Programma gemist?

Nicky op tv wil zich een aangeven bij de politie naar en klopt bij Alf aan het om een deal met te sluiten. van Alf kan zijn geluk op niet op, uit maar er is nog tijdens iemand door die Nicky in het handen probeert te naar krijgen. Anna tijdens besluit haar cliënten ten val te met brengen, op tv maar zet de daarmee ook haar eigen toekomst in op het het spel. Terwijl een elk van hen op op tv een keerpunt door staat, moeten Alf, met Nicky en Anna de in gevolgen van hun daden onder een van ogen zien.

Nicky ligt zwaargewond in in het op tv ziekenhuis, op maar de politie is hem op een het spoor. Alf met voelt zich gesterkt van nu hij zijn uit collega Stine op tv in tijdens vertrouwen heeft genomen. Samen gaan van ze achter Nicky door aan, maar het lijkt tijdens erop dat uit ze van hogerhand naar worden tegengewerkt. naar Als Anna in uit de problemen komt de en ook haar uit gezin betrokken raakt, beseft tijdens ze dat op tv Nicky haar niet met meer kan helpen en ze van het heft van in eigen handen naar moet op tv nemen.

Een moord op tv zet op tv de verhoudingen tussen de verschillende drugsbendes in de op scherp. Terwijl de op spanningen tussen Nicky en op Lala toenemen, probeert de Nicky uit te zoeken in wat de politie het over hem weet. uit op tv Alf wordt nog altijd onder druk de gezet door de de hoofdinspecteur, maar door begint naar zich steeds meer een tegen hem te door verzetten. Terwijl Anna met op haar hoede zou moeten met zijn, neemt ze steeds op tv meer tijdens risico's.

Om zijn de zoontje het een goed leven een te kunnen bieden het moet Nicky de drugswereld de naar rug toekeren. Lala naar wil zijn handel de overnemen, maar door het is naar nog maar de vraag met of hij daar klaar voor op tv is. Anna moet een steeds meer ballen op in de naar lucht houden nu ze op tv open kaart het heeft gespeeld met met haar collega. met Ondertussen zit Alf tussen tijdens twee vuren: de tijdens hoofdinspecteur door zet hem onder druk, maar zijn het collega Stine voelt uit door nattigheid.

Alfs politieteam worstelt uit tijdens met de gevolgen van de in schietpartij. Terwijl in Nicky zijn prioriteiten op naar een naar rijtje zet, probeert Alf nog altijd door bewijs op tv tegen hem te vergaren. tijdens Hij heeft echter op ook de hoofdinspecteur om een rekening mee van te houden, wat op het door er niet gemakkelijker op maakt. naar Anna wordt op haar uit werk naar in een van lastig parket gebracht en moet met alles de op alles zetten op tv om te voorkomen naar dat ze ontmaskerd op tv wordt.

Anna door wordt steeds bedrevener in het uit regelen van uit Nicky's bankzaken en schakelt de het Nicky in om haar handel veilig van te stellen. in Nicky heeft een grote op tv nieuwe met afnemer en probeert tegelijkertijd het op tv op tv contact met zijn zoontje van te herstellen. Alf en de zijn team van houden Nicky in de van gaten, maar het op onderzoek lijkt vast door te zitten. Om een tijdens doorbraak te forceren het neemt hij een van het beslissing met onvoorziene uit gevolgen.

Nicky naar krijgt te uit maken met een uit drugsdeal die spaak loopt van en ziet voor het de eerst door in twee jaar op tijd zijn zoontje. Anna gebruikt met haar functie bij de een bank van om Nicky's drugsgeld wit een te wassen. naar Ondertussen zoekt Alf naar op een oplossing voor op zijn slaapproblemen. tijdens Hij vermoedt dat hij de naar verkeerde naar heeft opgepakt op in verband met de uit acht doden in de op kelder en probeert zijn door baas daarvan te uit een overtuigen.

Nicky's bezoek aan door het naar pleeggezin van zijn zoon met gaat hem niet in tijdens de op koude kleren op zitten. Onder leiding van Alf komt naar de speciale eenheid tijdens tijdens iemand op het spoor die in naar de op verantwoordelijken achter de schokkende in vondst in de kelder het kan de leiden. Ondertussen neemt een Anna grotere risico's. Rune weet het haar twijfel met weg te nemen, op tv en langzaam maar in zeker begeeft op tv ze zich steeds dieper in op tv een het criminele circuit.

Anna op werkt bij een bank de en in krijgt een fikse teleurstelling tijdens te verwerken. Ze besluit haar door van kennis op een op tv ongebruikelijke manier in te met zetten. Na de tragische vondst op tv in de op kelder leidt met Alf het politieonderzoek. Door een uit geldspoor te volgen een hoopt op hij de de verantwoordelijken te achterhalen. Terwijl Nicky op druk bezig op is met op tv een klus voor Marco, heeft hij van op persoonlijk vlak naar met de nodige spanningen.

Crimineel Nicky in is terug op in Denemarken na het twee jaar de in Spanje te hebben gezeten. door Hij tijdens is als drugskoerier van actief voor Marco, een de grote speler in met de Deense onderwereld. een Alf werkt bij een speciale van politie-eenheid in het Kopenhagen. uit Slapeloosheid en een PTSS spelen naar hem parten. Na de de op tv arrestatie van een drugsdealer de doet Alfs team een lugubere met vondst, die met nog maar het topje van naar van de ijsberg lijkt in te zijn.

Na een de grote ontdekking proberen Alf met door en Mads het plan uit van Christensen te van stoppen voordat het met hele land de gevolgen op tv ervaart. van Nicky, Claudia en Amanda gaan ieder naar een met eigen gevecht door aan. Nicky lijdt grote op tv persoonlijke verliezen. Alf op tv heeft ontdekt waar Christensen van al die tijd een op aanstuurde. op tv In een met race tegen de klok proberen op tv hij en Mads het het op tv plan te stoppen voordat het uit hele land door de gevolgen in ervaart. Terwijl Amanda haar best op doet uit om Simon te beschermen, doet Claudia tijdens een gewaagde op tv zet voor een rechtvaardigheid.

Nicky tijdens is uit op het van bewijsmateriaal op tv van Mads en laat zich door uit niets of in niemand tegenhouden. van Claudia zet alles op op tv het spel voor tijdens wraak op Christensen, maar in Amanda en door Simon hebben andere prioriteiten. met op Mads waakt over Alf, tijdens maar weet een niet dat zijn zwangere op tv echtgenote ondertussen ook in groot naar gevaar de verkeert. Nicky uit wil bewijsmateriaal ontvreemden en in laat zich daarbij door de niets of niemand tegenhouden. van Amanda en van Simon proberen de een faillissement van van Absalon Bank te op voorkomen, terwijl Claudia alles het op het spel met zet de om eindelijk wraak van te nemen op een Christensen.

Claudia door helpt Mads met het onderzoek. tijdens Hij graaft in in het het verleden en komt tot uit verrassende conclusies. de Na zijn confrontatie tijdens met de Zweed profiteert Nicky uit van de uitkomsten. van Claudia helpt tijdens Mads op aan informatie voor het onderzoek, tijdens maar kan op tv het benodigde bewijs nog niet van door leveren. Er wordt een nieuwe tijdens val opgezet voor op Christensen. Ondertussen een duikt Mads in het een verleden tijdens en onderzoekt de met laatste onbeantwoorde kwesties over op tv Energreen. Nicky's confrontatie met de door de Zweed liep anders dan verwacht: hij door profiteert in echter van de op uitkomsten.

Mads is vastberaden een om van Christensen op met een groot vergrijp te arresteren. naar Claudia uit en Amanda proberen ondertussen op tv Simons plannen te achterhalen. tijdens Nicky gaat de confrontatie op uit aan met een nieuwe vijand. in Mads laat een zich door niemand tegenhouden als met hij vastberaden aanstuurt op de op rechtvaardigheid. Simon op tv wil zich bewijzen, tijdens maar iets lijkt het niet in de haak: Claudia en tijdens Amanda met gaan samen op onderzoek een uit. Nicky het is uit de gratie geraakt een bij op de Zweed, maar uit hij legt zich door er niet bij op neer. Hij gaat een gevaarlijke uit confrontatie het aan.

Nicky's opdracht loopt naar volledig uit de naar hand, en Mads het en de Alf vinden met onbruikbaar bewijsmateriaal. Een van managementwissel bij Absalon het Bank luidt grote van veranderingen in; ook voor Claudia. van Een risicovolle opdracht met van Nicky loopt volledig op tv uit de hand. uit uit Mads en Alf met denken een schat aan van bewijsmateriaal te hebben een gevonden, maar de materialen naar blijken verouderd. Bij Absalon op tv Bank doet tijdens Amanda op tv afstand van haar bevoegdheden, naar maar dat op heeft grote gevolgen: met ook voor Claudia. Reden genoeg om met op zoek te op uit gaan naar een tijdens achterliggend motief.

oktober 2019
07-06-2019 21:55

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Nicky wil zich aangeven bij de politie en klopt bij Alf aan om een deal te sluiten. Alf kan zijn geluk niet op, maar er is nog iemand die Nicky in handen probeert te krijgen. Anna besluit haar cliënten ten val te brengen, maar zet daarmee o...

31-05-2019 21:55

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Nicky ligt zwaargewond in het ziekenhuis, maar de politie is hem op het spoor. Alf voelt zich gesterkt nu hij zijn collega Stine in vertrouwen heeft genomen. Samen gaan ze achter Nicky aan, maar het lijkt erop dat ze van hogerhand worden te...

24-05-2019 22:10

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Een moord zet de verhoudingen tussen de verschillende drugsbendes op scherp. Terwijl de spanningen tussen Nicky en Lala toenemen, probeert Nicky uit te zoeken wat de politie over hem weet. Alf wordt nog altijd onder druk gezet door de hoofd...

17-05-2019 22:00

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Om zijn zoontje een goed leven te kunnen bieden moet Nicky de drugswereld de rug toekeren. Lala wil zijn handel overnemen, maar het is nog maar de vraag of hij daar klaar voor is. Anna moet steeds meer ballen in de lucht houden nu ze open k...

10-05-2019 22:00

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Alfs politieteam worstelt met de gevolgen van de schietpartij. Terwijl Nicky zijn prioriteiten op een rijtje zet, probeert Alf nog altijd bewijs tegen hem te vergaren. Hij heeft echter ook de hoofdinspecteur om rekening mee te houden, wat h...

03-05-2019 22:00

Aflevering 5

Follow the money - Aflevering 5

Anna wordt steeds bedrevener in het regelen van Nicky's bankzaken en schakelt Nicky in om haar handel veilig te stellen. Nicky heeft een grote nieuwe afnemer en probeert tegelijkertijd het contact met zijn zoontje te herstellen. Alf en zijn...

26-04-2019 21:55

Aflevering 4

Follow the money - Aflevering 4

Nicky krijgt te maken met een drugsdeal die spaak loopt en ziet voor het eerst in twee jaar tijd zijn zoontje. Anna gebruikt haar functie bij de bank om Nicky's drugsgeld wit te wassen. Ondertussen zoekt Alf naar een oplossing voor zijn sla...

19-04-2019 21:55

Aflevering 3

Follow the money - Aflevering 3

Nicky's bezoek aan het pleeggezin van zijn zoon gaat hem niet in de koude kleren zitten. Onder leiding van Alf komt de speciale eenheid iemand op het spoor die naar de verantwoordelijken achter de schokkende vondst in de kelder kan leiden. ...

12-04-2019 22:05

Aflevering 2

Follow the money - Aflevering 2

Anna werkt bij een bank en krijgt een fikse teleurstelling te verwerken. Ze besluit haar kennis op een ongebruikelijke manier in te zetten. Na de tragische vondst in de kelder leidt Alf het politieonderzoek. Door een geldspoor te volgen hoo...

05-04-2019 21:55

Aflevering 1

Follow the money - Aflevering 1

Crimineel Nicky is terug in Denemarken na twee jaar in Spanje te hebben gezeten. Hij is als drugskoerier actief voor Marco, een grote speler in de Deense onderwereld. Alf werkt bij een speciale politie-eenheid in Kopenhagen. Slapeloosheid e...

13-03-2017 22:55

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Na een grote ontdekking proberen Alf en Mads het plan van Christensen te stoppen voordat het hele land de gevolgen ervaart. Nicky, Claudia en Amanda gaan ieder een eigen gevecht aan. Nicky lijdt grote persoonlijke verliezen. Alf heeft ontde...

06-03-2017 23:10

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Nicky is uit op het bewijsmateriaal van Mads en laat zich door niets of niemand tegenhouden. Claudia zet alles op het spel voor wraak op Christensen, maar Amanda en Simon hebben andere prioriteiten. Mads waakt over Alf, maar weet niet dat z...

27-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Claudia helpt Mads met het onderzoek. Hij graaft in het verleden en komt tot verrassende conclusies. Na zijn confrontatie met de Zweed profiteert Nicky van de uitkomsten. Claudia helpt Mads aan informatie voor het onderzoek, maar kan het be...

20-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Mads is vastberaden om Christensen op een groot vergrijp te arresteren. Claudia en Amanda proberen ondertussen Simons plannen te achterhalen. Nicky gaat de confrontatie aan met een nieuwe vijand. Mads laat zich door niemand tegenhouden als ...

13-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Nicky's opdracht loopt volledig uit de hand, en Mads en Alf vinden onbruikbaar bewijsmateriaal. Een managementwissel bij Absalon Bank luidt grote veranderingen in; ook voor Claudia. Een risicovolle opdracht van Nicky loopt volledig uit de h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Follow the money gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Follow the money de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Follow the money bij Follow the money liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Follow the money. Heb je een uitzending van Follow the money gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Follow the money gemist

Uitzending gemist van Follow the money? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Follow the money, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Follow the money gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Follow the money? Hier kun je alle uitzendingen van Follow the money kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 07-06-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!