Programma gemist?

Volgens door vele hindoeïstische geschriften een is de wereld één familie. van Presentator Narsingh Balwantsingh van uit onderzoekt in hoeverre dat in van de praktijk uit ook zo is. Volgens een vele hindoeïstische geschriften op tv is de wereld één op familie. van Presentator Narsingh Balwantsingh op onderzoekt in hoeverre uit dat in de een praktijk ook zo in is. Hij doet dat naar door middel met van een door speciale test waarmee hij o.a. door hindoestanen op de proef tijdens stelt een over hun met vooroordelen. Verder ontmoet hij door Ashna Devi die een relatie met heeft met een een Kaapverdiaan op tv en Priya op die een relatie in heeft met een van Turk.

Narsingh naar Balwantsingh praat met Shielta op Ramautarsing, Lolita Soedamah, Sunita de Biharie een en met zijn moeder over op tv hun op tv ervaringen met huiselijk geweld. door Volgens het hindoeïsme zijn in op tv man en vrouw absoluut gelijkwaardig. Het door op huwelijk wordt gezien uit als een manier om verlossing te de bereiken. Maar de wat tijdens als de harmonie in het door gezin wordt verstoord door door huiselijk naar geweld? Narsingh Balwantsingh uit praat met Shielta Ramautarsing, het Lolita de Soedamah, Sunita Biharie en uit met zijn moeder door over hun ervaringen het met huiselijk in geweld.

Narsingh met Balwantsingh onderzoekt de een hindoe-opvoeding in een Nederland. Narsingh gaat langs van bij de Shri Vishnu door school in Den Haag de en brengt een van door bezoek aan de familie Bhageloe, die op tv een naar traditionele kijk op opvoeding van heeft.

De taboes rond op tv een borstkanker Narsingh onderzoekt in tijdens deze aflevering de taboes door rond op borstkanker. Hij volgt Aruna die net een te horen heeft in gekregen uit dat ze uit ook in haar tijdens andere borst kanker heeft. op tv Het is nu de haar missie om het tijdens taboe naar rond de ziekte te doorbreken. tijdens Ook Malti, uit die sinds kort tijdens kankervrij is, door heeft in de tempelgemeenschap te op tv horen met gekregen dat ze haar leed stilletjes op moet dragen. Net op tv als Aruna, de vertikt zij het door om te zwijgen op over haar tijdens ziekte.

Narsingh Balwantsingh onderzoekt tijdens zelfdoding in de op tv hindoegemeenschap. een Op de dag van Divali tijdens vraagt door hij zich het af of hoe het komt tijdens dat duisternis kan het intreden... het Narsingh Balwantsingh onderzoekt zelfdoding in naar de hindoegemeenschap. het Op de met dag van Divali op vraagt hij zich van af of hoe het komt de dat duisternis door kan intreden in iemands leven. op tv Via portretten door van mensen in die hebben overwogen een eind op tv aan hun leven naar met te maken en van naar mensen die het tijdens hebben gedaan, een onder wie Narsinghs neef, komen tijdens we dichter op tv bij het onderwerp. Ook een is gefilmd bij een in dienst tijdens van Pandit Ashish Mathura in naar de met Rotterdamse Shri Shriv uit Mandir (hindoetempel), waar tijdens hij Divali, van het feest van licht, op als inspiratie gebruikt in om mensen te doen van inzien dat naar het licht de in henzelf altijd aan te uit wakkeren een is.

Narsingh Balwantsingh onderzoekt tijdens met hulp in van een coach wat de zijn dharma, levenstaak, naar is. Het de belang in van dharma wordt de veel beschreven in hindoeïstische g... het Narsingh naar Balwantsingh onderzoekt met hulp van in een coach wat in zijn dharma, in levenstaak, is. Het de belang van dharma wordt veel naar beschreven in hindoeïstische op geschriften. Narsingh ontmoet naar ook verschillende tijdens mensen door die met hun dharma de bezig zijn. tijdens Zoals de danser het Shailesh Bahoran die, een ondanks de wensen van zijn vader, van voor de uit kunst kiest. En het Bidjaikumar Jagroep, die zichzelf op verloor doordat op hij verslaafd raakte een aan alcohol en tijdens Lelita Bindraban, die altijd een in al van regelen heeft een gehouden en dat naar nu doet met door waterpompen in India te tijdens realiseren.

Het geloof in het reïncarnatie staat een centraal. Narsingh bezoekt onder op tv andere een regressietherapeut uit om van erachter te komen hoe in zijn vorige leven eruitzag. de Het geloof op in reïncarnatie op staat centraal. Narsingh bezoekt op tv onder meer met Jantje in een Den Haag, een winkel die zich de een specialiseert in geweldloos de voedsel. Verder gaat hij naar met een kasteel in een België waar de op incarnatie van Krishna een wordt gevierd naar en tenslotte gaat hij met langs de bij een reïncarnatietherapeut om erachter naar te komen hoe op zijn vorige in leven eruitzag.

september 2021
27-11-2016 15:00

Gemengde relaties

100% Hindoe? - Gemengde relaties

Volgens vele hindoeïstische geschriften is de wereld één familie. Presentator Narsingh Balwantsingh onderzoekt in hoeverre dat in de praktijk ook zo is. Volgens vele hindoeïstische geschriften is de wereld één familie. Presentator Narsingh ...

20-11-2016 15:05

Huiselijk geweld

100% Hindoe? - Huiselijk geweld

Narsingh Balwantsingh praat met Shielta Ramautarsing, Lolita Soedamah, Sunita Biharie en met zijn moeder over hun ervaringen met huiselijk geweld. Volgens het hindoeïsme zijn man en vrouw absoluut gelijkwaardig. Het huwelijk wordt gezien al...

13-11-2016 15:00

Opvoeding

100% Hindoe? - Opvoeding

Narsingh Balwantsingh onderzoekt de hindoe-opvoeding in Nederland. Narsingh gaat langs bij de Shri Vishnu school in Den Haag en brengt een bezoek aan de familie Bhageloe, die een traditionele kijk op opvoeding heeft.

06-11-2016 14:55

100% Hindoe?

100% Hindoe? - 100% Hindoe?

De taboes rond borstkanker Narsingh onderzoekt in deze aflevering de taboes rond borstkanker. Hij volgt Aruna die net te horen heeft gekregen dat ze ook in haar andere borst kanker heeft. Het is nu haar missie om het taboe rond de ziekte te...

30-10-2016 15:05

Zelfdoding

100% Hindoe? - Zelfdoding

Narsingh Balwantsingh onderzoekt zelfdoding in de hindoegemeenschap. Op de dag van Divali vraagt hij zich af of hoe het komt dat duisternis kan intreden... Narsingh Balwantsingh onderzoekt zelfdoding in de hindoegemeenschap. Op de dag van D...

23-10-2016 15:10

100% Hindoe?

100% Hindoe? - 100% Hindoe?

Narsingh Balwantsingh onderzoekt met hulp van een coach wat zijn dharma, levenstaak, is. Het belang van dharma wordt veel beschreven in hindoeïstische g... Narsingh Balwantsingh onderzoekt met hulp van een coach wat zijn dharma, levenstaak,...

16-10-2016 15:10

Reïncarnatie

100% Hindoe? - Reïncarnatie

Het geloof in reïncarnatie staat centraal. Narsingh bezoekt onder andere een regressietherapeut om erachter te komen hoe zijn vorige leven eruitzag. Het geloof in reïncarnatie staat centraal. Narsingh bezoekt onder meer Jantje in Den Haag, ...

09-10-2016 15:05

100% Hindoe?

100% Hindoe? - 100% Hindoe?

Uitzending gemist van 100% Hindoe?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 100% Hindoe?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 100% Hindoe? gemist? Kijk deze dan hier terug!

100% Hindoe? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 100% Hindoe? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 100% Hindoe? bij 100% Hindoe? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 100% Hindoe?. Heb je een uitzending van 100% Hindoe? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

100% Hindoe? gemist

Uitzending gemist van 100% Hindoe?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 100% Hindoe?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 100% Hindoe? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 100% Hindoe?? Hier kun je alle uitzendingen van 100% Hindoe? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 27-11-2016 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!