Programma gemist?

Vanuit het naar Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam op presenteren een Jan Versteegh uit en Dominic Seldis deel het 2 van de Avond van in naar de Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder door door leiding van Maestro juryvoorzitter Vincent de de Kort naar speelt de allermooiste filmcomposities van op de allerbeste naar films. Met met gastoptredens van Ellen ten uit Damme, pianiste Iris Hond, een uit viooltalent Diamanda Dramm en het in Nederlands tijdens Concertkoor.

Vanuit het tijdens Koninklijk Concertgebouw in door Amsterdam presenteren Jan op Versteegh en Dominic het Seldis De Avond van door de Filmmuziek. Het naar Metropole het Orkest onder leiding van de Maestro-juryvoorzitter Vincent de in Kort speelt de een mooiste op tv filmcomposities van de naar allerbeste films. Met gastoptredens de van Ellen ten Damme, pianiste op tv Iris in Hond, viooltalent Diamanda Dramm het en het het Nederlands Concertkoor wordt het de muziek gespeeld van door onder andere Lalaland, Intouchables, naar Interstellar, tijdens The Matrix Revolutions, Forrest Gump van en Moonlight. de De Avond van de uit Filmmuziek de is in door twee delen te zien. Deel 1 met op is vanavond en deel naar 2 op naar zondag 25 maart om met 23:15 uur op NPO uit 1. de Voor Jan Versteegh is tijdens het de tweede keer dat de hij de avond met presenteert. Jan: "Film met van is niets zonder muziek. Als op de beelden uit en het orkest samenkomen, op is met het pure magie. Ik in ben erg blij met er weer bij te zijn met op De Avond het van de de Filmmuziek." Komend jaar bestaat in De op Avond van een de Filmmuziek vijf jaar. In door die een korte periode is het uitgegroeid tot op op tv het grootste klassieke filmmuziek evenement van een Nederland. op tv Om het jubileum op te vieren vindt de volgende tijdens editie door plaats in uit de Ziggo Dome door in Amsterdam, op 29 maart van 2019.

Feestelijke concertavond waarin van presentator Jan Versteegh naar de kijker op meeneemt langs de in muzikale hoogtepunten een die de grootste filmcomponisten het ons schonken. in Wat is op tv de film Jaws de zonder de muziek van John uit Williams? En hoe herkenbaar de door is Once Upon A Time in van in the West zonder de klanken op tv van Ennio op Morricone? Het Metropole Orkest naar speelt onder een leiding van dirigent op tv en Maestro-voorzitter Vincent de Kort uit een de mooiste filmcomposities in door het Koninklijk van Concertgebouw tijdens de vierde een editie van De Avond op tv van de op tv Filmmuziek. De naar avond wordt gepresenteerd door BNN-presentator Jan de Versteegh, door die het publiek meeneemt door langs de tijdens muzikale hoogtepunten in die de grootste filmcomponisten met ons schonken. De co-host op tv van de met avond is de de Britse bassist van het door Koninklijk Concertgebouworkest Dominic Seldis een en zijn op tv er gastoptredens van van o.a. door Mike Boddé, Noortje Herlaar, Het uit Nederlandse Concertkoor, Hermine een Deurlo, Geert Chatrou en met de een jonge violiste uit Noa Wildschut.

Feestelijke het concertavond waarin Jan Versteegh op de kijker op tv meeneemt langs tijdens de muzikale hoogtepunten tijdens die de grootste filmcomponisten de ons schonken. Met Jeroen Wollaars, door Ben Feringa, door Linde Schöne en het Guus Meeuwis. Muziek uit is er naar van Delv!s en tafelheer op tv is in Jamie Trenité. Wat is de film tijdens Jaws zonder de in muziek van John van Williams? En een hoe herkenbaar is in Once Upon tijdens A Time uit in the West zonder de op klanken in van Ennio Morricone? in Het Metropole Orkest speelt onder leiding op tv het van dirigent en Maestro-voorzitter de Vincent de Kort de mooiste een filmcomposities door in het het Koninklijk Concertgebouw tijdens de de vierde editie van de De Avond van de de Filmmuziek. de Jan Versteegh neemt het op tv publiek mee langs uit de muzikale hoogtepunten een die de grootste uit filmcomponisten ons met schonken. De co-host van de op tv avond in is de Britse het bassist van het Koninklijk Concertgebouworkest Dominic van Seldis en door zijn er gastoptredens de van o.a. Mike Boddé, op Noortje door Herlaar, Het Nederlandse naar Concertkoor, Hermine Deurlo, door Geert Chatrou en de op jonge violiste met Noa Wildschut.

Wat is de door film Jaws zonder met met de muziek van John Williams? op En hoe herkenbaar in is Once Upon A op tv Time in the op uit West zonder de klanken van van Ennio tijdens Morricone? Het Metropole Orkest speelt onder een leiding tijdens van dirigent en Maestro-voorzitter naar Vincent de naar Kort de mooiste filmcomposities in het tijdens het Koninklijk Concertgebouw tijdens tijdens de vierde editie van uit De Avond van op de Filmmuziek. De avond door wordt met gepresenteerd door BNN-presentator op Jan Versteegh, die het publiek het meeneemt langs de met muzikale hoogtepunten door die de grootste op tv filmcomponisten met ons schonken. De door co-host van de de avond is de op tv Britse bassist van naar het Koninklijk Concertgebouworkest Dominic Seldis de en er zijn door gastoptredens van o.a. met Mike Boddé, van Noortje Herlaar, Het in Nederlandse Concertkoor, Hermine naar Deurlo, Geert Chatrou op tv en de jonge violiste Noa de Wildschut. Jan in Versteegh: "Filmmuziek is de naar uit verbindende factor tussen de uit ervaren klassieke luisteraar en door beginnende orkestontdekker. Deze de avond zoomt in op door de muziekstukken het uit met films die we allemaal kunnen naar dromen, maar dan nu met live gespeeld door naar naar het fantastische Metropole Orkest. Ik naar heb er zin van in!"

Wat is de van film het Jaws zonder de van muziek van John uit Williams? En hoe herkenbaar is van een Once Upon A Time in het the West zonder op de klanken van een Ennio Morricone? Het Metropole op Orkest speelt onder uit leiding van dirigent een en Maestro-voorzitter op tv Vincent de op Kort de van mooiste filmcomposities in het Koninklijk Concertgebouw door naar tijdens de vierde editie van De tijdens Avond van van de door Filmmuziek. De avond wordt in gepresenteerd door BNN-presentator Jan Versteegh, een die het publiek naar meeneemt in langs de op tv muzikale hoogtepunten die de grootste filmcomponisten uit ons schonken. De de van co-host van de avond is door de Britse het bassist van het Koninklijk Concertgebouworkest naar Dominic Seldis een en er zijn naar gastoptredens van tijdens o.a. Mike Boddé, tijdens Noortje Herlaar, Het op tv Nederlandse Concertkoor, Hermine Deurlo, Geert tijdens een Chatrou en de jonge violiste Noa op tijdens Wildschut. Jan Versteegh: naar "Filmmuziek is de van verbindende factor tussen de ervaren een klassieke uit luisteraar en beginnende orkestontdekker. Deze avond op tv zoomt in op tv op naar de muziekstukken uit een films die we allemaal door kunnen dromen, maar dan van nu live gespeeld door op tv het fantastische Metropole door Orkest. Ik in heb er zin een in!"

september 2018
25-03-2018 23:15

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Vanuit het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis deel 2 van de Avond van de Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder leiding van Maestro juryvoorzitter Vincent de Kort speelt de allermooiste filmcom...

11-03-2018 23:20

Verslag: De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - Verslag: De Avond van de Filmmuziek

Vanuit het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis De Avond van de Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder leiding van Maestro-juryvoorzitter Vincent de Kort speelt de mooiste filmcomposities van de ...

28-05-2017 08:05

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Feestelijke concertavond waarin presentator Jan Versteegh de kijker meeneemt langs de muzikale hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons schonken. Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon...

25-05-2017 08:10

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Feestelijke concertavond waarin Jan Versteegh de kijker meeneemt langs de muzikale hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons schonken. Met Jeroen Wollaars, Ben Feringa, Linde Schöne en Guus Meeuwis. Muziek is er van Delv!s en tafelhe...

02-04-2017 23:15

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon A Time in the West zonder de klanken van Ennio Morricone? Het Metropole Orkest speelt onder leiding van dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de Kort de...

26-03-2017 23:10

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon A Time in the West zonder de klanken van Ennio Morricone? Het Metropole Orkest speelt onder leiding van dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de Kort de...

De Avond van de Filmmuziek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Avond van de Filmmuziek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Avond van de Filmmuziek bij De Avond van de Filmmuziek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Avond van de Filmmuziek. Heb je een uitzending van De Avond van de Filmmuziek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Avond van de Filmmuziek gemist

Uitzending gemist van De Avond van de Filmmuziek? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Avond van de Filmmuziek, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Avond van de Filmmuziek gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Avond van de Filmmuziek? Hier kun je alle uitzendingen van De Avond van de Filmmuziek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord