Programma gemist?

Nicky wil van zich aangeven bij de op politie en klopt naar met bij Alf aan om een in deal te op tv sluiten. Alf met kan zijn geluk niet op, maar tijdens er is naar nog iemand die met Nicky door in handen probeert te krijgen. Anna in besluit haar cliënten het ten tijdens val te brengen, maar zet naar daarmee ook haar op het eigen toekomst op het spel. Terwijl van elk van de hen op tijdens een keerpunt staat, moeten het Alf, Nicky en Anna met de tijdens gevolgen van uit hun daden onder ogen een zien.

Nicky uit ligt zwaargewond in het het ziekenhuis, met maar de politie naar is hem op op het spoor. Alf voelt uit zich gesterkt uit nu hij zijn van collega Stine in een vertrouwen heeft genomen. uit Samen gaan ze achter van Nicky aan, maar het lijkt de erop dat een ze een van hogerhand worden tegengewerkt. Als Anna de het in de problemen komt een en ook haar van gezin betrokken raakt, een beseft ze dat Nicky op haar in niet meer kan helpen een en ze het heft in op tv het eigen handen moet tijdens nemen.

Een met moord zet een de verhoudingen tussen een de verschillende drugsbendes op scherp. Terwijl op de de spanningen tussen Nicky in en Lala toenemen, probeert uit Nicky uit te zoeken met wat de naar politie over hem de weet. Alf van wordt nog altijd onder druk een gezet door de de hoofdinspecteur, maar begint naar in zich steeds meer tegen hem de te op tv verzetten. Terwijl Anna op tv op haar hoede zou moeten naar zijn, neemt ze met steeds meer tijdens risico's.

Om zijn zoontje in een goed naar leven te tijdens kunnen bieden moet naar Nicky de drugswereld door de rug toekeren. door Lala wil uit zijn handel overnemen, maar het is op nog maar door de vraag of hij met het daar klaar voor van is. Anna moet steeds meer ballen naar van in de lucht houden nu tijdens ze open op kaart heeft met gespeeld met haar op tv collega. Ondertussen zit Alf een tussen twee naar vuren: de hoofdinspecteur zet hem tijdens onder druk, een maar zijn collega Stine voelt naar door nattigheid.

Alfs politieteam op worstelt met tijdens de gevolgen van de schietpartij. het Terwijl met Nicky zijn prioriteiten de op een in rijtje zet, probeert de Alf nog altijd bewijs tegen op tv hem de te vergaren. Hij heeft echter in ook de hoofdinspecteur uit om naar rekening mee te houden, op tv wat het er tijdens niet gemakkelijker op maakt. in Anna wordt op naar haar werk met in een lastig parket de gebracht en moet met alles op alles zetten van om op tv te voorkomen in dat ze ontmaskerd een wordt.

Anna wordt steeds tijdens bedrevener met in het op tv regelen van Nicky's bankzaken en in schakelt het Nicky in om haar van handel veilig van te stellen. Nicky heeft een een grote nieuwe het afnemer en probeert tegelijkertijd met het contact tijdens met zijn de zoontje te herstellen. Alf en zijn door team uit houden Nicky door in de gaten, een maar het onderzoek lijkt het vast te zitten. uit Om een doorbraak het te forceren neemt hij een een beslissing met op tv onvoorziene uit gevolgen.

Nicky een krijgt te maken met een op drugsdeal die een spaak in loopt en ziet voor het op tv eerst een in twee jaar naar tijd zijn zoontje. Anna door gebruikt haar functie bij de tijdens bank het om Nicky's drugsgeld het wit te wassen. Ondertussen de zoekt Alf op naar een een oplossing voor zijn slaapproblemen. Hij op vermoedt op tv dat hij de verkeerde heeft opgepakt met in verband naar met een de acht doden van in de kelder en probeert een zijn baas daarvan uit te het overtuigen.

Nicky's bezoek aan op de het pleeggezin van zijn met zoon gaat het hem niet in tijdens de koude kleren met zitten. Onder leiding van Alf komt in de op speciale eenheid iemand op in het tijdens spoor die naar de verantwoordelijken achter het de schokkende vondst door in de kelder naar kan leiden. een Ondertussen neemt Anna het grotere risico's. de Rune weet haar twijfel tijdens weg te nemen, op en langzaam met maar zeker begeeft ze zich naar steeds dieper in van van het criminele circuit.

Anna werkt de bij een bank van en krijgt een fikse uit teleurstelling op te verwerken. een Ze besluit haar kennis op een op ongebruikelijke in manier in in te zetten. Na op tv de tragische vondst in de de kelder leidt in Alf het politieonderzoek. Door in een geldspoor te tijdens volgen hoopt in hij de verantwoordelijken op tv te achterhalen. Terwijl Nicky in druk bezig in is met een klus een voor op tv Marco, heeft hij op door persoonlijk vlak de nodige op spanningen.

Crimineel Nicky van is met terug in Denemarken na twee het jaar in Spanje te naar hebben gezeten. in Hij is als het drugskoerier actief het voor Marco, een een grote speler in de Deense een onderwereld. de Alf werkt op tv bij een speciale naar politie-eenheid in Kopenhagen. in Slapeloosheid en een PTSS spelen door hem parten. van Na de een arrestatie van een drugsdealer doet op Alfs team een lugubere met op tv vondst, die nog een maar het topje naar van de ijsberg door lijkt te zijn.

Na in een grote ontdekking proberen Alf van en tijdens Mads het plan uit van Christensen te stoppen een voordat het hele door land de gevolgen het ervaart. naar Nicky, Claudia en Amanda gaan ieder uit een eigen naar gevecht aan. naar Nicky lijdt grote door persoonlijke verliezen. Alf heeft ontdekt van waar Christensen tijdens al die tijd door op aanstuurde. door In een race tegen naar de klok tijdens proberen hij naar en Mads het op plan te stoppen voordat het op tv hele land op tv de gevolgen ervaart. Terwijl met Amanda het haar best doet om Simon door te beschermen, doet uit Claudia een tijdens gewaagde zet voor de rechtvaardigheid.

Nicky naar is uit op door het bewijsmateriaal van Mads en door laat zich van door niets of op tv niemand tegenhouden. op Claudia zet alles op van het spel voor van wraak van op Christensen, maar naar Amanda en Simon hebben andere prioriteiten. van Mads waakt het over uit Alf, maar weet in niet dat zijn zwangere de echtgenote ondertussen ook in groot uit op tv gevaar verkeert. Nicky wil bewijsmateriaal van ontvreemden het en laat zich daarbij door niets naar of op tv niemand tegenhouden. Amanda van en Simon met proberen een faillissement van het Absalon Bank te voorkomen, met terwijl van Claudia alles op het spel zet door om eindelijk wraak het te nemen op op door Christensen.

Claudia helpt in Mads uit met het onderzoek. Hij graaft tijdens in het het verleden en uit komt tot verrassende conclusies. met Na zijn confrontatie met met de Zweed profiteert Nicky uit van de uitkomsten. tijdens van Claudia helpt Mads aan van informatie voor het onderzoek, door maar tijdens kan het benodigde bewijs nog in niet leveren. in Er wordt een nieuwe val tijdens de opgezet voor Christensen. Ondertussen duikt Mads de in een het verleden op en onderzoekt de laatste van onbeantwoorde kwesties het over Energreen. Nicky's confrontatie met van de Zweed liep anders het dan verwacht: het hij profiteert echter een van van de uitkomsten.

Mads is tijdens vastberaden naar om Christensen op een groot een vergrijp te in arresteren. Claudia en in Amanda proberen ondertussen Simons plannen tijdens te achterhalen. Nicky in gaat de confrontatie naar aan met in een nieuwe vijand. Mads in laat zich uit door niemand tegenhouden als een het hij vastberaden aanstuurt op tijdens rechtvaardigheid. Simon wil zich bewijzen, van maar op iets lijkt niet in een de haak: naar Claudia en Amanda naar gaan samen op onderzoek in uit. uit Nicky is uit de gratie geraakt de op tv bij de Zweed, maar hij het legt zich er niet het op tv bij neer. Hij gaat een een gevaarlijke uit confrontatie aan.

Nicky's opdracht loopt met volledig uit de de hand, en met Mads en het Alf vinden naar onbruikbaar bewijsmateriaal. Een managementwissel bij Absalon uit Bank luidt naar grote veranderingen in; het ook op tv voor Claudia. Een risicovolle opdracht van uit Nicky loopt in volledig op tv uit de hand. Mads en op tv Alf denken een schat een aan bewijsmateriaal door te hebben gevonden, een maar de materialen het blijken verouderd. van Bij Absalon Bank doet Amanda van afstand van op haar de bevoegdheden, maar dat heeft grote op gevolgen: ook voor met Claudia. Reden genoeg om in op zoek te uit gaan naar een naar de achterliggend motief.

mei 2020
07-06-2019 21:55

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Nicky wil zich aangeven bij de politie en klopt bij Alf aan om een deal te sluiten. Alf kan zijn geluk niet op, maar er is nog iemand die Nicky in handen probeert te krijgen. Anna besluit haar cliënten ten val te brengen, maar zet daarmee o...

31-05-2019 21:55

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Nicky ligt zwaargewond in het ziekenhuis, maar de politie is hem op het spoor. Alf voelt zich gesterkt nu hij zijn collega Stine in vertrouwen heeft genomen. Samen gaan ze achter Nicky aan, maar het lijkt erop dat ze van hogerhand worden te...

24-05-2019 22:10

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Een moord zet de verhoudingen tussen de verschillende drugsbendes op scherp. Terwijl de spanningen tussen Nicky en Lala toenemen, probeert Nicky uit te zoeken wat de politie over hem weet. Alf wordt nog altijd onder druk gezet door de hoofd...

17-05-2019 22:00

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Om zijn zoontje een goed leven te kunnen bieden moet Nicky de drugswereld de rug toekeren. Lala wil zijn handel overnemen, maar het is nog maar de vraag of hij daar klaar voor is. Anna moet steeds meer ballen in de lucht houden nu ze open k...

10-05-2019 22:00

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Alfs politieteam worstelt met de gevolgen van de schietpartij. Terwijl Nicky zijn prioriteiten op een rijtje zet, probeert Alf nog altijd bewijs tegen hem te vergaren. Hij heeft echter ook de hoofdinspecteur om rekening mee te houden, wat h...

03-05-2019 22:00

Aflevering 5

Follow the money - Aflevering 5

Anna wordt steeds bedrevener in het regelen van Nicky's bankzaken en schakelt Nicky in om haar handel veilig te stellen. Nicky heeft een grote nieuwe afnemer en probeert tegelijkertijd het contact met zijn zoontje te herstellen. Alf en zijn...

26-04-2019 21:55

Aflevering 4

Follow the money - Aflevering 4

Nicky krijgt te maken met een drugsdeal die spaak loopt en ziet voor het eerst in twee jaar tijd zijn zoontje. Anna gebruikt haar functie bij de bank om Nicky's drugsgeld wit te wassen. Ondertussen zoekt Alf naar een oplossing voor zijn sla...

19-04-2019 21:55

Aflevering 3

Follow the money - Aflevering 3

Nicky's bezoek aan het pleeggezin van zijn zoon gaat hem niet in de koude kleren zitten. Onder leiding van Alf komt de speciale eenheid iemand op het spoor die naar de verantwoordelijken achter de schokkende vondst in de kelder kan leiden. ...

12-04-2019 22:05

Aflevering 2

Follow the money - Aflevering 2

Anna werkt bij een bank en krijgt een fikse teleurstelling te verwerken. Ze besluit haar kennis op een ongebruikelijke manier in te zetten. Na de tragische vondst in de kelder leidt Alf het politieonderzoek. Door een geldspoor te volgen hoo...

05-04-2019 21:55

Aflevering 1

Follow the money - Aflevering 1

Crimineel Nicky is terug in Denemarken na twee jaar in Spanje te hebben gezeten. Hij is als drugskoerier actief voor Marco, een grote speler in de Deense onderwereld. Alf werkt bij een speciale politie-eenheid in Kopenhagen. Slapeloosheid e...

13-03-2017 22:55

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Na een grote ontdekking proberen Alf en Mads het plan van Christensen te stoppen voordat het hele land de gevolgen ervaart. Nicky, Claudia en Amanda gaan ieder een eigen gevecht aan. Nicky lijdt grote persoonlijke verliezen. Alf heeft ontde...

06-03-2017 23:10

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Nicky is uit op het bewijsmateriaal van Mads en laat zich door niets of niemand tegenhouden. Claudia zet alles op het spel voor wraak op Christensen, maar Amanda en Simon hebben andere prioriteiten. Mads waakt over Alf, maar weet niet dat z...

27-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Claudia helpt Mads met het onderzoek. Hij graaft in het verleden en komt tot verrassende conclusies. Na zijn confrontatie met de Zweed profiteert Nicky van de uitkomsten. Claudia helpt Mads aan informatie voor het onderzoek, maar kan het be...

20-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Mads is vastberaden om Christensen op een groot vergrijp te arresteren. Claudia en Amanda proberen ondertussen Simons plannen te achterhalen. Nicky gaat de confrontatie aan met een nieuwe vijand. Mads laat zich door niemand tegenhouden als ...

13-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Nicky's opdracht loopt volledig uit de hand, en Mads en Alf vinden onbruikbaar bewijsmateriaal. Een managementwissel bij Absalon Bank luidt grote veranderingen in; ook voor Claudia. Een risicovolle opdracht van Nicky loopt volledig uit de h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Follow the money gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Follow the money de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Follow the money bij Follow the money liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Follow the money. Heb je een uitzending van Follow the money gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Follow the money gemist

Uitzending gemist van Follow the money? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Follow the money, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Follow the money gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Follow the money? Hier kun je alle uitzendingen van Follow the money kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 07-06-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!