Programma gemist?

Wie op zou Pirates of the Caribbean de herkennen zonder de een legendarische muziek op van naar Hans Zimmer? En waar van zou Star een Wars zijn zonder uit groots componist John Williams? Vanuit een op tv uitverkocht op Ziggo Dome presenteren de Peter Pannekoek en Dominic Seldis uit het deel twee van De Avond het van de Filmmuziek. van Het Metropole Orkest tijdens speelt onder op tv leiding van chef-dirigent en maestro door Jules Buckley het de door prachtigste klassieke en tijdens modernere filmcomposities. Ook van wordt er een speciale medley gespeeld op tv ter een ere van John Williams uit en wordt de op overleden oud-chefdirigent een Rogier van Otterloo door herdacht met composities die hij door maakte voor Nederlandse een films. Met van gastoptredens van door o.a. harpiste Lavinia de Meijer, violiste Noa het Wildschut, musicalster de Noortje Herlaar en Trijntje door Oosterhuis.

Wie zou Pirates door uit of the Caribbean herkennen naar zonder de het legendarische muziek van Hans uit Zimmer? En waar in zou Star Wars het zijn zonder door groots componist John Williams? Vanuit een een uitverkocht Ziggo het Dome de presenteren Peter Pannekoek van en Dominic Seldis deel een van een op De Avond van de Filmmuziek. Het het Metropole naar Orkest speelt naar onder leiding van chef-dirigent en maestro in Jules uit Buckley de prachtigste naar klassieke en modernere filmcomposities. Ook een wordt er een het speciale medley gespeeld van ter op tv ere van John Williams de en wordt de op tv overleden oud-chefdirigent met Rogier van Otterloo herdacht het met composities op die hij een maakte voor Nederlandse films. Met gastoptredens op het van o.a. harpiste Lavinia Meijer, violiste tijdens op tv Noa Wildschut, musicalster door Noortje Herlaar en Trijntje tijdens Oosterhuis.

Vanuit het naar Koninklijk Concertgebouw de in Amsterdam op presenteren Jan Versteegh en met Dominic Seldis in deel 2 van de door Avond van de Filmmuziek. in Het Metropole Orkest onder naar leiding door van Maestro juryvoorzitter Vincent in de van Kort speelt de allermooiste filmcomposities de van de allerbeste een films. het Met gastoptredens van op Ellen ten Damme, pianiste Iris Hond, op tv viooltalent met Diamanda Dramm en naar het Nederlands een Concertkoor.

Vanuit het Koninklijk het in Concertgebouw in Amsterdam het presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis in De Avond de van de het Filmmuziek. Het Metropole met Orkest onder leiding van Maestro-juryvoorzitter op Vincent de naar Kort speelt de mooiste op tv filmcomposities naar van de allerbeste met films. Met gastoptredens van tijdens Ellen op ten Damme, pianiste Iris Hond, viooltalent tijdens op tv Diamanda Dramm en het in Nederlands Concertkoor wordt de muziek naar gespeeld van onder de op tv andere Lalaland, Intouchables, Interstellar, een The Matrix op tv Revolutions, Forrest Gump en Moonlight. in De Avond tijdens van de uit Filmmuziek is in twee een delen te zien. Deel 1 op tv is met vanavond en deel 2 op op zondag 25 het maart om 23:15 een uur in op NPO 1. Voor Jan door Versteegh is in het de op tv tweede keer dat op hij de avond presenteert. naar Jan: "Film is tijdens niets zonder muziek. een Als de beelden en het op orkest tijdens samenkomen, is het pure magie. in Ik ben erg met blij er een weer bij te zijn uit met op De Avond tijdens van de Filmmuziek." Komend jaar bestaat door De Avond van met de Filmmuziek het vijf jaar. van In die een korte periode is het uitgegroeid tot in het grootste in klassieke filmmuziek tijdens evenement van Nederland. Om het een jubileum te vieren de naar vindt de volgende editie plaats in op de in Ziggo Dome in Amsterdam, op van 29 tijdens maart 2019.

Feestelijke met concertavond waarin presentator Jan van Versteegh de kijker het meeneemt langs de met muzikale tijdens hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons op tv schonken. het Wat is de het film Jaws de zonder de muziek naar van John Williams? de En hoe herkenbaar is Once het Upon A Time een in op tv the West zonder de klanken van op tv Ennio Morricone? Het door naar Metropole Orkest speelt onder leiding van tijdens op tv dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de Kort met naar de mooiste filmcomposities in een het Koninklijk Concertgebouw op tijdens de vierde in editie van De Avond van de de Filmmuziek. naar De op tv avond wordt gepresenteerd door BNN-presentator Jan een Versteegh, de die het publiek meeneemt langs een een de muzikale hoogtepunten van die de grootste filmcomponisten ons door schonken. met De co-host van de de avond is de door Britse bassist van het Koninklijk uit Concertgebouworkest Dominic op tv Seldis en uit zijn er gastoptredens van met o.a. Mike Boddé, Noortje het met Herlaar, Het Nederlandse in Concertkoor, Hermine Deurlo, Geert Chatrou en uit de in jonge violiste Noa op Wildschut.

Feestelijke met concertavond waarin Jan van Versteegh de kijker meeneemt van langs de muzikale op hoogtepunten die het de grootste filmcomponisten ons naar schonken. Met het Jeroen Wollaars, Ben Feringa, Linde naar Schöne en Guus met Meeuwis. van Muziek is er van het Delv!s in en tafelheer is Jamie Trenité. tijdens Wat is de in film Jaws in zonder de muziek van het John op tv Williams? En hoe herkenbaar is de Once Upon tijdens A Time door in the West naar zonder de klanken van op Ennio Morricone? de Het Metropole Orkest speelt onder naar leiding van dirigent door en Maestro-voorzitter het Vincent de van Kort de mooiste filmcomposities op in het tijdens Koninklijk Concertgebouw tijdens de vierde editie een van De Avond uit op tv van de Filmmuziek. met Jan Versteegh neemt het het publiek mee langs de muzikale tijdens van hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons het schonken. een De co-host van de avond het is de van Britse bassist van het het Koninklijk Concertgebouworkest naar Dominic uit Seldis en zijn er gastoptredens in van o.a. uit Mike Boddé, Noortje Herlaar, Het op tv uit Nederlandse Concertkoor, Hermine Deurlo, Geert Chatrou in en de op jonge violiste uit Noa Wildschut.

Wat een is de film op Jaws zonder de muziek van tijdens door John Williams? En hoe met herkenbaar is Once Upon naar A Time in uit the West zonder op de klanken op tv van Ennio Morricone? Het het Metropole Orkest speelt van onder leiding van dirigent van en een Maestro-voorzitter Vincent de een Kort de uit mooiste filmcomposities in het Koninklijk met Concertgebouw tijdens in de vierde editie van De naar Avond uit van de Filmmuziek. De het avond op wordt gepresenteerd door BNN-presentator van Jan Versteegh, op die het publiek uit meeneemt langs de muzikale hoogtepunten op tv die van de grootste filmcomponisten ons met schonken. De co-host tijdens van de avond naar is de Britse in bassist van het Koninklijk Concertgebouworkest een Dominic Seldis met en tijdens er zijn gastoptredens van van o.a. Mike de Boddé, Noortje Herlaar, Het Nederlandse het Concertkoor, Hermine Deurlo, door Geert Chatrou de en de jonge violiste Noa uit Wildschut. een Jan Versteegh: "Filmmuziek is een de op tv verbindende factor tussen in de ervaren klassieke door luisteraar en beginnende orkestontdekker. Deze avond door zoomt in met op de de muziekstukken uit op films die we allemaal de kunnen dromen, van maar dan nu live gespeeld in door het fantastische Metropole op tv Orkest. Ik heb een er zin door in!"

Wat is de door het film Jaws zonder het de muziek van een John Williams? En tijdens hoe herkenbaar is Once van Upon A Time de in the West van zonder de klanken van tijdens Ennio Morricone? Het uit Metropole Orkest speelt onder uit leiding van tijdens dirigent op en Maestro-voorzitter Vincent op tv de Kort de mooiste filmcomposities van in het tijdens Koninklijk Concertgebouw tijdens de met vierde editie op van De Avond uit van de Filmmuziek. De tijdens avond wordt gepresenteerd door uit BNN-presentator Jan uit Versteegh, die het de publiek uit meeneemt langs de muzikale op tv hoogtepunten die de grootste filmcomponisten door het ons schonken. De co-host op tv van de avond is op tv de Britse bassist op tv van het het Koninklijk Concertgebouworkest het Dominic Seldis en van er zijn gastoptredens van o.a. Mike door Boddé, door Noortje Herlaar, Het Nederlandse Concertkoor, van de Hermine Deurlo, Geert Chatrou en de in jonge violiste een Noa Wildschut. een Jan Versteegh: een "Filmmuziek is de verbindende met factor tussen de ervaren van klassieke op tv luisteraar en beginnende orkestontdekker. tijdens Deze avond zoomt in op in de muziekstukken de uit films die in we in allemaal kunnen dromen, maar in dan nu naar live gespeeld door het fantastische Metropole uit Orkest. naar Ik heb er zin de in!"

juni 2019
21-04-2019 22:05

De Avond van de Filmmuziek - deel 2

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek - deel 2

Wie zou Pirates of the Caribbean herkennen zonder de legendarische muziek van Hans Zimmer? En waar zou Star Wars zijn zonder groots componist John Williams? Vanuit een uitverkocht Ziggo Dome presenteren Peter Pannekoek en Dominic Seldis dee...

07-04-2019 22:25

De Avond van de Filmmuziek - deel 1

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek - deel 1

Wie zou Pirates of the Caribbean herkennen zonder de legendarische muziek van Hans Zimmer? En waar zou Star Wars zijn zonder groots componist John Williams? Vanuit een uitverkocht Ziggo Dome presenteren Peter Pannekoek en Dominic Seldis dee...

25-03-2018 23:15

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Vanuit het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis deel 2 van de Avond van de Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder leiding van Maestro juryvoorzitter Vincent de Kort speelt de allermooiste filmcom...

11-03-2018 23:20

Verslag: De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - Verslag: De Avond van de Filmmuziek

Vanuit het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis De Avond van de Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder leiding van Maestro-juryvoorzitter Vincent de Kort speelt de mooiste filmcomposities van de ...

28-05-2017 08:05

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Feestelijke concertavond waarin presentator Jan Versteegh de kijker meeneemt langs de muzikale hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons schonken. Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon...

25-05-2017 08:10

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Feestelijke concertavond waarin Jan Versteegh de kijker meeneemt langs de muzikale hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons schonken. Met Jeroen Wollaars, Ben Feringa, Linde Schöne en Guus Meeuwis. Muziek is er van Delv!s en tafelhe...

02-04-2017 23:15

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon A Time in the West zonder de klanken van Ennio Morricone? Het Metropole Orkest speelt onder leiding van dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de Kort de...

26-03-2017 23:10

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon A Time in the West zonder de klanken van Ennio Morricone? Het Metropole Orkest speelt onder leiding van dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de Kort de...

De Avond van de Filmmuziek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Avond van de Filmmuziek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Avond van de Filmmuziek bij De Avond van de Filmmuziek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Avond van de Filmmuziek. Heb je een uitzending van De Avond van de Filmmuziek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Avond van de Filmmuziek gemist

Uitzending gemist van De Avond van de Filmmuziek? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Avond van de Filmmuziek, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Avond van de Filmmuziek gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Avond van de Filmmuziek? Hier kun je alle uitzendingen van De Avond van de Filmmuziek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 21-04-2019 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord