Programma gemist?

Nicky tijdens wil zich aangeven op bij de politie in en klopt bij Alf aan het van om een deal te een sluiten. Alf kan zijn geluk tijdens op niet op, maar door er is nog iemand naar die Nicky in handen tijdens probeert te krijgen. Anna van op besluit haar cliënten ten op tv val te brengen, naar maar zet daarmee ook haar in eigen toekomst van op het naar spel. Terwijl door elk van hen op een keerpunt met staat, naar moeten Alf, uit Nicky en Anna de op gevolgen van hun door daden onder uit ogen zien.

Nicky naar ligt zwaargewond in het ziekenhuis, tijdens maar de de politie de is hem op het spoor. het Alf voelt zich op gesterkt nu hij van zijn collega Stine in op tv op tv vertrouwen heeft genomen. Samen met gaan ze achter Nicky van aan, maar het met lijkt tijdens erop dat ze van een hogerhand worden tegengewerkt. Als Anna op tv in de problemen van met komt en ook haar gezin betrokken in raakt, beseft met ze dat Nicky op haar niet meer kan op helpen door en ze het heft in een eigen een handen moet met nemen.

Een moord uit zet de in verhoudingen tussen de verschillende tijdens drugsbendes op scherp. Terwijl van de op spanningen tussen Nicky en van Lala toenemen, probeert Nicky op uit te zoeken een door wat de politie over in hem weet. Alf wordt tijdens nog altijd in onder druk in gezet door de hoofdinspecteur, maar het begint zich de steeds meer tegen hem op tv te verzetten. met Terwijl Anna de op haar hoede zou door moeten zijn, neemt de ze steeds meer op tv risico's.

Om met zijn zoontje een goed uit leven te in kunnen bieden moet Nicky van de drugswereld de de rug toekeren. Lala wil door een zijn handel overnemen, een maar het is nog maar een de vraag uit of hij daar klaar op tv voor is. Anna moet het tijdens steeds meer ballen in de lucht op houden nu op ze open kaart heeft een gespeeld met haar een collega. Ondertussen op tv zit Alf tussen twee tijdens vuren: op tv de hoofdinspecteur zet hem een onder door druk, maar zijn het collega Stine voelt een nattigheid.

Alfs politieteam worstelt tijdens tijdens met de gevolgen van uit de schietpartij. Terwijl Nicky zijn een een prioriteiten op een op rijtje zet, probeert Alf nog uit altijd van bewijs tegen hem te in vergaren. Hij door heeft echter ook de hoofdinspecteur de om rekening mee te de houden, wat door het er naar niet gemakkelijker op maakt. Anna het naar wordt op haar werk in de een lastig parket de gebracht en naar moet alles op alles zetten tijdens om te op tv voorkomen dat ze uit ontmaskerd uit wordt.

Anna wordt een steeds tijdens bedrevener in het regelen van door Nicky's bankzaken en uit schakelt Nicky in om tijdens haar in handel veilig het te stellen. Nicky heeft in een grote naar nieuwe afnemer en probeert tegelijkertijd het tijdens contact van met zijn zoontje te op tv herstellen. Alf en van zijn de team houden Nicky in de de gaten, naar maar het onderzoek lijkt de vast te zitten. Om een van doorbraak te op tv forceren een neemt hij een beslissing door met onvoorziene in gevolgen.

Nicky krijgt uit te op tv maken met een drugsdeal op tv die spaak loopt en ziet door voor het de eerst in twee jaar op tv tijd op zijn zoontje. Anna gebruikt haar met een functie bij de bank om met Nicky's op tv drugsgeld wit te wassen. Ondertussen een zoekt Alf naar een in op tv oplossing voor zijn uit slaapproblemen. Hij vermoedt dat hij de tijdens verkeerde het heeft opgepakt met in verband met naar de acht doden in de met kelder en probeert met zijn baas daarvan tijdens te naar overtuigen.

Nicky's met bezoek aan het de pleeggezin van zijn zoon uit gaat hem niet in op tv de koude kleren door op tv zitten. Onder leiding van Alf komt door de speciale eenheid een iemand op het het spoor die naar naar de verantwoordelijken achter met de de schokkende vondst in door de kelder kan leiden. Ondertussen tijdens neemt Anna grotere een in risico's. Rune weet uit haar twijfel weg te nemen, en de van langzaam maar zeker uit begeeft ze zich steeds dieper in uit het criminele tijdens circuit.

Anna op werkt bij een bank en een krijgt een fikse de teleurstelling te verwerken. in Ze besluit in haar naar kennis op een op tv ongebruikelijke manier in op te zetten. Na de tragische het vondst in de in kelder leidt Alf het een tijdens politieonderzoek. Door een geldspoor te volgen tijdens hoopt hij naar de verantwoordelijken te in achterhalen. op Terwijl Nicky druk het bezig is met een klus voor naar Marco, heeft van hij op het persoonlijk vlak de nodige tijdens spanningen.

Crimineel Nicky is het terug in op Denemarken op tv na twee jaar in Spanje te van hebben gezeten. Hij op tv op is als drugskoerier in actief voor Marco, een grote speler op tv in in de Deense onderwereld. met Alf werkt bij een speciale een politie-eenheid in Kopenhagen. in Slapeloosheid en op tv een PTSS spelen hem in parten. Na de met een arrestatie van een drugsdealer door doet Alfs team een lugubere de vondst, die door nog een maar het topje van de ijsberg door lijkt van te zijn.

Na in een grote ontdekking de proberen Alf en een Mads het van plan van Christensen te stoppen voordat naar het hele het land de de gevolgen ervaart. Nicky, Claudia in en op Amanda gaan ieder van een eigen gevecht aan. Nicky een lijdt grote persoonlijke verliezen. de tijdens Alf heeft ontdekt waar Christensen het al die naar tijd op aanstuurde. In een de een race tegen de klok proberen uit hij en tijdens Mads het plan de te stoppen voordat het met hele uit land de gevolgen ervaart. Terwijl op Amanda haar best doet van om Simon te het beschermen, doet Claudia op tv een door gewaagde zet voor met rechtvaardigheid.

Nicky is tijdens uit op het in bewijsmateriaal van de Mads en door laat zich door niets of niemand door tegenhouden. Claudia in zet alles op op het spel op tv voor wraak op op Christensen, maar een Amanda en Simon hebben andere van prioriteiten. Mads met waakt over Alf, maar met weet niet dat zijn naar met zwangere echtgenote ondertussen ook in uit groot gevaar door verkeert. Nicky wil van bewijsmateriaal ontvreemden tijdens en laat zich daarbij tijdens door niets naar of niemand tegenhouden. Amanda uit en Simon proberen een een faillissement van van Absalon Bank te voorkomen, terwijl het Claudia alles op op de het spel zet om eindelijk wraak in het te nemen op in Christensen.

Claudia helpt een Mads naar met het onderzoek. Hij graaft in het uit het verleden en van komt tot verrassende conclusies. Na in zijn op tv confrontatie met de Zweed profiteert Nicky op op tv van de uitkomsten. Claudia helpt Mads naar tijdens aan informatie voor het onderzoek, maar uit een kan het benodigde bewijs nog met niet leveren. van Er wordt een in nieuwe val met opgezet voor Christensen. Ondertussen duikt van Mads in het verleden op tv tijdens en onderzoekt de met laatste onbeantwoorde kwesties over Energreen. op Nicky's een confrontatie met de Zweed liep anders het de dan verwacht: hij profiteert echter door van de in uitkomsten.

Mads door is vastberaden om met Christensen op een groot vergrijp de het te arresteren. Claudia en het Amanda proberen op tv ondertussen Simons plannen te achterhalen. op tv Nicky tijdens gaat de confrontatie aan met een een de nieuwe vijand. Mads laat in zich door niemand van tegenhouden als hij een vastberaden aanstuurt op de rechtvaardigheid. Simon wil op zich bewijzen, maar iets lijkt naar niet in de in haak: naar Claudia en een Amanda gaan samen op onderzoek uit. van Nicky is het uit de gratie door geraakt van bij de Zweed, maar van hij legt zich tijdens er niet bij neer. op Hij gaat een gevaarlijke op door confrontatie aan.

Nicky's opdracht een loopt van volledig uit de op tv hand, en Mads en Alf in vinden op onbruikbaar bewijsmateriaal. Een managementwissel bij de Absalon Bank luidt het grote veranderingen in; van ook voor Claudia. Een een risicovolle opdracht van een Nicky loopt volledig op tv uit de uit hand. tijdens Mads en Alf denken een schat naar aan bewijsmateriaal te op hebben door gevonden, maar de materialen blijken een verouderd. van Bij Absalon Bank doet naar Amanda afstand van haar de bevoegdheden, maar op dat tijdens heeft grote gevolgen: ook voor Claudia. uit Reden genoeg om tijdens op zoek te op tv uit gaan naar een door achterliggend motief.

januari 2021
07-06-2019 21:55

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Nicky wil zich aangeven bij de politie en klopt bij Alf aan om een deal te sluiten. Alf kan zijn geluk niet op, maar er is nog iemand die Nicky in handen probeert te krijgen. Anna besluit haar cliënten ten val te brengen, maar zet daarmee o...

31-05-2019 21:55

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Nicky ligt zwaargewond in het ziekenhuis, maar de politie is hem op het spoor. Alf voelt zich gesterkt nu hij zijn collega Stine in vertrouwen heeft genomen. Samen gaan ze achter Nicky aan, maar het lijkt erop dat ze van hogerhand worden te...

24-05-2019 22:10

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Een moord zet de verhoudingen tussen de verschillende drugsbendes op scherp. Terwijl de spanningen tussen Nicky en Lala toenemen, probeert Nicky uit te zoeken wat de politie over hem weet. Alf wordt nog altijd onder druk gezet door de hoofd...

17-05-2019 22:00

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Om zijn zoontje een goed leven te kunnen bieden moet Nicky de drugswereld de rug toekeren. Lala wil zijn handel overnemen, maar het is nog maar de vraag of hij daar klaar voor is. Anna moet steeds meer ballen in de lucht houden nu ze open k...

10-05-2019 22:00

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Alfs politieteam worstelt met de gevolgen van de schietpartij. Terwijl Nicky zijn prioriteiten op een rijtje zet, probeert Alf nog altijd bewijs tegen hem te vergaren. Hij heeft echter ook de hoofdinspecteur om rekening mee te houden, wat h...

03-05-2019 22:00

Aflevering 5

Follow the money - Aflevering 5

Anna wordt steeds bedrevener in het regelen van Nicky's bankzaken en schakelt Nicky in om haar handel veilig te stellen. Nicky heeft een grote nieuwe afnemer en probeert tegelijkertijd het contact met zijn zoontje te herstellen. Alf en zijn...

26-04-2019 21:55

Aflevering 4

Follow the money - Aflevering 4

Nicky krijgt te maken met een drugsdeal die spaak loopt en ziet voor het eerst in twee jaar tijd zijn zoontje. Anna gebruikt haar functie bij de bank om Nicky's drugsgeld wit te wassen. Ondertussen zoekt Alf naar een oplossing voor zijn sla...

19-04-2019 21:55

Aflevering 3

Follow the money - Aflevering 3

Nicky's bezoek aan het pleeggezin van zijn zoon gaat hem niet in de koude kleren zitten. Onder leiding van Alf komt de speciale eenheid iemand op het spoor die naar de verantwoordelijken achter de schokkende vondst in de kelder kan leiden. ...

12-04-2019 22:05

Aflevering 2

Follow the money - Aflevering 2

Anna werkt bij een bank en krijgt een fikse teleurstelling te verwerken. Ze besluit haar kennis op een ongebruikelijke manier in te zetten. Na de tragische vondst in de kelder leidt Alf het politieonderzoek. Door een geldspoor te volgen hoo...

05-04-2019 21:55

Aflevering 1

Follow the money - Aflevering 1

Crimineel Nicky is terug in Denemarken na twee jaar in Spanje te hebben gezeten. Hij is als drugskoerier actief voor Marco, een grote speler in de Deense onderwereld. Alf werkt bij een speciale politie-eenheid in Kopenhagen. Slapeloosheid e...

13-03-2017 22:55

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Na een grote ontdekking proberen Alf en Mads het plan van Christensen te stoppen voordat het hele land de gevolgen ervaart. Nicky, Claudia en Amanda gaan ieder een eigen gevecht aan. Nicky lijdt grote persoonlijke verliezen. Alf heeft ontde...

06-03-2017 23:10

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Nicky is uit op het bewijsmateriaal van Mads en laat zich door niets of niemand tegenhouden. Claudia zet alles op het spel voor wraak op Christensen, maar Amanda en Simon hebben andere prioriteiten. Mads waakt over Alf, maar weet niet dat z...

27-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Claudia helpt Mads met het onderzoek. Hij graaft in het verleden en komt tot verrassende conclusies. Na zijn confrontatie met de Zweed profiteert Nicky van de uitkomsten. Claudia helpt Mads aan informatie voor het onderzoek, maar kan het be...

20-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Mads is vastberaden om Christensen op een groot vergrijp te arresteren. Claudia en Amanda proberen ondertussen Simons plannen te achterhalen. Nicky gaat de confrontatie aan met een nieuwe vijand. Mads laat zich door niemand tegenhouden als ...

13-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Nicky's opdracht loopt volledig uit de hand, en Mads en Alf vinden onbruikbaar bewijsmateriaal. Een managementwissel bij Absalon Bank luidt grote veranderingen in; ook voor Claudia. Een risicovolle opdracht van Nicky loopt volledig uit de h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Follow the money gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Follow the money de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Follow the money bij Follow the money liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Follow the money. Heb je een uitzending van Follow the money gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Follow the money gemist

Uitzending gemist van Follow the money? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Follow the money, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Follow the money gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Follow the money? Hier kun je alle uitzendingen van Follow the money kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 07-06-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!