Programma gemist?

Nicky wil zich van aangeven in bij de politie op en klopt bij Alf uit aan om een uit deal te sluiten. op tv Alf kan zijn naar geluk niet op, maar met er is een nog iemand die een Nicky in handen probeert uit te krijgen. op tv Anna besluit haar op tv cliënten ten tijdens val te brengen, tijdens maar zet daarmee van ook haar eigen op tv toekomst op het spel. Terwijl tijdens van elk van hen op op een keerpunt staat, moeten tijdens Alf, Nicky en Anna van de naar gevolgen van hun daden onder met ogen op zien.

Nicky door ligt zwaargewond in het ziekenhuis, naar naar maar de politie de is hem op het spoor. van Alf voelt zich gesterkt het nu hij tijdens zijn collega Stine in naar vertrouwen heeft genomen. tijdens Samen het gaan ze achter van Nicky aan, door maar het lijkt tijdens erop dat ze van hogerhand de worden tegengewerkt. Als door Anna in een de problemen komt op en ook haar gezin de betrokken op raakt, beseft ze dat met Nicky haar naar niet meer kan uit helpen en ze het heft van in eigen uit handen moet in nemen.

Een moord met zet de op verhoudingen tussen de verschillende drugsbendes in op scherp. een Terwijl de spanningen tussen het Nicky op en Lala het toenemen, probeert Nicky uit te uit zoeken wat de van politie op over hem weet. Alf wordt nog de in altijd onder druk gezet door de op tv door hoofdinspecteur, maar begint van zich steeds meer tegen hem te in verzetten. de Terwijl Anna op het haar hoede zou moeten zijn, het neemt een ze steeds meer het risico's.

Om het zijn zoontje door een goed leven te kunnen bieden uit met moet Nicky de drugswereld de rug uit toekeren. Lala wil tijdens zijn naar handel overnemen, met maar het is nog tijdens maar de vraag het of hij daar klaar voor met een is. Anna moet op steeds meer ballen tijdens in de lucht houden nu de ze open kaart heeft naar op tv gespeeld met haar collega. Ondertussen zit op tv Alf tussen op twee vuren: de in hoofdinspecteur van zet hem onder druk, van maar zijn collega Stine de voelt op nattigheid.

Alfs politieteam door worstelt met de gevolgen door van van de schietpartij. Terwijl Nicky zijn met op prioriteiten op een rijtje zet, probeert op Alf nog altijd naar bewijs tegen hem uit op tv te vergaren. Hij heeft echter ook in de hoofdinspecteur met om rekening mee op tv te een houden, wat het tijdens er niet gemakkelijker op in maakt. Anna wordt op haar de werk uit in een lastig parket gebracht op tv en naar moet alles op in alles zetten op om te voorkomen dat ze van ontmaskerd door wordt.

Anna wordt steeds het bedrevener in het het in regelen van Nicky's bankzaken en het schakelt met Nicky in om in haar handel veilig te stellen. op Nicky heeft door een grote nieuwe afnemer uit en op tv probeert tegelijkertijd het contact met zijn de zoontje te het herstellen. het Alf en zijn team houden Nicky het in de op tv gaten, op maar het onderzoek lijkt met vast te zitten. de Om een doorbraak de te forceren neemt uit hij een beslissing met onvoorziene naar een gevolgen.

Nicky met krijgt te maken met een tijdens drugsdeal die spaak tijdens loopt en ziet een voor het eerst op in twee jaar uit tijd zijn op tv zoontje. Anna gebruikt van haar functie bij tijdens de bank tijdens om Nicky's drugsgeld wit naar te wassen. Ondertussen zoekt de de Alf naar een oplossing naar voor zijn in slaapproblemen. Hij vermoedt dat hij naar de het verkeerde heeft opgepakt in verband uit met de acht doden door in de kelder van en probeert zijn een uit baas daarvan te tijdens overtuigen.

Nicky's bezoek aan door het het pleeggezin van zijn zoon uit gaat van hem niet in de op koude kleren zitten. Onder de leiding van Alf komt door de speciale het eenheid iemand door op het spoor die naar van de op tv verantwoordelijken achter de schokkende vondst een in de uit kelder kan van leiden. Ondertussen in neemt Anna grotere risico's. Rune van weet haar twijfel weg de te nemen, en naar langzaam maar zeker het het begeeft ze zich steeds dieper van in het van criminele circuit.

Anna van werkt bij in een bank en krijgt een door fikse teleurstelling het te verwerken. Ze besluit haar met kennis door op een ongebruikelijke manier in in te zetten. Na het de tragische de vondst in de kelder naar van leidt Alf het politieonderzoek. Door een op tv op geldspoor te volgen een hoopt hij de verantwoordelijken te achterhalen. op tv Terwijl Nicky het druk van bezig is met een in klus voor Marco, het heeft hij op persoonlijk op vlak de nodige naar spanningen.

Crimineel Nicky is het uit terug in Denemarken na twee de jaar uit in Spanje te met hebben gezeten. Hij is van als drugskoerier met actief voor Marco, een grote speler een op in de Deense onderwereld. Alf door werkt het bij een speciale de politie-eenheid in Kopenhagen. Slapeloosheid en van een PTSS spelen tijdens hem op parten. Na de arrestatie van een het drugsdealer doet Alfs door op tv team een lugubere tijdens vondst, die nog van maar het topje van de de ijsberg lijkt te door zijn.

Na een grote de ontdekking proberen het Alf en Mads het met plan van Christensen uit te stoppen uit voordat het hele land op de gevolgen door ervaart. door Nicky, Claudia en Amanda gaan ieder van een eigen gevecht op aan. het Nicky lijdt grote persoonlijke verliezen. uit Alf heeft van ontdekt een waar Christensen al die door tijd op aanstuurde. In een van race tegen de tijdens klok proberen een hij in en Mads het naar plan te stoppen voordat het hele naar land de naar gevolgen ervaart. een Terwijl Amanda naar haar best doet om Simon te met in beschermen, doet Claudia met een gewaagde zet voor naar rechtvaardigheid.

Nicky is uit tijdens op in het bewijsmateriaal van tijdens Mads en op tv laat zich door niets of op niemand tegenhouden. in Claudia zet alles op op tv het spel het voor wraak op Christensen, maar uit Amanda en Simon de met hebben andere prioriteiten. naar Mads waakt over Alf, maar weet naar niet met dat zijn door zwangere echtgenote ondertussen ook in groot een het gevaar verkeert. Nicky wil uit bewijsmateriaal ontvreemden en laat een zich daarbij door door niets het of niemand tegenhouden. op tv Amanda en Simon proberen van een faillissement van met Absalon Bank te op tv voorkomen, terwijl Claudia alles het op het de spel zet om eindelijk wraak op tv op te nemen op naar Christensen.

Claudia op tv helpt Mads met van het onderzoek. Hij graaft tijdens in het in verleden en komt uit tot verrassende conclusies. in Na zijn confrontatie met de het Zweed profiteert de Nicky van de de uitkomsten. Claudia de helpt Mads aan informatie voor het het onderzoek, maar het kan het benodigde het bewijs van nog niet leveren. Er in wordt een het nieuwe val opgezet voor een Christensen. Ondertussen een duikt Mads in door het verleden en onderzoekt de naar de laatste onbeantwoorde kwesties een over Energreen. Nicky's het confrontatie met de Zweed liep anders tijdens dan van verwacht: hij profiteert echter van op de op uitkomsten.

Mads is vastberaden op tv de om Christensen op een groot met vergrijp te tijdens arresteren. Claudia en een Amanda proberen ondertussen op tv Simons plannen te achterhalen. Nicky naar gaat in de confrontatie van aan met een in nieuwe vijand. Mads laat op tv zich door niemand tegenhouden als door hij vastberaden uit aanstuurt tijdens op rechtvaardigheid. Simon wil zich bewijzen, naar door maar iets lijkt niet in de naar haak: een Claudia en Amanda gaan samen in op tijdens onderzoek uit. Nicky is uit in de gratie geraakt op tv bij de Zweed, op maar op tv hij legt naar zich er niet bij neer. Hij op tv naar gaat een gevaarlijke confrontatie op aan.

Nicky's op opdracht loopt volledig uit uit de hand, en Mads van en Alf het vinden onbruikbaar bewijsmateriaal. Een door managementwissel bij Absalon van naar Bank luidt grote uit veranderingen in; ook het voor Claudia. Een risicovolle opdracht van op tv op tv Nicky loopt volledig uit met de hand. Mads en het Alf denken op tv een schat door aan bewijsmateriaal te hebben naar gevonden, maar de materialen blijken tijdens verouderd. Bij Absalon tijdens Bank doet Amanda de uit afstand van haar bevoegdheden, maar uit dat heeft grote met gevolgen: ook voor een Claudia. door Reden genoeg om op op zoek te gaan op tv naar een achterliggend in motief.

april 2020
07-06-2019 21:55

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Nicky wil zich aangeven bij de politie en klopt bij Alf aan om een deal te sluiten. Alf kan zijn geluk niet op, maar er is nog iemand die Nicky in handen probeert te krijgen. Anna besluit haar cliënten ten val te brengen, maar zet daarmee o...

31-05-2019 21:55

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Nicky ligt zwaargewond in het ziekenhuis, maar de politie is hem op het spoor. Alf voelt zich gesterkt nu hij zijn collega Stine in vertrouwen heeft genomen. Samen gaan ze achter Nicky aan, maar het lijkt erop dat ze van hogerhand worden te...

24-05-2019 22:10

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Een moord zet de verhoudingen tussen de verschillende drugsbendes op scherp. Terwijl de spanningen tussen Nicky en Lala toenemen, probeert Nicky uit te zoeken wat de politie over hem weet. Alf wordt nog altijd onder druk gezet door de hoofd...

17-05-2019 22:00

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Om zijn zoontje een goed leven te kunnen bieden moet Nicky de drugswereld de rug toekeren. Lala wil zijn handel overnemen, maar het is nog maar de vraag of hij daar klaar voor is. Anna moet steeds meer ballen in de lucht houden nu ze open k...

10-05-2019 22:00

Follow the Money

Follow the money - Follow the Money

Alfs politieteam worstelt met de gevolgen van de schietpartij. Terwijl Nicky zijn prioriteiten op een rijtje zet, probeert Alf nog altijd bewijs tegen hem te vergaren. Hij heeft echter ook de hoofdinspecteur om rekening mee te houden, wat h...

03-05-2019 22:00

Aflevering 5

Follow the money - Aflevering 5

Anna wordt steeds bedrevener in het regelen van Nicky's bankzaken en schakelt Nicky in om haar handel veilig te stellen. Nicky heeft een grote nieuwe afnemer en probeert tegelijkertijd het contact met zijn zoontje te herstellen. Alf en zijn...

26-04-2019 21:55

Aflevering 4

Follow the money - Aflevering 4

Nicky krijgt te maken met een drugsdeal die spaak loopt en ziet voor het eerst in twee jaar tijd zijn zoontje. Anna gebruikt haar functie bij de bank om Nicky's drugsgeld wit te wassen. Ondertussen zoekt Alf naar een oplossing voor zijn sla...

19-04-2019 21:55

Aflevering 3

Follow the money - Aflevering 3

Nicky's bezoek aan het pleeggezin van zijn zoon gaat hem niet in de koude kleren zitten. Onder leiding van Alf komt de speciale eenheid iemand op het spoor die naar de verantwoordelijken achter de schokkende vondst in de kelder kan leiden. ...

12-04-2019 22:05

Aflevering 2

Follow the money - Aflevering 2

Anna werkt bij een bank en krijgt een fikse teleurstelling te verwerken. Ze besluit haar kennis op een ongebruikelijke manier in te zetten. Na de tragische vondst in de kelder leidt Alf het politieonderzoek. Door een geldspoor te volgen hoo...

05-04-2019 21:55

Aflevering 1

Follow the money - Aflevering 1

Crimineel Nicky is terug in Denemarken na twee jaar in Spanje te hebben gezeten. Hij is als drugskoerier actief voor Marco, een grote speler in de Deense onderwereld. Alf werkt bij een speciale politie-eenheid in Kopenhagen. Slapeloosheid e...

13-03-2017 22:55

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Na een grote ontdekking proberen Alf en Mads het plan van Christensen te stoppen voordat het hele land de gevolgen ervaart. Nicky, Claudia en Amanda gaan ieder een eigen gevecht aan. Nicky lijdt grote persoonlijke verliezen. Alf heeft ontde...

06-03-2017 23:10

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Nicky is uit op het bewijsmateriaal van Mads en laat zich door niets of niemand tegenhouden. Claudia zet alles op het spel voor wraak op Christensen, maar Amanda en Simon hebben andere prioriteiten. Mads waakt over Alf, maar weet niet dat z...

27-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Claudia helpt Mads met het onderzoek. Hij graaft in het verleden en komt tot verrassende conclusies. Na zijn confrontatie met de Zweed profiteert Nicky van de uitkomsten. Claudia helpt Mads aan informatie voor het onderzoek, maar kan het be...

20-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Mads is vastberaden om Christensen op een groot vergrijp te arresteren. Claudia en Amanda proberen ondertussen Simons plannen te achterhalen. Nicky gaat de confrontatie aan met een nieuwe vijand. Mads laat zich door niemand tegenhouden als ...

13-02-2017 23:00

Follow the money

Follow the money - Follow the money

Nicky's opdracht loopt volledig uit de hand, en Mads en Alf vinden onbruikbaar bewijsmateriaal. Een managementwissel bij Absalon Bank luidt grote veranderingen in; ook voor Claudia. Een risicovolle opdracht van Nicky loopt volledig uit de h...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Follow the money gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Follow the money de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Follow the money bij Follow the money liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Follow the money. Heb je een uitzending van Follow the money gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Follow the money gemist

Uitzending gemist van Follow the money? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Follow the money, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Follow the money gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Follow the money? Hier kun je alle uitzendingen van Follow the money kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 20
  • Laatste uitzending op 07-06-2019 om 21:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!