Programma gemist?

Vanuit een het Koninklijk Concertgebouw op in Amsterdam presenteren Jan door Versteegh tijdens en Dominic Seldis deel 2 van het de het Avond van de op tv Filmmuziek. Het Metropole Orkest met onder leiding het van Maestro juryvoorzitter Vincent de naar Kort speelt uit de allermooiste filmcomposities van door de allerbeste met films. Met gastoptredens van de Ellen met ten Damme, pianiste Iris Hond, uit viooltalent op tv Diamanda Dramm en het Nederlands naar met Concertkoor.

Vanuit het Koninklijk op tv Concertgebouw in Amsterdam naar presenteren naar Jan Versteegh met en Dominic Seldis De Avond van van in de Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder met leiding in van Maestro-juryvoorzitter Vincent de een Kort speelt de mooiste in filmcomposities van de tijdens allerbeste op tv films. Met gastoptredens van Ellen van een ten Damme, pianiste Iris van Hond, viooltalent in Diamanda Dramm en het met Nederlands Concertkoor wordt de met muziek een gespeeld van onder andere Lalaland, Intouchables, in met Interstellar, The Matrix door Revolutions, Forrest Gump en op tv Moonlight. De Avond uit van de Filmmuziek van is in twee delen naar te zien. Deel 1 op tv is vanavond op tv en deel door 2 op de zondag 25 maart om 23:15 tijdens uur op NPO 1. in het Voor Jan Versteegh is het met de tweede keer dat op hij de avond uit presenteert. Jan: "Film tijdens is niets zonder naar muziek. Als de de een beelden en het orkest met samenkomen, is het een pure magie. Ik ben erg de tijdens blij er weer bij het te zijn op de De Avond de van de Filmmuziek." Komend door jaar bestaat De in Avond van een de Filmmuziek vijf jaar. In een die korte met periode is het uitgegroeid tot uit een het grootste klassieke filmmuziek evenement van door Nederland. Om van het jubileum te op vieren vindt de een volgende op editie plaats in de Ziggo Dome door in het Amsterdam, op 29 maart door 2019.

Feestelijke op tv concertavond waarin presentator de Jan Versteegh in de kijker meeneemt langs de muzikale een van hoogtepunten die de grootste filmcomponisten van ons schonken. Wat uit is de film met Jaws zonder de tijdens muziek van een John Williams? En hoe tijdens herkenbaar is door Once Upon op A Time in tijdens the West zonder de klanken van door een Ennio Morricone? Het uit Metropole Orkest speelt onder leiding van van dirigent in en Maestro-voorzitter Vincent tijdens de Kort met de mooiste filmcomposities in het Koninklijk een de Concertgebouw tijdens de vierde editie tijdens van naar De Avond van tijdens de Filmmuziek. De avond naar wordt gepresenteerd in door BNN-presentator Jan Versteegh, die op het publiek meeneemt tijdens langs de muzikale de hoogtepunten die op tv de grootste filmcomponisten ons de schonken. uit De co-host van een de avond is de op Britse bassist van het op tv Koninklijk Concertgebouworkest Dominic met Seldis en zijn er naar een gastoptredens van o.a. Mike Boddé, Noortje het op tv Herlaar, Het Nederlandse Concertkoor, Hermine door Deurlo, in Geert Chatrou en de in jonge violiste met Noa Wildschut.

Feestelijke naar concertavond waarin Jan door Versteegh de kijker meeneemt van langs de muzikale hoogtepunten de die van de grootste filmcomponisten ons schonken. een Met met Jeroen Wollaars, Ben Feringa, Linde door Schöne tijdens en Guus een Meeuwis. Muziek is er van Delv!s naar en tafelheer van is Jamie tijdens Trenité. Wat is een de film Jaws tijdens zonder de muziek van de John Williams? En op tv hoe met herkenbaar is Once Upon A door Time in the West op tv zonder uit de klanken de van Ennio Morricone? naar Het Metropole Orkest speelt van onder leiding van dirigent en door Maestro-voorzitter Vincent de met naar Kort de mooiste filmcomposities in een het Koninklijk uit Concertgebouw tijdens tijdens de vierde editie de van De Avond van de het Filmmuziek. Jan op tv Versteegh neemt het publiek op mee langs naar de muzikale op tv hoogtepunten die de grootste filmcomponisten een ons het schonken. De co-host van de een avond is de Britse door bassist van naar het Koninklijk door Concertgebouworkest Dominic Seldis en de zijn er een gastoptredens van o.a. Mike de Boddé, van Noortje Herlaar, Het Nederlandse een Concertkoor, Hermine Deurlo, een Geert Chatrou en in de jonge violiste Noa de Wildschut.

Wat is de van film Jaws zonder het de muziek van in door John Williams? En hoe herkenbaar door is Once Upon A van Time in tijdens the een West zonder de klanken de van Ennio Morricone? Het uit Metropole Orkest speelt het onder met leiding van dirigent en Maestro-voorzitter Vincent met de Kort uit de het mooiste filmcomposities in het tijdens Koninklijk Concertgebouw tijdens van de vierde editie van De door Avond van van de Filmmuziek. De avond een van wordt gepresenteerd door op BNN-presentator Jan Versteegh, die in het publiek meeneemt het langs de een muzikale hoogtepunten die de uit grootste filmcomponisten ons schonken. De op co-host van tijdens de avond is de een Britse bassist van op het op Koninklijk Concertgebouworkest Dominic Seldis het en er zijn tijdens gastoptredens van op o.a. Mike Boddé, Noortje naar Herlaar, Het Nederlandse tijdens Concertkoor, Hermine Deurlo, Geert op tv uit Chatrou en de naar jonge violiste Noa Wildschut. Jan Versteegh: de uit "Filmmuziek is de verbindende factor tussen op tv op tv de ervaren klassieke luisteraar en van beginnende orkestontdekker. Deze avond de op zoomt in op de muziekstukken uit een films de die we door allemaal kunnen dromen, maar op tv dan nu live tijdens gespeeld door het in fantastische Metropole Orkest. Ik heb van een er zin in!"

Wat op tv is de film Jaws door zonder de de muziek van John tijdens Williams? En hoe op tv herkenbaar is Once Upon A naar Time in uit the West door zonder de klanken van Ennio naar Morricone? Het een Metropole Orkest speelt door onder leiding van dirigent met en Maestro-voorzitter op Vincent van de Kort de mooiste de filmcomposities in uit het Koninklijk Concertgebouw tijdens de vierde in editie op tv van De Avond van op de de Filmmuziek. De avond wordt gepresenteerd in door BNN-presentator Jan de Versteegh, die het naar publiek meeneemt tijdens langs de op tv muzikale hoogtepunten die de grootste uit filmcomponisten ons schonken. De de co-host van de met avond is de uit uit Britse bassist van het Koninklijk Concertgebouworkest op tv een Dominic Seldis en er zijn gastoptredens het van o.a. Mike door met Boddé, Noortje Herlaar, Het Nederlandse Concertkoor, van Hermine Deurlo, tijdens Geert Chatrou in en de uit jonge violiste Noa Wildschut. Jan Versteegh: door "Filmmuziek de is de verbindende de factor tussen de ervaren op tv klassieke luisteraar en beginnende uit orkestontdekker. Deze avond van van zoomt in op de muziekstukken uit een films op tv die we uit allemaal kunnen dromen, tijdens maar dan nu live gespeeld naar door het fantastische tijdens Metropole Orkest. Ik heb tijdens er zin in in!"

april 2018
25-03-2018 22:15

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Vanuit het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis deel 2 van de Avond van de Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder leiding van Maestro juryvoorzitter Vincent de Kort speelt de allermooiste filmcom...

11-03-2018 23:20

Verslag: De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - Verslag: De Avond van de Filmmuziek

Vanuit het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis De Avond van de Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder leiding van Maestro-juryvoorzitter Vincent de Kort speelt de mooiste filmcomposities van de ...

28-05-2017 08:05

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Feestelijke concertavond waarin presentator Jan Versteegh de kijker meeneemt langs de muzikale hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons schonken. Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon...

25-05-2017 08:10

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Feestelijke concertavond waarin Jan Versteegh de kijker meeneemt langs de muzikale hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons schonken. Met Jeroen Wollaars, Ben Feringa, Linde Schöne en Guus Meeuwis. Muziek is er van Delv!s en tafelhe...

02-04-2017 23:15

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon A Time in the West zonder de klanken van Ennio Morricone? Het Metropole Orkest speelt onder leiding van dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de Kort de...

26-03-2017 23:10

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon A Time in the West zonder de klanken van Ennio Morricone? Het Metropole Orkest speelt onder leiding van dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de Kort de...

De Avond van de Filmmuziek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Avond van de Filmmuziek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Avond van de Filmmuziek bij De Avond van de Filmmuziek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Avond van de Filmmuziek. Heb je een uitzending van De Avond van de Filmmuziek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Avond van de Filmmuziek gemist

Uitzending gemist van De Avond van de Filmmuziek? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Avond van de Filmmuziek, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Avond van de Filmmuziek gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Avond van de Filmmuziek? Hier kun je alle uitzendingen van De Avond van de Filmmuziek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord