Programma gemist?

Nicky op wil zich aangeven bij de het politie en uit klopt bij Alf aan op om een deal uit te sluiten. tijdens Alf kan uit zijn geluk niet op, in maar er in is nog iemand op die Nicky tijdens in handen probeert te krijgen. Anna de besluit haar een cliënten ten val het te op brengen, maar zet daarmee ook haar de eigen toekomst de op van het spel. Terwijl met elk van hen op de een keerpunt staat, moeten met Alf, Nicky en Anna met de gevolgen van naar hun daden uit onder ogen door zien.

Nicky op tv ligt zwaargewond in op het ziekenhuis, maar de de politie met is hem op het uit spoor. Alf voelt op zich gesterkt nu van hij zijn uit collega Stine in vertrouwen heeft genomen. met Samen gaan ze een naar achter Nicky aan, het maar het lijkt uit erop dat ze van hogerhand worden de tegengewerkt. Als op Anna in op de problemen komt en door ook in haar gezin betrokken raakt, beseft ze het dat Nicky op tv haar niet meer op kan in helpen en ze het heft op in eigen tijdens handen moet met nemen.

Een moord zet op tv de verhoudingen tussen op tv de verschillende drugsbendes met op scherp. een Terwijl de spanningen in tussen Nicky de en Lala toenemen, de probeert Nicky uit te uit zoeken wat de het politie op over hem weet. in Alf wordt nog altijd het onder druk gezet door de de hoofdinspecteur, maar tijdens begint zich op steeds meer tegen hem uit te op tv verzetten. Terwijl Anna op haar van hoede zou moeten het zijn, neemt ze op tv steeds meer in risico's.

Om zijn zoontje in een goed op leven te kunnen bieden op tv moet Nicky uit de drugswereld de rug het een toekeren. Lala wil zijn handel overnemen, naar maar het naar is nog op tv maar de vraag door of hij daar klaar voor met uit is. Anna moet tijdens steeds meer ballen in de uit lucht van houden nu ze open kaart heeft met gespeeld de met haar tijdens collega. Ondertussen zit Alf in tussen twee vuren: de met hoofdinspecteur zet hem naar onder van druk, maar zijn met collega Stine voelt een nattigheid.

Alfs politieteam met worstelt met de tijdens gevolgen van op de schietpartij. Terwijl Nicky zijn een prioriteiten op een uit rijtje zet, tijdens probeert het Alf nog altijd bewijs de tegen hem te vergaren. Hij op heeft echter tijdens ook de op tv hoofdinspecteur om rekening mee uit te houden, een wat het er niet gemakkelijker op het op maakt. Anna wordt op haar van werk in door een lastig parket op gebracht en naar moet alles door op alles zetten om te van voorkomen van dat ze ontmaskerd uit wordt.

Anna een wordt steeds bedrevener in uit het regelen van Nicky's in bankzaken en een schakelt Nicky door in om haar in handel veilig in te stellen. Nicky heeft een grote op nieuwe de afnemer en op tv probeert tegelijkertijd het contact met naar zijn zoontje met te herstellen. het Alf en zijn team houden op tv Nicky in de gaten, tijdens op tv maar het onderzoek op tv lijkt vast te zitten. Om in een van doorbraak te forceren met neemt hij een beslissing in met onvoorziene de gevolgen.

Nicky door krijgt te een maken met een tijdens drugsdeal die spaak een loopt en ziet in voor het eerst in door twee jaar tijd uit zijn zoontje. Anna gebruikt de haar functie bij de door bank om Nicky's naar drugsgeld wit te een wassen. naar Ondertussen zoekt met Alf naar een oplossing op voor zijn slaapproblemen. het Hij vermoedt dat hij de op tv verkeerde op heeft opgepakt in verband in met de acht op doden in in de kelder door en probeert zijn baas daarvan door te op overtuigen.

Nicky's door bezoek aan een het pleeggezin van zijn een zoon gaat hem niet het in het de koude kleren zitten. Onder leiding tijdens van een Alf komt de speciale de eenheid iemand van op het spoor die een naar van de verantwoordelijken achter de schokkende een vondst in de kelder op tv kan leiden. van Ondertussen neemt Anna grotere tijdens risico's. Rune uit weet haar twijfel van weg te nemen, in en langzaam maar zeker in een begeeft ze zich steeds dieper in op tv het met criminele circuit.

Anna een werkt bij een bank naar en in krijgt een fikse teleurstelling te op tv verwerken. Ze besluit het haar kennis op de een ongebruikelijke manier in tijdens een te zetten. Na een de tragische vondst in de een kelder leidt een Alf het politieonderzoek. Door een in geldspoor met te volgen tijdens hoopt hij de verantwoordelijken te achterhalen. op de Terwijl Nicky druk bezig is in met een klus voor met Marco, door heeft hij op persoonlijk uit vlak naar de nodige spanningen.

Crimineel Nicky uit is terug uit in Denemarken na twee van jaar in Spanje te op hebben gezeten. Hij de is als een drugskoerier actief voor een Marco, in een grote speler het in de Deense onderwereld. op tv Alf werkt bij door een speciale op politie-eenheid in Kopenhagen. van Slapeloosheid en een PTSS spelen in hem van parten. Na de arrestatie van een op tv drugsdealer doet Alfs op team een lugubere op vondst, die nog tijdens maar het in topje van uit de ijsberg lijkt te een zijn.

Na uit een grote in ontdekking proberen Alf van en Mads het plan van Christensen naar te stoppen de voordat het tijdens hele land de het gevolgen ervaart. Nicky, Claudia en uit de Amanda gaan ieder een eigen gevecht het aan. Nicky lijdt op tv grote persoonlijke in verliezen. Alf het heeft ontdekt waar Christensen in al op tv die tijd op aanstuurde. In met een tijdens race tegen de naar klok proberen hij naar en Mads het naar plan te stoppen voordat het van hele land de gevolgen op ervaart. Terwijl uit Amanda haar best de doet met om Simon te beschermen, doet Claudia door een gewaagde zet uit voor uit rechtvaardigheid.

Nicky is de uit op het van bewijsmateriaal van van Mads en laat zich door tijdens een niets of niemand op tegenhouden. Claudia zet alles op tijdens het spel in voor wraak uit op Christensen, maar Amanda tijdens en Simon tijdens hebben andere prioriteiten. Mads waakt een over Alf, door maar weet niet dat zijn naar tijdens zwangere echtgenote ondertussen ook in groot door gevaar verkeert. de Nicky wil bewijsmateriaal in ontvreemden en laat zich een daarbij de door niets of een niemand tegenhouden. Amanda en Simon een de proberen een faillissement door van Absalon Bank te voorkomen, met terwijl Claudia van alles op het spel de zet om eindelijk wraak de te nemen op tv op naar Christensen.

Claudia de helpt Mads met het onderzoek. door Hij graaft in in het verleden naar en komt een tot verrassende conclusies. Na op tv zijn confrontatie met de op tv Zweed profiteert op Nicky van de met uitkomsten. Claudia helpt Mads van aan informatie op voor het onderzoek, van maar kan het het benodigde bewijs nog niet van leveren. Er tijdens wordt een nieuwe het val opgezet voor Christensen. op Ondertussen met duikt Mads in het verleden op op en onderzoekt de laatste onbeantwoorde tijdens kwesties de over Energreen. Nicky's confrontatie tijdens met de van Zweed liep anders dan de verwacht: hij het profiteert echter van de met uitkomsten.

Mads is op tv vastberaden om Christensen met op met een groot vergrijp te op tv arresteren. Claudia en Amanda naar proberen ondertussen Simons een plannen op tv te achterhalen. Nicky gaat de in confrontatie het aan met een nieuwe vijand. het Mads laat met zich door niemand tegenhouden uit als hij van vastberaden aanstuurt op rechtvaardigheid. op Simon wil zich bewijzen, met maar iets lijkt op niet op tv in de haak: Claudia en met Amanda de gaan samen door op onderzoek uit. Nicky is uit tijdens de gratie op geraakt bij met de Zweed, maar hij door legt zich er in niet bij neer. Hij met gaat een gevaarlijke door confrontatie het aan.

Nicky's op tv opdracht loopt volledig uit van de hand, een en Mads en met Alf vinden onbruikbaar bewijsmateriaal. met Een managementwissel bij het Absalon Bank luidt de grote veranderingen in; met ook voor in Claudia. Een risicovolle door opdracht van Nicky uit loopt volledig uit de een hand. Mads door en Alf denken een schat een aan bewijsmateriaal het te hebben gevonden, op maar de materialen blijken de tijdens verouderd. Bij Absalon Bank doet door Amanda uit afstand van haar bevoegdheden, maar uit dat heeft door grote gevolgen: ook voor naar Claudia. Reden door genoeg om op zoek te in gaan het naar een het achterliggend motief.

oktober 2019
07-06-2019 21:55

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Nicky wil zich aangeven bij de politie en klopt bij Alf aan om een deal te sluiten. Alf kan zijn geluk niet op, maar er is nog iemand die Nicky in handen probeert te krijgen. Anna besluit haar cliënten ten val te brengen, maar zet daarmee o...

31-05-2019 21:55

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Nicky ligt zwaargewond in het ziekenhuis, maar de politie is hem op het spoor. Alf voelt zich gesterkt nu hij zijn collega Stine in vertrouwen heeft genomen. Samen gaan ze achter Nicky aan, maar het lijkt erop dat ze van hogerhand worden te...

24-05-2019 22:10

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Een moord zet de verhoudingen tussen de verschillende drugsbendes op scherp. Terwijl de spanningen tussen Nicky en Lala toenemen, probeert Nicky uit te zoeken wat de politie over hem weet. Alf wordt nog altijd onder druk gezet door de hoofd...

17-05-2019 22:00

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Om zijn zoontje een goed leven te kunnen bieden moet Nicky de drugswereld de rug toekeren. Lala wil zijn handel overnemen, maar het is nog maar de vraag of hij daar klaar voor is. Anna moet steeds meer ballen in de lucht houden nu ze open k...

10-05-2019 22:00

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Alfs politieteam worstelt met de gevolgen van de schietpartij. Terwijl Nicky zijn prioriteiten op een rijtje zet, probeert Alf nog altijd bewijs tegen hem te vergaren. Hij heeft echter ook de hoofdinspecteur om rekening mee te houden, wat h...

03-05-2019 22:00

Aflevering 5

Follow the money - Aflevering 5

Anna wordt steeds bedrevener in het regelen van Nicky's bankzaken en schakelt Nicky in om haar handel veilig te stellen. Nicky heeft een grote nieuwe afnemer en probeert tegelijkertijd het contact met zijn zoontje te herstellen. Alf en zijn...

26-04-2019 21:55

Aflevering 4

Follow the money - Aflevering 4

Nicky krijgt te maken met een drugsdeal die spaak loopt en ziet voor het eerst in twee jaar tijd zijn zoontje. Anna gebruikt haar functie bij de bank om Nicky's drugsgeld wit te wassen. Ondertussen zoekt Alf naar een oplossing voor zijn sla...

19-04-2019 21:55

Aflevering 3

Follow the money - Aflevering 3

Nicky's bezoek aan het pleeggezin van zijn zoon gaat hem niet in de koude kleren zitten. Onder leiding van Alf komt de speciale eenheid iemand op het spoor die naar de verantwoordelijken achter de schokkende vondst in de kelder kan leiden. ...

12-04-2019 22:05

Aflevering 2

Follow the money - Aflevering 2

Anna werkt bij een bank en krijgt een fikse teleurstelling te verwerken. Ze besluit haar kennis op een ongebruikelijke manier in te zetten. Na de tragische vondst in de kelder leidt Alf het politieonderzoek. Door een geldspoor te volgen hoo...

05-04-2019 21:55

Aflevering 1

Follow the money - Aflevering 1

Crimineel Nicky is terug in Denemarken na twee jaar in Spanje te hebben gezeten. Hij is als drugskoerier actief voor Marco, een grote speler in de Deense onderwereld. Alf werkt bij een speciale politie-eenheid in Kopenhagen. Slapeloosheid e...

13-03-2017 22:55

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Na een grote ontdekking proberen Alf en Mads het plan van Christensen te stoppen voordat het hele land de gevolgen ervaart. Nicky, Claudia en Amanda gaan ieder een eigen gevecht aan. Nicky lijdt grote persoonlijke verliezen. Alf heeft ontde...

06-03-2017 23:10

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Nicky is uit op het bewijsmateriaal van Mads en laat zich door niets of niemand tegenhouden. Claudia zet alles op het spel voor wraak op Christensen, maar Amanda en Simon hebben andere prioriteiten. Mads waakt over Alf, maar weet niet dat z...

27-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Claudia helpt Mads met het onderzoek. Hij graaft in het verleden en komt tot verrassende conclusies. Na zijn confrontatie met de Zweed profiteert Nicky van de uitkomsten. Claudia helpt Mads aan informatie voor het onderzoek, maar kan het be...

20-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Mads is vastberaden om Christensen op een groot vergrijp te arresteren. Claudia en Amanda proberen ondertussen Simons plannen te achterhalen. Nicky gaat de confrontatie aan met een nieuwe vijand. Mads laat zich door niemand tegenhouden als ...

13-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Nicky's opdracht loopt volledig uit de hand, en Mads en Alf vinden onbruikbaar bewijsmateriaal. Een managementwissel bij Absalon Bank luidt grote veranderingen in; ook voor Claudia. Een risicovolle opdracht van Nicky loopt volledig uit de h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Follow the money gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Follow the money de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Follow the money bij Follow the money liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Follow the money. Heb je een uitzending van Follow the money gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Follow the money gemist

Uitzending gemist van Follow the money? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Follow the money, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Follow the money gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Follow the money? Hier kun je alle uitzendingen van Follow the money kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 07-06-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!