En Bidjaikumar de Jagroep, die zichzelf verloor doordat een hij verslaafd het raakte aan het alcohol en Lelita de Bindraban, die altijd al uit van regelen heeft gehouden met en dat door nu doet door een waterpompen in India te tijdens realiseren.

Het in geloof in reïncarnatie staat op centraal. Narsingh bezoekt onder de andere een regressietherapeut het om erachter van te komen hoe zijn naar tijdens vorige leven eruitzag. in Het geloof in reïncarnatie staat centraal. uit tijdens Narsingh bezoekt onder meer Jantje in naar Den Haag, op een winkel die door zich specialiseert uit in geweldloos voedsel. Verder op gaat in hij naar een met kasteel in België waar de incarnatie met van de Krishna wordt gevierd en in tenslotte gaat hij langs een het bij een reïncarnatietherapeut op om erachter te op tv komen hoe zijn vorige naar leven eruitzag.

september 2020
27-11-2016 15:00

Gemengde relaties

100% Hindoe? - Gemengde relaties

Volgens vele hindoeïstische geschriften is de wereld één familie. Presentator Narsingh Balwantsingh onderzoekt in hoeverre dat in de praktijk ook zo is. Volgens vele hindoeïstische geschriften is de wereld één familie. Presentator Narsingh ...

20-11-2016 15:05

Huiselijk geweld

100% Hindoe? - Huiselijk geweld

Narsingh Balwantsingh praat met Shielta Ramautarsing, Lolita Soedamah, Sunita Biharie en met zijn moeder over hun ervaringen met huiselijk geweld. Volgens het hindoeïsme zijn man en vrouw absoluut gelijkwaardig. Het huwelijk wordt gezien al...

13-11-2016 15:00

Opvoeding

100% Hindoe? - Opvoeding

Narsingh Balwantsingh onderzoekt de hindoe-opvoeding in Nederland. Narsingh gaat langs bij de Shri Vishnu school in Den Haag en brengt een bezoek aan de familie Bhageloe, die een traditionele kijk op opvoeding heeft.

06-11-2016 14:55

100% Hindoe?

100% Hindoe? - 100% Hindoe?

De taboes rond borstkanker Narsingh onderzoekt in deze aflevering de taboes rond borstkanker. Hij volgt Aruna die net te horen heeft gekregen dat ze ook in haar andere borst kanker heeft. Het is nu haar missie om het taboe rond de ziekte te...

30-10-2016 15:05

Zelfdoding

100% Hindoe? - Zelfdoding

Narsingh Balwantsingh onderzoekt zelfdoding in de hindoegemeenschap. Op de dag van Divali vraagt hij zich af of hoe het komt dat duisternis kan intreden... Narsingh Balwantsingh onderzoekt zelfdoding in de hindoegemeenschap. Op de dag van D...

23-10-2016 15:10

100% Hindoe?

100% Hindoe? - 100% Hindoe?

Narsingh Balwantsingh onderzoekt met hulp van een coach wat zijn dharma, levenstaak, is. Het belang van dharma wordt veel beschreven in hindoeïstische g... Narsingh Balwantsingh onderzoekt met hulp van een coach wat zijn dharma, levenstaak,...

16-10-2016 15:10

Reïncarnatie

100% Hindoe? - Reïncarnatie

Het geloof in reïncarnatie staat centraal. Narsingh bezoekt onder andere een regressietherapeut om erachter te komen hoe zijn vorige leven eruitzag. Het geloof in reïncarnatie staat centraal. Narsingh bezoekt onder meer Jantje in Den Haag, ...

09-10-2016 15:05

100% Hindoe?

100% Hindoe? - 100% Hindoe?

Uitzending gemist van 100% Hindoe?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 100% Hindoe?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 100% Hindoe? gemist? Kijk deze dan hier terug!

100% Hindoe? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 100% Hindoe? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 100% Hindoe? bij 100% Hindoe? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 100% Hindoe?. Heb je een uitzending van 100% Hindoe? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

100% Hindoe? gemist

Uitzending gemist van 100% Hindoe?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 100% Hindoe?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 100% Hindoe? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 100% Hindoe?? Hier kun je alle uitzendingen van 100% Hindoe? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 27-11-2016 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!