Programma gemist?

Nicky uit wil zich aangeven bij de van politie en klopt van bij Alf met aan op om een deal te van sluiten. Alf kan zijn geluk met niet op, maar de er is nog tijdens in iemand die Nicky in handen probeert een te krijgen. een Anna besluit op tv haar cliënten het ten val te een brengen, maar zet daarmee in ook haar naar eigen toekomst op het spel. Terwijl tijdens elk van hen de op op een keerpunt het staat, moeten Alf, op Nicky en Anna de gevolgen naar van hun daden het onder ogen op zien.

Nicky in ligt zwaargewond in het op tv ziekenhuis, maar de politie uit is hem het op de het spoor. Alf voelt zich met gesterkt nu hij van zijn collega Stine tijdens in vertrouwen heeft van genomen. Samen gaan een ze achter op Nicky aan, maar het naar lijkt erop dat ze met van hogerhand worden op tv een tegengewerkt. Als Anna op tv in de problemen komt en ook door haar gezin het betrokken op tv raakt, beseft ze dat tijdens Nicky haar niet meer kan van uit helpen en ze het het heft in eigen handen in moet in nemen.

Een moord met zet de in verhoudingen tussen de door verschillende drugsbendes op scherp. het Terwijl de spanningen de tussen Nicky en Lala met toenemen, probeert Nicky op uit te op tv zoeken wat met de politie het over hem weet. Alf wordt nog een altijd onder druk een gezet door de op tv uit hoofdinspecteur, maar begint het zich steeds meer op tegen hem te verzetten. een Terwijl Anna op in haar hoede van zou moeten zijn, neemt ze op steeds meer naar risico's.

Om een zijn zoontje een goed leven op tv te kunnen bieden naar moet naar Nicky de het drugswereld de rug toekeren. Lala naar wil zijn handel overnemen, op tv maar het de is nog maar de de vraag op of hij daar door klaar voor door is. Anna moet op tv steeds meer ballen in tijdens de lucht houden nu ze tijdens in open kaart heeft naar gespeeld met haar collega. Ondertussen zit uit Alf tussen twee tijdens vuren: een de hoofdinspecteur zet uit hem onder druk, het maar zijn collega van Stine voelt op nattigheid.

Alfs naar politieteam worstelt met tijdens de gevolgen van het de schietpartij. Terwijl Nicky op zijn tijdens prioriteiten op een rijtje de zet, probeert Alf nog in altijd naar bewijs tegen hem te vergaren. Hij door heeft het echter ook de hoofdinspecteur om uit rekening mee met te op tv houden, wat het er met niet gemakkelijker op maakt. Anna op wordt op haar op tv uit werk in een met lastig parket gebracht in en moet alles op alles het zetten om te voorkomen in dat in ze ontmaskerd het wordt.

Anna door wordt steeds het bedrevener in het tijdens regelen van Nicky's uit bankzaken en schakelt het Nicky in om haar handel veilig op te een stellen. Nicky op heeft een grote nieuwe afnemer van en probeert tegelijkertijd op tv het met contact met zijn zoontje een te herstellen. Alf en zijn naar team houden door Nicky in de gaten, door maar het in onderzoek lijkt vast naar te zitten. Om een het door doorbraak te forceren neemt hij een de beslissing met onvoorziene een de gevolgen.

Nicky de krijgt te maken op met een op tv drugsdeal die spaak het loopt en ziet voor het in eerst in twee de jaar tijd op tv zijn zoontje. de Anna gebruikt haar functie bij op de het bank om Nicky's drugsgeld in wit te wassen. tijdens Ondertussen zoekt met Alf naar een oplossing voor door zijn slaapproblemen. Hij een vermoedt dat hij van de verkeerde heeft met opgepakt in verband van met op de acht doden in in de kelder op tv en probeert zijn baas het daarvan te uit overtuigen.

Nicky's uit bezoek aan het pleeggezin op van zijn zoon gaat van hem niet van in de koude kleren in naar zitten. Onder leiding naar van Alf komt het de speciale eenheid op tv iemand op het spoor naar die naar de verantwoordelijken achter van met de schokkende vondst in de het kelder kan een leiden. Ondertussen neemt Anna grotere op tv risico's. Rune op weet haar twijfel weg tijdens te nemen, een en de langzaam maar zeker uit begeeft ze zich steeds naar dieper in het criminele met circuit.

Anna werkt bij door een in bank en het krijgt een fikse teleurstelling te verwerken. naar Ze besluit met haar kennis op door een ongebruikelijke op manier in te zetten. Na op tv de in tragische vondst in de naar kelder naar leidt Alf het politieonderzoek. tijdens Door een tijdens geldspoor te volgen hoopt op tv hij de verantwoordelijken te naar achterhalen. naar Terwijl Nicky druk bezig is met naar een op klus voor Marco, uit heeft hij van op persoonlijk vlak de nodige van spanningen.

Crimineel Nicky is naar met terug in Denemarken na twee jaar op tv in Spanje de te op hebben gezeten. Hij is als naar drugskoerier actief voor op Marco, een grote in speler in tijdens de Deense uit onderwereld. Alf werkt door bij een speciale politie-eenheid in tijdens Kopenhagen. Slapeloosheid een en een tijdens PTSS spelen hem naar parten. Na de het arrestatie van een drugsdealer doet naar Alfs team een lugubere uit in vondst, die nog een maar het topje door van de ijsberg lijkt de te zijn.

Na een op grote een ontdekking proberen Alf en Mads het de op tv plan van Christensen te stoppen een voordat het hele land het de gevolgen ervaart. door Nicky, Claudia en uit van Amanda gaan ieder een eigen door gevecht aan. Nicky lijdt met grote persoonlijke het verliezen. Alf naar heeft ontdekt waar uit Christensen al die tijd naar op aanstuurde. In een in race tegen de tijdens in klok proberen hij en Mads het op het plan te stoppen voordat het hele op land met de gevolgen uit ervaart. Terwijl Amanda tijdens haar best doet om Simon met te beschermen, doet de Claudia een door gewaagde zet voor in rechtvaardigheid.

Nicky een is uit op op het bewijsmateriaal van Mads op tv en van laat zich door niets of niemand van tegenhouden. op tv Claudia zet op alles op het een spel voor wraak op tijdens Christensen, maar Amanda en Simon een hebben andere prioriteiten. in door Mads waakt over Alf, maar weet van niet dat door zijn zwangere echtgenote ondertussen op tv ook in groot de gevaar verkeert. een Nicky wil tijdens bewijsmateriaal ontvreemden naar en laat zich daarbij naar door niets of niemand tegenhouden. van Amanda van en Simon het proberen een faillissement naar van Absalon Bank te op tv voorkomen, terwijl uit Claudia alles op het naar spel zet tijdens om eindelijk wraak een te nemen op door Christensen.

Claudia helpt Mads tijdens uit met het onderzoek. Hij graaft op tv in het verleden en uit komt een tot verrassende met conclusies. Na zijn confrontatie met van de Zweed een profiteert Nicky van de de uitkomsten. tijdens Claudia helpt Mads op tv aan informatie voor uit het onderzoek, maar kan het benodigde de bewijs nog niet de leveren. Er wordt een een nieuwe val op tv opgezet voor Christensen. met Ondertussen duikt Mads naar in tijdens het verleden op tv en onderzoekt de laatste door onbeantwoorde kwesties over Energreen. Nicky's op tv confrontatie met de het Zweed liep naar anders dan verwacht: tijdens hij profiteert echter het van de van uitkomsten.

Mads is vastberaden uit om Christensen een op een van groot vergrijp te arresteren. Claudia op een en Amanda proberen ondertussen Simons plannen door te achterhalen. Nicky op tv gaat de confrontatie een aan met een een nieuwe met vijand. Mads laat naar zich door niemand tegenhouden als tijdens hij tijdens vastberaden aanstuurt op rechtvaardigheid. Simon in wil zich uit bewijzen, maar iets in lijkt niet in de met de haak: Claudia en tijdens Amanda gaan samen op onderzoek op tv uit. Nicky is uit van de gratie van geraakt bij tijdens de Zweed, maar hij legt tijdens zich er door niet bij neer. Hij op tv gaat een op gevaarlijke op confrontatie aan.

Nicky's in opdracht loopt volledig uit de het hand, uit en Mads en door Alf vinden onbruikbaar bewijsmateriaal. Een met van managementwissel bij Absalon Bank luidt grote van door veranderingen in; ook van voor Claudia. Een risicovolle in opdracht van Nicky naar loopt volledig de uit de hand. Mads en Alf door denken het een schat in aan bewijsmateriaal te hebben gevonden, het maar de materialen met blijken verouderd. in Bij Absalon van Bank doet Amanda afstand met van haar bevoegdheden, maar op tv dat heeft een grote gevolgen: ook voor een Claudia. Reden genoeg op om op door zoek te gaan naar een de een achterliggend motief.

oktober 2020
07-06-2019 21:55

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Nicky wil zich aangeven bij de politie en klopt bij Alf aan om een deal te sluiten. Alf kan zijn geluk niet op, maar er is nog iemand die Nicky in handen probeert te krijgen. Anna besluit haar cliënten ten val te brengen, maar zet daarmee o...

31-05-2019 21:55

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Nicky ligt zwaargewond in het ziekenhuis, maar de politie is hem op het spoor. Alf voelt zich gesterkt nu hij zijn collega Stine in vertrouwen heeft genomen. Samen gaan ze achter Nicky aan, maar het lijkt erop dat ze van hogerhand worden te...

24-05-2019 22:10

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Een moord zet de verhoudingen tussen de verschillende drugsbendes op scherp. Terwijl de spanningen tussen Nicky en Lala toenemen, probeert Nicky uit te zoeken wat de politie over hem weet. Alf wordt nog altijd onder druk gezet door de hoofd...

17-05-2019 22:00

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Om zijn zoontje een goed leven te kunnen bieden moet Nicky de drugswereld de rug toekeren. Lala wil zijn handel overnemen, maar het is nog maar de vraag of hij daar klaar voor is. Anna moet steeds meer ballen in de lucht houden nu ze open k...

10-05-2019 22:00

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Alfs politieteam worstelt met de gevolgen van de schietpartij. Terwijl Nicky zijn prioriteiten op een rijtje zet, probeert Alf nog altijd bewijs tegen hem te vergaren. Hij heeft echter ook de hoofdinspecteur om rekening mee te houden, wat h...

03-05-2019 22:00

Aflevering 5

Follow the money - Aflevering 5

Anna wordt steeds bedrevener in het regelen van Nicky's bankzaken en schakelt Nicky in om haar handel veilig te stellen. Nicky heeft een grote nieuwe afnemer en probeert tegelijkertijd het contact met zijn zoontje te herstellen. Alf en zijn...

26-04-2019 21:55

Aflevering 4

Follow the money - Aflevering 4

Nicky krijgt te maken met een drugsdeal die spaak loopt en ziet voor het eerst in twee jaar tijd zijn zoontje. Anna gebruikt haar functie bij de bank om Nicky's drugsgeld wit te wassen. Ondertussen zoekt Alf naar een oplossing voor zijn sla...

19-04-2019 21:55

Aflevering 3

Follow the money - Aflevering 3

Nicky's bezoek aan het pleeggezin van zijn zoon gaat hem niet in de koude kleren zitten. Onder leiding van Alf komt de speciale eenheid iemand op het spoor die naar de verantwoordelijken achter de schokkende vondst in de kelder kan leiden. ...

12-04-2019 22:05

Aflevering 2

Follow the money - Aflevering 2

Anna werkt bij een bank en krijgt een fikse teleurstelling te verwerken. Ze besluit haar kennis op een ongebruikelijke manier in te zetten. Na de tragische vondst in de kelder leidt Alf het politieonderzoek. Door een geldspoor te volgen hoo...

05-04-2019 21:55

Aflevering 1

Follow the money - Aflevering 1

Crimineel Nicky is terug in Denemarken na twee jaar in Spanje te hebben gezeten. Hij is als drugskoerier actief voor Marco, een grote speler in de Deense onderwereld. Alf werkt bij een speciale politie-eenheid in Kopenhagen. Slapeloosheid e...

13-03-2017 22:55

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Na een grote ontdekking proberen Alf en Mads het plan van Christensen te stoppen voordat het hele land de gevolgen ervaart. Nicky, Claudia en Amanda gaan ieder een eigen gevecht aan. Nicky lijdt grote persoonlijke verliezen. Alf heeft ontde...

06-03-2017 23:10

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Nicky is uit op het bewijsmateriaal van Mads en laat zich door niets of niemand tegenhouden. Claudia zet alles op het spel voor wraak op Christensen, maar Amanda en Simon hebben andere prioriteiten. Mads waakt over Alf, maar weet niet dat z...

27-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Claudia helpt Mads met het onderzoek. Hij graaft in het verleden en komt tot verrassende conclusies. Na zijn confrontatie met de Zweed profiteert Nicky van de uitkomsten. Claudia helpt Mads aan informatie voor het onderzoek, maar kan het be...

20-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Mads is vastberaden om Christensen op een groot vergrijp te arresteren. Claudia en Amanda proberen ondertussen Simons plannen te achterhalen. Nicky gaat de confrontatie aan met een nieuwe vijand. Mads laat zich door niemand tegenhouden als ...

13-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Nicky's opdracht loopt volledig uit de hand, en Mads en Alf vinden onbruikbaar bewijsmateriaal. Een managementwissel bij Absalon Bank luidt grote veranderingen in; ook voor Claudia. Een risicovolle opdracht van Nicky loopt volledig uit de h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Follow the money gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Follow the money de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Follow the money bij Follow the money liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Follow the money. Heb je een uitzending van Follow the money gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Follow the money gemist

Uitzending gemist van Follow the money? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Follow the money, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Follow the money gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Follow the money? Hier kun je alle uitzendingen van Follow the money kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 07-06-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!