Programma gemist?

Vanuit door het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam van presenteren Jan op tv Versteegh en Dominic door Seldis deel 2 het van de Avond tijdens van op tv de Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder op leiding van met Maestro juryvoorzitter Vincent de tijdens Kort een speelt de allermooiste filmcomposities van de de allerbeste films. door Met het gastoptredens van Ellen ten Damme, met pianiste naar Iris Hond, viooltalent op Diamanda Dramm en een het Nederlands de Concertkoor.

Vanuit door het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam tijdens presenteren Jan door Versteegh en in Dominic Seldis De Avond door van de Filmmuziek. Het de Metropole Orkest op onder leiding van Maestro-juryvoorzitter de Vincent de Kort op tv speelt de mooiste het filmcomposities van het de in allerbeste films. Met tijdens gastoptredens van Ellen ten met Damme, pianiste door Iris Hond, viooltalent Diamanda Dramm en de het Nederlands door Concertkoor wordt de muziek tijdens gespeeld van een onder andere Lalaland, op tv Intouchables, Interstellar, een The Matrix Revolutions, op tv Forrest Gump en Moonlight. De tijdens de Avond van de Filmmuziek de is in twee delen te met op tv zien. Deel 1 is vanavond en door op tv deel 2 op zondag op tv 25 maart om tijdens 23:15 uur op NPO 1. door Voor Jan door Versteegh is het tijdens de een tweede keer dat hij uit de avond presenteert. Jan: het "Film is niets met zonder muziek. de Als de beelden en de het orkest samenkomen, is van het pure magie. van Ik op ben erg door blij er weer met bij te zijn op de De Avond op tv van de Filmmuziek." Komend op jaar bestaat De Avond op tv van de Filmmuziek de vijf door jaar. In die korte periode is in het uitgegroeid tot op het uit grootste klassieke een filmmuziek evenement van Nederland. met Om het jubileum te uit vieren vindt door de volgende editie plaats door in de Ziggo de Dome in het Amsterdam, op op tv 29 maart 2019.

Feestelijke een concertavond waarin op tv presentator Jan Versteegh van de kijker meeneemt langs in de muzikale hoogtepunten die de een uit grootste filmcomponisten ons schonken. in Wat is de film met Jaws zonder de van muziek van John Williams? op En hoe herkenbaar op tv is Once met Upon A Time in met the West zonder op door de klanken van uit Ennio Morricone? Het Metropole Orkest met speelt onder leiding van tijdens dirigent en het Maestro-voorzitter Vincent de op tv Kort de mooiste de filmcomposities in naar het Koninklijk het Concertgebouw tijdens de op tv vierde editie van door De Avond van de Filmmuziek. in De avond wordt gepresenteerd naar door BNN-presentator Jan door Versteegh, op die het publiek meeneemt langs van de muzikale hoogtepunten door die op de grootste filmcomponisten op tv ons schonken. De op co-host van de avond de is de Britse in bassist van het Koninklijk het Concertgebouworkest een Dominic Seldis en zijn er het gastoptredens van van o.a. tijdens Mike Boddé, Noortje op tv Herlaar, Het Nederlandse Concertkoor, Hermine Deurlo, tijdens Geert door Chatrou en de jonge het violiste Noa op tv Wildschut.

Feestelijke met concertavond waarin Jan Versteegh de de kijker meeneemt van langs de muzikale de hoogtepunten die naar de grootste filmcomponisten ons schonken. het Met Jeroen Wollaars, naar in Ben Feringa, Linde Schöne het en Guus Meeuwis. Muziek is het de er van Delv!s en tafelheer op tv is Jamie Trenité. Wat de is de het film Jaws zonder de een muziek van het John Williams? het En hoe herkenbaar is Once door van Upon A Time in op tv the West zonder de klanken de de van Ennio Morricone? tijdens Het Metropole Orkest speelt op tv onder leiding van dirigent van en op Maestro-voorzitter Vincent de Kort een de mooiste filmcomposities in het uit Koninklijk Concertgebouw tijdens door de vierde editie de van De Avond naar naar van de Filmmuziek. Jan Versteegh neemt uit het publiek mee het langs van de muzikale van hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons in schonken. tijdens De co-host van een de avond tijdens is de Britse bassist van op het Koninklijk Concertgebouworkest in Dominic Seldis een en zijn er gastoptredens van tijdens o.a. Mike Boddé, op van Noortje Herlaar, Het de Nederlandse Concertkoor, Hermine op Deurlo, Geert Chatrou en de jonge met tijdens violiste Noa Wildschut.

Wat is de de film Jaws met zonder de muziek van naar John naar Williams? En hoe herkenbaar door is met Once Upon A Time op tv in the West zonder de de klanken van Ennio met Morricone? Het op tv Metropole Orkest naar speelt onder leiding met van dirigent en naar Maestro-voorzitter Vincent de Kort de uit mooiste filmcomposities het in de het Koninklijk Concertgebouw tijdens de de vierde editie van De het Avond de van de Filmmuziek. De avond het wordt gepresenteerd door naar BNN-presentator tijdens Jan Versteegh, op die het publiek meeneemt langs door de muzikale hoogtepunten die met de grootste met filmcomponisten ons schonken. het De een co-host van de avond is de door Britse in bassist van het Koninklijk Concertgebouworkest naar Dominic van Seldis en met er zijn gastoptredens van o.a. op Mike Boddé, Noortje tijdens Herlaar, Het met Nederlandse Concertkoor, met Hermine Deurlo, Geert naar Chatrou en de jonge uit violiste Noa Wildschut. Jan Versteegh: het "Filmmuziek is de een verbindende in factor tussen tijdens de ervaren klassieke van luisteraar en beginnende in orkestontdekker. Deze avond zoomt in in op de muziekstukken uit op tv films die we door allemaal kunnen op tv dromen, maar dan in nu op tv live gespeeld door het naar fantastische Metropole Orkest. van Ik heb er van zin in!"

Wat op tv is de van film Jaws zonder de muziek van in John Williams? de En hoe herkenbaar is van Once Upon een A door Time in the West zonder op tv de uit klanken van Ennio Morricone? Het Metropole uit het Orkest speelt onder leiding een van dirigent een en Maestro-voorzitter Vincent de Kort de uit mooiste filmcomposities in een het Koninklijk van Concertgebouw tijdens de door vierde editie de van De Avond van de met Filmmuziek. met De avond naar wordt gepresenteerd door BNN-presentator Jan Versteegh, op die het het publiek meeneemt langs op tv de op muzikale hoogtepunten die de grootste filmcomponisten van ons schonken. De tijdens co-host uit van de avond is de het Britse bassist een van het het Koninklijk Concertgebouworkest in Dominic Seldis en een er zijn gastoptredens van door o.a. Mike Boddé, Noortje Herlaar, in de Het Nederlandse Concertkoor, Hermine van Deurlo, Geert Chatrou en uit de jonge violiste Noa tijdens Wildschut. Jan door Versteegh: "Filmmuziek is in de verbindende factor tussen tijdens de ervaren klassieke van luisteraar en door beginnende orkestontdekker. op Deze avond zoomt in op naar in de muziekstukken uit films een die we allemaal door kunnen dromen, maar dan tijdens nu live gespeeld door door het fantastische Metropole op Orkest. Ik heb door er zin door in!"

maart 2019
25-03-2018 23:15

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Vanuit het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis deel 2 van de Avond van de Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder leiding van Maestro juryvoorzitter Vincent de Kort speelt de allermooiste filmcom...

11-03-2018 23:20

Verslag: De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - Verslag: De Avond van de Filmmuziek

Vanuit het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis De Avond van de Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder leiding van Maestro-juryvoorzitter Vincent de Kort speelt de mooiste filmcomposities van de ...

28-05-2017 08:05

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Feestelijke concertavond waarin presentator Jan Versteegh de kijker meeneemt langs de muzikale hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons schonken. Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon...

25-05-2017 08:10

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Feestelijke concertavond waarin Jan Versteegh de kijker meeneemt langs de muzikale hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons schonken. Met Jeroen Wollaars, Ben Feringa, Linde Schöne en Guus Meeuwis. Muziek is er van Delv!s en tafelhe...

02-04-2017 23:15

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon A Time in the West zonder de klanken van Ennio Morricone? Het Metropole Orkest speelt onder leiding van dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de Kort de...

26-03-2017 23:10

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon A Time in the West zonder de klanken van Ennio Morricone? Het Metropole Orkest speelt onder leiding van dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de Kort de...

De Avond van de Filmmuziek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Avond van de Filmmuziek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Avond van de Filmmuziek bij De Avond van de Filmmuziek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Avond van de Filmmuziek. Heb je een uitzending van De Avond van de Filmmuziek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Avond van de Filmmuziek gemist

Uitzending gemist van De Avond van de Filmmuziek? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Avond van de Filmmuziek, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Avond van de Filmmuziek gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Avond van de Filmmuziek? Hier kun je alle uitzendingen van De Avond van de Filmmuziek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord