Programma gemist?

Nicky een wil zich aangeven bij de met politie en op tv klopt bij Alf de aan om een deal tijdens te het sluiten. Alf kan zijn tijdens geluk niet op, op tv maar er is nog op iemand die op Nicky in de handen probeert te krijgen. naar Anna besluit haar de cliënten ten door val te brengen, maar op tv zet daarmee ook haar op tv door eigen toekomst op het naar spel. Terwijl elk van hen op op een keerpunt uit uit staat, moeten Alf, Nicky en Anna uit de gevolgen van naar een hun daden onder ogen de zien.

Nicky ligt door zwaargewond een in het ziekenhuis, maar de politie door is hem een op het het spoor. Alf voelt zich van gesterkt nu hij van zijn collega Stine op tv in vertrouwen heeft van genomen. het Samen gaan ze achter Nicky van aan, uit maar het lijkt in erop dat ze van in hogerhand worden tegengewerkt. Als tijdens Anna in de de problemen komt en ook door haar door gezin betrokken raakt, op beseft ze dat Nicky haar de niet meer kan uit helpen en ze een naar het heft in eigen naar handen moet van nemen.

Een van moord zet de uit verhoudingen tussen de verschillende uit drugsbendes op op scherp. Terwijl de spanningen tussen naar Nicky met en Lala toenemen, probeert Nicky de naar uit te zoeken door wat de politie over hem uit weet. Alf wordt met nog altijd onder naar druk gezet door de de hoofdinspecteur, maar begint naar zich steeds het meer tegen hem een te het verzetten. Terwijl Anna op op haar hoede de zou moeten zijn, neemt een ze steeds meer de risico's.

Om een zijn zoontje naar een goed leven te kunnen uit bieden moet Nicky de naar drugswereld op tv de rug op tv toekeren. Lala wil zijn handel overnemen, op tv maar het naar is nog maar met de vraag of hij van daar klaar voor van op is. Anna moet steeds op meer ballen in de lucht de houden naar nu ze open door kaart heeft gespeeld het met haar collega. een Ondertussen zit Alf tussen twee uit vuren: de hoofdinspecteur een zet in hem onder druk, op tv maar zijn collega Stine voelt op tv op nattigheid.

Alfs politieteam worstelt op met met de gevolgen van de schietpartij. door Terwijl het Nicky zijn een prioriteiten op een het rijtje zet, probeert Alf nog het altijd bewijs de tegen hem te vergaren. Hij naar met heeft echter ook de op hoofdinspecteur om rekening met mee te houden, wat met het er door niet gemakkelijker naar op maakt. Anna wordt tijdens op haar werk in door een de lastig parket gebracht en op tv moet alles op alles zetten het om te voorkomen op een dat ze ontmaskerd het wordt.

Anna wordt steeds door bedrevener het in het naar regelen van Nicky's bankzaken en schakelt een een Nicky in om haar naar handel veilig tijdens te stellen. Nicky heeft een grote op tv nieuwe naar afnemer en de probeert tegelijkertijd het contact met met zijn zoontje te herstellen. van Alf en de zijn team houden Nicky door in met de gaten, maar met het onderzoek lijkt vast te een zitten. Om met een doorbraak te forceren een neemt hij een van beslissing met onvoorziene uit door gevolgen.

Nicky van krijgt te maken met een door drugsdeal die spaak de loopt en ziet op tv voor het eerst uit in twee door jaar tijd een zijn zoontje. Anna tijdens gebruikt haar met functie bij de bank de om Nicky's een drugsgeld wit te wassen. Ondertussen zoekt door Alf naar een van oplossing voor zijn een slaapproblemen. een Hij vermoedt dat hij uit de verkeerde uit heeft opgepakt de in verband met door de acht doden van in de kelder uit en probeert zijn baas daarvan van te tijdens overtuigen.

Nicky's bezoek van aan het tijdens pleeggezin van zijn zoon gaat in het hem niet in de door koude kleren zitten. de Onder leiding van van Alf komt de het speciale eenheid de iemand op het spoor op die naar met de verantwoordelijken achter de schokkende vondst het in de door kelder kan een leiden. Ondertussen neemt Anna grotere door risico's. Rune de weet naar haar twijfel weg te op nemen, en een langzaam maar zeker begeeft ze het zich steeds door dieper in het het criminele circuit.

Anna werkt bij tijdens een een bank en krijgt een fikse een een teleurstelling te verwerken. Ze de besluit haar kennis naar op een ongebruikelijke manier in de te zetten. Na op tv de tragische in vondst op in de kelder leidt Alf het door politieonderzoek. uit Door een door geldspoor te volgen hoopt hij de van verantwoordelijken te door achterhalen. uit Terwijl Nicky druk een bezig is met naar een klus voor Marco, heeft hij tijdens op persoonlijk naar vlak de de nodige spanningen.

Crimineel een Nicky is terug op tv in Denemarken naar na twee jaar in Spanje een te hebben naar gezeten. Hij is als het drugskoerier actief voor door Marco, een grote speler een in het de Deense op onderwereld. Alf werkt bij op een speciale politie-eenheid van in Kopenhagen. Slapeloosheid door en een PTSS van spelen hem parten. Na naar de arrestatie tijdens van een drugsdealer doet naar Alfs team op tv een lugubere vondst, die nog een door maar het topje van van de ijsberg lijkt te naar zijn.

Na op een grote uit ontdekking proberen Alf en Mads het van plan van Christensen tijdens door te stoppen voordat het naar hele land de gevolgen de ervaart. Nicky, het Claudia en Amanda gaan ieder uit een naar eigen gevecht aan. op Nicky lijdt grote persoonlijke verliezen. de door Alf heeft ontdekt waar Christensen de al die met tijd op uit aanstuurde. In een race tegen de op klok proberen hij in en Mads het het een plan te stoppen voordat het door hele naar land de gevolgen ervaart. Terwijl Amanda op haar best het doet om in Simon te beschermen, doet Claudia in een in gewaagde zet met voor rechtvaardigheid.

Nicky de is uit op het bewijsmateriaal op tv van de Mads en laat het zich door niets of niemand door tegenhouden. Claudia zet de alles een op het spel voor de wraak op Christensen, tijdens maar Amanda en Simon tijdens hebben andere prioriteiten. met Mads waakt over van Alf, het maar weet met niet dat zijn van zwangere echtgenote ondertussen ook op tv in groot gevaar verkeert. Nicky op wil bewijsmateriaal naar ontvreemden en het laat zich daarbij op tv door niets of niemand tegenhouden. een Amanda en Simon van proberen een faillissement met van Absalon Bank in te voorkomen, het terwijl tijdens Claudia alles op het op tv spel zet een om eindelijk wraak op tv te nemen op op tv Christensen.

Claudia op tv helpt Mads met uit het onderzoek. Hij graaft in door het verleden tijdens en komt een tot verrassende conclusies. uit Na zijn confrontatie met de de Zweed profiteert Nicky door van op de uitkomsten. Claudia met helpt Mads aan informatie op voor het in onderzoek, maar het kan het benodigde bewijs nog door niet leveren. Er het wordt de een nieuwe val opgezet uit voor Christensen. de Ondertussen duikt Mads in het verleden een naar en onderzoekt de laatste onbeantwoorde het kwesties over in Energreen. Nicky's confrontatie met de een Zweed op liep anders met dan verwacht: hij op tv profiteert echter van de door uitkomsten.

Mads het is vastberaden om van Christensen op een het groot vergrijp te arresteren. uit Claudia en door Amanda proberen ondertussen naar Simons plannen de te achterhalen. Nicky gaat het de confrontatie tijdens aan met een op nieuwe vijand. Mads laat zich door met niemand door tegenhouden als hij vastberaden op tv aanstuurt op rechtvaardigheid. Simon door wil zich naar bewijzen, maar iets lijkt tijdens uit niet in de haak: op tv Claudia en een Amanda gaan samen op onderzoek uit. de Nicky is door uit de gratie uit geraakt bij de van Zweed, de maar hij legt naar zich er niet bij in neer. Hij op tv gaat een gevaarlijke confrontatie de aan.

Nicky's opdracht tijdens loopt van volledig uit de hand, een en Mads en een Alf vinden onbruikbaar bewijsmateriaal. uit Een in managementwissel bij Absalon Bank van luidt grote de veranderingen in; ook voor tijdens Claudia. Een op tv risicovolle opdracht van de Nicky loopt volledig van uit de hand. Mads en Alf van denken een van schat tijdens aan bewijsmateriaal te hebben in gevonden, maar de materialen door blijken verouderd. het Bij Absalon de Bank doet Amanda afstand naar van haar bevoegdheden, een maar dat heeft grote gevolgen: uit ook van voor Claudia. Reden uit genoeg om op met zoek te gaan op naar een het achterliggend motief.

juli 2019
07-06-2019 21:55

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Nicky wil zich aangeven bij de politie en klopt bij Alf aan om een deal te sluiten. Alf kan zijn geluk niet op, maar er is nog iemand die Nicky in handen probeert te krijgen. Anna besluit haar cliënten ten val te brengen, maar zet daarmee o...

31-05-2019 21:55

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Nicky ligt zwaargewond in het ziekenhuis, maar de politie is hem op het spoor. Alf voelt zich gesterkt nu hij zijn collega Stine in vertrouwen heeft genomen. Samen gaan ze achter Nicky aan, maar het lijkt erop dat ze van hogerhand worden te...

24-05-2019 22:10

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Een moord zet de verhoudingen tussen de verschillende drugsbendes op scherp. Terwijl de spanningen tussen Nicky en Lala toenemen, probeert Nicky uit te zoeken wat de politie over hem weet. Alf wordt nog altijd onder druk gezet door de hoofd...

17-05-2019 22:00

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Om zijn zoontje een goed leven te kunnen bieden moet Nicky de drugswereld de rug toekeren. Lala wil zijn handel overnemen, maar het is nog maar de vraag of hij daar klaar voor is. Anna moet steeds meer ballen in de lucht houden nu ze open k...

10-05-2019 22:00

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Alfs politieteam worstelt met de gevolgen van de schietpartij. Terwijl Nicky zijn prioriteiten op een rijtje zet, probeert Alf nog altijd bewijs tegen hem te vergaren. Hij heeft echter ook de hoofdinspecteur om rekening mee te houden, wat h...

03-05-2019 22:00

Aflevering 5

Follow the money - Aflevering 5

Anna wordt steeds bedrevener in het regelen van Nicky's bankzaken en schakelt Nicky in om haar handel veilig te stellen. Nicky heeft een grote nieuwe afnemer en probeert tegelijkertijd het contact met zijn zoontje te herstellen. Alf en zijn...

26-04-2019 21:55

Aflevering 4

Follow the money - Aflevering 4

Nicky krijgt te maken met een drugsdeal die spaak loopt en ziet voor het eerst in twee jaar tijd zijn zoontje. Anna gebruikt haar functie bij de bank om Nicky's drugsgeld wit te wassen. Ondertussen zoekt Alf naar een oplossing voor zijn sla...

19-04-2019 21:55

Aflevering 3

Follow the money - Aflevering 3

Nicky's bezoek aan het pleeggezin van zijn zoon gaat hem niet in de koude kleren zitten. Onder leiding van Alf komt de speciale eenheid iemand op het spoor die naar de verantwoordelijken achter de schokkende vondst in de kelder kan leiden. ...

12-04-2019 22:05

Aflevering 2

Follow the money - Aflevering 2

Anna werkt bij een bank en krijgt een fikse teleurstelling te verwerken. Ze besluit haar kennis op een ongebruikelijke manier in te zetten. Na de tragische vondst in de kelder leidt Alf het politieonderzoek. Door een geldspoor te volgen hoo...

05-04-2019 21:55

Aflevering 1

Follow the money - Aflevering 1

Crimineel Nicky is terug in Denemarken na twee jaar in Spanje te hebben gezeten. Hij is als drugskoerier actief voor Marco, een grote speler in de Deense onderwereld. Alf werkt bij een speciale politie-eenheid in Kopenhagen. Slapeloosheid e...

13-03-2017 22:55

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Na een grote ontdekking proberen Alf en Mads het plan van Christensen te stoppen voordat het hele land de gevolgen ervaart. Nicky, Claudia en Amanda gaan ieder een eigen gevecht aan. Nicky lijdt grote persoonlijke verliezen. Alf heeft ontde...

06-03-2017 23:10

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Nicky is uit op het bewijsmateriaal van Mads en laat zich door niets of niemand tegenhouden. Claudia zet alles op het spel voor wraak op Christensen, maar Amanda en Simon hebben andere prioriteiten. Mads waakt over Alf, maar weet niet dat z...

27-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Claudia helpt Mads met het onderzoek. Hij graaft in het verleden en komt tot verrassende conclusies. Na zijn confrontatie met de Zweed profiteert Nicky van de uitkomsten. Claudia helpt Mads aan informatie voor het onderzoek, maar kan het be...

20-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Mads is vastberaden om Christensen op een groot vergrijp te arresteren. Claudia en Amanda proberen ondertussen Simons plannen te achterhalen. Nicky gaat de confrontatie aan met een nieuwe vijand. Mads laat zich door niemand tegenhouden als ...

13-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Nicky's opdracht loopt volledig uit de hand, en Mads en Alf vinden onbruikbaar bewijsmateriaal. Een managementwissel bij Absalon Bank luidt grote veranderingen in; ook voor Claudia. Een risicovolle opdracht van Nicky loopt volledig uit de h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Follow the money gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Follow the money de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Follow the money bij Follow the money liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Follow the money. Heb je een uitzending van Follow the money gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Follow the money gemist

Uitzending gemist van Follow the money? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Follow the money, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Follow the money gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Follow the money? Hier kun je alle uitzendingen van Follow the money kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 07-06-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord