Programma gemist?

Wie zou Pirates met van of the Caribbean op herkennen zonder de legendarische in muziek van een Hans Zimmer? En waar zou op tv Star Wars zijn zonder met groots het componist John Williams? de Vanuit een door uitverkocht Ziggo Dome tijdens presenteren Peter Pannekoek en Dominic in Seldis uit deel twee van naar De Avond van de uit Filmmuziek. Het tijdens Metropole Orkest speelt onder met leiding van chef-dirigent en maestro naar het Jules Buckley de prachtigste klassieke en een op modernere filmcomposities. Ook wordt er een het speciale medley in gespeeld het ter ere van John de Williams en wordt met de overleden oud-chefdirigent uit Rogier van Otterloo herdacht met van composities van die hij maakte voor met Nederlandse films. Met gastoptredens de van o.a. een harpiste het Lavinia Meijer, violiste Noa Wildschut, musicalster van Noortje het Herlaar en Trijntje tijdens Oosterhuis.

Wie zou op tv Pirates of the Caribbean een herkennen zonder de door legendarische muziek met van met Hans Zimmer? En op waar zou Star van Wars zijn zonder het groots componist John Williams? Vanuit door een uitverkocht Ziggo door Dome van presenteren Peter Pannekoek en naar Dominic Seldis deel een van op tv in De Avond van de door Filmmuziek. Het Metropole door Orkest speelt onder leiding van met chef-dirigent en maestro een uit Jules Buckley de prachtigste klassieke en tijdens modernere tijdens filmcomposities. Ook wordt er een op speciale medley gespeeld uit ter ere tijdens van John Williams en naar wordt een de overleden oud-chefdirigent Rogier van op Otterloo in herdacht met composities die in hij in maakte voor Nederlandse op tv films. Met gastoptredens van o.a. op harpiste Lavinia Meijer, violiste een Noa Wildschut, musicalster van Noortje een Herlaar en Trijntje door Oosterhuis.

Vanuit naar het Koninklijk Concertgebouw in de Amsterdam op presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis uit deel 2 van met de Avond van van de Filmmuziek. Het op Metropole in Orkest onder leiding tijdens van Maestro van juryvoorzitter Vincent de Kort speelt de de allermooiste filmcomposities tijdens van de allerbeste het films. Met gastoptredens van van Ellen in ten Damme, pianiste tijdens Iris Hond, viooltalent Diamanda Dramm van en het Nederlands tijdens naar Concertkoor.

Vanuit het het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam een op tv presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis in De Avond in van de een Filmmuziek. Het Metropole Orkest op onder op tv leiding van Maestro-juryvoorzitter naar Vincent de Kort speelt de mooiste tijdens filmcomposities van de op tv allerbeste op films. Met gastoptredens tijdens van Ellen ten Damme, uit pianiste Iris Hond, viooltalent uit Diamanda in Dramm en het uit Nederlands Concertkoor wordt uit de muziek gespeeld van onder de andere Lalaland, van Intouchables, Interstellar, The Matrix een Revolutions, door Forrest Gump en uit Moonlight. De naar Avond van de op tv Filmmuziek is in op twee delen te zien. door Deel 1 is vanavond en een deel in 2 op zondag het 25 maart om naar 23:15 uur op NPO naar 1. in Voor Jan Versteegh is met het de naar tweede keer dat hij de avond het presenteert. Jan: "Film naar is met niets zonder muziek. Als een de beelden en van het orkest in samenkomen, is het pure uit magie. Ik ben erg de blij er op tv weer tijdens bij te zijn op op De Avond van met de Filmmuziek." Komend jaar bestaat door De Avond het van de naar Filmmuziek vijf jaar. met In die korte periode is op tv uit het uitgegroeid tot het grootste op klassieke filmmuziek evenement van een de Nederland. Om het jubileum te uit vieren met vindt de volgende editie op tv plaats in de uit Ziggo Dome in in Amsterdam, op 29 in maart 2019.

Feestelijke concertavond door waarin presentator Jan door Versteegh de kijker meeneemt het langs de de muzikale hoogtepunten die in de grootste filmcomponisten de ons schonken. Wat is tijdens het de film Jaws zonder de muziek van van John met Williams? En hoe naar herkenbaar de is Once Upon A Time in op the in West zonder de klanken van uit uit Ennio Morricone? Het Metropole de Orkest speelt onder leiding van van dirigent en Maestro-voorzitter in Vincent het de Kort de mooiste filmcomposities met in naar het Koninklijk Concertgebouw tijdens de met door vierde editie van tijdens De Avond van de in Filmmuziek. De avond wordt op gepresenteerd door de BNN-presentator Jan Versteegh, die het op tv publiek meeneemt langs door de met muzikale hoogtepunten die het de grootste filmcomponisten ons uit schonken. tijdens De co-host van de met avond is de Britse bassist naar van het Koninklijk naar in Concertgebouworkest Dominic Seldis en een zijn er door gastoptredens van o.a. Mike Boddé, Noortje het Herlaar, Het Nederlandse de Concertkoor, Hermine Deurlo, naar Geert met Chatrou en op tv de jonge violiste Noa op tv Wildschut.

Feestelijke tijdens concertavond waarin tijdens Jan Versteegh de uit kijker meeneemt langs de muzikale hoogtepunten een die de de grootste filmcomponisten ons schonken. naar Met Jeroen naar Wollaars, Ben een Feringa, Linde Schöne in en Guus Meeuwis. Muziek is tijdens op tv er van Delv!s en tafelheer is naar Jamie Trenité. het Wat op is de film Jaws met zonder de muziek van John op tv Williams? En hoe door in herkenbaar is Once door Upon A Time in uit the West tijdens zonder de klanken van Ennio het Morricone? Het Metropole de Orkest speelt onder leiding uit van dirigent naar en van Maestro-voorzitter Vincent de Kort de met mooiste filmcomposities in uit het Koninklijk het Concertgebouw tijdens de in vierde editie van De Avond tijdens van de Filmmuziek. uit de Jan Versteegh neemt het publiek tijdens mee langs de muzikale op van hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons naar de schonken. De co-host van de tijdens avond is de het Britse bassist uit van het Koninklijk Concertgebouworkest naar Dominic Seldis en door zijn de er gastoptredens van o.a. Mike in Boddé, Noortje met Herlaar, Het Nederlandse Concertkoor, op tv Hermine op Deurlo, Geert Chatrou en met de jonge violiste Noa van Wildschut.

Wat is van de op film Jaws zonder de muziek met van John het Williams? En hoe met herkenbaar is Once Upon in A Time in the op tv West zonder de op klanken van Ennio in in Morricone? Het Metropole de Orkest speelt onder leiding naar van dirigent en op Maestro-voorzitter Vincent een de Kort de mooiste filmcomposities in met het Koninklijk het Concertgebouw tijdens de in vierde editie van De tijdens Avond het van de Filmmuziek. De avond op tv wordt een gepresenteerd door BNN-presentator Jan Versteegh, op die uit het publiek meeneemt langs de de op muzikale hoogtepunten die het de grootste filmcomponisten ons schonken. De uit co-host van van de avond is op tv de Britse van bassist van het Koninklijk door Concertgebouworkest Dominic Seldis de en met er zijn gastoptredens van o.a. door Mike Boddé, Noortje Herlaar, door tijdens Het Nederlandse Concertkoor, uit Hermine Deurlo, Geert Chatrou naar en de jonge violiste Noa uit Wildschut. in Jan Versteegh: "Filmmuziek op is de verbindende de factor tussen de ervaren tijdens klassieke een luisteraar en beginnende orkestontdekker. Deze avond een zoomt een in op de naar muziekstukken uit films van die we allemaal met kunnen dromen, maar dan het nu live met gespeeld door naar het fantastische Metropole Orkest. het Ik heb door er zin in!"

Wat is van de film Jaws op tv zonder de muziek op tv van een John Williams? En hoe naar herkenbaar is in Once Upon A Time in the tijdens West zonder door de klanken tijdens van Ennio Morricone? uit Het Metropole Orkest van speelt onder leiding van dirigent tijdens en Maestro-voorzitter de Vincent van de Kort de mooiste de filmcomposities in het Koninklijk in Concertgebouw tijdens met de vierde editie naar van De de Avond van de Filmmuziek. De de avond van wordt gepresenteerd door een BNN-presentator Jan Versteegh, die het publiek op meeneemt de langs de muzikale met hoogtepunten die de op tv grootste filmcomponisten van ons schonken. De op tv co-host van de avond is een de Britse tijdens bassist van op het Koninklijk Concertgebouworkest Dominic het Seldis en er zijn met gastoptredens van op tv o.a. Mike Boddé, Noortje Herlaar, met naar Het Nederlandse Concertkoor, Hermine Deurlo, tijdens Geert Chatrou en de door jonge violiste het Noa Wildschut. tijdens Jan Versteegh: een "Filmmuziek is de verbindende door factor tussen van de ervaren klassieke luisteraar op en beginnende orkestontdekker. Deze op tv avond zoomt in op het de muziekstukken uit uit op tv films die we allemaal kunnen dromen, het maar dan door nu live gespeeld een door het fantastische Metropole het Orkest. Ik heb van er zin de in!"

september 2020
21-04-2019 22:05

De Avond van de Filmmuziek - deel 2

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek - deel 2

Wie zou Pirates of the Caribbean herkennen zonder de legendarische muziek van Hans Zimmer? En waar zou Star Wars zijn zonder groots componist John Williams? Vanuit een uitverkocht Ziggo Dome presenteren Peter Pannekoek en Dominic Seldis dee...

07-04-2019 22:25

De Avond van de Filmmuziek - deel 1

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek - deel 1

Wie zou Pirates of the Caribbean herkennen zonder de legendarische muziek van Hans Zimmer? En waar zou Star Wars zijn zonder groots componist John Williams? Vanuit een uitverkocht Ziggo Dome presenteren Peter Pannekoek en Dominic Seldis dee...

25-03-2018 23:15

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Vanuit het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis deel 2 van de Avond van de Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder leiding van Maestro juryvoorzitter Vincent de Kort speelt de allermooiste filmcom...

11-03-2018 23:20

Verslag: De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - Verslag: De Avond van de Filmmuziek

Vanuit het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis De Avond van de Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder leiding van Maestro-juryvoorzitter Vincent de Kort speelt de mooiste filmcomposities van de ...

28-05-2017 08:05

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Feestelijke concertavond waarin presentator Jan Versteegh de kijker meeneemt langs de muzikale hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons schonken. Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon...

25-05-2017 08:10

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Feestelijke concertavond waarin Jan Versteegh de kijker meeneemt langs de muzikale hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons schonken. Met Jeroen Wollaars, Ben Feringa, Linde Schöne en Guus Meeuwis. Muziek is er van Delv!s en tafelhe...

02-04-2017 23:15

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon A Time in the West zonder de klanken van Ennio Morricone? Het Metropole Orkest speelt onder leiding van dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de Kort de...

26-03-2017 23:10

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon A Time in the West zonder de klanken van Ennio Morricone? Het Metropole Orkest speelt onder leiding van dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de Kort de...

De Avond van de Filmmuziek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Avond van de Filmmuziek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Avond van de Filmmuziek bij De Avond van de Filmmuziek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Avond van de Filmmuziek. Heb je een uitzending van De Avond van de Filmmuziek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Avond van de Filmmuziek gemist

Uitzending gemist van De Avond van de Filmmuziek? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Avond van de Filmmuziek, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Avond van de Filmmuziek gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Avond van de Filmmuziek? Hier kun je alle uitzendingen van De Avond van de Filmmuziek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 21-04-2019 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!