Programma gemist?

Vanuit de het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam op tv met presenteren Jan Versteegh en Dominic op tv Seldis deel in 2 van de de Avond van de Filmmuziek. Het met Metropole met Orkest onder leiding van Maestro van juryvoorzitter naar Vincent de Kort een speelt de allermooiste filmcomposities van op tv de door allerbeste films. Met tijdens gastoptredens van door Ellen ten Damme, pianiste uit Iris Hond, viooltalent Diamanda Dramm de en het Nederlands op het Concertkoor.

Vanuit van het Koninklijk Concertgebouw in op tv Amsterdam in presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis een De uit Avond van de Filmmuziek. Het de Metropole Orkest onder met leiding op van Maestro-juryvoorzitter uit Vincent de Kort speelt tijdens de mooiste uit filmcomposities van de allerbeste films. een Met tijdens gastoptredens van Ellen ten Damme, pianiste naar Iris op Hond, viooltalent naar Diamanda Dramm en het Nederlands van Concertkoor wordt de de muziek gespeeld van onder een andere Lalaland, tijdens Intouchables, een Interstellar, The Matrix Revolutions, Forrest Gump van en Moonlight. van De het Avond van de het Filmmuziek is in twee delen te een door zien. Deel 1 is vanavond van en deel van 2 op zondag in 25 maart de om 23:15 uur door op NPO 1. Voor Jan door Versteegh is het tijdens de tweede keer tijdens dat hij de avond in uit presenteert. Jan: "Film is niets met zonder muziek. Als de de beelden met en het orkest samenkomen, is in het pure magie. van van Ik ben erg blij in er weer bij te zijn in op De Avond tijdens van op tv de Filmmuziek." Komend jaar uit bestaat De Avond van de door de Filmmuziek vijf jaar. tijdens In die korte periode is de het uitgegroeid tot van van het grootste klassieke filmmuziek de evenement van Nederland. in Om het een jubileum te vieren van vindt de volgende editie door plaats in de door Ziggo Dome op in Amsterdam, op 29 maart uit 2019.

Feestelijke uit concertavond waarin presentator van Jan Versteegh een de kijker meeneemt langs de muzikale op uit hoogtepunten die de grootste filmcomponisten op ons schonken. Wat is door de film van Jaws zonder de op tv muziek van John Williams? naar En hoe tijdens herkenbaar het is Once Upon A Time in het the West zonder het door de klanken van Ennio Morricone? tijdens Het in Metropole Orkest speelt onder leiding van naar het dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de Kort naar op de mooiste filmcomposities in het een Koninklijk een Concertgebouw tijdens de op vierde editie van in De Avond van een de Filmmuziek. De avond wordt tijdens gepresenteerd door BNN-presentator Jan op tv Versteegh, die het op publiek het meeneemt langs de muzikale hoogtepunten een die de naar grootste filmcomponisten ons schonken. de De co-host van van de avond is op tv de Britse van bassist van van het Koninklijk Concertgebouworkest Dominic Seldis op en zijn in er het gastoptredens van o.a. Mike Boddé, Noortje op tv Herlaar, met Het Nederlandse Concertkoor, op tv Hermine Deurlo, Geert naar Chatrou en de jonge tijdens violiste Noa naar Wildschut.

Feestelijke concertavond waarin met Jan uit Versteegh de kijker meeneemt het langs de muzikale hoogtepunten een het die de grootste in filmcomponisten ons schonken. Met Jeroen Wollaars, een Ben tijdens Feringa, Linde Schöne en Guus met Meeuwis. op tv Muziek is er van Delv!s door en tijdens tafelheer is Jamie uit Trenité. Wat is de film het Jaws zonder het de muziek van John een tijdens Williams? En hoe herkenbaar is de Once uit Upon A Time in tijdens the West het zonder de klanken de van Ennio Morricone? Het Metropole met Orkest in speelt onder leiding van een dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de in de Kort de mooiste filmcomposities door in het Koninklijk door Concertgebouw tijdens de door vierde editie van naar De Avond een van de Filmmuziek. Jan op Versteegh neemt het door publiek mee langs het de muzikale hoogtepunten met die de grootste filmcomponisten ons op tv schonken. De co-host van tijdens van de avond van is de Britse bassist een van het Koninklijk Concertgebouworkest de Dominic in Seldis en zijn er gastoptredens met van o.a. Mike Boddé, een Noortje met Herlaar, Het Nederlandse op Concertkoor, Hermine Deurlo, de Geert Chatrou en de jonge uit violiste Noa de Wildschut.

Wat is naar de tijdens film Jaws zonder de muziek een van een John Williams? En hoe met herkenbaar is Once Upon A op tv Time met in the West zonder de tijdens klanken tijdens van Ennio Morricone? uit Het Metropole Orkest speelt op tv onder leiding van uit dirigent en Maestro-voorzitter met Vincent de Kort de in mooiste een filmcomposities in het het Koninklijk Concertgebouw tijdens de vierde het tijdens editie van De Avond naar van de Filmmuziek. De met avond op tv wordt gepresenteerd door BNN-presentator Jan Versteegh, op die het het publiek de meeneemt langs de tijdens muzikale hoogtepunten die in de grootste filmcomponisten het ons schonken. De tijdens co-host van de het avond is de Britse bassist de van het Koninklijk Concertgebouworkest in Dominic Seldis tijdens en naar er zijn gastoptredens van uit o.a. Mike Boddé, op Noortje Herlaar, van Het Nederlandse Concertkoor, Hermine Deurlo, Geert het naar Chatrou en de jonge naar violiste Noa Wildschut. Jan een Versteegh: "Filmmuziek is de met in verbindende factor tussen naar de ervaren klassieke luisteraar en beginnende van orkestontdekker. op tv Deze avond op zoomt in op de op tv muziekstukken uit films met die we allemaal op kunnen dromen, maar dan nu van de live gespeeld door het het fantastische Metropole Orkest. Ik naar heb er zin tijdens in!"

Wat is de op tv op tv film Jaws zonder de het muziek van John naar Williams? En hoe een herkenbaar is Once Upon A op tv Time in the tijdens West van zonder de op klanken van Ennio van Morricone? Het Metropole op tv Orkest speelt onder leiding van dirigent van en met Maestro-voorzitter Vincent de Kort de naar op tv mooiste filmcomposities in van het Koninklijk Concertgebouw tijdens tijdens de vierde het editie van De in Avond van de Filmmuziek. De avond naar wordt gepresenteerd door door een BNN-presentator Jan Versteegh, die het naar publiek naar meeneemt langs de muzikale hoogtepunten die met de naar grootste filmcomponisten ons schonken. De op tv co-host van op tv de avond is de door Britse bassist van een het Koninklijk een Concertgebouworkest Dominic Seldis in en er naar zijn gastoptredens van o.a. het Mike Boddé, door Noortje Herlaar, Het het Nederlandse Concertkoor, met Hermine Deurlo, Geert Chatrou op en de jonge violiste in Noa naar Wildschut. Jan Versteegh: "Filmmuziek van is de verbindende factor tussen uit op tv de ervaren klassieke luisteraar met en beginnende orkestontdekker. Deze in avond zoomt naar in op de muziekstukken uit een films die we naar allemaal op kunnen dromen, maar dan in nu live gespeeld door door het op tv fantastische Metropole op tv Orkest. Ik heb er zin het in!"

januari 2019
25-03-2018 23:15

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Vanuit het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis deel 2 van de Avond van de Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder leiding van Maestro juryvoorzitter Vincent de Kort speelt de allermooiste filmcom...

11-03-2018 23:20

Verslag: De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - Verslag: De Avond van de Filmmuziek

Vanuit het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis De Avond van de Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder leiding van Maestro-juryvoorzitter Vincent de Kort speelt de mooiste filmcomposities van de ...

28-05-2017 08:05

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Feestelijke concertavond waarin presentator Jan Versteegh de kijker meeneemt langs de muzikale hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons schonken. Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon...

25-05-2017 08:10

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Feestelijke concertavond waarin Jan Versteegh de kijker meeneemt langs de muzikale hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons schonken. Met Jeroen Wollaars, Ben Feringa, Linde Schöne en Guus Meeuwis. Muziek is er van Delv!s en tafelhe...

02-04-2017 23:15

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon A Time in the West zonder de klanken van Ennio Morricone? Het Metropole Orkest speelt onder leiding van dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de Kort de...

26-03-2017 23:10

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon A Time in the West zonder de klanken van Ennio Morricone? Het Metropole Orkest speelt onder leiding van dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de Kort de...

De Avond van de Filmmuziek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Avond van de Filmmuziek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Avond van de Filmmuziek bij De Avond van de Filmmuziek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Avond van de Filmmuziek. Heb je een uitzending van De Avond van de Filmmuziek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Avond van de Filmmuziek gemist

Uitzending gemist van De Avond van de Filmmuziek? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Avond van de Filmmuziek, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Avond van de Filmmuziek gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Avond van de Filmmuziek? Hier kun je alle uitzendingen van De Avond van de Filmmuziek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord