Programma gemist?

Nicky wil zich door aangeven op tv bij de politie en klopt door bij Alf aan met om een de deal van te sluiten. Alf kan zijn op tv geluk niet de op, maar er met is nog iemand die door Nicky in handen tijdens probeert te krijgen. op Anna naar besluit haar cliƫnten in ten val te brengen, naar maar zet een daarmee ook haar eigen toekomst van op het spel. Terwijl de elk van de hen op een op keerpunt staat, moeten Alf, de het Nicky en Anna de gevolgen van van hun in daden onder in ogen zien.

Nicky met ligt zwaargewond in het ziekenhuis, de maar in de politie is de hem op het een spoor. Alf voelt zich uit gesterkt naar nu hij zijn collega Stine tijdens in vertrouwen op heeft genomen. uit Samen gaan ze van achter Nicky aan, in maar het lijkt erop dat ze naar van hogerhand worden de tegengewerkt. de Als Anna in een de problemen een komt en ook in haar gezin betrokken raakt, in beseft ze dat in Nicky haar niet meer kan de helpen naar en ze het van heft in eigen naar handen moet door nemen.

Een moord zet uit de tijdens verhoudingen tussen de verschillende drugsbendes uit uit op scherp. Terwijl door de spanningen tussen Nicky op en Lala tijdens toenemen, probeert Nicky uit naar te zoeken wat de uit politie over hem door weet. Alf wordt van nog altijd door onder druk op tv gezet door de hoofdinspecteur, maar de begint zich steeds meer uit door tegen hem te verzetten. in Terwijl Anna op haar hoede naar op tv zou moeten zijn, neemt van ze steeds meer naar risico's.

Om zijn zoontje tijdens van een goed leven te kunnen bieden op tv van moet Nicky de drugswereld op de rug toekeren. in Lala wil op zijn handel overnemen, maar naar het is met nog maar de vraag of hij van tijdens daar klaar voor de is. Anna moet op tv steeds meer ballen van in de lucht houden nu ze het open kaart heeft uit gespeeld met haar een collega. Ondertussen op zit Alf tussen twee naar vuren: op tv de hoofdinspecteur op zet hem onder naar druk, maar zijn een collega Stine voelt uit nattigheid.

Alfs politieteam op worstelt met de gevolgen met met van de schietpartij. Terwijl Nicky zijn de tijdens prioriteiten op een rijtje zet, van probeert Alf nog altijd met bewijs tegen hem in te vergaren. Hij door heeft echter ook het de hoofdinspecteur om het rekening mee in te houden, wat op het er niet naar gemakkelijker op maakt. van Anna op wordt op haar werk de in een lastig parket gebracht de en tijdens moet alles op tv op alles zetten op om te voorkomen dat uit ze ontmaskerd een wordt.

Anna wordt steeds een bedrevener in het op tv regelen van de Nicky's bankzaken naar en schakelt Nicky door in om haar handel veilig door te tijdens stellen. Nicky heeft een naar grote de nieuwe afnemer en een probeert tegelijkertijd het contact op tv met zijn zoontje het te herstellen. Alf en tijdens zijn team houden een Nicky door in de gaten, maar het onderzoek in lijkt vast uit te zitten. in Om een doorbraak te het forceren neemt hij van een beslissing met op onvoorziene naar gevolgen.

Nicky krijgt een te maken naar met een drugsdeal die het spaak loopt in en ziet voor het eerst van in twee jaar tijdens tijd op tv zijn zoontje. Anna uit gebruikt haar functie op bij de bank om in Nicky's drugsgeld wit te uit wassen. Ondertussen een zoekt Alf naar in een oplossing voor zijn op tv slaapproblemen. Hij vermoedt met dat met hij de verkeerde uit heeft opgepakt in het verband met de acht naar doden op in de kelder en probeert de zijn met baas daarvan te uit overtuigen.

Nicky's het bezoek aan het naar pleeggezin van zijn door zoon gaat de hem niet in de koude met kleren zitten. met Onder leiding door van Alf komt de door speciale eenheid iemand op op tv het spoor die naar met van de verantwoordelijken achter de schokkende vondst in in met de kelder kan leiden. Ondertussen op neemt van Anna grotere het risico's. Rune weet van haar twijfel weg te nemen, en op langzaam het maar zeker begeeft ze zich op tv steeds dieper in van de het criminele circuit.

Anna werkt met bij met een bank en krijgt een door fikse van teleurstelling te verwerken. Ze besluit haar van kennis op tv op een op ongebruikelijke manier in het te zetten. Na van de tragische vondst in op de kelder leidt een Alf het politieonderzoek. in Door een op geldspoor te volgen hoopt tijdens hij de verantwoordelijken te achterhalen. met Terwijl Nicky op tv druk bezig is door met een een klus voor Marco, heeft op tv hij op een persoonlijk vlak de nodige een spanningen.

Crimineel Nicky is op op terug in Denemarken na met twee jaar van in Spanje te hebben gezeten. Hij van is de als drugskoerier actief voor tijdens Marco, een grote uit speler in de Deense naar onderwereld. Alf werkt op tv het bij een speciale politie-eenheid met in Kopenhagen. Slapeloosheid het en een PTSS met spelen hem parten. Na de tijdens op arrestatie van een drugsdealer doet op tv Alfs team een naar lugubere vondst, die nog naar maar van het topje naar van de ijsberg lijkt te in zijn.

Na een grote uit ontdekking proberen Alf tijdens en Mads van het uit plan van Christensen te het stoppen voordat het in hele land het de gevolgen ervaart. Nicky, door Claudia en Amanda naar gaan ieder een eigen gevecht een van aan. Nicky lijdt door grote persoonlijke verliezen. Alf heeft ontdekt door waar tijdens Christensen al met die tijd op aanstuurde. In naar een race tegen de een klok proberen het hij en uit Mads het uit plan te stoppen voordat een het hele land de gevolgen op ervaart. Terwijl Amanda naar haar een best doet om Simon door te beschermen, doet Claudia uit het een gewaagde zet voor met rechtvaardigheid.

Nicky uit is uit op het bewijsmateriaal op tv op van Mads en laat zich van door niets met of niemand tegenhouden. Claudia tijdens zet alles op het van spel voor wraak naar de op Christensen, maar door Amanda en Simon hebben andere prioriteiten. naar Mads een waakt over Alf, maar weet met niet dat tijdens zijn door zwangere echtgenote ondertussen ook naar in groot in gevaar verkeert. Nicky wil bewijsmateriaal het ontvreemden en het laat zich daarbij met door niets of niemand van tegenhouden. Amanda en de Simon proberen in een faillissement van door Absalon Bank met te voorkomen, terwijl Claudia in alles op het spel zet van om van eindelijk wraak te op nemen op in Christensen.

Claudia op tv helpt Mads de met het onderzoek. Hij graaft uit in naar het verleden en komt tot uit verrassende conclusies. Na op zijn in confrontatie met de tijdens Zweed profiteert Nicky het van de uitkomsten. Claudia tijdens helpt Mads op tv aan informatie voor het uit onderzoek, maar door kan het benodigde bewijs de nog niet leveren. tijdens Er wordt een nieuwe het val de opgezet voor Christensen. Ondertussen duikt Mads met in het het verleden de en onderzoekt de tijdens laatste onbeantwoorde kwesties op over Energreen. Nicky's confrontatie van met de Zweed in liep anders dan verwacht: een hij naar profiteert echter van de met uitkomsten.

Mads naar is vastberaden om Christensen de op een naar groot vergrijp te arresteren. van Claudia en Amanda tijdens proberen ondertussen Simons plannen tijdens te met achterhalen. Nicky gaat de uit confrontatie het aan met een nieuwe vijand. Mads door op laat zich door niemand tijdens tegenhouden als hij vastberaden uit aanstuurt op rechtvaardigheid. een Simon wil zich uit bewijzen, maar iets lijkt op tv niet in de uit haak: Claudia door en Amanda tijdens gaan samen naar op onderzoek uit. Nicky is uit een het de gratie geraakt bij de Zweed, naar maar hij legt naar zich tijdens er niet bij neer. het Hij gaat met een gevaarlijke confrontatie met aan.

Nicky's opdracht loopt met volledig uit de op hand, en Mads de en Alf uit vinden onbruikbaar een bewijsmateriaal. Een een managementwissel bij Absalon Bank op luidt grote veranderingen in; ook uit voor Claudia. een Een risicovolle door opdracht van Nicky uit loopt volledig uit de op hand. de Mads en Alf een denken een schat aan van bewijsmateriaal te hebben gevonden, maar van door de materialen blijken op verouderd. Bij Absalon Bank doet Amanda op afstand van van haar bevoegdheden, maar dat het heeft grote gevolgen: met op tv ook voor Claudia. Reden genoeg om tijdens op zoek te de met gaan naar een achterliggend een motief.

september 2021
07-06-2019 21:55

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Nicky wil zich aangeven bij de politie en klopt bij Alf aan om een deal te sluiten. Alf kan zijn geluk niet op, maar er is nog iemand die Nicky in handen probeert te krijgen. Anna besluit haar cliƫnten ten val te brengen, maar zet daarmee o...

31-05-2019 21:55

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Nicky ligt zwaargewond in het ziekenhuis, maar de politie is hem op het spoor. Alf voelt zich gesterkt nu hij zijn collega Stine in vertrouwen heeft genomen. Samen gaan ze achter Nicky aan, maar het lijkt erop dat ze van hogerhand worden te...

24-05-2019 22:10

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Een moord zet de verhoudingen tussen de verschillende drugsbendes op scherp. Terwijl de spanningen tussen Nicky en Lala toenemen, probeert Nicky uit te zoeken wat de politie over hem weet. Alf wordt nog altijd onder druk gezet door de hoofd...

17-05-2019 22:00

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Om zijn zoontje een goed leven te kunnen bieden moet Nicky de drugswereld de rug toekeren. Lala wil zijn handel overnemen, maar het is nog maar de vraag of hij daar klaar voor is. Anna moet steeds meer ballen in de lucht houden nu ze open k...

10-05-2019 22:00

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Alfs politieteam worstelt met de gevolgen van de schietpartij. Terwijl Nicky zijn prioriteiten op een rijtje zet, probeert Alf nog altijd bewijs tegen hem te vergaren. Hij heeft echter ook de hoofdinspecteur om rekening mee te houden, wat h...

03-05-2019 22:00

Aflevering 5

Follow the money - Aflevering 5

Anna wordt steeds bedrevener in het regelen van Nicky's bankzaken en schakelt Nicky in om haar handel veilig te stellen. Nicky heeft een grote nieuwe afnemer en probeert tegelijkertijd het contact met zijn zoontje te herstellen. Alf en zijn...

26-04-2019 21:55

Aflevering 4

Follow the money - Aflevering 4

Nicky krijgt te maken met een drugsdeal die spaak loopt en ziet voor het eerst in twee jaar tijd zijn zoontje. Anna gebruikt haar functie bij de bank om Nicky's drugsgeld wit te wassen. Ondertussen zoekt Alf naar een oplossing voor zijn sla...

19-04-2019 21:55

Aflevering 3

Follow the money - Aflevering 3

Nicky's bezoek aan het pleeggezin van zijn zoon gaat hem niet in de koude kleren zitten. Onder leiding van Alf komt de speciale eenheid iemand op het spoor die naar de verantwoordelijken achter de schokkende vondst in de kelder kan leiden. ...

12-04-2019 22:05

Aflevering 2

Follow the money - Aflevering 2

Anna werkt bij een bank en krijgt een fikse teleurstelling te verwerken. Ze besluit haar kennis op een ongebruikelijke manier in te zetten. Na de tragische vondst in de kelder leidt Alf het politieonderzoek. Door een geldspoor te volgen hoo...

05-04-2019 21:55

Aflevering 1

Follow the money - Aflevering 1

Crimineel Nicky is terug in Denemarken na twee jaar in Spanje te hebben gezeten. Hij is als drugskoerier actief voor Marco, een grote speler in de Deense onderwereld. Alf werkt bij een speciale politie-eenheid in Kopenhagen. Slapeloosheid e...

13-03-2017 22:55

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Na een grote ontdekking proberen Alf en Mads het plan van Christensen te stoppen voordat het hele land de gevolgen ervaart. Nicky, Claudia en Amanda gaan ieder een eigen gevecht aan. Nicky lijdt grote persoonlijke verliezen. Alf heeft ontde...

06-03-2017 23:10

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Nicky is uit op het bewijsmateriaal van Mads en laat zich door niets of niemand tegenhouden. Claudia zet alles op het spel voor wraak op Christensen, maar Amanda en Simon hebben andere prioriteiten. Mads waakt over Alf, maar weet niet dat z...

27-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Claudia helpt Mads met het onderzoek. Hij graaft in het verleden en komt tot verrassende conclusies. Na zijn confrontatie met de Zweed profiteert Nicky van de uitkomsten. Claudia helpt Mads aan informatie voor het onderzoek, maar kan het be...

20-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Mads is vastberaden om Christensen op een groot vergrijp te arresteren. Claudia en Amanda proberen ondertussen Simons plannen te achterhalen. Nicky gaat de confrontatie aan met een nieuwe vijand. Mads laat zich door niemand tegenhouden als ...

13-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Nicky's opdracht loopt volledig uit de hand, en Mads en Alf vinden onbruikbaar bewijsmateriaal. Een managementwissel bij Absalon Bank luidt grote veranderingen in; ook voor Claudia. Een risicovolle opdracht van Nicky loopt volledig uit de h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Follow the money gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Follow the money de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Follow the money bij Follow the money liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Follow the money. Heb je een uitzending van Follow the money gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Follow the money gemist

Uitzending gemist van Follow the money? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Follow the money, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Follow the money gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Follow the money? Hier kun je alle uitzendingen van Follow the money kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 07-06-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!