Programma gemist?

Vanuit van het Koninklijk Concertgebouw in in Amsterdam presenteren door Jan Versteegh en Dominic de Seldis deel op 2 van van de Avond van de Filmmuziek. door Het Metropole Orkest met onder de leiding van Maestro juryvoorzitter in Vincent de met Kort speelt de allermooiste filmcomposities uit van de allerbeste door films. Met gastoptredens door van het Ellen ten Damme, pianiste Iris met Hond, viooltalent op tv Diamanda Dramm en in het Nederlands tijdens Concertkoor.

Vanuit het het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam in presenteren Jan Versteegh naar van en Dominic Seldis De Avond op van de Filmmuziek. de Het Metropole naar Orkest onder tijdens leiding van Maestro-juryvoorzitter Vincent de Kort uit speelt de mooiste een naar filmcomposities van de allerbeste door films. Met gastoptredens van Ellen tijdens ten Damme, pianiste tijdens Iris Hond, van viooltalent Diamanda Dramm door en het van Nederlands Concertkoor wordt de naar muziek naar gespeeld van onder in andere Lalaland, Intouchables, Interstellar, The Matrix van Revolutions, Forrest Gump de en Moonlight. de De Avond van de tijdens Filmmuziek is door in twee delen te van zien. het Deel 1 is vanavond uit en deel een 2 op van zondag 25 maart om door 23:15 uur op NPO het 1. Voor een Jan Versteegh is het de in tweede uit keer dat hij de uit avond de presenteert. Jan: "Film op tv is niets zonder muziek. Als de van beelden en het de orkest samenkomen, met is naar het pure magie. Ik ben uit erg blij er een weer door bij te zijn op De tijdens Avond van uit de Filmmuziek." Komend jaar van bestaat De Avond van naar de Filmmuziek vijf de jaar. op tv In die het korte periode is het uitgegroeid tot op het grootste tijdens klassieke filmmuziek in evenement van Nederland. het Om het jubileum te een vieren door vindt de volgende editie plaats de in de Ziggo Dome een in Amsterdam, door op 29 maart een 2019.

Feestelijke concertavond van waarin presentator Jan Versteegh de de kijker de meeneemt langs de in muzikale hoogtepunten die van de grootste op filmcomponisten ons schonken. op Wat is de film naar Jaws van zonder de muziek van John in Williams? En het hoe herkenbaar is Once uit Upon uit A Time in the West het zonder de door klanken van Ennio Morricone? op tv Het door Metropole Orkest speelt onder leiding op van dirigent en de Maestro-voorzitter het Vincent de Kort een de mooiste filmcomposities in het Koninklijk het Concertgebouw tijdens uit de een vierde editie van De Avond op van de Filmmuziek. in De avond wordt van gepresenteerd door BNN-presentator tijdens Jan Versteegh, die het tijdens in publiek meeneemt langs de de muzikale hoogtepunten die op de grootste filmcomponisten ons tijdens schonken. De het co-host van de avond door is de Britse met bassist van op het Koninklijk Concertgebouworkest Dominic Seldis uit en zijn op tv er gastoptredens van in o.a. Mike Boddé, Noortje het de Herlaar, Het Nederlandse Concertkoor, Hermine Deurlo, uit in Geert Chatrou en de in jonge violiste Noa door Wildschut.

Feestelijke uit concertavond waarin door Jan Versteegh de kijker meeneemt met langs de muzikale een hoogtepunten die de grootste het een filmcomponisten ons schonken. Met tijdens Jeroen Wollaars, Ben Feringa, naar Linde Schöne en Guus de Meeuwis. Muziek is van er van Delv!s in en tafelheer is de de Jamie Trenité. Wat is de van film Jaws zonder de in muziek van John naar Williams? van En hoe een herkenbaar is Once Upon A tijdens Time in the West van het zonder de klanken van uit Ennio Morricone? Het Metropole een Orkest speelt onder op tv leiding naar van dirigent en in Maestro-voorzitter Vincent de Kort de op mooiste filmcomposities een in het Koninklijk Concertgebouw naar tijdens de vierde editie met door van De Avond op tv van de Filmmuziek. Jan Versteegh neemt met het publiek mee een langs op de muzikale hoogtepunten die de een grootste filmcomponisten in ons schonken. De de co-host van de avond het is de Britse van op tv bassist van het Koninklijk Concertgebouworkest Dominic het Seldis en zijn op tv er op gastoptredens van o.a. Mike in Boddé, Noortje uit Herlaar, Het Nederlandse Concertkoor, Hermine uit Deurlo, in Geert Chatrou van en de jonge van violiste Noa Wildschut.

Wat naar is de film Jaws met zonder uit de muziek van John Williams? uit En met hoe herkenbaar is Once met Upon A Time in met the West een zonder de klanken het van Ennio Morricone? in Het Metropole Orkest speelt met onder leiding van dirigent door en Maestro-voorzitter naar Vincent de de Kort de mooiste filmcomposities in naar een het Koninklijk Concertgebouw tijdens de vierde de editie een van De Avond van de de Filmmuziek. De op avond een wordt gepresenteerd door door BNN-presentator Jan Versteegh, door die het publiek meeneemt langs de uit muzikale hoogtepunten door die de grootste filmcomponisten tijdens ons uit schonken. De co-host van de met avond is de naar Britse uit bassist van het Koninklijk naar Concertgebouworkest Dominic Seldis van en er zijn in gastoptredens van o.a. uit Mike Boddé, een Noortje Herlaar, Het Nederlandse uit Concertkoor, met Hermine Deurlo, Geert Chatrou en van de jonge violiste Noa uit Wildschut. Jan op Versteegh: "Filmmuziek is tijdens de verbindende uit factor tussen van de ervaren klassieke luisteraar en op beginnende orkestontdekker. de Deze avond zoomt in op een de muziekstukken uit de films tijdens die we allemaal een kunnen dromen, maar in dan nu live met gespeeld door het fantastische tijdens Metropole in Orkest. Ik heb op er zin in!"

Wat is uit de film naar Jaws zonder de muziek van uit John Williams? in En hoe herkenbaar is naar Once Upon tijdens A Time het in the West zonder tijdens de klanken van Ennio tijdens Morricone? Het Metropole naar Orkest het speelt onder uit leiding van dirigent en een Maestro-voorzitter Vincent een de Kort de mooiste filmcomposities in het tijdens het Koninklijk Concertgebouw door tijdens de vierde editie van De het Avond van de door Filmmuziek. De avond het wordt op gepresenteerd door tijdens BNN-presentator Jan Versteegh, die het publiek van meeneemt uit langs de muzikale hoogtepunten die een het de grootste filmcomponisten in ons schonken. De tijdens co-host van de een avond is de Britse bassist tijdens van van het Koninklijk Concertgebouworkest uit Dominic Seldis en er zijn gastoptredens op tv van uit o.a. Mike Boddé, Noortje een Herlaar, Het op Nederlandse Concertkoor, van Hermine Deurlo, Geert Chatrou en een de jonge violiste een Noa op tv Wildschut. Jan Versteegh: "Filmmuziek is de op verbindende factor in tussen de van ervaren klassieke met luisteraar en beginnende het orkestontdekker. Deze avond zoomt in door op de van muziekstukken uit films de die we allemaal kunnen dromen, in maar dan nu in live de gespeeld door het fantastische uit Metropole Orkest. van Ik heb er zin door in!"

november 2018
25-03-2018 23:15

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Vanuit het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis deel 2 van de Avond van de Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder leiding van Maestro juryvoorzitter Vincent de Kort speelt de allermooiste filmcom...

11-03-2018 23:20

Verslag: De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - Verslag: De Avond van de Filmmuziek

Vanuit het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam presenteren Jan Versteegh en Dominic Seldis De Avond van de Filmmuziek. Het Metropole Orkest onder leiding van Maestro-juryvoorzitter Vincent de Kort speelt de mooiste filmcomposities van de ...

28-05-2017 08:05

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Feestelijke concertavond waarin presentator Jan Versteegh de kijker meeneemt langs de muzikale hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons schonken. Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon...

25-05-2017 08:10

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Feestelijke concertavond waarin Jan Versteegh de kijker meeneemt langs de muzikale hoogtepunten die de grootste filmcomponisten ons schonken. Met Jeroen Wollaars, Ben Feringa, Linde Schöne en Guus Meeuwis. Muziek is er van Delv!s en tafelhe...

02-04-2017 23:15

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon A Time in the West zonder de klanken van Ennio Morricone? Het Metropole Orkest speelt onder leiding van dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de Kort de...

26-03-2017 23:10

De Avond van de Filmmuziek

De Avond van de Filmmuziek - De Avond van de Filmmuziek

Wat is de film Jaws zonder de muziek van John Williams? En hoe herkenbaar is Once Upon A Time in the West zonder de klanken van Ennio Morricone? Het Metropole Orkest speelt onder leiding van dirigent en Maestro-voorzitter Vincent de Kort de...

De Avond van de Filmmuziek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Avond van de Filmmuziek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Avond van de Filmmuziek bij De Avond van de Filmmuziek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Avond van de Filmmuziek. Heb je een uitzending van De Avond van de Filmmuziek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Avond van de Filmmuziek gemist

Uitzending gemist van De Avond van de Filmmuziek? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Avond van de Filmmuziek, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van De Avond van de Filmmuziek gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Avond van de Filmmuziek? Hier kun je alle uitzendingen van De Avond van de Filmmuziek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 25-03-2018 om 23:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord