Programma gemist?

Volgens vele van hindoeïstische op geschriften is de wereld één familie. op tv in Presentator Narsingh Balwantsingh in onderzoekt in hoeverre uit dat in de praktijk ook zo door een is. Volgens vele hindoeïstische op geschriften is de tijdens wereld één familie. Presentator van Narsingh Balwantsingh naar onderzoekt in hoeverre dat met in de praktijk een ook door zo is. Hij doet dat met door middel van van een speciale van test waarmee hij door o.a. hindoestanen de op de proef stelt over hun van vooroordelen. Verder tijdens ontmoet hij de Ashna Devi die een naar relatie heeft met op een een Kaapverdiaan en Priya die een relatie tijdens een heeft met een door Turk.

Narsingh Balwantsingh uit praat met Shielta van Ramautarsing, Lolita Soedamah, door Sunita op Biharie en met zijn moeder over een door hun ervaringen met met huiselijk geweld. Volgens in het hindoeïsme zijn man van en vrouw absoluut gelijkwaardig. uit Het huwelijk in wordt gezien als een van manier om verlossing te op tv bereiken. Maar uit wat als de de harmonie in naar het gezin wordt verstoord door door huiselijk geweld? Narsingh tijdens Balwantsingh praat het met Shielta Ramautarsing, van Lolita Soedamah, op tv Sunita Biharie en met het zijn moeder over tijdens hun ervaringen op tv met huiselijk het geweld.

Narsingh Balwantsingh een onderzoekt de hindoe-opvoeding de in Nederland. van Narsingh gaat langs door bij de Shri van Vishnu school in Den het Haag en in brengt een bezoek aan de tijdens familie Bhageloe, die op tv een op traditionele kijk op naar opvoeding heeft.

De uit taboes rond borstkanker Narsingh in onderzoekt de in deze aflevering de taboes in rond borstkanker. op tv Hij volgt Aruna die in net te horen in heeft gekregen in dat ze ook in haar in andere door borst kanker heeft. Het is een nu haar missie tijdens van om het taboe rond van de ziekte te doorbreken. Ook op tv Malti, die de sinds kort door kankervrij is, heeft in de de uit tempelgemeenschap te horen gekregen een dat ze haar een leed stilletjes een moet dragen. Net als Aruna, vertikt van de zij het om door te zwijgen over haar een ziekte.

Narsingh tijdens Balwantsingh onderzoekt in zelfdoding in de hindoegemeenschap. op Op de dag van een Divali vraagt hij zich het af of hoe het het komt dat met duisternis kan de intreden... een Narsingh Balwantsingh onderzoekt zelfdoding in een de in hindoegemeenschap. Op de dag van van Divali vraagt uit hij zich af of hoe een het tijdens komt dat duisternis het kan intreden in op tv iemands leven. op tv Via portretten van met mensen die hebben overwogen een een eind in aan hun leven te het maken en van met mensen die het op tv hebben gedaan, onder op wie Narsinghs neef, de komen we dichter bij het op tv onderwerp. Ook uit is gefilmd bij van een dienst van tijdens Pandit Ashish Mathura in in de met Rotterdamse Shri de Shriv Mandir (hindoetempel), waar hij Divali, op het feest naar van op licht, als inspiratie gebruikt om tijdens mensen te doen inzien van dat uit het licht in van henzelf altijd aan te met wakkeren op tv is.

Narsingh door Balwantsingh onderzoekt met van hulp van van een coach wat het zijn dharma, levenstaak, met is. Het belang op tv van dharma wordt veel uit beschreven in hindoeïstische g... het Narsingh Balwantsingh onderzoekt met van hulp van een uit coach op wat zijn dharma, levenstaak, tijdens is. op Het belang van dharma een wordt veel beschreven in hindoeïstische naar geschriften. Narsingh ontmoet met ook verschillende tijdens mensen die met hun een dharma bezig van zijn. Zoals de uit danser Shailesh Bahoran in die, ondanks de de wensen van zijn vader, naar uit voor de kunst kiest. En door Bidjaikumar Jagroep, die zichzelf uit verloor doordat hij het verslaafd met raakte aan alcohol door en Lelita Bindraban, die altijd het al van regelen het heeft gehouden en op de dat nu doet uit door waterpompen in India te de realiseren.

Het geloof naar in reïncarnatie van staat centraal. Narsingh bezoekt onder op andere een regressietherapeut van om erachter te naar komen hoe tijdens zijn vorige uit leven eruitzag. Het geloof op tv in reïncarnatie staat centraal. de Narsingh bezoekt naar onder meer Jantje in de Den naar Haag, een met winkel die zich specialiseert tijdens in geweldloos voedsel. Verder gaat met de hij naar een in kasteel in België waar op de incarnatie het van Krishna wordt naar gevierd en tenslotte van gaat hij langs bij een reïncarnatietherapeut in het om erachter te komen uit hoe zijn vorige leven een eruitzag.

juni 2020
27-11-2016 15:00

Gemengde relaties

100% Hindoe? - Gemengde relaties

Volgens vele hindoeïstische geschriften is de wereld één familie. Presentator Narsingh Balwantsingh onderzoekt in hoeverre dat in de praktijk ook zo is. Volgens vele hindoeïstische geschriften is de wereld één familie. Presentator Narsingh ...

20-11-2016 15:05

Huiselijk geweld

100% Hindoe? - Huiselijk geweld

Narsingh Balwantsingh praat met Shielta Ramautarsing, Lolita Soedamah, Sunita Biharie en met zijn moeder over hun ervaringen met huiselijk geweld. Volgens het hindoeïsme zijn man en vrouw absoluut gelijkwaardig. Het huwelijk wordt gezien al...

13-11-2016 15:00

Opvoeding

100% Hindoe? - Opvoeding

Narsingh Balwantsingh onderzoekt de hindoe-opvoeding in Nederland. Narsingh gaat langs bij de Shri Vishnu school in Den Haag en brengt een bezoek aan de familie Bhageloe, die een traditionele kijk op opvoeding heeft.

06-11-2016 14:55

100% Hindoe?

100% Hindoe? - 100% Hindoe?

De taboes rond borstkanker Narsingh onderzoekt in deze aflevering de taboes rond borstkanker. Hij volgt Aruna die net te horen heeft gekregen dat ze ook in haar andere borst kanker heeft. Het is nu haar missie om het taboe rond de ziekte te...

30-10-2016 15:05

Zelfdoding

100% Hindoe? - Zelfdoding

Narsingh Balwantsingh onderzoekt zelfdoding in de hindoegemeenschap. Op de dag van Divali vraagt hij zich af of hoe het komt dat duisternis kan intreden... Narsingh Balwantsingh onderzoekt zelfdoding in de hindoegemeenschap. Op de dag van D...

23-10-2016 15:10

100% Hindoe?

100% Hindoe? - 100% Hindoe?

Narsingh Balwantsingh onderzoekt met hulp van een coach wat zijn dharma, levenstaak, is. Het belang van dharma wordt veel beschreven in hindoeïstische g... Narsingh Balwantsingh onderzoekt met hulp van een coach wat zijn dharma, levenstaak,...

16-10-2016 15:10

Reïncarnatie

100% Hindoe? - Reïncarnatie

Het geloof in reïncarnatie staat centraal. Narsingh bezoekt onder andere een regressietherapeut om erachter te komen hoe zijn vorige leven eruitzag. Het geloof in reïncarnatie staat centraal. Narsingh bezoekt onder meer Jantje in Den Haag, ...

09-10-2016 15:05

100% Hindoe?

100% Hindoe? - 100% Hindoe?

Uitzending gemist van 100% Hindoe?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 100% Hindoe?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 100% Hindoe? gemist? Kijk deze dan hier terug!

100% Hindoe? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 100% Hindoe? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 100% Hindoe? bij 100% Hindoe? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 100% Hindoe?. Heb je een uitzending van 100% Hindoe? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

100% Hindoe? gemist

Uitzending gemist van 100% Hindoe?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 100% Hindoe?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 100% Hindoe? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 100% Hindoe?? Hier kun je alle uitzendingen van 100% Hindoe? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 27-11-2016 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!