Programma gemist?

Vanuit het Koninklijk met Concertgebouw door in Amsterdam het presenteren Jan Versteegh met en Dominic Seldis deel 2 in van in de Avond van de op tv Filmmuziek. Het Metropole op tv Orkest onder van leiding van Maestro juryvoorzitter Vincent de op Kort speelt de op op tv allermooiste filmcomposities van de allerbeste films. een Met op gastoptredens van op tv Ellen ten Damme, pianiste Iris Hond, naar viooltalent op tv Diamanda Dramm en door het Nederlands uit Concertkoor.

Vanuit naar het Koninklijk met Concertgebouw in Amsterdam het presenteren Jan Versteegh door en Dominic Seldis De Avond op tv van de Filmmuziek. Het door het Metropole Orkest onder leiding van Maestro-juryvoorzitter op tv Vincent de Kort op door speelt de mooiste in filmcomposities van de tijdens allerbeste films. Met naar gastoptredens van Ellen ten op tv Damme, pianiste Iris Hond, viooltalent in naar Diamanda Dramm en het Nederlands de Concertkoor wordt de muziek op gespeeld een van onder op tv andere Lalaland, Intouchables, Interstellar, door The Matrix Revolutions, Forrest Gump in en Moonlight. het De Avond van de van een Filmmuziek is in van twee delen te zien. uit Deel 1 is vanavond en door naar deel 2 op door zondag 25 maart op tv om 23:15 uur op NPO met 1. Voor Jan Versteegh het is uit het de tweede het keer dat hij de avond het presenteert. Jan: "Film van de is niets zonder muziek. Als uit de beelden en uit het orkest samenkomen, met is het pure magie. van Ik het ben erg door blij er weer bij te het zijn op De Avond van van de Filmmuziek." naar Komend met jaar bestaat De Avond het van de naar Filmmuziek vijf jaar. door In die korte periode tijdens is het de uitgegroeid tot het het grootste klassieke de filmmuziek evenement van Nederland. Om het op jubileum te tijdens vieren vindt de naar volgende editie uit plaats in de Ziggo naar Dome in de Amsterdam, op 29 maart van 2019.

Feestelijke op tv concertavond waarin presentator met Jan Versteegh de kijker op tv meeneemt het langs de muzikale op tv hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons een schonken. Wat op is op tv de film Jaws zonder de muziek van van John in Williams? En hoe herkenbaar tijdens op tv is Once Upon A de Time in the West zonder de de klanken de van Ennio de Morricone? Het Metropole Orkest uit speelt onder leiding naar van dirigent en Maestro-voorzitter in Vincent de op Kort de mooiste met filmcomposities in met het Koninklijk de Concertgebouw tijdens de uit vierde editie van De uit Avond van de Filmmuziek. van De avond wordt door gepresenteerd door BNN-presentator door Jan Versteegh, die het naar publiek meeneemt het langs de muzikale hoogtepunten uit die de grootste op filmcomponisten ons schonken. door De tijdens co-host van de avond is van een de Britse bassist van het tijdens Koninklijk Concertgebouworkest Dominic het Seldis uit en zijn er gastoptredens in van o.a. Mike Boddé, het Noortje uit Herlaar, Het Nederlandse Concertkoor, Hermine uit Deurlo, Geert het Chatrou en de jonge violiste een Noa het Wildschut.

Feestelijke een concertavond waarin Jan Versteegh naar de kijker meeneemt langs uit de op tv muzikale hoogtepunten die de een grootste filmcomponisten ons een schonken. Met Jeroen Wollaars, naar Ben Feringa, op Linde Schöne op en Guus Meeuwis. Muziek uit is er van Delv!s van tijdens en tafelheer is Jamie Trenité. Wat een is de een film Jaws zonder een de muziek een van John met Williams? En hoe herkenbaar is in Once Upon A met Time in het the West door zonder de klanken van Ennio het Morricone? uit Het Metropole Orkest uit speelt onder leiding van dirigent en de Maestro-voorzitter door Vincent de op Kort de mooiste door filmcomposities in het door Koninklijk Concertgebouw tijdens de van vierde editie op van De Avond van de uit Filmmuziek. Jan Versteegh neemt een door het publiek mee op tv langs de muzikale hoogtepunten die van de grootste een filmcomponisten ons schonken. De de co-host van tijdens de avond is de Britse uit in bassist van het Koninklijk tijdens Concertgebouworkest Dominic Seldis en van zijn er gastoptredens op tv van het o.a. Mike Boddé, Noortje Herlaar, met Het Nederlandse Concertkoor, een Hermine Deurlo, het Geert Chatrou de en de jonge violiste Noa uit Wildschut.

Wat is door de film Jaws zonder op tv op de muziek van John Williams? in En hoe herkenbaar in is uit Once Upon A Time in the tijdens West in zonder de uit klanken van Ennio Morricone? Het een Metropole van Orkest speelt onder leiding van op dirigent en op Maestro-voorzitter Vincent de op tv Kort de mooiste filmcomposities een in het Koninklijk van Concertgebouw van tijdens de vierde editie van van De Avond van de een Filmmuziek. De avond naar wordt gepresenteerd door door BNN-presentator Jan de Versteegh, die het naar publiek meeneemt met langs de muzikale hoogtepunten de die de grootste op tv filmcomponisten ons schonken. een De co-host van de met avond is de de Britse op bassist van in het Koninklijk Concertgebouworkest Dominic tijdens Seldis en uit er zijn gastoptredens van van o.a. Mike Boddé, Noortje uit Herlaar, Het met Nederlandse Concertkoor, Hermine Deurlo, Geert het Chatrou het en de jonge een violiste Noa Wildschut. naar Jan Versteegh: op "Filmmuziek is de verbindende factor naar tussen op de ervaren klassieke luisteraar tijdens en beginnende orkestontdekker. Deze in avond zoomt in op op de de muziekstukken uit films die we op tv allemaal kunnen uit dromen, tijdens maar dan nu live gespeeld door uit het fantastische met Metropole Orkest. de Ik heb er zin de in!"

Wat is de door film Jaws een zonder de muziek tijdens van John Williams? En in naar hoe herkenbaar is Once Upon een A Time naar in the West zonder naar de klanken de van Ennio Morricone? Het Metropole de Orkest tijdens speelt onder leiding in van dirigent en het Maestro-voorzitter Vincent de Kort de in mooiste het filmcomposities in het Koninklijk naar Concertgebouw tijdens de op tv vierde editie van De in Avond tijdens van de Filmmuziek. De avond met op wordt gepresenteerd door op tv BNN-presentator Jan Versteegh, die het publiek van meeneemt langs de door muzikale van hoogtepunten die de uit grootste filmcomponisten ons door schonken. De co-host van van de het avond is de Britse op bassist van het Koninklijk Concertgebouworkest van in Dominic Seldis en er zijn gastoptredens met op tv van o.a. Mike Boddé, Noortje naar Herlaar, Het op Nederlandse Concertkoor, van Hermine Deurlo, Geert Chatrou en op tv de jonge met violiste Noa een Wildschut. Jan Versteegh: "Filmmuziek een is de verbindende factor tussen het de uit ervaren klassieke het luisteraar en beginnende orkestontdekker. Deze avond naar door zoomt in op de muziekstukken uit een van films die we allemaal op tv kunnen dromen, maar tijdens dan nu live een gespeeld door het uit fantastische Metropole Orkest. een Ik heb het er zin in!"

juli 2018
25-03-2018 23:15

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Vanuit het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis deel 2 van de Avond van de Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder leiding van Maestro juryvoorzitter Vincent de Kort speelt de allermooiste filmcom...

11-03-2018 23:20

Verslag: De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - Verslag: De Avond van de Filmmuziek

Vanuit het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis De Avond van de Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder leiding van Maestro-juryvoorzitter Vincent de Kort speelt de mooiste filmcomposities van de ...

28-05-2017 08:05

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Feestelijke concertavond waarin presentator Jan Versteegh de kijker meeneemt langs de muzikale hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons schonken. Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon...

25-05-2017 08:10

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Feestelijke concertavond waarin Jan Versteegh de kijker meeneemt langs de muzikale hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons schonken. Met Jeroen Wollaars, Ben Feringa, Linde Schöne en Guus Meeuwis. Muziek is er van Delv!s en tafelhe...

02-04-2017 23:15

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon A Time in the West zonder de klanken van Ennio Morricone? Het Metropole Orkest speelt onder leiding van dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de Kort de...

26-03-2017 23:10

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon A Time in the West zonder de klanken van Ennio Morricone? Het Metropole Orkest speelt onder leiding van dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de Kort de...

De Avond van de Filmmuziek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Avond van de Filmmuziek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Avond van de Filmmuziek bij De Avond van de Filmmuziek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Avond van de Filmmuziek. Heb je een uitzending van De Avond van de Filmmuziek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Avond van de Filmmuziek gemist

Uitzending gemist van De Avond van de Filmmuziek? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Avond van de Filmmuziek, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Avond van de Filmmuziek gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Avond van de Filmmuziek? Hier kun je alle uitzendingen van De Avond van de Filmmuziek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord