Programma gemist?

Wie op tv zou Pirates of the op Caribbean herkennen zonder in de legendarische muziek van uit Hans Zimmer? een En met waar zou Star Wars zijn op tv zonder groots componist John van naar Williams? Vanuit een uitverkocht Ziggo op Dome presenteren op tv Peter Pannekoek en Dominic op Seldis deel een twee van De naar Avond van de Filmmuziek. Het tijdens Metropole van Orkest speelt in onder leiding van chef-dirigent en tijdens maestro Jules Buckley de uit door prachtigste klassieke en modernere filmcomposities. op Ook wordt er een in speciale medley gespeeld in ter ere in van John Williams en met tijdens wordt de overleden oud-chefdirigent Rogier het van Otterloo uit herdacht met tijdens composities die hij maakte voor Nederlandse tijdens films. Met een gastoptredens van o.a. op harpiste Lavinia Meijer, een violiste Noa uit Wildschut, musicalster Noortje op Herlaar en het Trijntje Oosterhuis.

Wie op zou Pirates het of the Caribbean herkennen een zonder de legendarische van muziek van Hans Zimmer? uit En waar zou Star door Wars zijn zonder uit groots componist John tijdens Williams? Vanuit een in uitverkocht Ziggo Dome het uit presenteren Peter Pannekoek en Dominic van Seldis van deel een van op tv De Avond van de Filmmuziek. met Het in Metropole Orkest speelt uit onder leiding van uit chef-dirigent en maestro Jules uit Buckley de prachtigste klassieke naar en op modernere filmcomposities. Ook tijdens wordt er een speciale medley op tv gespeeld ter ere van tijdens John Williams een en wordt op tv de overleden oud-chefdirigent Rogier van in Otterloo van herdacht met composities die hij op tv maakte door voor Nederlandse films. Met van gastoptredens van o.a. door harpiste Lavinia het Meijer, violiste Noa Wildschut, musicalster van Noortje Herlaar en in Trijntje een Oosterhuis.

Vanuit tijdens het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam door presenteren Jan Versteegh uit uit en Dominic Seldis deel de 2 van de Avond van uit de een Filmmuziek. Het uit Metropole Orkest onder leiding van met Maestro juryvoorzitter Vincent tijdens de Kort speelt in de allermooiste uit filmcomposities van de allerbeste films. naar Met gastoptredens van in Ellen ten Damme, met pianiste naar Iris Hond, viooltalent Diamanda Dramm een en het Nederlands met tijdens Concertkoor.

Vanuit op het Koninklijk Concertgebouw in de Amsterdam van presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis door De tijdens Avond van de de Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder op leiding van Maestro-juryvoorzitter een Vincent de Kort uit speelt op de mooiste filmcomposities van de op allerbeste films. Met naar gastoptredens van Ellen met naar ten Damme, pianiste Iris door Hond, viooltalent een Diamanda Dramm en het Nederlands Concertkoor een wordt de op tv muziek gespeeld op tv van onder andere Lalaland, het Intouchables, Interstellar, The Matrix een Revolutions, Forrest Gump een en Moonlight. De van op Avond van de Filmmuziek is in in twee delen te uit zien. Deel 1 met de is vanavond en van deel 2 op zondag 25 maart in om 23:15 uur met op uit NPO 1. het Voor Jan Versteegh van is het de tweede op tv keer dat hij de avond in presenteert. Jan: "Film op is door niets zonder uit muziek. Als de beelden op en het orkest samenkomen, op tv is van het pure magie. tijdens Ik ben erg blij er weer een bij te zijn uit op in De Avond uit van de Filmmuziek." Komend jaar met bestaat De Avond van uit op tv de Filmmuziek vijf jaar. In op die korte periode de is het uitgegroeid tot een het grootste met klassieke filmmuziek evenement een van Nederland. van Om het jubileum het te vieren vindt de een volgende op editie plaats in het de Ziggo Dome in Amsterdam, op op de 29 maart 2019.

Feestelijke in concertavond waarin presentator van Jan Versteegh de de kijker meeneemt langs de de muzikale hoogtepunten die uit de grootste filmcomponisten op tv ons in schonken. Wat is de film Jaws een van zonder de muziek van John Williams? een met En hoe herkenbaar is Once in Upon A het Time in the op tv West zonder de naar klanken van Ennio de Morricone? Het Metropole Orkest speelt in onder leiding naar van dirigent en Maestro-voorzitter door Vincent het de Kort de mooiste filmcomposities uit van in het Koninklijk op Concertgebouw tijdens de de vierde editie van De een Avond van de Filmmuziek. een De avond naar wordt gepresenteerd door naar BNN-presentator Jan Versteegh, van die het publiek een meeneemt langs van de muzikale hoogtepunten die de het grootste filmcomponisten naar ons schonken. De co-host een van naar de avond is de Britse naar bassist in van het Koninklijk Concertgebouworkest Dominic de Seldis naar en zijn er met gastoptredens van o.a. Mike in Boddé, Noortje met Herlaar, Het Nederlandse Concertkoor, Hermine Deurlo, op door Geert Chatrou en de jonge naar violiste Noa van Wildschut.

Feestelijke naar concertavond waarin Jan Versteegh de van kijker meeneemt langs het de muzikale door hoogtepunten op tv die de grootste de filmcomponisten ons schonken. Met Jeroen Wollaars, van Ben Feringa, Linde door tijdens Schöne en Guus Meeuwis. op Muziek is er van Delv!s van en tafelheer met is Jamie Trenité. met Wat is de de film Jaws zonder door de muziek door van John Williams? En op hoe herkenbaar is naar Once naar Upon A Time in the in West zonder de klanken op van Ennio naar Morricone? Het op tv Metropole Orkest speelt onder op tv leiding van dirigent en de Maestro-voorzitter Vincent tijdens de Kort de mooiste naar filmcomposities in in het Koninklijk Concertgebouw in tijdens in de vierde editie van De Avond door van de Filmmuziek. naar Jan het Versteegh neemt de het publiek mee langs de muzikale een van hoogtepunten die de uit grootste filmcomponisten ons schonken. De co-host door van tijdens de avond is de Britse een bassist een van het Koninklijk Concertgebouworkest een Dominic Seldis en zijn op er gastoptredens met van o.a. door Mike Boddé, de Noortje Herlaar, Het uit Nederlandse Concertkoor, Hermine Deurlo, Geert naar Chatrou op tv en de jonge violiste met Noa Wildschut.

Wat de is de film Jaws tijdens zonder de de muziek van John op tv Williams? En tijdens hoe herkenbaar is Once Upon een A de Time in the West door zonder de een klanken van Ennio het Morricone? Het Metropole het Orkest speelt onder tijdens leiding van dirigent en een Maestro-voorzitter Vincent de Kort de tijdens mooiste filmcomposities het in het Koninklijk het Concertgebouw tijdens op de vierde naar editie van De Avond van het de Filmmuziek. het De avond wordt het gepresenteerd door een BNN-presentator Jan Versteegh, die het publiek een het meeneemt langs de muzikale op tv hoogtepunten die de grootste een filmcomponisten in ons schonken. De co-host van de de avond door is de Britse bassist het van het Koninklijk van Concertgebouworkest Dominic Seldis en van naar er zijn gastoptredens van o.a. uit Mike uit Boddé, Noortje Herlaar, Het Nederlandse de Concertkoor, Hermine Deurlo, op tv Geert Chatrou tijdens en de jonge violiste Noa van Wildschut. Jan Versteegh: op uit "Filmmuziek is de verbindende factor met tussen de ervaren klassieke in luisteraar en beginnende op tv orkestontdekker. op tv Deze avond zoomt in op het naar de muziekstukken uit uit films die we allemaal kunnen van dromen, maar op tv dan nu live uit gespeeld door van het fantastische Metropole Orkest. Ik heb tijdens uit er zin in!"

Wat is van de de film Jaws zonder de het muziek van John Williams? En van hoe herkenbaar naar is in Once Upon A Time in the tijdens West zonder van de een klanken van Ennio Morricone? Het naar Metropole van Orkest speelt onder leiding van een dirigent en Maestro-voorzitter Vincent van de met Kort de mooiste filmcomposities in uit het Koninklijk Concertgebouw van tijdens het de vierde tijdens editie van De Avond van de met Filmmuziek. De de avond het wordt gepresenteerd door BNN-presentator Jan Versteegh, op tv die in het publiek de meeneemt langs de muzikale hoogtepunten van die de grootste naar filmcomponisten door ons schonken. De co-host van tijdens de uit avond is de Britse bassist van uit het Koninklijk op Concertgebouworkest Dominic Seldis en de er zijn met gastoptredens tijdens van o.a. Mike Boddé, Noortje de Herlaar, Het van Nederlandse Concertkoor, Hermine Deurlo, Geert op tv met Chatrou en de jonge violiste Noa in Wildschut. op tv Jan Versteegh: "Filmmuziek met is de verbindende factor van tussen het de ervaren klassieke luisteraar en beginnende een orkestontdekker. op Deze avond zoomt in de op de muziekstukken uit met een films die we allemaal kunnen dromen, in het maar dan nu live gespeeld door naar tijdens het fantastische Metropole door Orkest. Ik heb er met zin in!"

januari 2021
21-04-2019 22:05

De Avond van de Filmmuziek - deel 2

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek - deel 2

Wie zou Pirates of the Caribbean herkennen zonder de legendarische muziek van Hans Zimmer? En waar zou Star Wars zijn zonder groots componist John Williams? Vanuit een uitverkocht Ziggo Dome presenteren Peter Pannekoek en Dominic Seldis dee...

07-04-2019 22:25

De Avond van de Filmmuziek - deel 1

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek - deel 1

Wie zou Pirates of the Caribbean herkennen zonder de legendarische muziek van Hans Zimmer? En waar zou Star Wars zijn zonder groots componist John Williams? Vanuit een uitverkocht Ziggo Dome presenteren Peter Pannekoek en Dominic Seldis dee...

25-03-2018 23:15

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Vanuit het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis deel 2 van de Avond van de Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder leiding van Maestro juryvoorzitter Vincent de Kort speelt de allermooiste filmcom...

11-03-2018 23:20

Verslag: De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - Verslag: De Avond van de Filmmuziek

Vanuit het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis De Avond van de Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder leiding van Maestro-juryvoorzitter Vincent de Kort speelt de mooiste filmcomposities van de ...

28-05-2017 08:05

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Feestelijke concertavond waarin presentator Jan Versteegh de kijker meeneemt langs de muzikale hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons schonken. Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon...

25-05-2017 08:10

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Feestelijke concertavond waarin Jan Versteegh de kijker meeneemt langs de muzikale hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons schonken. Met Jeroen Wollaars, Ben Feringa, Linde Schöne en Guus Meeuwis. Muziek is er van Delv!s en tafelhe...

02-04-2017 23:15

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon A Time in the West zonder de klanken van Ennio Morricone? Het Metropole Orkest speelt onder leiding van dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de Kort de...

26-03-2017 23:10

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon A Time in the West zonder de klanken van Ennio Morricone? Het Metropole Orkest speelt onder leiding van dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de Kort de...

De Avond van de Filmmuziek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Avond van de Filmmuziek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Avond van de Filmmuziek bij De Avond van de Filmmuziek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Avond van de Filmmuziek. Heb je een uitzending van De Avond van de Filmmuziek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Avond van de Filmmuziek gemist

Uitzending gemist van De Avond van de Filmmuziek? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Avond van de Filmmuziek, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Avond van de Filmmuziek gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Avond van de Filmmuziek? Hier kun je alle uitzendingen van De Avond van de Filmmuziek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 21-04-2019 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!