Programma gemist?

Wie naar zou Pirates of op tv the Caribbean herkennen in zonder de legendarische muziek met van Hans Zimmer? En de waar zou op Star in Wars zijn zonder door groots componist John op tv Williams? Vanuit een uitverkocht Ziggo met Dome presenteren Peter Pannekoek tijdens naar en Dominic Seldis deel van twee van in De Avond van de Filmmuziek. Het op Metropole Orkest door speelt onder leiding op tv van chef-dirigent en met maestro Jules Buckley de een prachtigste klassieke en in modernere uit filmcomposities. Ook wordt er een met speciale medley gespeeld in ter ere door van met John Williams en wordt de op overleden oud-chefdirigent Rogier van naar Otterloo met herdacht met composities die op tv hij maakte voor Nederlandse een tijdens films. Met gastoptredens van o.a. harpiste de Lavinia Meijer, op violiste Noa Wildschut, uit musicalster het Noortje Herlaar en het Trijntje Oosterhuis.

Wie op zou Pirates of the Caribbean met herkennen een zonder de legendarische muziek van op Hans Zimmer? En op waar zou naar Star Wars zijn een zonder naar groots componist John Williams? Vanuit een in uitverkocht Ziggo Dome van presenteren met Peter Pannekoek en Dominic Seldis een deel een het van met De Avond van het de Filmmuziek. Het op tv Metropole Orkest speelt onder leiding van uit chef-dirigent en maestro tijdens tijdens Jules Buckley de op prachtigste klassieke en modernere filmcomposities. Ook uit wordt er door een speciale in medley gespeeld ter op tv ere van in John Williams en een wordt de overleden uit oud-chefdirigent Rogier van Otterloo herdacht met het composities die hij uit maakte het voor Nederlandse films. het Met gastoptredens door van o.a. harpiste Lavinia Meijer, op violiste naar Noa Wildschut, musicalster Noortje op tv Herlaar en Trijntje met Oosterhuis.

Vanuit een het Koninklijk Concertgebouw van in Amsterdam presenteren Jan de Versteegh en van Dominic Seldis de deel 2 van de Avond op tv van de in Filmmuziek. Het Metropole Orkest van onder leiding op van Maestro op tv juryvoorzitter Vincent de Kort speelt de in allermooiste de filmcomposities van naar de allerbeste films. Met tijdens gastoptredens van met Ellen ten Damme, pianiste de Iris Hond, de viooltalent Diamanda Dramm en het Nederlands op tv tijdens Concertkoor.

Vanuit van het Koninklijk Concertgebouw in op tv Amsterdam presenteren in Jan Versteegh en Dominic op Seldis De Avond door van de Filmmuziek. uit Het Metropole Orkest een onder leiding van Maestro-juryvoorzitter met Vincent de Kort een uit speelt de mooiste een filmcomposities van de allerbeste naar films. Met gastoptredens uit van Ellen op tv ten Damme, pianiste Iris Hond, viooltalent uit Diamanda uit Dramm en het een Nederlands Concertkoor wordt de muziek naar gespeeld van de onder andere met Lalaland, Intouchables, Interstellar, The Matrix naar Revolutions, Forrest Gump in en Moonlight. De een Avond van de door met Filmmuziek is in tijdens twee delen te zien. Deel 1 naar is vanavond en van deel 2 op uit zondag met 25 maart om 23:15 naar uur op NPO 1. uit Voor Jan op Versteegh door is het de tweede de keer dat in hij de avond presenteert. Jan: in "Film van is niets zonder muziek. tijdens Als de beelden en door het orkest uit samenkomen, is het een pure magie. Ik ben erg de op tv blij er weer bij te zijn op op De tijdens Avond van door de Filmmuziek." Komend een jaar bestaat De Avond van op in de Filmmuziek vijf jaar. In door die korte in periode is het in uitgegroeid tot het grootste naar klassieke filmmuziek evenement van van Nederland. Om een het uit jubileum te vieren vindt de volgende op tv editie plaats in op de Ziggo de Dome in op tv Amsterdam, op 29 maart uit 2019.

Feestelijke concertavond op waarin presentator Jan Versteegh een de op tv kijker meeneemt uit langs de muzikale hoogtepunten die de tijdens grootste filmcomponisten ons het schonken. Wat de is de het film Jaws zonder de een muziek van John tijdens Williams? En hoe herkenbaar een naar is Once Upon A met Time in the van West zonder met de klanken van Ennio met Morricone? Het Metropole de Orkest speelt onder leiding van tijdens dirigent en Maestro-voorzitter van Vincent de van Kort de mooiste filmcomposities tijdens tijdens in het Koninklijk Concertgebouw tijdens naar de van vierde editie van De Avond van op de Filmmuziek. met De op tv avond wordt gepresenteerd door BNN-presentator Jan de Versteegh, die door het publiek met meeneemt langs een de muzikale hoogtepunten met die de grootste filmcomponisten ons schonken. naar De co-host tijdens van de avond is op de Britse op tv bassist van het Koninklijk in Concertgebouworkest tijdens Dominic Seldis en door zijn er gastoptredens van tijdens o.a. Mike Boddé, Noortje met Herlaar, uit Het Nederlandse Concertkoor, van Hermine Deurlo, door Geert Chatrou en een de jonge violiste Noa tijdens Wildschut.

Feestelijke naar concertavond waarin Jan een Versteegh de kijker het meeneemt langs de de muzikale hoogtepunten die de de grootste filmcomponisten de ons schonken. op tv Met Jeroen Wollaars, Ben uit Feringa, Linde Schöne en Guus met uit Meeuwis. Muziek is er met van Delv!s en tafelheer op is Jamie uit Trenité. Wat is de op tv film Jaws zonder de de muziek van John het Williams? En van hoe herkenbaar is met Once Upon A met Time in the uit West zonder de klanken uit van Ennio van Morricone? op Het Metropole Orkest speelt op tv onder leiding van dirigent de en Maestro-voorzitter Vincent de tijdens Kort de mooiste door filmcomposities naar in het Koninklijk Concertgebouw uit tijdens de op vierde editie van De Avond een door van de Filmmuziek. in Jan Versteegh neemt het in publiek mee langs door de muzikale hoogtepunten uit die de grootste filmcomponisten op ons tijdens schonken. De co-host van uit de avond is de Britse van naar bassist van het Koninklijk door Concertgebouworkest Dominic uit Seldis en zijn op er gastoptredens van o.a. Mike naar Boddé, Noortje tijdens Herlaar, Het Nederlandse een Concertkoor, Hermine op Deurlo, Geert Chatrou en de door jonge violiste Noa door Wildschut.

Wat is door de film Jaws zonder naar een de muziek van John naar Williams? En hoe herkenbaar het is Once met Upon A Time de in the West zonder met de klanken van een Ennio van Morricone? Het Metropole Orkest de speelt onder de leiding van dirigent en in Maestro-voorzitter Vincent met de Kort de in mooiste filmcomposities in het van Koninklijk Concertgebouw tijdens de vierde in editie een van De de Avond van de Filmmuziek. De avond in wordt gepresenteerd door uit de BNN-presentator Jan Versteegh, op die het publiek van meeneemt langs de muzikale tijdens hoogtepunten die de op grootste filmcomponisten in ons schonken. De het co-host van de avond is door de Britse van bassist van op het Koninklijk Concertgebouworkest uit Dominic Seldis en er zijn tijdens gastoptredens van o.a. Mike naar Boddé, Noortje Herlaar, op tv Het Nederlandse Concertkoor, de een Hermine Deurlo, Geert Chatrou en door de jonge door violiste Noa Wildschut. de Jan Versteegh: "Filmmuziek is de met verbindende factor tussen in de ervaren de klassieke luisteraar naar en beginnende orkestontdekker. tijdens Deze avond zoomt in de op de uit muziekstukken uit films die we van allemaal kunnen dromen, door maar dan tijdens nu live gespeeld door tijdens het fantastische op Metropole Orkest. in Ik heb er zin op tv in!"

Wat is een de door film Jaws zonder de muziek van de John Williams? van En hoe herkenbaar op is Once Upon A tijdens Time in the een door West zonder de klanken van door Ennio Morricone? Het Metropole de Orkest speelt uit onder leiding van van dirigent en de Maestro-voorzitter Vincent de een Kort de mooiste filmcomposities in een het een Koninklijk Concertgebouw tijdens de het vierde editie van De naar Avond van op de Filmmuziek. De de avond wordt gepresenteerd door naar BNN-presentator Jan Versteegh, naar die het van publiek meeneemt naar langs de tijdens muzikale hoogtepunten die de grootste op filmcomponisten uit ons schonken. De co-host van in de avond is van de Britse met bassist van het het Koninklijk Concertgebouworkest in Dominic Seldis en er zijn naar gastoptredens door van o.a. Mike Boddé, Noortje Herlaar, door Het de Nederlandse Concertkoor, Hermine de Deurlo, Geert Chatrou en de het jonge violiste het Noa Wildschut. Jan Versteegh: met een "Filmmuziek is de verbindende van factor tussen de op ervaren klassieke luisteraar het en beginnende een orkestontdekker. Deze avond zoomt in op de het de muziekstukken uit films die we een allemaal kunnen tijdens dromen, maar dan op tv nu live op tv gespeeld door het fantastische met Metropole Orkest. een Ik heb er zin naar in!"

mei 2021
21-04-2019 22:05

De Avond van de Filmmuziek - deel 2

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek - deel 2

Wie zou Pirates of the Caribbean herkennen zonder de legendarische muziek van Hans Zimmer? En waar zou Star Wars zijn zonder groots componist John Williams? Vanuit een uitverkocht Ziggo Dome presenteren Peter Pannekoek en Dominic Seldis dee...

07-04-2019 22:25

De Avond van de Filmmuziek - deel 1

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek - deel 1

Wie zou Pirates of the Caribbean herkennen zonder de legendarische muziek van Hans Zimmer? En waar zou Star Wars zijn zonder groots componist John Williams? Vanuit een uitverkocht Ziggo Dome presenteren Peter Pannekoek en Dominic Seldis dee...

25-03-2018 23:15

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Vanuit het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis deel 2 van de Avond van de Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder leiding van Maestro juryvoorzitter Vincent de Kort speelt de allermooiste filmcom...

11-03-2018 23:20

Verslag: De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - Verslag: De Avond van de Filmmuziek

Vanuit het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis De Avond van de Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder leiding van Maestro-juryvoorzitter Vincent de Kort speelt de mooiste filmcomposities van de ...

28-05-2017 08:05

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Feestelijke concertavond waarin presentator Jan Versteegh de kijker meeneemt langs de muzikale hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons schonken. Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon...

25-05-2017 08:10

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Feestelijke concertavond waarin Jan Versteegh de kijker meeneemt langs de muzikale hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons schonken. Met Jeroen Wollaars, Ben Feringa, Linde Schöne en Guus Meeuwis. Muziek is er van Delv!s en tafelhe...

02-04-2017 23:15

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon A Time in the West zonder de klanken van Ennio Morricone? Het Metropole Orkest speelt onder leiding van dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de Kort de...

26-03-2017 23:10

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon A Time in the West zonder de klanken van Ennio Morricone? Het Metropole Orkest speelt onder leiding van dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de Kort de...

De Avond van de Filmmuziek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Avond van de Filmmuziek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Avond van de Filmmuziek bij De Avond van de Filmmuziek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Avond van de Filmmuziek. Heb je een uitzending van De Avond van de Filmmuziek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Avond van de Filmmuziek gemist

Uitzending gemist van De Avond van de Filmmuziek? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Avond van de Filmmuziek, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Avond van de Filmmuziek gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Avond van de Filmmuziek? Hier kun je alle uitzendingen van De Avond van de Filmmuziek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 21-04-2019 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!