Programma gemist?

Wie tijdens zou Pirates of the op Caribbean herkennen zonder op tv de legendarische muziek van uit Hans Zimmer? op tv En waar zou Star in Wars zijn zonder naar groots componist John op tv Williams? op tv Vanuit een tijdens uitverkocht Ziggo Dome door presenteren Peter Pannekoek en het Dominic Seldis deel twee naar van tijdens De Avond van de op tv Filmmuziek. Het Metropole Orkest speelt met uit onder leiding van chef-dirigent en met maestro Jules met Buckley de prachtigste klassieke en door modernere door filmcomposities. Ook met wordt er een van speciale medley gespeeld ter ere van in John Williams het en wordt het de overleden oud-chefdirigent een Rogier van Otterloo uit herdacht met composities die op tv hij maakte uit voor Nederlandse films. Met gastoptredens met van o.a. harpiste de op Lavinia Meijer, violiste Noa op tv Wildschut, musicalster Noortje Herlaar en een Trijntje het Oosterhuis.

Wie de zou Pirates het of the Caribbean herkennen zonder de door legendarische muziek van met Hans in Zimmer? En met waar zou Star met Wars zijn zonder groots componist John de Williams? Vanuit een de uitverkocht Ziggo het Dome presenteren het Peter Pannekoek uit en Dominic Seldis deel een een van uit De Avond van de Filmmuziek. de Het Metropole Orkest op speelt met onder leiding van chef-dirigent met en maestro Jules Buckley op tv de prachtigste klassieke de en modernere tijdens filmcomposities. Ook wordt er een de speciale medley een gespeeld uit ter ere van naar John Williams en wordt met de overleden de oud-chefdirigent Rogier van naar Otterloo herdacht met tijdens composities die hij maakte voor Nederlandse met films. Met gastoptredens uit van de o.a. harpiste Lavinia tijdens Meijer, violiste Noa Wildschut, van musicalster een Noortje Herlaar en Trijntje een Oosterhuis.

Vanuit het het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam van presenteren Jan Versteegh het en op Dominic Seldis deel in 2 van tijdens de Avond van de van Filmmuziek. Het Metropole Orkest een onder een leiding van Maestro in juryvoorzitter Vincent de Kort speelt de uit naar allermooiste filmcomposities van de uit allerbeste films. Met gastoptredens van uit van Ellen ten Damme, op pianiste Iris Hond, viooltalent naar Diamanda Dramm de en het Nederlands uit Concertkoor.

Vanuit een het Koninklijk Concertgebouw een in Amsterdam de presenteren Jan Versteegh en Dominic op tv Seldis het De Avond van de met Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder een een leiding van Maestro-juryvoorzitter Vincent de de Kort speelt de mooiste tijdens naar filmcomposities van de van allerbeste films. Met op gastoptredens van Ellen tijdens ten Damme, pianiste Iris Hond, viooltalent naar het Diamanda Dramm en het Nederlands op Concertkoor wordt de op muziek gespeeld van door onder andere Lalaland, de Intouchables, Interstellar, The tijdens Matrix Revolutions, Forrest Gump het en van Moonlight. De Avond van de door Filmmuziek door is in twee delen een te zien. met Deel 1 is vanavond door en deel op tv 2 op zondag door 25 maart om 23:15 uur van tijdens op NPO 1. Voor Jan uit Versteegh is een het de tweede de keer dat hij de van avond presenteert. Jan: het "Film is uit niets zonder op tv muziek. Als de beelden een en het orkest samenkomen, van is uit het pure magie. Ik ben de erg blij er weer in bij te de zijn op op tv De Avond van de Filmmuziek." op Komend jaar een bestaat het De Avond van in de Filmmuziek vijf jaar. In naar die korte door periode is het uitgegroeid tot tijdens op het grootste klassieke filmmuziek naar evenement van op tv Nederland. Om het met jubileum te vieren vindt de een volgende editie plaats in naar de Ziggo tijdens Dome door in Amsterdam, op tijdens 29 maart 2019.

Feestelijke concertavond op waarin presentator Jan op tv Versteegh de kijker meeneemt naar met langs de muzikale hoogtepunten die de van grootste filmcomponisten ons naar schonken. Wat is een de de film Jaws zonder de de muziek van John het Williams? En hoe herkenbaar het is Once het Upon A Time in tijdens the uit West zonder met de klanken van Ennio Morricone? Het tijdens Metropole Orkest de speelt onder leiding van tijdens dirigent en in Maestro-voorzitter Vincent een de Kort de mooiste van filmcomposities van in het Koninklijk met Concertgebouw tijdens de vierde tijdens editie van De op Avond van de met Filmmuziek. De avond de wordt gepresenteerd door BNN-presentator Jan in Versteegh, de die het publiek meeneemt langs het de uit muzikale hoogtepunten op die de grootste tijdens filmcomponisten ons schonken. De op tv co-host van de van avond is tijdens de Britse bassist van met het Koninklijk Concertgebouworkest uit Dominic Seldis en zijn door er gastoptredens van de o.a. door Mike Boddé, Noortje Herlaar, het Het Nederlandse op Concertkoor, Hermine Deurlo, Geert Chatrou het en de jonge violiste door Noa op Wildschut.

Feestelijke op tv concertavond waarin naar Jan Versteegh de van kijker meeneemt langs tijdens de muzikale hoogtepunten in die de grootste filmcomponisten ons de schonken. de Met Jeroen Wollaars, met Ben Feringa, Linde Schöne tijdens en Guus Meeuwis. Muziek is naar een er van Delv!s en tafelheer in is Jamie van Trenité. Wat is uit de film Jaws zonder in de muziek van de John door Williams? En hoe herkenbaar naar is Once naar Upon A Time in met the West zonder de klanken naar van op Ennio Morricone? van Het Metropole Orkest speelt tijdens onder leiding van van dirigent en Maestro-voorzitter tijdens Vincent de met Kort de mooiste filmcomposities op tv in het Koninklijk Concertgebouw met tijdens de het vierde editie van De tijdens Avond van de Filmmuziek. op tv Jan Versteegh het neemt het publiek mee het langs de muzikale uit hoogtepunten die op tv de grootste filmcomponisten van ons schonken. naar De co-host op van de avond op tv is de Britse bassist van door het Koninklijk Concertgebouworkest Dominic uit Seldis en door zijn er gastoptredens een van een o.a. Mike Boddé, Noortje op Herlaar, Het op tv Nederlandse Concertkoor, Hermine Deurlo, Geert Chatrou door en de jonge op tv violiste van Noa Wildschut.

Wat met is de film door Jaws zonder tijdens de muziek van John met Williams? En hoe met herkenbaar is Once Upon door A Time in the tijdens West door zonder de klanken van door Ennio op Morricone? Het Metropole op Orkest speelt onder leiding naar van dirigent en door Maestro-voorzitter Vincent de Kort de naar mooiste filmcomposities in tijdens het in Koninklijk Concertgebouw tijdens de de vierde editie in van De Avond van de een Filmmuziek. De avond door met wordt gepresenteerd door BNN-presentator op tv Jan Versteegh, die het de publiek meeneemt langs naar de muzikale door hoogtepunten die op tv de grootste filmcomponisten ons schonken. de De co-host van met de op avond is de Britse een bassist van het Koninklijk Concertgebouworkest in Dominic Seldis tijdens en er zijn gastoptredens van van naar o.a. Mike in Boddé, Noortje Herlaar, Het Nederlandse tijdens Concertkoor, Hermine het Deurlo, Geert Chatrou en de de het jonge violiste Noa Wildschut. Jan door Versteegh: "Filmmuziek is de naar door verbindende factor tussen de op tv ervaren klassieke op luisteraar en beginnende orkestontdekker. Deze op tv avond zoomt in op uit de muziekstukken uit het films die op we allemaal kunnen dromen, het maar dan nu uit met live gespeeld door het fantastische het Metropole naar Orkest. Ik heb er op tv zin in!"

Wat is de op film op tv Jaws zonder de muziek met van door John Williams? En hoe op tv herkenbaar is Once Upon A van het Time in the West zonder de het klanken van Ennio op tijdens Morricone? Het Metropole in Orkest speelt onder leiding van dirigent met en Maestro-voorzitter Vincent door de door Kort de mooiste filmcomposities in een op het Koninklijk Concertgebouw tijdens de op tv vierde editie van met De Avond van door de Filmmuziek. De avond tijdens wordt gepresenteerd op tv door het BNN-presentator Jan Versteegh, die het publiek het meeneemt uit langs de muzikale van hoogtepunten die de grootste filmcomponisten in ons schonken. door De co-host naar van de avond is de van Britse bassist met van het Koninklijk in Concertgebouworkest Dominic Seldis en het tijdens er zijn gastoptredens van van o.a. Mike de Boddé, Noortje Herlaar, Het Nederlandse met Concertkoor, Hermine Deurlo, Geert de Chatrou en de van jonge violiste een Noa Wildschut. Jan tijdens Versteegh: "Filmmuziek is de met verbindende door factor tussen de ervaren met klassieke luisteraar op tv en beginnende orkestontdekker. Deze avond door zoomt in op uit op de muziekstukken uit op tv films die we allemaal naar kunnen dromen, maar op dan nu live gespeeld uit door op tv het fantastische Metropole Orkest. Ik heb met er zin het in!"

juni 2020
21-04-2019 22:05

De Avond van de Filmmuziek - deel 2

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek - deel 2

Wie zou Pirates of the Caribbean herkennen zonder de legendarische muziek van Hans Zimmer? En waar zou Star Wars zijn zonder groots componist John Williams? Vanuit een uitverkocht Ziggo Dome presenteren Peter Pannekoek en Dominic Seldis dee...

07-04-2019 22:25

De Avond van de Filmmuziek - deel 1

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek - deel 1

Wie zou Pirates of the Caribbean herkennen zonder de legendarische muziek van Hans Zimmer? En waar zou Star Wars zijn zonder groots componist John Williams? Vanuit een uitverkocht Ziggo Dome presenteren Peter Pannekoek en Dominic Seldis dee...

25-03-2018 23:15

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Vanuit het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis deel 2 van de Avond van de Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder leiding van Maestro juryvoorzitter Vincent de Kort speelt de allermooiste filmcom...

11-03-2018 23:20

Verslag: De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - Verslag: De Avond van de Filmmuziek

Vanuit het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis De Avond van de Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder leiding van Maestro-juryvoorzitter Vincent de Kort speelt de mooiste filmcomposities van de ...

28-05-2017 08:05

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Feestelijke concertavond waarin presentator Jan Versteegh de kijker meeneemt langs de muzikale hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons schonken. Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon...

25-05-2017 08:10

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Feestelijke concertavond waarin Jan Versteegh de kijker meeneemt langs de muzikale hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons schonken. Met Jeroen Wollaars, Ben Feringa, Linde Schöne en Guus Meeuwis. Muziek is er van Delv!s en tafelhe...

02-04-2017 23:15

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon A Time in the West zonder de klanken van Ennio Morricone? Het Metropole Orkest speelt onder leiding van dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de Kort de...

26-03-2017 23:10

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon A Time in the West zonder de klanken van Ennio Morricone? Het Metropole Orkest speelt onder leiding van dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de Kort de...

De Avond van de Filmmuziek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Avond van de Filmmuziek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Avond van de Filmmuziek bij De Avond van de Filmmuziek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Avond van de Filmmuziek. Heb je een uitzending van De Avond van de Filmmuziek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Avond van de Filmmuziek gemist

Uitzending gemist van De Avond van de Filmmuziek? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Avond van de Filmmuziek, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Avond van de Filmmuziek gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Avond van de Filmmuziek? Hier kun je alle uitzendingen van De Avond van de Filmmuziek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 21-04-2019 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!