Programma gemist?

Volgens vele hindoeïstische uit geschriften uit is de wereld de één familie. het Presentator Narsingh Balwantsingh onderzoekt uit in hoeverre dat van in de van praktijk ook zo tijdens is. Volgens vele hindoeïstische de geschriften is uit de wereld één familie. Presentator het Narsingh Balwantsingh onderzoekt tijdens in hoeverre een dat in de praktijk ook met uit zo is. Hij doet dat door een middel door van een speciale op tv test waarmee hij o.a. hindoestanen het op de proef het stelt over op tv hun tijdens vooroordelen. Verder ontmoet hij Ashna op tv Devi naar die een relatie heeft met op een Kaapverdiaan en Priya op een die een relatie heeft met met een in Turk.

Narsingh naar Balwantsingh praat met Shielta Ramautarsing, op Lolita Soedamah, in Sunita Biharie in en met zijn de moeder over naar hun ervaringen met huiselijk geweld. Volgens de het hindoeïsme zijn naar man en op vrouw de absoluut gelijkwaardig. Het huwelijk wordt een gezien als een manier uit om verlossing naar te bereiken. uit Maar wat op tv als de harmonie in door het gezin op wordt verstoord door een huiselijk geweld? Narsingh Balwantsingh door praat met Shielta Ramautarsing, in Lolita uit Soedamah, Sunita Biharie en uit met zijn moeder over met hun ervaringen met huiselijk uit door geweld.

Narsingh Balwantsingh onderzoekt een de hindoe-opvoeding in op tv Nederland. Narsingh op tv gaat langs bij naar de Shri in Vishnu school in Den Haag naar en brengt met een bezoek aan het de familie Bhageloe, van die een traditionele op kijk op op tv opvoeding heeft.

De van taboes rond borstkanker Narsingh een onderzoekt met in deze aflevering de tijdens taboes rond borstkanker. Hij met volgt Aruna die net het van te horen heeft gekregen dat in ze het ook in haar andere borst kanker uit heeft. van Het is nu haar het missie om het met taboe rond de de ziekte te doorbreken. Ook de Malti, die op tv sinds kort kankervrij is, met de heeft in de tempelgemeenschap te in horen gekregen dat met ze op tv haar leed stilletjes moet dragen. Net het als Aruna, vertikt de door zij het om tijdens te zwijgen over haar tijdens ziekte.

Narsingh Balwantsingh naar onderzoekt zelfdoding in de door op hindoegemeenschap. Op de dag van Divali de met vraagt hij zich uit af of hoe het tijdens komt dat naar duisternis kan intreden... Narsingh Balwantsingh onderzoekt op zelfdoding in de het hindoegemeenschap. in Op de dag van op tv Divali door vraagt hij zich af van of hoe op tv het komt dat op tv duisternis kan intreden in iemands het leven. Via op tv portretten van mensen die uit hebben in overwogen een eind aan het hun leven te maken en op het van mensen die het hebben gedaan, naar onder op wie Narsinghs neef, komen door we dichter bij op het onderwerp. Ook naar is gefilmd bij het een op dienst van Pandit met Ashish Mathura in de naar Rotterdamse Shri Shriv Mandir (hindoetempel), een met waar hij Divali, de het feest van licht, als inspiratie van gebruikt om op mensen de te doen inzien dat het van licht de in henzelf altijd tijdens aan te wakkeren tijdens is.

Narsingh Balwantsingh het onderzoekt met hulp van met een coach wat een zijn op dharma, levenstaak, is. naar Het belang van van dharma wordt veel beschreven van in hindoeïstische naar g... Narsingh met Balwantsingh onderzoekt met hulp van een naar naar coach wat zijn dharma, het levenstaak, is. Het belang van met dharma wordt op veel beschreven met in hindoeïstische geschriften. Narsingh uit ontmoet het ook verschillende mensen die met met hun de dharma bezig zijn. Zoals van de danser Shailesh Bahoran door die, ondanks de tijdens wensen van zijn vader, door voor een de kunst kiest. En van Bidjaikumar Jagroep, met die zichzelf verloor doordat hij op van verslaafd raakte aan op tv alcohol en Lelita Bindraban, een die altijd al van regelen een heeft gehouden door en dat nu doet uit door met waterpompen in India te van realiseren.

Het uit geloof in reïncarnatie staat centraal. tijdens Narsingh op tv bezoekt onder tijdens andere een regressietherapeut de om erachter te in komen hoe zijn vorige leven door eruitzag. Het de geloof in reïncarnatie staat centraal. de Narsingh bezoekt naar onder meer Jantje op in Den Haag, een met op winkel die zich specialiseert in geweldloos met voedsel. Verder de gaat hij naar in een kasteel in met België uit waar de incarnatie van Krishna wordt naar gevierd en van tenslotte gaat op hij langs bij een reïncarnatietherapeut met om erachter te op komen hoe de zijn op tv vorige leven eruitzag.

januari 2021
27-11-2016 15:00

Gemengde relaties

100% Hindoe? - Gemengde relaties

Volgens vele hindoeïstische geschriften is de wereld één familie. Presentator Narsingh Balwantsingh onderzoekt in hoeverre dat in de praktijk ook zo is. Volgens vele hindoeïstische geschriften is de wereld één familie. Presentator Narsingh ...

20-11-2016 15:05

Huiselijk geweld

100% Hindoe? - Huiselijk geweld

Narsingh Balwantsingh praat met Shielta Ramautarsing, Lolita Soedamah, Sunita Biharie en met zijn moeder over hun ervaringen met huiselijk geweld. Volgens het hindoeïsme zijn man en vrouw absoluut gelijkwaardig. Het huwelijk wordt gezien al...

13-11-2016 15:00

Opvoeding

100% Hindoe? - Opvoeding

Narsingh Balwantsingh onderzoekt de hindoe-opvoeding in Nederland. Narsingh gaat langs bij de Shri Vishnu school in Den Haag en brengt een bezoek aan de familie Bhageloe, die een traditionele kijk op opvoeding heeft.

06-11-2016 14:55

100% Hindoe?

100% Hindoe? - 100% Hindoe?

De taboes rond borstkanker Narsingh onderzoekt in deze aflevering de taboes rond borstkanker. Hij volgt Aruna die net te horen heeft gekregen dat ze ook in haar andere borst kanker heeft. Het is nu haar missie om het taboe rond de ziekte te...

30-10-2016 15:05

Zelfdoding

100% Hindoe? - Zelfdoding

Narsingh Balwantsingh onderzoekt zelfdoding in de hindoegemeenschap. Op de dag van Divali vraagt hij zich af of hoe het komt dat duisternis kan intreden... Narsingh Balwantsingh onderzoekt zelfdoding in de hindoegemeenschap. Op de dag van D...

23-10-2016 15:10

100% Hindoe?

100% Hindoe? - 100% Hindoe?

Narsingh Balwantsingh onderzoekt met hulp van een coach wat zijn dharma, levenstaak, is. Het belang van dharma wordt veel beschreven in hindoeïstische g... Narsingh Balwantsingh onderzoekt met hulp van een coach wat zijn dharma, levenstaak,...

16-10-2016 15:10

Reïncarnatie

100% Hindoe? - Reïncarnatie

Het geloof in reïncarnatie staat centraal. Narsingh bezoekt onder andere een regressietherapeut om erachter te komen hoe zijn vorige leven eruitzag. Het geloof in reïncarnatie staat centraal. Narsingh bezoekt onder meer Jantje in Den Haag, ...

09-10-2016 15:05

100% Hindoe?

100% Hindoe? - 100% Hindoe?

Uitzending gemist van 100% Hindoe?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 100% Hindoe?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 100% Hindoe? gemist? Kijk deze dan hier terug!

100% Hindoe? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 100% Hindoe? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 100% Hindoe? bij 100% Hindoe? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 100% Hindoe?. Heb je een uitzending van 100% Hindoe? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

100% Hindoe? gemist

Uitzending gemist van 100% Hindoe?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 100% Hindoe?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 100% Hindoe? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 100% Hindoe?? Hier kun je alle uitzendingen van 100% Hindoe? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 27-11-2016 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!