Programma gemist?

Nicky tijdens wil zich op aangeven bij de de politie en klopt bij in Alf aan om op tv een deal te sluiten. Alf op kan zijn een geluk niet op, maar de er is in nog iemand tijdens die Nicky in handen probeert een te krijgen. Anna het besluit op haar cliënten ten in val te brengen, maar uit zet daarmee ook haar naar eigen toekomst op de het spel. het Terwijl elk door van hen op een keerpunt van staat, op tv moeten Alf, Nicky en Anna het de door gevolgen van hun een daden onder ogen door zien.

Nicky op ligt zwaargewond in uit het ziekenhuis, maar de politie de is hem een op het spoor. naar Alf voelt zich gesterkt op nu hij zijn van collega de Stine in vertrouwen een heeft genomen. Samen gaan ze in achter Nicky aan, met op maar het lijkt uit erop dat ze van een hogerhand worden tegengewerkt. Als Anna op tv het in de problemen komt door en ook uit haar gezin betrokken raakt, beseft in ze dat Nicky haar met niet door meer kan helpen en uit ze met het heft in eigen in handen moet uit nemen.

Een moord naar zet de verhoudingen het tussen van de verschillende drugsbendes op scherp. Terwijl het de spanningen tussen uit Nicky en van Lala toenemen, een probeert Nicky uit te van zoeken wat van de politie door over hem weet. Alf wordt op nog naar altijd onder druk gezet door uit de hoofdinspecteur, door maar begint tijdens zich steeds meer tegen hem het te verzetten. uit Terwijl Anna op haar het hoede zou moeten op tv zijn, neemt op ze steeds meer uit risico's.

Om op tv zijn zoontje een goed uit leven te kunnen tijdens bieden moet Nicky de tijdens drugswereld de de rug uit toekeren. Lala wil zijn met handel overnemen, maar van het is nog maar uit de vraag of hij naar van daar klaar voor is. Anna uit moet steeds op tv meer ballen in tijdens de lucht houden de nu ze open kaart op tv heeft gespeeld met haar uit collega. tijdens Ondertussen zit in Alf tussen twee vuren: de hoofdinspecteur in zet de hem onder de druk, maar zijn collega Stine voelt tijdens door nattigheid.

Alfs op politieteam worstelt met de gevolgen in op van de schietpartij. Terwijl Nicky met zijn prioriteiten op naar een op rijtje zet, probeert Alf naar nog altijd bewijs het tegen hem door te vergaren. Hij heeft echter ook met een de hoofdinspecteur om rekening mee uit te houden, wat het het er niet op gemakkelijker op het maakt. Anna naar wordt op haar werk het in een lastig parket naar gebracht en naar moet alles op op alles zetten om te naar voorkomen dat met ze ontmaskerd naar wordt.

Anna een wordt steeds bedrevener in uit het regelen van door Nicky's naar bankzaken en schakelt Nicky het in om haar handel van veilig in te stellen. Nicky heeft van een grote nieuwe afnemer het en probeert door tegelijkertijd het met contact met zijn zoontje te de herstellen. naar Alf en zijn team houden door Nicky naar in de gaten, maar naar het onderzoek lijkt vast te de zitten. Om door een doorbraak te forceren in van neemt hij een beslissing met de onvoorziene het gevolgen.

Nicky krijgt uit te maken met met een de drugsdeal die spaak loopt en een ziet voor het het eerst in twee het jaar naar tijd zijn zoontje. met Anna gebruikt haar uit functie bij de bank om in Nicky's drugsgeld door wit te wassen. Ondertussen van zoekt Alf door naar een oplossing voor op tv zijn slaapproblemen. Hij vermoedt uit dat hij het de op tv verkeerde heeft opgepakt in verband met een de acht doden op in de kelder uit en probeert zijn de baas daarvan uit te in overtuigen.

Nicky's bezoek de aan in het pleeggezin van zijn zoon gaat van hem niet van in tijdens de koude kleren zitten. Onder leiding naar door van Alf komt de in speciale eenheid iemand in op het spoor die door naar de verantwoordelijken achter tijdens de schokkende van vondst in de een kelder op kan leiden. Ondertussen op neemt Anna grotere risico's. naar Rune weet haar het twijfel weg te een nemen, en langzaam maar de zeker naar begeeft ze zich in steeds dieper in het criminele de circuit.

Anna werkt een bij naar een bank en krijgt in een fikse teleurstelling uit te verwerken. door Ze besluit haar kennis op door een ongebruikelijke met manier in te zetten. Na op tv de tragische van vondst in de tijdens kelder leidt het Alf het politieonderzoek. met Door een van geldspoor te volgen hoopt hij de het verantwoordelijken te achterhalen. tijdens Terwijl op tv Nicky druk bezig tijdens is met een met klus voor Marco, heeft hij op van op persoonlijk vlak uit de nodige spanningen.

Crimineel de Nicky is terug in Denemarken met na twee de jaar het in Spanje te hebben gezeten. naar Hij naar is als drugskoerier de actief voor Marco, een op tv grote speler in de op tv Deense onderwereld. Alf werkt op het bij een speciale het politie-eenheid in Kopenhagen. Slapeloosheid en een een PTSS spelen op hem op tv parten. Na de arrestatie van een in drugsdealer doet Alfs met op team een lugubere vondst, die nog uit maar het topje van van van de ijsberg een lijkt te zijn.

Na een grote het ontdekking proberen Alf het en Mads het van op tv plan van Christensen te stoppen voordat de de het hele land de gevolgen van ervaart. tijdens Nicky, Claudia en Amanda gaan op tv ieder een eigen in gevecht op aan. Nicky lijdt een grote persoonlijke verliezen. tijdens Alf heeft ontdekt waar Christensen al met die een tijd op aanstuurde. een In een een race tegen de klok het proberen hij en Mads het uit plan te op tv stoppen voordat in het hele land de gevolgen de van ervaart. Terwijl Amanda haar op tv best doet een om Simon te beschermen, naar doet Claudia een van gewaagde zet voor een rechtvaardigheid.

Nicky is de uit op de het bewijsmateriaal van Mads en van laat in zich door niets op of niemand tegenhouden. in Claudia zet alles op op tv het spel voor wraak een door op Christensen, maar op tv Amanda en Simon hebben de andere prioriteiten. Mads waakt in over de Alf, maar weet niet dat door zijn zwangere echtgenote met ondertussen ook in groot de gevaar verkeert. door Nicky wil bewijsmateriaal door ontvreemden en laat door zich daarbij door niets in of niemand tijdens tegenhouden. Amanda en Simon van proberen een faillissement naar op van Absalon Bank te voorkomen, terwijl de Claudia alles door op uit het spel zet om eindelijk uit wraak te nemen op met uit Christensen.

Claudia een helpt Mads met het onderzoek. tijdens Hij tijdens graaft in het naar verleden en komt tot een verrassende conclusies. Na een zijn confrontatie met de van Zweed profiteert Nicky door een van de uitkomsten. Claudia het helpt Mads naar aan informatie voor van het onderzoek, maar kan een het benodigde bewijs nog uit niet naar leveren. Er wordt een op nieuwe val tijdens opgezet voor Christensen. uit Ondertussen duikt Mads in het naar verleden en onderzoekt de uit laatste van onbeantwoorde kwesties over tijdens Energreen. Nicky's tijdens confrontatie met de Zweed op tv liep anders dan door verwacht: hij profiteert echter van de de naar uitkomsten.

Mads de is vastberaden om tijdens Christensen op een het groot vergrijp te arresteren. Claudia door tijdens en Amanda proberen ondertussen Simons tijdens plannen te achterhalen. op tv Nicky gaat met de confrontatie aan naar met een uit nieuwe vijand. Mads met laat zich door niemand tegenhouden tijdens als hij op vastberaden aanstuurt op van rechtvaardigheid. Simon wil zich met bewijzen, maar iets tijdens lijkt niet in op de tijdens haak: Claudia en Amanda gaan een samen op onderzoek op uit. van Nicky is uit de de gratie geraakt bij de op Zweed, maar hij legt in zich er tijdens niet bij van neer. Hij gaat van een gevaarlijke confrontatie naar aan.

Nicky's van opdracht loopt volledig uit uit de hand, het en Mads en van Alf vinden op onbruikbaar bewijsmateriaal. Een managementwissel bij uit Absalon de Bank luidt grote veranderingen in; ook uit een voor Claudia. Een het risicovolle opdracht van Nicky in loopt volledig uit de hand. door Mads naar en Alf in denken een schat uit aan bewijsmateriaal te hebben een gevonden, maar de materialen met blijken van verouderd. Bij Absalon naar Bank doet Amanda afstand van haar met het bevoegdheden, maar dat heeft grote uit gevolgen: op ook voor Claudia. Reden de genoeg om een op zoek te gaan naar een de achterliggend uit motief.

mei 2021
07-06-2019 21:55

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Nicky wil zich aangeven bij de politie en klopt bij Alf aan om een deal te sluiten. Alf kan zijn geluk niet op, maar er is nog iemand die Nicky in handen probeert te krijgen. Anna besluit haar cliënten ten val te brengen, maar zet daarmee o...

31-05-2019 21:55

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Nicky ligt zwaargewond in het ziekenhuis, maar de politie is hem op het spoor. Alf voelt zich gesterkt nu hij zijn collega Stine in vertrouwen heeft genomen. Samen gaan ze achter Nicky aan, maar het lijkt erop dat ze van hogerhand worden te...

24-05-2019 22:10

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Een moord zet de verhoudingen tussen de verschillende drugsbendes op scherp. Terwijl de spanningen tussen Nicky en Lala toenemen, probeert Nicky uit te zoeken wat de politie over hem weet. Alf wordt nog altijd onder druk gezet door de hoofd...

17-05-2019 22:00

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Om zijn zoontje een goed leven te kunnen bieden moet Nicky de drugswereld de rug toekeren. Lala wil zijn handel overnemen, maar het is nog maar de vraag of hij daar klaar voor is. Anna moet steeds meer ballen in de lucht houden nu ze open k...

10-05-2019 22:00

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Alfs politieteam worstelt met de gevolgen van de schietpartij. Terwijl Nicky zijn prioriteiten op een rijtje zet, probeert Alf nog altijd bewijs tegen hem te vergaren. Hij heeft echter ook de hoofdinspecteur om rekening mee te houden, wat h...

03-05-2019 22:00

Aflevering 5

Follow the money - Aflevering 5

Anna wordt steeds bedrevener in het regelen van Nicky's bankzaken en schakelt Nicky in om haar handel veilig te stellen. Nicky heeft een grote nieuwe afnemer en probeert tegelijkertijd het contact met zijn zoontje te herstellen. Alf en zijn...

26-04-2019 21:55

Aflevering 4

Follow the money - Aflevering 4

Nicky krijgt te maken met een drugsdeal die spaak loopt en ziet voor het eerst in twee jaar tijd zijn zoontje. Anna gebruikt haar functie bij de bank om Nicky's drugsgeld wit te wassen. Ondertussen zoekt Alf naar een oplossing voor zijn sla...

19-04-2019 21:55

Aflevering 3

Follow the money - Aflevering 3

Nicky's bezoek aan het pleeggezin van zijn zoon gaat hem niet in de koude kleren zitten. Onder leiding van Alf komt de speciale eenheid iemand op het spoor die naar de verantwoordelijken achter de schokkende vondst in de kelder kan leiden. ...

12-04-2019 22:05

Aflevering 2

Follow the money - Aflevering 2

Anna werkt bij een bank en krijgt een fikse teleurstelling te verwerken. Ze besluit haar kennis op een ongebruikelijke manier in te zetten. Na de tragische vondst in de kelder leidt Alf het politieonderzoek. Door een geldspoor te volgen hoo...

05-04-2019 21:55

Aflevering 1

Follow the money - Aflevering 1

Crimineel Nicky is terug in Denemarken na twee jaar in Spanje te hebben gezeten. Hij is als drugskoerier actief voor Marco, een grote speler in de Deense onderwereld. Alf werkt bij een speciale politie-eenheid in Kopenhagen. Slapeloosheid e...

13-03-2017 22:55

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Na een grote ontdekking proberen Alf en Mads het plan van Christensen te stoppen voordat het hele land de gevolgen ervaart. Nicky, Claudia en Amanda gaan ieder een eigen gevecht aan. Nicky lijdt grote persoonlijke verliezen. Alf heeft ontde...

06-03-2017 23:10

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Nicky is uit op het bewijsmateriaal van Mads en laat zich door niets of niemand tegenhouden. Claudia zet alles op het spel voor wraak op Christensen, maar Amanda en Simon hebben andere prioriteiten. Mads waakt over Alf, maar weet niet dat z...

27-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Claudia helpt Mads met het onderzoek. Hij graaft in het verleden en komt tot verrassende conclusies. Na zijn confrontatie met de Zweed profiteert Nicky van de uitkomsten. Claudia helpt Mads aan informatie voor het onderzoek, maar kan het be...

20-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Mads is vastberaden om Christensen op een groot vergrijp te arresteren. Claudia en Amanda proberen ondertussen Simons plannen te achterhalen. Nicky gaat de confrontatie aan met een nieuwe vijand. Mads laat zich door niemand tegenhouden als ...

13-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Nicky's opdracht loopt volledig uit de hand, en Mads en Alf vinden onbruikbaar bewijsmateriaal. Een managementwissel bij Absalon Bank luidt grote veranderingen in; ook voor Claudia. Een risicovolle opdracht van Nicky loopt volledig uit de h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Follow the money gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Follow the money de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Follow the money bij Follow the money liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Follow the money. Heb je een uitzending van Follow the money gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Follow the money gemist

Uitzending gemist van Follow the money? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Follow the money, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Follow the money gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Follow the money? Hier kun je alle uitzendingen van Follow the money kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 07-06-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!