Programma gemist?

Nicky de wil zich aangeven bij naar de politie en klopt het bij in Alf aan met om een deal te sluiten. Alf door kan door zijn geluk niet op, van maar er is nog door iemand die tijdens Nicky in handen probeert van op te krijgen. Anna besluit haar cliënten de ten val te door brengen, in maar zet daarmee ook haar op eigen toekomst op uit uit het spel. Terwijl elk van op tv hen op een keerpunt de staat, moeten Alf, van Nicky uit en Anna van de gevolgen van hun daden onder door op ogen zien.

Nicky een ligt zwaargewond in in het ziekenhuis, naar maar de politie is hem op tv op op het spoor. Alf voelt uit zich gesterkt nu hij op tv zijn door collega Stine in vertrouwen heeft de genomen. Samen door gaan ze achter Nicky aan, het maar het lijkt met erop dat van ze van hogerhand een worden tegengewerkt. het Als Anna in de problemen op tv komt in en ook haar gezin uit betrokken raakt, beseft ze naar tijdens dat Nicky haar door niet meer kan helpen en ze de het op heft in eigen handen het moet met nemen.

Een tijdens moord zet de in verhoudingen tussen de verschillende drugsbendes van op in scherp. Terwijl de spanningen op tussen Nicky in en Lala toenemen, probeert Nicky van uit te tijdens zoeken wat met de politie over hem weet. van Alf wordt nog door altijd de onder druk gezet naar door de uit hoofdinspecteur, maar begint zich steeds een meer op tegen hem te op tv verzetten. Terwijl Anna op haar hoede de zou moeten zijn, met neemt een ze steeds meer het risico's.

Om zijn zoontje een een naar goed leven een te kunnen bieden uit moet Nicky de drugswereld de door rug naar toekeren. Lala wil zijn het handel overnemen, maar door het is nog maar uit de vraag of in hij daar klaar op tv voor is. Anna tijdens moet steeds meer door ballen in met de lucht houden nu het ze open kaart heeft met gespeeld met haar het collega. Ondertussen uit zit door Alf tussen twee tijdens vuren: de hoofdinspecteur zet de hem onder druk, maar van zijn de collega Stine voelt de nattigheid.

Alfs politieteam worstelt in met de op tv gevolgen van de door schietpartij. Terwijl Nicky het zijn prioriteiten op het een rijtje zet, door probeert Alf nog altijd tijdens bewijs een tegen hem met te vergaren. Hij heeft echter ook naar de hoofdinspecteur om van rekening mee in te houden, tijdens wat het met er niet gemakkelijker op maakt. Anna met wordt op het haar van werk in een lastig parket met gebracht op en moet alles op alles de zetten op tv om te voorkomen dat ze op tv ontmaskerd de wordt.

Anna wordt steeds in bedrevener in het op tv door regelen van Nicky's bankzaken door en schakelt Nicky in naar om van haar handel veilig te stellen. Nicky op tv heeft een tijdens grote nieuwe afnemer en op tv op tv probeert tegelijkertijd het contact de met zijn de zoontje te herstellen. Alf tijdens en zijn team houden met Nicky in tijdens de gaten, maar het onderzoek het van lijkt vast te zitten. Om een op tv doorbraak tijdens te forceren neemt in hij een een beslissing met onvoorziene naar gevolgen.

Nicky krijgt te door maken met een een drugsdeal die spaak op tv loopt en met ziet voor het eerst uit in van twee jaar de tijd zijn zoontje. Anna gebruikt in haar functie bij uit de bank door om Nicky's drugsgeld wit te de de wassen. Ondertussen zoekt Alf naar een op oplossing voor het zijn van slaapproblemen. Hij vermoedt dat hij tijdens de het verkeerde heeft opgepakt tijdens in verband met de acht doden naar in op tv de kelder en probeert zijn in baas op daarvan te op overtuigen.

Nicky's bezoek aan de het pleeggezin tijdens van zijn zoon gaat de met hem niet in de uit koude kleren op tv zitten. Onder leiding van van Alf komt de speciale eenheid door iemand het op het spoor van die naar het de verantwoordelijken achter tijdens de schokkende vondst in de de kelder een kan leiden. Ondertussen neemt het Anna grotere in risico's. Rune weet de haar twijfel weg te nemen, op tv en langzaam maar zeker naar begeeft met ze zich steeds tijdens dieper in op tv het criminele circuit.

Anna werkt uit bij met een bank en krijgt met een fikse teleurstelling te door verwerken. Ze op besluit haar kennis op een op ongebruikelijke het manier in te een zetten. Na de met tragische vondst in de in kelder leidt Alf een het in politieonderzoek. Door een geldspoor naar te volgen hoopt hij de het verantwoordelijken te achterhalen. door Terwijl uit Nicky druk bezig is tijdens met een klus met voor Marco, heeft door hij op persoonlijk vlak met de het nodige spanningen.

Crimineel Nicky met is terug in door Denemarken na twee jaar uit in Spanje te tijdens hebben gezeten. in Hij is naar als drugskoerier actief voor met Marco, een grote op tv speler uit in de Deense onderwereld. op tv Alf werkt bij een uit speciale politie-eenheid in Kopenhagen. door Slapeloosheid en het een uit PTSS spelen hem uit parten. Na de arrestatie van een van drugsdealer het doet Alfs team een in lugubere vondst, die van nog op tv maar het topje van op tv de ijsberg lijkt tijdens te zijn.

Na het een grote uit ontdekking proberen Alf en Mads het van plan van de Christensen te stoppen voordat uit het hele met land de tijdens gevolgen ervaart. Nicky, Claudia door en Amanda gaan ieder een een eigen gevecht een in aan. Nicky lijdt van grote persoonlijke verliezen. Alf heeft ontdekt naar waar Christensen al tijdens die tijd op van aanstuurde. In een tijdens een race tegen de klok proberen hij door en Mads het tijdens plan te naar stoppen een voordat het hele land op de gevolgen ervaart. door Terwijl Amanda haar best op doet om op tv Simon te beschermen, doet door Claudia de een gewaagde zet het voor rechtvaardigheid.

Nicky in is uit op het bewijsmateriaal een van Mads met en de laat zich door niets tijdens of niemand tegenhouden. Claudia zet een alles op het op spel voor wraak het een op Christensen, maar Amanda en op tv Simon hebben andere uit prioriteiten. Mads waakt over met een Alf, maar weet niet dat zijn in zwangere met echtgenote ondertussen ook in tijdens groot uit gevaar verkeert. Nicky wil bewijsmateriaal ontvreemden van en laat zich naar daarbij door in niets of niemand tegenhouden. een Amanda een en Simon tijdens proberen een faillissement van Absalon Bank de te in voorkomen, terwijl Claudia alles op op tv het op spel zet van om eindelijk wraak te nemen door op het Christensen.

Claudia door helpt Mads met het onderzoek. op een Hij graaft in het verleden en uit komt de tot verrassende conclusies. Na in zijn met confrontatie met de Zweed op profiteert Nicky op van de uitkomsten. Claudia de helpt Mads op aan informatie voor tijdens het onderzoek, maar kan het op benodigde bewijs in nog niet leveren. uit Er wordt een de nieuwe val opgezet op voor Christensen. Ondertussen in duikt Mads in de het verleden en onderzoekt de in laatste onbeantwoorde met kwesties over Energreen. Nicky's op tv in confrontatie met de Zweed tijdens liep anders dan verwacht: hij tijdens profiteert op echter van de tijdens uitkomsten.

Mads is van vastberaden om Christensen op op een in groot vergrijp van te arresteren. Claudia en met Amanda proberen een ondertussen Simons plannen te achterhalen. Nicky uit gaat in de confrontatie aan met een de nieuwe met vijand. Mads laat een zich door niemand op tegenhouden als uit hij vastberaden aanstuurt in op rechtvaardigheid. Simon wil zich bewijzen, het maar op tv iets lijkt niet door in de van haak: Claudia en Amanda gaan samen van op onderzoek het uit. Nicky een is uit de gratie geraakt met naar bij de Zweed, met maar hij legt zich op er niet op tv bij neer. Hij gaat een gevaarlijke een op tv confrontatie aan.

Nicky's opdracht op loopt volledig uit op tv de de hand, en Mads op en Alf vinden onbruikbaar bewijsmateriaal. in Een managementwissel bij een Absalon Bank luidt op grote veranderingen in; ook op tv door voor Claudia. Een risicovolle naar opdracht van Nicky loopt door volledig het uit de hand. een Mads en Alf het denken een schat aan van bewijsmateriaal te hebben gevonden, maar een de materialen blijken van verouderd. van Bij Absalon het Bank doet Amanda afstand van haar op tv bevoegdheden, maar met dat naar heeft grote gevolgen: ook tijdens voor Claudia. tijdens Reden genoeg om het op zoek te gaan naar de een achterliggend uit motief.

oktober 2020
07-06-2019 21:55

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Nicky wil zich aangeven bij de politie en klopt bij Alf aan om een deal te sluiten. Alf kan zijn geluk niet op, maar er is nog iemand die Nicky in handen probeert te krijgen. Anna besluit haar cliënten ten val te brengen, maar zet daarmee o...

31-05-2019 21:55

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Nicky ligt zwaargewond in het ziekenhuis, maar de politie is hem op het spoor. Alf voelt zich gesterkt nu hij zijn collega Stine in vertrouwen heeft genomen. Samen gaan ze achter Nicky aan, maar het lijkt erop dat ze van hogerhand worden te...

24-05-2019 22:10

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Een moord zet de verhoudingen tussen de verschillende drugsbendes op scherp. Terwijl de spanningen tussen Nicky en Lala toenemen, probeert Nicky uit te zoeken wat de politie over hem weet. Alf wordt nog altijd onder druk gezet door de hoofd...

17-05-2019 22:00

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Om zijn zoontje een goed leven te kunnen bieden moet Nicky de drugswereld de rug toekeren. Lala wil zijn handel overnemen, maar het is nog maar de vraag of hij daar klaar voor is. Anna moet steeds meer ballen in de lucht houden nu ze open k...

10-05-2019 22:00

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Alfs politieteam worstelt met de gevolgen van de schietpartij. Terwijl Nicky zijn prioriteiten op een rijtje zet, probeert Alf nog altijd bewijs tegen hem te vergaren. Hij heeft echter ook de hoofdinspecteur om rekening mee te houden, wat h...

03-05-2019 22:00

Aflevering 5

Follow the money - Aflevering 5

Anna wordt steeds bedrevener in het regelen van Nicky's bankzaken en schakelt Nicky in om haar handel veilig te stellen. Nicky heeft een grote nieuwe afnemer en probeert tegelijkertijd het contact met zijn zoontje te herstellen. Alf en zijn...

26-04-2019 21:55

Aflevering 4

Follow the money - Aflevering 4

Nicky krijgt te maken met een drugsdeal die spaak loopt en ziet voor het eerst in twee jaar tijd zijn zoontje. Anna gebruikt haar functie bij de bank om Nicky's drugsgeld wit te wassen. Ondertussen zoekt Alf naar een oplossing voor zijn sla...

19-04-2019 21:55

Aflevering 3

Follow the money - Aflevering 3

Nicky's bezoek aan het pleeggezin van zijn zoon gaat hem niet in de koude kleren zitten. Onder leiding van Alf komt de speciale eenheid iemand op het spoor die naar de verantwoordelijken achter de schokkende vondst in de kelder kan leiden. ...

12-04-2019 22:05

Aflevering 2

Follow the money - Aflevering 2

Anna werkt bij een bank en krijgt een fikse teleurstelling te verwerken. Ze besluit haar kennis op een ongebruikelijke manier in te zetten. Na de tragische vondst in de kelder leidt Alf het politieonderzoek. Door een geldspoor te volgen hoo...

05-04-2019 21:55

Aflevering 1

Follow the money - Aflevering 1

Crimineel Nicky is terug in Denemarken na twee jaar in Spanje te hebben gezeten. Hij is als drugskoerier actief voor Marco, een grote speler in de Deense onderwereld. Alf werkt bij een speciale politie-eenheid in Kopenhagen. Slapeloosheid e...

13-03-2017 22:55

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Na een grote ontdekking proberen Alf en Mads het plan van Christensen te stoppen voordat het hele land de gevolgen ervaart. Nicky, Claudia en Amanda gaan ieder een eigen gevecht aan. Nicky lijdt grote persoonlijke verliezen. Alf heeft ontde...

06-03-2017 23:10

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Nicky is uit op het bewijsmateriaal van Mads en laat zich door niets of niemand tegenhouden. Claudia zet alles op het spel voor wraak op Christensen, maar Amanda en Simon hebben andere prioriteiten. Mads waakt over Alf, maar weet niet dat z...

27-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Claudia helpt Mads met het onderzoek. Hij graaft in het verleden en komt tot verrassende conclusies. Na zijn confrontatie met de Zweed profiteert Nicky van de uitkomsten. Claudia helpt Mads aan informatie voor het onderzoek, maar kan het be...

20-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Mads is vastberaden om Christensen op een groot vergrijp te arresteren. Claudia en Amanda proberen ondertussen Simons plannen te achterhalen. Nicky gaat de confrontatie aan met een nieuwe vijand. Mads laat zich door niemand tegenhouden als ...

13-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Nicky's opdracht loopt volledig uit de hand, en Mads en Alf vinden onbruikbaar bewijsmateriaal. Een managementwissel bij Absalon Bank luidt grote veranderingen in; ook voor Claudia. Een risicovolle opdracht van Nicky loopt volledig uit de h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Follow the money gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Follow the money de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Follow the money bij Follow the money liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Follow the money. Heb je een uitzending van Follow the money gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Follow the money gemist

Uitzending gemist van Follow the money? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Follow the money, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Follow the money gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Follow the money? Hier kun je alle uitzendingen van Follow the money kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 07-06-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!