Programma gemist?

Wie zou op Pirates met of the Caribbean een herkennen zonder de op legendarische muziek van tijdens Hans Zimmer? En waar zou Star naar Wars zijn zonder in groots componist John op door Williams? Vanuit een met uitverkocht Ziggo Dome op tv presenteren Peter Pannekoek en Dominic Seldis de van deel twee van met De Avond van een de Filmmuziek. Het de Metropole Orkest speelt onder tijdens leiding van chef-dirigent en tijdens maestro Jules Buckley de door prachtigste klassieke en op tv modernere op filmcomposities. Ook in wordt er een speciale medley tijdens gespeeld ter de ere van John Williams op tv en op tv wordt de overleden door oud-chefdirigent Rogier van Otterloo herdacht van met composities die hij het maakte de voor Nederlandse films. Met door gastoptredens van o.a. naar harpiste Lavinia het Meijer, violiste Noa door Wildschut, musicalster Noortje door Herlaar en Trijntje uit Oosterhuis.

Wie uit zou Pirates of the tijdens Caribbean herkennen zonder de met legendarische muziek van van tijdens Hans Zimmer? En op waar zou Star Wars zijn van zonder groots componist op tv John Williams? op Vanuit een op tv uitverkocht Ziggo Dome presenteren Peter door Pannekoek en Dominic de Seldis deel een door van De met Avond van de Filmmuziek. een Het Metropole Orkest speelt het naar onder leiding van chef-dirigent het en maestro Jules Buckley naar de prachtigste van klassieke en tijdens modernere filmcomposities. Ook wordt er een van speciale medley gespeeld op tv ter op ere van John Williams door en wordt uit de overleden oud-chefdirigent Rogier op tv van van Otterloo herdacht met composities die hij uit maakte voor met Nederlandse films. Met gastoptredens op van op o.a. harpiste Lavinia Meijer, uit violiste Noa Wildschut, musicalster op Noortje Herlaar en het naar Trijntje Oosterhuis.

Vanuit op het Koninklijk Concertgebouw in tijdens Amsterdam presenteren Jan met Versteegh en Dominic Seldis met deel 2 van op tv de Avond het van de Filmmuziek. Het met Metropole Orkest op onder leiding van in Maestro juryvoorzitter Vincent de met Kort speelt de tijdens allermooiste op tv filmcomposities van de allerbeste films. de Met gastoptredens van op Ellen op tv ten Damme, pianiste Iris Hond, in viooltalent Diamanda met Dramm en het Nederlands door naar Concertkoor.

Vanuit het Koninklijk van Concertgebouw in tijdens Amsterdam presenteren Jan naar Versteegh en Dominic op Seldis De Avond door van de Filmmuziek. Het de Metropole Orkest op tv onder leiding van op Maestro-juryvoorzitter Vincent tijdens de Kort speelt de mooiste een filmcomposities van de met naar allerbeste films. Met gastoptredens van van Ellen ten Damme, een pianiste Iris Hond, in viooltalent Diamanda Dramm en het van het Nederlands Concertkoor wordt door de muziek gespeeld op van onder andere Lalaland, op tv Intouchables, Interstellar, The Matrix naar op Revolutions, Forrest Gump en Moonlight. De de Avond van de van Filmmuziek is op in een twee delen te zien. Deel op 1 is vanavond uit en door deel 2 op zondag 25 door maart om naar 23:15 uur op NPO op tv 1. met Voor Jan Versteegh tijdens is het de in tweede keer dat hij de avond met presenteert. Jan: "Film uit is in niets zonder muziek. de Als de beelden de en het orkest samenkomen, is de het door pure magie. een Ik ben erg het blij er weer tijdens bij te zijn op op De Avond van de op tv Filmmuziek." naar Komend jaar bestaat De op tv Avond van de Filmmuziek tijdens vijf naar jaar. In die korte periode het is het op uitgegroeid tot uit het grootste klassieke filmmuziek tijdens evenement van Nederland. Om de het jubileum te met vieren vindt met de volgende editie plaats in het op de Ziggo Dome de in Amsterdam, op een 29 maart 2019.

Feestelijke een concertavond waarin presentator op Jan Versteegh de kijker op meeneemt langs op de muzikale het hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons tijdens uit schonken. Wat is uit de film Jaws zonder de op muziek van John met Williams? En in hoe herkenbaar is Once op tv Upon het A Time in the West zonder de de uit klanken van Ennio Morricone? op tv Het van Metropole Orkest speelt het onder leiding van dirigent naar en Maestro-voorzitter Vincent de Kort in de mooiste de filmcomposities in het Koninklijk op tv in Concertgebouw tijdens de vierde editie van het De in Avond van door de Filmmuziek. De avond een wordt gepresenteerd door op tv BNN-presentator Jan Versteegh, die het door publiek de meeneemt langs de muzikale hoogtepunten het die de grootste de filmcomponisten een ons schonken. de De co-host van de avond is het op de Britse bassist van naar het Koninklijk Concertgebouworkest Dominic Seldis op tv en de zijn er gastoptredens van o.a. met Mike Boddé, Noortje door Herlaar, Het Nederlandse een door Concertkoor, Hermine Deurlo, Geert Chatrou en op de in jonge violiste Noa de Wildschut.

Feestelijke met concertavond waarin Jan Versteegh de met kijker meeneemt het langs de muzikale tijdens hoogtepunten die op tv de grootste filmcomponisten ons door schonken. Met op tv Jeroen Wollaars, Ben Feringa, Linde een Schöne en Guus door Meeuwis. Muziek naar is er van Delv!s de en tafelheer is het Jamie Trenité. het Wat is de in film Jaws uit zonder de muziek van een John Williams? En hoe tijdens herkenbaar naar is Once Upon A door Time in tijdens the West zonder het de klanken de van Ennio Morricone? naar Het Metropole Orkest speelt onder leiding in van dirigent de en Maestro-voorzitter Vincent een de tijdens Kort de mooiste filmcomposities in het het Koninklijk met Concertgebouw tijdens naar de vierde editie tijdens van De Avond van de op tv Filmmuziek. Jan Versteegh het neemt het publiek mee van langs de muzikale uit hoogtepunten die tijdens de grootste filmcomponisten naar ons van schonken. De co-host van de in avond is uit de Britse bassist van het in Koninklijk Concertgebouworkest Dominic in Seldis en in zijn er gastoptredens van van o.a. Mike tijdens Boddé, naar Noortje Herlaar, Het Nederlandse Concertkoor, Hermine door Deurlo, uit Geert Chatrou en de jonge uit violiste van Noa Wildschut.

Wat is op de film Jaws van zonder de muziek van in John Williams? door En hoe herkenbaar van is op tv Once Upon A op Time in the West in zonder de van klanken van Ennio Morricone? op tv Het Metropole Orkest speelt onder tijdens een leiding van dirigent en Maestro-voorzitter Vincent tijdens de Kort de uit een mooiste filmcomposities in het Koninklijk door Concertgebouw tijdens de vierde uit editie van in De op tv Avond van de Filmmuziek. De avond de wordt gepresenteerd door door BNN-presentator Jan een Versteegh, die met het publiek meeneemt het langs de muzikale van hoogtepunten die de grootste met filmcomponisten uit ons schonken. De tijdens co-host van de avond is op de Britse bassist van uit het Koninklijk Concertgebouworkest tijdens Dominic Seldis van en de er zijn gastoptredens van op o.a. Mike Boddé, Noortje uit Herlaar, Het Nederlandse naar Concertkoor, Hermine tijdens Deurlo, Geert Chatrou op tv en de een jonge violiste Noa door Wildschut. Jan Versteegh: de "Filmmuziek is de op verbindende factor tussen naar de ervaren klassieke luisteraar en in beginnende orkestontdekker. naar Deze avond zoomt door in op de muziekstukken uit van films van die we allemaal door kunnen dromen, met maar dan nu live gespeeld door het de het fantastische Metropole Orkest. Ik naar heb er zin met in!"

Wat op is de naar film Jaws zonder de muziek tijdens van John Williams? op En hoe herkenbaar is het Once Upon door A Time in the een West door zonder de klanken van in Ennio Morricone? Het Metropole op tv Orkest speelt op tv onder op leiding van dirigent en door Maestro-voorzitter Vincent de tijdens Kort de met mooiste filmcomposities in het Koninklijk tijdens Concertgebouw tijdens de vierde uit editie de van De Avond van de naar Filmmuziek. De op avond in wordt gepresenteerd door BNN-presentator Jan door Versteegh, die in het publiek meeneemt op tv langs de muzikale hoogtepunten die het de grootste op filmcomponisten ons schonken. De in co-host een van de met avond is de Britse bassist de van met het Koninklijk Concertgebouworkest Dominic het Seldis en van er zijn gastoptredens van o.a. tijdens Mike Boddé, Noortje op Herlaar, op tv Het Nederlandse Concertkoor, Hermine op tv Deurlo, Geert van Chatrou en de jonge violiste Noa het uit Wildschut. Jan Versteegh: "Filmmuziek is de op tv verbindende met factor tussen de ervaren klassieke in luisteraar en beginnende het in orkestontdekker. Deze avond zoomt in op de de muziekstukken uit tijdens films die we met allemaal kunnen dromen, op tv maar dan op tv nu live gespeeld de door een het fantastische Metropole Orkest. tijdens Ik heb er het zin in!"

oktober 2019
21-04-2019 22:05

De Avond van de Filmmuziek - deel 2

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek - deel 2

Wie zou Pirates of the Caribbean herkennen zonder de legendarische muziek van Hans Zimmer? En waar zou Star Wars zijn zonder groots componist John Williams? Vanuit een uitverkocht Ziggo Dome presenteren Peter Pannekoek en Dominic Seldis dee...

07-04-2019 22:25

De Avond van de Filmmuziek - deel 1

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek - deel 1

Wie zou Pirates of the Caribbean herkennen zonder de legendarische muziek van Hans Zimmer? En waar zou Star Wars zijn zonder groots componist John Williams? Vanuit een uitverkocht Ziggo Dome presenteren Peter Pannekoek en Dominic Seldis dee...

25-03-2018 23:15

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Vanuit het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis deel 2 van de Avond van de Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder leiding van Maestro juryvoorzitter Vincent de Kort speelt de allermooiste filmcom...

11-03-2018 23:20

Verslag: De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - Verslag: De Avond van de Filmmuziek

Vanuit het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis De Avond van de Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder leiding van Maestro-juryvoorzitter Vincent de Kort speelt de mooiste filmcomposities van de ...

28-05-2017 08:05

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Feestelijke concertavond waarin presentator Jan Versteegh de kijker meeneemt langs de muzikale hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons schonken. Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon...

25-05-2017 08:10

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Feestelijke concertavond waarin Jan Versteegh de kijker meeneemt langs de muzikale hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons schonken. Met Jeroen Wollaars, Ben Feringa, Linde Schöne en Guus Meeuwis. Muziek is er van Delv!s en tafelhe...

02-04-2017 23:15

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon A Time in the West zonder de klanken van Ennio Morricone? Het Metropole Orkest speelt onder leiding van dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de Kort de...

26-03-2017 23:10

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon A Time in the West zonder de klanken van Ennio Morricone? Het Metropole Orkest speelt onder leiding van dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de Kort de...

De Avond van de Filmmuziek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Avond van de Filmmuziek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Avond van de Filmmuziek bij De Avond van de Filmmuziek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Avond van de Filmmuziek. Heb je een uitzending van De Avond van de Filmmuziek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Avond van de Filmmuziek gemist

Uitzending gemist van De Avond van de Filmmuziek? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Avond van de Filmmuziek, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Avond van de Filmmuziek gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Avond van de Filmmuziek? Hier kun je alle uitzendingen van De Avond van de Filmmuziek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 21-04-2019 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!