Programma gemist?

Wie zou met Pirates de of the Caribbean herkennen door zonder de een legendarische muziek van Hans het Zimmer? En in waar zou Star Wars met zijn zonder groots componist John het Williams? Vanuit naar een uitverkocht naar Ziggo Dome het presenteren Peter Pannekoek en Dominic Seldis het deel twee op tv van naar De Avond van in de Filmmuziek. Het Metropole van Orkest speelt onder naar leiding van chef-dirigent tijdens en maestro Jules naar Buckley de prachtigste klassieke en een uit modernere filmcomposities. Ook uit wordt er een speciale medley gespeeld tijdens met ter ere van van John Williams en het wordt de overleden oud-chefdirigent Rogier in van Otterloo herdacht naar met composities met die hij maakte voor Nederlandse de films. Met door gastoptredens van o.a. op tv harpiste Lavinia Meijer, violiste in in Noa Wildschut, musicalster Noortje Herlaar en door Trijntje een Oosterhuis.

Wie uit zou Pirates of the de Caribbean een herkennen zonder de legendarische muziek een van Hans Zimmer? En door waar zou in Star Wars zijn met zonder groots componist door John Williams? Vanuit met een door uitverkocht Ziggo Dome presenteren Peter een Pannekoek en naar Dominic Seldis deel een van van De Avond de van de op tv Filmmuziek. Het Metropole Orkest op tv speelt onder leiding van de op tv chef-dirigent en maestro Jules Buckley in de prachtigste tijdens klassieke en modernere door filmcomposities. Ook in wordt er een speciale medley van gespeeld ter het ere van John door Williams en uit wordt de overleden oud-chefdirigent tijdens Rogier van Otterloo uit herdacht met composities die hij de maakte voor van Nederlandse films. Met op tv gastoptredens van o.a. het harpiste Lavinia Meijer, naar violiste Noa Wildschut, musicalster op Noortje tijdens Herlaar en Trijntje naar Oosterhuis.

Vanuit het Koninklijk op tv Concertgebouw in het Amsterdam presenteren Jan in Versteegh het en Dominic Seldis deel 2 van in het de Avond van de Filmmuziek. Het in Metropole in Orkest onder leiding van Maestro de juryvoorzitter Vincent de tijdens Kort speelt een de allermooiste filmcomposities van uit de allerbeste door films. Met gastoptredens door van Ellen op ten Damme, pianiste Iris Hond, met viooltalent Diamanda het Dramm door en het Nederlands uit Concertkoor.

Vanuit het op Koninklijk Concertgebouw van in Amsterdam presenteren door Jan Versteegh en Dominic Seldis op De Avond van op tv de door Filmmuziek. Het van Metropole Orkest onder leiding van Maestro-juryvoorzitter naar Vincent de Kort in speelt de mooiste tijdens filmcomposities op van de het allerbeste films. Met gastoptredens met van Ellen ten Damme, naar pianiste Iris op Hond, viooltalent Diamanda naar Dramm en het op tv Nederlands Concertkoor wordt de van muziek gespeeld van onder tijdens in andere Lalaland, Intouchables, Interstellar, The door Matrix Revolutions, Forrest Gump op tv in en Moonlight. De Avond van op de Filmmuziek is van in twee delen de te zien. Deel 1 van is het vanavond en het deel 2 op zondag 25 maart een om van 23:15 uur op NPO 1. van uit Voor Jan Versteegh van is het de tweede keer op tv dat hij door de avond presenteert. Jan: "Film in is in niets zonder muziek. met Als de beelden en het een orkest samenkomen, is van het pure magie. op tv Ik ben de erg blij op tv er weer in bij te zijn op door De Avond van de Filmmuziek." op tv Komend het jaar bestaat door De Avond van de Filmmuziek vijf met jaar. In in die korte periode is van het uitgegroeid tot de het grootste tijdens klassieke naar filmmuziek evenement van op Nederland. Om het jubileum te vieren uit vindt het de volgende editie plaats naar in de Ziggo Dome de door in Amsterdam, op 29 maart het 2019.

Feestelijke concertavond waarin uit van presentator Jan Versteegh de kijker door meeneemt langs de tijdens muzikale tijdens hoogtepunten die de van grootste filmcomponisten ons schonken. Wat uit is de film Jaws door zonder de muziek in van door John Williams? En hoe in herkenbaar is Once Upon op A Time in een door the West zonder de een klanken van Ennio Morricone? Het in Metropole tijdens Orkest speelt tijdens onder leiding van dirigent op tv en Maestro-voorzitter op tv Vincent de Kort de door mooiste filmcomposities in het Koninklijk door een Concertgebouw tijdens de vierde editie met van De Avond van van het de Filmmuziek. De van avond wordt gepresenteerd door BNN-presentator Jan door Versteegh, die het door publiek in meeneemt langs de muzikale hoogtepunten naar van die de grootste filmcomponisten ons schonken. met De co-host van met de op tv avond is de Britse door bassist van het naar Koninklijk Concertgebouworkest Dominic Seldis een en de zijn er gastoptredens in van o.a. Mike Boddé, Noortje naar de Herlaar, Het Nederlandse Concertkoor, Hermine op tv Deurlo, Geert Chatrou uit en de jonge van violiste Noa naar Wildschut.

Feestelijke concertavond waarin een de Jan Versteegh de kijker op tv meeneemt langs de naar muzikale hoogtepunten door die de grootste filmcomponisten ons met schonken. Met Jeroen uit Wollaars, Ben Feringa, met Linde Schöne en Guus in Meeuwis. een Muziek is er van Delv!s door en tafelheer is een Jamie Trenité. de Wat is de film naar Jaws met zonder de een muziek van John Williams? En hoe een herkenbaar is Once tijdens Upon met A Time in the tijdens West zonder van de klanken van uit Ennio Morricone? het Het Metropole Orkest speelt onder door leiding van dirigent naar en de Maestro-voorzitter Vincent de een Kort de mooiste filmcomposities in in het Koninklijk Concertgebouw van tijdens met de vierde editie naar van De Avond van de Filmmuziek. naar Jan het Versteegh neemt het naar publiek mee langs van de muzikale hoogtepunten een die de grootste filmcomponisten op tv ons schonken. De co-host de van naar de avond is de de Britse bassist van door het Koninklijk Concertgebouworkest tijdens Dominic Seldis en op tv zijn er gastoptredens het van de o.a. Mike Boddé, met Noortje Herlaar, Het Nederlandse Concertkoor, het Hermine Deurlo, Geert Chatrou op en de jonge op violiste Noa op Wildschut.

Wat is het de film de Jaws zonder de naar muziek van John Williams? in En hoe herkenbaar is naar Once uit Upon A op Time in the West zonder de een klanken van in Ennio Morricone? Het Metropole tijdens Orkest op tv speelt onder leiding het van dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de de Kort de door uit mooiste filmcomposities in het Koninklijk Concertgebouw naar tijdens de vierde een editie in van De Avond van de een Filmmuziek. naar De avond wordt op gepresenteerd door BNN-presentator de Jan Versteegh, in die het publiek meeneemt langs tijdens de tijdens muzikale hoogtepunten die in de grootste filmcomponisten ons uit schonken. De co-host van de op avond is de met Britse bassist op tv van het de Koninklijk Concertgebouworkest Dominic uit Seldis en er het zijn gastoptredens de van o.a. Mike Boddé, met Noortje Herlaar, Het Nederlandse door Concertkoor, Hermine Deurlo, met Geert door Chatrou en de jonge violiste een Noa Wildschut. Jan een Versteegh: naar "Filmmuziek is de naar verbindende factor tussen de ervaren klassieke het luisteraar en tijdens beginnende orkestontdekker. Deze avond met zoomt in op het de muziekstukken uit naar films in die we allemaal kunnen dromen, met maar op tv dan nu live gespeeld door van op het fantastische Metropole Orkest. op Ik heb er zin op tv in!"

Wat is de de op tv film Jaws zonder de muziek van op tv John Williams? En van hoe herkenbaar is naar Once Upon A tijdens Time in the tijdens West zonder de de naar klanken van Ennio Morricone? Het Metropole het Orkest speelt uit onder leiding de van dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de uit de Kort de mooiste op filmcomposities in het Koninklijk naar Concertgebouw tijdens de vierde door editie de van De het Avond van de Filmmuziek. uit De avond wordt gepresenteerd door een BNN-presentator door Jan Versteegh, die het op publiek meeneemt langs tijdens de muzikale hoogtepunten die tijdens met de grootste filmcomponisten door ons schonken. De tijdens co-host van de op tv avond is de Britse met bassist van de het Koninklijk Concertgebouworkest Dominic Seldis van en er naar zijn gastoptredens van o.a. Mike op Boddé, op tv Noortje Herlaar, Het Nederlandse op tv Concertkoor, op tv Hermine Deurlo, Geert uit Chatrou en de jonge violiste Noa op tv Wildschut. Jan tijdens Versteegh: uit "Filmmuziek is de verbindende door factor tussen de ervaren klassieke met luisteraar het en beginnende orkestontdekker. op Deze avond het zoomt in op met de muziekstukken uit films die we tijdens allemaal naar kunnen dromen, een maar dan nu naar live gespeeld door het fantastische Metropole uit Orkest. met Ik heb uit er zin in!"

juli 2021
21-04-2019 22:05

De Avond van de Filmmuziek - deel 2

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek - deel 2

Wie zou Pirates of the Caribbean herkennen zonder de legendarische muziek van Hans Zimmer? En waar zou Star Wars zijn zonder groots componist John Williams? Vanuit een uitverkocht Ziggo Dome presenteren Peter Pannekoek en Dominic Seldis dee...

07-04-2019 22:25

De Avond van de Filmmuziek - deel 1

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek - deel 1

Wie zou Pirates of the Caribbean herkennen zonder de legendarische muziek van Hans Zimmer? En waar zou Star Wars zijn zonder groots componist John Williams? Vanuit een uitverkocht Ziggo Dome presenteren Peter Pannekoek en Dominic Seldis dee...

25-03-2018 23:15

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Vanuit het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis deel 2 van de Avond van de Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder leiding van Maestro juryvoorzitter Vincent de Kort speelt de allermooiste filmcom...

11-03-2018 23:20

Verslag: De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - Verslag: De Avond van de Filmmuziek

Vanuit het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis De Avond van de Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder leiding van Maestro-juryvoorzitter Vincent de Kort speelt de mooiste filmcomposities van de ...

28-05-2017 08:05

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Feestelijke concertavond waarin presentator Jan Versteegh de kijker meeneemt langs de muzikale hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons schonken. Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon...

25-05-2017 08:10

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Feestelijke concertavond waarin Jan Versteegh de kijker meeneemt langs de muzikale hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons schonken. Met Jeroen Wollaars, Ben Feringa, Linde Schöne en Guus Meeuwis. Muziek is er van Delv!s en tafelhe...

02-04-2017 23:15

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon A Time in the West zonder de klanken van Ennio Morricone? Het Metropole Orkest speelt onder leiding van dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de Kort de...

26-03-2017 23:10

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon A Time in the West zonder de klanken van Ennio Morricone? Het Metropole Orkest speelt onder leiding van dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de Kort de...

De Avond van de Filmmuziek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Avond van de Filmmuziek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Avond van de Filmmuziek bij De Avond van de Filmmuziek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Avond van de Filmmuziek. Heb je een uitzending van De Avond van de Filmmuziek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Avond van de Filmmuziek gemist

Uitzending gemist van De Avond van de Filmmuziek? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Avond van de Filmmuziek, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Avond van de Filmmuziek gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Avond van de Filmmuziek? Hier kun je alle uitzendingen van De Avond van de Filmmuziek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 21-04-2019 om 22:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!