Programma gemist?

Nicky's met bezoek aan het pleeggezin van tijdens van zijn zoon gaat hem niet in in de koude kleren met zitten. Onder leiding van van Alf op komt tijdens de speciale eenheid iemand op op het spoor die het naar de verantwoordelijken met achter de van schokkende vondst in de het kelder kan tijdens leiden. Ondertussen op neemt Anna grotere risico's. Rune het weet naar haar twijfel weg te nemen, en de langzaam maar van zeker begeeft ze op zich steeds dieper op in het criminele het circuit.

Anna werkt bij naar een op bank en een krijgt een fikse teleurstelling van te verwerken. Ze tijdens besluit haar kennis naar op een ongebruikelijke in manier in te de zetten. Na de tragische vondst de uit in de kelder naar leidt Alf het politieonderzoek. op Door een geldspoor te volgen op tv hoopt van hij de verantwoordelijken te een achterhalen. Terwijl van Nicky druk bezig is met door een door klus voor Marco, heeft door hij naar op persoonlijk vlak de nodige tijdens spanningen.

Crimineel het Nicky is uit terug in Denemarken na twee jaar het de in Spanje te hebben uit gezeten. Hij is als de drugskoerier actief de voor Marco, een grote de speler in de Deense in onderwereld. naar Alf werkt bij een speciale van politie-eenheid uit in Kopenhagen. tijdens Slapeloosheid en een naar PTSS spelen hem parten. Na de de arrestatie van tijdens een naar drugsdealer doet Alfs team een lugubere in vondst, die nog een maar het in topje van de ijsberg tijdens lijkt van te zijn.

Na van een grote ontdekking proberen tijdens Alf en Mads in het plan op tv van Christensen te stoppen voordat naar het hele van land in de gevolgen ervaart. Nicky, Claudia het en van Amanda gaan ieder op een eigen gevecht aan. een Nicky lijdt grote door persoonlijke verliezen. Alf heeft tijdens ontdekt waar Christensen al van een die tijd op aanstuurde. op tv In een race tegen de het klok proberen hij door en van Mads het plan te op tv stoppen voordat een het hele land de gevolgen naar ervaart. op Terwijl Amanda haar op best doet om Simon te van tijdens beschermen, doet Claudia een gewaagde door zet voor met rechtvaardigheid.

Nicky tijdens is uit op het bewijsmateriaal met van Mads en op laat zich door in door niets of niemand tegenhouden. Claudia zet de alles door op het spel voor tijdens wraak op Christensen, maar van Amanda en de Simon een hebben andere prioriteiten. Mads uit waakt over Alf, maar weet naar niet dat zijn tijdens zwangere echtgenote een ondertussen de ook in groot gevaar verkeert. uit Nicky wil het bewijsmateriaal ontvreemden en laat zich op tv met daarbij door niets of niemand tegenhouden. uit Amanda en Simon in proberen naar een faillissement van Absalon Bank in te met voorkomen, terwijl Claudia alles in op het het spel zet om eindelijk in wraak te in nemen op op tv Christensen.

Claudia op helpt Mads met het van onderzoek. Hij van graaft in het verleden en tijdens komt tot verrassende het conclusies. door Na zijn confrontatie met het de Zweed profiteert Nicky een van de de uitkomsten. Claudia een helpt Mads aan in informatie voor het onderzoek, maar op tv kan het het benodigde bewijs nog niet in leveren. Er wordt uit op tv een nieuwe val het opgezet voor Christensen. Ondertussen duikt Mads in op tv in het verleden en van onderzoekt de laatste onbeantwoorde kwesties een over Energreen. Nicky's naar confrontatie met het de de Zweed liep anders dan met verwacht: hij profiteert van echter van de op tv uitkomsten.

Mads is een vastberaden om Christensen op van een groot vergrijp tijdens met te arresteren. Claudia en Amanda naar proberen ondertussen met Simons plannen te achterhalen. een Nicky gaat de confrontatie een van aan met een nieuwe door vijand. Mads laat zich een door niemand een tegenhouden als hij vastberaden aanstuurt op op in rechtvaardigheid. Simon wil naar zich bewijzen, maar naar iets lijkt naar niet in de haak: door Claudia en Amanda gaan samen tijdens van op onderzoek uit. Nicky is door uit de gratie in geraakt bij de Zweed, een maar hij naar legt een zich er niet bij neer. Hij het gaat een door gevaarlijke confrontatie naar aan.

Nicky's in opdracht loopt volledig uit uit de hand, en Mads naar en Alf de vinden naar onbruikbaar bewijsmateriaal. Een managementwissel bij Absalon de Bank op tv luidt grote veranderingen de in; ook voor op Claudia. Een risicovolle opdracht van het Nicky loopt volledig met uit de hand. op tv uit Mads en Alf denken de een schat aan op tv bewijsmateriaal te hebben tijdens gevonden, maar de het materialen blijken het verouderd. Bij Absalon Bank doet Amanda tijdens op tv afstand van haar bevoegdheden, maar met dat heeft van grote gevolgen: ook een voor Claudia. Reden een genoeg om op het zoek te gaan naar op een achterliggend uit motief.

Mads van en Alf vinden een door manier om dichterbij hun de een verdachte te komen. Nicky's problemen nemen uit ondertussen alleen maar uit toe. op tv Claudia zoekt op naar een geschikt alternatief in de naar strijd tegen de de overname. Mads naar en Alf naar doen een ontdekking in de tijdens fraudezaak. door De verdachte blijkt echter ongrijpbaar, tijdens het en ze moeten op zoek op tv naar een andere ingang. door het Nicky's privéleven raakt met nog verder overhoop wanneer hij Lina tijdens bedriegt. Zijn problemen tijdens staan bovendien van op het punt alleen van maar de toe te nemen. In de met strijd tegen de tijdens overname zoeken Claudia van en de Amanda naar het een geschikt alternatief.

Mads en door Alf zien een belangrijke in connectie de over het hoofd van in het onderzoek. Als tijdens Amanda van zich schuilhoudt, moet Simon naar voren het stappen om naar de toekomst van Absalon tijdens een Bank veilig te stellen. Mads en op Alf zien tijdens een in problematische connectie over het hoofd in de hun onderzoek. op tv Worstelend op tv met haar demonen verdwijnt Amanda van naar de radar, maar de uit haar timing kon niet slechter. uit Claudia overtuigt Simon tijdens ervan door dat hij de toekomst van op Absalon Bank door in handen de heeft. Nicky draagt nog steeds de grote met verantwoordelijkheden: voor zijn nieuwste opdracht maakt tijdens in hij kennis met Absalon naar bank.

Mads in en Alf graven in een de zakelijke relaties van door door de Nova Bank. Nicky's privéleven komt op tv verder onder druk uit te staan van door zijn bijbaan. Claudia de tijdens probeert haar werkgever te met behoeden voor een van grote overname. Mads met en Alf graven in in de zakelijke met relaties van de Nova op Bank. Nicky's bijbaan wordt met een groeiend probleem een in zijn persoonlijke de leven: zijn vriendschap in op met Bimse komt verder onder druk tijdens te staan. naar Ook de relatie van van Mads en in Kristina wordt opnieuw op tijdens in de proef gesteld, terwijl Claudia naar het met contact met haar zoon een probeert te uit herstellen. Daarnaast levert Claudia grote het inspanningen om haar werkgever door te behoeden uit voor een uit overname.

Claudia door voert haar het nieuwe werkzaamheden voorlopig naar tevredenheid uit. in Mads een doet een interessante tijdens ontdekking die nieuwe op inzichten biedt op zijn zaak tijdens op tv en Nicky begeeft op tv zich op onbekend door terrein. Mads heeft moeite om eerdere een gebeurtenissen te accepteren. de Het maakt naar hem extra strijdvaardig om de tijdens verder te komen in naar zijn zaak, en dat uit leidt naar op tv een interessant inzicht. Claudia met heeft uit een succesvolle eerste van werkdag, maar de consequenties van haar door op tv methoden zitten haar al op naar de hielen. Nicky een neemt noodgedwongen meer het verantwoordelijkheden op zich, maar een begeeft zich de daarmee plotseling in op onbekend met terrein.

Follow een the Money is in een Deense dramaserie die ons op meeneemt uit in de wereld van de een uit financiële crime, waar hebzucht en machtswellust naar overheersen. in In het tweede de seizoen onderzoekt de frauderecherche wederom naar misdaad binnen de in allermachtigste uit Deense banken. Tot op de de door dag van vandaag is er na tijdens de met economische crisis niets veranderd het en houden op wij onze adem een in alsof van we wachten op de het volgende financiële van tsunami die toeslaat. De serie een is gemaakt door tijdens de Deense publieke omroep tijdens (DR). Eerder heeft deze naar omroep series gemaakt op tv als The Killing, door Borgen en The op tv Legacy. Het in verhaal is geschreven in door Jeppe Gjervig Gram van (bekend van Borgen) in in en wordt geregisseerd door op Per Fly. door De hoofdrol wordt gespeeld uit door Thomas Bo Larsen, die uit eerder rollen op tv heeft vervuld in op tv de Deense films Festen in en Jagten. naar In de eerste in aflevering is in te zien hoe met een klein timmerbedrijf in dat onder tijdens mysterieuze omstandigheden failliet tijdens is gegaan de aandacht trekt in van frauderechercheur in Mads Justesen. Hij krijgt lucht van van misstanden bij een een grote uit nationale naar bank. Daarnaast vindt Claudia werk uit in een in coffeeshop als ze na anderhalf in jaar door de gevangenis door verlaat. Daar duikt plotseling een oud-collega het van Energreen tijdens op: Knud Christensen uit doet haar een uit interessant op voorstel.

april 2019
19-04-2019 21:55

Aflevering 3

Follow the money - Aflevering 3

Nicky's bezoek aan het pleeggezin van zijn zoon gaat hem niet in de koude kleren zitten. Onder leiding van Alf komt de speciale eenheid iemand op het spoor die naar de verantwoordelijken achter de schokkende vondst in de kelder kan leiden. ...

12-04-2019 22:05

Aflevering 2

Follow the money - Aflevering 2

Anna werkt bij een bank en krijgt een fikse teleurstelling te verwerken. Ze besluit haar kennis op een ongebruikelijke manier in te zetten. Na de tragische vondst in de kelder leidt Alf het politieonderzoek. Door een geldspoor te volgen hoo...

05-04-2019 21:55

Aflevering 1

Follow the money - Aflevering 1

Crimineel Nicky is terug in Denemarken na twee jaar in Spanje te hebben gezeten. Hij is als drugskoerier actief voor Marco, een grote speler in de Deense onderwereld. Alf werkt bij een speciale politie-eenheid in Kopenhagen. Slapeloosheid e...

13-03-2017 22:55

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Na een grote ontdekking proberen Alf en Mads het plan van Christensen te stoppen voordat het hele land de gevolgen ervaart. Nicky, Claudia en Amanda gaan ieder een eigen gevecht aan. Nicky lijdt grote persoonlijke verliezen. Alf heeft ontde...

06-03-2017 23:10

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Nicky is uit op het bewijsmateriaal van Mads en laat zich door niets of niemand tegenhouden. Claudia zet alles op het spel voor wraak op Christensen, maar Amanda en Simon hebben andere prioriteiten. Mads waakt over Alf, maar weet niet dat z...

27-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Claudia helpt Mads met het onderzoek. Hij graaft in het verleden en komt tot verrassende conclusies. Na zijn confrontatie met de Zweed profiteert Nicky van de uitkomsten. Claudia helpt Mads aan informatie voor het onderzoek, maar kan het be...

20-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Mads is vastberaden om Christensen op een groot vergrijp te arresteren. Claudia en Amanda proberen ondertussen Simons plannen te achterhalen. Nicky gaat de confrontatie aan met een nieuwe vijand. Mads laat zich door niemand tegenhouden als ...

13-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Nicky's opdracht loopt volledig uit de hand, en Mads en Alf vinden onbruikbaar bewijsmateriaal. Een managementwissel bij Absalon Bank luidt grote veranderingen in; ook voor Claudia. Een risicovolle opdracht van Nicky loopt volledig uit de h...

06-02-2017 22:55

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Mads en Alf vinden een manier om dichterbij hun verdachte te komen. Nicky's problemen nemen ondertussen alleen maar toe. Claudia zoekt naar een geschikt alternatief in de strijd tegen de overname. Mads en Alf doen een ontdekking in de fraud...

30-01-2017 22:55

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Mads en Alf zien een belangrijke connectie over het hoofd in het onderzoek. Als Amanda zich schuilhoudt, moet Simon naar voren stappen om de toekomst van Absalon Bank veilig te stellen. Mads en Alf zien een problematische connectie over het...

23-01-2017 22:55

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Mads en Alf graven in de zakelijke relaties van de Nova Bank. Nicky's privéleven komt verder onder druk te staan door zijn bijbaan. Claudia probeert haar werkgever te behoeden voor een grote overname. Mads en Alf graven in de zakelijke rela...

16-01-2017 22:55

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Claudia voert haar nieuwe werkzaamheden voorlopig naar tevredenheid uit. Mads doet een interessante ontdekking die nieuwe inzichten biedt op zijn zaak en Nicky begeeft zich op onbekend terrein. Mads heeft moeite om eerdere gebeurtenissen te...

09-01-2017 22:55

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Follow the Money is een Deense dramaserie die ons meeneemt in de wereld van de financiële crime, waar hebzucht en machtswellust overheersen. In het tweede seizoen onderzoekt de frauderecherche wederom misdaad binnen de allermachtigste Deens...

Follow the money gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Follow the money de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Follow the money bij Follow the money liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Follow the money. Heb je een uitzending van Follow the money gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Follow the money gemist

Uitzending gemist van Follow the money? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Follow the money, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Follow the money gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Follow the money? Hier kun je alle uitzendingen van Follow the money kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 19-04-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord