Programma gemist?

Volgens vele hindoeïstische door geschriften is het de wereld één familie. tijdens Presentator Narsingh op tv Balwantsingh onderzoekt in hoeverre met op tv dat in de praktijk ook zo een is. met Volgens vele hindoeïstische geschriften is tijdens de wereld naar één familie. Presentator Narsingh door van Balwantsingh onderzoekt in naar hoeverre dat in de praktijk ook tijdens zo met is. Hij doet op tv dat door middel tijdens van een speciale test op tv waarmee hij in o.a. hindoestanen op de proef door uit stelt over hun vooroordelen. Verder door ontmoet hij tijdens Ashna Devi die een in relatie heeft met een op Kaapverdiaan van en Priya die uit een relatie in heeft met een een Turk.

Narsingh Balwantsingh naar praat met Shielta uit Ramautarsing, Lolita naar Soedamah, Sunita Biharie en uit met uit zijn moeder over hun ervaringen op met huiselijk geweld. Volgens tijdens het hindoeïsme zijn op tv man en naar vrouw de absoluut gelijkwaardig. Het huwelijk wordt gezien met als een manier met om door verlossing te van bereiken. Maar wat de als de harmonie met in het gezin wordt verstoord door het huiselijk geweld? uit Narsingh Balwantsingh praat met een Shielta Ramautarsing, van Lolita Soedamah, Sunita uit Biharie en met uit zijn moeder een over hun ervaringen met huiselijk met op geweld.

Narsingh op Balwantsingh onderzoekt de hindoe-opvoeding in op tv Nederland. Narsingh gaat een langs bij door de Shri uit Vishnu school in door Den Haag en brengt een de bezoek tijdens aan de familie Bhageloe, in die een het traditionele kijk op opvoeding van heeft.

De taboes de rond borstkanker Narsingh met onderzoekt in het deze aflevering de naar taboes rond borstkanker. op Hij volgt Aruna die op tv net te horen het heeft tijdens gekregen dat ze ook door in haar andere borst kanker tijdens heeft. met Het is nu haar missie tijdens om het van taboe rond uit de ziekte te door doorbreken. Ook Malti, die sinds een kort kankervrij is, uit heeft in de uit tempelgemeenschap het te horen van gekregen dat ze een haar leed stilletjes tijdens moet dragen. Net als van Aruna, vertikt op zij het om in te zwijgen over haar het ziekte.

Narsingh door Balwantsingh onderzoekt zelfdoding in de het hindoegemeenschap. Op de de dag van Divali uit vraagt hij zich tijdens in af of hoe het tijdens komt dat duisternis kan de intreden... een Narsingh Balwantsingh onderzoekt zelfdoding in het de hindoegemeenschap. een Op de dag van naar Divali vraagt hij zich tijdens af door of hoe op tv het komt dat duisternis op tv kan intreden in een iemands leven. Via portretten van het op tv mensen die hebben uit overwogen een eind aan door hun leven op te maken en door van mensen die het hebben gedaan, op onder wie Narsinghs met het neef, komen we dichter bij het door onderwerp. Ook naar is gefilmd bij een op tv dienst van Pandit het Ashish Mathura in op de Rotterdamse een Shri Shriv Mandir (hindoetempel), uit op waar hij Divali, het feest van in licht, als een inspiratie gebruikt om mensen een te doen inzien op tv dat het licht op tv in henzelf op altijd van aan te wakkeren de is.

Narsingh Balwantsingh een onderzoekt in met hulp van door een coach wat zijn dharma, in levenstaak, is. Het belang naar van dharma wordt de van veel beschreven in hindoeïstische g... Narsingh op tv naar Balwantsingh onderzoekt met hulp een van een coach in wat zijn dharma, levenstaak, op tv is. Het uit belang van dharma wordt het veel beschreven in hindoeïstische door door geschriften. Narsingh ontmoet ook verschillende mensen op die het met hun dharma bezig zijn. uit op tv Zoals de danser Shailesh Bahoran die, in ondanks in de wensen van een zijn vader, met voor de kunst kiest. En Bidjaikumar tijdens Jagroep, die het zichzelf verloor doordat in hij verslaafd door raakte aan alcohol en een Lelita in Bindraban, die altijd al met van regelen heeft gehouden de en dat nu in doet door waterpompen in naar India door te realiseren.

Het uit geloof in reïncarnatie staat van centraal. Narsingh het bezoekt onder andere in een regressietherapeut om het erachter te komen van hoe zijn vorige leven het eruitzag. Het geloof de in reïncarnatie staat op centraal. Narsingh bezoekt met onder door meer Jantje in Den door Haag, een winkel die zich uit specialiseert de in geweldloos voedsel. Verder gaat het hij van naar een een kasteel in België met waar de incarnatie van Krishna wordt met van gevierd en tenslotte gaat het hij langs op bij een reïncarnatietherapeut om erachter te in komen hoe zijn op tv vorige leven door eruitzag.

november 2019
27-11-2016 15:00

Gemengde relaties

100% Hindoe? - Gemengde relaties

Volgens vele hindoeïstische geschriften is de wereld één familie. Presentator Narsingh Balwantsingh onderzoekt in hoeverre dat in de praktijk ook zo is. Volgens vele hindoeïstische geschriften is de wereld één familie. Presentator Narsingh ...

20-11-2016 15:05

Huiselijk geweld

100% Hindoe? - Huiselijk geweld

Narsingh Balwantsingh praat met Shielta Ramautarsing, Lolita Soedamah, Sunita Biharie en met zijn moeder over hun ervaringen met huiselijk geweld. Volgens het hindoeïsme zijn man en vrouw absoluut gelijkwaardig. Het huwelijk wordt gezien al...

13-11-2016 15:00

Opvoeding

100% Hindoe? - Opvoeding

Narsingh Balwantsingh onderzoekt de hindoe-opvoeding in Nederland. Narsingh gaat langs bij de Shri Vishnu school in Den Haag en brengt een bezoek aan de familie Bhageloe, die een traditionele kijk op opvoeding heeft.

06-11-2016 14:55

100% Hindoe?

100% Hindoe? - 100% Hindoe?

De taboes rond borstkanker Narsingh onderzoekt in deze aflevering de taboes rond borstkanker. Hij volgt Aruna die net te horen heeft gekregen dat ze ook in haar andere borst kanker heeft. Het is nu haar missie om het taboe rond de ziekte te...

30-10-2016 15:05

Zelfdoding

100% Hindoe? - Zelfdoding

Narsingh Balwantsingh onderzoekt zelfdoding in de hindoegemeenschap. Op de dag van Divali vraagt hij zich af of hoe het komt dat duisternis kan intreden... Narsingh Balwantsingh onderzoekt zelfdoding in de hindoegemeenschap. Op de dag van D...

23-10-2016 15:10

100% Hindoe?

100% Hindoe? - 100% Hindoe?

Narsingh Balwantsingh onderzoekt met hulp van een coach wat zijn dharma, levenstaak, is. Het belang van dharma wordt veel beschreven in hindoeïstische g... Narsingh Balwantsingh onderzoekt met hulp van een coach wat zijn dharma, levenstaak,...

16-10-2016 15:10

Reïncarnatie

100% Hindoe? - Reïncarnatie

Het geloof in reïncarnatie staat centraal. Narsingh bezoekt onder andere een regressietherapeut om erachter te komen hoe zijn vorige leven eruitzag. Het geloof in reïncarnatie staat centraal. Narsingh bezoekt onder meer Jantje in Den Haag, ...

09-10-2016 15:05

100% Hindoe?

100% Hindoe? - 100% Hindoe?

Uitzending gemist van 100% Hindoe?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 100% Hindoe?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 100% Hindoe? gemist? Kijk deze dan hier terug!

100% Hindoe? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 100% Hindoe? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 100% Hindoe? bij 100% Hindoe? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 100% Hindoe?. Heb je een uitzending van 100% Hindoe? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

100% Hindoe? gemist

Uitzending gemist van 100% Hindoe?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 100% Hindoe?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 100% Hindoe? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 100% Hindoe?? Hier kun je alle uitzendingen van 100% Hindoe? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 27-11-2016 om 15:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!